Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

A.de Ruijter11-11-2024
Na 1,5 jaar kapotte laptop constant in reparatie. Zonder overleg ons aanschafbedrag terug gekregen als shoptegoed. Een nieuwe laptop moeten aanschaffen die hedendaags 200 euro duurder uitviel. Contact met klantenservice is ok, maar de backoffice is drama. Blijkbaar mag je 1,5 jaar zelf iedere keer contact opnemen, vervangende laptop regelen etc. Uiteindelijk moet je dan nog 200 euro bijbetalen. Kortom, service van niks.
JvC11-11-2024
Ik vind de website goed en de service geweldig, makkelijk uitzoeken en bestellen en snel en goed geleverd.
Elly11-11-2024
Wat een heerlijke en eerlijke site! Ga zeker nog eens wat bestellen bij Coolblue!

Jacomien11-11-2024
Snelle levering, binnen 24 uur had ik de vriezer in huis. En zetten hem gelijk op de goede plek. Duidelijke website met uitleg. Makkelijk te bestellen
Rick uit Huizen11-11-2024
Website is top, met zinvolle aanbevelingen. Bezorging met de fiets! Alles precies op tijd en zoals afgesproken.
Aad11-11-2024
Goed en netjes geholpen moest even wachten dat is niet zo erg er zijn stoelen genoeg en je kunt er ook nog een bakkie doen.
M10-11-2024
Na problemen met inloggen, het gewenste artikel besteld via de klantenservice. Naar alle tevredenheid geholpen. Een 9 omdat het inlogsysteem Nog niet werkt.
Dennis10-11-2024
Duidelijke webshop, goede voorraad informatie en overal een leuke beleving. Dit keer voor het eerst afhalen en niet ontevreden. Wel even moeten wachten omdat ze het niet konden vinden maar excuses en prima. Blijft een goede ervaring.
Dick.v.Delzen10-11-2024
Vlot besteld,correcte tijd geleverd,vriendelijke bezorger,na constatering beschadiging ,kwam met goede oplossing, wacht alleen de afhandeling nog AF.?
Paul09-11-2024
Ik heb voor mij bestelling ( koffiezetapparaat) vooraf 1089 euro betaald. Ze stuurde mij een stuifzuiger ( ten waarde van 150 euro) die heb ik natuurlijk meteen van buschauffeur niet opgehaald en meteen naar hun teruggestuurd. Ik heb met Coolblue contact opgenomen ( heb ik uitgelegd dat we morgen gasten thuis hebben) maar ze hebben geen oplossing. Ze kunnen mij mijn bestelling nog een keer sturen als ik tweede keer 1089 zou overschrijven.. Verschrikkelijk en nooit meer. Beter gewoon naar normale winkel te gaan ( even duurder kopen) . Coolblue heeft waarschijnlijk te veel klanten, helaas kunnen weinig winkels zo lage prijzen aanbieden. Ik ga gewoon naar stationaire winkel, daar weten ze gelukkig wel op welke manier moet klant behandeld worden...
Corrie09-11-2024
Product snel geleverd en netjes afgelverd. Belletje van te voren, korte uitleg, super
Petert09-11-2024
Wel even wennen als je binnen komt Het eerste contact is een computer in plaats van een mens Ik heb toch de voorkeur aan menselijk contact vanaf het begin Goede koffie daarna Hierna pas een mens gesproken waar ik niets anders dan tevreden over ben
Mieke09-11-2024
Duidelijke info op website, vergelijkingsfunctie is heel handig; groot assortiment
Mart09-11-2024
Ik heb online een (kantoor) monitor besteld van 40". Toelichting en uitleg over het product en de kwalificaties om nijn keuze makkelijker te maken waren duidelijk. Ik had wel verwacht via de monitor mijn laptop te kunnen opladen maar of mijn monitor of de laptop vraagt hier teveel capaciteit voor. Is jammer omdat ik weer een extra kabel nodig heb om mijn laptop op te laden. Ondanks dit erg tevreden over de monitor zelf. En levering is goed, ook echt levering de volgende dag!
Steven08-11-2024
2.0
2.0
Ik had voor jullie shop gekozen omdat duidelijk een speciale webpagina is aangemaakt met robot stofzuigers die werken met Google Home. Dat vond ik zeer prettig. Totdat ik alles thuis had geïnstalleerd en de robot stofzuiger niet wilde verbinden met Google Home. Veel frustratie verder contact opgenomen met de fabrikant Imou. Zij gaven aan dat hun producten helemaal niet met Google Home werken. Heel erg balen dus en alles voor niets geïnstalleerd, wat veel tijd koste. Terug sturen is mogelijk maar neemt de frustratie niet weg en kan dan alles weer opnieuw instellen. Verder werkt hij prima, maar ben wel misleid door jullie shop.
Astrid08-11-2024
Elektrische tandenborstel besteld eind van de middag. Zou de volgende dag geleverd worden… Kreeg de volgende morgen rond 8:00 uur een bericht dat de courier (per fiets) onderweg was met het pakketje. Ik was helaas niet thuis om het persoonlijk in ontvangst te nemen maar werd gebeld door de bezorgen om te vragen waar hij het kon afleveren. Wat een dienstverlening ! Snel en klantvriendelijk! Een dikke 10 !
Adriaan08-11-2024
Fijne webshop, kan je goed winkelen. En morgen in huis is ook motgen en niet later zoals bij veel webshops.
Dirk08-11-2024
Een prettige winkel die service heel hoog heeft staan. Ze hebben in dit geval ook meegedacht in een retour Een product omgeruild waarbij eigenlijk de fabrikant iets mee had moeten doen. Hiermee hebben ze mij en mijn dochter erg blij gemaakt.
H.'t Hart08-11-2024
Veel geklungel bij het afrekenen. De verkoper haalde er een chef bij die gehaast en beslist niet vriendelijk was. Het was moeilijk blijkbaar om met de tegoed bon van KPN om te gaan.
Carlo07-11-2024
Goede informatievoorziening qua e-mails, hoogwaardig eigen merk product. Ik kreeg na ontvangst automatisch een e-mail met installatie instructie van mijn product, goed doordacht!
Rensche07-11-2024
Laptop besteld, en 2 dagen later geleverd. Nog een mail gekregen voor het installeren.
Lia07-11-2024
Hele vriendelijke service, snel geholpen en ruim voldoende aandacht en tijd voor mijn vragen
Kris07-11-2024
5.0
5.0
Fijn om te bestellen. Geleverd door dhl naar een andere adres dan aangegeven op website van coolblue. Pakketje geleverd beschadigd, gelukkig geen schade aan het product. Geen email melding dat het pakketje geleverd is.
Jeroen van der Wal06-11-2024
Fijne webshop met concurrende prijzen. Makkelijk filter om je zoekopdracht te verfijnen. Duidelijke specificaties en de voors en tegens prima verwoord. Betalen via diverse mogelijkheden. Bestelling meestal de volgende dag al geleverd, zelfs op zondag!
René06-11-2024
Ik had oorspronkelijk een slechte ervaring met witgoed: na reparatie was de vaatwasser nog steeds kapot. Dit oplossen heeft helaas de nodige weken, e-mailtjes en telefoontjes gekost. Uiteindelijk niet tot een oplossing gekomen, wel was witgoedreparatie na alles bereid meer dan de helft van de kosten tegemoet te komen. Jammer dat het zo liep, en had iets minder rommelig gekund, maar uiteindelijk toch netjes opgelost voor een issue waarvan het niet duidelijk is waar de oorzaak precies ligt.