Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maarten puype 09-01-2018 Via de website gekocht

geweldige servies snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vond de schop doer te goegelen ik heb die schop gekozen voor de lage prijs en de garantie ook van alles zo ruime keuze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik smit 09-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service, prima aftersale.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en aftersale. Mensen die belangstelling hebben in wat je precies wil doen en wat daar voor nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 09-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Als nieuw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een tweedehands camera gekocht bij cameraland. De camera is in zeer goede staat. Inclusief originele doos en er zitten nieuwe handleiding boekjes erbij. Het is dat ik weet dat de camera tweedehands is, het ziet er uit als nieuw!
Daarnaast is de service in de winkel ook altijd super. Vriendelijk en professioneel personeel, wat uitstekend inspeelt op de wensen van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franskuh56 09-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle, correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een "reserve-camera"kwam ik de occasions van Cameraland tegen. Duidelijke omschrijving, mogelijkheid om garantie bij te kopen, snelle en correcte levering. Camera nog beter dan verwacht !! Dik tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee keer een tweedehands camera gekocht. Beide erg goed. Ben erg tevreden over hoe deze afgeleverd werden. Goed verpakt. Ook de omschrijving op de site klopt met hetgeen ze opsturen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zw. 09-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Grote deskundigheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een kennis op de winkel gewezen. We komen uit Hengelo en er tijdens een bezoek aan Noord Holland geweest. Op basis van die ervaring weer teruggekomen voor koop camera.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter meijs 09-01-2018 Via de website gekocht

Topzaak met vakundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik de keuze had gemaakt en gekozen had voor snelle levering
Kon ik binnen 6 uur van mn aankoop genieten
Ontdekte een klein onderdeel dat er niet bij zat maar dat werd na een telefoontje zeer snel en vakundig opgelost
Vele aankopen gedaan bij deze winkel
Altijd naar tevredenheid 👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peteroosterbaan 09-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en snelle nalevering ontbrekende accu

Algemene score

7,0
Ik kreeg een Canon 5D II in mooie staat aangeleverd, niets te veel gezegd op de site. De ontbrekende accu had ik binnen een dag nageleverd met de excuses.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoine Bomon 09-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en kwam goed aan. Top! Ik ben tevreden over mijn bestelling die ik heb geplaatst.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-01-2018 Via de website gekocht

Bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte en snelle service. Ik was hopeloos op zoek naar een type lens die niet meer gemaakt wordt. Bij cameraland konden ze mij toch nog helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 08-01-2018 Via de website gekocht

Goede service snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb goede ervaring met deze winkel niets op aan te merken een aanrader en snelle verzending en goede spullen en niet te duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perry 08-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Service kan beter!

Algemene score

6,0
Goed assortiment en gemotiveerd personeel, echter ik kreeg per telefoon een bod op mijn inruilcamera en bij aanvang in de winkel werd dat zelfs bevestigd, maar toen we de koop wilde afronden was mijn inruilcamera in een keer €400,- minder waard. Men zou zich vergist hebben en als ik er niet op in ga, dan hadden ze al een andere geïnteresseerde voor de nieuwe camera. Achteraf voelde dit niet goed en klantonvriendelijk! Men moet zijn afspraken na komen!

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

John Timmerman 07-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundige en vlotte service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn fotovriend had Cameraland warm aanbevolen. Service, aanbod en deskundigheid zijn daar klasse, zei hij. Dat die uitspraak 100 procent waar is, bleek mij in de winkel! De vriendelijke, vakbekwame verkoper dacht met me mee en nam de tijd voor me. Uiteindelijk ging ik met mijn nieuwe aankoop als een zeer tevreden klant naar huis. Chapeau!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 07-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

top service, met voldoende ervaren winkel personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel camera's binnen de winkel en voldoende winkel personeel om goed te helpen. goed advies en snelle verdere afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HV 07-01-2018 Via de website gekocht

goed service, hele goede prijzen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rond oud en nieuw besteld en de week daarop meteen binnen. Product was goedkoper dan elders (en had zelfs daarboven op nog €25 korting) en werkt fantastisch. Dus ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renske Folbers 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en staat garant voor betrouwbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik krijg regelmatig mails van Cameraland, zo ook rond de feestdagen met een mooie aanbieding voor een statief. Normaal gesproken ga ik het liefst naar de winkel. Maar in deze tijd van het jaar besloot ik de aanbieding met beide handen aan te grijpen en online de bestelling te doen. Snelle levering vanuit het betrouwbare adres. De dag erna kon ik al aan de slag, top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 07-01-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering. per email goed op de hoogte gehouden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Alhoewel de zoekfunctie wat betreft artikel niet altijd werkt. Verder toont de site goede vakmanschap aan. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G. Kool 07-01-2018 Via de website gekocht

Prompte levering!

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste bestelling bij Cameraland. Zij doen wat ze zeggen en de prijs-/kwaliteitsverhouding is wat mij betreft okay.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdK 07-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Best-in-Class foto service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gingen voor mijn nichtje kikkend uitstekend advies, met veel rust en tijd. Ze is met een hele andere camera uit de winkel gestapt als dat ze wilde, maar is er ontzettend happy mee. Top advies! Door de uitstekende keus en goede voorraat heb ik een dag later ook een uitrusting gekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flammang 07-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat Cameraland in Hoefplan zit, wist ik al.
Mijn eerste aankoop was een flitser voor mijn Canon 1300D. In combinatie met cadeaubonnen en wat bijleggen, heb ik deze goed werkende flitser gekocht!
Service,... is echt top. Super aardig en nemen de tijd voor je om alles duidelijk uit te leggen.👍
Cameraland is een mooie winkel, waar ik zeker vaker zal langskomen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JaapB 07-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie, informatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende communicatie, informatie en service. En zeer concurrerende prijzen.Telefonisch zeer goed bereikbaar en klantvriendelijk !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Raaymakers Photography/DAPh 06-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijk verhaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zij weten meteen waar het over gaat, belangrijk voor beroepsfotografen. Ook de prijs is interessant, hoewel ik de service belangrijker vind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leike 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tweedehands Nikon-lens die ik bestelde bij Cameraland voldoet geheel (of zelfs beter) aan de verwachtingen, ook de prijs in aanmerking nemend. Ik ben een tevreden koper.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martienvossenberg@gmail.com 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen, ruime keuze, telefonisch klant vriendelijk en als er een probleem is word deze netjes opgelost

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDA 06-01-2018 Via de website gekocht

Top info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info. Product komt overeen met eigenschappen vermeld op de site.
Producttoepassing/-mogelijkheden nog duidelijker gemaakt door bijhorend filmpje
Snelle en correcte levering, kortom ... top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 06-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via marktplaats op de site terecht gekomen.
Makkelijk te bestellen, betalen
Snel verstuurd en perfect ontvangen.

Dank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jansen 06-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Cameraland maakt zijn naam waar.

Algemene score

9,0
Al meer dan 8 jaar koop ik bij Cameraland mijn Nikon camera's lenzen en andere fotografie producten naar grote tevredenheid. Een pluspunt is zeker dat het personeel een constante factor is waardoor je met een vertrouwde verkoper zaken kunt doen. Nieuwkoop is niet altijd noodzakelijk aangezien men over een groot assortiment gegarandeerde producten beschikt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aviewfromthesky 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goed product gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
webshop geeft een zeer goed overzicht en ik had mijn product onmiddellijk gevonden. Het is een Tweedehands product en is in voortrefelijke staat

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-01-2018 Via de website gekocht

Doet wat ze belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een 2e hands product en vondhet bij Cameraland. Met garantie. Snelle levering. Betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 06-01-2018 Via de website gekocht

goedkope surfes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dit was de goedkoopste shop voor het kopen van mijn product
super handig gratis verzending ook is het vandaag besteld morgen in huis
super dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 06-01-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Bestelde op 27 november Carry Speed FS-Slim Prime MK III een riem voor de camera. Zijn nu 6 januari, nog steeds geen riem ontvangen. Toch hebben ze volgens hun site nog steeds 1 riem ter beschikking. De communicatie hierover verloopt zeer vermoeiend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

H.Timmer 06-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en assortiment is groot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een uiterst vriendelijke en deskundige behandeling. Een niet bijgesloten handleiding van het product (2e hands) werd op mijn verzoek p.o. alsnog toegezonden.
Leveringen worden z.s.m. afgewikkeld.
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-01-2018 Via de website gekocht

Black friday

Algemene score

9,0
Net op tijd geklikt en zo een flashmate besteld, achteraf niet op voorraad, maar netje een mailtje of ik geduld had of mijn geld terug wilde, met zo’n aanbieding heb je geduld.
Alleen jammer dat batterij voor flitsmeter uit doosje was gehaald :-), maar die kosten kan ik zelf ook dragoon, ik had alleen graag gelijk aan de slag gewild.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mieke 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een shop waar ik een prima camera heb kunnen kopen met deskundig advies en tegen een goede prijs. Verder mogelijkheid om een cursus te volgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gino Slothouber 05-01-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

topwinkel met deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel heeft een enorme keuze.Het personeel neemt alle tijd voor je.Als ze iets niet hebben zal het waarschijnlijk niet bestaan.De site is prima overzichtelijk en up to date.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 05-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, maar nutteloos product

Algemene score

5,0
Hoewel de levering van mijn bestelling snel en probleemloos was, ben ik toch niet tevreden over de aankoop. De bestelde afstandsbediening (N10) voor Nikon bleek namelijk niet op mijn camera (Coolpix P900) te passen. Op de site van Cameraland staat "geschikt voor Nikon", maar daarbij is niet aangegeven dat dat niet voor alle modellen geldt.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 07-01-2018

Beste Johanna,

Vervelend dat de informatie op de website niet accuraat was. Wij hebben dit inmiddels aangepast naar aanleiding van uw feedback.

Ik heb u een email gestuurd en u een duurder alternatief geboden zonder meerprijs. Wij zullen u deze kosteloos leveren.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Paulus 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service ! Deskundige uitleg !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Produkt was razendsnel uitverkocht. Uitstekend op de hoogte gehouden van de nieuwe levering.
Perfect en degelijk verpakt, precies volgens afspraak bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben de Vos 05-01-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle online camera-winkels zijn redelijk vergelijkbaar. De prijzen zijn veelal identiek en ook de garantie-voorwaarden en levering doen niet voor elkaar onder. Waarom dan toch Cameraland? Omdat ze een uitgebreid assortiment hebben en goede informatie en desgewenst deskundig advies geven. Ook over onverhoopt retourneren doen ze niet moeilijk. Waarom dan geen 10? Er ging een kleinigheid mis: ik kreeg geen T&T code in de mail. Maar dat was telefonisch snel opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Booi 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Serieuze aandacht en meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Serieus meedenkend, klantvriendelijk. Koffie wordt snel aangeboden, en je kunt meekijken op zijn schermen om keuzes te maken. Ook samen naar tips gekeken bij een speciale foto opdracht. Op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper nam uitgebreid de tijd voor me. Kon alles proberen en testen. Veel tips en adviezen mee gekregen. Heel vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-01-2018 Via de website gekocht

Eens maar nooit meer

Algemene score

1,0
Levertijd te lang.
Nieuwe lens is waarschijnlijk demo model geweest maar NIET nieuw.
Aftersales is ...... Ben voor de gek gehouden, nonchalante reactie.
Crediteren van terug gestuurde lens heeft veel te lang geduurd.
Ik zou mijn grootste vijand nog niet naar cameraland sturen.
De winkel hoeft geen contact met mij op te nemen toen ik ze nodig had reageerde héél nonchalant dus nu heb ik met hun ook niets meer te bespreken.
Groet,
xxxxx

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ernst Granneman 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een klantvriendelijkheid. Er werd alle tijd genomen tijdens de aanschaf van deze body. De verkoper was erg professioneel en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dirk Steenvoorden 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij inruil van mijn, één jaar geleden gekochte Panasonic, goed advies en meegedacht bij de aanschaf van een tweedehands Canon EOS 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex koers 05-01-2018 In de winkel gekocht
Hoefplan alkmaar

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat je gewoon merkt is dat de mensen, die je helpen vakkundig zijn.
En op de hoogte zijn van alle technische snufjes. Echte fotoliefhebbers!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel Huisman 04-01-2018 Via de website gekocht

Goed advies en snelle levering!

Algemene score

10,0
Na zoeken op de website om informatie en advies gevraagd.
Per omgaande zeer duidelijk antwoord ontvangen.
De bestelling werd vlot en accuraat afgehandeld.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeBoer 04-01-2018 Via de website gekocht

Product niet op tijd geleverd

Algemene score

2,0
Ik ben niet tevreden met de levering van mijn camera. Ten eerste werd beloofd dat het de volgende dag in huis zou zijn, wat niet het geval was. Ten tweede werd ons de dag van bezorging medegedeeld dat het pakketje tussen 21.00 en 22.00 afgeleverd zou worden. Dit vind ik echt geen tijd om nog de deur open te gaan doen, na 20.00 zit die bij mij op slot.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 05-01-2018

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Vervelend dat u het gevoel hebt uw bestelling niet op tijd te hebben ontvangen. We hebben met de beste intentie gehandeld om uw bestelling rondom de feestdagen zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen. Helaas is dit niet naar uw tevredenheid gelukt.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en de gekozen verzendoptie.

Uw bestelling was helaas niet op tijd geplaatst om voor de kerstdagen bezorgd te kunnen worden.
Er is automatisch gekozen uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen na de feestdagen, waarbij geen rekening is gehouden met het feit dat de aflevering een avondlevering werd.

Mijn excuses voor het ongewenst leveren in de avonduren.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Hans Meijer 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Alle aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland is een drukke winkel. Dat is terecht. Desondanks neemt het personeel alle tijd voor de klant en staat een goede voorlichting voorop. Een slimme klant kiest een tijdstip uit waarop de drukte meevalt, zodat de wachttijd te overzien is. Alkmaar biedt meer dan Cameraland. Een leuke binnenstad met goede winkels en leuke restaurants. Maak een dagje uit van het kopen van een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flyman 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kort geleden een koffer met plukschuim besteld bij Cameraland. Deze is weer zoals gewoonlijk zeer netjes verpakt en snel geleverd door Cameraland. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie de Ridder 04-01-2018 Via de website gekocht

Zeer Goede service en correcte afhandeling!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke omschrijving en weergave van het product. Ook al was de aankoop een tweedehands product was, ook dan een correcte service. Vandaag besteld en morgen in huis.
Kortom perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-01-2018 Via de website gekocht

Top site !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke site met goede prijzen voor top producten.
Snelle en correcte levering.
Gratis verzending !!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews