Cameraland.nl

9.1

Deze score is gebaseerd op 4078 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter S07-07-2024
Mooie fotowinkel, goed assortiment, klantgerichte medewerkers met kennis van zaken die de tijd nemen.
Eric. T06-07-2024
Prachtige lens ben zeer tevreden er mee de eerste foto’s zijn er al mee gemaakt , pakket is zeer goed aangekomen en goed verpakt voor transport en goede service was binnen twee dagen in mijn bezit.
René K.06-07-2024
De website is overzichtelijk en bestellen gaat ook erg makkelijk. ik had 3 nanlite lampen besteld, daarvan was er één op voorraad, de andere 2 werden snel geleverd in de week erna. Misschien nog wel een tip voor de website, om eventueel het beschikbare aantal van een product weer te geven.

Fred06-07-2024
In deze winkel word je goed te woord gestaan. Er is duidelijk aandacht voor de klant. Uitgebreid assortiment. De gekochte spullen worden getoond en uitgelegd waar nodig. Vriendelijk personeel.
Koen03-07-2024
Ik had een vastloper in mijn Sony camera en werd erg goed geholpen bij Cameraland. Ik had mijn toestel 2 jaar geleden gekocht, maar via Cameraland 5 jaar garantie. camera teruggestuurd en dag erop ontving ik zelfs een leentoestel. Erg blij mee, want bij 2 jaar garantie was dit niet gelukt.
René de Jong01-07-2024
Prima in alle rust geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe systeemcamera.
Hans01-07-2024
Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was toen ik de bestelling van cameraland binnen kwam ! Zouden ze zich vergist hebben , en een nieuwe camera met lens in de doos gedaan hebben. Nee onzin natuurlijk maar hij lijkt wel nieuw! Mijn allereerste nieuwe / tweede hands camera ( Nikon D3400) en ben er zeer blij mee. Top service ! En hij was ook snel in huis. Dit zal niet de laatste keer zijn dat ik daar ga winkelen! En misschien lekker rond kijken in de winkel in Alkmaar. Groet, Hans
MAPU01-07-2024
Heldere en snelle communicatie betreffende mijn aankoop Er werd meteen mee gedacht over mijn aankoop. Er werd me een beter en nieuwere type camcorder aangeboden voor dezelfde prijs. Bovendien hebben ze heel snel geleverd. Fijne communicatie.
De Vries30-06-2024
Had een zonnekap nodiig en het blijkt noiet anzelfsprekend dat elke fotozaak deze in het assortimen heeft. Cameraland wel en levert ooknog een snel.
Frits30-06-2024
De webshop werkt makkelijk, de producten zijn ook grotendeels snel binnen gekomen. Tot zo ver positief. Wat mij echter tegen viel was de vermeldingen over de verzending, het was niet duidelijk wat er verzonden was en wanneer iets aan zou komen. Ik had 4 items besteld en kreeg deze uiteindelijk ook als 4 afzonderlijke paketjes binnen. ( niet erg milieu vriendelijk en kostenefficient) totdat ik een verzendbericht ontving, ik had maar 3 van de 4 bestelde items ontvangen, was mij niet duidelijk of er iets fout was gegaan. In de communicatie mag wel wat verbeterd worden. Verder heb ik een Larmour screenprotector bij mijn bestelde camera besteld, volgens de website was deze geschikt. De protector voor de monitor past ook perfect, echter de protector voor de LCD is een stuk te klein en dus niet bruikbaar. Acteraf blikt dat mijn camera ook niet op het stickertje van de protector vermeld staat. Ik ga hier nog over bellen of mailen, ik ben benieuwd hoe dit opgelost gaat worden. Verder zou ik 5 jaar garantie hebben op mijn camera, hierover echter geen info, moet ik nog iets doen of is het zo goed?
Tom de Wit26-06-2024
Goede service weten veel van bijna elke camera of andere dingen. En zijn hartstikke aardig.
Rens23-06-2024
Prettige medewerkers, waarbij tijd en haast nog niet centraal staan. Ontspannen nieuwe fotospulletjes kunnen testen.
Evert Schlebaum21-06-2024
Advies, meedenken en onderzoeken:allemaal top! Ga zo door, ik zal graag terugkomen in jullie winkel.
Carlo19-06-2024
Via een advertentie van een camera lens op marktplaats kwam ik op de site terecht. De beschrijving over de kwaliteit deed me besluiten om deze ook te kopen. De site is zeer klantvriendelijk zo ook de afhandeling van de bestelling. Omschrijving van de lens kwam geheel overeen, dus in zijn geheel betrouwbaar. Tot te volgende aanschaf van …….
Robert Koelewijn16-06-2024
Altijd vriendelijk en deskundig en juiste advies afgestemd op de behoefte van de klant, daarnaast ook geïnteresseerd in klant zijn of haar verhaal. Ik kom graag bij cameraland en ga weer tevreden naar huis, de service is ook helemaal top.
thierry16-06-2024
vlug geleverd,toestel zoals beschreven , is vaan hoog kwaliteit mooie service
Batterijgrip BG11 voor Canon15-06-2024
Verzorgd en netjes geleverd, bijna nieuw of zo goed als nieuw was mijn artikel zeker voor herhaling vatbaar. Ik zoek nog enkele lenzen en accessoires voor mijn EOS D MarkIII
Robbert-jan15-06-2024
Snelle levering en is in goede staat ontvangen. Prettig om via de website te bestellen en goede klantenservice. Verrekijker is erg fijn!
Leo Zuijderveldt15-06-2024
Ik heb bij Cameraland eerst een occasion Samsung NX30 digitale systeem camera online gekocht. Eenmaal bezorgd leek deze camera niiew met alle accessoires in een officiële Samsung doos. Een aantal dagen later zag ik op de website van Cameraland een occasion Samsung NX1 camera voor een lage prijs. Ik zag ook een top NX zoomlens van Samsung die ik met een snelle sd kaart erbij en heb de camera, zoomlens en sd kaart online gekocht. Een dag later zag ik op de website van PostNL dat het pakket opeens van de track en trace verdwenen was. Dan maar Cameraland hierover gebeld, de man van de klantenservice van Cameraland stelde mij gerust, er waren nog veel meer pakketten zoek, waarschijnlijk een container met de bewuste pakketten vergeten. En ja die dag er op kreeg ik een track en trace dat mijn pakket onderweg was en in de avond (zaterdag) alsnog bezorgd werd. De bewuste Samsung NX 1 zag er als nieuw uit met een oplader met 2 accu's. Ook de prime groothoek lens van Samsung en de pro sd kaart zat er bij. Alles netjes verpakt in een stevige kartonnen doos. Hulde Cameraland! Vanaf nu zal ik de website van Cameraland (occasions) regelmatig bezoeken!
Pauline Seijffert13-06-2024
Gekozen voor Cameraland omdat zij de camera ,die ik op het oog had, op voorraad hadden! Gereserveerd, opgehaald in Alkmaar, en ook nog goed advies gekregen over een lens. Heel tevreden over de aankoop en de service in de winkel.
Richard12-06-2024
Deskundig en eerlijk advies. Nemen de tijd en bieden goede service. Garantie van twee jaar op de aanschaf van een batterij voor mijn compactcamera had ik niet verwacht.
Rick Gerritsen10-06-2024
Fijne winkel met een assortiment aan kwaliteitsproducten en goede adviezen. Ik had een macrolens besteld en bezorgd gekregen, maar het geleverde type kwam niet helemaal overeen met wat ik besteld had. Het bleek een foutje in de webshop te zijn en het gewenste product was niet leverbaar. Ik koos het geleverde product toch te houden en ik kreeg als compensatie een waardebon; erg netjes!
GertJan09-06-2024
Benodigde studiolamp snel gevonden op de prettige site. Als vaste klant snel door het bestel proces en ditto snel geleverd .
Rob Morsch09-06-2024
Ik kwam binnen met een probleem met een flitser. Ik ben uiterst vakkundig en vriendelijk geholpen. Na wat testen en het delen van heel veel kennis door de medewerker met een voor mijn camera beter geschikte flitser erg tevreden naar buiten gekomen. Geweldige service en ik heb inmiddels geweldige foto's kunnen maken met alle tips die ik gekregen had. Ik had al meer aangeschaft bij deze winkel en ook cursussen gedaan. Nu kwam ik binnen met een camera en een flitser die ik er niet gekocht had en toch werd ik zonder moeilijkheden zeer goed geholpen.
Tjibbe09-06-2024
Na een chatgesprek met Thomas, die bijna direct reageerde op mijn vraag, was ik meteen tevreden over de eerlijkheid. Na wat rondsnuffelen op internet, heb ik besloten de 2e hands Fuji lens bij jullie aan te schaffen. De concurrerende prijs was uiteindelijk doorslaggevend. Op de site werd aangegeven dat de lens in de staat 'perfect' is/was en inderdaad eigenlijk gloednieuw naar mijn idee. Heel tevreden ben ik met de aankoop. Ook de manier waarop de lens geleverd werd was beter dan ik verwachtte. Dinsdag besteld woensdag in huis, perfect!!!