Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1112 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 14-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldig vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel voor de startende hobbyist als wel de vak-fotograaf biedt Cameraland een geweldig ondersteuning met eerlijk en vakkundig advies.
Prettig is ook dat alle medewerkers keurig de tijd nemen om je van advies te dienen.
De snoepwinkel voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Josien 14-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een statief besteld, maar dat bleek de verkeerde te zijn. Statief retour en de juiste werd de volgende dag direct geleverd. Super service. En met korting! Daar kan geen concurrent tegenop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Wijnmalen 14-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor iedere fotograaf. Uitgebreid assortiment, goede service, snelle levering, nette prijzen, garantie, retourregeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 14-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed verpakt geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belangrijk vind ik dat een pakketje snel geleverd wordt en vooral ook dat het goed verpakt is.
Dat is bij Cameraland dik in orde!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 14-12-2017 In de winkel gekocht

Erg goed geholpen! Veel kennis aanwezig, helemaal bli!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal nlij met de aankoop van de camera! Winkel heeft een erg goede seevice! Zeker een aanrader om langs te gaan voor advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-12-2017 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan Alkmaar

Prima service door vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer vriendelijk en heel klantgericht. Ze luisteren goed naar je verhaal en wensen voor ze je advies uitbrengen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 13-12-2017 Via de website gekocht

Geen gedoe met terugsturen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel. Helaas vond ik het bestelde statief wat te zwaar voor mij. Nadat ik het had teruggestuurd stond het bedrag weer snel op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle flexibele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb mijn order nog achteraf kunnen wijzigen, en alsnog op tijd bezorgd! Dit getuigd van professionaliteit en klantvriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van Veen 13-12-2017 Via de website gekocht

Top lens, snel binnen, mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een paar keer al iets gekocht te hebben bij Cameraland nu besloten een grotere lens te kopen. De lens werd snel verstuurd en had hem binnen twee dagen bij een Postnl punt.

Het enige minpunt is dat het frontelement erg vies was (stof) wat ik nogal slordig vind overkomen. Ik heb hetzelfde gehad met de sensor van mijn camera die ik ook bij Cameraland besteld had.

Toch heel tevreden en daarom een 8!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rb 13-12-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een 2e hands zoomlens gekocht. V9r m'n spiegelreflexcamera. In de omschrijving stond, gebruikt met gebruikerssporen. De lens werd de volgende dag geleverd en is werkelijk als nieuw, ik kon geen gebruikerssporen vinden, en de gratis lenzendoek is een aangename verrassing. Wat een ongelofelijke service van dit bedrijf. Hier ga ik vaker iets kopen!!!i

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, makkelijk en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webwinkel kwam als een van de goedkopere uit de zoekresultaten toen ik een bepaald artikel zocht. De webshop zelf was makkelijk in gebruik en ik kon met ideal betalen. De levering was meteen de volgende dag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guille 13-12-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid en dienstverlening op topniveau!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen op afstand blijft moeilijk in sommige gevallen. Twee keer een verkeerde keus gemaakt, dus twee keer product teruggestuurd. De afhandeling kon in beide gevallen niet beter en sneller. Derde keus was wel raak. Jammer dat Cameraland niet naast de deur gevestigd is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 12-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Weer een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies zowel wat betreft de aankoop als de merkkeuze :). En dat is niet anders dan het steeds is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann 12-12-2017 Via de website gekocht

Tweedehands canon

Algemene score

6,0
Snelle levering. Goed verpakt. Weet alleen niet of de camera gecontroleerd was omdat er een geheugenkaart in zat met foto’s an anderen. Ik heb daarover wel een mail gestuurd maar geen antwoord gehad. (Dat is wel een minpunt)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Casper 11-12-2017 Via de website gekocht

Zoals het moet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en altijd op tijd geleverd. Ik bestel graag bij Cameraland omdat ik ze een betrouwbare leverancier vind met een gunstige prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BernArt Photography 11-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg gebruikersvriendelijk. Fantastische keuze, professionele advisering en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van Vugt 11-12-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Algemene score

9,0
Ik kies voor Cameraland omdat het assortiment uitgebreid is, ook van gebruikte producten, de snelle en zorgvuldig verpakte levering, eerlijke prijzen en deskundigheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Allwood 11-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon normaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs, artikel.
Mag ik wel het volgende opmerken: alles was prima in orde maar een review , voor een zaak die het zo inricht dat het ook idd in orde is, vind ik totaal overbodig. Het zou normaal moeten zijn dat het in orde is, het hoort in orde te zijn. Is dat niet zo dan kom ik er niet terug, zo werkt dat nou eenmaal.
Maar okee dan: bij jullie kom ik graag terug want, gebaseerd op deze eerste ervaring, mag ik er van uitgaan dat het de volgende keer ook weer prima gaat!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wouter 10-12-2017 Via de website gekocht

prima en snelle sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland heeft scherpe prijzen en leuke aanbiedingen. Verder alles snel geleverd. Meestal zelfs de volgende dag

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

flinki 10-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

veel geduld met een lastige klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op verschillende dagen verschillende verkopers mogen spreken welke onvermoeibaar voorlichting gaven, de camera weer innamen en andere modellen presenteerden tot het juiste model gevonden was.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 10-12-2017 Via de website gekocht

Verkeerde adres

Algemene score

5,0
Prima product, echter werd het wel naar 33 verstuurd Zoals op het pakket stond terwijl in de factuur gewoon 33a stand. slordig hierdoor langer op het product hebben moeten wachten en extra moeite gedaan om hem foch in huis te krijgen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 20-12-2017

Bedankt voor uw reactie.

Ik zie inderdaad dat door een technische fout uw order per abuis naar nummer 33 verstuurd is, terwijl dit 33 A had moeten zijn. Hiervoor onze excuses.

Omdat ik de zending niet opnieuw kan doen, heb ik per mail een cadeaubon toegezonden die u kunt gebruiken bij uw volgende aankoop. We zullen die uiteraard wél opsturen naar het juiste huisnummer.

Sorry voor het ongemak en veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Marijke 10-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nog geen leverancier voor mijn Sony RX10II gekozen totdat op de maandag na Bkack Friday deze camera bij Camerland voorbij kwam met op die dag nog € 250 korting. Was dus niet moeilijk een keuze te maken. Direct besteld en op 28 november het hele pakket al In huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wat is dat 10-12-2017 Via de website gekocht

service cameraland is heel goed,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goed service snelle afhandeling alleen de bezorging is ronduit slecht, want het bezorgen van een pakketje om 22.54 u is gewoon niet normaal meer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Sander 09-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor Cameraland.nl omdat het de enige webshop (of winkel zonder meer) is die het product aanbied dat ik zocht.

Altijd spannend wanneer je iets koopt dat je niet zelf eerst even kan vastnemen om het te 'proeven'.

Maar de levering was er snel, binnen 2-3 dagen, en het product bevalt prima tot nu.

Erg goeie ervaring dus tot nu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert61 08-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelf bestel fout gemaakt, maar door Cameraland keurig afgehandeld en binnen 3 dagen geld weer retour zonder problemen te maken. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 08-12-2017 Via de website gekocht

snelle service, goede kwaliteit!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op site stond "gebruikssporen". Maar lijkt zo goed als nieuw!!! super!! Binnen 1 dag in huis. topservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laukke 08-12-2017 In de winkel gekocht
Alsmaar

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitleg / veel geduld / vriendelijk / begripvol
Voor ieder wat wils. professioneel of beginnend.
Je word even serieus behandeld.

Reageer

Jan Jager 08-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede vakkennis en dus goed advies. En daarbij nam de verkoper alle tijd voor mij als klant. Ook andere kopers werden snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 08-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima advies, services en inruil deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij mijn aankoop van de Canon 6d mkii heb ik ervaren dat er ruim de tijd werd genomen om mij te adviseren. Heb hierdoir ook enkele steekhoudende afwegingen kunnen maken. Daarnaast een hele aantrekkelijke inruil deal gesloten! Top deskundige, services en scherp in prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes H 08-12-2017 Via de website gekocht

Goede service. Camera kwam erg snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een extra lens gekocht via cameraland.nl. het product voldeed aan zijn beschrijving en kwam 2 dagen na betaling binnen. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 08-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via google op deze site terechtgekomen en gezien dat er ook demo's camera's te koop zijn.
dit gedaan en de levering is netjes en snel gegaan. daarna vragen gekregen of alles naar wens was.
ik zeg: top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van der Molen 08-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gepassioneerd personeel met veel kennis, en geen onzin!

Algemene score

10,0
"Ik bestel wel online, dat is veel makkelijker"

Dit is een beetje de gedachtegang die ik al enkele jaren had voor ik voor het eerst bij Cameraland naar binnen liep.

Ik had enkele specifieke eisen en scenario's waaronder ik foto's wilde maken en omdat ik online geen goede vergelijking kon vinden voor mijn wensen toch maar overstag gegaan en de winkel binnen gelopen.

Als je binnen komt is er altijd wel iemand die je snel even aanspreekt met een "goede dag" en een geruststelling dat je zo snel mogelijk wordt geholpen.

De winkel zelf is afgeladen met producten, nagenoeg alles is op voorraad (uiteraard op echt niche producten na) en als je even iets wilt bekijken is dit ook nooit een probleem.

Eenmaal dat ik geholpen werd merkte ik een enorm verschil met bijvoorbeeld de "Ik ben toch niet gek"- concern.
Ik leg aan de beste man mijn wensen uit, wat ik ongeveer zoek en wat ik hoopte in resultaat te behalen. Uiteraard werd even het meest luxe model camera even opgehaald, uiteraard met een meest luxe prijskaart. "Gewoon.. omdat het kan" zei hij er bij met een grote glimlach.
Gelijk vertelde hij mij ook dat het ook veel goedkoper kon en dat met mijn eisen ik ook prima enkele andere mogelijke alternatieve had.
Nog geen 2 minuten later stonden er een 5-tal camera's voor mijn neus op tafel die ik allemaal even mocht proberen, opties tot financiering werden besproken en toch nog even met lege handen naar huis gegaan... want ik wilde toch ook even online kijken...

Reviews van de betreffende camera's opgezocht, en keer op keer bevestigde ze alleen maar het verhaal wat de verkoper mij vertelde. En binnen een week was het voor mij bekend.

Afgelopen woensdag liep ik blij de winkel uit met een prachtige Fuji X-Pro2 die ik online had gereserveerd, nu al een 10 uur spelen verder kan ik niets anders zeggen dat dit inderdaad de camera is die ik zocht, zonder dat ik eerder dit model of merk goed kende.

Dat spreekt pas van kennis, en passie van het personeel.

Cameraland is niet de goedkoopste, maar eigenlijk wil ik niet zeggen dat er verkopers werken..
Er werken fotografen die gepassioneerd zijn, graag hun kennis delen en dit dus in winkelvorm doen, ze verkopen je niet een product om de grootste marge te verdienen, maar een product wat je nodig heb.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annalien 07-12-2017 Via de website gekocht

vakkundig advies !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga altijd naar cameraland voor mijn fotografie spullen. een prettige overzichtelijke winkel met een ruim assortiment, vakkundig en aardig personeel. Regelmatig aanbiedingen en cursussen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 07-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop goed overzichtelijke website. En volgende dag al in huis. En de Denver action cam prima camera voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

AlexF 07-12-2017 In de winkel gekocht

Heerlijk Relaxed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Of je nu professioneel bent of amateur, een nieuwe camera kopen is altijd spannend.
In de winkel heerst een heerlijke rust waardoor je je niet gedwongen voelt om te kopen.
Alle vragen worden het liefst met voorbeelden beantwoord.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stuurmaarop 07-12-2017 Via de website gekocht

Ondanks mijn fout zo geruild

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de webpagina had ik per ongeluk het verkeerde type zonnekap ingevuld. Bij aankomst van de bestelling kom ik daar achter.
Door een foutje in de mail mijn factuur zoek. Ik de volgende dag naar de winkel.
Verkeerde kap is ingenomen en de goede(niet op voorraad) onderweg na vier euro te hebben bij betaald voor het juiste model.
Prima geregeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

QLS 07-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende advisering. Goede uitleg. Vakmensen. Niet alleen op de pure winst gericht maar ook op de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B.terij 07-12-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat er geen extra verzendkosten bijkwamen ondanks het lage bedrag ca. 4 euro.
Snelle levering!
Tot de volgende bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

blackbird 07-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over deze online winkel .bestelde gisteren een nieuwe statiefplaatje en vandaag kreeg ik een bericht terug dat het niet meer op vooraad was maar dat ze mij een ander en duurder zouden opsturen.dat noem ik nu eens geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 06-12-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat heen en weer gechat met een medewerker uiteindelijk toch deze optie gekozen om het artikel bij cameraland te bestellen en lekker oprijd binnen, dus ik zeg goede service en duidelijke info.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjh 06-12-2017 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Gewoon geweldige service

Algemene score

10,0
Was naar deze winkel gegaan omdat ze niet alleen nieuwe dingen willen verkopen. En hoe wel ik niet alle afkortingen begrijp, stond bij de tweede hands uitrusting wel keurig uitgelegd wat het was en wat je mocht verwachten dat het ging doen. Alsof het om een nieuw product ging. Kijk daar hou ik van. Vakmensen met liefde voor het te verkopen product.
Liep met iets heel anders de zaak uit dan wat ik van plan was om te kopen. En dat was omdat ze ook echt naar mijn wensen luisterden. En omdat ik was vergeten te zeggen dat ik een ip45 product nodig had stond ik de volgende morgen het gekozen product weer in te leveren.

Ben de zaak weer uitgelopen. En wel met een camera met de voor mij juiste technische specificaties. En had het gevoel dat ze me ook echt maximaal hadden geholpen.
Zodra ik toe ben aan een uitbreiding van mijn lenzen: hier ga ik het halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 06-12-2017 Via de website gekocht

Slecht!! Nooit wat ontvangen!

Algemene score

1,0
Nooit iets ontvangen. Was maar een batterij van 3eu maar toch. Maar misschien gaat het bij anderen wel goed

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 06-12-2017

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Ik zie in onze administratie dat uw order inderdaad nog niet is afgeleverd. Deze is nog in behandeling bij onze vervoerder.

Wij zullen er zorg aan dragen dat deze zo snel mogelijk alsnog bij u aangeboden wordt.

Excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

tasjaart 06-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was erg snel! En al was ik tweemaal niet thuis, kwamen ze altijd een dag later weer terug. Ik ben bovendien zeer tevreden met de kwaliteit van het product en de manier waarop ik altijd op de hoogte werd gehouden. Al in al, een dikke 10 :) .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Nijs 06-12-2017 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop heeft een eigen winkel die redelijk in de buurt zit, bij problemen is het dan makkelijk om er even langs te gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D.H. 06-12-2017 Via de website gekocht

Top! Snelle levering en geen verzendkosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel. Supersnelle levering en zelfs als je iets goedkoops besteld geen bezorgkosten.

Wel zonde dat ze een plat batterijtje per pakketpost sturen. Dat had ook in een envelop verzonden kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan V 06-12-2017 Via de website gekocht

Service, een gouden douche waardig.

Algemene score

10,0
Ik had, via hun website, fotoapparatuur besteld en die werd door hen dezelfde dag via PostNL toegezonden. In de ápp' van PostNL bleef maar staan: Aflevermoment onbekend. Na ongeveer een week nam ik contact op met de servicedesk van Cameraland. De dame deelde mij mede dat ze meteen contact zou gaan opnemen met PostNL en dat ze me zo spoedig mogelijk zou terugbellen. Na een uurtje belde ze me inderdaad en deelde mede dat PostNL het pakje volkomen kwijt was en geen idee had wat er was gebeurd. Nog voordat ik ook maar kon vragen wat er nu ging gebeuren kreeg ik de mededeling dat Cameraland de bestelde goederen nogmaals zou toezenden. Mocht het andere pakje toch nog eens aankomen dan kon ik die, kosteloos, aan hen retourneren. Je zult begrijpen dat Cameraland bij mij niet meer kapot kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Wijnmalen 05-12-2017 Via de website gekocht

Ruime keuze in top occasions en toebehoren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is top. Service is top. Makkelijk te bestellen middels een goede website met betaal gemak. Retouren geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 05-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is heel overzichtelijk en de triggersets waren zo te vinden. Bestellen ging ook erg gemakkelijk en verzending was supersnel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel Rensen 05-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk omschreven en gratis verzending en ruim aanbod van camera artikelen en de in en verkoop van tweedehands artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hendriks 05-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekend geholpen, zakelijk en vriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, indrukwekkende collectie, meeste personeel schat goed in dat ze bij mij met een amateur te maken hebben, die zich wil ontwikkelen. De site is oké, uitnodigend en informatief.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews