Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilbert Maximus 11-02-2018 Via de website gekocht

Waarom nieuw als je tweedehands nieuw kunt kopen?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een batterijgrip voor mijn D750.
Cameraland had er een, maximale score met label, gebruikt, maar nauwelijks van nieuw te onderscheiden. De prijs? Ruim 50 Euro lager.
Gewoon 1 jaar garantie en dus besteld.

Ik ben bij de concurrent geweest en heb een nieuwe in mijn hand gehad. Ik kan het verschil tussen een nieuwe en deze niet zien. Wat mij betreft, super en daarmee ook het predicaat 100% betrouwbaar op 2de hands....of was het toch een nieuwe?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 11-02-2018 In de winkel gekocht
Van ostadelaan 290. Alkmaar.

Verademing !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen dozenschuivers maar vakmensen !
Vriendelijk, behulpzaam,geduldig, attent en echt vakmanschap. Zelfs bij het eerste bezoek voelde het al goed en vertrouwd aan.
Snelle reactie op email en het juiste advies en afhandeling bij de aankoop.
Topzaak !

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 10-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aanschaf nieuwe camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, goede voorlichting gehad bij de aanschaf van een nieuwe camera. Als leek op dit gebied is het toch wel van belang dat je geholpen wordt door iemand die verstand van zaken heeft. Zelf ging ik voor ‘n spiegelreflex, maar het bleek een compact camera was voor mij eenvoudiger te bedienen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cherelle Overklift Vaupel Kleyn 10-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende, persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een super goede ervaring gehad bij Cameraland. Sowieso hebben ze vaak hele goede deals en dit keer was mijn oog gevallen op een bepaalde lens (in de aanbieding en ook nog eens extra korting met een kortingscode!). Deze kans zou ik niet missen. Helaas werkte de kortingscode op het moment van de bestelling niet. Contact opgenomen, de codedag was helaas voorbij, maar ik kreeg toch netjes een tweede kans. Er werd zorg gedragen dat de bestelling gelukt was, zij stuurde me daarover namelijk nog persoonlijk een bericht. Echt super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J. de Jong 10-02-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en duidelijk uitleg gehad en een prima inruil. Het enige wat misschien handig is om er bij te vertellen welk bewerkingsprogramma je nodig hebt. Elements 13 schoot te kort voor de RAW plaatjes dus er kwam nog een programma bij.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klasien vanger 09-02-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

prima

Algemene score

7,0
De camera is prima. Wel jammer dat ik niet een korte uitleg kon krijgen over de instellingen voor wintersport ( noorderlicht). Dus kon ik hem niet optimaal gebruiken Jammer

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

P. Peters Hank 09-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu al diverse keren spullen besteld bij Cameraland en iedere keer erg tevreden. Laatst een tas besteld welke mijn vrouw niet echt mooi vond en mocht hem zonder enige twijfel terugsturen. Je leert een bedrijf pas kennen als er een keer iets niet goed gaat, top geregeld Cameraland. Jullie verdienen een dikke tien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 09-02-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel ben ik perfect geholpen. Medewerker nam de tijd om mijn wensen aan te horen en daarna zijn verhaal en advies te doen. Omdat ik nog even de reviews online wilde lezen heb ik uiteindelijk de camera via de website gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 09-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan

Goede service, kundig advies, meedenkend over camera prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezien eerdere positieve ervaringen aangaande advies over zowel toekomstig gebruik van de camera die ik eerder gekocht heb, als de prijsklasse en de klantvriendelijkheid heb ik weer voor Cameraland gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arien 09-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke overzichtelijke webshop. De prijs/kwalieteitsverhouding is goed.Bestelling plaatsen is makkelijk.Het onderdeel was goed verpakt en de levering mooi snel!
Een uiterst tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruud Gevers 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Outdoor Cases type 05 besteld met een zeer snelle levering, en geleverd zoals omschreven op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies, pushen je niet naar beslissing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Denken fijn met je mee zonder je pushen naar een verkoop. Goede voorraad en prijzen. Gratis parkeren😀

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanvankelijk ging er is mis bij de bestelling, reden om bestelling in te trekken. Oorzaak bleek bij de bank/ betalingssysteem te liggen. De volgende ochtend werd ik gebeld met de vraag of ik mijn bestelling wel of niet wilde plaatsen. Heel goede en persoonlijke service kortom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-02-2018 Via de website gekocht

Probleem opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke web shop, goede prijzen, snelle afhandeling van bestellingen, duidelijke uitleg van product. Had een flitser gekocht die ik niet werkend kreeg. In de winkel, op zondag notabene, toen uitleg gekregen hoe een en ander werkt. Ondanks de drukte rustig, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ging weer tevreden naar huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geetje 07-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in de winkel in Alkmaar geweest. Meerdere malen. We werden goed geholpen. Alle tijd voor ons. Goed geadviseerd. Naar huis met twee prachtige fototoestellen, accessoires en een mooie verrekijker. Super blij. Dank jullie wel

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ted van der Bruggen 07-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Niet moeilijk doen, het gaat om jouw fotogeluk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagmiddag een tweedehands body en lenzen gekocht. Alles bij elkaar kostte het een paar duizend euro. Dat had ik er graag voor over want ik droom er al jaren over...
Donderdag ontving ik de nieuwsbrief. 'Komende zondag 10% korting op alle occasions!' kopt de advertentie. Ai, ik kreeg ondanks dat ik zo goed geholpen was alsnog een vervelend gevoel....
Toen gebeld. 'Komt u zondag met uw factuur en dan krijgt u de korting alsnog!' En zo gebeurde het. Prima geregeld, Cameraland.nl!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 07-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Veel aandacht en meedenken met mijn wensen.

Algemene score

9,0
Prettige mensen, uitgebreid assortiment, goede prijzen.
Je wordt goed geholpen met een kopje koffie erbij...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend afgehandeld 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer correct behandeld ook het retour zenden werd goed verwerkt ben heel erg tevreden voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herco 06-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend assortiment en een hele snelle levering. De pakketservice kon exact aangeven in welk tijdslot men zou bezorgen. Het pakket was goed verpakt en de prijs was prima in orde. De website bevat ruim voldoende informatie om een goede keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 06-02-2018 Via de website gekocht

Prima service. erg makkelijk om een bestelling te plaatsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site ziet er prima uit. Ik kon erg makkelijk mijn onderdeel vinden.
De bereiding erna i.v.m. levering was snel en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim beverloo 06-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer fijne shop om te shoppen duidelijk en gemakkelijk om iets te zoeken en te bestellen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing R. Fokker MBA 05-02-2018 Via de website gekocht

Goed onderbouwd advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is snel en overzichtelijk. Maar voor mijn product had ik (te) veel keuzes. Één belletje naar de winkel en ik kreeg direct het juiste en onderbouwde advies. Zo kom je toch snel tot een aankoop beslissing en een product waar je blij van wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website
Order plaatsen in uitermate makkelijk en de levering was reeds de volgende dag
Ze hebben me de dag nog telefonisch gecontacteerd om product kwaliteit te bevestigen
Top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholder 04-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede sortering en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbeveling door mond op mond reclame.
Ruime sortering, deskundig advies, "meedenken" met de klant, concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en productkennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de drukte in de winkel toch alle tijd voor het beantwoorden van vragen. Daarom toch de voorkeur voor het persoonlijk contact in plaats van bestellen via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 03-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service bij het kopen van een nieuwe lens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben eerst langs geweest om de lens uit te proberen en ben een paar weken later teruggekomen om de lens te kopen. Beide keren ben ik vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VandenBosch 03-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Personeel die weten waarover ze het hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf 2 camera's ( kosteloos ) kunnen reserveren. Zodat als je komt, het niet zo is dat ze hem dan niet meer op voorraad hebben. Je hebt geen aankoop verplichting, dit vind ik toch wel een goede service.
Nu gaan genieten met het aangekochte product!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, heldere voorwaarden en redelijke prijzen.
De lens besteld op basis van de op de website omschreven staat, na de snelle levering blijkt alles te kloppen.
De lens is nauwelijks van nieuw te onderscheiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Verhoef 03-02-2018 Via de website gekocht

Van a tot z alles goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede begeleiding , snelle communicatie en perfecte levering. Ook de klantvriendelijkheid is ruim voldoende.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJ de Haan 03-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Alle tijd v.d. klant en deskundig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat ik alles in een fysieke winkel heb besteld. Daar was alle tijd en deskundig advies om de verschillende mogelijkheden te vergelijken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L.J. Bouma 03-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De crew is vriendelijk en terzake deskundig en bij in te ruilen apparatuur kijkt men niet of men een drol op de toonbank presenteert. Het aan bod van tweedehandsapparatuur vind ik ook uitnodigend voor verdere bezoekjes...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A.A. van Slooten 03-02-2018 Via de website gekocht

Probleemloze koop, wat er wordt beloofd wordt waargemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop heeft alles wat je wilt en het koop betaling en leveringsproces is volledig probleemloos.
Bovendien scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carly 02-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben 2x geweest, er word gevraagd naar je wensen en ze leggen alles heel goed uit, ze komen niet zomaar met een camera aan!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-02-2018 In de winkel gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige winkel waar ze de tijd nemen om goed advies te geven en je heerlijk kopje koffie aanbieden. Duimpje omhoog voor deze winkel!! 👍 erg blij met mijn aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Plaat 02-02-2018 Via de website gekocht

Walhalla voor fotografen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaringen met Cameraland; Duidelijke webshop. Correcte levering. Enthousiaste voorlichting! Lees het blog, de events, de cursussen en bekijk de pagina 'wie zijn wij'. En je weet genoeg; Cameraland is het walhalla van fotografen voor fotografen. Professionals of zoals ik, een pensionado met een mooie hobby, we zijn blij met dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 02-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering.
Het zou wel fijn zij als de site mobiel gemaakt wordt.
Dat maakt het bestellen iets makkelijker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiendg 02-02-2018 Via de website gekocht

Ruim aanbod, scherpe prijs

Algemene score

7,0
Ik ben zeer tevreden over het aanbod, de bestelprocedure en de snelle levering.
Wel vind ik het jammer dat er blijkbaar weinig flexibiliteit is omtrent administratie. Na aankoop een formaliteit toevoegen op een factuur blijkt onmogelijk, terwijl dit eigenlijk gewoon om een administratieve aanvulling gaat die voor de consument belangrijk is om te kunnen inbrengen in de boekhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kai 02-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen op of aanmerkingen. Alles ging probleemloos en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het pakket wordt geleverd.
Zo hoort een online webwinkel te functioneren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian Kieft 01-02-2018 Via de website gekocht

Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel aangezien je tweedehands dingen kunt kopen. Ik heb de lens in plaats van 250€ voor 100€ gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romke 01-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levereing van mooie occasion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website gaf een vertrouwd gevoel. Een jaar garantie op een occasion is goed en niet bij elke leverancier gebruikelijk. De body zag er goed uit met kleine gebruikssporen op de monitor. Als ook de laatste update van de software zou zijn uitgevoerd, was het helemaal perfect geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Wit 01-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fantastische vakmensen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik niet echt verstand heb van een fototoestel maar toch iets van goede kwaliteit wil hebben, heb ik me door Cameraland laten adviseren. Op een eerlijke en persoonlijke manier werd mij advies gegeven en heb ik een camera gekocht die doet wat ik wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Een van de weinige winkels met kennis van zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, een van de weinige grote winkels waar ze nog kennis van zaken hebben en je niet het product met de hoogste marge in je mik duwen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

eddy 01-02-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
occasie 35 mm gekocht van nikon in perfecte staat zoals aangegeven op de site
geen gebruikssporen ,vlugge levering, met garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkie 01-02-2018 Via de website gekocht

supper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed verpakt gelevert en snel wat wi je nog meer geen klachtenmeer wat moet ik er nog meer van zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micha 01-02-2018 Via de website gekocht

Last minute werk gelukkig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik moest nog snel een cadeau regelen voor een verjaardag. Natuurlijk weer te laat, maar gelukkig was dat bij cameraland geen probleem. Volgende dag had ik de camera. Dank jullie wel!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henri 31-01-2018 Via de website gekocht

Goede webshop met ruime keuze en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kon snel de juiste keuze maken uit het assortiment, door ruime keuze en uitvoerige beschrijving was het juiste product zo gevonden. En dat voor een mooie scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brent 31-01-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gemakkelijke website. Via de zoekcriteria vindt je snel de producten waarnaar je op zoek bent, je vindt alle nodige informatie over het product gemakkelijk terug. Ik heb zelf een tweedehands product gekocht en ben er zeer tevreden over, de sterrenindicatie helpt zeker bij het kiezen van een tweedehandsproduct, hierdoor heb je een goed beeld van wat de kwaliteit van het product is.
Ze houden je goed op de hoogte waar je pakket is en wanneer het geleverd zal worden.
Ik ben zelf zeer tevreden over de service van Camerland.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wichert Koopman 31-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaarr

Zeer goede service en aankoopbegeleiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer je de zaak binnen komt zie je een zeer goede opstelling van alles wat ze verkopen. Nieuw tweedehands. Personeel is zeer vriendelijk, attent en zeer deskundig n tevens geduldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van der Velden 31-01-2018 Via de website gekocht

Top occasion!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een vraag over een tweedehands camera, deze vraag werd heel netjes binnen een half uur beantwoord. Vervolgens de camera besteld, volgende dag in huis en deze was pico bello in orde (als nieuw)! Precies wat ze beloofd hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Kerkhoff 31-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vriendelijk & Warm, Hoge deskundigheid, Optimale Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super mooie winkel , zeer uitgebreid assortiment, de zeer deskundige verkopers die ook echt de tijd voor je nemen, het gevoel dat je betrokken word en een soort familie bent. Ook bij de iname van 2ehands apparatuur ( inruil ) worden marktconforme prijzen gehanteerd en doet men niet altijd moeilijk om van Cameraland er zelf een schepje bij te doen. Geen muggezifters dus. Voor hun staat in het vaandel dat de klant nog echt koning is en massa verkoop zonder juiste service niet in hun karakter-visie ligt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews