Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 5583 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 516 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maurice 21-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste keer dat ik bij Cameraland besteld heb en direct een super indruk. Duidelijke website en shop, snelle levering en zeker niet onbelangrijk: scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald uit Medemblik 21-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na veel grasduinenen op beoordelingsplatforms op Internet en Consumentenbond het spoor bijster geraakt bij zoektocht naar 'professionele compactcamera' door tegenstrijdige adviezen. Bij Cameraland uiteindelijk goed geinformeerd en besloten tot aankoop. Na 3 weken uitproberen van mijn aankoop zie ik bevestigd dat ik de juiste aankoop heb gedaan. Overigens wilde ik aanvankelijk ander type camera omdat die er zo mooi uitzag. Daar ben ik acheraf gelukkig vanaf geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Onrust 20-07-2017 Via de website gekocht

Service zoals het hoort!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een Canon Eos 80D online gekocht bij Camerland, nadat ik in de winkel eerst om advies ben wezen vragen. De verkoper nam alle tijd voor me om uit te leggen wat de verschillen waren tussen verschillende camera's. Hij probeerde me niks aan te smeren, maar van een goed advies te voorzien. Hij heeft me hiermee aan het denken gezet, dus ik moest nog even nadenken over de juiste keuze, en daarna heb ik vervolgens online de bestelling gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winwiz 20-07-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2e hands Samyang via de website en 's middags op kunnen halen. Er was geen lensdop bij en daar kwam kosteloos een nieuwe voor.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

David 19-07-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit keer alleen een batterij besteld, maar eerder heb ik een camera en een lens gekocht. Ook heb ik al eerder een video gemaakt over mijn aankoop, waarin ik ook al aangaf tevreden te zijn over de winkel. Bijna alles is prima in orde. Echter heb ik wat kleine dingen over de webshop te zeggen, waardoor ik heen 10 kan geven.
De zoekmachine is laggy en soms verwarrend. Een zoekmachine als die van cameraexpress is een stuk fijner. Dan heb je gewoon een zoekpagina in plaats van een rolldown menu.
En soms als je artikelen aan de winkelwagen toevoegt verschijnen ze niet. Zo had ik na verversen van de pagina bijna vijf batterijen besteld in plaats van één.
Maar voor de rest dus top en ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van.IJzendoorn 19-07-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf,met supersnelle levering TOP!

Algemene score

10,0
Bestellen is eenvoudig en de afwikkeling netjes. Vriendelijk te woord gestaan bij telefonische vragen en op de juiste manier een goed advies gekregen. Vlotte afwikkeling van de retourzending en omruiling zonder gedoe en meteen het bedrag wat in vermindering was gebracht, op mijn rekening terug gestoord... Het is gewoon prettig zaken doen met jullie winkel, vele bedrijven zouden hier voorbeeld aan moeten nemen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-07-2017 Via de website gekocht

Veel keuze en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een leuke instap macro lens gevonden. Na wat reviews gelezen te hebben en wat advies van Cameraland bij een mooie instaplens uitgekomen. Netjes de volgende dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjoerd 19-07-2017 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Prima service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rugtas gekocht, thuis ingedeeld met spul erin maar toen te zwaar en te groot. Zonder problemen kunnen ruilen voor koffer en kleinere rugtas die ook in de fietstas past. Dit alles in Leeuwarden.

Reageer

Johan Schoondermark 18-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat ik een korting voucher heb gekregen na het invullen van een enquete van 15 euro. Op de site een bestelling geplaatst op zondag om 21.30 uur, artikel was op voorraad, heb ik mijn bestelling op maandag in ontvangst mogen nemen om ongeveer 18.30 uur via een pakketdienst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 18-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

goede service, jammer van de actie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heb in de winkel een panasonic lumix dmc-fz1000 gekocht. Prima geholpen. 2 dagen later was dit toestel met geweldige acties te vinden op jullie site. Misschien was ik te vroeg. maar wel jammer dat ik niet van deze actie gebruik heb kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.Zwamborn 18-07-2017 Via de website gekocht

Zó hoort het.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij gezochte objectief was bij Cameraland honderd euro goedkoper dan bij de andere aanbieders. Online besteld en de volgende dag geleverd: goed verzorgd verpakt. Zo hoort het. Waarom dan een '9' en geen '10'? Voor een 10 moet het 'uitmuntend' zijn. De noodzaak om uitmuntende service e.d. te laten zien was er in dit geval niet: het verkoop- en leveringsproces was gewoon (heel) goed, zoals het hoort. Wat het in dit geval bijna uitmuntend maakte was dat de prijs zo'n 12% lager was dan normaal.

Pluspunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Sandra 18-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Zondag besteld en op maandag al binnen. Netjes! Nog even gebeld om iets te vragen over het artikel en netjes te woord gestaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bassie1960 18-07-2017 Via de website gekocht

SD kaartje besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, vlotte bestelling en vlot afgeleverd. De winkel zelf heb ik slecht 1 naal bezocht. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 18-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle afhandeling van bestelling en duidelijke communicatie. Prima service. Product voldoet aan beschrijving zoals vermeld op website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 18-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Mooie winkel en deskunig personeel

Algemene score

10,0
De winkel is via de ring van Alkmaar snel bereikbaar en parkeren voor de deur. Na een nummertje betrokken te hebben, hebben we ons eerst verlekkerd aan alle mooie apparatuur in de winkel. Het wachten was dus geen straf. We zijn geholpen door een vriendelijke en deskundige man. Ik wist eigenlijk al precies wat ik wilde hebben, maar hij kon mij nog verschillende alternatieven laten zien. Prijs in de winkel was gelijk aan de internet prijzen maar nu kreeg ik er advies bij. Al met al, heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Kooger 18-07-2017 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Geweldige Sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik Fotografeer al vanaf mijn 12 de jaar . En ik ben na vele andere camera's nu zeer tevreden over de Spiegeloze en zeer handzame Olympus EM1 . v.w. de vele mogelijkheden en kwaliteit !!! dat ten eerste , ik kan de zwaardere camera's niet meer " handelen " v.w. mijn Reuma . Het is geweldig om met deze geweldige camera te werken en ik ben blij dat deze camera mij is aangeraden door de zeer deskundige verkopers in de winkel van Cameraland in Alkmaar , en ik nu weer genieten kan van de vele mogelijkheden die er nu weer voor mij bestaan . Ook de cursussen zijn fijne opfrissers , waar je volop gelegenheid krijgt om te oefenen na een uitgebreide vakkundige uitleg over alle mogelijkheden die er zijn en zich voordoen . Kortom , ik ben zeer tevreden !!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola Kroonenburg 17-07-2017 Via de website gekocht

Geweldig mijn winkel :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, Snelle verzending, perfecte service en het product ook nog met een leuke korting, En een mooie kortingsbon voor een volgende aankoop. ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Oussoren 17-07-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en een was een prima product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben ook in de winkel geweest en toen viel mij de vakkennis van de verkopers op!
Prima winkel ook om ideeën op te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kuijper 17-07-2017 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met een advies waar je wat mee kan. Ze denken mee waar nodig en smeren niet zomaar iets aan. Al jaren vaste klant en zal dit zeker blojven

Reageer

Riemke van der Kleij 17-07-2017 Via de website gekocht

Heel blij met de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en de volgende dag al binnen. Ik ben een tevreden en blije klant en zal jullie zeker aanbevelen bij familie en vrienden (is ondertussen al gedaan).

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arkoenlassie 17-07-2017 Via de website gekocht

Lekker snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen via de webshop. Ook de betaling gaat heel makkelijk met Ideal. Het bestelde product snel in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanderijn 17-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop, snel besteld en snel geleverd. Met een ontzettend goede en leuke pakketservice! Bestelde SD card netjes ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 17-07-2017 Via de website gekocht

Erg leerzame cursus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na jaren van "zelfdokteren" aan mijn camera toch maar eens opgegeven voor de cursus fototechniek om de fijnere kneepjes van het vak te leren. Erg leerzame cursus met goede uitleg van de cursusleider in een ontspannen omgeving. Voor een ieder met een mooie camera maar die slechts 1 of 2 functies gebruiken een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 17-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, goede communicatie over de levering van het product. Objectief was snel in huis, goed ingepakt tegen het stoten gedurende transport.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arnold 17-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Echte know-how

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier werken mensen die weten waar zij het over hebben, met geduld en begrip helpen zij iedereen, prof of beginner. Daar hou ik van!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een blije klant. 17-07-2017 Via de website gekocht

Vindt dat maar eens! !!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nog nieuwe zonnekap voor een Minolta telelens 75-300 die uit het stenen tijdperk komt. Is toch wel apart. Snelle levering. Volledig tevreden en blij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemon 17-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Vriendelijk en deskundige uitleg en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke mooie winkel met vriendelijk personeel.
Niet opdringerig gewoon goede uitleg over vragen die je hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de verkeerde lens besteld. Ik heb ze gebeld en ze hebben mij goed advies gegeven zodat ik de juiste kon bestellen en de verkeerde kon ik terug sturen en kreeg mijn geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 16-07-2017 Via de website gekocht

Top prijs, probleemloze levering, prima produkt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima TTL flitskabel voor Pentax besteld voor een top prijs. Levering verliep probleemloos. Heb hier in de buurt hetzelfde produkt zien liggen voor 45 euro. Cameraland vraagt er 10!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 15-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Heldere site, duidelijke informatie over de producten en eventuele acties en een snelle bezorgservice. Ik ben absoluut tevreden over cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 15-07-2017 Via de website gekocht

Top Service, super snelle levering, goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, prima prijs. Doen wat er op de sitw gezegd wordt, komen sfspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Hamm 15-07-2017 Via de website gekocht

service prima ge-organiseerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
betrouwbaar, goede en snelle service. ga zo door met jullie onderneming. een aanbeveling is prima op zijn plek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gwz 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke en dooortastende verkoper. We werden heel snel geholpen. We wisten wat welk toestel we wilden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top adres!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je als hobby fotograaf, of als prof een goed advies wilt en meerdere opties wilt vergelijken ben je hier aan het goede adres. Hier werken vakmensen die houden van fotograferen en er veel van afweten, dit in combinatie met een gigantische voorraad artikelen is echt super! Ook voor occasion ben je hier aan het juiste adres de prijzen zijn bovendien altijd concurrerend laag.
No nonsens shop!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 15-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen we beschreven waar we de camera voor gingen gebruiken wist de verkoper precies welke bij ons paste: geweldig!
Mooie tas en van alles erbij. Top!
Op naar de Grand Canyon!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Barry veen 15-07-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben ongeloofelijk te vreden ze waren erg behulpzaam ik stelde mijn vraag en ze wisten meteen wat ik bedoelde. ze zijn zeer klant veiendelijk en kan nog een lolletje van ook ik zal zeker een ander aan raden om er ook naar toe te gaan een SUPER winkel is het een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Siemons 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en afhandeling van bestellingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel bij de aanschaf (in mijn geval online) of retour indienen van artikelen wordt er correct en snel gehandeld. Cameraland staat daarnaast open voor onderhandeling als het gaat om de prijs van een artikel. Dat maakt Cameraland een prettige winkel om 'zaken' mee te doen en geeft de klant het gevoel serieus genomen te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 14-07-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was voor mijn vakantie op zoek naar een camera die snel geleverd moest worden. Cameraland had de betreffende camera op voorraad en had daar ook een aantrekkelijk actiepakket bij. Bestellen ging heel gemakkelijk en via de mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Het bestelde werd zoals beloofd binnen twee dagen geleverd op de vooraf aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Beeldsma 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede service, prima kwaliteit voor een lage prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland adverteert met lage prijzen. Toen ik mijn bestelling ontving was ik verrast met de kwaliteit, het is topspul voor weinig! Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Mijn volgende bestelling doe ik wellicht ook bij Cameraland want mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil L'Ortije 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere bestelling van een camera (Panasonic Lumix TZ80) ook via cameraland was ik nog op zoek naar een bijpassend tasje. Ook dit werd, net als de camera snel en correct geleverd. Ik werd zelfs op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging. Super !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 14-07-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
precies en supersnel geleverd zoals omschreven in de 2e hands webshop en met 1 jaar garantie.
Ik ga zeker de winkel binnenkort bezoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rommert Ydema 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede info en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na aantal vragen welke goed beantwoord werden camera gekocht en volgens afspraak de andere dag al geleverd.
Dus geen achteraf gedoe met niet op voorraad zoals bij sommige andere sites.
Daar zie je dat soms pas nadat je betaald hebt.
Alles dus conform afspraak!
Camara op juiste naam (bedrijf) gezet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 14-07-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit, snelle levering. Kon afleveringsadres wijzigen, waardoor ikzelf de tijd kon bepalen om mijn pakket op te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mario 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met een groot assortiment en deskundig advies is deze winkel een aanrader! Vandaag besteld is morgen in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Roding 14-07-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De belangrijkste rede van het oordeel is dat men de tijd neemt om je van een goed advies te voorzien.
Er is een goede kennis op het vakgebied aanwezig wat je enorm helpt bij de keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 14-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een jaar op zoek naar een band om 2 camera's aan te hangen en Camera land had hem. en ook nog voor een goede prijs. Mijn man is er helemaal blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mir 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze snelle levering en niet duur neemt de juiste antwoorden op vragen over artikelen en niet tevreden geld terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arthur Vermeer 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Rij al jaren naar Alkmaar, wat een geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig assortiment , deskundig advies en geduldig en vriendelijk personeel. Twee camera's voor mijn vrouw gekocht, 1 camera plus lenzen voor mijn kleindochter en flitser en lens voor mijn zelf. Ik RIJ graag eerst vanuit Amsterdam en nu vanuit Wormer naar Alkmaar.

Reageer

G.Goelema 13-07-2017 Via de website gekocht

De ene dag besteld, volgen de dag in huis.Hoe nog vlugger?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het ging deze keer slechts om een omkeer-ring,de volgende keer willigt een ander product, keuze genoeg.Heb nog niet vaak iets besteld, maar enige keren
een telefonisch advies gevraagd en naar te tevredenheid beantwoord gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 13-07-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

professioneel en toch ongedwongen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel en personeel is zowel kundig, vriendelijk en prettig in de omgang.
Zelf geen kennis van camera's en was samen met iemand die dit wel heeft. De verkoper zag kans onze totaal verschillende vragen zo te beantwoorden dat we er allebei wat aan hadden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>