Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 19-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Middels de website informatie had ik mijn keuze al gemaakt voor een Nikon D5600 18-140. In de winkel toen nog de juiste bundel gekozen en mij verder laten adviseren over mijn keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikograaf 19-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, kan gemakkelijk geraadpleegd worden en de dag daarna wordt er correct geleverd.
Wat de prijs betreft een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-12-2017 Via de website gekocht

Batterij

Algemene score

10,0
Ruime keuze, makkelijk bestellen, simpel afrekenen, snelle levering, uitstekende service,
betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda vdM 18-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop met uitgebreid assortiment en goede prijzen. Bijzonder snelle levering. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henry Bos 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Duidelijke informatie en vergelijking tussen producten. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 18-12-2017 Via de website gekocht

Prima bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kan ook weinig mis gaan. Ging om een zonnekap. Prima op tijd, past goed. Dat is het. Simpel en doeltreffend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-12-2017 Via de website gekocht

Prima service...zeer klantgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Cameraland gekozen door de adviezen van 2 clubgenoten. En ervaar nu ook zelf de goede service en klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz koopmans 18-12-2017 Via de website gekocht

Top service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi duidelijk en overzichtig winkel .Mooi collectie
Aardig medewerkers .
Goed informatie
En ook belangrijk de koffie stond klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterink 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle, correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling de Nikon accu goed verpakt ontvangen. Prijstechnisch op dat moment het meest interessante bedrijf om de accu bij aan te schaffen. Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij anderen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR 18-12-2017 Via de website gekocht

helaas defect bij levering

Algemene score

3,0
Helaas was het tablet defect bij levering. Het defecte tablet dezelfde dag retour gestuurd maar nog geen reactie of geld terug ontvangen ......
(Overigens eerder zonder problemen een tablet bij Cameraland gekocht.)

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 20-12-2017

Bedankt voor uw feedback.

Wat vervelend dat u een defect product hebt ontvangen. Uiteraard zullen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

In onze administratie zie ik dat uw aankoop inmiddels door u aan ons is geretourneerd. Mijn collega heeft uw aankoop gecrediteerd.

Ik zie dat u van ons geen bevestiging hebt gehad na ontvangst van uw retour. Hiervoor mijn excuses.
Wij zullen meer aandacht besteden aan ons retoursproces om dit in de toekomst te verbeteren.

Mocht er voor u nog iets onduidelijk zijn, neemt u dan graag per mail contact op met info@cameraland.nl of telefonisch op 088 - 5150 100.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Aart vd Rest 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service en Website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Cameraland gekozen vanwege z'n duidelijke website en snelle levering. En wat heel belangrijk is, GEEN VERZENDKOSTEN.
Wat bij de concurrent voor hetzelfde artikel wel het geval is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering. Enige minpunt is dat de twee lensdoppen in een reklatief grote doos werden versturd. zeer milieu onvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige prettige website met kwalitatief hoogstaande producten. 1 jaar garantie op 2e hands apparatuur vind je haast nergens, gewoon top! Levering was zoals verwacht: snel!
Ga zo door cameraland :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowepro Apex 60 AW 17-12-2017 Via de website gekocht

Zoals afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Cameraland gekozen omdat daar de cameratas het goedkoopst was en omdat bij een vorige bestelling precies ging zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Frank G. 17-12-2017 Via de website gekocht

Goede informatie en transparantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie over nieuwe en gebruikte artikelen is goed. Zo kun je zelf een goede afweging maken wat je kunt kopen. Ook de filmpjes geven een stuk helderheid. De levering is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland heeft een overzichtelijke site met veel informatie.
Het bestellen is duidelijk een gaat vlot.
Het pakje had ik netjes verpakt binnen een dag op de mat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel RoboCop 17-12-2017 Via de website gekocht

Aan iedereen te bevelen, gewoon mega goede service TOP??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is aan te bevelen aan iedereen, zeer zeker voor ons Belgische klanten. Gratis verzending om 16u00 besteld en dag nadien om 08u10 geleverd, wat wil je nog meer dit is top service. Nu over aangekocht product, zeer goed makkelijk te bedienen en van heel goede kwaliteit voor een mini prijs. Heb al veel duurdere toestellen gezien en werken maar half zo goed en snel. Vanaf nu is deze webshop mijn favoriet, zal enkel elders gaan indien ze niet hebben wat ik zoek. Je wordt behandeld als een koning😜

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nanista 16-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

De beste camera winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met vriendelijke en behulpzame service, professionele houding en vakkennis. Ik ben heel blij met het advies dat ik kreeg over mijn nieuwe camera.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Lauwaert 16-12-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima prijs voor een degelijke lenspouch, en bovendien gewoonweg eenvoudig te bestellen. Meer moet dat niet zijn 👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Hogeling 16-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke web shop en een ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Vos 15-12-2017 Via de website gekocht

Mooie lens, prima prijs, keurig verpakt verzonden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie groothoeklens. Hij is voor ern prima prijs gelevert. Keurig verpakt verzonden. Verzending ging snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 15-12-2017 Via de website gekocht

Tweedehands camera in nieuwstaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prachtige 2de hands nikon d5200 aangeschaft, als 2de extra body. In top staat precies volgens de beschrijving. Ook een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan v Woudenberg 15-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede webshop en tot dusver een prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede website met en webshop met, uitstekende berichten over de mogelijkheden en uitleg en tips om beter te gaan fotograveren top!! .

Reageer

Jan Paul 15-12-2017 Via de website gekocht

Goed product, redelijk snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De portable photocube voldoet aan de verwachtingen en werd na 3 werkdagen geleverd. Een suggestie voor verbetering van de website is om het mogelijk te maken de bezorgdag (liefst dagdeel) zelf te kiezen. Ik heb het product besteld ten tijde van de sneeuw, wellicht dat dat de levering iets vertraagd heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ad Kohne 15-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantgericht en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig geholpen en vakkundig te woord gestaan. Alle mogelijkheden van andere merken werden doorgenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 15-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt met je meegedacht om het juiste product te kopen en niet het duurste. (bij mij de keuze van balhoofd)

Snel verzonden als je online besteld.
Na mailtje met vraag over release plate snel antwoord en online besteld. volgende dag in de bus.

Zeer tevreden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

a978759 15-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar, Hoefplan

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een nieuwe camera nodig. Ik wist dat Cameraland in Alkmaar zit en ik daar woon, dus even bij Cameraland geshopt en geslaagd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hans duppen 15-12-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

prima behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het aanbod is heel erg groot, de presentatie is erg duidelijk, prijsstelling is goed.
goede productinformatie. kleine rimpeling bij aankoop is op prima manier afgehandeld.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C. de Rooij 15-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en effectieve levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een filter en kwam op deze site terecht. Goede prijs voor gezocht filter.
Perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Vandekerkhove 15-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles, maar dan ook ALLES was perfect. De uitvoering van de bestelling, de levering, het versturen van de verzenddatum en leveringsdatum. Geweldig. Geen enkele opmerking, integendeel. Alles positief en aan te bevelen aan iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Jan 15-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en heldere site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitsverhouding gaan hand in hand met elkaar, de site is netjes en overzichtelijk.. de snelle levering maakt het bestellen en leveren compleet..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 15-12-2017 Via de website gekocht

Ik ben zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Vriendelijke en deskundige medewerkers.
- Goede klanten service.
- adequate service en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 15-12-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel was niet overal verkrijgbaar, wel bij Cameraland. Zelf verkeerd besteld, geld snel terug ontvangen en nieuwe bestelling geplaatst. Alles prima afgehandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famke 15-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site en telefonisch goed bereikbaar voor vragen

Algemene score

8,0
Leuke aanbieding voor hetgeen wat ik zocht, Duidelijke site en telefonisch goed bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 14-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldig vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel voor de startende hobbyist als wel de vak-fotograaf biedt Cameraland een geweldig ondersteuning met eerlijk en vakkundig advies.
Prettig is ook dat alle medewerkers keurig de tijd nemen om je van advies te dienen.
De snoepwinkel voor elke fotograaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Josien 14-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een statief besteld, maar dat bleek de verkeerde te zijn. Statief retour en de juiste werd de volgende dag direct geleverd. Super service. En met korting! Daar kan geen concurrent tegenop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J. Wijnmalen 14-12-2017 Via de website gekocht

Super winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor iedere fotograaf. Uitgebreid assortiment, goede service, snelle levering, nette prijzen, garantie, retourregeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 14-12-2017 Via de website gekocht

Snel en goed verpakt geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Belangrijk vind ik dat een pakketje snel geleverd wordt en vooral ook dat het goed verpakt is.
Dat is bij Cameraland dik in orde!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melanie 14-12-2017 In de winkel gekocht

Erg goed geholpen! Veel kennis aanwezig, helemaal bli!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal nlij met de aankoop van de camera! Winkel heeft een erg goede seevice! Zeker een aanrader om langs te gaan voor advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-12-2017 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan Alkmaar

Prima service door vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer vriendelijk en heel klantgericht. Ze luisteren goed naar je verhaal en wensen voor ze je advies uitbrengen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 13-12-2017 Via de website gekocht

Geen gedoe met terugsturen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel. Helaas vond ik het bestelde statief wat te zwaar voor mij. Nadat ik het had teruggestuurd stond het bedrag weer snel op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle flexibele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb mijn order nog achteraf kunnen wijzigen, en alsnog op tijd bezorgd! Dit getuigd van professionaliteit en klantvriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van Veen 13-12-2017 Via de website gekocht

Top lens, snel binnen, mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een paar keer al iets gekocht te hebben bij Cameraland nu besloten een grotere lens te kopen. De lens werd snel verstuurd en had hem binnen twee dagen bij een Postnl punt.

Het enige minpunt is dat het frontelement erg vies was (stof) wat ik nogal slordig vind overkomen. Ik heb hetzelfde gehad met de sensor van mijn camera die ik ook bij Cameraland besteld had.

Toch heel tevreden en daarom een 8!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rb 13-12-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een 2e hands zoomlens gekocht. V9r m'n spiegelreflexcamera. In de omschrijving stond, gebruikt met gebruikerssporen. De lens werd de volgende dag geleverd en is werkelijk als nieuw, ik kon geen gebruikerssporen vinden, en de gratis lenzendoek is een aangename verrassing. Wat een ongelofelijke service van dit bedrijf. Hier ga ik vaker iets kopen!!!i

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, makkelijk en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webwinkel kwam als een van de goedkopere uit de zoekresultaten toen ik een bepaald artikel zocht. De webshop zelf was makkelijk in gebruik en ik kon met ideal betalen. De levering was meteen de volgende dag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guille 13-12-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid en dienstverlening op topniveau!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen op afstand blijft moeilijk in sommige gevallen. Twee keer een verkeerde keus gemaakt, dus twee keer product teruggestuurd. De afhandeling kon in beide gevallen niet beter en sneller. Derde keus was wel raak. Jammer dat Cameraland niet naast de deur gevestigd is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 12-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Weer een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies zowel wat betreft de aankoop als de merkkeuze :). En dat is niet anders dan het steeds is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann 12-12-2017 Via de website gekocht

Tweedehands canon

Algemene score

6,0
Snelle levering. Goed verpakt. Weet alleen niet of de camera gecontroleerd was omdat er een geheugenkaart in zat met foto’s an anderen. Ik heb daarover wel een mail gestuurd maar geen antwoord gehad. (Dat is wel een minpunt)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Casper 11-12-2017 Via de website gekocht

Zoals het moet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar en altijd op tijd geleverd. Ik bestel graag bij Cameraland omdat ik ze een betrouwbare leverancier vind met een gunstige prijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BernArt Photography 11-12-2017 Via de website gekocht

Fantastische keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg gebruikersvriendelijk. Fantastische keuze, professionele advisering en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews