Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 969 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor 24-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prima . Met telefonisch overleg of het bezwaarlijk was als de verpakking open is geweest. Was voor mij in dit geval geen bezwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wil 23-12-2017 Via de website gekocht

Je wordt er zeer prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Normaal kom ik in de winkel, maar nu via de webshop, wat ook keurig verzorgd werd en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 23-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service is zo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft ook spullen die normaal te duur zijn voor de mensen met een kleine beurs en goede artikelen ,er wordt ook verteld wat er mankeert als je iets tweede hands koopt dan weet je wat je hebt gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 22-12-2017 Via de website gekocht

super goede service en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een winkel waar je nog echt koning bent als klant, en zal je ook altijd heel eerlijk en goed advies krijgen. Voor ons dan ook de enige winkel waar wij onze spullen halen, misschien elders een keer goedkoper? jammer dan, service vinden we dan echt wel belangrijker.
Juist door de loop der jaren leer je ook je winkel kennen en weten ze ook wat jouw wensen zijn, dus zullen ze ook altijd met je mee denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

llr 22-12-2017 Via de website gekocht

snelle gratis levering, ook bij gering bedrag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar dat een bestelling van €1,99 ook gratis en snel wordt geleverd!! Mijn complimenten!! Ga de volgende keer zeker weer bij Cameraland bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.IJzerman 22-12-2017 Via de website gekocht

Eenoudig reserveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online een reservering geplaatst en volgende dag keurig aanwezig in de winkel. Extra garantie en factuur via mail volgens afspraak ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim B 22-12-2017 Via de website gekocht

Zeldzaam rappe levering in extreem drukke periode !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie leverden een (te) laat in de kerstperiode besteld artikel, bedoeld als cadeau, in no time en hielden daarover goed op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-12-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat je mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle vlotte levering en kunt met Afterpay betalen. Ja wat moet je er dan nog verder van zeggen...?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Booij 21-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Aandacht voor wat ik nodig had

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meedenken, goed doorvragen naar mijn behoeften, tonen van alternatieven en aangeven wat de aandachtspunten voor mij zouden zijn. En daarvoor wordt de tijd genomen. Dus gewoon een heel goed verkoopgesprek, gevoerd door fotografen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeetS 21-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levertijd

Algemene score

10,0
Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment en de website is zeer overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Levering super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H. Toxopeus 21-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen.

Algemene score

10,0
De winkel vind ik prima. Heel overzichtelijk en ik hoefde niet lang te wachten.
De aankoop was een afstandsbediening voor NIKON die ik via internet had besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing Sie 21-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke afspraak met goede service.
Mijn ervaring is goed.
Dat is gewoon een betrouwbaar bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans Kooter 20-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Echt top. Prima tweedehands camera gekocht, met goed advies. Kwam er wel thuis achter dat nieuwspresentator was gekelderd, maar dat is het leven.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-12-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle service tegen een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een scherpe prijs én vandaag besteld morgen in huis (dat beloven er meer...) maar het was echt zo. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 20-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering , super kwaliteit .goede prijs .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online camera koffers besteld , site is overzichtelijk, snelle levering , kwaliteit van gekochte artikelen zeer goed . Artikel in de aktie dus ook nog hele goede prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Deinum 20-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Duidelijke website, heel gemakkelijk te vinden wat ik zocht. Werd ondanks een zeer gering bedrag van een paar euro's gratis en nog dezelfde dag bezorgd. Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick te Pas 20-12-2017 Via de website gekocht

grote klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prachtige collectie, site overzichtelijk, snelle levering en als je een vraag stelt een vlotte beantwoording

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas van den Hoorn 20-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service van Cameraland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en zeer gunstige prijs met goede productvoorlichting.
Prima verpakt met duidelijke factuur, correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artistieke fotografie 20-12-2017 Via de website gekocht

Ik was niet blij maar dat is mooi rechtgezet!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij black Friday flitser gekocht met waanzinnig veel korting. Werd ik zo'n dag gebeld, sets op...jammer de pammer. Geen tegenaanbidof what so ever. Ik toch even daar wat van gezegd. Nog steeds jammer de Lammers. Toen plots 2,5 week later en mailtje, of ik nog geïnteresseerd was want ze hadden nog een flitser op de kop kunnen tikken. Kreeg ik hem voor de Black Friday-prijs. Ik blij man!! Stat nu mooi te shinen in mijn huis. Goeie actie Dus, mooi rechtgezet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanswa 20-12-2017 Via de website gekocht

Gewoon een eerlijke winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een zonnekap besteld, die bleek bij cameraland het minste te kosten, en het snelste te leveren. Cameraland heeft een uitgebreid assortiment en maakt leuke youtube filmpjes.
Ik heb niet veel dingen in te hoeven vullen, en het artikel was via google shopping makkelijk te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De_Kuijp 20-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een nieuwe cameratas en vond deze online bij Cameraland. Dat er geen leveringskosten bijzaten zorgde voor een scherpe prijs. De tas kon ik de volgende dag in mijn eigen tijd afhalen bij een PostNL punt. Dus goed en snel geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobHend 19-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was mijn 2e accu verloren. Altijd lastig. Door een zeer snelle levering weer uit de problemen!
Al heel veel camera's gekocht in de loop der tijd bij Cameraland. Prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 19-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed op de hoogte gehouden naar aankoop product, verzendkosten waren ook nog eens gratis, dus was niet moeilijk om voor deze webwinkel te kiezen.
Snelle verzending, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 19-12-2017 Via de website gekocht

Laagste prijs, geen verzendkosten, adequaat verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de prijsvergelijking niet alleen de laagste prijs van het product, maar ook geen verzendkosten. Prima verpakt en snel verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 19-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam wat nieuwe spulletjes kopen bij Cameraland in Alkmaar, ik ben goed en plezierig geholpen. Kundig advies waar nodig, zonder opdringerig te worden. Ik heb mijn eigen keuze kunnen maken. Toen ik een paar dagen later terug kwam om nog iets op te halen, wilde ik nog wat advies over een PC programma, daar werd alle tijd vooruit getrokken. M.a.w. er is alle tijd voor je, zeer aan te bevelen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 19-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Middels de website informatie had ik mijn keuze al gemaakt voor een Nikon D5600 18-140. In de winkel toen nog de juiste bundel gekozen en mij verder laten adviseren over mijn keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikograaf 19-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, kan gemakkelijk geraadpleegd worden en de dag daarna wordt er correct geleverd.
Wat de prijs betreft een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-12-2017 Via de website gekocht

Batterij

Algemene score

10,0
Ruime keuze, makkelijk bestellen, simpel afrekenen, snelle levering, uitstekende service,
betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda vdM 18-12-2017 Via de website gekocht

Goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop met uitgebreid assortiment en goede prijzen. Bijzonder snelle levering. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henry Bos 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Duidelijke informatie en vergelijking tussen producten. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 18-12-2017 Via de website gekocht

Prima bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kan ook weinig mis gaan. Ging om een zonnekap. Prima op tijd, past goed. Dat is het. Simpel en doeltreffend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-12-2017 Via de website gekocht

Prima service...zeer klantgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Cameraland gekozen door de adviezen van 2 clubgenoten. En ervaar nu ook zelf de goede service en klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liz koopmans 18-12-2017 Via de website gekocht

Top service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi duidelijk en overzichtig winkel .Mooi collectie
Aardig medewerkers .
Goed informatie
En ook belangrijk de koffie stond klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterink 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle, correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dag na bestelling de Nikon accu goed verpakt ontvangen. Prijstechnisch op dat moment het meest interessante bedrijf om de accu bij aan te schaffen. Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij anderen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MR 18-12-2017 Via de website gekocht

helaas defect bij levering

Algemene score

3,0
Helaas was het tablet defect bij levering. Het defecte tablet dezelfde dag retour gestuurd maar nog geen reactie of geld terug ontvangen ......
(Overigens eerder zonder problemen een tablet bij Cameraland gekocht.)

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 20-12-2017

Bedankt voor uw feedback.

Wat vervelend dat u een defect product hebt ontvangen. Uiteraard zullen we dit zo snel mogelijk voor u oplossen.

In onze administratie zie ik dat uw aankoop inmiddels door u aan ons is geretourneerd. Mijn collega heeft uw aankoop gecrediteerd.

Ik zie dat u van ons geen bevestiging hebt gehad na ontvangst van uw retour. Hiervoor mijn excuses.
Wij zullen meer aandacht besteden aan ons retoursproces om dit in de toekomst te verbeteren.

Mocht er voor u nog iets onduidelijk zijn, neemt u dan graag per mail contact op met info@cameraland.nl of telefonisch op 088 - 5150 100.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Aart vd Rest 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service en Website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Cameraland gekozen vanwege z'n duidelijke website en snelle levering. En wat heel belangrijk is, GEEN VERZENDKOSTEN.
Wat bij de concurrent voor hetzelfde artikel wel het geval is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, snelle levering. Enige minpunt is dat de twee lensdoppen in een reklatief grote doos werden versturd. zeer milieu onvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 18-12-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige prettige website met kwalitatief hoogstaande producten. 1 jaar garantie op 2e hands apparatuur vind je haast nergens, gewoon top! Levering was zoals verwacht: snel!
Ga zo door cameraland :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowepro Apex 60 AW 17-12-2017 Via de website gekocht

Zoals afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Cameraland gekozen omdat daar de cameratas het goedkoopst was en omdat bij een vorige bestelling precies ging zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Frank G. 17-12-2017 Via de website gekocht

Goede informatie en transparantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatie over nieuwe en gebruikte artikelen is goed. Zo kun je zelf een goede afweging maken wat je kunt kopen. Ook de filmpjes geven een stuk helderheid. De levering is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland heeft een overzichtelijke site met veel informatie.
Het bestellen is duidelijk een gaat vlot.
Het pakje had ik netjes verpakt binnen een dag op de mat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel RoboCop 17-12-2017 Via de website gekocht

Aan iedereen te bevelen, gewoon mega goede service TOP??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is aan te bevelen aan iedereen, zeer zeker voor ons Belgische klanten. Gratis verzending om 16u00 besteld en dag nadien om 08u10 geleverd, wat wil je nog meer dit is top service. Nu over aangekocht product, zeer goed makkelijk te bedienen en van heel goede kwaliteit voor een mini prijs. Heb al veel duurdere toestellen gezien en werken maar half zo goed en snel. Vanaf nu is deze webshop mijn favoriet, zal enkel elders gaan indien ze niet hebben wat ik zoek. Je wordt behandeld als een koning😜

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nanista 16-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

De beste camera winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel met vriendelijke en behulpzame service, professionele houding en vakkennis. Ik ben heel blij met het advies dat ik kreeg over mijn nieuwe camera.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Lauwaert 16-12-2017 Via de website gekocht

Gewoonweg eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prima prijs voor een degelijke lenspouch, en bovendien gewoonweg eenvoudig te bestellen. Meer moet dat niet zijn 👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Hogeling 16-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke web shop en een ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Vos 15-12-2017 Via de website gekocht

Mooie lens, prima prijs, keurig verpakt verzonden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie groothoeklens. Hij is voor ern prima prijs gelevert. Keurig verpakt verzonden. Verzending ging snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 15-12-2017 Via de website gekocht

Tweedehands camera in nieuwstaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prachtige 2de hands nikon d5200 aangeschaft, als 2de extra body. In top staat precies volgens de beschrijving. Ook een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan v Woudenberg 15-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede webshop en tot dusver een prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede website met en webshop met, uitstekende berichten over de mogelijkheden en uitleg en tips om beter te gaan fotograveren top!! .

Reageer

Jan Paul 15-12-2017 Via de website gekocht

Goed product, redelijk snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De portable photocube voldoet aan de verwachtingen en werd na 3 werkdagen geleverd. Een suggestie voor verbetering van de website is om het mogelijk te maken de bezorgdag (liefst dagdeel) zelf te kiezen. Ik heb het product besteld ten tijde van de sneeuw, wellicht dat dat de levering iets vertraagd heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ad Kohne 15-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantgericht en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig geholpen en vakkundig te woord gestaan. Alle mogelijkheden van andere merken werden doorgenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews