Cameraland.nl

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
9.3

Deze score is gebaseerd op 277 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Richie30-09-2026
super te vreden en goed geholpen met mijn insta360 x4 air
Ria27-09-2026
Goed geadviseerd nadat ik mijn wensen kenbaar had gemaakt. Ook werd ik goed geadviseerd over wat ik in de toekomst wil kopen.
Ken27-09-2026
De aankoop op de website ging vlot, de levering mogelijk nog beter want de lens was binnen 24u geleverd. Verpakking was ook meer dan in orde dus geen schade.

Geert26-09-2026
Vriendelijke verkoper die een aantal onderhoudsklusjes heeft gedaan, advies gaf een filter en kaart verkocht. Prima geholpen.
Henny25-09-2026
Altijd goed telkens weer, nette vlotte bezorging, een van mijn vaste winkels!
Ton22-09-2026
Shop is overzichtelijk, telefonisch advies is top!, bestelproces eenvoudig, levering veel sneller dan aangekondigd. Ik had aangegeven het objectief in een pakketautomaat bezorgd te willen hebben. Dan geven zij aan dat het 2-3 werkdagen langer kan duren. Niets is minder waar! 's Middags besteld, volgende dag (zaterdag) in de pakketautomaat!
ArthurW22-09-2026
Goede service en vakkundig advies. Verkoper was vriendelijk en kundig.
Sharon22-09-2026
Lars van Cameraland heeft me goed geholpen en had meerdere handige tips. Heel fijn als ze met je mee willen denken! Aanrader.
ajb6721-09-2026
Kwam hier wederom voor een lens. Deze was goedkoper dan gedacht dus ook een cameratas gekocht. Deze was helaas te klein en de volgende dag zonder problemen en met hulp omgeruild. Nu passen alle camerabenodigheden wel in 1 tas. Supervriendelijk, geduldig en met veel kennis
Ruud hilderink20-09-2026
Nette correcte ontvangst en prima afhandeling van koop aangeboden spullen prima ligging en mooie winkel en uitstekende collectie
Paul16-09-2026
Bijzonder fijne, klantvriendelijke winkel! Alle tijd voor service en advies, zonder dat er iets wordt opgedrongen. Wij komen zeker terug!
Wim15-09-2026
Producten waren ordentelijk verpakt en volgens het vermelde tijdstip geleverd. Dit wekt vertrouwen in jullie dienstverlening. Dank
Fleur07-09-2026
Elke keer als ik hier binnen stap voel ik mij als een kind in een snoepwinkel. Zoveel keuze, zoveel te zien en ook mooi gepresenteerd. Occassions én de allernieuwste producten. Dit in combinatie met de tijd en aandacht door de vakmensen die er werkzaam zijn en de workshops die ze organiseren, maakt Cameraland voor mij tot een hele fijne speciaalzaak waar ik steeds graag terug kom. Uniek in z’n soort wat mij betreft!
Wim06-09-2026
Artikel was precies wat ik nodig had. Niet te duur en snel geleverd,!
Marcel04-09-2026
alles klopt. bestelling volgens afspraakin winkel opgehaald. Vriendelijk en voldoende helpend personeel.
Arend01-09-2026
Ik beoordeel deze winkel als super. Er ontbrak zonder dat zij dit kon weten een klein onderdeel bij mijn bestelling. Ik heb contact gezocht via de mail en binnen een half uur kreeg ik antwoord terug dat ze het ontbrekende onderdeel direct zouden opsturen. En aldus geschiedde. Dat noem ik nu perfecte service.
Herman01-09-2026
Objectieve omschrijving van tweedehands lens die ik aangekocht heb. Ook eventuele gebreken worden vermeld in de omschrijving. pluspunt! Snel en veilig geleverd met een drie cijfer code. Top! Tevreden.
Arie30-08-2026
Gewoon prima shop zeer professioneel ruime keuze voor elk wat wils.
Ingrid29-08-2026
Dit was 1 van de weinige winkels die dit verkocht. Levertijd was wel wat langer.
Elisa29-08-2026
Handig magnetisch filtersysteem waarmee je filters snel en eenvoudig kunt wisselen. De installatiehandleiding vond ik zeer onduidelijk; ik moest online lang zoeken naar een goed instructiefilmpje. Fijn dat er een lenskap wordt meegeleverd, al is het verwijderen ervan behoorlijk gepriegel. Hij valt daardoor bij mij regelmatig bijna op de grond bij het verwijderen. Een groot nadeel vind ik dat de originele zonnekap van de camera niet meer goed past. Met de inlayring had ik juist verwacht dat dit geen probleem zou zijn. De zonnekap erop schroeven is erg lastig en het voelt alsof je moet priegelen om hem goed vast te krijgen. Ik heb de set nog te kort in gebruik voor een uitgebreide kwaliteitsbeoordeling. De ND-filters heb ik inmiddels kort getest en het resultaat bevalt goed.
Martin26-08-2026
Gekozen camera Sony RX10 V staat op dit moment bij alle winkels op onduidelijk wanneer leverbaar. Cameraland gaf aan over ongeveer een week leverbaar en dat is ook netjes nagekomen. Bovendien had ik een SD card meebesteld, maar die was niet leverbaar. Kosteloos kreeg ik van hen een sneller exemplaar. Daarover werd ik separaat nog gebeld. Fantastische service, goed afspraken nakomen en duidelijk informeren. Chapeau!
Friso Kooijman26-08-2026
Heb al mijn gear voor mijn boek Zoutwatermensen (google maar eens) hier gekocht. Advies, meedenken, enz. gaat heerlijk. Krijg het gevoel een persoon te zijn en niet een nummer in de winkel (weet niet hoe ze dat doen, maar ze doen het). Ik zocht nu een accu voor een studio lamp van Nanlite (die ik daar ook had aangeschaft). Nu voor een klus een accu nodig. Prijs bleek dus keurig in lijn met de markt. Dus service en marktprijs doen dat ik graag koop hier. Ja, het lijkt een markting praatje maar je mag me bellen.
Mark B26-08-2026
Na een periode van zoeken en reviews lezen over verrekijkers had ik een aantal opties waarvan ik vooraf wist dat ze vrij dicht op elkaar zouden zitten. Gewicht, lichtdoorlatendheid, prisma's, optometrie en alle andere opties zaten zo dicht op elkaar dat ik ineens niet meer wist welke keus ik moest maken. Dus heb ik om een eerlijk advies gesproken waarin ik de 3 varianten heb genoemd en 2 outsiders. Binnen 3 minuten kreeg ik antwoord en werd ook direkt aangegeven dat de gegeven modellen zeer dicht op elkaar zaten maar dat de Vortex Viper HD 8x42 in dit geval de beste optie was. Ik zocht een kijker die goed in de hand lag en me niet direct de hoofdprijs zou kosten. Ik had reeds een Canon IS maar die was vrij aan het gewicht terwijl ik nu iets zocht wat ik goed kon vasthouden tijdens een wandeling door bos en duin waarbij ik niet wilde inleveren op scherpte. Ik moest toch even langskomen op locatie. Dit was niet gelukt, ik kwam toch niet op tijd in de buurt, en ben uitgeweken naar een concurent. Hier kwamen vrij snel alle factoren samen en heb ik besloten om de Votex te kopen bij Cameraland gezien het heldere advies dat ik had gekregen. Volgende keer kom ik dan ook zeker direkt bij ze terug. Thx
Top service en terdege kennis.24-08-2026
Ik ken Cameraland al sinds de “doka-periode”. Vorige week heb ik -mede dankzij het keurige aanbod- mijn gehele Oly-apparatuur ingeruild en de nieuwste Sony RX10 V terug gekocht. In de winkel ben ik keurig te woord gestaan en werden vragen direct beantwoord. Daarbij werd alle tijd genomen, ondanks een drukke winkel. Zo zou je overal als klant geholpen willen worden. Gewoon top 👍.
Willem24-08-2026
Camera opgestuurd om te verkopen. Alles ging goed, soms enige vertraging door drukte en personeelstekort. Maar dat mag eigenlijk geen naam. Een mooie en reele prijs voor de inruil/ inkoop. Kortom een aanrader!