Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13798 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik ben snel en zeer goed geholpen en duidelijk geïnformeerd over de product die ik heb gekocht
We kwamen in Eindhoven in een hele overzichtelijke winkel met een grote variatie in produkten. Een uiterst vriendelijke medewerker stond ons te woord en hielp ons erg goed. Hij was helemaal niet opdringerig of pushend, maar wist precies te vertellen wat we nodig hadden. Erg goede informatie en we zijn dan ook blij met hetgeen we gekocht hebben.
Al jaren een vaste waarde in EIndhoven voor mij - erg goed aanbod maar vooral altijd goed advies en service.
Groot assortiment op webshop, zeer snelle levering
Fijne winkel Met een mooi assortiment. On en Offline. het verzenden ging zoals beloofd, en werd die dag nog verzonden (Helaas hield postNL zich niet aan zijn kant van de belofte, maar daar kan cameranu niks aan doen. Ik heb hier vaker wat gekocht en eigenlijk
Altijd tevreden over. Laatste bestelling was DJI osmo pocket 3 waar ik tot nu toe ook heel bij mee ben.
Prima geholpen. Deskundige hulp.
Ik heb voor mijn Canon camera een mount aangeschaft. Een sigma lens past daar niet direct op. Na kort zoeken kwam ik er achter dat Cameranu voor de mount die ik zocht de beste aanbieding had. Bovendien waren ze sneller dan verwacht met leveren. Goede updates trouwens, daar ontbreekt het nog wel eens aan bij leveranciers. Dus goedkoop en snelle levering; ik ben er blij mee!
Ik ben erg goed geholpen bij mijn bezoek aan de winkel in Urk. Door een jongeman. Hij nam alle tijd voor mij en gaf mij advies over het aankopen van een nieuwe lens. Waar ik erg blij mee ben!
2de hands is gewoon nieuw! Ik had de Dji goggles N3 2dehands besteld en het lijkt gewoon nieuw, Er ontbreekt een doosje met de handleiding maar voor de prijs snap je het ook wel. Echt super!
Ik kreeg heel fijn persoonlijk advies over evt inruil en aanschaf van een nieuwe set. Het persoonlijke contact en overleg wat in te ruilen of niet, maakt dat je als klant gezien en gehoort wordt en heel tevreden bent met de aanschaf.
De shop is prima qua
Keuze en prima klanten service, weten wat ze in huis hebben en voor een leuke prijs
Al jaren fan van Cameranu.
Naast diverse aankopen te hebben gedaan in de loop der jaren heb ik ook diverse workshops en lezingen bijgewoond.
Na ruim 35 jaar als zelfstandig fotograaf ben ik het inmiddels wat rustiger aan gaan doen.
Ik ben inmiddels 78 jaar maar nog steeds fan van Cameranu.
Mijn laatste aankoop was na vakkundig advies een BenQ PD 3205U beeldscherm
Dus alle lof voor de medewerkers van Cameranu
Prachtige website waar alles goed vindbaar is en duidelijk omschreven. Uitgebreid assortiment waar je eigenlijk alles voor jouw foto of video avonturen kunt kopen.
We vinden cameranu een leuke trip. We hebben er een aantal keren iets gehaald, gekocht, besteld via website. Snelle service en goede bezorgservice.
Veel keus en goede prijsverhouding van onze nieuwe camera en een snelle levering.
LENS NIKON GOED ONTVANGEN, tegen een goede prijs.
Voor het eerst iets besteld. Binnen 24 uur had ik het product in huis. Factuur op de mail en ik werd goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.
Canon EF zoom 28-135mm f/3.5-5.6 IS tweedehands gekocht. Is een prima product en het geld waard.
I got a lightbar for my screen, the experience was lovely, and the option to have a same day delivery for a reasonable price was great, I'm not a camera person, but I'm I'll keep an eye on this site
Prima online aankoop, item was niet voorradig en werd daar keurig over bericht. Echter bij een update konden ze me nog niets vertellen maar binnen een week, dit keer zonder bericht, kreeg ik de lens in huis. Kleine slordigheid anders een dikke 9
Zeer tevreden over mijn ervaring met Cameranu. De website is overzichtelijk, de bestelling was eenvoudig geplaatst en de levering was snel en netjes verpakt. De klantenservice is deskundig en denkt echt mee. Je merkt dat hier mensen werken met passie voor fotografie. Absoluut een aanrader!
Fijne winkel , ze nemen de tijd voor je om dingen aan je uit te leggen. heb er een 50mm canon rf lens gekocht . En had wat vragen over een andere telelens .
Bij cameranu weet je dat je goede producten wat betreft camera's kan vinden. Ik was op zoek nnaar een cameraatje voor mijn zoon. Iets waar hij het komende jaar mee kan uitproberen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van fotografie.
De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Er werd snel geleverd en de verpakking was goed afgesteld op het product dat geleverd werd.
Ik geef zelden een 10 voor een review omdat ik bang ben dat ze naast hun schoenen gaan lopen, maar bij deze webwinkel durf ik het aan. Ze hebben uitstekende productinformatie, producten zijn op voorraad en anders heel snel leverbaar.
Levering is vaak snel en i.i.g. altijd verzorgd en met handtekening voor ontvangst (geeft zeker gevoel). Ook in de fysieke winkel wordt je professioneel geholpen door mensen met kennis en ervaring. Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ga zo door!
Prima site, goeie helpdesk die direct alle gegevens erbij heeft. Mooi ook dat er een fysieke winkel is om bestelling af te halen (dure spullen tegenwoordig helaaa niet handig via PostNL etc). Na afhalen bleek een batterij niet meegegeven te zijn, aan de telefoon merkte ik al dat het erg druk was, maar ik zou teruggebeld worden. Dat was drie weken geleden, niets meer gehoord...