Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 8552 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1127 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gareth Rees 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fantastische service. Voordat ik veel geld aan een lens uitgaf, mocht ik allerlei vragen stellen, ook via de chat, waar ik onmiddelijk antwoord op kreeg. Ik mocht mijn nieuwe (tweedehands) lens bij de achterdeur ophalen: vriendelijk, leuk ingapakt en efficient. Blij dat jullie bij mij in de buurt zitten!

Reageer

Jolanda 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een objectief gekocht. Via de chat een vraag, had razendsnel antwoord en werd ik goed geholpen. Lens lag de volgende dag klaar en kon ik ophalen bij de winkel. Goed geregeld in deze tijden!

Reageer

Wim 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb er al vaker wat gekocht, vooral 2ehands en alles was naar tevredenheid, pas in de black friday deals een flitsset gekocht welke niet meer op voorraad was na betaling. Beetje jammer .. Na wat heen en weer gemail was er de optie om nog even te wachten of geld terug, ik heb nog even gewacht en er alsnog wle blij mee want de set is alsnog gekomen en is echt prima.

Reageer

Jaap 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een 2e hands Canon lens besteld, had wat specifieke vragen en wensen, via chat alles op kunnen lossen. Ook het ophalen verliep erg vlot.

Reageer

Hugo Weenen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een gebruikte Canon lens besteld bij Cameraland: werd zeer snel bezorgd en was in prima staat, zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Reageer

R. Kolder 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb contact gehad met behulpzame, deskundige en vriendelijke medewerkers. De levering van het product ging snel. Na bestelling in de webshop kon ik het de volgende dag al ophalen.

Reageer

Jeroen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel snelle bezorging in een mooi verpakte doos. Ik kocht een nieuwe Wacom, heel blij mee!

Reageer

Tim 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, overzichtelijke website, goede serivice en de verkopers weten waar ze over praten.

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en goed (en snel) geholpen toen bleek dat de code van mijn waardecheque verouderd was. Ik kreeg, na een korte check, een nieuwe code die ik direct kon invullen op de website.

Reageer

Oscar 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en bijna alles op voorraad wat als gevolg heeft dat alles ook snel geleverd wordt.
En bij vragen krijg je deskundig advies wat bij je past en ze proberen je niet vanalles aan te smeren wat je niet nodig hebt. Echt een geweldige winkel, zowel fysiek als online

Reageer

Laus 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar een goede verrekijker, op internet gezocht en kwam terecht bij cameraland. Site geopend en zag dat de desbetreffende verrekijker niet direct leverbaar was. Op de site kon je ook direct chatten met een medewerker en hebt gevraagd wanneer het artikel weer leverbaar is de vriendelijke medewerker zou er gelijk werk van maken.De volgende dag had ik al antwoord en daarna gelijk besteld want de prijs was zeer aantrekkelijk.De levering is ook perfect gegaan geen probleem.Ik kan cameraland zeer aanbevelen.

Reageer

Rob 23-01-2021

Algemene score

9,0
Daar we wegens Corona niet naar de winkel kunnen, heb ik verschillende cameratassen besteld om te bekijken welke het beste bij de camera past. Bestelling, retour en afhandeling zeer eenvoudig en ook reactie van medewerkers is snel en naar volle tevredenheid.

Reageer

Marga Lakwijk 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij Cameraland diverse producten gekocht. O.a een full frame camera en div. lenzen. Ik vind het een fantastisch en klantvriendelijk bedrijf. Met veel keuzes en vakkundigheid. Ook als je wil ruilen voor b.v een betere lens of gewoon een stukje verder dan kan dat. In deze Corona tijd is kopen het lastig, maar even goed passen ze goed aan. Speciaal mijn dank aan *** die het persoonlijk contact goed ter harte neemt. Maar mijn complimenten gaan naar allen uit.

Reageer

André 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zelfs tijdens drukke periode en aantrekkelijke prijs. Helemaal tevreden. Aanrader.

Reageer

Brigitta Krijnsen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben me heel goed geholpen toen mijn lens kapot raakte. Ze hebben hem opgestuurd en hielden me keurig op de hoogte hoe het ervoor stond.

Reageer

Ad 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste aanbieding voor een a-kwaliteitsproduct en een razendsnelle levering. Alles klopte, dus wat wil je nog meer!

Reageer

HR 22-01-2021

Algemene score

10,0
zeer goed aanbod van een artikel dat al jaren uit productie is (Panasonic wide angle conversion lens). Prima prijs en supersnelle gratis verzending.

Reageer

Rubén Fotografie 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel verzonden, super deal, achteraf betalen mogelijk. Prima eerste kennismaking met Cameraland. 5 sterren.

Reageer

RD België 22-01-2021

Algemene score

10,0
zeer correcte behandeling voor alle aspecten van de transactie : de snelheid van de levering van de apparatuur, de kwaliteit van deze laatste, de retour zonder enig probleem noch contestatie, in het kort een veilig gevoel met Cameraland.nl en daarbij een echte vriendelijkheid met een fijne communicatie

Reageer

Andries 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tweedehands Leica gekocht met inruil oude toestel. Leica als nieuw geleverd, redelijke prijs terug voor oude toestel. Snelle levering, prettig telefoongesprek.

Reageer

Gemma Boelhouwer 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik belde gisteren met de vraag waar mijn bestelde pakje bleef. Toen bleek dat ik zelf ingevuld had om het pakje op te halen. Ze zouden het direct opsturen en vandaag werd het bezorgd!
Het probleem werd direct verholpen! Goede service van Camera Nu!

Reageer

Marianne 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Goede keuze kunnen maken en een tweedehands camera aangeschaft. Welke er bij aankomst precies zo uit zag als op de foto's en zoals omschreven. Het geeft ook vertrouwen dat daar nog een jaar garantie op gegeven wordt. Werd later nog opgebeld over een bijpassende lens die ik ook besteld had, waar ze nog iets over wilden meedelen. Keurige service en snel in huis. Zeer tevreden.

Reageer

Cindy 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische service, super vriendelijk personeel! Nooit te beroerd om van advies te voorzien. Echt een aanrader!

Reageer

Monique smit 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geregeld allemaal , goede inruilwaarde gahad voor mijn camera’s , en weer een mooie camera voor terug gekocht eerlijk advies gekregen welke camera nou goed bij je past 👍

Reageer

Martin Hovius 22-01-2021

Algemene score

9,0
Cameraland heeft een mooie en overzichtige winkel, welke helaas door de omstandigheden dicht is.
Maar de webshop is ook heel duidelijk, en je kunt je producten er makkelijk op vinden.
Mijn bestelling is keurig verpakt verstuurd en kwam op de beloofde datum binnen.
Kort om, heb je iets nodig op foto gebied kies voor Camaraland! Die staan voor je klaar met goed en eerlijk advies en hebben alles voor elke portemonnee.

Reageer

Saensche Cor 22-01-2021

Algemene score

8,0
Het was een afgeprijsde lens en de levering was in orde. Iets waar ik niet blij mee was is dat er geen reden aangegeven werd dat het artikel afgeprijsd was maar gewoon als een nieuw artikel op de website stond. Achteraf bleek deze lens niet meer gemaakt te worden en was dit het laatste exemplaar uit de vitrine van de fysieke winkel. Wel zo netjes als de reden van het afprijzen vermeld wordt. Dan weet je van te voren dat er geen nieuw artikel met verzegelde verpakking geleverd wordt. Daarom kan ik hier geen 10 voor geven.

Reageer

René Schreuder 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitvoerige uitleg welke camera voor mij het meest geschikt is, dit n.a.v. mijn wensen en wat ik van de camera verlang - voor nu en in de toekomst -

Reageer

Frits Figge 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij Cameraland, nog nooit teleurgesteld. Altijd goed advies door vriendelijke medewerkers. Tijdens de coronaperiode een groothoeklens gekocht, direct afgehaald. Na aanmelden bij de winkel werd het artikel bij mijn auto afgeleverd. Klasse!

Reageer

A.C. van Langen 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ging voor een camera. Die kocht ik. Bij levering : geen lens, geen geheugenkaart. Alsnog besteld. Met hulp van de helpdesk de juiste spullen aangeschaft. Nu is alles compleet en maak ik de mooiste foto's.

Reageer

Willem 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde product is exact wat de website beloofde, werd keurig netjes ingepakt en een dag later bij mij thuis afgeleverd.

Reageer

Danielle 22-01-2021

Algemene score

10,0
Zoals altijd topservice, zelfs in Corona-tijd en dat voor een goede prijs! Vriendelijke medewerkers en goede bereikbaarheid.

Reageer

Remko 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik het (gewoon helemaal nieuwe) toestel (EOS M50) al uit de doos was geweest kreeg ik p.o. als goedmaker een extra (originele) opgestuurd. Prima service, bedankt!

Reageer

Michael Thomas 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door een vergissing mijnerzijds bestelde ik een verkeerde camcorder. Vraag of ik hem kon omruilen. Het juiste model was niet in voorraad maar als ik de verkeerde zou terugsturen kreeg ik mijn geld terug hetgeen inderdaad binnen enkele dagen een feit was. Hulde voor deze vlotte service!

Reageer

Hans 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een lens ingeruild en de verwerking van dit advies en aankoop van nieuwe lens ging uiterst professioneel en heel vriendelijk

De nieuwe lens een nikon z 85mm. 1.8 is helaas nog niet geleverd maar ben zeker dat u dat onder controle heeft. Medewerker xxxx is ook zeer vakkundig en correct

Reageer

Anne 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voorafgaand schriftelijk advies gevraagd over aanschaf. Dat advies was helder, en ter zake doend. Daarna de aanschaf bij Cameraland gepleegd, omdat ik wel weet dat het daar niet te duur is. Afwikkeling prima. Wel merkwaardig, dat ik de batterijlader al kreeg opgestuurd, en later pas de camera (voor de voorpret?).

Reageer

Peter Bergen Henegouwen 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een bepaalde lens hebben en bestelde deze op de website. Vrij snel daarna werd ik al opgebeld met de mededeling dat er voor deze lens een goedkopere versie voor de zonnekap was. Dat vond ik al mooi. Helaas bleek daarna dat de avondlevering waarvoor extra was betaald door PostNL niet uitgevoerd werd. Met slechts een enkel mailtje kreeg ik van Cameraland het daarvoor betaalde bedrag de volgende dag al teruggestort. Prima service dus.

Reageer

Rik Smit 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Flitser met trigger gekocht. Levering prima verlopen. Nu ben ik geen iT-er dus probleem met de instellingen op de flitser en de trigger. Hoe krijg ik dat nu op elkaar afgesteld. Kan alleen telefonisch te woord staan. Engelse bijschrift te ingewikkeld met veel niet bekende technische woorden. Kan de flitser dus alleen gebruiken rechtstreeks op de camera, dat vind ik wel zonde. Maar wachten tot er weer fysiek klantcontact is. De mensen bij cameraland vinden dit ook heel vervelend maar kunnen hier nu even niets aan doen.
Service is exelent bij cameraland. Dus toch een 10.

Reageer

SIGO 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een beginner in fotografie, vorg jaar heb ik mijn eerste camera gekocht.
Ik werd heel goed geholpen en ik hoefde alleen maar te vertellen wat ik nodig had, en zij vertelde mij wat er het beste bij me paste. Met een erg groot asortiement in alles wat ook maar een beetje met een camera te maken heeft is er voor amateurs en voor professionals een geweldig aanbod. Ik zal zeker terug komen, en alle vragen die je hebt kunnen beantwoord worden.

Reageer

Mike 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online prijzen, maar dan met het advies van echte specialisten. Topwinkel! Als je van fotografie houdt is deze winkel echt een snoepwinkel, je kunt hier rustig een tijdje doorbrengen. Vanwege de lockdown helaas online moeten shoppen, maar ook dit is bij Cameraland een uitstekende ervaring.

Reageer

Huub 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en overzichtelijk.
Goede prijs kwaliteit en duidelijk aangegeven in welke conditie het product zich bevindt.
Snelle levering, ook tijdens de drukke periode.

Reageer

Tim 22-01-2021

Algemene score

2,0
Ik had een setje besteld van een softbox + videolamp. De aansluitingen van de softbox paste niet (terwijl het wel als een set op website stond??) heb later nog een andere aansluiting los moeten kopen die ze apart hadden besteld en pas 2 weken later binnen was. Support was wel bereikbaar maar niet echt een fijne ervaring. Ga hier niet nog eens bestellen.

Reageer

SvdH 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en zeer snelle en goede verzending. Ik had een battery-grip nodig voor mijn Fuji X-t3 en de aanbieding bij Cameraland was fantastisch. Ik kende ze niet, maar ik zou hier zeker nog eens bestellen! Product was zelfs voor deze (fantastische) prijs volledig nieuw, ongeopend en origineel. Top!!

Reageer

Frank 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hadden precies de rugzak/ kamera tas die ik zocht. Voor een mooie prijs en netjes bezorgd. Voldoet compleet aan de verwachting.

Reageer

GMGP 19-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, snelle chatservice, prima geholpen! Ik was op zoek naar een verrekijker om cadeau te doen, verschillende typen werden duidelijk uitgelegd.

Reageer

Morgenspaziergang 14-01-2021

Algemene score

1,0
Verrekijker besteld. Is verzekerd verzonden. Is door iemand anders van mijn gezin aangepakt, MET deuk in de verpakking en GEEN handtekening voor ontvangst gevraagd.
Verrekijker blijkt 'scheel' te zijn, vermoedelijk door val.
Ik heb de klantenservice gevraagd om met mij hierover contact te hebben VIA MAIL.
Dit weigert de klantenservice.

Reageer

Cleem Kollmann 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kocht bij Cameraland het 16 mm Fujinon XF, R-WR f/2.8 objectief, het was mijn eerste aankoop bij Cameraland en het telefonische contact is erg plezierig verlopen. Omdat ik niet direct in de gelegenheid was de zending te ontvangen, heb ik die gemakkelijk later 'op afroep' kunnen laten toesturen. Ben erg tevreden met dit geweldige objectief.

Reageer

Wim Soeters 04-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer goede winkel en deskundig personeel met heel veel ervaring in fotografie.

Reageer

E.G. Schouten 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameraland uitgekomen na een zeer positieve reactie op een ter inruil aangeboden camera. Bij het bezoek aan de winkel in Alkmaar - met zeer zorgvuldige aandacht voor de coronamaatregelen - werden we door een medewerker naar een 'beschermde' toonbank geleid, en daar heb ik de in te ruilen camera laten beoordelen; de inruilprijs bleef staan; daarna gekozen voor een camera met Nikon-actievoordeel, en vervolgens uitgebreid laten adviseren m.b.t. een fototas.
De medewerker was deskundig, en de administratieve afwikkeling (factuur+betaling) verliep naadloos.
Het assortiment in de winkel was overweldigend: niet alleen qua hardware, maar ook qua accessoires en ondersteunende boeken

Reageer

Ronald 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Ik wilde al langere tijd een super teleobjectief hebben. Cameraland had een mooie testdag georganiseerd voor Sigma objectieven. Deze kon i.v.m. lock down helaas niet doorgaan. Ik heb het objectief van mijn keuze via de website aangeschaft en gekozen voor de optie om het op te halen. Ik werd keurig gebeld dat de bestelling klaar stond en dat ik het kon komen afhalen.

Reageer

gerda van diepen 03-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima geholpen erg tevreden het heeft mij een mooie camera opgeleverd waar ik erg blij mee ben

Reageer

Jules 02-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel wat ik besteld had bleek uitverkocht. Werd direct na bestelling gebeld, zeer correct te woord gestaan door een vriendelijke meneer dat nalevering 6 dagen zou duren. Ook werd me een alternatief geboden. Tussendoor contact met een zeer vriendelijk mevrouw gaf verdere duidelijkheid over stipte levering, en prima verpakt. Dank cameraland. Het is niet eeg dat soms zaken langer duren, en jullie communicatie daarover is top. Tot de volgende keer

Reageer

Toon meer reviews