Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 964 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pelgrim51 12-10-2017 Via de website gekocht

Wat een fijne hulp bij het zoeken !!

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op ziek baar een schouderriem voor mijn camera met kleine bevestiging oogjes. Na een mailtje kreeg ik een link doorgestuurd waarmee ik de schouderriem kon bestellen. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zwager 12-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt, Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis! Hoef ik niets aan toe te voegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ongewoon Goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Briljante service etcetera . enige min punt is de wachttijd.maar ja ,dat is erg moeilijk te voorkomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Unen 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Integer advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb recent een aantal producten gekocht bij Cameraland. Wat voor mij doorslaggevend is dat ik niet het duurste product krijg geadviseerd maar datgene wat voor mij het best past. En dat blijkt nog waar te zijn ook. Daarom kom ik graag terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JHollenberg 12-10-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlot antwoord op vragen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een prima service en bij vragen krijg je netjes vlot en professioneel een gedegen antwoord zodat je direct weer verder kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul V. 11-10-2017 Via de website gekocht

Een winkel die zijn uitstekende reputatie waar blijft maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 Keer in de winkel geweest om een camera te kopen, 2 keer via de webwinkel artikelen aangeschaft. Het persoonlijke contact in de winkel is prettig, personeel is professioneel. Bestellen in de webwinkel gaat gemakkelijk (je hoeft geen account aan te maken om iets te kopen).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jager 11-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Algemene score

9,0
Vriendelijke bekwame verkoper, nam tijd om uitleg te geven.
Goede produkt informatie
Iets te drinken werd aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ZOLTAN 11-10-2017 Via de website gekocht

Good service

Algemene score

10,0
Product in very nice conditions, shipping very fast! Packaging perfect. Will repeat if is a good deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artiflor 11-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantgericht, perfecte service!

Algemene score

10,0
Bezoek Cameraland regelmatig voor objectieven, filter, batterijen of voor informatie. Direct het juiste advies en/of product voor handen. Ook deze keer naar Cameraland voor een Nikon D300S. Schitterend exemplaar getroffen, weinig “clicks” en praktisch in nieuwstraat! Eerder met inruil van, een nauwelijks gebruikt Nikon 16-85mm objectief bij Cameraland opgehaald. Filter erbij genomen. Perfect objectief, veel plezier van. Cameraland is dé winkel voor zowel de beginnende, amateur als professional fotograaf.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teeling 10-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuzemogelijkheden maar door goede informatie van personeel van Cameraland een camera gekocht die bij mij past. Op alle vragen volgde een kundig en geduldig antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel begrijpend wat de klant wil
Meedenkend
Oplossend gericht
Strakke prijzen en vriendelijke verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 09-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sind kort mijn favoriet shop geworden als het om foto apperatuur gaat.
De levering gaat snel, communicatie met winkel prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden over CameraLand 09-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden, goede service, levering en prijs kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Canon 700D Tweedehands bij Cameraland gekocht. Meteen de dag erna had ik de camera in huis en hoewel de camera tweedehands was, zag hij er uitstekend uit als nieuw!
Helemaal geen gebruikerssporen en de camera werkt helemaal naar toebehoren.
Zeker een aanrader en echt een hele scherpe prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Pool 08-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd vriendelijk geholpen en samen met de verkoper ben ik stapje voor stapje gekomen tot de aankoop die bij mij paste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 07-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zeer goed uitgelegd, en heldere mail nav mijn vragen. Lens, jaar garantie en zeer zorgvuldig verpakt opgestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 07-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fantastisch geholpen en advies gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zwager ( helaas overleden ) kwam hier altijd heel graag en van hem altijd goeie verhalen gehoord over de zaak. Ook mijn man vond het een fijne winkel, toen het nog in Zaandam zat onder een andere naam.
Nu vind ik het een prachtige winkel met veel keus en genoeg personeel die de tijd neemt voor je en die vriendelijk en deskundig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Tuinman 06-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service van Cameraland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede inruilprijs en alle aandacht voor de goede uitleg van mijn nieuwe camera.Top!
Ik wist wat ik wilde en werd daain professioneel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PROHOW 06-10-2017 Via de website gekocht

Precies wat was verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was een expiriment. Ik bestelde hier niet eerder. Prima in orde. Weliswaar viel me op dat niet áltijd de scherpste aanbiedingen worden geëvenaard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-10-2017 Via de website gekocht

Klant staat centraal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameraland staat de klant centraal. Er wordt door ervaren personeel ruim de tijd genomen om informatie te geven en eventueel apparatuur uit te proberen. Dat geldt voor het bezoek aan de winkel, maar ook zijn mijn ervaringen via de webwinkel prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 06-10-2017 In de winkel gekocht

Prima, relaxed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, rustig . Goed advies, ook meer zaken besproken. Prettige winkel. Deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tim knol 06-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies en ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een fototas voor mijn Olympus M1 met twee lenzen goed advies gekregen en de tas gekocht. Jammer dat een paar dagen later Cameraland mij mailde dat er op alle tassen 10% korting werd gegeven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jenkwortel 06-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een grotere foto backpack was de keuze, dank zij de overzichtelijke website en scherpe prijs , snel gemaakt. Eenmaal beteld werd het snelverzonden en keuri verpakt geleverd. Zeer duidelijke communicatie. Een aarader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gewenst artikel op een avond niet besteld maar gereserveerd via de Webshop. Een dag later opgehaald, het lag achter al klaar met mijn naam erop. In de winkel even gewacht op mijn beurt terwijl ik mijn ogen uit keek. Zo’n groot assortiment en breed gestald kom je niet vaak meer tegen. Werd er prettig geholpen door een vrolijke mijnheer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dennis 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Sujper geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitgebreide winkel. Met een goed assortiment en veel tweedehands spullen.
Goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 05-10-2017 Via de website gekocht

goede sirvice koop er gerust ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige web winkel met veel aanbiedingen tegen n lagere prijs dan op menige andere shop wat ze beloven doen ze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harinck José 05-10-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden over de levering.
1 dag na de aankoop was de camera al bij mij thuis geleverd.
De tweedehandscamera is in heel goede staat en werkt uitstekend.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene R 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettige professionele zaak met kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland staat goed bekend. Professioneel en veel keus. Goede begeleiding om tot je keuze te komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 04-10-2017 In de winkel gekocht
Cameraland van Ostadelaan 290/292 Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ging voor spiegelreflex camera. Verkoper met de vraag waarom. Op internet gezien de beste kwaliteit foto's. Is allang achterhaald en met een goede uitleg weggegaan met een Sony A6000.
Uitleg over bescherming lens door filter als goed ervaren en dus ook aangeschaft. Kost wat geld maar dan heb ook wel iets waar je als amateur goed mee uit de voeten kan. Hierdoor vertrouwd en gelijk nog wat extra's zoals externe flitser en hoesjes, tasjes + verzekering afgesloten. Vriendelijk personeel die de tijd neemt om je te helpen om met het artikel wat je echt nodig hebt de winkel uit te laten gaan. Ga zeker nog terug voor uitbreiding van accessoires zoals andere objectieven en eventuele effect filters. Ik zou bij criteria uitstekend in kunnen vullen maar dat schept denk ik te hoge verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mike Uyl 04-10-2017 Via de website gekocht

prettige printer voor een prettige prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer betaalbaar, nette afwikkeling na aankoop en de printer doet waar ik hem voor heb gekocht: mooie en scherpe foto's printen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.A. 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service, aantrekkelijk aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een zeer goede prijs voor mijn oude camera waarna de keus voor een nieuwe camera snel gemaakt was. Snelle reactie en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Boelaert 04-10-2017 Via de website gekocht

heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, alles is niet goedkoper dan bij de traditionele winkel, maar dit hoeft ook niet.
Vandaar het plezier van zoeken en vergelijken.
Dit bracht mij bij CameraLand.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 04-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

geen verjaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vond site via Marktplaats. Offerte aangevraagd in feb. voor te verkopen objectieven. Pas in Oktober aangeboden....no problem....Ander objectief aangekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

B. Nieuwenhuis 04-10-2017 Via de website gekocht

Vandaag besteld echt morgen in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige site. Vandaag besteld, echt morgen in huis. Je wordt ook geatteneerd op assesoires die je mogelijk nodig hebt.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gary 04-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is zeer divers en het personeel neemt alle tijd om je vragen duidelijk te beantwoorden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Charles Duijff 03-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Cameraland meestal open voor advies (korte sluitertijd)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ISO 100 en daardoor geen ruis tijdens gesprek met de verkoper en diafragma-getal 22 voor een scherp aanbod aan producten.. Ik autofocus onmiddellijk op al het moois wat er staat. Word er soms duizelig van zoveel moois, maar ach, dan hebben we nog altijd de stabilizer. Beeldspraak dit alles, maar dan krijgt u een goed beeld waarom ik voor mijn fotoberoep/hobby altijd graag even van Bloemendaal naar Alkmaar rijd, naar Cameraland, mijn ' Photo-Shop ' inzake VOOR-bewerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janco 03-10-2017 Via de website gekocht

Zeer duidelijke cursus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na jarenlang met de "automaat" gefotografeerd te hebben, besloten om een cursus basis instellingen van de camera te volgen. De cursus was zeer duidelijk en werd door ren zeer enthousiaste .... gegeven. Zeer de moeite waard en voor iedereen aan te bevelen die watervrees heeft om de Automaatstand van de camera te verlaten. Zeer de moeite waard

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 03-10-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, duidelijke omschrijving van het product dat ik wilde kopen en snelle levering. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J. Symons 02-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had nl. de verkeerde camera besteld en met Visa betaald, dus ik gelijk s’maandags gebeld....geen probleem het geld werd gelijk terug op mijn rekening gestort. Ik heb alsnog de juiste camera bij hun besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 02-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service en klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij Cameraland een mooie occasion pro foto set aangeschaft. Ben daarbij vriendelijk en deskundig geholpen door Remco. Daarnaast ook een goede inruilprijs voor mijn eigen apparatuur mogen ontvangen. Aanrader !!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 02-10-2017 Via de website gekocht

Goed, zoals altijd weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland is een must, als het gaat om eerlijk advies, prettige sfeer en de juiste spullen. Je voelt je er thuis. Er wordt realistisch meegedacht en (ook niet onbelangrijk) de koffie is prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Fisser 01-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundig en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prettige bediening, maar lange wachttijd voordat je aan de beurt bent. En een "bekende" van de zaak kreeg voorrang op 2 wachtende klanten. Dat kan je niet maken!
Verder deskundige service! Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 30-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de levering ontbrak de zonnekap die wel bij de lens hoort te zitten. Deze is zonder discussie door Cameraland alsnog geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 30-09-2017 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk, denken echt met je mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor Cameraland omdat het een echte fotowinkel is met een groot assortiment en het personeel vakkundig adviseert. En juist dat advies, oplossingen aandragen is zo belangrijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.de Rooij 30-09-2017 Via de website gekocht

Snel, super en fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het kijken voor een nieuw statief voor mijn 150-600 mm lens, toen zag ik een tweedehands staan bij cameraland. En door de duidelijke beschrijving van de kwaliteit van het product heb ik hem gelijk gekocht. het gevolg: ik ben super blij met de snelle levering en mijn nieuwe statief!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvana 29-09-2017 Via de website gekocht

Tweedehands Tamron

Algemene score

10,0
Ik heb van te voren gebeld, voor informatie, gekregen en gelijk de lens besteld... Zelfde avond binnen geweldige lens geweldige service!! Ik ben zo happy!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita Galestien 29-09-2017 In de winkel gekocht
De Hoef in Alkmaar

Deskundigheid is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel. Ze geven goed en onderbouwend advies. Ze luisteren goed naar wat ik heb gevraagd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Grijpink 28-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede ontvangst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst kregen we direct een deskundig advies! Bij aankoop bleek dat datgene wat we op het oog hadden ruim voorradig was!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rustam 28-09-2017 Via de website gekocht

ik vond mooi camera land prima ziet aardig uit mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cameraland.nl mooi site voor alle apparatuur van camera's beschikbaar is netjes is
ik ben veel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JPL 28-09-2017 Via de website gekocht

Goeie service en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vier producten in occasie gekocht en waren zo goed als nieuw. Vlotte levering en ook snel beantwoorden van e-mails.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbiedingen, snelle levering en goed product (ook tweedehands!). Lens besteld, ziet er prima uit, werkt super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews