Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
9.1

Deze score is gebaseerd op 946 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Noël09-06-2026
Vorige week heb ik bij CameraNU⁠ een flitser gekocht voor mijn vriendin. Erg vriendelijke en behulpzame service in de winkel. Daarnaast was ik blij verrast dat zij als een van de weinige winkels deze flitser direct op voorraad hadden in een fysieke winkel. Fijn om het product meteen mee te kunnen nemen. Zeker een aanrader!
Tub08-06-2026
Goede en snelle service top site en ik ben heel blij met mij nieuwe camera i love ittt🙏🏼
Kritiekaster08-06-2026
Goed produkt en snelle levering van mijn adapter. Helaas zat het kleine ding in een veel te grote doos die niet door de brievenbus paste en waarvoor ik ook nog moest tekenen. Die procedure is veel duurder dan die adapter zelf, niet duurzaam, en klantonvriendelijk.

Frank Mossink, Foto Frank08-06-2026
Cameranu is voor mij dé plek waar ik terecht kan voor de juiste gear, service en advies. Enige dat mijn score van i naar een 10 zou kunnen brengen is als er ook een aanbod van LEICA camera’s in de winkels zou liggen.
Amado08-06-2026
Goede service en snell afhandeling. Ook de prijs klopte!
Steffie08-06-2026
Goede ervaring, leveren netjes en word goed geholpen in de winkel.
Roy Blokvoort07-06-2026
Meerdere malen al Cameranu gekozen om een occasion te kopen. Deze week een Tamron 70-200 besteld...bestellen en betalen ging prima en ik werd netjes op de hoogte gehouden over de status. De volgende dag is mijn pakket netjes afgeleverd bij t ophaalpunt. Enkele maanden geleden een Sigma 85mm Art occasion gekocht. Ook deze bestelling verliep vlekkeloos, bij het openen van het pakket leek het alsof ik een nieuw exemplaar had gekregen, zo netjes zag het er uit. Alles netjes verpakt in de originele doos, inclusief accessoires. Wanneer ik weer een occasion wil aanschaffen, is dit zeer waarschijnlijk weer bij Cameranu. Ik ben er zeer blij mee. 😀
Luchieanne 07-06-2026
Omdat ik een accu nodig had die alleen nog bij jullie te krijgen was
Martijn07-06-2026
Helaas ging mijn insta360 na 2.5 jaar kapot. Gelukkig kreeg ik bij Cameranu 5 jaar garantie. Dus zonder kosten is hij gerepareerd. Heel blij mee. Wil je zekerheid? Koop bij Cameranu.
Henk07-06-2026
Zeer goed en snel contact, duidelijke site, snelle response en zeer snelle levering. Top !
Denis07-06-2026
It was very fast delivery, and I’m really satisfied with quality of my lenses and cameras!
ZSpijker06-06-2026
Ik ontving een heel mooie bijna als nieuwe maar gebruikte compact-camera. Heel tevreden over de service. Waar ze niet zoveel controle over hebben is PostNL. Die sturen berichten. Met woorden als heel even- bijna - onderweg- snel……. Nou, mooi niet. Killing.
Tessa06-06-2026
Meteen geholpen in de winkel, goede en eerlijke adviezen op basis van wat je wensen zijn. Vervolgens op advies van de verkoper terug gekomen op de experience day om met korting de camera te kopen (Sony a6400) en daar ook weer snel en met veel geduld van de verkoper (omdat ik twijfelde) goed geholpen. Heb de camera pas net maar tot nu toe tevreden met mijn aankoop.
Edwin06-06-2026
Keurige snelle levering. zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geeft de gelegenheid om uitgebreid te testen ook buiten de winkel. Dus veel vertrouwen. Ben eigenlijk niet anders gewend hier. Ik kom er graag.
Lilian06-06-2026
Over de bestelde producten zelf ben ik tevreden maar de levertijd niet. Overal wordt geadverteerd met vandaag besteld, morgen in huis. Bij de bestelling ging ik daar dus ook vanuit. Uiteindelijk heb ik na 9 werkdagen na 2x contact te hebben gehad een deel van de bestelling ontvangen. 1 product had blijkbaar een langere levertijd (stond nergens vermeld) Op eigen suggestie heb ik toen een deel van de bestelling ontvangen, 5 dagen later de rest. contact met klantenservice was goed maar ik vind het heel slecht wanneer je niet eerlijk bent over levertijden. op basis van voorraad kun je dit toch weergeven bij het te bestellen product. ik zal hierdoor niet nog snel een bestelling plaatsen
Gradje05-06-2026
Cameranu.nl is een erg toegankelijke webshop waarvan ik gebruik heb gemaakt bij de aanschaf van mijn camera Eos R8 en telelens Canon 100-400. De fysieke winkel was voor mij te er weg. De cashback actie was voor mij aanleiding tot aanschaf over te gaan. Ook heb ik een camera en lenzen ingeruild. Hiervoor kreeg ik een erg schappelijke prijs. De correspondentie hierover was gemakkelijk en uiterst vriendelijk en professioneel. Bij hen is afspraak is afspraak. Ik ben daarom uiterst tevreden; heb er al een paar keer eerder gekocht en zal zeker terug blijven komen.
Jan05-06-2026
Mijn ervaringen met Cameranu zijn uitstekend. De persoonlijke en proffesionele aanpak van het personeel is precies wat een klant zoals ik nodig heeft.
Peter Kwint 05-06-2026
Voor het eerst een lens besteld bij Cameranu en werd snel geinformeerd dat het iets langer ging duren omdat het uit een ander filiaal moest komen maar de lens was als nieuw en als ik de prijs vergelijk met andere winkels was dit veruit de voordeligste.
Anna05-06-2026
Snelle levering en het product is top! Heel leuk, precies wat ik zocht!
Cosmo04-06-2026
Recentelijk heb ik hier mijn allereerste camera aangeschaft en ik had geen betere winkel kunnen bedenken. Ik heb een tweedehands olympus e-m10 body gekocht, samen met wat adapters voor vintage lenzen. De camera is compleet nagecheckt op zowel de sensor als alle knopjes en instellingen, de camera is kort aan mij uitgelegd, de adapters zijn gecheckt of ze niet in de post beschadigd waren en er werd gecheckt of ik alles had om te starten (zit de batterij en oplader erbij? Moet je nog een sd kaart hebben?). Echt top service (en gratis sensor schoonmaak voor de komende jaren!) waardoor ik nu helemaal voorbereid en vol zelfvertrouwen foto’s kan gaan nemen!
Santa 04-06-2026
Ontzettend duidelijke website die goed informatie geeft zodat je een goede keuze kunt maken. Klantenservice reageert netjes en klantvriendelijk.
Marjolein04-06-2026
Ik was op zoek naar een goed reflectiescherm en kwam al snel bij Cameranu uit. Supersnelle service, topkwaliteit en voor een goede prijs!
Pien04-06-2026
Erg goede service, overzichtelijk en betrouwbaar
Ferdinand Hesse04-06-2026
Wederom vandaag een bezoek gebracht aan filiaal CameraNu te Apeldoorn. Voor inregelen monitor en nog andere zaken voor mijn Panasonic Lumix S5D. Ombouw volledig laten uitvoeren door Dhr.Rico...Zijn expertise is "goud" waard. ..!! Relaxt legt hij alles uit en neemt alle tijd om een perfect en naar ten volle tevredenheid van mij als klant, een eind product af te leveren. Ik had dit zelf nooit kunnen verzinnen en regelen on-line. Ook zijn er heel veel Smallrig producten op voorraad. Dat is gewoon super...!! Dit is mijn 3e bezoek afgelopen maanden 2026 en ga iedere x 200% tevreden naar huis. Ook gezellig kopje koffie zorgt voor een welkoms gevoel. Dit geldt voor iedere medewerker in dit filiaal. Mijn vrouw kreeg zelfs een ijsje vorige week...tja dan kan je niet meer stuk.
Joyce van Haarlem04-06-2026
Ik heb eerder een camera met objectief en accessoires gekocht en nu een tweede objectief voor meer bereik. Heel blij met Cameranu. Goede service, prima prijs verhouding en veel kennis in huis.