Cameranu

8.9

Deze score is gebaseerd op 13800 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Harry 26-12-2025
Een Sony nex 16-50 lens gekocht, tweedehands. Ziet er uitstekend uit en werkt zoals het hoort en voor een heel goede prijs. Ben er tevreden mee
Erik26-12-2025
Vooral vakkundige mensen ook voor de vakfotografen ! En verder een prima assortiment, ook in Apeldoorn !!
Michel26-12-2025
Een advies-verzoek via mail wordt razendsnel en adequaat en deskundig beantwoord. En in de winkel voel je je echt een beetje thuis. Alle tijd, buitengewoon deskundig. Niet puur commercieel, maar echt meedenkend. De webshop van Cameranu werkt perfect. Op vragen komt steeds een snelle reactie. Als je wilt inruilen is de betreffende inruilwaarde direct zichtbaar. Bestellen, bezorgen enz gaat probleemloos. Maar de fysieke winkel in Eindhoven doet daar nog een schepje bovenop. Deskundige adviseurs, buitengewoon klantgericht. Geen snelle verkopers, maar altijd eerlijk advies.

Priscilla25-12-2025
Overzichtelijke website
Olaf24-12-2025
Goede uitleg en service. Vriendelijke bediening.
Tom24-12-2025
Zakelijke bestelling vanuit een hogeschool werkt uitstekend, bijna zo snel als een particuliere bestelling. Ik geef de productnummers en URLs door en de bestelling wordt foutloos en snel geleverd. Producten zijn goed verpakt.
Marcel van den Berg24-12-2025
Via Cameranu heb ik me ingeschreven voor een lezing. De afhandeling hiervan is snel en netjes verzorgd. Prima ervaring, aanbevolen!
Herman24-12-2025
Ik heb al vele jaren goede ervaringen met CameraNu. Goed en eerlijk advies, goede service en geen gedoe bij retouren.
Arjen24-12-2025
Gewoon een prettige winkel en webshop, altijd druk
Viggo24-12-2025
Ik bestelde een Black Friday deal bundel en kreeg direct na bestellen een mail dat het product nieuw was en nog niet op voorraad. Na een week zonder verdere communicatie belde ik de klantenservice. Ik gaf mijn naam en zei: “Ik heb een vraag over mijn bestelling.” De medewerker zag meteen een fout in de doorzetting van mijn order en regelde het direct. De volgende dag was het pakket al in huis. Ondanks het stroeve begin, ben ik onder de indruk van de klantenservice en maak deze website mijn nieuwe vaste winkel voor camera accessoires.
Bert24-12-2025
Prima webshop, levertijden die gehaald worden. Deskundig personeel zowel online als in de winkel. Camera spullen nodig camera.nu als mensen mjj vragen waar iets te kopen op foto en video gebied. De nummer 1 in mijn favorietenbalk en historie
Joost S23-12-2025
Snelle levering! Contact met klantenservice verliep fijn! Erg tevreden!
Camera Lens Nikon23-12-2025
Super blij met mijn nieuwe lens, wat een plaatje, ik hoop er heel veel mooie "plaatjes" mee te mogen maken. Top en snel geleverd en vooral veilig, want een dure lens moet natuurlijk goed verpakt zijn. dus Top!! Bedankt, ik heb de dag erna nog een bijpassende beschermhoes besteld voor de Lens. De dag erna al geleverd.
Rob22-12-2025
Goede tweedehands lenzen gekocht bij een nieuwe camera. Alles in bijna nieuwstaat. Aanbod is groot , kortom een fijna zaak!
Frank22-12-2025
omdat de bestelling die ik gedaan heb en de site is duidelijk en makkelijk te bestellen
Ruud22-12-2025
Goed service, duidelijke uitleg bij producten
Dennis Borman21-12-2025
Cameranu bestel ik al zo langs als ik fotografeer, altijd behulpzaam zowel in de winkel als ook online, als je iets besgteld hebt en het bevalt toch niet is omruilen of retouren nooit een probleem, zeker in deze tijd is op veel plekken online de service ver te zoeken, iets waar Cameranu dus in uit blinkt, ik geef een 9 omdat je je zelf altijd moet blijven uitdagen.
Bjorn21-12-2025
5.0
5.0
De Verzending duurden best lang, 4 dg. , terwijl t om een voorraad objectief ging. Ik had een occasion gekocht. Deze werd in een beetje plastic omhuld in een doos verzonden. Vieze vingerafdrukken op t objectief, zowel voor als achterzijde vt objectief. Zover ik nu kan zien werkt alles , maar je zou toch iets meer service verwachten tov bv een marktplaats waar je zoiets wel kunt verwachten. M.a.w. erg matige service en afhandeling. Evt volgende keer, ik denk het niet. Er z’n gelukkig nog genoeg andere winkels.
Wanderlust20-12-2025
Goede service en snelle levering voor vaak de laagste prijs.
Sabine20-12-2025
Goede prijs! Net product en goed verzonden. Helemaal tevreden.
Rudy20-12-2025
Goede service en een lage prijs voor een kwalitatieve Epson A3 printer
Inge Snitselaar 20-12-2025
Bij CameraNu ontvang je ‘Waar voor je geld’ en geduldig advies met kennis van zaken. Bovendien is hun helpdesk optimaal bereikbaar voor info en uitleg.
Serkan19-12-2025
Ik heb mijn Antigravity A1 drone besteld op cameranu.nl. Dit komt omdat er een uitgebreidere beschrijving staat op jullie website vergeleken met concurrenten. Wat mij een beter gevoel gaf om hier te bestellen. En wat een geweldige service! Had m geloof ik rond 11 uur besteld en kreeg m dag erna al thuisbezorgd !! Super !! Ik ben erg tevreden over de service en zal zeker blijven bestellen bij jullie. Dank jullie wel !
Ericke 19-12-2025
Ik heb een Nikon Z fc besteld. Levering was super snel en de door jullie ontworpen verpakking maakt het een feestje om de sending te openen.
Marjolijn19-12-2025
Klantvriendelijke winkel. Hebben mij goed en eerlijk geadviseerd. Nemen de tijd voor je. Bij mij in de buurt zit een andere aanbieder maar ik rij liever naar Apeldoorn. Aanrader!