Cameranu

Cameranu verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. Cameranu biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.
8.9

Deze score is gebaseerd op 14019 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Léon Visser17-11-2022
Super service, duidelijke en heldere informatie en vriendelijke mensen die je aan de balie helpen of aan de telefoon te woord staan.
Ton B.17-11-2022
Ik heb verschillende keren bij Camera.nu besteld. Pakjes komen altijd direct, ook nu. Ik ben ook één keer in Urk langs geweest (om o.a. te kiezen uit 2 lenzen die ik ter plekke kon uitproberen). Ik ben daar vriendelijk en goed geholpen. Het enige nadeel was dat ik toen ook met een fotografieboek dat ik niet gepland had te kopen, de winkel uitliep. Tevens ben ik 1 of 2 maal in hun zaak in Groningen geweest. Ook daar ben ik goed geholpen.
Léon Jansen17-11-2022
Omdat een "10" geen gelegenheid geeft tot verbetering kom ik uit op een prachtige "9". Schitterende winkel, erg vriendelijk personeel en bovendien vlot geholpen. Erg prettig dat mijn bestelling reeds klaar stond.

Jeu16-11-2022
Probleemloos bestellen, probleemloos ontvangen en probleemloos gebruiken. Gewoon uitstekend.
Niet oplossingsgericht en langzaam met geld16-11-2022
Flitsset besteld, 2 van de 3 flitsers waren kapot geleverd. Ik mocht ze terug brengen in Apeldoorn. Daar zouden ze een passende oplossing hebben. Ik naar Apeldoorn gereden ongeveer een uur rijden. Kom ik daar aan, is er geen passende oplossing. Ik krijg mijn geld met “spoed” terug. Omdat ik de flitsset nodig heb voor een shoot die op de planning stond. Nu al meerdere keren contact gehad met cameranu over de terugstorting van mijn geld. En elke keer zeggen ze een andere dag. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen geld terug! De shoot waarvoor ik ze nodig had is nu gecanceld. En mijn werk ligt stil. Ik baal hier enorm van. Nooit meer!
Fernando B16-11-2022
Fantastic backpack that allows you organise your camera and AV equipment perfectly. The camera kit comes with different configurations that can fit a variety of cameras and lenses. Very firm material that I hope will last a long time. Totally recommend. Delivery was fast and reliable.
Kim16-11-2022
CameraNu is een winkel met heel veel kennis over fotografie en over alle gear die je hiervoor nodig hebt. Ze hebben een zeer groot assortiment en als je ze belt , mailt, appt of er naar toe gaat, je wordt goed geholpen en ze nemen de tijd voor jou en al je vragen.
Menno16-11-2022
Ik had een bestelling geplaatst voor een tweedehands 55-200 mm Fujinon lens. Betaling ging mis en nog eens mis (waarschijnlijk door de bank app). Kreeg een herbetaal mail en zo toch gelukt. Verzending kwam niet meteen op gang dus even een mail gestuurd want bang dat het toch mis was door de betaal perikelen maar e.e.a. lag aan het feit dat de lens op een ander filiaal lag. Wat erg fijn was, is de snelle en beleefde reactie die ik kreeg. Overigens ziet de lens er ook als nieuw uit en is de prijs dan ook dubbel en dwars waard. Zeer tevreden.
Bayings16-11-2022
Gewoon een prima webshop zonder moeilijk gedoe.Alles duidelijk en klantvriendelijk.Goede service netjes verpakt en op tijd volgens gemelde planning geleverd
Joop16-11-2022
Geweldige 85 mm AFS Mico lens aangeschaft. Reageert snel op de D5300. Goede keuze! Nu verder oefenen.
Niels16-11-2022
Degelijke producten en goede service achteraf (gratis sensorreiniging). In de winkel op Urk miste ik wel een beetje behulpzaam personeel. Medewerkers bleven achter de balie zitten en kwamen wat verveeld over. Doordat ik me redelijk had voorbereid kwam ik er uiteindelijk wel uit, maar de vraag ‘Kan ik u helpen?’ had ik niet gek gevonden.
Peter16-11-2022
Goede service en goede kwaliteit. Ik heb er een mooi e Canon camera gekocht.
Frans15-11-2022
Snelle actie. Heldere uitleg. Kundig en vriendelijk personeel. Groot en gevarieerd assortiment. Zeer tevreden
Petra15-11-2022
Snelle levering, ik kocht cadeaubonnen en zaten in een leuk doosje en goed beschermd verzonden. Blij mee!
Telsendo15-11-2022
Ik ben uiterst tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en de retourzending. Daarnaast heb ik precies het juiste product kunnen vinden voor een goede prijs.
Kees15-11-2022
Uitstekende adviezen. Zeer deskundig en klantvriendelijk . Verkopers denken heel goed mee
paul15-11-2022
Wanneer ik zoek naar optische apparaten zoals een verrekijker of foto apparatuur, kom ik eigenlijk altijd weer op Camera.nu uit. Een goeie prijs en fijne service en advies komen zijn me alles waard. Online of fysiek advies in een winkel van mensen die begrijpen wat je nodig hebt is goud waard.
Jannick14-11-2022
Ik was op zoek achter een zwart achtergronddoek en door mijn tevredenheid, bij eerdere aankopen, heb ik zonder twijfel voor de aankoop van het artikel voor cameranu.nl gekozen. Zeer tevreden ermee, alsook voor de snelle levering aan huis. Ik bestel vanuit België voor een optimale service en perfecte communicatie.
Robbe14-11-2022
Een overzichtelijke, gemakkelijk hanteerbare webshop. Het artikel werd tevens ontzettend snel verzonden. Alles was naar wens.
Fotografie by Ineke14-11-2022
Wat een dikke pech, half jaar na aanschaf gaat de autofocus van mn Nikon objectief kapot. Bij CamerNu netjes geholpen door goed te testen of het probleem de camera of de lens was. Bleek de lens, maar had 2 fotosessies gepland staan. Dit begrepen ze en kreeg een super fijne occasion objectief te leen, zodat ik mijn klanten netjes kon bedienen. Ik ben zo tevreden en verrast. Zeer gebruiksvriendelijk en nette service! Dit verdiend voor mij een dikke 10!
Mark14-11-2022
Hele heldere webshop, duidelijk proces en goede communicatie. Super tevreden
Vanessa14-11-2022
Overzichtelijke site, scherp geprijsd. Vlotte en snelle levering.
Sjoerd13-11-2022
Supermooi product. Zeer scherp geprijsd en lekker vlot geleverd. Zondag gekocht maandag in huis.
Roy13-11-2022
Mijn dochter had een camera harnas nodig, en daar ze bij jullie de juiste en gewenste hadden, ( Op/Tech Bino/Cam Harness Elastic ) en ook nog voor een correcte prijs was de keuze dus vlug gemaakt. Ook de vele positieve reacties van uw vorige klanten hebben ons doen besluiten om onze eerste bestelling te plaatsen.
Krissy13-11-2022
Al meerder keren iets gekocht bij Cameranu, zowel fysiek als online. Altijd super tevreden. Medewerkers in de winkel zijn heel behulpzaam en klantenservice ook. Vlotte levering. Kortom, ik ben fan!