Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 5750 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 571 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ramon Derksen 22-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prachtige winkel, groot assortiment, goede service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne winkel. Zeer uitgebreid assortiment. Medewerkers zijn erg behulpzaam en hebben veel kennis en nemen de ruimde tijd om je te informeren over producten

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 21-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitgebreide kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aankoop, ben ik twee keer in de winkel geweest. Allebei de keren goed geholpen, door medewerkers met veel kennis van camera's. En ze namen de tijd voor mij. Fijne winkel en service, waar ik zeker terug zal komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eric Canon 21-10-2017 Via de website gekocht

Mooie spullen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel en deskundig en aardig personeel. Nemen de tijd om klanten te helpen. Prachtige spullen, ook 2e hands. Online en in de winkel gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. van Aken 20-10-2017 In de winkel gekocht
Hoefplan Alkmaar

mevrouw ×××

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor Cameraland omdat ik hier al jaren kom, toen Cameraland nog een kleine winkel was en op het öude"adres zat. Ik heb hier in de loop der jaren 2 spiegelrefexcameras, 2 videocameras, 3 TZ cameras aangeschaft en heel vroeger analoge fotorolletjes laten ontwikkelen en afdrukken. Ik had dit niet allemaal gedaan als ik niet tevreden was geweest over het reilen en zeilen van Cameraland voor wat betreft goed personeel en v oorlichting.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-10-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een komende reis naar China zocht ik een reisstatief. De voorwaarde waren; klein, handzaam en lichtgewicht. Mijn keuze werd de Redged TSC 525K en besteld bij Cameraland. Ik had zelf het nodige voor onderzoek gedaan en de informatie op de site van Cameraland bevestigde dat alleen maar. Eenvoudig besteld op de site van Cameraland, product aanklikken, gegevens invullen en betaald met iDeal waarna een bevestiging van de bestelling volgde. Diezelfde dag kreeg ik een verzend bevestiging en de volgende dag had ik het reisstatief al in huis. Het statief beantwoordt op alle fronten aan mijn verwachtingen en in November gaat ie mee naar China.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wolzak 19-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de concurrent moest ik 14 dagen wachten, omdat het uit de USA moest komen, de volgende dag had ik het binnen via Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gis 19-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel en aan telefoon goede service. Vragen worden goed beantwoord . ........................

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens van B 18-10-2017 Via de website gekocht

Prima objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte kwaliteit objectief tweedehands geleverd door Kameraland. Niet goedkoop, wel waar voor mijn geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoVann 18-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige occasion

Algemene score

10,0
Canon lens in uitstekende staat voor een redelijke prijs incl. transport en binnen een dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 17-10-2017 In de winkel gekocht
Cameraland in Alkmaar

Super kundig advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben onwijs goed geholpen door de medewerkers van cameraland. Ze denken echt met je mee. De winkel heeft onwijs veel keuze en ze geven erg professioneel advies. Ik ben onwijs blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 17-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kan niet beter. !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera via website laten reserveren na 2x mailcontact en telefonisch contact. Op alle vragen deskundig antwoord gekregen. Ook bij naderhand afhalen in de winkel zeer deskundige en prettige hulp. Eigen objectieven mogen proberen op de camera. Niet zomaar afhalen en afrekenen. TOP.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

JP56 17-10-2017 Via de website gekocht

Goede en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed verpakt en vlotte levering en toekenning van de sterren bij occasie kloppen ook. Mijn 5e artikel in occasie en ben er tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.G.Hendriksen 14-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gewedige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste bezoek aan de zaak.Met een bepaald budget. Werd eerst gesproken over wensen en de mogelijkheid van nieuw .Maar dan over een upgrade in de vorm van occasion.Het werd de occasin waar ik zeer tevreden mee ben en al leuke resultaten heeft opgeleverd

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste kennismaking met bedrijf. Goede ervaring en zal Cameraland zeker aanbevelen. Webshop is eenvoudig te gebruiken en de levering is snel en.... gratis. Zal zeker vaker bij jullie bestellen als dat nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 13-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs en een goede service!
Telefonisch bereikbaar en als ze zeggen dat ze terug bellen, doen ze dat ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Photofan 13-10-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I bought a Gorillapod SLR ZOOM + Ballhead BH-1 and it was delivered within a day.
Very satisfied with the product.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chado 13-10-2017 Via de website gekocht

Ontzettend snelle bezorging. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijzen en een top product (statief). Duidelijke site met goede prijzen. ttttttttttttttop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ida sportel 12-10-2017 Via de website gekocht

nieuwe camera maar geen nederlandse gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service snelle bezorging maar wat ik heel erg jammer vind is dat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit alle talen staat er op zelfs chinees maar daar heb ik toch niks aan

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tripod gekocht. 12-10-2017 Via de website gekocht

Snel gewenst product geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de juiste trefwoorden in te tikken kon ik snel het juiste product vinden. Bestelling was simpel af te ronden. Levering had ik de volgende dag al binnen. Pakje was verzorgd ingepakt en daarom niet beschadigd. Keurig gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pelgrim51 12-10-2017 Via de website gekocht

Wat een fijne hulp bij het zoeken !!

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op ziek baar een schouderriem voor mijn camera met kleine bevestiging oogjes. Na een mailtje kreeg ik een link doorgestuurd waarmee ik de schouderriem kon bestellen. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zwager 12-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt, Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis! Hoef ik niets aan toe te voegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ongewoon Goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Briljante service etcetera . enige min punt is de wachttijd.maar ja ,dat is erg moeilijk te voorkomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Unen 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Integer advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb recent een aantal producten gekocht bij Cameraland. Wat voor mij doorslaggevend is dat ik niet het duurste product krijg geadviseerd maar datgene wat voor mij het best past. En dat blijkt nog waar te zijn ook. Daarom kom ik graag terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JHollenberg 12-10-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlot antwoord op vragen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een prima service en bij vragen krijg je netjes vlot en professioneel een gedegen antwoord zodat je direct weer verder kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul V. 11-10-2017 Via de website gekocht

Een winkel die zijn uitstekende reputatie waar blijft maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 Keer in de winkel geweest om een camera te kopen, 2 keer via de webwinkel artikelen aangeschaft. Het persoonlijke contact in de winkel is prettig, personeel is professioneel. Bestellen in de webwinkel gaat gemakkelijk (je hoeft geen account aan te maken om iets te kopen).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jager 11-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Algemene score

9,0
Vriendelijke bekwame verkoper, nam tijd om uitleg te geven.
Goede produkt informatie
Iets te drinken werd aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ZOLTAN 11-10-2017 Via de website gekocht

Good service

Algemene score

10,0
Product in very nice conditions, shipping very fast! Packaging perfect. Will repeat if is a good deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artiflor 11-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantgericht, perfecte service!

Algemene score

10,0
Bezoek Cameraland regelmatig voor objectieven, filter, batterijen of voor informatie. Direct het juiste advies en/of product voor handen. Ook deze keer naar Cameraland voor een Nikon D300S. Schitterend exemplaar getroffen, weinig “clicks” en praktisch in nieuwstraat! Eerder met inruil van, een nauwelijks gebruikt Nikon 16-85mm objectief bij Cameraland opgehaald. Filter erbij genomen. Perfect objectief, veel plezier van. Cameraland is dé winkel voor zowel de beginnende, amateur als professional fotograaf.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teeling 10-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuzemogelijkheden maar door goede informatie van personeel van Cameraland een camera gekocht die bij mij past. Op alle vragen volgde een kundig en geduldig antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel begrijpend wat de klant wil
Meedenkend
Oplossend gericht
Strakke prijzen en vriendelijke verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 09-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Sind kort mijn favoriet shop geworden als het om foto apperatuur gaat.
De levering gaat snel, communicatie met winkel prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden over CameraLand 09-10-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden, goede service, levering en prijs kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Canon 700D Tweedehands bij Cameraland gekocht. Meteen de dag erna had ik de camera in huis en hoewel de camera tweedehands was, zag hij er uitstekend uit als nieuw!
Helemaal geen gebruikerssporen en de camera werkt helemaal naar toebehoren.
Zeker een aanrader en echt een hele scherpe prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Pool 08-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd vriendelijk geholpen en samen met de verkoper ben ik stapje voor stapje gekomen tot de aankoop die bij mij paste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 07-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zeer goed uitgelegd, en heldere mail nav mijn vragen. Lens, jaar garantie en zeer zorgvuldig verpakt opgestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 07-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fantastisch geholpen en advies gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zwager ( helaas overleden ) kwam hier altijd heel graag en van hem altijd goeie verhalen gehoord over de zaak. Ook mijn man vond het een fijne winkel, toen het nog in Zaandam zat onder een andere naam.
Nu vind ik het een prachtige winkel met veel keus en genoeg personeel die de tijd neemt voor je en die vriendelijk en deskundig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Tuinman 06-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service van Cameraland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede inruilprijs en alle aandacht voor de goede uitleg van mijn nieuwe camera.Top!
Ik wist wat ik wilde en werd daain professioneel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PROHOW 06-10-2017 Via de website gekocht

Precies wat was verwacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was een expiriment. Ik bestelde hier niet eerder. Prima in orde. Weliswaar viel me op dat niet áltijd de scherpste aanbiedingen worden geëvenaard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-10-2017 Via de website gekocht

Klant staat centraal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameraland staat de klant centraal. Er wordt door ervaren personeel ruim de tijd genomen om informatie te geven en eventueel apparatuur uit te proberen. Dat geldt voor het bezoek aan de winkel, maar ook zijn mijn ervaringen via de webwinkel prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 06-10-2017 In de winkel gekocht

Prima, relaxed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, rustig . Goed advies, ook meer zaken besproken. Prettige winkel. Deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tim knol 06-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies en ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een fototas voor mijn Olympus M1 met twee lenzen goed advies gekregen en de tas gekocht. Jammer dat een paar dagen later Cameraland mij mailde dat er op alle tassen 10% korting werd gegeven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jenkwortel 06-10-2017 Via de website gekocht

Snelle levering voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een grotere foto backpack was de keuze, dank zij de overzichtelijke website en scherpe prijs , snel gemaakt. Eenmaal beteld werd het snelverzonden en keuri verpakt geleverd. Zeer duidelijke communicatie. Een aarader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gewenst artikel op een avond niet besteld maar gereserveerd via de Webshop. Een dag later opgehaald, het lag achter al klaar met mijn naam erop. In de winkel even gewacht op mijn beurt terwijl ik mijn ogen uit keek. Zo’n groot assortiment en breed gestald kom je niet vaak meer tegen. Werd er prettig geholpen door een vrolijke mijnheer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dennis 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Sujper geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede uitgebreide winkel. Met een goed assortiment en veel tweedehands spullen.
Goede kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 05-10-2017 Via de website gekocht

goede sirvice koop er gerust ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige web winkel met veel aanbiedingen tegen n lagere prijs dan op menige andere shop wat ze beloven doen ze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harinck José 05-10-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden over de levering.
1 dag na de aankoop was de camera al bij mij thuis geleverd.
De tweedehandscamera is in heel goede staat en werkt uitstekend.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene R 05-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettige professionele zaak met kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland staat goed bekend. Professioneel en veel keus. Goede begeleiding om tot je keuze te komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 04-10-2017 In de winkel gekocht
Cameraland van Ostadelaan 290/292 Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ging voor spiegelreflex camera. Verkoper met de vraag waarom. Op internet gezien de beste kwaliteit foto's. Is allang achterhaald en met een goede uitleg weggegaan met een Sony A6000.
Uitleg over bescherming lens door filter als goed ervaren en dus ook aangeschaft. Kost wat geld maar dan heb ook wel iets waar je als amateur goed mee uit de voeten kan. Hierdoor vertrouwd en gelijk nog wat extra's zoals externe flitser en hoesjes, tasjes + verzekering afgesloten. Vriendelijk personeel die de tijd neemt om je te helpen om met het artikel wat je echt nodig hebt de winkel uit te laten gaan. Ga zeker nog terug voor uitbreiding van accessoires zoals andere objectieven en eventuele effect filters. Ik zou bij criteria uitstekend in kunnen vullen maar dat schept denk ik te hoge verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mike Uyl 04-10-2017 Via de website gekocht

prettige printer voor een prettige prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer betaalbaar, nette afwikkeling na aankoop en de printer doet waar ik hem voor heb gekocht: mooie en scherpe foto's printen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.A. 04-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service, aantrekkelijk aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een zeer goede prijs voor mijn oude camera waarna de keus voor een nieuwe camera snel gemaakt was. Snelle reactie en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Boelaert 04-10-2017 Via de website gekocht

heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, alles is niet goedkoper dan bij de traditionele winkel, maar dit hoeft ook niet.
Vandaar het plezier van zoeken en vergelijken.
Dit bracht mij bij CameraLand.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews