Cameranu - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameranu.

Cameranu stelt zich voor

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 1124 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Enver 20-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals vermeld op de website werd mijn bestelling de volgende dag geleverd. De voorraadinformatie op de website is betrouwbaar.

Reageer

Tiny 19-02-2024

Algemene score

9,0
Deskundig personeel, duidelijke uitleg en advies. Gewoon een fijne winkel op je te laten adviseren. In mijn geval over de aanschaf van een andere fotocamera, maar ook voor andere producten ben ik er meerdere keren geweest. Als ik iets wil aanschaffen op het gebied van bv fotografie is deze winkel altijd mijn 1e keus. Verder is de website ook duidelijk en ook het contact via mail of telefoon prettig en deskundig.

Reageer

Brenda 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vind het een fijne shop en je wordt vriendelijk geholpen. Bij mij ging er bij de bestelling even wat mis, maar zelfde dag nog opgelost door vriendelijk medewerker.

Reageer

Alejandro 19-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu had what I needed reasonably priced and was pretty fast on the delivery! 10/10 would buy them again

Reageer

Cindy Rutten 18-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zakelijk een aantal dingen gekocht bij Cameranu. Erg fijne, snelle hulp en een fijne afhandeling. Bedankt voor de fijne samenwerking.

Reageer

Yvonne Kramer 16-02-2024

Algemene score

8,0
Prachtig beeldscherm gekocht. Goede informatie wat voor soort scherm en waarvoor het beste te gebruiken.
Snelle levering, na 1 dag al thuis.
Altijd goed bereikbaar telefonisch voor uitleg en of advies

Reageer

Koper 16-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Product geleverd zoals beloofd. Het product was zoals beloofd en prima ingepakt

Reageer

Jules 13-02-2024

Algemene score

6,0
Perfecte en snelle levering. De zes komt doordat ik een vraag via e-mail heb gesteld waar ik geen antwoord op heb gekregen,

Reageer

Bart 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij cameranu kun je een zeer overzichtelijke webshop verwachten, duidelijke leverings updates en een hoge kwaliteit service. Heel simpel, je krijgt expertise, duidelijkheid en kwaliteit!

Reageer

RobJ 13-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke website waarop ik mijn spullen snel kan vinden.
Als ik later merk dat ik een verkeerde versie camera-cage besteld heb, is de klantenservice lekker vlot en behulpzaam. Zonder problemen wordt mijn bestelling aangepast en heb ik alsnog de volgende dag de juiste spullen in huis

Reageer

Paredis W. 12-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit bedrijf levert goede service.
Klantendienst is correct en zorgt voor een correcte afhandeling.

Reageer

E. Vooijs 12-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product in perfecte staat. Administratief en verzending gewoon goed geregeld.

Reageer

snel duidelijke compleet en betrouwbaar 12-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel duidelijk compleet en betrouwbaar.
Er is voldoende keuze om gear te bestellen en vaak kom ik uit bij CameraNu

Reageer

JoDij 11-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ER wordt door CameraNu vlot en volgens afspraak geleverd. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levertijd en de aflevertijd op de dag van de levering.

Reageer

Astrid 11-02-2024

Algemene score

10,0
Goede winkel de bestelling wordt snel geleverd heel blij met de macro lenzen

Reageer

Jeroen 11-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik fotografeer met Olympus. Al een tijdje stond het macro objectief van Olympus om mijn verlanglijstje. Nu werd deze aangeboden als tweedehands voor een schappelijke prijs met garantie en in de originele verpakking. Ik heb deze online besteld en opgehaald in de winkel in Eindhoven. Ik werd uiterst vriendelijk en deskundig geholpen.

Reageer

Cees 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook bij aankoop van een 2e hands camera, welke "als nieuw" is, werd ik geweldig geholpen. Op de website stond het juiste aantal clicks vermeld Een probleempje met de bijgeleverde originele lenskap, die wel geleverd was maar niet vermeld stond bij de aanbieding en dus eigenlijk niet bij de aankoop hoorde, werd toch opgelost door direct een nieuwe te sturen. Wat een goede service. Top!

Reageer

Marc 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan het beter?
Wat ik wilde bestellen was op voorraad in de winkel zelfs die ik wilde! Er aangekomen was er gelijk een charmante jongeman die, alvorens hij op zoek ging naar mijn bestelde object , mij wees op de koffie èn mij paaseitjes aanbood.

Dolgelukkig en verzadigd reed ik naar huis

Reageer

Ivar 08-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne webshop. Mega snelle levering en goede klantenservice die snel reageert op WhatsApp. Ik blijf mijn apparatuur hier zéker bestellen in de toekomst.

Reageer

Anoniem 07-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam binnen om een go pro te halen. Ik werd goed ontvangen en wilde graag meer informatie. Dit heb ik zeker gekregen. Zo kwam ik tot de juiste keus en heb hem uiteindelijk gekocht. Daarom mijn 10 punten van harte verdiend.

Reageer

Ashley 06-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen met een keuze maken van een nieuwe camera + lens. Daarnaast was het niet gelukt om mijn pakketje op tijd mee te krijgen voor de daglevering. De volgende ochtend had ik wel meteen een mail gekregen, dat ze het die dag alsnog kunnen leveren met de avondlevering.
Wat een goede en vriendelijke service. Dit heb ik nog niet vaak meegemaakt!

Reageer

Jack Heinhuis 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben niet bij andere winkels geweest om een camera te kopen. Ik ben bij Cameranu terecht gekomen via de website. Prachtige winkel heel goede geholpen met prima uitleg. Als ik op foto gebied nog wat wil kopen ga ik zeker weer naar Apeldoorn.

Reageer

petra 05-02-2024

Algemene score

4,0
Ik heb een camera besteld en betaald in de winkel met een adapter zodat ik mijn oude lenzen kan gebruiken. Nu inmiddels 3 weken later krijg ik het bericht dat ze de adapter niet hebben en dat ik over meer dan 1 maand nogmaals zal worden geinformeerd.
Dat is voor mij niet oke

Reageer

Wout van Zoeren 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn artikel was eenvoudig vindbaar en de levering was binnen een dag. Dik tevreden dus.

Reageer

jan van der spree 05-02-2024
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld fotopapier, groot asortiment en heel belangrijk hoe het verpakt wordt
Veel hoeken beschadigd bij andere bedrijven.

Prijs is prima, zelfs nog goedkoper dan 123 en beter verpakt.

Reageer

Toon meer reviews