Coolblue.nl

Benieuwd naar ervaringen met Coolblue? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.4

Deze score is gebaseerd op 2776 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Coolblue.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hugo27-11-2024
Duidelijk op de site en snelle handeling en afhandeling
Jolanda27-11-2024
Snelle service bij ophalen van het product
Johnny27-11-2024
Hele mooie winkel en zeer vriendelijk perdoneel

Mirco27-11-2024
Het is een echte beleving om een Coolblue-winkel binnen te lopen. Bij binnenkomst word je hartelijk begroet door een enthousiaste medewerker die direct voor je aan de slag gaat. Wij hadden ons product online besteld en kozen ervoor om het in de winkel op te halen. Een handige service, al duurde het wel even voordat de medewerker onze bestelling bracht. Een handige tip: het zou fijn zijn als er op de monitor naast de klantnaam ook de geschatte wachttijd wordt weergegeven. Zo weet je als klant precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Maar verder: topservice en een prettige ervaring! 🎉
Marsetti27-11-2024
Overzichtelijke en duidelijke website. Snelle afhandeling en bezorging aan huis.
Wesley en Jennifer27-11-2024
Op zoek naar een robotstofzuiger die ook dweilt. Flinke zoektocht. Bij Coolblue konden we producten goed vergelijken. Ook hadden ze de beste prijs. Helaas had de stofzuiger die wij hebben besteld bij Coolblue nog geen reviews, gelukkig deze wel online kunnen vinden. Duidelijk en makkelijk bestellen. Een verzekering erbij kunnen kopen. Super snel geleverd en goed geleverd. Na 2 week bleek onze stofzuiger goed koper te zijn geworden. Ze hebben ons hier uit hun zelf een mail gestuurd en het verschil terug gestort. Wat een service! We hebben hier wel vaker gekocht, maar vanaf nu is dit onze start als we elektronica nodig hebben.
Leentjuh26-11-2024
Snelle levering, goed product. Dochter van 9 is erg blij met het chromebook.
Gert26-11-2024
Al 11 jaar klant en ruim 25 artikelen gekocht. (Bijna)altijd vriendelijk en deskundig geholpen.Coolblue heeft vriendelijk personeel die weten waar ze over praten, nooit opdringerig zijn en meedenken. Verder heeft Coolblue een ruim assortiment op allerlei gebied ( zelfs grasmaaiers) Het bezorgen of afhalen in de winkel gaat altijd makkelijk en optijd. Kortom ,wij zijn een zeer tevreden klant
Sjeemy26-11-2024
Goede (black) friday aanbieding, echt goedkoper dan normaal en andere winkels. Bestel proces online erg gemakkelijk en vrijwel direct afhalen in een winkel in de buurt.
Niels25-11-2024
Vrijdag bestelling gedaan met de belofte dat het de volgende geleverd zou worden. Inmiddels is het maandag en ook vandaag wordt het niet geleverd.
Leo Van Beelen25-11-2024
Een prettige site om bij te bestellen keurig op tijd geleverd en duidelijke informatie over leveringsdatum en tijd.
Tevreden klant25-11-2024
Bij de Cool Blue winkel in Den Bosch geweest, fijn personeel goede uitleg. Was een prettige koop ervaring.
Alex25-11-2024
Coolblue als shop prima, product te lang onderweg (2 jaar). Aangeschaft 5 st. Trust rookmelders (Zigbee ZSDR-850) met een technische levensduur van 10 jaar. Zijn geproduceerd d.d. 11-7-2022, ontvangen op d.d. 23-11-2024 (vandaar 2 jaar onderweg). 100% betaald en voor
Frank25-11-2024
Groot assortiment, goede informatie, snelle levering, vriendelijk personeel.
Peter25-11-2024
4.0
4.0
Coolblue is leuk en werk goed maar die kit postnl kom op man zouden eerst zaterdag komen toen zondag en opeens waren we niet thuis raar? Ik zat voor het raam nu moet ik hem ophalen door dat die mensen te lui zijn om een keer extra te rijden het is niet voor niks je baan kom op zeg
A. van Leeuwen25-11-2024
Samsung 43 inch besteld en een LG 48 inch OLED TV ontvangen. De doos, die bijna niet te tillen was, moest natuurlijk retour maar ik zag geen mogelijkheid om met CoolBlue te bellen voor overleg. Uiteindelijk de doos met hulp bij een PostNL agent afgegeven, ben benieuwd wanneer ik de Samsung krijg.
Hans Schaap25-11-2024
Philips Hue lampjes waren enkel nog te bestellen via afhalen diverse winkels. Gekozen voor Eindhoven omdat daar mijn dochter woont. Vóór zij naar Helmond kwamen met hele gezin "even" langs Coolblue om de bestelling op te halen. De voorspelde 20 minuten werd uiteindelijk ruim 1 1/2 uren door voorraadfouten, systeemfouten, dubbele orderstatus et cetera. Ik heb de producten tegen een prima prijs maar de afhandeling was een drama voor mijn 3 kleinkinderen die ook in de auto zaten.
L.F.25-11-2024
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Cool blue. Woensdagavond online besteld en donderdag werd het al geleverd! De site is duidelijk, snel en gebruiksvriendelijk. De koffiemachine zat niet nog eens extra verpakt in een doos, zodat ik geen extra verpakkingsmaterIaal had. Prima! Aardige chauffeur!
Robert25-11-2024
Scherpe prijs - niet altijd het sterkste punt van Coolblue Snelle levering - daarin is Coolblue altijd top Goede website met goede informatie - ook daarin is Coolblue altijd top Telefonische advies altijd deskundig - ook dat kenmerkt Coolblue
Viviru25-11-2024
Product was naar tevredenheid. Supersnelle levering
C. Harbeek25-11-2024
3.0
3.0
Zeer slechte service!! Heb een zo als ze noemen een tweedekansje gekocht waarvan alleen de omverpakking wat beschadigd was. In dit geval ging het om een Galaxy Smartwatch ultra 7. Toen ik het product ontving zat de oplaadkabel er niet bij! Na tel. contact moest ik die maar extern bestellen en ik de factuur bij Cool blue kon indienen. Dus ik vind voor een product van boven de 450 euro een hele slechte service...!
Henk Treuman24-11-2024
Het was weer een ouderwetse positieve ervaring in de winkel. Ik moest wel even zoeken waar de winkel gebleven was want ik ging automatisch naar het Oostplein in Rotterdam ( daar zaten ze vroeger) nu meer naar het centrum toe aan de Hoogstraat. In de winkel zelf super efficient. Daar kunnen andere winkeliers een voorbeeld aan nemen. Is wel dozen doorschuiven. Maar waar vind je tegenwoordig nog een gewoon gezellige winkel om eens doorheen te struinen. Gelukkig lag mijn aankoop klaar en binnen 2 á 3 minuten stond ik met m'n aankoop weer buiten (in de kou)
Gewoon eerlijk en komt afspraken mbt levering na.24-11-2024
Hebben het artikel op voorraad als dit vermeld is. Levering zoals ze beloven ondanks december drukte. Prijs is zoals overal dus niet duur en ook niet goedkoop. Waar mee ze juist opvallen is de Levering. S'avonds besteld morgen in huis. Zouden andere internet bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen, ja ook Bol.com. die geven dat ook aan maar krijg ook vaak de melding achteraf dat het niet in voorraad is of het komt weken later
Stofzuiger24-11-2024
Goede en overzichtelijke shop, zoel qua bestelling als betalingsmogelijkheden.
SAN24-11-2024
Ik ben erg blij met de keuzehulp op de website. Zowel de uitleg, instructiefilmpjes als de mogelijkheid van het toepassen van veel filters helpt om uit het enorme aanbod een keuze te kunnen maken. Levering was snel en goed. En ook nog een mail over hoe ik mijn printer het best kon gaan installeren.