Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca van Beelen 11-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel goed geholpen, uitgebreid en kundig advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn personeel die alle tijd neemt om je uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, tijd neemt voor je vragen. Wij zijn met een heel goed gevoel de winkel uitgegaan. Inclusief camera ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Munnik 11-11-2017 In de winkel gekocht
Cameraland in Alkmaar

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bracht mijn telelens weg ter reparatie en mij werd gezegd dat het wel 5 tot 7 weken zou duren.En als de kosten hoger dan 200 euro zouden worden ik eerst bericht zou krijgen.
Na twee weken echter kon ik een goed gerepareerde telelens ophalen tegen de schappelijke prijs van 112 euro. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boudewijn 11-11-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede prijs en een zeer snelle levering. Zal hier een volgende keer zeker weer bestellen. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvh 10-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende zeer snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie van de winkel n.a.v. mijn vraag om een vrijblijvende offerte voor mijn oude apparatuur. Kreeg meer terug dan bij een andere winkel voor mijn oude apparatuur waardoor ik voor hen heb gekozen om mijn oude apparatuur hier in te ruilen en een nieuwe camera bij hen te kopen. Perfecte snelle afwikkeling van retourzending en snelle levering van nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.F.Hissink 10-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering op afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben de bestelling laat gedaan. Toch de volgende dag binnen gekregen. Prima service en woord gehouden. Daar houdt ik van. Ook mijn volgende bestelling voor fotoapparatuur zal ik doen bij cameraandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doornbos 10-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitgebreide kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe camera. Het is heel duidelijk dat de medewerkers veel kennis van zaken hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Groen 10-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service

Algemene score

10,0
Ruime sortering, vriendelijk personeel, goede prijs, mooie winkel, goede service, uitstekende parkeergelegenheid.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John C. Dodde 10-11-2017 Via de website gekocht

Bij Cameraland heeft men de workflow volledig in de hand

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wijze waarop men bij Cameraland de zaken afhandelt, de manier van berichten via e-mail, de snelheid van afhandeling duidt op een hoge kwaliteitsnorm op basis van ISO. Men is er in geslaagd de juiste mensen op de juiste plaatsen te krijgen en allen weten wat het wordt klant voor begrip is en de daaraan gekoppelde klantvriendelijkheid. Mijn mening is gebaseerd op meerdere ervaringen en contacten met Cameraland. Hou vast en blijf aan de tOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 09-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en een prima bestel en betaalsysteem dat tevens resulteer in een snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Bruin 08-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldig product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site al veel, goede informatie en vergelijking tussen producten kunnen maken. Bij de aankoop van de medewerker prima service en extra nuttige informatie ontvangen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHW 08-11-2017 Via de website gekocht

Besteld onderdeel past niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Mijn recent aangekochte objectief blijkt na onderzoek een nieuw model te zijn (MK2) daarom past (helaas) de bij Cameraland bestelde zonnekap niet.

Jammer, daar een speciaalzaak mij daar op voorhand op had kunnen attenderen of mee kunnen informeren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 11-11-2017

Bedankt voor het plaatsen van een review.

Wat jammer dat de zonnekap niet past.
Ik vermoed dat wij op het moment van uw aankoop niet wisten welke uitvoering van de lens u in het bezit hebt.

Vanzelfsprekend wil ik dit passend met u oplossen.
Kunt u ons een mail sturen met uw order- en/ of factuurnummer?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

Martin 08-11-2017 Via de website gekocht

Communicatie kan beter !

Algemene score

6,0
Uiteindelijk goede levering, maar ik ben inmiddels van andere webshops gewend beter geïnformeerd te worden over het moment van verzending. Nu vroeg ik me af, wanneer wordt het verzonden, hebben ze het wel op voorraad en wanneer heb ik het in huis ? Bij de meeste webshops verzorgt de computer deze communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Cameraland.nl 11-11-2017

Bedankt voor uw review.

Graag wil ik het stukje communicatie van onze orderafhandeling verbeteren.

Kunt u mij per mail uw order- en/ of factuurnummer doorsturen?

Mocht uw order nog niet zijn afgehandeld kan ik met deze informatie gelijk zorgen voor de juiste opvolging van uw vragen en een zo spoedig mogelijke afhandeling.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Reageer

Hans 08-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en een scherpe prijs

Algemene score

9,0
Makkelijk te bestellen via de website, product was snel geleverd en dat voor een zeer scherpe prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeulen 08-11-2017 Via de website gekocht

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had even gebeld ben direct aan een fototoestel gekoppeld wat goed bevalt. had ook zoals beloofd de andere de bestelling in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mhfox 08-11-2017 Via de website gekocht

Snel, vakkundig, klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens het online shoppen naar een Tweedehands EF-S 55-250/4-5.6 IS STM kwam ik bij Cameraland terecht.
Ik heb toen gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door een medewerker van Cameraland, hij vroeg wat ik wou hebben en wat ik ermee ging doen, na eenig overleg kwamen we uit op een Canon EF-S 55-250/4-5.6 IS STM.
Na betaling had ik de volgende dag het objectief in huis, ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met de aankoop.
Ik zal zeker Cameraland aan mijn vrienden en familie aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivka Lindwer 07-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitgebreide service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper heeft in de winkel uitgebreid de tijd genomen om op al mijn vragen in te gaan en mij alles te laten zien wat ik wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Bom 07-11-2017 In de winkel gekocht
Heiloo

Goede en betrouwbare service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland Heiloo heeft bij de vorige aanschaf van een nieuwe compact camera mijn vertrouwen gewonnen door het goede advies. Het personeel met passie heeft mij aangesproken Na het bezoeken van de winkel heb ik me verdiept op de site, ter voorbereiding op de nieuwste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle De Bondt 07-11-2017 Via de website gekocht

The force is strong with this one

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is top!!! Wij waren verrast van de kwaliteit van het product!!! Je weet nooit hoe het zal zijn als je iets koopt via de website, maar de omschrijving van het product was super!!!

Review criteria:

Reageer

Bruce 07-11-2017 Via de website gekocht

Pakje ontvangen, had eerder verwacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Toen het last minute syndroom toesloeg bij een opdracht, ben ik gaan rondkijken wie het snelste mij inktcatridges zou kunnen leveren. Ik kwam terecht bij Cameraland. Vóór vrijdag middernacht besteld, zou ik het zaterdag kunnen ontvangen. Wel, het is uiteindelijk pas de dinsdag daarop geworden. Via hun klantenservice zou ik een standaard bezorgoptie hebben gekozen (gewoon wat ik op de site zag), maar er bleek verborgen achter een link meerdere bezorgopties te zijn, waarbij het pakket wel de volgende dag zou kunnen ontvangen. Dus let goed op de bezorgoptie!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zara 07-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, een aanrader, ook een retour wordt zeer snel afgehandeld. Ik ben uitermate tevreden over de algehele afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Schermerhorn 07-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kennis van zaken, op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik beschouw Camaraland als dé specialist in (natuur)fotografie en verrekijkers. Ze adviseren me goed, op basis van mijn wensen. Ze hebben aandacht voor elke klant en nemen de tijd voor informatie&uitleg. Dat is fijn en nodig bij de aanschaf van zo'n kostbare aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Harte 06-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mankeerde niets aan!

Algemene score

9,0
De informatie vooraf, tijdens en na de bestelling was uitgebreid en duidelijk. Ik ben er erg tevreden over en zal een volgende keer niet aarzelen en weer bij CameraLand bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wennies 06-11-2017 Via de website gekocht

Goed advies en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies in de winkel en snelle levering vanuit de webwinkel; ideale combi dus. heb jullie meteen aangeraden bij collega's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle-01 06-11-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een flash card voor mijn camera. Via de zoekfunctie kwam ik al direct bij de goede card uit. Besteld en de volgende dag al in huis, topservice voor een goede prijs !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van den Hoek 06-11-2017 Via de website gekocht

perfect aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ook op 2de hands is er een ruim aanbod voor een zeer nette prijs. Op Marktplaats vind je het niet beter. En hier heb je nog garantie en de service dat het naar je wordt verzonden. Heb het toestel inmiddels gebruikt en het werkt helemaal volgens verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 06-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service met een griffel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik erg twijfelde over welke camera ik wilde ben ik in de auto gestapt en naar Alkmaar gereden. Het was elke kilometer dubbel en dwars waard. Alle tijd werd voor me genomen en ik heb eerlijk en realistisch advies gekregen. De verkoper zei dat ik beter voor lens A kon gaan ipv B en beter het €300 verschil op zak kon houden. Dit omdat ik nog niet goed weet wat ik uiteindelijk wil met de camera. Hij zei dat ik dat beter eerst kan ontdekken voordat ik investeer in een veel duurdere lens. Echt Chapeau. Service die ik zelden mee heb gemaakt!

Uiteindelijk ben ik een prachtige 1Ds Mark iii rijker met een prachtige 50 mm 1.4 lens.

Aan mij hebben ze er een vaste klant bij. Top winkel!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 06-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel makkelijk te vinden, was ook op voorraad, prima prijs, snelle levering, kortom alles prima in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep verheugen 04-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

niks op aan te merken goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitgebreid assortiment goed advies denken met je mee , verkopers met kennis ik heb via de website gekocht en in de winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 03-11-2017 Via de website gekocht

simpel via webshop boeken

Algemene score

8,0
Webshop is duidelijk en simpel, genoeg uitleg, druk op de knop, betalen en klaar!!
meer heb ik niet te melden over een simpele bestelling in een webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alaye 03-11-2017 Via de website gekocht

Je mag je vergissen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een verkeerde bestelling zonder problemen kunnen omruilen. Direct geholpen en de klantenservice tot 22:00 bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-11-2017 In de winkel gekocht
Alkaar

Ze nemen de tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van Cameraland nemen de tijd voor je. Luisteren wat je wensen zijn en laten ook verschillende opties zien en je mag deze ook uitproberen. Ze smeren je niet zomaar iets aan en denken " zo nu de volgens de klant" , nee, pas als je weet wat je wilt hebben en je echt tevreden bent , zijn de mensen van Carmerland ook tevreden. En zijn er laten toch nog vragen of wil je extra uitleg. Ook dan ben je welkom en beantwoorden ze al je vragen. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-11-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dankzij telefoongesprek 2 e hands objectief gescoord. Met goede uitleg en rit naar Alkmaar bespaard. Echt snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kraay 02-11-2017 Via de website gekocht

perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lens gekocht, bleek niet te werken op mijn camera, zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad, lens terug gestuurd, na paar was het geld terug gestort , top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de Boer 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
leuke website met leuke en scherpgeprijsde 2dehandse artikelen die niet onderdoen van nieuw , zeker een aanrader om hier vaker te shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-11-2017 Via de website gekocht

goede keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toch altijd een beetje huiverig om een lens te kopen via internet. Als het maar is zoals vermeld. Aangenaam verrast, snelle levering, goed verpakt en de lens voldoet aan de gegeven omschrijving. Dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prudon, G.J. 02-11-2017 Via de website gekocht

Winkel is prima, levering door DHL slecht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Altijd prima geholpen in de winkel als ook via de webshop, levering via DHL was slecht. drie dagen van 11.00-15-00 zitten wachten, de derde dag om 14.19 geleverd. Track & Trace schoof telkens een dag op. Scanner heeft een klein vlekje onder het glas. Gelukkig valt het buiten het gebied voor negatieven of dia's, waarvoor ik hem heb aangeschaft, verder werkt hij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Karli 02-11-2017 Via de website gekocht

Strak geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site, zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en razendsnelle levering. Je hoeft niet verder te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
Alles gekregen op de volgende dag volgens afspraak,topsite dus een prima deal gemaakt.
Nette overzichtelijke website met veel info over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHollenberg 02-11-2017 Via de website gekocht

No nonsence winkel met prima medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn laatste aankoop was een statief (WT-6702 + Redged RT-2N balhoofd) welke de volgende dag al werd bezorgd. Met zorg ingepakt en alles klopte volgens de beschrijving. Een prima en zeer stevig statief waar ik veel plezier aan ga beleven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een voucher gekocht als verjaardagscadeau. Binnen twee dagen lag de voucher op de mat, echter hij was niet ingevuld. Na een kort telefoontje werd dit meteen geregeld, zodat het cadeautje op tijd in orde was. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H. 02-11-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima product. Dezelfde dag geleverd zoals aangegeven in de website. Klantvriendelijk bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P. 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Excellente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb eerder uitstekende resultaten ervaren met internet bestellingen. Had nu tijd om eindelijk de winkel te bezoeken, na mij tevoren op de website te hebben geinformeerd m.b.t. mijn wensen.
Werd uiterst hartelijk en zeer snel geholpen. Het door mij gewenst product werd snel (werkend) getoond incl. accesoires.
Betaalproces verliep nauwkeuring (een tweede controle!) en eveneens snel.
Chapeau voor de staf!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecilio 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantvriendelijke professionals

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Verkoper weet waar hij over praat en was tijdens het gesprek meer bezig met een adviesgesprek dan met een verkoopgesprek. Goede zaak!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fons Bitter 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Persoonlijke aandacht en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De start begint bij een goed gedocumenteerde en up to date website. Daarna verloopt een telefonische toelichting en prijsafstemming goed. Dat schept vertrouwen.
De aankoop in de winkel vloeit voort uit de twee voorgaande ervaringen.
De begeleiding bij de aankoop verloopt ook uitstekend en vervolgens ga je als tevreden klant de deur uit. Kortom; een goed georganiseerde winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Marlies 01-11-2017 Via de website gekocht

Snele en goede service

Algemene score

10,0
Snel kunnen vinden wat ik nodig had.
Goede prijs kwaliteit
Ik heb een grijsverloopfilter gekocht en dat werkt perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotoliefhebber 01-11-2017 Via de website gekocht

Keurige levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede deals, scherpe prijzen en een nette organisatie. Wat betreft producten hebben ze een ruim aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Sperling 31-10-2017 In de winkel gekocht

Deskundig en enthousiast advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is prima bereikbaar en heeft een leuke opzet met diverse individuele tafels waarbij je in alle rust deskundig advies krijgt van hele enthousiaste verkopers!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 31-10-2017 Via de website gekocht

Juiste informatie die ze verstrekken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tweede hands lenz en flits besteld op een zondag, maandag was alles geleverd, jullie info was zeer juist en alles was zeer zorgvuldig ingepakt
Ook heel aangenaam een retour document indien het artikel niet het juiste is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koekeloer 31-10-2017 Via de website gekocht

Levering niet volgens de website de volgende dag.

Algemene score

1,0
Volgens de website wordt de bestelling de volgende dag geleverd bij bestellen voor 23:59. Dit is niet waar. Ik heb voor 19:00 besteld, maar het werd pas de vogende dag verstuurd en zodoende pas de dag daarna aangekomen.
Toen ik er over belde en mailde kreeg ik geheel verschillende antwoorden van de medewerkers waarom dit zo is.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

JHD 31-10-2017 Via de website gekocht

Bij telefonisch verzoek om advies prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb jaren geleden voor deze shop gekozen omdat er ingeruild kan worden. Destijds een bezoek gebracht en adequaat geholpen. Sedertdien ben ik steeds teruggekeerd voor aanschaffingen, ook zonder in te ruilen. Prettige complete site, vlotte levering en redelijk geprijsd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews