Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verhagen 22-02-2018 Via de website gekocht

erg klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestelde artikel is keurig op tijd geleverd,een ander artikel tegelijkertijd besteld voldeed niet aan de verwachting, maar werd meteen retour genomen. Dit alles zonder moeilijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap S 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima site en vlotte duidelijke levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben ingegaan op een aanbieding van Cameraland,
De site is duidelijk en overzichtelijk evenals het afhandelen van mijn aankoop.
Verrast door de gratis levering onder de 20 euro, heel netjes.
Toen ook nog de levering op tijd en goed verpakt naar mij toekwam was ik dik tevreden.
Een eerste kennismaking en een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kaat 22-02-2018 Via de website gekocht

snelle en correcte service, materiaal prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg een goede aanbieding in mijn mailbox ivm een magazijnuitverkoop. Ook in het verleden vond ik bij cameraland al goede koopjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Dekker 22-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Erg vriendelijke & bekwaam personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een shop met een uitnodigende uitstraling. Je wordt er door aangetrokken. Het is er erg overzichtelijker je wordt door bekwaam personen geholpen, die ook goede adviezen geeft. Ook het mogen uitproberen van camera's & lenzen is geen enkel probleem.
Zeker voor het brengen van nog een bezoek.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ruud 21-02-2018 Via de website gekocht

Fantastisch geholpen bij mijn keuze en een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste foto speciaalzaak boven het IJ! Met een zeer uitgebreid assortiment, waar zeer deskundige mensen je goed helpen bij je keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduard 21-02-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb via internet een oplader besteld en bleek niet te werken, of niet geschikt voor mijn batterij, hij was goedkoop incl. verzending en retour ook kosteloos geld echt heel snel terug gestort door cameraland. Klasse

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evert 21-02-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldig in service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending en dat is altijd leuk. Ook bij een retournering zeer snel aankoop bedrag retour. Je wordt dus serieus en correct behandeld. Nee, Dit Is Mijn Winkel! En géén andere! Ik ben een blij en gerust klant, van Cameraland!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.S. 21-02-2018 Via de website gekocht

Goede afhandeling, complimenten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een batterypack voor mijn D7000 kwam ik bij Cameralanf uit. Duidelijke omschrijving, een jaar garantie op een 2e hands en snelle levering. Volgende dag had ik de bestelling al binnen zoals beloofd. Perfect! Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 20-02-2018 Via de website gekocht

Cameraland staat voor topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verschillende spullen gekocht bij Cameraland en altijd topservice!
Eender met wie je praat van het team, ze staan je meteen te woord en helpen je verder.
Leveringsadresje aanpassen, bestellinkje aanpassen, allemaal geen probleem en wordt meteen geregeld. Hier kom ik zeker terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 20-02-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende werkdag al in huis. Netjes te volgen via een linkje van de bezorger en de factuur via een mailtje.heel netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GePe 20-02-2018 Via de website gekocht

hel fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zorgeloos shoppen. uitstekende service. correcte en snelle levering. no nonsens objectief advies.
en er wordt meegedacht over je keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 20-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is overzichtelijk en er is een duidelijk overzicht van de klanten die hulp nodig hebben. De hulp wordt deskundig geboden en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Zo ben ik erg blij met mijn tweede hands lens

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-02-2018 Via de website gekocht

opgeruimde aanbeiding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Met landelijk twee goede aanbieders is het een lastige keus maken. Cameraland geeft je net dat beetje extra m.b.t. service en aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

André Huijzer 20-02-2018 Via de website gekocht

Cameraland heeft een geweldige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een set studiolampen Delamax besteld in de webshop, bij het instellen bleek een lamp stuk te zijn.
Klantenservices van Cameraland gebeld en de volgende dag nieuwe lamp ontvangen.
Heb 2,5 jaar geleden een 2e hands Canon 50 D bij Cameraland gekocht, en deze werkt nog steeds prima. Een betrouwbare winkel met kwaliteitsproducten en met een super klantenservices.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 20-02-2018 Via de website gekocht

Allemaal prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een verkeerde bestelling gedaan. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan en uitleg voor retour zenden gekregen en geld is keurig terug gestort op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Munnik 20-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al een aantal jaren vaste klant en kom altijd blij de winkel uit, niet alleen vanwege mijn aankoop maar vooral door de kundige uitleg over het product wat ik heb gekocht.
Topservice!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quinten 20-02-2018 Via de website gekocht

Snel en zorgvuldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat de aanbieding volledig beantwoordde aan mijn verwachting.
Een dikke plus, voor de snelle levering .

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 19-02-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een kortingsbon rond de kerst gekregen van € 25 die nu heb verziverd. Dat scheelde toch weer meer dan 10% op mijn aankoop. Mijn flitser werd keurig verpakt toegestuurd. Wel jammer dat de bezorgtijd wel met een hele grote marge werd doorgegeven. Verder niets dan lof!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DirkV 19-02-2018 Via de website gekocht

voortreffelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorafgaandelijk een mail gestuurd om de compatibiliteit te verifiëren met mijn Nikon camera, en daarna het order geplaatst. Ook de levering is geheel naar wens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 19-02-2018 Via de website gekocht

Niet geleverd wat besteld is.

Algemene score

5,0
A.d.h van reviews in de veronderstelling een handzaam balhoofd te krijgen (type FT-6694H). Er werd echter een FT-6694AH geleverd. Zwaar en veel te groot.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ben Slot 19-02-2018 Via de website gekocht

Prima aanbieding en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aanbieding, prima vervolgservice. De website is makkelijk in gebruik, gemeld wanneer beschikbaar in de winkel. Uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-02-2018 Via de website gekocht

Goed gedaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site waar je meteen alles ziet wat je nodig hebt - en ook niet meer. De levering gaat supersnel. De kwaliteit van de producten is hoog, zodat je weet dat je iets goeds in huis haalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem123 19-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, groot assortiment, prima prijzen. Tas is prima voor Panasonic GX8 met 14-140mm. Ruimte voor lader en reserve accu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 19-02-2018 Via de website gekocht

Bestelling NG-K01 Riemhouder prima verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Uitgebreid aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-02-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs, vlotte levering

Algemene score

6,0
Aanbieding Softbox 80x120 SF 80120 gekocht. Zou moeten passen op een Bowens flitser, volgens de informatie op de website. Hij past helaas niet op de Bowens Gemini. Goedkoop, ja. Bruikbaar, nee...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fried 19-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Staan je ook altijd correct te woord en denken mee en service staat op de eerste plaats. Ook qua prijs moet je volgens mij bij Cameraland zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Lombaerts 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze en de bestelling van de gekozen materialen verliep vlotjes. Evenals de betaling, geen problemen. De dag nadien, vanuit Nederland naar Tomorrowland in Boom, bij Antwerpen...driiiieng driiiieng...dag mijnheer...een paketje voor U... TOP! Alles goed verpakt. Open gedaan en meteen proberen. Alles werkt prima. TOP aanbeveling! Tot de volgende bestelling, zeker weten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 17-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site per abuis een verkeerd artikel besteld.
Geruild in de winkel, service met een lach ! Bovendien getrakteerd op een appeltaart 😋

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Wattingen 17-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed en deskundig en vriendelijk geholpen, en voor een zaterdag goede parkeer mogelijkheden , voormijn heel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korf 17-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettige en deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geschoolde deskundige mensen. Niet pushen naar een produkt of transactie. Door aan te reiken van suggesties goede keuzes gemaakt

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sk 16-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld en in de winkel opgehaald. Goede service en advies. Ruime keus in nieuwe en tweedehands camera's en objectieven.

Reageer

Tony 16-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle actie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had snel een accu nodig en kende cameraland eigenlijk al en ging zoeken op hun site... Zeer snelle levering, exact om 2359h besteld en volgende dag om 1830h in huis! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 16-02-2018 Via de website gekocht

Niets mis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige toegankelijke site. Prima prijs. Snelle levering. Duidelijke factuur. Correcte communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 15-02-2018 Via de website gekocht

Service is helemaal top

Algemene score

8,0
De shop is overzichtelijk en makkelijk te bedien en wat ook wel belangrijk is dat prijs kwaliteit verhouding goed is

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 15-02-2018 Via de website gekocht

Tamron 70-300

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben er tevreden over mijn bestelling bij cameraland, ik had een advertentie gezien en daarna telefonisch contact gehad. Werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Mijn bestelling was zelfs al de volgende dag in huis.
In de beschrijving stond dat er op mijn 2e hands lens gebruikssporen zouden zitten, maar ik kan ze niet vinden. Net als nieuw !

Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 15-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland kwam direct met een goed inruilaanbod en kwam dat ook na. Heel mooie winkel met vriendelijk personeel. In een woord: klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anny 15-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Word altijd super goed geholpen. Kom er al een aantal jaren en dat bevalt nog steeds prima. Goeie service. Niet duur en goed advies. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 15-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundig personeel, vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Cameraland een heel plezierige winkel. Er is veel ( deskundig ) personeel dat ruim de tijd neemt om klanten voor te lichten. Ook vind ik het plezierig dat je geholpen wordt bij een eigen desk. Het is voor mij even omrijden, maar dat heb ik er graag voor over!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Hoek 14-02-2018 Via de website gekocht

VERKNIPTE TANGO OLIVE

Algemene score

3,0
Ik stelde u telefonisch een vraag over een vreemdsoortige klep/ flap in de tango olive. Ik begreep niet hoe en waarvoor ik de flap kon gebruiken en hoe?
Uw afdeling verkoop had er geen boodschap aan.
Ik heb die flap er nu maar uitgeknipt, neemt maar ruimte in beslag. Bij een positief antwoord op mijn lullige vraag, zou die flap er nog in zitten.
Dus een flinke misser. Ik zou ook niet weten waarom ik nogmaals bij u zou kopen,

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 15-02-2018

Beste heer Hoek,

Jammer om te lezen dat de betreffende medewerker u niet heeft kunnen helpen met uitleg over de "flap". Gezien het grote assortiment kunnen niet alle medewerkers op de hoogte zijn van alle ins & outs van alle producten, maar er had zeker een betere opvolging moeten komen met een antwoord waar u iets aan heeft.
Excuses voor deze gang van zaken.
Wat betreft de flap; gelukkig heeft deze voor veel gebruikers geen toegevoegde waarde en wordt hij er inderdaad vaak uitgeknipt voor ruimtebesparing. De flap maakt het mogelijk om de tas als een sling-tas te gebruiken. Maar erg comfortabel of praktisch is dat niet.

Met vriendelijke groet

Reageer

Bert 14-02-2018 In de winkel gekocht

Goed service en persoonlijke benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt als klant nog persoonlijk behandeld en men neemt er alle tijd voor die nodig is. Een kleine storing aan de werking werd meteen vakkundig verholpen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Evert54 14-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vriendelijke en vakkundige service

Algemene score

9,0
Vriendelijke en vakkundige medewerkers, die de tijd voor je nemen. Het advies afstemmen op het kennisniveau van de koper. Ervoor zorgen dat je met het juiste product de winkel verlaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is "mijn" winkel waar ik dik tevreden over ben. Ik hoef nooit verder te zoeken, in de winkel altijd tijd voor je en een goed advies. Een keer geen tijd voor de winkel? Lekker via de website bestellen, met dezelfde vertrouwde service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

eelco 13-02-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed advies door ervaren fotografen.. Aanbod aan spullen is ook erg groot inclusief 2e hands spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 12-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldig geholpen met de keuze van een fototoestel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de drukte in de winkel werd er ruim de tijd genomen om advies te geven over een toestel dat bij mijn wensen past.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Joyce 12-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

geduld wordt beloond.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij aankomst leek de winkel gesloten, maar bij binnenkomst stond de winkel vol met wachtenden. Men wacht hier geduldig, of vertrekt, maar het geduld wordt beloond, eenmaal aan de beurt is de focus 😉 volledig. Hoewel ik al wist welke camera het moest worden, toch nog tips en tricks! Fijn geholpen en volgende keer weer bij cameraland Alkmaar!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edith Meutstege 12-02-2018 Via de website gekocht

Correcte prijs vooreen occassion

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze shop wegens zeer hoge reviews en een jaar garantie op een occassion plus een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 12-02-2018 Via de website gekocht

Super camera voor een super deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht al een tijdje maar de panasonic gx80 en bij cameraland.nl kon ik hem krijgen voor een goede deal en dat is me onwijs goed bevallen!
's avond besteld rond half 11 en de volgende dag al in huis, daar hou ik van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.v.H. 12-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke site. Product wordt snel geleverd. Goede informatie omtrent het product en het tijdstip van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien van der Els 12-02-2018 Via de website gekocht

Mijn eerste aankoop bij Cameraland is ZEKER niet de laatste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is perfect , de orderbevestiging, verzendbevestiging, betalingsbevestiging, garantie en de goede verpakking. Alles is supersnel, en binnen 24 uur geregeld, en kon ik gaan genieten van mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-02-2018 Via de website gekocht

Heel goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft zeer gemotiveerd en kundig personeel waardoor het heel prettig is om artikelen te kopen. Men is eerlijk en niet alleen om spullen te verkopen, maar daadwerkelijk advies te geven.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews