Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 9181 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 747 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pierre Mettes 14-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fysieke winkel met vakkundig en vriendelijk personeel.
Geen verkooppraatjes richting een bepaald merk maar een kundig en objectief advies!

Reageer

J.J.Spaargaren 14-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg, geduldige en vriendelijke mensen. Veel kennis in huis en groot aanbod.

Reageer

Natan 13-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle verzending, breed assortiment en goede en vriendelijke communicatie waarin de status van verzending wordt gecommuniceerd. In geval van latere verzending worden ook prima oplossingen geboden. Een aanrader.

Reageer

CH-Bauma 12-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben naar een Sigma 150mm Makro voor Nikon gezocht en hebben deze gebruikt bij Cameraland kunnen kopen. Dit model is al langer niet meer nieuw te verkrijgen. De levering is goed en snel geweest.
Na ingebruikname zijn we zeer tevreden met het fotoresultaat

Reageer

Guido 11-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op zoek naar een goed oplossing om beter geluid bij mijn video onames te krijgen geholpen door Erik die veel van Video en Audio weet en kreeg een moos systeem van Rode aangeprezen ( Wireless Go II) goede prijs kwaliteit verhouding en uitbreidbaar met handheld microfoon en lavelier microfoons,

Reageer

Casto 11-05-2022

Algemene score

10,0
Vorig jaar een lens (Tamron 150-600mm g2 ) aangeschaft.
Helaas een maand geleden begon die kuren te vertonen.
Op naar Cameraland dus, ze zeiden dat het minimaal 5 weken kon duren maar binnen 2 weken was de lens weer terug en werkt hij weer naar behoren!

Super tevreden en personeel staat je altijd vriendelijk te woord en zullen het ook zeggen als een goedkoper item beter geschikt is voor je doel.

Reageer

Superwinkel 10-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige, goede en snelle service.
Een on-line aankoop gaat altijd makkelijk en het wordt correct en snel geleverd. Zeer betrouwbaar!

Reageer

YK 10-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Positieve ervaring. Pakket goed verpakt en netjes geleverd binnen de aangegeven termijn.

Reageer

Peter Roest 10-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige shop om bij te winkelen. Veel deskundige informatie. Product assortiment is erg groot dus veel keuze.

Reageer

Rolf Kieft 09-05-2022

Algemene score

8,0
Eindelijk na 7 maanden de Fuji xf 70-300mm binnen..
Mocht hem uitgebreid uitproberen en kon mijn daarvoor aangeschafte xf 100-400mm (occasion) zo weer inleveren. Super service! Cameraland bedankt!

Reageer

Anneloes 07-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden! Hele fijne webshop en goede service. Ik kom zeker nog eens terug en ik raad het iedereen aan!

Reageer

Jesse 06-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling die ik plaatste was snel verzonden, waardoor ik hem snel in huis had om hem te gebruiken. Product was tweedehands, maar met een duidelijk omschrijving voldeed hij aan mijn verwachtingen. Ben tevreden met het geleverde product. Ook goede service ontvangen op de vragen die ik had. Al met al een betrouwbare webwinkel.

Reageer

Edwinpv 03-05-2022

Algemene score

9,0
Aangezien het aanbod van fysieke winkels in en om mijn woonplaats steeds magerder wordt, heb ik inmiddels met een aantal gangbare webaanbieders zaken gedaan. Daarvan is Cameraland me tot nu toe het beste bevallen: snelle en goede service, meedenken met de klant, goed advies en niet alleen maar dingen zeggen die gunstig zijn voor de omzet. Het enige minpuntje is dat ze wat minder thuis zijn in specifieke zaken voor mijn merk, maar nog altijd beter dan ik elders in Nederland heb kunnen vinden.

Reageer

Dick sinkeldam 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een nieuwe camera gekocht
De Nikon d5600 / 18x140 Nikon lens.
Vooraf een goed telefonisch gesprek gehad met een van de medewerkers over de Nikon set. Ik heb hem online gekocht, dag later via de post ontvangen. Ben er heel tevreden mee.
Gr dick

Reageer

Henk 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond een mooi occasion objectief op de site staan. Nu had ik een objectief die ik in wilde ruilen. Cameraland deed een goed bod en dus heb ik het objectief gekocht en het andere opgestuurd, Binnen een week was alles rond. Objectief in huis en het inruilbedrag op de rekening.
Ik kom regelmatig op de site, omdat de reis naar Cameraland wat lang is, maar een aantal keren ben ik wel in de fysieke winkel geweest. Prima geholpen, maar wel wat druk in de winkel.

Reageer

Hugo Heijker 03-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe 3x een artikel besteld. Cameraland is heeft steeds stipt de aangegane overeenkomsten uitgevoerd. Niets dan lof tot nu toe.

Reageer

M v Tol 02-05-2022

Algemene score

1,0
Spullen betaald maar nooit geleverd gekregen. Ik moet zelf contact met dhl opnemen, terwijl zij verantwoordelijk zijn voor mijn spullen.

Niets gekregen. Erg teleurgesteld in dit bedrijf. Hoop ooit mijn geld terug te krijgen

Reageer

VKR 02-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige online shop. Duidelijke en vriendelijke communicatie en snel geleverd. Alles was stevig en veilig ingepakt. Je kunt de voortgang van je bestelling volgen via een account, maar krijgt ook updates via mail. Een shop waar je met gerust hart kunt bestellen.

Reageer

Marijke 30-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zo blij dat deze mooie zaak bij mij in de buurt is. Zonder hun had ik nooit de juiste apparatuur voor mijzelf kunnen kopen.

Reageer

Sylvia 30-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds de start van mijn fotografie hobby kom ik bij Cameraland. Net als de vorige keren weer goed geholpen met een aankoop en het updaten van mijn camera.

Reageer

Ria B 30-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies weer voor Cameraland omdat ik blind vertrouw op hun producten zowel nieuw als tweede hands.

Reageer

Joop 28-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Workshop 'Sony RX10 IV', verzorgd door Lars Polder van Cameraland, was een belangrijke toevoeging aan een prachtige camera. Deze camera kan veel, maar is daardoor ook lastig te bedienen. Gelukkig slaagde Lars er binnen 4 uur in, de meest belangrijkste zaken duidelijk uit te leggen. En er was ook tijd om het zelf, op je eigen camera uit te proberen. Kortom, zeer geslaagd!

Reageer

Michel 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede rugzak voor mijn werk als fotojounalist van een groot merk dat vreemd genoeg nergens op voorraad was, behalve bij Cameraland. Ben erg tevreden over hun beleid dat goede en gangbare produkten gewoon voorradig moeten zijn. Verder is de klantenservice uitermate goed en vriendelijk. Deze winkel heeft goed begrepen wat service is. Hoewel de winkel niet bepaald bij mij in de buurt is rij ik graag een uur om daar goed geholpen te worden.

Reageer

September82 27-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel blij met mijn nieuwe camera. Snel bezorgd! Ook heel veel betaalmogelijkheden! Top!

Reageer

Ulco Hendriks 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een fijne winkel, waar ze veel zaken op voorraad hebben. Fijn personeel dat de tijd voor je neemt, betekent soms dat je even moet wachten, maar ze nemen dan ook echt de tijd voor je. Ik zelf was er voor een keuze te maken in een nieuwe systeemcamera. Met de uitleg en aandacht maar ook het kunnen proberen en voelen van de camera ben ik tot een besluit gekomen. Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor de deur. Gewoon een fijne winkel met Service met een hoofdletter S hoog in het vaandel

Reageer

Andrew 26-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel, en alles keurig in een goede doos geleverd. De website is prettig, en de prijzen van de artikelen liggen aan de goede kant.

Reageer

Tico 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ga 99% van de keren dat ik iets moet aanschaffen voor fotografie naar Cameraland.
Service, Prijs kwaliteit verhouding en de ervaring vind ik gewoon perfect!
Ik zou ze aan mijn vrienden en kennissen aanraden zonder enige twijfel en kan stiekem niet wachten tot mijn volgende aankoop bij Cameraland!

Reageer

Hans Albers 25-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste, altijd tijd voor je, kennis van zaken, mee denken voor oplossingen, no nonsens

Reageer

Etienne KINNAER 23-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product wordt goed omschreven en de beoordeling is correct. De levering via PostNL in België was problematischermaar ook daar hielp Cameraland mee aan een oplossing.

Reageer

Wim 23-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd snelle verzending en service. Cameraland blijft mijn favoriete fotozaak.

Reageer

Tonko Oosterink 23-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lowepro rugzak snel en goed verpakt ontvangen. Prijsniveau net wat scherper dan meeste concurrenten. Ik kom zeker terug bij Cameraland!

Reageer

Laila 23-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een 2e hands camera lens besteld. De lens doet het helemaal goed. De bezorging was op tijd en ik raad andere mensen zeker aan hier te bestellen!

Reageer

Mon 23-04-2022

Algemene score

8,0
Ik ga hm over 2 weken mee nemen op vakantie om hopelijk de big 5 te spotten 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Reageer

Wim 23-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was precies op tijd en helemaal naar wens. Tevoren contact gehad met een vraag en goed advies gekregen.

Reageer

Ashley 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na gesjoemel bij een andere fotozaak besloten om hier mijn nieuwe camera te kopen. De verpakking was super netjes met 'veel plezier met je aankoop', doos zat er ook nog bij van de camera met een certificaat van controle en schoonmaak. Heel fijn dat het echt persoonlijk en grondig wordt getest voordat het wordt aangeboden voor verkoop. Maandag bestelling geplaatst op 2e paasdag en woensdag al in huis, echt helemaal top! Kan niet wachten om de Nikon D800 goed te testen met dit mooie weer! Helemaal tevreden, zeker aan te raden deze camera en de winkel ;)

Reageer

Koen Hermsen 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed geholpen bij Cameraland. Ze hebben verstand van zaken en geven eerlijk advies. Daarnaast een heel fijne webshop en snel in huis. Erg prettig en betrouwbaar.

Reageer

J. Bouricius 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder bij de winkel gekocht nu via de website voorzet lenzen gekocht. Goed telefonisch advies en zeer snelle levering!

Reageer

Benjamin Schulp 20-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke, deskundig personeel. Je kan hier voor een goede prijs een second camera, lenzen kopen tegen goede inruilprijzen. Echt een goede fotozaak, zo kom je ze nog maar weinig tegen.

Reageer

Jelle 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs was scherp en de levering was vlot. Wat problemen m.b.t. de avondlevering maar dat werd netjes opgelost. Contact verliep prima.

Reageer

CPM 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Had het verkeerde artikel besteld en ontvangen, maar omgeruild in de winkel. Prachtige winkel en professionele medewerkers.

Reageer

Kiek 19-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland is een top winkel. De helpdesk is zowel online als telefonisch prima bereikbaar. Het advies is echt goed. Hierdoor kon ik snel de juiste keuze maken. Pakket was de volgende dag in huis.

Reageer

Hans van den Heuvel 17-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al enige tijd lid van cameraland en met 100% tevreden altijd een snelle levering en geen gezeur als je het retour zend dus m.a.w. Go for it.

Reageer

Marcel65 16-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen problemen gehad. Prima zaak en snel geleverd. Kan de zaak aanbevelen.

Reageer

Cees Hartman 16-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen bij Cameraland. Nieuwe Sigma 50mm 1.4 art lens gekocht en een andere lens ingeleverd. Prima inruil en service.

Reageer

Peter 15-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel verzonden en ontvangen, product was goed verpakt. Prijs was heel redelijk

Reageer

Jan 15-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel in de winkel als bij online bestellingen wordt alles keurig afgehandeld

Reageer

Klaas 14-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste vind ik dat het gaat om een elegant winkel waar zeer deskundig personeel aanwezig is die je met raad en daad bijstaat en meer geven dan je vraagt. Zeer vriendelijk in de omgang. Klantgericht functionerend. Adviserend, gevraagd en ongevraagd. Kortom, gewoonweg een topwinkel.

Reageer

Fred Bakker Fotografie 12-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een top winkel !!!
Geweldig goed geholpen, en ze hebben kennis van zaken. Was op zoek naar een upgrade van mijn "oude camera" en heb heel goed advies gekregen en kunnen testen, en heb daar dan ook mijn nieuwe camera aangeschaft.
Geen moment spijt !

Reageer

Daniel 12-04-2022

Algemene score

10,0
Camerland biedt een geweldige service! Van de week gaf mijn Sony GM objectief een vreemd piepend geluid. Na melding te hebben gemaakt bij Cameraland kreeg ik binnen een uur een reactie en heb ik de volgende dag een zeer goed vervangend objectief thuis ontvangen. Deze kan ik gebruiken tot mijn eigen objectief weer gerepareerd is. In alle drukte is dat weer een hele zorg minder. Bedankt Cameraland!

Reageer

Martien 11-04-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte en vriendelijke bediening. Kennis van zaken. Ze hebben een groot assortiment, ook 2e hands.

Reageer

Toon meer reviews