Cameraland.nl

9.1

Deze score is gebaseerd op 4143 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Hans van der Spek24-03-2025
Vorig jaar augustus een Canon 5DS aangeschaft, hoewel een uitstekende camera met een ongeëvenaarde detailscherpte, bleek deze in de praktijk minder geschikt te zijn voor mijn activiteiten. Begin maart contact opgenomen met 'Cameraland' en de situatie uiteen gezet. Na enig overleg was het mogelijk om de camera voor een alleszins redelijk bedrag terug te verkopen. Prima service! Enkele jaren geleden ook een goed advies met uitleg gekregen mbt. een professionele videocamera.
Lia Van Beest24-03-2025
Ik ben erg tevreden met mijn ervaring bij jullie! De website is overzichtelijk, en de communicatie over mijn bestelling was duidelijk en netjes. Ik waardeer het dat jullie klantgericht werken en echt luisteren naar de wensen van jullie klanten👍🏻 Kortom, een topwinkel voor fotografieliefhebbers. Ik zal hier zeker vaker bestellen!
Ben Wezelman23-03-2025
Kundig, snel en klantvriendelijkheid helemaal top.

Rene22-03-2025
Cameraland is al vanaf dag 1 mijn camera winkel. Fijn personeel, geen druk, er wordt naar je geluisterd en meegedacht en dat met mijn beperkingen dat wordt echt gewaardeerd. Nu kwam ik voor service en dat ging even niet goed maar zoals ik Cameraland al lange tijd ken is dit super goed opgelost.
Claudia19-03-2025
Het is mooie winkel met heel vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt alle tijd genomen om je te adviseren en helpen. Er is heel veel van alle merken in de winkel aanwezig, zodat je de producten van jouw keuze ook kunt zien en uitproberen. Als je later nog vragen hebt over je aanschaf, kun je nog terugkomen en worden die ook met alle geduld en kundigheid beantwoord.
Jimmy16-03-2025
4.0
4.0
Piepklein lampje met dhl bezorgen is absurd. En op beloofde dag nog bericht einde bezorgtijden dat men volgende dag pas komt…,,Kan post.nl ook, ja zelfs beter en gewoon zo klein briefpapier in brievenbus doen …..en sneller!
Dick DJ16-03-2025
Prima shop. Telefonisch snel contact, duidelijk en vlotte uitleg bij vragen. Al vaak zaken mee gedaan. Ik had een probleempje met mijn Canon R6, omdat de reparatie onder garantie (waarschijnlijk) lang gaat duren werd mij voor die periode een R6 te leen aangeboden. Gratis! Over service gesproken!!!
Harry15-03-2025
Een zeer prettige en toegankelijke site. Vlotte afhandeling van de bestelling binnen een paar dagen.
Carole 12-03-2025
Mooie fotozaak met alle foto-apparatuur van de allerbeste merken. Medewerkers die zowel prettig als kundig advies geven. Goed luisterend naar de wensen en mogelijkheden, met goede uitleg en toelichting.
Martin Klaver12-03-2025
Reële adviezen, begripvol om goede adviezen te geven. Prima informatie. Naar mijn gevoel mij het beste advies te hebben gekregen.
Jules12-03-2025
Recent een aankoop gedaan van een nieuwe lens bij Cameraland. Ik heb deze opgehaald in de winkel in Alkmaar en werd daar zeer kundig en snel geholpen. De werknemers hebben verstand van zaken en denken graag met je mee. Ook mijn eerdere ervaring met online aankopen is zeer goed.
Joep10-03-2025
na advies en een link van hun "specialisten" een lichtschaal annex adapter tussen de systemen van twee merken gekocht. Bij aankomst zaten hier witte vlekken op maar hij paste niet op beide systemen waar het een adapter voor was. Ik heb toen gelijk gebeld dat deze adapter aan beide zijden niet paste en dat er vlekken op zaten. Er was op dat moment niemand beschikbaar omdat er een nieuw logo werd gepresenteerd. Ik heb deze met het retourformulier terug gestuurd en kreeg na ontvangst het bericht dat het product vervuilden beschadigd was.....! En dat er 20 procent van de kostprijs werd ingehouden omdat het niet meer te verkopen was? Het product paste als dat adapter tussen twee fotomerken diende en op beide niet paste was beschadigd? Dit geintje heeft mij al 8,95 Euro aan retourzending gekost omdat zij mij fout geinformeerd hadden over het product en dan nu nog een keer 20 % van de aanschafprijs om het even vies als het was vast te mogen houden en weer retour te mogen zenden. Dit is voor mij in ieder geval een reden om nooit meer iets te kopen bij camera.n.
Karin10-03-2025
Wij komen al sinds 2009 bij Cameraland en zoals altijd wederom vriendelijk te woord gestaan, alle tijd gekregen om twee lenzen waartussen ik twijfelde te gaan testen voor de deur, dus buiten. Dit is een van de weinige winkels waar dat nog kan. Na twee uur druk bezig geweest een kop koffie genomen die daar altijd voor je klaar staat en besloten een lens te kopen. Mijn winkel dus dit.
Gelerakker09-03-2025
Mooie winkel met veel keus. Ik ben netjes en vakkundig geholpen met mijn vragen en uiteindelijke koop. In totaal heeft de verkoper mij meer dan 3 uur te woord gestaan, wat uiteindelijkresulteerde in een aankoop van ruim 2600 euro. Wat ik wel heel jammer vind is dat ik na een paar dagen lees, dat alles ivm de feestelijke "logo lancering" met 10% korting verkocht wordt. Dat heeft mij wel even 260 euro gekost.
Edwin09-03-2025
Overzichtelijke website, duidelijke informatie. Snel geleverd.
Theo08-03-2025
Heerlijk enthousiast geholpen ook als klant met weinig kennis over het fotograferen
Martin08-03-2025
Site zeer gebruikersvriendelijk. Ik had wat in te ruilen en dit werd keurig verrekend met mijn aankoop. Verschil werd netjes op de rekening teruggestort. Medewerker was zeer behulpzaam en wist waar hij het over had. Cameraland is al jaren mijn foto-winkel, ondanks de afstand.
Jeroen van Bossum07-03-2025
Ik heb in februari een Vortex Viper spotting scope gekocht bij Cameraland. Bij ontvangst thuis bleek er af fabriek een kleine kras op een lens te zitten. Naar de winkel in Alkmaar gegaan waarmee spotting scope zonder problemen werd teruggenomen. Ter plekke in de winkel een nieuwe besteld. De prijs bleek op dat moment € 90 goedkoper te zijn. Vandaag naar Alkmaar geweest om de nieuwe spotting scope op te halen. Bleek vandaag ook de introductie van hun nieuwe logo te zijn. Eén van de acties vandaag was 10 % korting op alle artikelen. Zonder zelf ook maar iets gevraagd te hebben werd mij verteld dat ik buiten de € 90 vanwege de vorige week goedkopere prijs, ook nog eens de 10% actiekorting op de aankoopprijs kreeg. Alles bij elkaar €176 minder dan de aanvankelijke koopprijs. Buiten het geld vind ik de manier waarop je als klant wordt behandeld en te woord gestaan van de buitencategorie. Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Cameraland is een absolute aanrader. Hierbij speciaal dank aan ....
Mário 04-03-2025
Waar ik bij andere kort werd afgeserveerd namen ze bij cameraland de moeite. Dachten met mij mee. Dit resulteerde tot koop en een zeer tevreden klant. Aan mij hebben ze zeker een vaste klant gewonnen.
Naomi 04-03-2025
Vorige week een lens besteld bij Cameraland en ik ben ontzettend tevreden. De bestelling werd razendsnel verwerkt, vandaag besteld en de volgende dag al in huis. De lens was goed verpakt en precies zoals omschreven. Echt topservice en een fijne winkel om bij te bestellen. Ik ga hier zeker vaker terugkomen!
zuiver en duidelijk01-03-2025
overzichtelijke website, doen wat ze beloven en een goede prijs-kwaliteit verhouding
Robin 26-02-2025
Prima service en snelle levering. Bundels en extra accessoires mogen misschien iets beter uitgelegd worden op de site. Levering zou in 1x mogen in plaats van meerdere zendingen.
Johan Tijink25-02-2025
Goede service, goede communicatie.
Cees24-02-2025
Goede informatie in de winkel over het product. De versie welke ik wilde was alleen online 5 bestellen. Maar dat werd voor mij geregeld; na drie dagen kon ik de tas ophalen! Klasse!
Edwin 23-02-2025
Aardige medewerkers en goede service, aanbiedingen en mogelijkheden voor inruil.