Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 7967 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1346 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert Westendorp 05-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het blijft altijd een saai verhaal, maar als je bij een fotozaak in Nederland wat koopt, dan is het altijd prima geregeld en is er iets (gebeurt haast nooit) dan wordt het altijd opgelost. Bij Cameraland is het niet anders, nou ja vrijdag dan weer wel. Was rustig en dat betekende dat verkoper en deskundig fotograaf met passie, Eric alle tijd had om eens bij te praten over de fotografie en Fuji in het bijzonder. Ook wel apart toch.
Ik kom al jaren bij Cameraland en dat bevalt me prima. Redelijk scherpe prijzen en bij mij in de buurt. Het is wel duidelijk denk ik, zeer tevreden en dat al jaren!

Reageer

Straffe H 04-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte bestelling en betaling. Snelle levering inclusief een retourdocument in geval van. De lens is in goede staat aangekomen al vond ik de verpakking misschien iets te riskant. Ondertussen heb ik de lens kunnen testen met bevredigend en verwacht resultaat. De interne beoordeling van de lens lijkt overeen te komen met de realiteit en mag als betrouwbaar worden aangenomen.

Reageer

Peter Verweij 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service vindt je hier, een gebruikte EOS 60D camera body gekocht én via een omweg aan de financiële dienstverlener van de website van Cameraland betaald (domme actie van mijzelf).
Via de customer service medewerkster xxxx perfect actie opgepakt, 2e betaling gedaan en binnen 24 uur werd de camera al bij me afgeleverd, dezelfde avond had ik óók de centjes van de eerdere betaling weer op mijn rekening staan. Kortom een betrouwbaar adres, met redelijke prijzen én kwaliteitsproducten (ook 2e hands). Ik zou er bij gelegenheid zeker weer een zaak mee doen !!
was getekend 03 November 2020; Peter Verweij / Culemborg

Reageer

Albert 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Open conversatie, duidelijke uitleg en een mooie tweedehands Canon Eos 6d Mark II met objectief 24-105 gekocht. Mooie foto's maar nog even wennen aan de camera. Mijn Canon 600d met objectieven ingeruild, ik ben tevreden

Reageer

Wim 03-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een tweedehands Profoto Air Remote gekocht. Deze zag er prima uit conform de beschrijving op de website. Ook stonden er foto’s zodat ik van te voren kon zien hoe eventuele gebruikssporen eruit zien. Netjes en goed beschermd geleverd nog dezelfde dag. Bovendien nog een jaar garantie ook.

Reageer

martin.B 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd de eerste keer supergoed geholpen de winkel voor informatie en latten we zeggen dat ze hier niets te kort in komen.
Je merkt dat de medewerkers (die ik heb gesproken tenminste) passie voor fotografie hebben.

De tweede keer kwam ik om een fotocamera met lenzen te koppen en werd ook weer supergoed geholpen met een eerlijk advies en niet onnodig duren spullen echt top 10/10

Reageer

Eric61 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom hier nu al een tijdje, ben zeer tevreden over de service en kennis van zaken. Zowel de website als de winkel kan ik aanbevelen.

Reageer

Alvin 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg snelle levering. In de ochtend een camera besteld omdat ik deze nodig had voor een shoot en dezelfde dag nog netjes afgeleverd. Dit nooit eerder zo meegemaakt bij een winkel. Communicatie netjes via de mail en topservice

Reageer

Erwin Otten 02-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakmanschap, Vriendelijkheid. En tijd en aandacht voor de klant. Wat in deze corona tijd best wel lastig is. Dat hebben ze uitstekend opgelost.
Thanks Mannen

Reageer

Bert Luchtmeijer 02-11-2020

Algemene score

10,0
Cameralens had voor wat ik zocht een goed assortiment, de tweedehands lens die ik zocht was bestemd voor mijn kleinzoon die geïnteresseerd bleek om met fotografie bezig te gaan. Ik heb hem mijn eerste digitale camera gegeven om de wereld van de fotografie te verkennen. Omdat mogelijk te maken moest er nog ën geschikte lens komen, hierna gezocht kom ik op de site van cameramaland een mooie tweedehands lens tegen met ook nog eens een jaar garantie. De lens was snel besteld en snel geleverd, kleinzoon blij en enthousiast met fotograferen begonnen. Wanneer het enthousiasme blijft en hij de beginselen onder deknie heeft gaan we kijken naar nog betere apparatuur en wellicht komen we dan weer bij Cameraland uit!

Reageer

Guido 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van de producten, snelle levering en kwaliteitsvol artikel ! Top !

Reageer

Silvia 01-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering. Mijn aankoop betrof een tweedehands zoomobjectief dat niet aan mijn verwachtingen voldeed omdat het zoomen heel erg stroef ging, fijn afstellen lukte niet goed, dus retour. Bij het product stond dat het naar behoren werkte, dat zou iets nauwkeuriger kunnen worden omschreven. Het retourproces was erg duidelijk en het geld stond binnen een paar dagen alweer op mijn rekening. Jammer dat de aankoop niet doorging maar het hele koop-retourproces verliep feilloos.

Reageer

Mark Klaver 31-10-2020

Algemene score

9,0
Als beginnend hobby fotograaf blijkt er ineens veel meer te zijn dan body en de standaard meegeleverde lens! De camera gaat vooral mee om onze sportende kids vast te leggen, maar al snel blijkt de lens niet helemaal te voldoen. Na wat onderzoek te hebben gedaan en flink wat reviews te hebben gelezen kwam ik bij Cameraland uit. Een gebruikt exemplaar van de Nikon 55-200mm lens. Bestellen eenvoudig, levering ontzettend snel en de bestelde lens is voor mij echt een aanwinst! Zelfs bij matig kunstlicht maakt hij prachtige foto's, stelt enorm snel scherp en de lens is gewoon nog zo goed als nieuw! Daar ga ik nog een hoop plezier van hebben!

Reageer

Peter 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. Ik ging voor een nieuw statief en had eigenlijk al een keuze gemaakt. Dat bleek voor mijn toepassing een beetje overkill. Er werd alle tijd genomen om de verschillende opties op een rijtje te zetten. Uiteindelijk een wat lichter, compacter statief gekocht van hetzelfde merk. Dit was eigenlijk een setje met een bijpassend balhoofd maar ik ga het statief gebruiken met een geared-head die ik al heb. Het was geen probleem om het statief los te verkopen. Al met al uitstekende service, heel blij met mijn aankoop.

Reageer

Rudolf 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
AANKOOP betrof een 2e hands artikel. Het was een verjaarsdagkado die keurig de volgende dag werd bezorgd.
Het artikel had zoals beschreven geen gebruiksschade.

Dus alle tevredenheid aangeschaft.

Reageer

John 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop hier graag mijn camera(accessoires) maar ook voor inruil en verkoop kom ik hier graag.
Veelal snelle levering en mocht een product onverhoopt een dag of 2 vertraging hebben dan krijg je een telefoontje of dit geen probleem is. Nette verkoopprijzen maar ook bij inkoop geven ze nette prijzen voor je inruilspullen.
Assorti is ruim voldoende, ik hoef maar zelden bij concurrenten te kijken of zij het benodigde product wel hebben.

Reageer

Ruud 31-10-2020

Algemene score

2,0
Ik zeer ontevreden hoe mijn bestelling is verstuurd, had 4 artikelen besteld met een levertijd van 4 a 5 dagen dit werden 24 dagen. Alle artikelen werden apart verstuurd wat al lastig is al je werken!! Gebeld waar mijn laatste artikel bleef werd weer wat beloofd niet nagekomen nog een keer gebeld en werd mijn laatste artikel na 24 dagen toch nog geleverd!! Dit was mijn eerste bestelling bij cameraland maar denk ook mijn laatste!!

Reageer

Claudia 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site genoeg info kunnen vinden over de camera. Bestelling gedaan en s`avonds al bezorgd.

Reageer

John 31-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gekozen omdat Cameraland (de enige was die) de lens (occasion) had waar ik naar op zoek was. Volgens de site waardering zo goed als nieuw, dus besteld. Levering liep door fout in systeem helaas wat vertraging op. Bij ontvangst bleek er echter stof achter de frontlens te zitten. Terwijl de lens stofbestendig moet zijn. Daarover dus niet tevreden en melding van gemaakt. Reactie en contact vanuit Cameraland: de lens retourneren en gingen kijken of het stof verwijderd kon worden. Zeer correct geacteerd en geholpen door de klantenservice, daardoor de 7. Het stof kon helaas niet (eenvoudig) worden verwijderd. Bestelling op zich dus niet wat ik had verwacht.
Site is goed overzichtelijk, duidelijk (in dit geval dus wat minder), ruime betaalmogelijkheden.

Reageer

GK 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via camerland.nl heb ik een tweede hands body en lens aangeschaft. De omschrijving van de staat van het product is erg handig en helder. Dit wordt vermeldt als 'conditie' met het aantal sterren (1-5) en daar is de prijs dan ook naar. Daarbij zie je dat wat je erbij ontvangt (batterij, draagriem etc). De producten die ik heb aangeschaft matchen bij de omschrijving die is gegeven door de cameraland.nl medewerker dus ik heb dit goed ervaren en ik ben blij met de (voor mij) nieuwe spullen.

Reageer

Arthur Staal 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, ruime sortering, aantrekkelijke prijzen. Gelukkig ook occasions in de aanbieding. Heb een prima objectief voor mijn camera gekocht, binnen twee dagen in huis. Prachtig verpakt. Hulde.

Reageer

Alan 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime aanbod/snelle service/artikel goed aangekomen /beschrijving artikel perfect.

Reageer

Bakker 30-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is helder en duidelijk. Netjes verpakt en komt aan op de afgesproken tijd. Product is ook goed en is zoals vermeld staat dus helemaal prima!

Reageer

Tessa 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel wordt je altijd goed geholpen en je krijgt altijd goed advies.

Reageer

Cees Morsch 29-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch meedenken en alle hulp die je nodig hebt. Voor de tweede keer super geholpen bij de inruil en aanschaf van lenzen. Verkopers zijn meedenkend, invoelend en helpen je rustig en compleet. Geen valse beloftes en indianenverhalen! Integendeel: vakkundig advies en meedenken met mij als klant! Dankjewel Cameraland!!!

Reageer

Willem 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, ondanks COVID-19 met zijn beperkingen, neemt men de tijd om de klant goed te informeren.

Reageer

Susanne 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag in de webshop een 2e hands lens.
Prima service, moest telefonisch contact opnemen omdat betaling niet goed werkte.
Aan de telefoon vriendelijk en oplossend gericht.
Snelle levering van het product.

Reageer

Tim 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaring bij Cameraland was aangenaam. In het verleden goed geholpen bij het aanschaffen van objectieven en ook dit keer eerst lang geweest voor advies. Eenmaal thuis via internet gekocht en enorm te spreken over Cameraland.nl.

Reageer

Dirk Karten 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom prima service ervaren, deze keer bij het kiezen van de juiste cameratas. Genoeg keuze. Kennis van zaken. Kortom: de beste fotozaak in verre omstreken!

Reageer

Job 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend geholpen (door *) met advies over aanschaf statief voor macrofotografie. In de winkel meerdere producten met elkaar kunnen vergelijken.

Reageer

Sylvia 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen had contact via de site over een vraag die ik had over een product. Kreeg snel bericht terug en duidelijk en goed geholpen. Super handig met een linkje van het product. Echt hele duidelijk en goed. Uiteindelijk het product snel binnen.

Reageer

ad van Haaften 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is heel goed te overzien op wat voor artikel je kan zoeken
Snelle levering en goede prijs voor het artikel

Reageer

Rob 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is makkelijk zoeken in de shop, overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen en de uiteindelijke levering ging ook makkelijk en erg goed. Daarbij erg blij met de lens, heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Reageer

Alex 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Belangrijk is de klantvriendelijkheid en het mee kunnen denken door Remco, de belangrijkste persoon met wie ik vaak overlegd heb via mail en via de telefoon over het inruilen van apparatuur, voordat ik deze mooie winkel binnen ben gestapt. Hij luistert, bevraagt en geeft duidelijk uitleg en deskundige ondersteuning waar nodig. Ik word als klant vrijwel direct teruggebeld en/ of terug gemaild. Dit heb ik zelden zo meegemaakt. Ik ben tot nu toe een tevreden klant. Ik fotografeer al heel lang en wilde nog beter advies ten aanzien van de aankoop van apparatuur tbv de Sportfotografie . Uiteindelijk is dit de combi Sony a9 en de Sony 200-600mm 5.6-6.3. geworden. Top advies! Ik weet nu heel goed Cameraland te vinden... al moet ik helemaal uit Zeeland komen.

Reageer

Jordy 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie grote shop, veel producten. Wij kwamen om een nieuwe lens te kopen en eea uit te proberen. Zonder slag of stoot mochten wij de mooiste lenzen uitproberen. Ik ben zelf beginnende, maar je hoeft je niet te schamen want je wordt gewoon gewaardeerd! Goed advies, en aardig personeel.

Reageer

de Groot 25-10-2020

Algemene score

5,0
Canon R6 gekocht, met gratis adapter. De EF-RF adaptor heb ik nodig om mijn huidige lenzen te kunnen gebruiken. Jammer genoeg was het mij niet duidelijk dat het aanvragen daarvan heel erg lang kan duren. Ik heb nu al bijna een maand een camera die ik niet kan gebruiken. Ik ben bang dat dit nog wel een heel aantal weken tot een maand kan duren. Vooral het GRATIS ADAPTOR stoort mij nu enorm. Meestal deed ik mijn aankopen bij Cameraland in Alkmaar zelf, nu een camera online gekocht bij de winkel. Valt dan toch heel erg tegen.
Officiele reactie van Cameraland.nl 26-10-2020

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u na zoveel jaren een mindere ervaring met onze winkel heeft gehad, dit was uiteraard niet onze intentie. De gratis adapter moet u zelf aanvragen bij Canon. Hiervoor moet u CPS lid zijn.
Dit staat ook vermeld bij de actie.
Mocht het lang duren, als u hem wel heeft aangemeld, dan is dit vanuit Canon. Zij hebben door de vele aanvragen er niet genoeg op voorraad en deze staan in bestelling bij de fabriek.
Ik wil u vragen om met ons contact op te nemen als dit niet lukt of als u nog vragen heeft. Dit kan naar info@cameraland.nl

Reageer

Felix Bruin 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week de: "Lowepro pro trekker 550 aw ii" bij CameraLand in hun online webshop gekocht, alles verliep vlekkeloos en snel, communicatie van de webshop was uitstekend, en het bestelde product bevalt meer als geweldig!

Als ik weer eens iets nodig heb voor mijn camera(s) (Canon), dan ga ik dat zeker weer hier bestellen, gewoon een toppertje!

Reageer

Erik Zwan 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies en producten zijn scherp geprijsd. Bij bestelling krijg je ook een snelle levering.

Reageer

Onno 25-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site van Cameraland is goed op het punt van informatieverstrekking. Een verbeterpunt is bij het afrekenen 'ophalen in de winkel': ik dacht dat dat een winkel bij mij in de buurt zou zijn. Dat bleek later de winkel van Cameraland in Alkmaar. Dat heb ik toen ook maar meteen dezelfde middag nog gedaan. ;)
Over de winkel zelf niets dan complimenten. Zeer uitgebreid assortiment, professionele mensen die je graag informeren en helpen om de beste keuze te maken.

Reageer

Gerard H 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiteindelijk gekozen voor een Tamron lens 150 - 600 bij deze zaak uitgekomen. Goede prijs, deskundig personeel en goed bereikbaar. Was niet op voorraad maar dat was snel opgelost

Reageer

Miek 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S ochtends besteld s avonds al in huis zonder extra kosten, dat is pas service, ik krijg de adapter nog niet werkend, als dit zo blijft zal ik contact opnemen met cameraland.

Reageer

C 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke indeling, makkelijk te vinden wat je zoekt.
Goede prijs-kwaliteit verhouding

Reageer

Noa 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great webshop, great prices with flexible payment methods, and second day delivery.

Reageer

Carlo 24-10-2020

Algemene score

10,0
Dasboard mat voor in de auto. Prima product. Einde ochtend besteld. Zelfde dag begin avond door post nl bezorgd. Top!

Reageer

paul levitton 24-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en vak bekwaam medewerkers. Echt verstand van fotografie en hart voor het vak.

Reageer

Fransisca 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima geholpen, had wat aan het antwoord.
Kan er nu verder mee. En zeker op de site duidelijke info.

Reageer

Tim 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke en overzichtelijke website. Groot aanbod en heldere informatie over de producten.

Reageer

Ronald van Essen 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer grote keuze. Vakkundig personeel die ingaan op jouw wensen. Nemen de tijd voor de klant.

Reageer

Rose 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers nemen de tijd om apparatuur uit te leggen. Ze luisteren naar wat je mist, of wat je zou willen kunnen en dan spelen ze daar op in. Ook als je er aan denkt een dure lens te kopen, willen ze niet perse de dure lens verkopen, maar een lens wat bij je behoefte past, al is deze goedkoper dan hetgeen je dacht aan te ‘ moeten’ schaffen. Echt een TOP bedrijf!

Reageer

J.B. fotografie 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede winkel en ik word altijd goed geholpen
Vebeterpunt: ik was laats in de winkel en een medewerker zij dat ze onderbezet waren ik stond een half uur te wachten en ik moest alleen wat
Afgeven

Voor de rest niets op aan te merken
Cameraland jullie zijn toppers

Reageer

Toon meer reviews