Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

9,1

JC Dalle 08-12-2024

10,0
Ik zocht een 2dehands camera.... de omschrijving gaf een 4/5, en de prijs was heel goed. Ik bestelde de camera, en mocht die de volgende dag reeds in ontvangst nemen. Bij inspectie ziet hij er dus nagelnieuw uit, ik vind geen gebruikssporen of krassen....
Top service, met ultrasnelle levering! Ik ben heel tevreden.

Samuel 07-12-2024

ZOALS GEWOONLIJK ZEER GOED EN SNEL. UITSTEKEND PRODUCT!!!

Ray 07-12-2024

Schitterende winkel, goede service, en zeer goed gekwalificeerd personeel die je eerlijk en netjes te woord staan en adviseren.

Sjaak 07-12-2024

10,0
Via de chat duidelijke informatie over passende filterset voor landschapsfotografie. Snelle levering tegen een heel aantrekkelijke prijs.
Ook goed dat het cameraland cursussen organiseert om je apparatuur goed en creatief te gebruiken.

Karin 07-12-2024

1,0
Heb een rugzak gekocht tijdens black friday. Heel te vrede mee. Goed kwaliteit. Prijs van €175,- voor €148,75. De dinsdag na black friday was deze tas opeens €124,99.
Dan voel je, je toch bedonderd. Mail gestuurd, krijg je in eerste instantie een reactie terug, dat hier niets van klopt. Eigenlijk was ik gek. Moest ik aantonen waar dat stond op de site. Kijk ik, je raad het al...... tas was weer €175,- Weer gemaild en bleek het opeens toch een foutje van hun kant en ik word bedankt voor mijn opmerkzaamheid. Een kleine blijk van waardering.... nul.... maar wel eerst mijn opmerkzaamheid als niet waar bestempelen. Zo jammer. Zou je product willen aanbevelen, ja. Zou je de winkel aanbevelen, nee.

Maria 07-12-2024

10,0
Ik heb onlangs voor het eerst iets gekocht via Camerland.nl, en mijn ervaring was erg positief! Ik vond de website via Google en werd aangenaam verrast door de aantrekkelijke korting die ze aanboden op het product dat ik zocht. De bestelling verliep soepel, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Wat betreft de levering: die was snel genoeg, wat tegenwoordig niet altijd vanzelfsprekend is. Het product zelf werkt perfect en voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Samenvattend: een betrouwbare webwinkel met scherpe prijzen, snelle service en kwaliteitsproducten. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Thomas 06-12-2024

10,0
Het is moeilijk om te kiezen welke winkel je het beste vindt.
Mijn ervaringen zijn heel positief en daarom koop ik mijn camera benodigdheden het liefst bij Cameraland.

Michelle 06-12-2024

10,0
Ik ben altijd vreselijk blij met Cameraland. Ze nemen echt de tijd om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Dit is voor het eerst dat ik ook een online bestelling deed omdat ik normaal gesproken gewoon langsga. Tijdens het bestelproces waren er een paar vragen die bij mij oprezen maar met een enkel telefoontje naar de winkel was dat ook zo weer opgelost. Ik vergelijk niet eens meer met andere camerawinkels, het is gewoon fijn om te weten dat de service goed zit.

Pieter Helsper 06-12-2024

Zelfs op Black Friday ben ik heel snel geholpen en fijn dat ze de gewenste producten op vooraad hadden.

Tom 05-12-2024

Alles ging vlekkeloos. Via de site besteld en de volgende dag opgehaald in Alkmaar. Daar werd ik erg goed en vriendelijk geholpen.

Klaas 04-12-2024

10,0
Het prettige winkel en fijne medewerkers. Ikzelf heb inmiddels een goede band opgebouwd. Service- en klantgericht werken staat hoog in het Vaandel. Meedenken met de klant? Helemaal.

Frank 04-12-2024

De leveringen zijn perfect en je wordt in Alkmaar prima ontvangen. Belangrijk is dat men tijd neemt voor je vragen en ook een duidelijke uitleg krijgt.

benoit molherat 03-12-2024

1,0
I never received my parcel. Nor an answer from CameraLand. The fault comes from PostNL probably but it's not my job to check where it has ended up.
And It's Cameraland to provide a simple way to ask about my parcel.

Linda 02-12-2024

Afgelopen donderdag ben ik bij Cameraland geweest om mijn camera en een lens in te ruilen en een nieuwe camera aan te schaffen. Ik werd, onder het genot van een kopje koffie, op een zeer prettige manier geholpen door (*). Ze nam de tijd en was geïnteresseerd.

Rudi 02-12-2024

10,0
Camcorder Sony fdr ax43a aan de aller scherpste prijs besteld op zaterdag en maandag met post.nl aangetekend geleverd. Perfecte klanten service!

Jb 01-12-2024

Mooie tweedehands lens gekocht hier. Snel en goed verpakt geleverd (en dat rond black Friday!) tegen een mooie prijs. Complimenten voor cameraland!

Ron 29-11-2024

Snelle levering, goede opvolging van de bestelling. Voor een geheugenkaart met langere levertijd werd een beter alternatief voor dezelfde prijs geleverd na overleg. Top service.

JG 27-11-2024

Snelle levering, prima service

Philip 27-11-2024

Mooie en duidelijke webshop. Ik had nog een vraag over de lens. De medewerker heeft mij prima te woord gestaan. Ik heb al eerder artikelen via de webshop en in de winkel gekocht. Vroeger heette het Foto Kiekie. Ik ken Ed van de Weissensee.

Steef 27-11-2024

10,0
Tweedehands canon R7 besteld volgende dag geleverd ,camera ziet er als nieuw uit ,ik ben erg tevreden over goede helpdesk en erg goede service aanrader

AJ Snijders 23-11-2024

1,0
Na verschillende keer een klacht te hebben gemaild, geen enkele reactie ontvangen. Het ligt voor de hand dat het een administratieve handeling is waar de verkopers part nog deel aan hebben.

Frank 22-11-2024

1,0
Twee artikelen besteld. Waren op voorraad en direct leverbaar. Een artikel is geleverd. Over het andere artikel geen communicatie. Pas na vragen kwam het antwoord dat het na anderhalve week zou worden verzonden. Onacceptabel. Ik heb mijn geld teruggevraagd en gekregen. Ergens anders besteld en de volgende dag in huis. Ja, wel 2 keer verzendkosten, die zijn natuurlijk niet vergoed. Slechte communicatie en onwaarheden. Mijn volgende bestelling zal niet bij Cameraland zijn, ondanks goede ervaringen in het verleden.

Linda 22-11-2024

Het personeel in deze winkel is professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Uitgebreid assortiment.
Ik heb duidelijke uitleg gehad nadat alles wat ik gekocht heb door hen op mijn camera en statief is gezet.
Als kers op de taart kreeg ik vandaag (donderdag) de korting die gegeven zou zijn als ik op (black) Friday mijn bestelling opgehaald zou hebben.

Jelle 20-11-2024

10,0
Een tijdje geleden heb ik mijn eerste camera gekocht bij Cameraland in Losser. Mijn ervaring met Cameraland Losser is dat er altijd tijd is voor een gesprek en een kop koffie. Daarnaast waardeer ik het advies wat ik van de heren heb gekregen bij de aanschaf van mijn eerste camera. De camera waar ik in eerste instantie voor kwam werd mij dan ook afgeraden ivm het ontbreken van beeldstabilisatie. Direct kwam Robin met een aantal alternatieven wat volgens hem een betere camera voor mij zou zijn. Een van de opties was een tweedehands Sony A7IV body. Na er een nacht over geslapen te hebben heb ik bij Cameraland Losser de tweedehands Sony A7IV body aangeschaft in combinatie met een nieuwe Sony fe 24-240mm f/3.5-6.3 oss. Tot op heden ben ik erg te spreken over de camera en het advies dat Robin mij heeft gegeven.
Ik zou iedereen zeker aanraden om naar Cameraland te gaan.

koert 20-11-2024

10,0
Afgelopen week weer eens even in de winkel geweest om te informeren naar opvouwbare softbox en rookmachine.
Gezien de prijzen eerst maar de rookmachine aangeschaft en ik wacht nog even met de softbox.
Goed geadviseerd en prettig geholpen door de verkoopster.

Toon meer reviews