Cameraland.nl

9.1

Deze score is gebaseerd op 4078 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Marc1310-09-2024
Ik was op zoek naar een speciefek (gebruikt) ouder model camerabody. Cameraland had een exemplaar beschikbaar en volgens de omschrijving zouden er wel duidelijke gebruikssporen en beschadigingen zijn maar was het een goed functionerend exemplaar. Dit in combinatie met een alleszins redelijke prijs en ook de beschikbaarheid van een batterijgrip met een vergelijkbare omschrijving heeft ervoor gezorgd dat ik deze twee items online gekocht heb (Alkmaar was wel wat erg uit de buurt voor mij...). De spullen zijn snel en goed verpakt verzonden en vandaag door mij ontvangen. Ik was aangenaam verrast. Niet omdat alles zoals verkocht ook snel en netjes geleverd was maar ook omdat de apparatuur wat mij betreft in een boven verwachting nette staat was. De zeer duidelijke en eerlijke beschrijving in de webshop heeft hiervoor gezorgd. Kortom: een uitstekende ervaring en op basis van mijn ervaring van harte aanbevolen, ook voor occasions!
Reëel aankoop/inruilbedrag09-09-2024
Reëel inruilprijs online. Een prijs die ook geldt als ze je apparatuur in de winkel hebben bekeken. In tegenstelling tot de andere grote winkels. Je een hoge waarde geven online waar fysiek in de winkel de helft vanaf gaat. Het bedrag volgende dag op mijn rekening. Top.
Sjaak Smit04-09-2024
De winkel heeft een uitgebreide keuze met vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel.

Henk02-09-2024
Telefonisch contact gehad met Cameraland, omdat alle andere leveranciers een levertijd van ongeveer 5 werkdagen hadden, Cameraland beloofde volgende dag of de dag erna, het werd de volgende dag, super Cameraland.
Rob02-09-2024
Wat lastiger te krijgen Sigma zonnekap hier gewoon op voorraad. En tegen een normale prijs ipv de hoge prijs die voor een gewoon stuk plastic wordt gevraagd.
Martin02-09-2024
Eerste keer dat ik bij Cameraland online bestelde. Heldere informatie! Enkele dagen later ontving ik mijn lens keurig verpakt en in prima staat zoals beloofd op de site!
Ineke v W31-08-2024
Ik had 27 augustus een screenprotector besteld voor mijn Canon R5 mark II, maar na ontvangst de volgende dag bleek dat ik (stom genoeg) de verkeerde besteld had. Ik had er eentje besteld voor een Canon 5D mark II. Op 28 augustus geretourneerd en twee dagen later stond het geld al weer op mijn rekening. Zo snel heb ik dat nog niet eerder meegemaakt.
M. Romviel31-08-2024
Makkelijk bestellen en snelle levering. Omschrijving had beter gemogen. Het was niet duidelijk of er een zonnekap bij de lens zat; volgens de omschrijving wel, volgens de foto’s niet. De foto’s hadden gelijk.
Oscar Boom30-08-2024
Ik zocht al een tijdje naar een grote hoeklens voor mijn Sony ZV-E10 en toen kwam ik deze tegen! Betaalbaar en degelijk! Er was veel informatie op de site over de lens en hij kwam snel binnen. Netjes!
Willem30-08-2024
Goede prijs/ kwaliteit wordt er gehanteerd. Zowel voor verkoop als voor inkoop. Levering gebeurt zoals het behoort. Betrouwbare informatie op de website/webshop.
Robert28-08-2024
Bought a new camera incl. equipment from Cameraland. Super friendly and accommodating staff. Fast delivery and all as expected.
Esther24-08-2024
Fotorugzak gekocht . Werd vlot geholpen met goede tips .
Elke24-08-2024
Levering 3 à 5 werkdagen bleek eigenlijk de volgende werkdag te zijn :-). Ideaal met de supermaan die avond. Meteen de lens kunnen uittesten en genoten van een gezellige avond fotoshooten met de zoon. 2de hands lens met 3 sterren was voor mij 4,5 sterren waard (slijtage klopte volledig met omschrijving). Heel tevreden met mijn 1ste aankoop. Alles perfect verlopen.
RobertD23-08-2024
duidelijke uitleg op de site. perfecte beschrijving wanneer artikel zou geleverd worden.
B. Kossen23-08-2024
Wat een fijne winkel met veel aandacht. Na veel contact en meerdere winkelbezoeken ben ik steeds fijn, deskundig en geduldig geholpen. Goed advies en denken mee met wat voor mij specifiek goede producten en combinaties zijn. Ze zijn ook niet bang om iets totaal anders (merk en of formaat) voor te stellen dan wat ik zelf al had uitgezocht om tot een juiste afweging te komen. Uiteindelijk een mooie Sony A6700 met accessoires aangeschaft. Erg goede ervaring en voor mij vanaf heden mijn standaard/vaste adres.
Dick23-08-2024
Fijn meedenken met hetgeen je nodig hebt. Goed geholpen
Jcdegids20-08-2024
Nette omschrijving van een tweedehands artikel. Snelle afhandeling en levering. Met een jaar waarborg, moet je zeker niet twijfelen om hier tweedehands materiaal aan te kopen, een aanrader
Moesbiljaar20-08-2024
Snel antwoord , gemakkelijk om te gebruiken . Eerlijke prijsstelling als ik een lens wil inleveren en snel uitbetaald .
Peter H16-08-2024
Goed persoonlijk advies gericht op de klant en diens wensen: geen agressief verkopen, ook wel eens afraden; goede prijs; flexibel bij het inruilen van je oude camera (als die goed is).
Sabine Bruhn13-08-2024
Cameraland werd me aanbevolen door een collega vanwege de goede klantenservice en het verstand van zaken. En ze zijn ook nog eens super snel! Ik heb afgelopen donderdag een camera besteld, en de volgende dag had ik hem al in huis. Helemaal geweldig!
M. Beer13-08-2024
Bij Cameraland vond ik de camera die nergens anders verkrijgbaar was. Heel gelukkig mee. De verzending was snel en perfect. Telefonisch contact is ook een plezier. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en krijgt de juiste antwoorden waar je verder mee kunt. Zeer aanbevolen!
johan Wolfard11-08-2024
overzichtelijk, in outlet naar een camera gezocht en ook gevonden, een sonya9ii.alles werkt prima.
Wendy de Boer10-08-2024
Heel tevreden!! De passie is voelbaar en een rijke hoeveelheid aan service en uitleg.
Butnottoday09-08-2024
Uitstekende accurate omschrijving op de website. Makkelijk besteld. Geleverd binnen de aangegeven tijd. Deugdelijk verpakt. In één woord: perfect.
Rob de Hart09-08-2024
Overzichtelijke site, zeer snelle levering. Heel fijn dat jullie ook naar een PostNL Pakketautomaat kunnen versturen. De zending was zeer vakkundig verpakt, zag er professioneel uit. Donderdagnacht besteld, zaterdag middag opgehaald uit de pakketautomaat!