Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
9.2

Deze score is gebaseerd op 978 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Maarten05-08-2026
Top producten en snel geleverd
Henriette05-08-2026
Fijne en overzichtelijke webshop. Snelle verzending. moie monitor voor een scherpe prijs. Ben er zeer tevreden over.
Kluvers04-08-2026
Ik ben ontzettend tevreden over Cameranu. Mijn bestelling werd snel verzonden en was echt heel goed verpakt, waardoor de camera perfect aankwam. Ik had een tweedehands camera gekocht met de omschrijving dat er lichte gebruikssporen aanwezig waren, maar eerlijk gezegd kon ik geen enkel gebruiksspoor ontdekken. De camera zag er als nieuw uit. Ook de klantenservice verdient een compliment. Ik had nog een paar vragen en werd telefonisch ontzettend snel en vriendelijk geholpen. Er werd echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Al met al een topervaring. Ik bestel hier zeker vaker en kan Cameranu van harte aanbevelen.

Jarno03-08-2026
Snelle levering en een eerlijke prijs. Ook vind ik het super netjes dat ik mijn nieuwe camera 3x gratis mag laten reinigen. Dat is nog eens service :-)
Merel03-08-2026
Super fijn geholpen! Er werd echt de tijd genomen om mij goed te adviseren, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften, zonder dat er geprobeerd werd om de duurste camera te verkopen. Daarnaast is het assortiment erg uitgebreid, waardoor ik verschillende camera’s goed met elkaar kon vergelijken. Erg tevreden over de service!
MirjamKarin03-08-2026
Ik koop mijn spullen al sinds het begin van Cameranu (voorheen Camertools) eerst fysiek. Nu toch een keer via de website lenzen besteld. Reden ik heb voor het eerst een lens 2e hands gekocht. Ziet er als nieuw uit. Top! Mijn nieuwe lens een telelens ook maar gelijk besteld. Alles perfect aangekomen en verpakt. Leuk dat ik ook nog een bon heb gekregen om mijn toestel te laten reinigen.
Iwan Brink 03-08-2026
Ik doe het niet snel, maar echt bizar slecht. Camera gekocht voor 800+, binnen 6 weken kapot met de melding ‘eigen schuld, waterschade’. Geen enkele meebeweging ook en of ik wel wil betalen voor terugsturen of vernietigen camera. Reparatie is 740 euro. Garantie, nop terwijl hij geen water gezien heeft en verkocht wordt onder spatwaterdicht. Laatste aankoop dus hier. Service van niks
Caine03-08-2026
De site is duidelijk, het aanbod zeer goed en breed en de gedeelde informatie op website en tijdens verzending compleet. Absoluut een aanrader voor al je camera spullen.
Ad03-08-2026
Deze keer de video bewerkingssoftware Davinci Resolve Studio besteld bij de "vertrouwde" winkel Cameranu. "Morgen gratis in huis" geldt niet wanneer er op zondag besteld wordt. De softwarecode in het pakketje werd op maandag verzonden. Helaas per PostNL, dat in deze tijden nogal eens een steekje laat vallen. Dus het werd nóg een dag later. Daar kan Cameranu uiteraard niets aan doen, hoewel, met andere pakketdiensten hebben we betere ervaring. Als ik dit tevoren geweten had, was ik even naar de (fraaie) winkel in Utrecht gereden.
Joe02-08-2026
Hele goede Service en uitstekende prijxeo
Ben02-08-2026
Goed geholpen door een medewerker van cameranu leidsche rijn met goed advies bij aankoop van een cameratas.
RVD02-08-2026
Altijd netjes geholpen bij Cameranu! Ook deze keer in de winkel in Rotterdam. Alles lag netjes klaar en ondanks dat het druk was, werd ik snel en netjes geholpen
Rob31-07-2026
Mooie fotoprinter, goede omschrijving. Makkelijk besteld, snelle levering en keurig verpakt. Zeer tevreden.
MvB30-07-2026
Uitgebreide webshop, goede omschrijving van de producten. Erg snelle en correcte levering. Ook de klantenservice reageert snel en denkt mee over een oplossing.
Daniel30-07-2026
We zochten een leuke 2e hands lens voor de camera van mijn vrouw. Camera.nu had diegene die we zochten tegen een aantrekkelijke prijs en ze hebben hem vlot verzonden.
Vandaag besteld echt morgen geleverd.30-07-2026
Hier is vandaag besteld echt morgen geleverd. Zeer tevreden met de Benq 575i beamer. Mooi beeld en niet duur
HansD30-07-2026
Snel een snoertje nodig voor mijn Nikon. Eenvoudig in de webshop te vinden en volgende dag in huis.
Patrick30-07-2026
Het assortiment is zeer uitgebreid, zoeken en daarna bestellen is erg makkelijk en bezorging is razendsnel. En dan kreeg ik ook nog eens een tegoedbon voor het schoonmaken van mij camera cadeau, leuke bonus.
Rob Cittaideale29-07-2026
CameraNu is een betrouwbaar en snelle leverancier van topkwaliteit fotoapparatuur. ik heb een heel goede ervaring en ben steeds op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Op tijd, in goede staat geleverd en ik ben daar heel tevreden mee.
Jaap29-07-2026
Duidelijke beschrijving van het product. Snelle en correcte levering. Redelijke prijs. Veel beter dan de bekende (internationale) dozen schuivers.
Urwin29-07-2026
⭐⭐⭐⭐⭐ Uitstekende service en snelle levering Ik heb onlangs een Focusrite Scarlett 4i4 bij Cameranu gekocht en ben erg tevreden. De website is overzichtelijk, de productinformatie was duidelijk en de bestelling werd snel en netjes geleverd. De verpakking was goed verzorgd en het product was in perfecte staat. Ik bestel hier graag weer. Zeker een aanrader!
Chantal Barten 29-07-2026
Heel fijn geholpen. Nieuw op het gebied van fotografie. Duidelijke uitleg en advies ontvangen, heel erg blij mee.
Astrogeert28-07-2026
Service van jullie is top daar meer dan tevreden over. Alleen dat post.nl er 8 dagen erover doet voordat de bestelling bij mij is echt balen.
Bert28-07-2026
Na de bestelling van een lens werd die na een paar dagen uitstekend verpakt afgeleverd. Goede service.
Bart28-07-2026
Het is nu de tweede keer dat ik een tweedehands body aanschaf. Net zoals de eerste keer komt het pakket snel aan, ziet het er exact uit zoals aangegeven en zit er ook nog eens een bon bij waarmee ik hem kan laten cleanen. Erg tevreden met de service en support en geeft vertrouwen voor de toekomstige aanvullingen