Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
9.1

Deze score is gebaseerd op 946 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Koos Schuller18-06-2026
Grte keuze en had een ongelukje gehad met mijn lens en zocht de zelfde deze had Cameranu voor mijn en is opgestuurt vanuit Antwerpen
Eleanor18-06-2026
Goeie prijs en kwaliteit verhouding! En snelle levering
Han17-06-2026
I have bought multiple items from this shop, some in the shop, some online. They are always very helpful in the shop. And there's a good collection of choices. Excellent shop

Sieuwert16-06-2026
Snelle levering en service. Ik had per ongeluk een verkeerd artikel besteld. Dit werd gelijk opgepakt en gewijzigd naar wens, dat was erg prettig.
Ko van Goudswaard 16-06-2026
Goede website met veel keuze. Al meerdere artikelen besteld altijd snel en netjes geleverd. Erg vriendelijk als je hulp nodig heb.
Christian Kroon16-06-2026
Ik heb voor Cameranu gekozen omdat ik weet dat de producten die zij verkopen goed zijn, die zijn betrouwbaar. De service is top, als je een vraag hebt helpen ze je graag en staan ze voor je klaar. Daarbij is de prijskwaliteit verhouding ook heel goed. Ik koop al jaren bij Cameranu en dat zal ik ook zeker blijven doen!
Miranda 16-06-2026
Vriendelijk, deskundig personeel die meedenken, niet opdringen en de tijd voor je nemen. Goede inruilprijs. Uitgebreid assortiment Koffie voor tijdens het wachten en over denken
Joyce Top16-06-2026
Ik ben naar de winkel in Groningen geweest voor advies en ben supergoed geholpen. Ze denken met je mee, leggen alles goed uit en je gaat naar huis met een product waar je wat aan hebt. Een paar weken later was ik er weer voor een statief, en ook toen hetzelfde. Praktisch meedenken, goed advies en weer naar huis met een product waar ik meer mee kan dan waar ik voor kwam. Tegen een lagere prijs :-)
Robin16-06-2026
Kocht in mei van dit jaar mijn eerste DJI drone bij Cameranu gebruikmakend van de camera inruilactie. Fijn dat er een mogelijkheid bestaat om een camera in te ruilen, inmiddels heb ik veel gebruik kunnen maken van de drone en heb prachtige beelden uit de lucht kunnen schieten. Helemaal top!
Rick 15-06-2026
Super geholpen, ik ben nieuwe in het wereldje van fotografie en ben uitstekend geholpen met het vinden van de juiste camera,
The Boss14-06-2026
Ik wilde Nu een Camera en dat is helemaal gelukt. De winkel maakt z’n naam waar. Goede informatievoorziening en deskundig advies. Fijn dat er nog echte winkels zijn met mensen achter de toonbank.
Tuut14-06-2026
Correcte en snelle levering
Fred13-06-2026
In de winkel in Urk het canon objectief rf 45mm 1.2. gekocht. Hierbij prima geïnformeerd over het objectief welke ik wil gaan gebruiken op de R6 mark 2. Hierbij mijn oude objectief van Canon ef 50mm 1.4. ingeruild tegen een goede prijs. Misschien 1 klein minpuntje. Bij het binnenkomen in de winkel kan je een nummer trekken. Dat gedaan alleen na een tijdje bleek dat het die dag niet werd gebruikt!
Marcel12-06-2026
DJI RC2 controller gekocht voor de Neo 2. Prima webshop, goede prijs (laagste in Nederland, op dat moment), ze blijven info geven over je bestelproces (maar spammen je hier niet plat mee), snelle levertijd. Dus een goede ervaring. Enig nadeel is dat de controller niet in een origineel doosje zit.
André H.12-06-2026
Al langer klant bij deze organisatie en je wordt steeds adequaat, vriendelijk en snel geholpen.
Stephan11-06-2026
Goed inruil mogelijkheden met redelijke prijs Alles verloopt erg soepel, verkoop en aankoop
Rikus11-06-2026
4.0
4.0
Twedehands verrekijker besteld en krijg goedkopere verrekijker in doos van de juiste kijker . Gemeld en afspraak gemaakt over levering en bijbetaling nieuwe. Zou na 1week de nieuwe kunnen halen , maar dat werd meer dan twee weken. Eenmaal in de winkel om de juiste en nu nieuwe kijker op te halen moeilijk doen over de afspraak van het bij te betalen bedrag omdat de concurrenten nu die aanbiedingen niet meer hadden voor dat bedrag. Toch hun aan hun afspraak gehouden en niet toegegeven aan extra betaling , maar niet met een fijn gevoel de winkel verlaten. Bestel bij hun nooit meer.
Michel11-06-2026
Prima winkel... goede prijzen, het artikel was goed omschreven en snel verstuurd
Ranjeet11-06-2026
Ik koop regelmatig mijn spullen bij CameraNu. Nu was een artikel als pre order besteld en net vokr mijn klus niet op voorraad in de filliaal. Er is alles aan gedaan om het op tijd te leveren. Petje af.
Michel10-06-2026
Ik heb het al vaak gezegd, maar blijf het herhalen. Zowel de winkel (in Eindhoven) als de webshop scoren voor mij erg hoog. Uiterst deskundig personeel, veel vakkennis, heel klantgericht, niet drammerig maar altijd een eerlijk en objectief advies!
Nancy10-06-2026
Op een maandag naar de winkel in Rotterdam gegaan voor wat oriëntatie over een lens en een tas. De jongemannen die mij hebben geholpen waren erg enthousiast en lieten duidelijk merken dat hun hobby ook fotografie is. Hierdoor was het een prettig gesprek wat mij deed besluiten om een paar dagen later de lens en de tas te kopen. Helaas voor mij waren de mannen die mij zo leuk hadden geholpen er die dag niet en liep die dag wat stroever omdat degene eigenlijk niet in deze winkel hoorde. (dit vertelde hij zelf) Uiteraard heel blij met mijn lens en de nieuwe tas. Ik kan deze winkel iedereen aanraden.
Claire 10-06-2026
Zoals gewoonlijk weer meer dan prima service. Mijn oogkapje vlot vervangen en heel goed en uitgebreid advies bij mogelijke overstap van merk en/of body camera. Ik koop al mijn fotografie spullen bij CameraNu en bij voorkeur op Urk. Top personeel daar.
Zika09-06-2026
Sommige winkels verkopen producten. Cameranu verkoopt vertrouwen. Ik heb inmiddels meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer is de ervaring hetzelfde: scherpe prijzen, snelle levering, perfecte communicatie en producten die exact overeenkomen met wat wordt beloofd. Toen ik mijn DJI apparatuur bestelde, was alles tot in de puntjes verzorgd. Geen verrassingen, geen gedoe, gewoon een winkel die doet wat hij belooft en tegenwoordig is dat zeldzamer dan je denkt. Cameranu heeft iets wat je niet kunt kopen met marketing: een reputatie die ze iedere dag opnieuw waarmaken. Als iemand mij vraagt waar hij camera-, foto- of videoapparatuur moet kopen, hoef ik niet na te denken. Cameranu. Eén naam. Nul zorgen.
Dennis09-06-2026
Goede website, eerlijke prijzen en mooie aanbiedingen! Snelle service.
Rik09-06-2026
Camera.nu levert snel en laat voor de dure aankopen gelukkig ook tekenen. Ik heb al te veel slechte ervaringen met slordige bezorgers. Dat wordt op deze manier adequaat afgevangen. Product is zoals besteld. Alleen het was wel zoeken op de website. Als je precies weet wat je wilt hebben, scheelt dat zoekwerk.