Cameraland.nl
9.1
Deze score is gebaseerd op 4078 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Al eerder besteld via Cameraland, producten aanbod en traject van bestellen en levering werkt super.
Inmiddels al de nieuwe lens getest.
Goed contact met de mail. In de winkel is het soms druk, hierdoor weet het personeel dus niet wie er aan de beurt is. Je staat dan wat langer te wachten. Zeker aardig personeel en werd goed geholpen.
Voor mij een van de leukste en de beste camerawinkels van Nederland. Geen dozenschuivers maar vakmensen met verstand van de business. Toch dit keer geen 10 maar een 8. Bestelling via de website betaald en al betaald. 2 Dagen later opgehaald in de winkel. Afhaalbalie niet bezet. Ik begrijp dat het druk is in deze tijd, maar dik 30 minuten wachten om iets op te halen dat ik al betaald heb en waar ik geen uitleg voor nodig heb, is gewoon niet goed. Zorg er s.v.p. dat de afhaalbalie bezet is.
Recent een Fujifilm X100VI voor mijn vrouw gekocht. Was gewoon op voorraad tegen een normale prijs. Had een aantal vragen tijdens het aankoopproces welke gelijk waren beantwoord door professionele specialisten van CameraLand. Daarnaast zijn er flexiebele betalingsopties. Kortom, zeer tevreden!
Ik vind Cameraland een deskundig leverancier, die geleverde produkten -in mijn geval twee maal een occasion-objectief- in prima staat uitlevert, en, als de retour gezinden items voldoen aan de gestelde criteria, ook prompt crediteren.
Kwaliteitsproducten zowel nieuw als 2ehands, duidelijke communicatie, zending netjes verzorgd en goede service.
Makkelijk zoeken en vergelijken op de site en bestellen verloopt ook soepel.
ik had gelukt dat op deze woensdagochtend de winkel geen andere klanten had. Hierdoor werd ik vlot geholpen, kreeg antwoorden op mijn vragen en kon ik met een mooie deal de deur weer uit. Ik ben zeer tevreden.
Prima foto-apparatuur-shop, met vaak net andere producten in 't assortiment dan de andere grote shops.
Alles vlekkeloos gegaan met bestellen, en er wordt duidelijk aangegeven dat de het verzenden niet direct, maar 'n
paar werkdagen later zal gebeuren. Je moet dus eventueel wel wat geduld beoefenen om niet te gaan vragen
wat de stand is; gewoon rustig afwachten, en dan komt alles goed!
De verkoper neemt alle tijd je kan alles in de winkel uit testen en laten je vrij in je keus, heel prettig vind ik deze instelling van de verkoop.
omdat het de enigste zaak in alkmaar is,er is anders geen keus.
maar is een prima zaak.
Niks mis met cameraland. Duidelijke, complete site. Snelle service.
Snel en alles goed
Ik ben eerst in de winkel geweest en werd daar prima geholpen met een bakje koffie. Daar ze niet alles in de winkel hebben, heb ik later een nikon filter on-line gekocht bij deze zaak voor de nikon telelens die ik inde winkel had gekocht. Ik heb een zeer goede ervaring met Cameraland. Zeker een aanrader.
Ik zocht een 2dehands camera.... de omschrijving gaf een 4/5, en de prijs was heel goed. Ik bestelde de camera, en mocht die de volgende dag reeds in ontvangst nemen. Bij inspectie ziet hij er dus nagelnieuw uit, ik vind geen gebruikssporen of krassen....
Top service, met ultrasnelle levering! Ik ben heel tevreden.
ZOALS GEWOONLIJK ZEER GOED EN SNEL. UITSTEKEND PRODUCT!!!
Schitterende winkel, goede service, en zeer goed gekwalificeerd personeel die je eerlijk en netjes te woord staan en adviseren.
Via de chat duidelijke informatie over passende filterset voor landschapsfotografie. Snelle levering tegen een heel aantrekkelijke prijs.
Ook goed dat het cameraland cursussen organiseert om je apparatuur goed en creatief te gebruiken.
Heb een rugzak gekocht tijdens black friday. Heel te vrede mee. Goed kwaliteit. Prijs van €175,- voor €148,75. De dinsdag na black friday was deze tas opeens €124,99.
Dan voel je, je toch bedonderd. Mail gestuurd, krijg je in eerste instantie een reactie terug, dat hier niets van klopt. Eigenlijk was ik gek. Moest ik aantonen waar dat stond op de site. Kijk ik, je raad het al...... tas was weer €175,- Weer gemaild en bleek het opeens toch een foutje van hun kant en ik word bedankt voor mijn opmerkzaamheid. Een kleine blijk van waardering.... nul.... maar wel eerst mijn opmerkzaamheid als niet waar bestempelen. Zo jammer. Zou je product willen aanbevelen, ja. Zou je de winkel aanbevelen, nee.
Ik heb onlangs voor het eerst iets gekocht via Camerland.nl, en mijn ervaring was erg positief! Ik vond de website via Google en werd aangenaam verrast door de aantrekkelijke korting die ze aanboden op het product dat ik zocht. De bestelling verliep soepel, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Wat betreft de levering: die was snel genoeg, wat tegenwoordig niet altijd vanzelfsprekend is. Het product zelf werkt perfect en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Samenvattend: een betrouwbare webwinkel met scherpe prijzen, snelle service en kwaliteitsproducten. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!
Het is moeilijk om te kiezen welke winkel je het beste vindt.
Mijn ervaringen zijn heel positief en daarom koop ik mijn camera benodigdheden het liefst bij Cameraland.
Ik ben altijd vreselijk blij met Cameraland. Ze nemen echt de tijd om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit is voor het eerst dat ik ook een online bestelling deed omdat ik normaal gesproken gewoon langsga. Tijdens het bestelproces waren er een paar vragen die bij mij oprezen maar met een enkel telefoontje naar de winkel was dat ook zo weer opgelost. Ik vergelijk niet eens meer met andere camerawinkels, het is gewoon fijn om te weten dat de service goed zit.
Zelfs op Black Friday ben ik heel snel geholpen en fijn dat ze de gewenste producten op vooraad hadden.
Alles ging vlekkeloos. Via de site besteld en de volgende dag opgehaald in Alkmaar. Daar werd ik erg goed en vriendelijk geholpen.
Het prettige winkel en fijne medewerkers. Ikzelf heb inmiddels een goede band opgebouwd. Service- en klantgericht werken staat hoog in het Vaandel. Meedenken met de klant? Helemaal.