Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1033 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos Bom 07-11-2017 In de winkel gekocht
Heiloo

Goede en betrouwbare service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland Heiloo heeft bij de vorige aanschaf van een nieuwe compact camera mijn vertrouwen gewonnen door het goede advies. Het personeel met passie heeft mij aangesproken Na het bezoeken van de winkel heb ik me verdiept op de site, ter voorbereiding op de nieuwste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veerle De Bondt 07-11-2017 Via de website gekocht

The force is strong with this one

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit is top!!! Wij waren verrast van de kwaliteit van het product!!! Je weet nooit hoe het zal zijn als je iets koopt via de website, maar de omschrijving van het product was super!!!

Review criteria:

Reageer

Bruce 07-11-2017 Via de website gekocht

Pakje ontvangen, had eerder verwacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Toen het last minute syndroom toesloeg bij een opdracht, ben ik gaan rondkijken wie het snelste mij inktcatridges zou kunnen leveren. Ik kwam terecht bij Cameraland. Vóór vrijdag middernacht besteld, zou ik het zaterdag kunnen ontvangen. Wel, het is uiteindelijk pas de dinsdag daarop geworden. Via hun klantenservice zou ik een standaard bezorgoptie hebben gekozen (gewoon wat ik op de site zag), maar er bleek verborgen achter een link meerdere bezorgopties te zijn, waarbij het pakket wel de volgende dag zou kunnen ontvangen. Dus let goed op de bezorgoptie!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zara 07-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden, een aanrader, ook een retour wordt zeer snel afgehandeld. Ik ben uitermate tevreden over de algehele afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Schermerhorn 07-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kennis van zaken, op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik beschouw Camaraland als dé specialist in (natuur)fotografie en verrekijkers. Ze adviseren me goed, op basis van mijn wensen. Ze hebben aandacht voor elke klant en nemen de tijd voor informatie&uitleg. Dat is fijn en nodig bij de aanschaf van zo'n kostbare aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Harte 06-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mankeerde niets aan!

Algemene score

9,0
De informatie vooraf, tijdens en na de bestelling was uitgebreid en duidelijk. Ik ben er erg tevreden over en zal een volgende keer niet aarzelen en weer bij CameraLand bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wennies 06-11-2017 Via de website gekocht

Goed advies en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies in de winkel en snelle levering vanuit de webwinkel; ideale combi dus. heb jullie meteen aangeraden bij collega's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle-01 06-11-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een flash card voor mijn camera. Via de zoekfunctie kwam ik al direct bij de goede card uit. Besteld en de volgende dag al in huis, topservice voor een goede prijs !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van den Hoek 06-11-2017 Via de website gekocht

perfect aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ook op 2de hands is er een ruim aanbod voor een zeer nette prijs. Op Marktplaats vind je het niet beter. En hier heb je nog garantie en de service dat het naar je wordt verzonden. Heb het toestel inmiddels gebruikt en het werkt helemaal volgens verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 06-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top service met een griffel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik erg twijfelde over welke camera ik wilde ben ik in de auto gestapt en naar Alkmaar gereden. Het was elke kilometer dubbel en dwars waard. Alle tijd werd voor me genomen en ik heb eerlijk en realistisch advies gekregen. De verkoper zei dat ik beter voor lens A kon gaan ipv B en beter het €300 verschil op zak kon houden. Dit omdat ik nog niet goed weet wat ik uiteindelijk wil met de camera. Hij zei dat ik dat beter eerst kan ontdekken voordat ik investeer in een veel duurdere lens. Echt Chapeau. Service die ik zelden mee heb gemaakt!

Uiteindelijk ben ik een prachtige 1Ds Mark iii rijker met een prachtige 50 mm 1.4 lens.

Aan mij hebben ze er een vaste klant bij. Top winkel!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 06-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel makkelijk te vinden, was ook op voorraad, prima prijs, snelle levering, kortom alles prima in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bep verheugen 04-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

niks op aan te merken goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitgebreid assortiment goed advies denken met je mee , verkopers met kennis ik heb via de website gekocht en in de winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 03-11-2017 Via de website gekocht

simpel via webshop boeken

Algemene score

8,0
Webshop is duidelijk en simpel, genoeg uitleg, druk op de knop, betalen en klaar!!
meer heb ik niet te melden over een simpele bestelling in een webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alaye 03-11-2017 Via de website gekocht

Je mag je vergissen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een verkeerde bestelling zonder problemen kunnen omruilen. Direct geholpen en de klantenservice tot 22:00 bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-11-2017 In de winkel gekocht
Alkaar

Ze nemen de tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van Cameraland nemen de tijd voor je. Luisteren wat je wensen zijn en laten ook verschillende opties zien en je mag deze ook uitproberen. Ze smeren je niet zomaar iets aan en denken " zo nu de volgens de klant" , nee, pas als je weet wat je wilt hebben en je echt tevreden bent , zijn de mensen van Carmerland ook tevreden. En zijn er laten toch nog vragen of wil je extra uitleg. Ook dan ben je welkom en beantwoorden ze al je vragen. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-11-2017 Via de website gekocht

Supergoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dankzij telefoongesprek 2 e hands objectief gescoord. Met goede uitleg en rit naar Alkmaar bespaard. Echt snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Kraay 02-11-2017 Via de website gekocht

perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lens gekocht, bleek niet te werken op mijn camera, zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad, lens terug gestuurd, na paar was het geld terug gestort , top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald de Boer 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
leuke website met leuke en scherpgeprijsde 2dehandse artikelen die niet onderdoen van nieuw , zeker een aanrader om hier vaker te shoppen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 02-11-2017 Via de website gekocht

goede keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toch altijd een beetje huiverig om een lens te kopen via internet. Als het maar is zoals vermeld. Aangenaam verrast, snelle levering, goed verpakt en de lens voldoet aan de gegeven omschrijving. Dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prudon, G.J. 02-11-2017 Via de website gekocht

Winkel is prima, levering door DHL slecht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Altijd prima geholpen in de winkel als ook via de webshop, levering via DHL was slecht. drie dagen van 11.00-15-00 zitten wachten, de derde dag om 14.19 geleverd. Track & Trace schoof telkens een dag op. Scanner heeft een klein vlekje onder het glas. Gelukkig valt het buiten het gebied voor negatieven of dia's, waarvoor ik hem heb aangeschaft, verder werkt hij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Karli 02-11-2017 Via de website gekocht

Strak geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site, zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en razendsnelle levering. Je hoeft niet verder te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
Alles gekregen op de volgende dag volgens afspraak,topsite dus een prima deal gemaakt.
Nette overzichtelijke website met veel info over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHollenberg 02-11-2017 Via de website gekocht

No nonsence winkel met prima medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn laatste aankoop was een statief (WT-6702 + Redged RT-2N balhoofd) welke de volgende dag al werd bezorgd. Met zorg ingepakt en alles klopte volgens de beschrijving. Een prima en zeer stevig statief waar ik veel plezier aan ga beleven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een voucher gekocht als verjaardagscadeau. Binnen twee dagen lag de voucher op de mat, echter hij was niet ingevuld. Na een kort telefoontje werd dit meteen geregeld, zodat het cadeautje op tijd in orde was. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H. 02-11-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima product. Dezelfde dag geleverd zoals aangegeven in de website. Klantvriendelijk bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P. 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Excellente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb eerder uitstekende resultaten ervaren met internet bestellingen. Had nu tijd om eindelijk de winkel te bezoeken, na mij tevoren op de website te hebben geinformeerd m.b.t. mijn wensen.
Werd uiterst hartelijk en zeer snel geholpen. Het door mij gewenst product werd snel (werkend) getoond incl. accesoires.
Betaalproces verliep nauwkeuring (een tweede controle!) en eveneens snel.
Chapeau voor de staf!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecilio 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Klantvriendelijke professionals

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Verkoper weet waar hij over praat en was tijdens het gesprek meer bezig met een adviesgesprek dan met een verkoopgesprek. Goede zaak!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fons Bitter 01-11-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Persoonlijke aandacht en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De start begint bij een goed gedocumenteerde en up to date website. Daarna verloopt een telefonische toelichting en prijsafstemming goed. Dat schept vertrouwen.
De aankoop in de winkel vloeit voort uit de twee voorgaande ervaringen.
De begeleiding bij de aankoop verloopt ook uitstekend en vervolgens ga je als tevreden klant de deur uit. Kortom; een goed georganiseerde winkel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Marlies 01-11-2017 Via de website gekocht

Snele en goede service

Algemene score

10,0
Snel kunnen vinden wat ik nodig had.
Goede prijs kwaliteit
Ik heb een grijsverloopfilter gekocht en dat werkt perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fotoliefhebber 01-11-2017 Via de website gekocht

Keurige levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede deals, scherpe prijzen en een nette organisatie. Wat betreft producten hebben ze een ruim aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Sperling 31-10-2017 In de winkel gekocht

Deskundig en enthousiast advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is prima bereikbaar en heeft een leuke opzet met diverse individuele tafels waarbij je in alle rust deskundig advies krijgt van hele enthousiaste verkopers!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 31-10-2017 Via de website gekocht

Juiste informatie die ze verstrekken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tweede hands lenz en flits besteld op een zondag, maandag was alles geleverd, jullie info was zeer juist en alles was zeer zorgvuldig ingepakt
Ook heel aangenaam een retour document indien het artikel niet het juiste is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koekeloer 31-10-2017 Via de website gekocht

Levering niet volgens de website de volgende dag.

Algemene score

1,0
Volgens de website wordt de bestelling de volgende dag geleverd bij bestellen voor 23:59. Dit is niet waar. Ik heb voor 19:00 besteld, maar het werd pas de vogende dag verstuurd en zodoende pas de dag daarna aangekomen.
Toen ik er over belde en mailde kreeg ik geheel verschillende antwoorden van de medewerkers waarom dit zo is.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

JHD 31-10-2017 Via de website gekocht

Bij telefonisch verzoek om advies prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb jaren geleden voor deze shop gekozen omdat er ingeruild kan worden. Destijds een bezoek gebracht en adequaat geholpen. Sedertdien ben ik steeds teruggekeerd voor aanschaffingen, ook zonder in te ruilen. Prettige complete site, vlotte levering en redelijk geprijsd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 31-10-2017 In de winkel gekocht
Almaar

Top service :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
"Helemaal" vanuit Friesland naar Alkmaar omdat ik uit ervaring weet dat ik niet teleurgesteld zal worden. En dat bleek ook weer eens. Super vriendelijk en zeer efficiënt geholpen. Dus: tot de volgende keer :)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 31-10-2017 In de winkel gekocht

goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed uitgelegd hoe alles werkt, ben aan het sparen voor een spiegelreflexcamera 77D en daar kreeg ik zelfs uitleg over. topie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

willem-van-asch@hotmail. com 31-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service,niks mis mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede goedkope producten,je word op de hoogte gehouden van je bestelling,de vlotte verwerking van het bestelde en de garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Poncelet 31-10-2017 Via de website gekocht

Aankoop Spoetnik via Catawiki

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Beste,
Het aangekochte toestel is niet bruikbaar... In 1 van de 2 objectieven zit er nogal wat schimmel zodat er veel overstraling is op de opnamen. Het toestel is dus enkel om uit te stallen en is voor mij niet bruikbaar... Spijtig.
Yvon Poncelet
www.yvon.be

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 31-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Altijd professionele service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een terugkerende klant van cameraland.nl. Dit hebben zij in mijn geval met name te danken aan de professionele en deskundige medewerkers die ze er hebben in combinatie met hun klantvriendelijkheid. Ik ben al enige tijd intensief bezig met het vak en zoek vaak eerst zelf naar oplossingen. Doordat ik graag zelf goed op de hoogte ben kom ik niet snel met vragen naar ze toe. Mocht het toch gebeuren staan ze me altijd geduldig en kundig te woord, nemen de tijd en welke vraag je ook stel, ze nemen je altijd serieus.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 30-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service, snell en keurige afwikkeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg garantie van 12 maanden op de occasion. Zelfs hulp hoe evt. zelf het kapotte scherm van mijn oude camera gerepareerd kan worden. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Eerlijke mensen die mét je meedenken in de keuze die er is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de winkel gevonden op internet. Google. Omdat ik een andere camera wilde ( tweedehands met garantie) vond ik het niet zo geslaagd omdat via internet te bestellen dus óp naar Alkmaar niet wetende wat ik aan zou treffen. In een vrij grote winkel, voor mij een snoepwinkel, zag ik al snel dat ik niet de enige was. Vreemd genoeg was ik snel aan de beurt. Wat natuurlijk wel prettig was. Ik werd geholpen door een vriendelijke jongeman die luisterde naar mijn wensen en niet onbelangrijk mijn portemonnee. Ondanks de drukte had deze verkoper alle tijd voor mij. Super. Thuis aangekomen stuitte ik direct op een probleem, dus bellen, wederom vol geduld en vriendelijkheid werd ik te woord gestaan. Een zéér tevreden klant met een prachtige camera.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Riet. 30-10-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een plaatselijke winkel kreeg ik enkel een slap verhaal te horen over kwaliteit,maar ik wilde deze simpele goedkoper teleconverter, met alle minpunten die er zijn en die ik weet. Voor dit geld en dit doel is het een prima aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel de Jong 29-10-2017 In de winkel gekocht

Alles is goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met mogelijkheid tot reservering. Vriendelijke en deskundige hulp in de winkel. Een aanrader voor de beginnende fotograaf!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Janmarver 28-10-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het te zijn !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een lens. Snelle zoek functie. Duidelijke omschrijving met foto's. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle afhandeling. Goed verpakt.

Reageer

mvank 28-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Niets dan lof!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een zoomlens bij Cameraland maar was niet helemaal tevreden over de kwaliteit. Binnen twee weken mocht ik 'm zonder opgaaf van reden ruilen voor een ander type lens. Beide keren erg goed geholpen en geadviseerd door vriendelijk en kundig personeel. Ik bestelde al enkele jaren online bij Cameraland, maar in het vervolg rijd ik gewoon van Haarlem naar Alkmaar toe als ik iets nodig heb. Topwinkel!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland hebben we gekozen omdat ze goedkoop geprijsd zijn en deskundig advies geven.
Wij werden snel en vakkundig geholpen. Op basis van onze wensen werden er enkele camera's gepakt en ons uitgelegd warde verschillen waren. Zowel technisch als in prijs. Wij zijn nog steeds tevreden over onze nieuwe camera. Wij komen trouwens al vele jaren bij cameraland en zijn nog nooit teleurgesteld geweest.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Aarnoudse 27-10-2017 In de winkel gekocht
winkel alkmaar

Veel aandacht voor mijn wensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als amateur-fotograaf, maar wel met specifieke wensen, ben ik met veel geduld geholpen. Alle camera's die voldeden aan mijn wensen zijn mij voorgelegd en de voors en tegens de revue
gepasseerd. Dankzij deze deskundige uitleg kon ik de juiste keuze maken.
Toen ik later terugkwam in verband met een probleempje was er weer alle aandacht.
Een geweldige winkel met deskundige en vriendelijke verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 26-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk toegankelijke site die veel informatie geeft, ook de second-life afdeling kan erg interessant zijn om te bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Case 26-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Met het verkeerde artikel de winkel uit

Algemene score

6,0
Ik weet het, het is mijn eigen schuld; ik was er zelf bij. Maar ik ging naar de winkel voor een Kenko PL FADER ND3 - ND400 maar ik loop, omdat die niet voorradig was, met een Kenko REALPRO ND1000 naar buiten. Ik heb het gevoel, dat ik me heb laten ompraten; eigen schuld, dat wel, maar toch.
Overigens zag ik later dezelfde REALPRO bij Bol.com toch wel flink goedkoper, maar ook dat .....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 27-10-2017

Bedankt voor het achterlaten van een review.

Ik lees dat u niet heel blij bent met het product dat u hebt gekocht. Graag kijk ik samen met u naar een oplossing die beter aansluit bij uw wensen.

Wil u ons per mail (info@cameraland.nl) uw ordernummer en- /of factuurnummer doorsturen?

Ik zal daarop reageren met een passende oplossing.
Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

marian 26-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel goed geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam voor een fotorugzak voor op reis; er was een uitgebreide hoeveelheid rugtassen voorradig; een heel aardige jongeman heeft heel geduldig alle voor- en nadelen uitgelegd van de tas waar ik uiteindelijk op uitkwam. Zelfs nog gekeken in de winkel naar een demonstratiefilm van de tas. Er werd alle tijd voor genomen.
Ik ben heel goed geholpen en ik ben blij met mijn tas.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews