Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6520 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1119 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel prettig geholpen, goed geadviseerd over de camera die ik zelf al in gedachten had. En daarnaast goed geadviseerd over een extra lens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Veel kennis en goeie service

Algemene score

9,0
Mooie winkel met een uitgebreid assortiment aan cameras en lenzen. Nagenoeg alles is wel te vinden..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Spaansen 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Beste winkel voorvje camera gear!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prachtige winkel, veel geduld en koffie staat altijd klaar! (tenminste dat denk ik, want ik pak altijd gewoon!) Goede kennis van zaken en alles valt uit te proberen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels 30-12-2017 In de winkel gekocht

snelle accurate service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede ruime winkel met veel keuzen voor elk wat wils en in alle prijsklasse en daarbij vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fm23c 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd echt geluisterd naar wat voor camera ik wilde en waarvoor ik deze wilde gaan gebruiken. Service was vriendelijk en er werd mij zelfs geadviseerd een goedkopere versie te nemen dan ik zelf bedacht had, gebaseerd op wat ik wilde. Helemaal blij met mijn aankoop en handige tips gekregen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex Moerkerken 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig personeel dat de tijd neemt om je goed te woord te staan. Denken met je mee. Veel keuze uit apparatuur. Mijn gewenste product was op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 30-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekend geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland heeft een grote voorraad foto-apparatuur en laat de klant in alle rust de spullen proberen. De verkoper heeft duidelijk verstand van zaken en geeft goed advies zonder sturend te zijn. Bedankt!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 30-12-2017 Via de website gekocht

prima product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was op zoek naar een kleine printer, alleen voor foto's. In de webwinkel gezocht en gevonden. Duidelijke informatie over het product, en snelle levering. Gebruiksaanwijzing was duidelijk, en het werkt super. Fijne winkel!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-12-2017 Via de website gekocht

Aanrader! Duidelijk, no-nonsense,..kom zeker terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
..voor de nieuwe hobby op jacht naar een lens.
Gestuit op de webversie van Cameraland die, ondanks grote aanbod snel en overzichtelijk is. Gekozen (gegokt) voor een aantrekkelijk geprijsde demo. Dag erna ontvangen, alsof slechts de doos voor de demo is gebruikt :) . Dat heb ik goed gedaan!

Nu t talent nog...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rik 29-12-2017 Via de website gekocht

slechte voorraadadministratie

Algemene score

6,0
Voor Cameranu gekozen na eerdere bestellingen die goed verliepen. Recent een Kerstkado besteld na indicatie dat er voorraad was. Helaas volgde na een dag een telefoontje dat de voorraad niet klopte en het artikel niet kon worden geleverd.
Cijfer 6 is verleend omdat de reactie gelukkig snel genoeg was om bij een duurdere concurrent toch nog de zaak tijdig geleverd te krijgen. Geld werd ook heel snel terugbetaald.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 02-01-2018

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Ik zie dat uw order door een administratieve fout aan onze kant niet uitgeleverd kon worden, hiervoor uiteraard onze excuses.

Helaas kan ik de afhandeling van uw order niet over doen.
Ik heb u daarom per mail een cadeaubon gestuurd. Mogelijk wilt u ons een tweede kans geven.

Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Paul G 29-12-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, nuttige spullen, goede prijzen en vlotte levering. Was al eerder klant in de stenen winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Witkamp 29-12-2017 In de winkel gekocht

deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
men neemt de tijd om deskundig advies te geven. De prijs is concurerend met ketens als de Mediamarkt, waar ook de deskundigheid van de voorlichter afhangt van de toevallige medewerker die daar staat. Bij Cameraland kan je altijd goed terecht, geen spitsuurtijden uitzoeken uiteraard

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

W. Beckers 29-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering Product heel goed en stevig verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website. Duidelijke omschrijving artikel plus goede foto's zodat je ziet wat je koopt. Verder snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Budding 29-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed contact, goede service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nog toe altijd goed geholpen. Nemen de tijd voor je (ondanks dat winkel vaak druk is). Mooie spullen, goede en duidelijke uitleg. Bevelen je niet noodzakelijk het duurste aan.

Reageer

Laurens Hoogmans 29-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd. Gratis bezorgd. Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment. Gratis thuis bezorgd. Snel geleverd. Een absolute aanrader voor fotoapparatuur en alle accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 28-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Onbetwist de camera specialist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Advies op maat gekregen. Super service. Er wordt tijd genomen voor tekst en uitleg. Ik ben er erg blij met het product.

Reageer

Kees Visser 28-12-2017 Via de website gekocht

Occasion Sigma 24-105 F4 Art Nikon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Occasion Sigma 24-105 F4 Art Nikon met Cameraland occasion waadering van 3 sterren. Stond bij dat er een scheur in de zonnekap zat en die was op de foto ook te zien. Is in het echt bijna niet te zien en de lens ziet er uit alsof het gewoon een nieuwe is. Werkt allemaal perfect. Heel blij met deze lens voor die prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carolina 28-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

TOP ADVIES, TOP SERVICE KORTOM ALLES TOP, EEN DIKKE DUIM!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies aan een leek, duidelijke uitleg met alle voor en tegens. Waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken. Ik ben nu druk aan het oefenen met alle instellingen en mogelijkheden. Wat al aardig lukt samen met de handleiding. Er werd ruimschoots de tijd genomen om alles te bespreken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Westrenen 28-12-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameraland beschikt over een uitgebreide en goed doorzoekbare website met veel productinformatie. Door de kerstdrukte wat vertraging in de bezorging. Dat is echter een probleem van de pakkketdienst.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mindlesspaul 28-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelprocedure was makkelijk, de beschrijving online was accuraat en de levering was snel. Kortom, tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Voest 28-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

prettige service en ontvangst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Cameraland is er deskundigheid en kennis van allerlei cameramerken en ook over nieuwe produktintroducties die er aan zitten te komen. Prima inruilmogelijkheden van apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marisa 28-12-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een cameratas besteld. Deze is snel aangekomen, goed op tijd voor de kerst. De prijs was ook goed, zelf goedkoper dan sommige concurrenten (bij andere was het dezelfde prijs). Prima prijs/kwaliteit verhouding en alles is netjes verpakt en verstuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank T 28-12-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit voor weinig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke omschrijving van de artikelen. Bestellen en betalen gaan makkelijk en eenvoudig. Levering de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turbojapie 28-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar AA batterijen en vond op de website een uitgebreidt assortiment batterijen en een mooie aanbieding!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 27-12-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbod was een goed product tegen een aantrekkelijke prijs en met een prompte levering. En zo was het ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j. Dekker 27-12-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden met Camraland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen om dat er spullen worden geleverd van goede kwaliteit en
dat allemaal voor een redelijke prijs.
Tevens krijgt men het snel, en goed verpakt thuis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud Smit 27-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed motiverend deskundig advies,geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het internet en dan er naar toe gegaan.
Wat een eerste indruk dat geeft.
IJ moet eerst bijkomen van hoeveel er op je afkomt.
Profsioneel goed advies .
De hoeveelheid spullen die er aanwezig zijn is smullen voor iedere foto enthousiast.
Ik raad iedereen aan om daar eens langs te gaan

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Joke 27-12-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling via website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop duidelijk . Ik had gauw gevonden wat ik zocht. Ook de levering was de volgende dag zoals beloofd, ondanks de kerstdrukte bij de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 27-12-2017 Via de website gekocht

Ze leveren wat er op de site staat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijk en correct. Het lukt niet altijd als je 's-avonds besteld de volgende dag geleverd te krijgen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Frank 26-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website/goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een D90 kwam ik via een website voor occassions bij Cameraland terecht. Duidelijke beschrijving van de camera en de staat waarin deze verkeerd plus een jaar garantie op het product, maakten dat ik besteld heb. Snelle levering, camera goed verpakt en in goede staat zoals beschreven (en batterij en riem). Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cucus 26-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service en snelle gratis levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is makkelijk te vinden. De aanbieding voor de batterijen was qua prijs goed en de levering was gratis en al de volgende dag in huis. Retour gestuurde artikelen worden keurig verwerkt en de betaalde prijs terug gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Nauta 26-12-2017 Via de website gekocht

goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het beoogde product was bij Cameraland het goedkoopst en werd binnen een dag bezorgd. De verpakking was dik in orde en het product was goed verpakt en onbeschadigd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland B 26-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service met gratis verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland was één van de weinige winkels die het gewenste in voorraad had. Bovendien was de levering super snel en gratis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 26-12-2017 Via de website gekocht

Alles snel en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering binnen een hele korte tijd geleverd. Alles klasse. Ik ben heel te vrede.
Chapeau voor alles .heel transparant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Godfried 26-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden via Google en tevreden over de prijs, de snelheid van levering en het product. Aanraders...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils 25-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar, de hoef

Goede prijs en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij cameraland betaal je misschien dan verhoudingsgewijs iets meer dan andere online winkels, maar de service en betrouwbaarheid van een goede en snelle levering staan dan wel hoog in het vaandel. Als je product niet bevalt, dan stuur je het of terug of je kunt altijd langs bij de winkel bij jou in de buurt. Geen gezeur en gezeik; niet goed, geld terug of een vervangend artikel!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 25-12-2017 Via de website gekocht

service/kwaliteit

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke site, billijke prijzen en goede service. leveringstijd van de spullen is ook dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dw 24-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
overzichtelijke shop , duidelijke afspraken, goede prijzen gemakkelijk in gebruik en duidelijk snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 24-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prima . Met telefonisch overleg of het bezwaarlijk was als de verpakking open is geweest. Was voor mij in dit geval geen bezwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil 23-12-2017 Via de website gekocht

Je wordt er zeer prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Normaal kom ik in de winkel, maar nu via de webshop, wat ook keurig verzorgd werd en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 23-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service is zo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft ook spullen die normaal te duur zijn voor de mensen met een kleine beurs en goede artikelen ,er wordt ook verteld wat er mankeert als je iets tweede hands koopt dan weet je wat je hebt gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 22-12-2017 Via de website gekocht

super goede service en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een winkel waar je nog echt koning bent als klant, en zal je ook altijd heel eerlijk en goed advies krijgen. Voor ons dan ook de enige winkel waar wij onze spullen halen, misschien elders een keer goedkoper? jammer dan, service vinden we dan echt wel belangrijker.
Juist door de loop der jaren leer je ook je winkel kennen en weten ze ook wat jouw wensen zijn, dus zullen ze ook altijd met je mee denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

llr 22-12-2017 Via de website gekocht

snelle gratis levering, ook bij gering bedrag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar dat een bestelling van €1,99 ook gratis en snel wordt geleverd!! Mijn complimenten!! Ga de volgende keer zeker weer bij Cameraland bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.IJzerman 22-12-2017 Via de website gekocht

Eenoudig reserveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online een reservering geplaatst en volgende dag keurig aanwezig in de winkel. Extra garantie en factuur via mail volgens afspraak ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim B 22-12-2017 Via de website gekocht

Zeldzaam rappe levering in extreem drukke periode !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie leverden een (te) laat in de kerstperiode besteld artikel, bedoeld als cadeau, in no time en hielden daarover goed op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-12-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat je mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle vlotte levering en kunt met Afterpay betalen. Ja wat moet je er dan nog verder van zeggen...?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Booij 21-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aandacht voor wat ik nodig had

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meedenken, goed doorvragen naar mijn behoeften, tonen van alternatieven en aangeven wat de aandachtspunten voor mij zouden zijn. En daarvoor wordt de tijd genomen. Dus gewoon een heel goed verkoopgesprek, gevoerd door fotografen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeetS 21-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levertijd

Algemene score

10,0
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment en de website is zeer overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Levering super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H. Toxopeus 21-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen.

Algemene score

10,0
De winkel vind ik prima. Heel overzichtelijk en ik hoefde niet lang te wachten.
De aankoop was een afstandsbediening voor NIKON die ik via internet had besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing Sie 21-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke afspraak met goede service.
Mijn ervaring is goed.
Dat is gewoon een betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews