Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RDA 06-01-2018 Via de website gekocht

Top info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke info. Product komt overeen met eigenschappen vermeld op de site.
Producttoepassing/-mogelijkheden nog duidelijker gemaakt door bijhorend filmpje
Snelle en correcte levering, kortom ... top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 06-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via marktplaats op de site terecht gekomen.
Makkelijk te bestellen, betalen
Snel verstuurd en perfect ontvangen.

Dank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jansen 06-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Cameraland maakt zijn naam waar.

Algemene score

9,0
Al meer dan 8 jaar koop ik bij Cameraland mijn Nikon camera's lenzen en andere fotografie producten naar grote tevredenheid. Een pluspunt is zeker dat het personeel een constante factor is waardoor je met een vertrouwde verkoper zaken kunt doen. Nieuwkoop is niet altijd noodzakelijk aangezien men over een groot assortiment gegarandeerde producten beschikt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aviewfromthesky 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goed product gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
webshop geeft een zeer goed overzicht en ik had mijn product onmiddellijk gevonden. Het is een Tweedehands product en is in voortrefelijke staat

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-01-2018 Via de website gekocht

Doet wat ze belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een 2e hands product en vondhet bij Cameraland. Met garantie. Snelle levering. Betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 06-01-2018 Via de website gekocht

goedkope surfes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dit was de goedkoopste shop voor het kopen van mijn product
super handig gratis verzending ook is het vandaag besteld morgen in huis
super dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 06-01-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Bestelde op 27 november Carry Speed FS-Slim Prime MK III een riem voor de camera. Zijn nu 6 januari, nog steeds geen riem ontvangen. Toch hebben ze volgens hun site nog steeds 1 riem ter beschikking. De communicatie hierover verloopt zeer vermoeiend!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

H.Timmer 06-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en assortiment is groot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een uiterst vriendelijke en deskundige behandeling. Een niet bijgesloten handleiding van het product (2e hands) werd op mijn verzoek p.o. alsnog toegezonden.
Leveringen worden z.s.m. afgewikkeld.
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-01-2018 Via de website gekocht

Black friday

Algemene score

9,0
Net op tijd geklikt en zo een flashmate besteld, achteraf niet op voorraad, maar netje een mailtje of ik geduld had of mijn geld terug wilde, met zo’n aanbieding heb je geduld.
Alleen jammer dat batterij voor flitsmeter uit doosje was gehaald :-), maar die kosten kan ik zelf ook dragoon, ik had alleen graag gelijk aan de slag gewild.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mieke 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een shop waar ik een prima camera heb kunnen kopen met deskundig advies en tegen een goede prijs. Verder mogelijkheid om een cursus te volgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gino Slothouber 05-01-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

topwinkel met deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de winkel heeft een enorme keuze.Het personeel neemt alle tijd voor je.Als ze iets niet hebben zal het waarschijnlijk niet bestaan.De site is prima overzichtelijk en up to date.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 05-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, maar nutteloos product

Algemene score

5,0
Hoewel de levering van mijn bestelling snel en probleemloos was, ben ik toch niet tevreden over de aankoop. De bestelde afstandsbediening (N10) voor Nikon bleek namelijk niet op mijn camera (Coolpix P900) te passen. Op de site van Cameraland staat "geschikt voor Nikon", maar daarbij is niet aangegeven dat dat niet voor alle modellen geldt.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 07-01-2018

Beste Johanna,

Vervelend dat de informatie op de website niet accuraat was. Wij hebben dit inmiddels aangepast naar aanleiding van uw feedback.

Ik heb u een email gestuurd en u een duurder alternatief geboden zonder meerprijs. Wij zullen u deze kosteloos leveren.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Paulus 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service ! Deskundige uitleg !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Produkt was razendsnel uitverkocht. Uitstekend op de hoogte gehouden van de nieuwe levering.
Perfect en degelijk verpakt, precies volgens afspraak bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben de Vos 05-01-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle online camera-winkels zijn redelijk vergelijkbaar. De prijzen zijn veelal identiek en ook de garantie-voorwaarden en levering doen niet voor elkaar onder. Waarom dan toch Cameraland? Omdat ze een uitgebreid assortiment hebben en goede informatie en desgewenst deskundig advies geven. Ook over onverhoopt retourneren doen ze niet moeilijk. Waarom dan geen 10? Er ging een kleinigheid mis: ik kreeg geen T&T code in de mail. Maar dat was telefonisch snel opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Booi 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Serieuze aandacht en meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Serieus meedenkend, klantvriendelijk. Koffie wordt snel aangeboden, en je kunt meekijken op zijn schermen om keuzes te maken. Ook samen naar tips gekeken bij een speciale foto opdracht. Op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper nam uitgebreid de tijd voor me. Kon alles proberen en testen. Veel tips en adviezen mee gekregen. Heel vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-01-2018 Via de website gekocht

Eens maar nooit meer

Algemene score

1,0
Levertijd te lang.
Nieuwe lens is waarschijnlijk demo model geweest maar NIET nieuw.
Aftersales is ...... Ben voor de gek gehouden, nonchalante reactie.
Crediteren van terug gestuurde lens heeft veel te lang geduurd.
Ik zou mijn grootste vijand nog niet naar cameraland sturen.
De winkel hoeft geen contact met mij op te nemen toen ik ze nodig had reageerde héél nonchalant dus nu heb ik met hun ook niets meer te bespreken.
Groet,
xxxxx

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ernst Granneman 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een klantvriendelijkheid. Er werd alle tijd genomen tijdens de aanschaf van deze body. De verkoper was erg professioneel en ik kon met al mijn vragen bij hem terecht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Dirk Steenvoorden 05-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij inruil van mijn, één jaar geleden gekochte Panasonic, goed advies en meegedacht bij de aanschaf van een tweedehands Canon EOS 6D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 05-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel kom er graag
Altijd goed geholpen prima service
Nu keerje via internet besteld alles op tijd binnen. Er was 1 onderdeel niet goed, gebeld en dag later al binnen.
Je krijgt daar het gevoel dat je als klant serieus wordt genomen en dat is niet overal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex koers 05-01-2018 In de winkel gekocht
Hoefplan alkmaar

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat je gewoon merkt is dat de mensen, die je helpen vakkundig zijn.
En op de hoogte zijn van alle technische snufjes. Echte fotoliefhebbers!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel Huisman 04-01-2018 Via de website gekocht

Goed advies en snelle levering!

Algemene score

10,0
Na zoeken op de website om informatie en advies gevraagd.
Per omgaande zeer duidelijk antwoord ontvangen.
De bestelling werd vlot en accuraat afgehandeld.
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeBoer 04-01-2018 Via de website gekocht

Product niet op tijd geleverd

Algemene score

2,0
Ik ben niet tevreden met de levering van mijn camera. Ten eerste werd beloofd dat het de volgende dag in huis zou zijn, wat niet het geval was. Ten tweede werd ons de dag van bezorging medegedeeld dat het pakketje tussen 21.00 en 22.00 afgeleverd zou worden. Dit vind ik echt geen tijd om nog de deur open te gaan doen, na 20.00 zit die bij mij op slot.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Cameraland.nl 05-01-2018

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Vervelend dat u het gevoel hebt uw bestelling niet op tijd te hebben ontvangen. We hebben met de beste intentie gehandeld om uw bestelling rondom de feestdagen zo snel mogelijk bij u in huis te krijgen. Helaas is dit niet naar uw tevredenheid gelukt.

Wanneer u uw bestelling ontvangt, is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling en de gekozen verzendoptie.

Uw bestelling was helaas niet op tijd geplaatst om voor de kerstdagen bezorgd te kunnen worden.
Er is automatisch gekozen uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen na de feestdagen, waarbij geen rekening is gehouden met het feit dat de aflevering een avondlevering werd.

Mijn excuses voor het ongewenst leveren in de avonduren.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Hans Meijer 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Alle aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameraland is een drukke winkel. Dat is terecht. Desondanks neemt het personeel alle tijd voor de klant en staat een goede voorlichting voorop. Een slimme klant kiest een tijdstip uit waarop de drukte meevalt, zodat de wachttijd te overzien is. Alkmaar biedt meer dan Cameraland. Een leuke binnenstad met goede winkels en leuke restaurants. Maak een dagje uit van het kopen van een camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flyman 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kort geleden een koffer met plukschuim besteld bij Cameraland. Deze is weer zoals gewoonlijk zeer netjes verpakt en snel geleverd door Cameraland. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie de Ridder 04-01-2018 Via de website gekocht

Zeer Goede service en correcte afhandeling!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke omschrijving en weergave van het product. Ook al was de aankoop een tweedehands product was, ook dan een correcte service. Vandaag besteld en morgen in huis.
Kortom perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-01-2018 Via de website gekocht

Top site !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke site met goede prijzen voor top producten.
Snelle en correcte levering.
Gratis verzending !!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

ALLES TOP: aanbod, mensen, deskundigheid, service en prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk groots assortiment van hoogwaardige kwaliteit op voorraad, zowel nieuw als occasions. Prettige sfeer en mensen, zeer deskundige advisering op basis van reële praktijkervaring, super en ook snelle service, en toch zeer scherpe prijzen! Wat wil je nog meer?!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 04-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd telefonisch goed geholpen om via de website een afhaal bestelling te plaatsen. Kon het dezelfde dag nog ophalen. Het was wel erg druk in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Wolzak 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Omrijwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de drukte in de winkel nam de verkoper (met véél kennis van zaken) alle tijd om ons te adviseren bij de keuze! Voor zo'n winkel zit ik graag een uurtje in de auto.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sneek 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik melding had gedaan van het niet werken van de accu lader van de camera, werd mij een nieuwe lader toegezonden, Dinsdag gebeld en donderdag had ik de lader met extra accu (dat is pas service) in huis. Omdat dit binnen de garantietermijn van 1 jaar viel, was dit kosteloos! Super service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Bruins 04-01-2018 Via de website gekocht

Niet geleverd

Algemene score

1,0
De bestelde lens is niet geleverd. Het geld is netjes terug gestort maar ik had liever de lens gehad die voor een scherpe prijs op internet stond
Als je iets wil verkopen moet je het ook leveren en je niet terugtrekken

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Anton vermeer 04-01-2018 Via de website gekocht

Het is meestal een geweldige website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameraland is een goede site, de producten die ze leveren komen meestal optijd en met de kwalitijt heb ik nooit problemen gehad, maar het heeft ook enkele nadelen, ik had laatst 2 schroefen en een verleng kabel besteld, deze kwamen aan door drie verschillende bezorgers in drie verschillende dozen, een van de schroefen mis ik nog.

Dus het heeft zijn trekjes maar ze leveren altijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Oop Lexie 04-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goed en vakkundig in de winkel geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk en je vindt gemakkelijk wat je zoekt, maar het is altijd plezierig om je aankoop op te halen in de prachtige winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.E. Lotens 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar De Hoef

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik fotografeer al een tijdje, maar ben er sinds een paar maanden echt serieus mee bezig. Ik zocht al een tijdje naar een goed statief en mediamarkt en bcc weten alleen het algemene ervanaf, dus was ik op zoek naar een winkel die gespecialiseerd was in camera’s.
Nu heb ik niet alleen een tafelstatief, maar ook een monopod en een Tripod.
En er is me heel goed uitgelegd over het verschil tussen een spiegelreflexcamera en een systeemcamera (die ik dit jaar nog wil gaan aanschaffen)
Dit alles werd mij rustig en duidelijk uitgelegd, niets overhaast.
Dus ik was erg blij met de service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beja Lap 04-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service, geweldige prijs/kwaliteit!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer oude filmpjes vanaf een harde schijf omgezet naar DVD’s in perfecte kwaliteit en voor een zeer schappelijke prijs. Echt een aanrader; hartelijk dank voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a bergen 04-01-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

geen goede uitleg overde camera

Algemene score

3,0
ik had wel iets meer uitleg verwacht kom zeker nog een keer terug voor de uitleg en alleonder delen zaten er niet bij

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 07-01-2018

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te lezen dat u voor uw gevoel niet voldoende uitleg hebt gehad. U bent van harte welkom nogmaals langs te komen.

U geeft aan onderdelen te missen bij de aankoop van uw camera. Kunt u ons een email sturen met uw factuurnummer en wat u precies mist? Wij zullen dit dan zo goed mogelijk oplossen.

Veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

E. 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle goede afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed aanbod tegen goede prijzen. Andere aanbieders waren duurder. Dit was niet de eerste maal dat ik bij Cameraland een aankoop deed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 03-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare lui!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige site, goede info. Verstand van zaken. Doen wat ze beloven. Snel geleverd. Ga ik vaker zaken mee doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Smit 03-01-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Aankoop statief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening, heel vriendelijk te woord gestaan en de juiste keuze gemaakt. Gekozen onderdeel nog voorradig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
3 reserve batterijen gekocht voor mijn Panasonic Lumix FZ1000. Prijs was fors lager dan bij de concurrent. Levering was, ondanks de feestdagen, gewoon snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christoph 03-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede advisering, zeer vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde zeker weten dat wat ik aan deze lens had. Verkoper gaf prima en deskundig advies, liet de functie van de lens zien op een camera.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charie 03-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle service, dinsdag bestellen en woensdag al in België !
Duidelijk site, en veilig betalen....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel Schipper 03-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering en goede prijs EN uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de zoekmachine van de webshop werkt heel goed. en ook goed dat er een tweedehands plek is. dat wekt vertrouwen. ook de samenwerking met fotospecialisten is erg leuk omdat je zo eens wat leert!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 03-01-2018 Via de website gekocht

Twijfelachtig na goede 1e indruk.

Algemene score

4,0
Mijn 2e x dat ik hier wat besteld heb. De 1e keer werd het verkeerde artikel opgestuurd en na 1 mailtje werd direct het juiste artikel binnen dag geleverd. Top opgelost!
Maar nu de 2e keer besloot ik 2ehands artikel te kopen (canon speedlite flitser) waar bij in de omschrijving stond dat hij zo goed als nieuw was. Ook stond er een misleidende foto bij met accessoires die er niet bij zaten. Bovendien was hij echt 2e hands en niet zo goed als nieuw! Er zat veel stof en vuiligheid tussen. Veel krasjes erop en maakte enorm veel kabaal. Besloot het retour te sturen en een andere te bestellen maar wat bij de 1e keer wel goed opgelost werd was dat nu niet het geval. Ipv dat hun als service alles voor mij regelden moest ik nu overal zelf achteraan en bovendien heb ik het geld van de retour ook nog niet gehad (na ruim anderhalve week).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Pieter Monsma 03-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens de Kerstdagen bestelde ik een demo Canon Powershot G7X II bij Cameraland. Het was niet de eerste keer dat we zaken deden en ook deze keer was de afhandeling als vanouds: uitstekend!
De camera, de service - en voor de Kerst nog een royale tegoedbon voor de Cameraland-Nieuwsbrief lezers - gaven de feestdagen een extra gouden randje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verrekijker 03-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gekochte verrekijker had een kleine fabrieksfout in de lens dat ontdekte ik bij thuiskomst, direct teruggegaan en een andere kijker gekregen, geen discussie geen probleem

Reageer

Leo 03-01-2018 Via de website gekocht

Super service, ook via mail en telefoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, ook via mail en telefoon! Duidelijke uitleg, helaas konden ze de juiste kabel niet leveren maar ze deden zekr hun best om uit te zoeken waar ik hem kon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 03-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gedoe met extra verzendkosten en zo, de prijs die er staat is de prijs die je betaalt. Prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de order, duidelijke factuur en track&trace.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joscho 03-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de lens gevonden via Marktplaats, vervolgens gereserveerd via de website en de volgende dag opgehaald in de winkel. Goede site, ook netjes dat gereserveerde artikelen direct verwijderd worden van referral sites. Geduldig, vriendelijke en ter zake kundig personeel in de winkel. Mooi en groot aanbod in de winkelvitrines.
Tip: voer een ticket-systeem in (nummertjes trekken) in de winkel. Dat maakt het voor klanten en personeel wel zo overzichtelijk wie er aan de beurt is.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews