Cameraland.nl

9.1

Deze score is gebaseerd op 4078 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter08-06-2024
Het aanbod van Cameraland is marktconform en levering door hen is supersnel.
Mandy07-06-2024
De sensor van mijn camera was vuil. Deze laten reinigen, een set gekocht zodat ik het in de toekomst zelf kan doen en een prima uitleg gekregen. Als fijne bonus hoefde ik de reiniging zelf niet af te rekenen.
RO11HHW05-06-2024
Keurig geholpen bij de aflevering van mijn nieuwe camera, alle standaard instellingen en een firmware update netjes gedaan door Cameraland.nl

Rob D05-06-2024
Afhandeling prima.... product defect in de doos... geen vervangend product op voorraad..
Jeroen05-06-2024
Super fijne winkel om heen te gaan voor goed en persoonlijk advies. Daarnaast is het assortiment enorm en slaag je altijd
HenriDL04-06-2024
Product werd snel geleverd en was geheel, tot zelfs boven, mijn verwachtingen. Ook bij vragen achteraf kreeg ik zeer snel antwoord. Top. Warm aanbevolen!
Ellen03-06-2024
De online shop van cameraland vindt ik heel prettig om dingen op te bestellen en op te zoeken, maar het liefst ga ik naar de winkel in Alkmaar. Daar voel ik mij als een kind in een speelgoedwinkel! Mooie grote winkel met enorm veel keuze aan producten en aardige werknemers met veel kennis die je willen helpen. Vorige week geweest voor een nieuwe cameratas. Fantastisch geholpen door een dame die haar uiterste best deed om aan mijn wensen te voldoen. Verder heeft zij de tijd genomen om mij even wegwijs te maken met mijn statief die ik daar al eerder had aangeschaft. Kortom... ik was een blije tevreden klant die naar huis ging. Topwinkel... tot de volgende x
WR03-06-2024
Snelle levering, alleen vreemd dat van dezelfde order een pakje gebracht werd door DHL en de andere door PostNL
Jöran03-06-2024
Cameraland is een erg mooie camerawinkel waarbij alle medewerkers op een nette en correcte wijze te werk gaan. Je merkt dat er expertise en passie voor het vak fotografie aanwezig is. Voor zowel beginnende als gevorderde fotografen ben je hier altijd aan het goede adres.
Ilse02-06-2024
Je wordt super goed geholpen, geen standaard verhaal, maar de verkoper gaat in op je persoonlijke wens, maar test deze wens ook. Alle vragen worden uitgebreid en vakkundig beantwoord. Ook vond ik "verkoop" op locatie Hortus Alkmaar een uitstekend idee. Je kon de verrekijkers daar zelf prima uitproberen.
Kimberley01-06-2024
Meerdere keren wat besteld bij Cameraland, zowel nieuw als tweedehands. Goede prijzen, heldere product informatie en snelle bezorging.
Eelco Jansen31-05-2024
Wat een fijne beleving was het weer bij Cameraland Alkmaar. Het eerste oriënterende bezoek naar de Canon R6 Mark II werd alle tijd genomen om de camera te laten zien en ervaren. En ook bij mijn tweede bezoek, waar de camera werd aangeschaft werd alle tijd genomen.even de belangrijkste zaken doorspreken en laten zien, software updaten en wat verder nodig was. Ook het uit mogen/ kunnen uitproberen van de occasion Canon L lens was erg fijn! Een winkel met een fantastisch assortiment in vrijwel elk prijs segment. Een dikke aanrader!
Luc De Beleyr31-05-2024
Een duidelijke website en een snelle levering en daar bovenop is de verzending gratis. Dankzij de lens die ik heb aangeschaft, was alles in orde.
Martin Paap29-05-2024
Fijne winkel met enorm assortiment. Er wordt naar de klant geluisterd. Ze proberen je niet iets aan te smeren. Ook de voordeligere tweedehands optie wordt aangeboden.
Raymond29-05-2024
Tijdens het zoeken naar de beste aanbiedingen van de Nikon Zf kwam ik cameraland tegenmet de beste aanbieding. Tijdens het bestellen zag ik dat het drie tot vier dagen zou duren voordat de camera geleverd kon worden, wat ik overigens prima vond. Tot mijn grote verbazing werd er een pakketje de volgende dag bij mij afgeleverd met daarin.... Jawel! De Nikon Zf 🥳🥳🥳
Dylano29-05-2024
Mijn zoontje van 12 jaar is enorm blij met zijn lens! Hij heeft jullie webshop zelf gevonden online en heeft van zijn gespaarde geld de lens aangeschaft. Hij fotografeert voor zijn hobby auto’s die hij in zijn vrije tijd spot of tijdens evenementen. Deze lens was dus een goede toevoeging aan zijn camera! De lens is snel en keurig afgeleverd en voldoet helemaal aan zijn verwachtingen! De site is duidelijk en geeft duidelijke en voldoende informatie. De foto’s die hij ermee maakt zijn prachtig! En het scheelt een hoop bewerken! Hij houdt zeker deze webshop in de gaten om zijn hobby in de toekomst te kunnen uitbreiden!
Theo27-05-2024
Prima winkel met een groot assortiment. Vakkundige mensen die goed advies geven. Goede service.
Ingrid27-05-2024
Deze mensen helpen je heel goed en hebben er verstand van, ik heb atrose in mijn vingers maar wilde niet mijn hobby opgeven. Door me verschillende camera's vast te laten houden en ff foto's te laten in de winkel ,wist en voelde ik dat de camera die ik nu had gekocht canon EOS R10. Heel erg blij
Michael Echteld26-05-2024
Ik had een prima koopervaring met Cameraland. De sortering bleek heel ruim en het product dat ik kocht was lang niet in iedere winkel verkrijgbaar. De prijzen passend. Mijn product werd snel geleverd en was goed verpakt. Fijn dat er daarbij heel weinig / geen plastic werd gebruikt. De informatie rond de aankoop en levering was ook prima. Aanrader, wat mij betreft.
Steevz26-05-2024
Ik bestelde de Nanlite reflector online en haalde die op in Alkmaar. Ik werd meteen geholpen, en ik vind de Cameraland winkel so mooi en vol begerenswaardige fotoapparatuur! Ik kies ook voor aflevering in de winkel omdat de winkel heel makkelijk te bereiken is vanaf de Alkmaarse ringweg en genoeg parkeergelegenheid.
Hein Hooiveld26-05-2024
vriendelijk en vrij snel beantwoord precies en niets minder dan ik verwacht had,top
Chrisitan26-05-2024
Really great store. Customer service contacts you to notify you if your order is delayed or something changes. Really liked the interaction and would definitely get more products from them!
Michel25-05-2024
Duidelijk bestelproces, duidelijke info in de webshop. Het artikel was wel overdreven ingepakt: mijn geheugenkaartje kon m.i. best als brienbuspakje verstuurd worden, maar zat in een doosje lucht van 10 x 10 x 15 cm.
MPrinsen25-05-2024
Ik kom graag naar Cameraland. Je wordt er goed geholpen. Vriendelijke mensen met veel kennis en ze nemen de tijd om je te helpen. Ik wilde mijn camera upgraden naar een nieuwere versie. Er werd goed naar me geluisterd en ik ben erg goed geadviseerd. Daardoor de camera aangeschaft die ik graag wilde hebben. Ik heb mijn oude camera ingeleverd en kreeg daar een zeer schappelijk bedrag voor terug. Ik ging uitermate tevreden naar huis.
Yolanda24-05-2024
Zeer geduldig en professioneel geholpen. Er werd alle tijd genomen zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. Gekozen Nikon camera is dan ook helemaal top! Erg blij mee.