Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
8.9

Deze score is gebaseerd op 14010 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

EdjeVis27-06-2022
Kort voor de vakantie gaan informeren voor een nieuwe camera. Uitgebreid assortiment en vakkundig advies gekregen. Heel cru: de camera die éígenlijk werd aangeraden..... was alleen nog maar te reserveren, op dat moment niet voorradig, ook niet bij concullega's. Door een raar toeval bij één concullega toevállig een laatste exemplaar op de kop weten te tikken. Voor een aantal accesoires nog weer terug en wéér uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen en ook "sportief" geluk gewenst dat de (laatste) camera via de concullega nog verkrijgbaar was. Wat mij betreft vanaf nu vaste stek voor alle foto-spullen.
Anton de Boer27-06-2022
Camaranu.nl is een nette winkel met veel keuze en een erg overzichtelijke website. Bovendien zijn de prijzen over het algemeen scherp. De mensen in de winkel op Urk zijn vriendelijk en weten over het algemeen waar ze over praten. Prima tevreden dus.
Pol27-06-2022
Zeer tevreden goede prijs / kwaliteit ,webstore is zeer gebruiksvriendelijk .

Yvanca27-06-2022
Hele fijne webshop. ‘s Avonds laat besteld en de volgende middag al in huis (terwijl ik in de middle of nowhere woon)! Verder ook goed verpakt. Heel blij met de goede en snelle service.
Jacqueline27-06-2022
Ik heb op donderdagavond mijn camera besteld en deze was vrijdag rond het middaguur al binnen. Pakket was goed verpakt en alles was compleet. Ik moet nog wel even wennen maar tot nu toe blij met m’n nieuwe Nikon Z50
Mariska27-06-2022
Het boek wat ik heb besteld, van fotograaf Geurt Besselink, was prachtig. Maar er zouden vrijkaartjes bij zitten van het één of ander, maar die heb ik niet gekregen. Slordig. Bestelling wel op tijd geleverd.
Joop27-06-2022
Prima website, makkelijk bestellen en afrekenen en snel geleverd. Helemaal top!
Jack Thijs27-06-2022
Tijdens het zoeken op de website was me iets niet duidelijk. Ik heb meteen via de chatfunctie navraag gedaan en binnen zeer korte tijd had ik antwoord. Ik ben heel tevreden over de manier van werken en de toegankelijkheid van de website. Uiteraard zijn de aangeboden artikelen van een goede kwaliteit.
C VG27-06-2022
Het gekochte was binnen 1 dag bezorgt en goed verpakt verder de afrekening en de verwerking prima geregeld
Mendel27-06-2022
Duidelijke site, zeer georganiseerd, vond meteen wat ik zocht. De informatie over producten is accuraat, bondig en allesomvattend. Goede kwaliteit, deftige prijzen. Niets op aan te merken.
J.C. ( Hans ) van Eis27-06-2022
Een zeer weinig door mij gebruikte Nikonlens werd probleemloos tegen een zeer goed bedrag ingeruild tegen een Nikon groothoeklens. De verrekening en levering vond zeer snel plaats. Getuigt van professionaliteit en zeer klantvriendelijk.
Mirjam Bruggink27-06-2022
Duidelijke website, snelle levering en kwalitatief goede producten. Wij bestellen hier regelmatig wat en zijn altijd tevreden.
Everts27-06-2022
5.0
5.0
De vriendelijkheid en de deskundigheid van het advies hangt sterk af van de medewerker die je aan de telefoon krijgt. Soms is de hulp heel deskundig, soms helemaal niet en is de hulp ook niet klantvriendelijk. Bij mijn laatste bestelling was de klantenservice telefonisch niet bereikbaar vanwege de zomerperiode. Vind ik eigenlijk niet kunnen voor een winkel van zo'n kaliber.
Ralph27-06-2022
Ik had een klacht over de aanschaf van een drone die ik online gekocht had en in de winkel hebben ze er echt alles aan gedaan om mij te helpen wat gelukt is. Super service. Zo moet het.
Jan27-06-2022
Breed assortiment , besteld via de site, en gehaald uit de winkel, waar ik zeer zo goed geholpen ben!
Ideale fotorugtas van Lowepro26-06-2022
Ik ken Camera.nu al jaren en ik heb er al verschillende kleinere en grotere aankopen gedaan. De grotere zijn een tweedehands supergroothoek objectief (als nieuw en aantrekkelijk geprijsd), een statief en recent een fotorugtas die beide in de aanbieding waren. Dat waren geen fictieve kortingen maar echte, tijdelijke kortingen. Verder heb ik al een paar keer telefonisch en via de chat en mail gecommuniceerd en steeds waren mijn ervaringen positief. De site geeft veel informatie en ik vertrouw de geplaatste reviews. De informatie over de ProTactic BP 350 AW II van Lowepro en de vele positieve reviews gaven mij aanleiding deze rugtas te bestellen. De volgende dag had ik hem al in bezit en na flink wat puzzelen met de verstelbare tussenschotten ben ik nu zover: al mijn spullen zitten veilig in de tas en het draagcomfort is ongekend. Ook de meegeleverde accessoires als statiefhouder, extra straps , bekerhouder en tasje kunnen heel eenvoudig en toch stevig aan de vele lussen aan de tas bevestigd worden. Nu fijn gaan uitproberen!
geen naam, enige minpuntje ;-)26-06-2022
Zoals gebruikelijk in de jaren dat ik vaste klant ben: goede producten, goede informatie over de producten en snelle levering. Geen enkel minpunt dus zonder meer aanbevolen.
Nvt26-06-2022
Fijne klantenservice (denkt echt even mee en heeft kennis van zaken), prima op tijd geleverd, eerlijke prijs. Wat in mijn ogen de kers op de taart zou zijn: - Een geavanceerdere zoekfunctie, waarbij je resultaten kunt filteren. Op die manier hoef je niet eindeloos resultaten te doorzoeken. - Mijn hele dure printer is verstuurd in de originele doos. Op die manier weet de hele buurt wat je in je huis hebt staan. Niet heel handig in mijn niet al te veilige buurt. Het zou prettig zijn als er een kraftpapier omheen was gedaan ;)
Rein26-06-2022
Bij een onlangs aangeschafte RX10 heb ik een L-grip ( L-stabil) gekocht op marktplaats. Deze paste niet goed, want het gaten patroon van de schroeven kwam niet over een met de camara. (andere posities) Extra schroeven gekocht bij cameranu; lekker snel geleverd. aantal goed, lengte goed. Helaas. Ik zoek verder naar iets wat wel gaat passen en compatibel is.
AnneK25-06-2022
Ik bestel graag bij camera.nu omdat de site erg overzichtelijk is. bij hulp krijg je een vriendelijke medewerker aan de lijn die alle tijd neemt. kortom, zeer tevreden!
Mostafa25-06-2022
Ik had eerst een Sony 7R 4 en een dure lens geleased bij Cameranu.nl en alles ging goed en ongeveer 2.5 maand later wou ik hem wisselen voor een 7S lll en dat ging ook moeiteloos en werd goed geregeld en zo ook met de externe spullen bij de lease. De medewerkers waren heel zorgzaam en aardig dus geen enkel negativiteit daarover. De contracten waren geregeld zoals gezegd zo gedaan en binnen korte tijd. Respect naar Wouter voor dit allemaal, ik ben superblij met me nieuwe videocamera het kan alles alleen het een en ander moet worden ingesteld voor de video's en camera licht naast de lens. Ik ben vanaf de eerste bezoek goed en netjes behandeld en alles verliep goed, tevens de beste camera en lease winkel van heel nederland ik raad het iedereen aan! Ik ben een tevreden klant Groeten Mostafa Youtuber, acteur en filmer
Jac Nooijens25-06-2022
Ik heb een Tenba rugzak gekocht op de Professional Imaging dag en daar ben ik zéér tevreden mee. Er past precies in wat ik nodig heb en hij is stevig en mooi.
Bert M25-06-2022
Fijne winkel voor het online en fysiek kopen van foto- en filmproducten. CameraNu.nl geeft keurig per mail aan wanneer producten geleverd kunnen worden mochten die onverwacht niet voorradig zijn. Prima!
Gerard25-06-2022
CameraNu.nl geeft een goed advies en services bij aankoop. En als over onverhoopt toch is niet in orde is reageren zij attent op vragen en lossen problemen snel een goed op,
Mooie tweedehands lens.25-06-2022
Het is altijd prettig zaken doen met dit veelzijdige bedrijf, niet alleen door de mooie producten en passend prijsniveau, maar vooral hoe het personeel omgaat met hun klanten!