Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 862 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Kobus 25-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie, snelle levering en voor 2e hands goede kwaliteit en een duidelijk omschrijving van de kwaliteit. Zowel telefonisch als op de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arthur bastiaanse 25-01-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

Cameraland Beloofde fotoland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
tot nog toe onbekend met deze camera zaak vind ik dit qua assortiment Nieuw zowel Occasion verbluffend gesorteerd.Tevens vind ik de losse tafels verademing tav persoonlijke benadering bij te maken keuzemogelijkheden .

Minpunt niet voor publicatie (:als gepensioneerd fotojournalist ANP foto in bezit van canon 10D vond ik het teleurstellend bij aanschaf drl. afst.bed. van de ene verkoper te vernemen dat dit model camera geheel Niet bestond om vervolgens van een andere verkoper laatdunkend te vernemen dat dit wel een Heeeeeeeel oud type camera is. ....
Hoewel zelf genoegzaam bekend met deze datering doch met 8 MP en metalen behuizing moet ik thans gepensioneerd en als zodanig niet meer professioneel werkzaam, dus maar meedoen.....!! )
vr.gr. A .B.astiaanse

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Huurdersfederatie de Koepel 25-01-2018 Via de website gekocht

fantastisch goede waar en spoedig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de online shop is zeer duidelijk en de levering perfect!
Heel gemakkelijk e vinden wat men nodig heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 25-01-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2de hands camera bestelt. De camera is in uitstekende staat maar de batterij was binnen 50 fotos leeg. Binnen twee dagen na telefonisch contact een andere batterij ontvangen. Deze ook snel leeg. Weer telefonisch contact en weer binnen twee dagen een compleet nieuw in verpakking accu ontvangen. Geweldige service dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Bootsma 25-01-2018 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon de dag erna al binnen zodat ik er meteen mee aan de slag kon. Super! Ik had al eerder bij cameraland.nl gekocht en ook dat beviel goed. Tot nu toe dus zeer tevreden, in de toekomst zal ik zeker weer komen kijken voor mijn nieuwe camera :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Eigenraam 24-01-2018 Via de website gekocht

Goed product, scherpe prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had nog niet eerder iets gekocht bij Cameraland. Doordat ze me een kortingscode toestuurden ben ik daar gaan kijken voor een fototas. De keuze was ruim en de voor mij ideale tas zat er bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Driek 24-01-2018 Via de website gekocht

Alles conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs, duidelijkheid en nakomen van afspraken. Klinkt eenvoudig, maar ze moeten het ook maar doen. Bij cameraland wel dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stijn 24-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, goede prijs, gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, goede prijs, gemakkelijk.
Overzichtelijke website. Ruime keuze tegen goede prijs. Betaling via credit card gaf problemen maar verder liep alles soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

monique 24-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met duidelijk aangegeven per artikel wat er te koop is.
Goede en snelle levering top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katinka 23-01-2018 Via de website gekocht

Goed en lekker snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een tweedehands lens besteld en kreeg deze de volgende dag keurig thuisbezorgd.
Zeer positieve ervaring dus.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 23-01-2018 Via de website gekocht

Nog beter dan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een tweedehands cameratas besteld. De tas was door Remco met 4 sterren beoordeeld. Oftewel, zo goed als nieuw, weinig gebruikssporen, weinig gebruikt. Ik had dus op een hele mooie tas gerekend en ben daarin niet teleurgesteld. Als ik niet geweten had dat de tas gebruikt was dan had ik gezworen dat hij nieuw was. Alles ook heel keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Het was mijn eerste aankoop bij Cameraland en het zal de laatste niet zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 23-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Algemene score

9,0
Snellere reactie op mijn bestelling en de bestelling keurig en degelijk verpakt. De bevestigde levertijd werd ook gehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stoop 23-01-2018 Via de website gekocht

Aankoop fotoscanner is uitstekend verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren telefonisch een vraag beantwoord gekregen. Levering verliep uitstekend. Oftewel: Aankoop fotoscanner is uitstekend verlopen en ik ben nu een blije koper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 23-01-2018 Via de website gekocht

toppie :-)

Algemene score

9,0
heel makkelijk van uit de stoel en ruime keus en zeer aantrekkelijke prijzen en goede beschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco Harms 23-01-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden over deze winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, goede communicatie over de mail, de goederen waren zeer netjes verpakt, de bezorging was top, en dik tevreden over het geleverde product! Zeer nette en overzichtelijke pakbon plus retourformulier en een goede garantie regeling..wat wilt een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 22-01-2018 Via de website gekocht

Super snel geleverd zonder extra kosten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Natuurlijk diverse levanciers bekeken en vergeleken maar al snel bleek cameraland de goedkoopste te zijn. Eenvoudige webshop, fijne zoekmachine wat wil je nog meer.?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 22-01-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat de camera niet in de winkel voorradig was, deze in de webwinkel gekocht. Prima afgehandeld. Alleen in de advertentie verdient de aanbeveling aanpassinv war betreft het contact met een telefoonding. Er is nogal wat ruimte nodig om de app te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw 22-01-2018 Via de website gekocht

Prima prijsjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vergeleken met alle andere websites veel goedkopere lenssop voor mijn canon gekocht. Enige minpunt was dat het doosje helemaal gevuld was met piepschuim, pure verspilling voor een lensdopje die ook in een veel kleiener pakketje kan.

Reageer

Ina Ruiter 21-01-2018 In de winkel gekocht
Hoefplan Alkmaar

eerlijke vergelijking tussen 2 verrekijkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed opgeleid personeel, neemt de tijd voor klanten. Goede adviezen en bij de kassa werd het gekochte product met enthousiasme ingepakt!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Laan 21-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundige kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op basis van andere fotografen, werd Cameraland aanbevolen. Via Facebook en internet hield ik mijzelf op de hoogte van het assortiment. Het was makkelijk bereikbaar en geen problemen met parkeren. Ik werd vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Dit is een zaak, waar ik graag terug zou komen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thes 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering de volgende werkdag waardoor je niet lang hoeft te wachten op je camera. Ook fijn dat ze nieuwe klanten een kortingscodes geven die je gelijk kan gebruiken. Duidelijke mooie site waar ze zelfs ook combideals aanbieden en je dus voor een goede prijs je pakket bij elkaar hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-01-2018 Via de website gekocht

Snel en met verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel winkels bezocht. Hier wordt tijd voor je genomen, is veel keus. Luisteren goed naar wat je wilt en hebben een snelle goede service, ook via de website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 20-01-2018 Via de website gekocht

Great product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fantastisch toestel (tweedehands)gekocht met garantie!!wat een service!! Zeker weten ik koop hier meer ..Thx.Groetjes Pascal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van der Horst 20-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet de shop gevonden. Fijn om toch de mogelijkheid te hebben er even langs te gaan ook al is het dan een 40 minuten rijden. Ondanks gekozen Canon 750 D na overleg en delen van wensen de Canon 70 D gekozen (occasion)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mariet 20-01-2018 Via de website gekocht

Rainsleeve

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Rainsleeve besteld. Goede uitleg bij het product en vergelijkbare producten. Levering keurig op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gust Bleijs 20-01-2018 Via de website gekocht

niet verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
de eerste keer waren de delen niet verzonden en heb ik er zelf achteraan moeten bellen waar ze bleven. toe had ik ze binnen een dag dus dat was wel goed.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

MukvL 19-01-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel met veel expertise, mag online wel beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel is echt super. Vakkundig personeel, zeer vriendelijk en heel behulpzaam. De online ervaring is recent iets veranderd en werkt nog niet helemaal soepel, dat is jammer! De winkelwagen is traag en werkt niet prettig. Op mijn telefoon kan ik geen bestellingen plaatsen om die reden, jammer.

Verder top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 20-01-2018

Jammer om te lezen dat uw ervaring met onze webshop niet zo positief was. Ik zie dat u op 11 januari 's avonds een bestelling heeft geplaatst en dat deze de volgende middag is verwerkt en verzonden.
Excuses voor de vertraging die hierdoor ontstaan is.

Met vriendelijke groet, klantenservice Cameraland

Reageer

Antoine 19-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goeie prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laagste prijs die ik kon vinden en de snelste levering enige minpunt is dat DHL de zending bij de buren afgaf die vlak na ons weggingen voor een weekend weg waardoor ik het pakketje pas op maandag kreeg.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 20-01-2018

Bedankt voor uw review. Jammer dat het pakketje nu juist bezorgd werd bij buren die daarna zelf weg gingen.
Gelukkig is het alsnog snel en goed bij u terecht gekomen.

Met vriendelijke groet, klantenservice Cameraland

Reageer

Mike Bot 19-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

goede uitleg, personeel komt geinteresseerd in de klant over

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima shop, duidelijk en deskundige uitleg en adviezen, kortom mensen met verstand van fotografie.
Oprechte interesse in de klant, wat zijn wensen zijn.
Tijdens de adviezen een prettig gesprek over wederzijdse interesses in de fotografie, en over en weer nog wat goede tips.
Dat gaf mij een vertrouwd gevoel bij de winkel en de verkoper. Ik heb een occasion Macro-lens van Sigma aangeschaft met een mooie garantie.Lens was in zeer goede staat en beleef er momenteel erg veel plezier aan.

Ik kom hier graag weer terug.
Geen 10, maar een dikke 9 want er is natuurlijk altijd nog ruimte voor verbetering

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nanceto 19-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
s'Middags een artikel besteld dat op voorraad was. s' Avonds werd er gebeld dat het artikel toch niet op voorraad bleek te zijn. Ze boden aan een ander, veel duurder artikel, in ruil te sturen waarvoor ik niet hoefde bij te betalen. Heel fijn natuurlijk. 2 Dagen later had ik het artikel in huis. Dat noem ik nog eens service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldert 19-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Supersnelle oplossing van error99-probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Canon 30D camera weigerde te doen waarvoor ik hem destijds bij Cameraland had gekocht en melde de error99. Zelf probeerde ik het probleem te traceren en te verhelpen, maar dat lukte niet. Dus met camera en standaardlens naar Cameraland. Daar had de vakman snel vastgesteld dat de diafragma defect is. Hij stelde voor de lens te vervangen door een goed uitziende betaalbare occasion met 1 jaar garantie. Gekocht en zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Lensen 19-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Begin januari een Olympus Pen-F gekocht, met kit-lens en (gratis) 25/1.8. De gratis lens actie was niet meer te zien op de website van Cameraland, maar wel op die van Olympus en Cameraland heeft dit goed opgepakt: ik ben erg blij met deze service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Schoonhoven 18-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede ontvangst door een heer, die weet waar hij over praat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland heeft veel kennis en materiaal in huis. De begeleiding maakt daardoor dat je een goede keuze kan maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Klerk 18-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Nieuwe camera gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ken deze winkel. Is tegenwoordig de enige echte camerazaak in Alkmaar.
Ik wil graag goed advies hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cok 18-01-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke website met uitgebreide produkten die heel specifiek aangegeven zijn.
De site is gemakkelijk te bedienen en je kan zeer makkelijk vergelijken met andere sites.
tevens is het modern opgezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 18-01-2018 Via de website gekocht

Geen service

Algemene score

1,0
Je denkt oplaadbare batterijen te kopen omdat de zoekfunctie van google de afbeelding geeft en het blijken gewone te zijn. Fout van google! Retour sturen mag ongeopend! Een goede zaak neemt dit verlies voor haar en stelt klant schadeloos.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

F.C.A. van Cooten 17-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van kennissen gehoord. Snelle service. 's Middags besteld en de andere dag bezorgd 's middags. De betaling via Idaels

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Mulder 17-01-2018 Via de website gekocht

Tevredenheid

Algemene score

9,0
Ben helemaal tevreden, qua levering, kwaliteit, kwaliteit en prijs verhouding. De verpakking zag er goed uit, de levertijd was snel, dus tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guido 17-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen in huis voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel met een uitgebreid assortiment. Een shop zoals het overal zou moeten zijn met duidelijke communicatie en ook nog de laagste prijs en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hepta 17-01-2018 Via de website gekocht

Fiijne medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat vragen over het product, perfect beantwoord door medewerker Gerard. Vriendelijk, geduldig en ter zake deskundig. Mijn vragen beantwoord, het product paar dagen later in huis en het werkt uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 17-01-2018 Via de website gekocht

Beroerde verpakking

Algemene score

3,0
Ik ben diep teleurgesteld dat Cameraland niet inziet dat een lenskapje (!!!) plus een snoertje (voor het lenskapje) niet in een envelop passen en door de brievenbus kunnen. Beiden zijn nu in een doos gestopt met heel veel opvulling en hiervoor is de koerier totaal drie keer bij ons aan de deur geweest. Hier gaan we onze klimaatdoelstellingen wel mee halen... Pffff!! Overigens had voor Cameraland het gebruik van een envelop ook de kosten van de koerier gescheeld.
Daarnaast vraag ik me af wat voor advertentierecht Cameraland heeft ingekocht. Na de bestelling heb ik nog een week lang overal en nergens op mn beeldscherm reclame voor lenskapjes op zien poppen. Juist dat heb ik dus niet meer nodig, heel irritant.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Liendekiek 16-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Attente, behulpzame medewerkers

Algemene score

9,0
Ik woon in Alkmaar en daarom bezoek ik altijd de winkel. Ik heb al een paar keer een aankoop gedaan (camera's en verrekijker) en ben altijd goed geholpen, ook als ik alleen maar een goedkope accessoire nodig had. Het enige minpuntje is dat het soms behoorlijk druk is in de winkel, maar dat is natuurlijk een goed teken. Op zich is er best veel personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ant 16-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en uitleg over het aanschaffen van mijn fotocamera. Goed gemotiveerd personeel en behulpzaam. Fotocamera moest nog besteld worden maar was snel leverbaar. Super!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van Oudheusden 16-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een nieuwe lens besteld maar zag later op de site een mooiere en kwalitatief betere, was geen probleem, kreeg geld terug gestort en kon andere lens bestellen. Werd prima geholpen door personeel Camera Land

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua44jos 16-01-2018 Via de website gekocht

Perfect filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke website met uitstekend assortiment. Levering via een afhaalpunt in de buur is een geweldige service waardoor ik niet thuis hoef te blijven om het artikel te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 16-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe camera en via een hoop zoeken kwam ik op Cameraland uit. Wat mij aantrok was dat ze een fysieke winkel hebben in mijn woonplaats. Gezien ik voor het eerst een spiegelreflex camera wilde kopen wou ik deze ook eerst graag zien en vasthouden. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Hebben mij goede tips kunnen geven en gaven mij het gevoel echt als klant centraal te staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een eerste kennismaking met Cameraland: een simpele adapter besteld. De website werkt prima, de terugkoppeling na de aankoop is ronduit perfect. En de volgende dag al bezorgd, ja dat is zoals je je het graag wilt hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

botrans 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Heldere info, gemakkelijk bestellen, snel en stipt bezorgd, extra vraag over artikel via contactformulier werd vlot beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batterijen 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging. Langzame afhandeling terugboeking

Algemene score

5,0
Hele snelle levering. Helaas verkeerde product. Terugboeking laat vooralsnog op zich wachten.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 16-01-2018

Jammer om te lezen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wanneer u een bestelling retourneert wordt dit doorgaans binnen 1 week verwerkt. Uw retour is op 12 januari j.l. aangemaakt, met het weekend ertussen verwacht ik wel dat het bedrag één dezer dagen op uw rekening staat. Mocht dit niet geval zijn, neemt u dan a.u.b. even rechtstreeks contact met ons op.

Met vriendelijke groet, klantenservice Cameraland

Reageer

René 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima advizen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wou eerst een andere dia scanner kopen maar kreeg een heel goed advies om die niet te kopen maar een canon scanner en dat bleek een zeer goed advies te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews