Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willem 14-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top advies, zeer vriendelijke medewerkers, keurige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er verscheel een vrij zeldzame lens in het assortiment van Cameraland, de verkoper kon mij hier echter alles over vertellen, en liet me de lens uitvoerig testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick P. 14-09-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik was opzoek naar een speciaal objectief. Zag dat deze middels cameraland tweedehands te koop werd aangeboden. Daar ik niet zeker wist of deze op mijn Nikon D3400 zou functioneren heb ik een email gestuurd en kreeg binnen 1 uur een reactie van Harry Iwema dat hij hem had getest op een D3400 welke goed functioneert. Gekocht, betaald en netjes de volgende dag geleverd en dat met één jaar garantie! Dat noem ik nog eens service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-09-2017 Via de website gekocht

alles samen geweldig en klantvriendelijk .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een shop die verspreid over het land fillialen heeft . goedkoop is ivm andere ,
en erg veel keus heeft in fotografie . n top shop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann 14-09-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag je bestelling al netjes thuis, keurig verpakt, top! Volgende keer zal ik zeker weer bij hun bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 14-09-2017 Via de website gekocht

Super snel, goedkoop en mooie spullen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam er bij toeval online terecht en ben blij dat ik deze shop heb gevonden. De snelheid waarmee m'n bestelling werd geleverd maakte me nog eens extra happy.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebergen 13-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede, en snelle levering,gisteren bestelt vandaag in huis en niet duur voor het geen wat wij zochten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola Balogh 13-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel hulpzaam personeel met goede adviezen en ruim keuze. Ik was niet zeker welke objectief en filter moet ik hebben en hun medewerker liet meerdere zien. Hij liet de verschillen ook zien in praktijk, foto's waren binnen een secund op de computerscherm. Ben heel blij met mijn nieuwe aankoop en kom zeker terug!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB 13-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

goedkeuring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ER wordt goed geluisterd en uitvoerig uitleg gegeven bij problemen. Je moet wel vaak lang wachten omdat er veel klanten tegelijk zijn en alle medewerkers uitvoerig hun klanten helpen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shahdad Esmaily 11-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super shop, levert snel en goed, ik had een lens gekocht en dacht dat het een vieze oude lens was, maar nee het was een hele schone. Super tevreden over de levering en klantvriendelijkheid, als ik nog wat anders nodig heb voor mijn camera dan koop ik het zeker bij cameraland.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Reijnders 10-09-2017 In de winkel gekocht
ALKMAAR

Vriendelijke service en duidelijke informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke service en duidelijke informatie! N.a.v. Een tip van een fotograaf naar Cameraland gegaan en ik ben blij met het resultaat! Er wordt goed geluisterd naar de wensen, heel fijn! Ik ben een prachtige camera rijker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tosca 10-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uniek in zijn soort. Hier blijf je klant voor het leven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alkmaar ligt niet op een steenworp afstand van Den Haag. En er is meer dan genoeg aanbod. Om nog maar te zwijgen over wat allemaal onder handbereik is via internet. Wat de reis naar Cameraland meer dan de moeite waard maakt, is de service. Of beter gezegd: de SERVICE!

Medewerkers waar het vakmanschap en klantgerichtheid van af spat. Geen gladde verkooppraatjes maar eerlijk advies, gericht op wat de klant wil. Het geduld is ongeëvenaard. Bij mijn eerste bezoek was er alle tijd en aandacht om 3 systeemcamera's te vergelijken en in te gaan op de onderlinge verschillen en de specificaties van 1 specifiek model. Zonder dat er ook maar enig teken van ongeduld of aandringen op een verkoop was.

Bij mijn tweede bezoek heb ik camera en meerdere lenzen mogen uitproberen. Ook buiten de winkel. Zonder dat er moeilijk werd gedaan over hoe lang ik zou wegblijven. Dat koopt toch prettiger dan wanneer je de doos in je handen mag houden maar de inhoud niet mag aanraken. Laat staan uitproberen.

Kortom, wil je een aankoop doen waar je geen spijt van krijgt? Ga dan naar deze zaak en maak gebruik van het vakmanschap en de tijd die er is om iets te kiezen waar je heel lang plezier van hebt.
(en als je dan ook nog beseft dat de prijzen op internetniveau zijn, waarom dan online bestellen?)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Snelle service, artikel lag al klaar bij ophalen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, goed bereikbaar en een zeer groot assortiment van foto artikelen zowel nieuw als gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Piet Bos 09-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet intresse getoond in een 2de hands objectief voor mijn Nikon D3200.
Het objectief werd voor mij apart gelegd en twee dagen daarna heb ik het in de winkel opgehaald.
Daar werd ik vriendelijk ontvangen en het objectief werd voor mij gehaald.
Nadat ik het op mijn camera gezet te hebben kon ik rustig op mijn gemak testen.
Een prima ervaring.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ 08-09-2017 Via de website gekocht

Snelle verwerking van de aanvraag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke aanbieding, snelle afhandeling van de aanvraag. Hierdoor alsnog een leuk verjaardagskado kunnen geven aan een groot fotografie liefhebber.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braber, P.M. den 06-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede service en een mooie winkel. Is net of je een snoepwinkel binnen loopt. Uitstraling en de persoonlijke aandacht die het personeel geeft maakt alles tot een geslaagde winkel om vaker terug te komen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoBro 24-08-2017 Via de website gekocht

Erg goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product perfect verstuurd en tevens goed te volgen.
Zoals beloofd door Cameraland ook perfect op tijd geleverd.
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Selderbeek 23-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service en goede raad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, gekwalificeerd personeel die georienteerd zijn op het vinden van de beste opplossing tegen een redelijke prijs.
Ik woon in het buitenland maar kom naar Cameraland als ik fotoapperatuur nodig ben!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Barnhoorn 23-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd gewoon uitgebreid de tijd genomen voor een advies welk objectief voor mij en aan mijn wensen voldeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lin69 21-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een eenvoudige compact camera om erbij te hebben. Er was een leuke aanbieding waarvan er echter nog maar 1 op voorraad was. Erover gebeld en ook over de levertijd navraag gedaan. Er vriendelijk te woord gestaan en geholpen, alles klopt zoals aangegeven op de website. En precies op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAGNER A. DE CUNTO 16-08-2017 In de winkel gekocht
ALKMAAR

SUPER SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
PERSONEEL IS SUPER VRIENDELIJK EN GEVEN HEEL GOED ADVIES. ZE NEMMEN WEL DE TIJD DAT JE NODIG HEBT. DUIDELIJK UITLEG OVER JOU PRODUCT EN HOE HET WERKT. ALTIJD BLIJ MET MIJN AANKOOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredericC 16-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een bijzondere aankoop kunnen doen in de Minox B, ik denk een collectors item. Ik ben er heel blij mee en de service was goed, snelle levering en uitstekend verpakt, Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HILBERT 15-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aanschaf Lumix CZ 1000

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanschaf van de camera ben ik uitstekend geadviseerd door een kundige medewerker. Dit ging op een rustige en vriendelijk manier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jur Magielse 15-08-2017 Via de website gekocht

Altijd betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik hier een bestelling maak krijg ik altijd snel informatie over mijn bestelling. Ook de vandaag besteld morgen in huis garantie vind ik erg fijn, als ik op een shooting wat mis kan ik het de volgende dag repareren!

Geweldig 10/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits peperkamp 14-08-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

goed geholpen en ze namen de tijd voor je

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed geholpen en veel keus aan camera's
ik zelf heb een Mavic pro gekocht en veel plezier van
ik ben naar camera land gegaan dat ik er voor ook goed geholpen ben met spiegelreflexcamera dus ik raad iedereen deze winkel aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MP 13-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hier is de klant koning(in)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super goede service. Je bent hier echt nog koning(in). Ze nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden, je alles te laten zien en nemen er ook alle tijd voor. Je krijgt hier 100% aandacht. Ze geven goede service en denken met je mee! Als er een goedkopere oplossing is, vertellen ze je dit ook. Dit is echt mijn winkel als het gaat om fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 13-08-2017 Via de website gekocht

Goed, maara ruimte voor verbetering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had nog een cadeaubon liggen van Cameraland dus die kon ik mooi gebruiken voor de aanschaf van de cameratas. De informatie die op de website wordt gegeven is goed. de binnenmaten vanworden ook vermeld, heel goed als je wilt weten of je body+objectief er wel in past.

Het invullen van de cadeaubon gaat goed, maar als er tijdens het afrekenen iets mis gaat (fout bij iDEAL bijvoorbeeld) en de order wordt niet geplaatst, valt de cadeauboncode niet automatisch vrij en moet je hiervoor contact opnemen met de klantenservice. Die sturen je vervolgens een nieuwe code toe. Het contact met de klantenservice verloopt erg prettig.

Ik had mijn bestelling geplaatst met de verzendmethode 'Pakjegemak'. Als je na het betalen terugkeert op de website klopt de verzendinformatie niet en lijkt het net alsof de bestelling wordt verstuurd naar het verzendadres. Gelukkig klopt de informatie wel als je de track en trace link controleert en ook op de factuur staat het verzendadres correct.

Wat ik ook miste is de mogelijkheid om in te loggen en bijv. bestellingen te kunnen volgen of facturen te downloaden. Maar omdat dit expliciet in de privacy policy staat is het blijkbaar een bewuste keuze geweest.

Tot slot was het bij mij zo dat de winkelwagen niet geleegd werd na het succesvol voltooien van het bestel- en betaalproces, dit kan ook verwarring geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel 13-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moest wat lang wachten op mijn beurt, maar dan heb je ook wat: verkoper die luisterde en niet uit was op zoveel mogelijk verkopen, maar op een tevreden klant. En dat ben ik. Kom dus weer terug als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 12-08-2017 Via de website gekocht

Goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb eerst gebeld voor een aantal vragen voor ik de bestelling heb geplaatst. Daar werd ik vriendelijk ter woord gestaan .. en ook de bestelling was heel snel binnen .

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor van der Wilk 12-08-2017 Via de website gekocht

goede service, bestel met regelmaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles wordt door de shop netjes geleverd, ik kan in alle rust bestellen. Retour zendingen zijn geen probleem, worden ook goed afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 12-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Voorbeeldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik een tweedehands camera gekocht, een canon 5d Mark iii. De verkoper (steven dacht ik) heeft mij uitstekend geholpen. Er werd tijd genomen om verschillende camera’s en lenzen te testen onder het genot van een bakje koffie. Geen haast en geen blabla verkooppraatje. Goed was ook te merken dat de collega’s het onder elkaar goed konden vinden en dat komt de sfeer in de zaak ten goede. Service bij cameraland staat centraal en dat is goed te merken! Volgende keer weer!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 11-08-2017 In de winkel gekocht
Hoefplan

Echt fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het voordeel van een winkel als deze is dat je echt fijn wordt geholpen. Hetgeen toch een verschil maakt met het surfen over het www. Voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.Water 11-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijke winkel goed bereikbaar en fijn geholpen met een goed advies,dit hadden we al gehoord van divers mensen en kennissen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Vreug 11-08-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst een lens gekocht (AF-P) die niet helemaal wilde matchen met mijn wat oudere Nikon D90, keurig te woord gestaan en naar de beste oplossing geleid. Retour gezonden, andere lens besteld en per direct gecrediteerd door Cameraland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 10-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind het een fijne winkel en ook via de webshop is alles makkelijke en duidelijk te vinden! Ik had m'n lens supersnel binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonda 10-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantvriendelijk

Algemene score

10,0
Goede ervaring van collega was de reden om naar Cameraland te gaan. Je wordt gezien als klant, goed ingerichte winkel en prima uitleg van de medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 10-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde 2 dagen voor we op vakantie gingen tóch een andere camera. Na een hele avond puzzelen en zoeken was Cameraland de enige die de camera de volgende dag al kon bezorgen (de dag voor ons vertrek). Ik was heel tevreden over de manier waarop ik op de hoogte werd gehouden waar mijn pakket zich bevond. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. M.T. Wokke-van der Eng 10-08-2017 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 290, Hoefplan in Alkmaar

Uitstekend en enthousiast geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede winkel, veel keus, personeel met kennis van zaken. Men nam de tijd om alternatieven te laten zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palawan 10-08-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een beschermhoesje in leder nodig van Leica. Die was nergens meer te verkrijgen behalve in Cameraland. We hadden ook een lederen bandje bij besteld maar bleek dat we dit niet nodig hadden. We hebben het terug gestuurd en enkele dagen later stond het geld terug op onze rekening. Super service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sixtydick 10-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Eerste bezoek shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verscheidene artikelen gekocht in het verleden via de fraaie website.
Wilde de shop al eens bezoeken dus was de aanschaf van de Tamron18-400mm lens een mooie gelegenheid om de daad bij het woord te voegen.
Fraaie shop met een schitterend assortiment.
Kreeg rustig de tijd om rond te neuzen en toen ik aangaf mijn op voorhand gereserveerde lens mee te nemen, uiterst vriendelijk geholpen door de medewerker.
Denk dat het niet de laatste keer is dat ik het ritje Hilversum Alkmaar onderneem.

Reageer

D. Voetberg 10-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Veel persoonlijke aandacht voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang is Cameraland het vaste adres waar wij onze fotoapparatuur en toebehoren kopen en altijd naar volle tevredenheid! Er is persoonlijke aandacht en tijd voor de klant en doordat er gerichte vragen gesteld worden over je wensen wordt de keuze tussen de vele mogelijkheden op fotografie gebied makkelijker gemaakt. We hebben nog nooit spijt gehad van onze aankopen, zowel nieuw als occasion. Bovendien krijg je een goede prijs terug voor gebruikte apparatuur. De medewerkers stralen professionaliteit en kennis van zaken uit en de koffie staat altijd klaar! Kortom: erg blij dat deze winkel in onze woonplaats gevestigd is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 10-08-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was blij dat de telefoon redelijk snel werd opgenomen. En kreeg een goed advies!!!
Door het advies heb ik eerst voorzet lenzen gekocht om te proberen of ik deze vorm van fotografie ook leuk vind

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle verzending, goede prijs, goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik hier wat gekocht heb, maar mijn eerste ervaring is meteen super. Zeer tevreden: supersnelle verzending, goede prijs. Ik kwam op deze winkel uit omdat ze deze Elinchrom beauty dish nergens meer op voorraad hadden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 09-08-2017 Via de website gekocht

Goede info en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site van cameraland kon ik snel de juiste info vinden bij mijn zoektocht naar een statief. Daarnaast werd mijn bestelling snel geleverd. Ik ben dik tevreden met de service van cameraland en erg blij met mijn GorillaPod Focus 😀👍

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 09-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met veel kennis over fotografie. Er wordt echt de tijd voor je genomen, geluisterd naar je wensen en de vragen die je stelt worden duidelijk beantwoord.
Voor zowel beginners als gevorderden is deze winkel zeer geschikt!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 09-08-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen bij kapotte onderdeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is heel duidelijk en makkelijk bij bestellen. Onderdeel van product was na éénmalig gebruik kapot gegaan. Ik ben gelijk geholpen hiermee, door een vriendelijke medewerker. Het product wordt meteen vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 09-08-2017 Via de website gekocht

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland heeft mijn bestelling van een neutraal grijsfilter vlot en netjes afgehandeld, alles voldeed aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 09-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede product omschrijving en snelle levering, site is overzichtelijk ingedeeld en producten makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Co 08-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TussenRingenset besteld. Via de track en tracé goed op de hoogte gebleven van de levering. Deze werd netjes de volgende dag op het tijdstip wat in de mail vermeld stond geleverd. Ook in de winkel zelf ben ik goed en deskundig geholpen. Daar heb ik eerder al een 50mm lens gekocht

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-08-2017 Via de website gekocht

Als altijd een geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een remote control hebben voor mijn Canon camera.
Opbellen naar de helpdesk is makkelijk en snel.
Direct een kundig persoon aan de lijn die al mijn vragen helder en duidelijk heeft beantwoord.
Via internet mijn bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDR 08-08-2017 Via de website gekocht

Tuut tuut dat is snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere shop, groot assortiment, mooie en scherpe aanbiedingen en supersnelle levering ook na een weekend bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews