Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ravi 29-03-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een objectief en vond hem op verschillende plekken. Uiteindelijk gekozen voor Cameraland. En zoals verwacht: geen gedoe. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edakanja 28-03-2018 Via de website gekocht

Staan altijd voor je klaar, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fujifilm lens besteld en die was de volgende dag in huis, keurig ingepakt, ze komen hun belofte na, het is ook een winkel die je de hoogste prijs geeft als je spullen wil verkopen. Het personeel heeft verstand van de artikelen die ze verkopen, en ook aan de telefoon wordt je altijd keurig geholpen. In een woord een fantastische winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nazpharoz 27-03-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen die er werken hebben verstand van de producten die ze verkopen. Ook de service was goed met het omruilen, omdat het product niet goed werkte.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 27-03-2018 Via de website gekocht

Blij met Cameraland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site waar je snel de juiste informatie kan vinden over de verschillende producten! Daarnaast is er een ruime keuze waardoor je eigenlijk altijd wel wat wilt bestellen! Voordeel en nadeel... haha!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 28-03-2018

Bedankt voor uw review. We vinden het erg leuk om te lezen dat we er weer een fan bij hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

P.Klaasen 27-03-2018 Via de website gekocht

Uiterst tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima in orde en snel verzonden ben heel tevreden met de lens ziet er heel goed uit zoals beloofd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 27-03-2018

Veel plezier met u aankoop en we zien u graag nog een keer terug bij ons in de winkel of de in online shop.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

FB 27-03-2018 Via de website gekocht

Enorm groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb prima ervaring met website én fysieke winkel van Cameraland. Groot assortiment en goed advies in de winkel. En bestelling via de website werd supersnel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 27-03-2018

Bedankt voor uw review. We vinden het erg leuk om te lezen dat we er weer een fan bij hebben.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Dirk Rein 27-03-2018 Via de website gekocht

Prima service en een overzichtelijke wesitr

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met een prima chatfunctie. Snelle en betrouwbare levering. Gunstige prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 26-03-2018 Via de website gekocht

goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vrijdags besteld, had hem zaterdag verwacht maar werd helaas maandag. Maar desondanks een 8 voor de service.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Milos uit Rotterdam 26-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering van een kwaliteit artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webwinkelen was makkelijk en ik heb snel gevonden waar ik naar op zoek was. Deze winkel heeft het goedkoopste Kodak gold 200 inclusief gratis levering. Levering is snel en alles werd in goede orde geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 26-03-2018

Veel plezier met u aankoop en we zien u graag nog een keer terug bij ons in de winkel of de in online shop.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Reinder Weidijk Fotografie 26-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer tevreden over Cameraland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, vriendelijk personeel. Ruime sortering van nieuw en tweede hands goederen. Koop al heel kang als beroepsfotograaf mijn materiaal daar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 26-03-2018

Bedankt voor de positieve feedback en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Cor Postma 24-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het verleden een aankoop gedaan , toen zeer tevreden.
Nu opnieuw een aankoop, onder de indruk van deskundige en uitgebreide voorlichting.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 26-03-2018

Hier doen we het voor, enorm bedankt voor de positieve review ,tot snel.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Top 24-03-2018 In de winkel gekocht
Almaar

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed geholpen bij Cameraland. Ik had zelf al het nodige huiswerk gedaan en wist dus wel welk soort camera ik wilde, hier werd door de verkoper goed op ingespeeld. Hij luisterde goed naar mijn wensen, pakte een aantal camera’s uit het assortiment en vertelde over de verschillen van de camera’s, daardoor kon ik zelf tot een keuze komen.
Heb nu een topcamera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 24-03-2018

Dit soort leuke reactie is de reden waarom we elke ochtend ons bed uit komen.
Bedankt voor uw review en hopelijk tot snel.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Michael g 23-03-2018 Via de website gekocht

Fijne klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een cameratas hier besteld en werd de dag erna netjes gebeld dat mijn kleur niet beschikbaar was en ik ook tevreden was met een andere kleur.
Zeer vriendelijke mevrouw aan de andere kant van de lijn.
Het pakket was netjes en snel bezorgd en goed ingepakt.

ZEER TEVREDEN.👍👍👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 24-03-2018

Goedemiddag en bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega’s.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Officiele reactie van Cameraland.nl 24-03-2018

Goedemiddag en bedankt voor uw review.
Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door onze collega’s.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

peter 22-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en complete levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijs van de SD kaartjes, snelle levering: 's avonds besteld, volgende dag op de gewenste tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 23-03-2018

Bedankt voor de positieve feedback en hopelijk tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

T. Dijk 22-03-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd alleen kan niet naar huis

Algemene score

7,0
Mooi op tijd geleverd maar ik moest wel naar postkantoor om op te halen - dat bovendien op zaterdag maar tot 11 uur open was.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ron 22-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na prima voorlichting kreeg ik toch spijt van de aankoop. Ik kon de camera probleemloos omruilen voor een ander merk. Nu helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 23-03-2018

Goedemiddag Ron,

Enorm bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw review achter te laten.
Het geeft ons een fantastisch gevoel dat ons harde werk en inzet beloond wordt met deze positieve feedback.

Met vriendelijke groet,
Team Cameraland

Reageer

Anja 21-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een cameratas besteld. De volgende dag werd ik gebeld dat deze niet voorradig was, wel een vergelijkbaar product, alleen het logo was anders. Geen probleem, het ging mij om het materiaal en de afmeting. Was zelfs nog iets goedkoper. Binnen enkele dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Thyssen 21-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service,veilige verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste maal hier gekocht,voor herhaling vatbaar,een aanrader,het was een zeer snelle levering en een veilige verpakking,spijtig dat ik in Antwerpen woon anders zou ik regelmatig een bezoek brengen,doe zo verder

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bottemanne 21-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Professioneel en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De persoon die mij hielp was duidelijk vakkundig en wist precies wat hij deed en hoe hij het probleem kon oplossen. De lens was verbrijzeld, dacht ik, maar gelukkig was het het filter dat er nog voor zat. Die was voorradig en kon dus meteen worden vervangen, ook al heb ik al een wat oudere camera.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Andreasa 20-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen omtrent de koop van een Sony A 6000 in de winkel in Alkmaar. Er is goed geluisterd naar de wensen en vragen van ons. Achteraf nog een tas gekocht in de webwinkel. Prima!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernard van Doormaal 19-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aangenaam verrast door eenvoudige oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel van Cameraland kocht ik een opvouwbare opname tent. Helaas bleek thuis op Texel het witte doek verkleurd te zijn. Geen probleem voor Cameraland. Het geld werd teruggestort met behoud van deze opnametent. Een ander transparante opnametent via de website werd besteld en alles was snel geregeld. Fijne oplossing!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Oosterhout 19-03-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Algemene score

8,0
Bij CameraLand word je zowel online als ook in de winkel vriendelijk en vakkundig geholpen. Indien nodig krijg je, bij een niet direct leverbare camera, tijdelijk een leencamera toegestuurd. De inruilprijs voor je gebruikte fotoapparatuur is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Duits 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland heeft altijd weer een snelle afhandeling van hetgeen je besteld. Mocht er iets niet kloppen wordt dit direct [mits mogelijk] verholpen. Ik/wij hebben hier echt al van alles gekocht en of besteld Camera's lenzen, filters etc. Nooit een probleem, het wordt ook pas een probleem als je iets niet op kunt lossen! Wereld webshop! Superstore!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Dubbeld 19-03-2018 In de winkel gekocht
Cameraland in Alkmaar

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop zit er goed uit, zijn geduldig, goed te bereiken , duidelijk in advies. winkel goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KCC 19-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Wat heb ik de vakidioten van de Basisweg in Amsterdam gemist

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maar vakidioten blijken gewoon in Alkmaar te zitten! Ik ben weer ouderwets vakkundig geholpen en ontzettend hebberig geworden. Mijn bankrekening moet in afgeslankte vorm de volgende maand in, maar met de nieuwe spullen denk ik weer snel vet op de botten te hebben.
Kortom: Top-tent en een Top-service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-03-2018 Via de website gekocht

Net even dat stapje extra!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het leek er even op dat een demomodel dat op de site werd aangeboden niet meer beschikbaar was. Even later belde de verkoper terug en zei dat het hem niet lekker had gezeten, en hij was er verder achter aan gegaan. En ja, er was er toch nog een beschikbaar; of ik nog geïnteresseerd was. Volgende dag in huis! Prima dus! Dat bedoel ik met een stapje extra.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

V 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online snel gevonden wat ik zocht. Makkelijk door het bestelproces heen en de bestelling snel in huis! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-03-2018 Via de website gekocht

Keurig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere info, snelle levering en in het geval van mij (tweedehands camera gekocht) keurige verpakking en product volledig zoals beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beentjes 19-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en een zeer duidelijke uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al eens eerde bij Cameraland gekocht waarbij de goede service toen ook al op viel. Nu ook bij deze aankoop. Wilde de camera over twee maanden kado doen en zonder veel moeite als of het
de gewoonste zaak van de wereld is, werd mijn garantie voor twee maanden verlengd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiek 18-03-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde al langer een aantal items van PeakDesign bestellen en ik had een kortingsbon van Cameraland liggen. Dat was snel gecombineerd en de bestelling geplaatst. De levering was snel en ik ben blij met mijn bestelde items.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. 17-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geduldige winkel service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mijn aankoop ging ik twee keer naar de winkel met vragen. Belangrijk voor mij betrof de hanteerbaarheid. Één van de twee camera's kiezen kostte wel extra tijd, maar bleek geen bezwaar. Echt een luxe.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wilma Hoogendoorn 17-03-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid alle informatie krijgen die je maar wilt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ooit getipt door een vriendin. En ja, de service is volledig. Alle vragen worden met veel kennis van zaken beantwoord. Echte pro’s voor echte pro’s. Erg prettig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Pronk 16-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn tweedehands lens werd de volgende dag in goede staat afgeleverd. Supersnel en een goede service. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

16-08-2017 15-03-2018 Via de website gekocht

snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een hulpstuk en vond dat ! Prima, doet het uitstekend. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en zo hoort het ook. ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaltje 15-03-2018 Via de website gekocht

Superbezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Over de shop zelf kan ik nog niet zoveel melden heb pas iets besteld en perfect geleverd op gewenst tijdstip. Verder nog geen contact met ze gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Rijnbout 15-03-2018 Via de website gekocht

Verkeerd item geverf

Algemene score

3,0
Ipv orginele zonnekap van Olympus die ik bestelde werd een andere opgestuurd.
Ik vind dat dat alleen kan als dat van te voren gevraagd wordt aan mij. Zeker als er geen prijsverschil wordt berekend. (orgineel is duurder).

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 15-03-2018

Beste heer Rijnbout,
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Als ik uw bestelgeschiedenis erop nakijk, zie ik dat u een tweedehands, originele zonnekap heeft besteld. In uw geval zou deze te identificeren moeten zijn door een klein stickertje met nummer 1175 erop.
Mocht dit niet het geval zijn, of mocht het geen originele zonnekap betreffen, dan hoor ik dat graag per email of telefoon van u zodat wij dit voor u kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet, Susanna
Klantenservice Cameraland

Reageer

Maria Cilia 15-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Topwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige Winkel met deskundige en leuke medewerkers!
Heb heel goed advies gekregen bij de keuze van een camera...
De medewerker nam alle tijd, en beantwoorde al m'n vragen. (en dat waren er veel)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v. Oosterhout 14-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben via een fotocursus van SeniorenCompas achter deze site gekomen, het is een duidelijke en zeer vriendelijke site. En na mijn bestelling is alles zeer vlot en soepel verlopen. Exact volgens de richtlijnen. Ik heb mijn product bij verschillende winkels vergeleken.
Chapoo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 14-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Eerlijk advies, veel verkopers met ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van iemand ander naar Cameraland. Werd meteen geholpen: met goed advies. (Niet perse het duurste)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 13-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laat ik voorop zeggen dat ik uitstekend ben geholpen/geadviseerd (medewerker ...) in mijn keuze voor deze camera. Alle tijd, vriendelijkheid en aandacht voor de klant, top!
Wat ik echter jammer/vervelend vond was dat, n.a.v. mijn opmerking dat de SD-kaart al bij de eerste (!) poging blokkeerde, en hiervoor terugging naar de winkel, er door de technici (beneden in de winkel) werd beweerd (2 'tandjes' in de camera stonden scheef) dat dit door mij is veroorzaakt. Als er iemand voorzichtig is met zijn spullen dan ben ik dat wel. Dat neemt niet weg dat ik deze winkel niet meer zal bezoeken, integendeel. Want de keuze is groot, tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AttilaTheHun 13-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, makkelijk en snel besteld en super snel geleverd.

Leuke actie met de voordeel/kortingsbon: lange looptijd, na half jaar alsnog kunnen inwisselen.. TOP gedaan. Ik heb bewust daarom het artikel bij Cameraland gekocht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 12-03-2018 In de winkel gekocht
Cameraland in Alkmaar

prima advies lijkt tot camera-aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben naar Cameraland gegaan door mond-op-mondreclame. Ik heb na uitgebreid en duidelijk advies, met direct vergelijk met diverse alternatieven gekozen voor een Panasonic G80 systeemcamera. Ik ben er erg blij mee.
Top.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritJan 12-03-2018 Via de website gekocht

Prima website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met groot aanbod. En een snelle service. Ik heb vrij makkelijk kunnen vinden wat ik zocht op de site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, is niet alleen een webshop maar er is ook een winkel.
De prijs is erg goed.
De webshop is erg duidelijk en goed opgezet.
Volgend dag lag het artikel al bij het afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D. Muiteman 12-03-2018 Via de website gekocht

Fijn geholpen en een snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers van Cameraland heb ik ervaren als erg deskundig. Op iedere vraag kwam een passend of zelfs een aanvullend antwoord. Daarnaast worden er scherpe prijzen gehanteerd met prima garantievoorwaarden.

Voor de duidelijkheid ik heb via Cameraland een occasion body gekocht die volledig voldeed aan de omschrijving.

Lang verhaal kort. Erg fijne club om zaken mee te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topneg 10-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Sigma 50-500 lens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jarenlang dezelfde vertrouwde gezichten die geen mooie praatjes verkopen, maar gewoon vertellen waar het op staat, zonder poespas. Je weet meteen wat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dimitri 10-03-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
fijn en vlot contact met de medewerkers, en vriendelijk en deskundig geholpen. ook netjes verwezen naar de verzekering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van der Pal 10-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Natuurlijk kopen we veel via internet. Toch wilde ik wat zien en bekijken. Ga dan gerust naar cameraland. Verwacht niet dat je op zaterdagmiddag meteen wordt geholpen. Maar als je aan de beurt bent neemt het personeel alle tijd voor je. Ik had mezelf aardig verdiept in wat ik zocht en de keuze was snel gemaakt. Andere mensen hadden meer advies nodig en kregen daar alle tijd voor. Klein detail, de gekozen camera wordt in het bijzijn uit een verzegelde verpakking gehaald. Keurig! Nog geen mnuut spijt van zowel de camera als cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 10-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Altijd goede service bij Cameraland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 maal een pre order gedaan van de Sony A7III. De camera zou eigenlijk pas begin april leverbaar zijn. Maar we kregen gisteren (09-03-2018) al te horen dat de camera's binnen waren gekomen! top bedrijf en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Weijer 10-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hoogstaande productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, indrukwekkende kennis van de producten. In ons geval verrekijkers. Geen opdringerigheid om een bepaald merk te kiezen. Er werd zelfs een verrekijker aangerijkt die veel goedkoper was. Maar in de ogen van verkoper van een dusdanig hoog niveau was, dat hij deze ons ook ter overweging liegt proberen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews