Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joost van Baars 27-03-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cardreader besteld, dag erop prima geleverd.
Keurige levering en goede service. Ook bij andere vragen netjes en behulpzaam te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 27-03-2017 Via de website gekocht

afstandsbediening Nikon

Algemene score

5,0
Snelle levering, echter is de afstandsbediening niet comptabel met de camera, ondanks dat dit wel op de site vermeld stond. Heb de afstandsbediening teruggestuurd, nog niets vernomen of terugbetaling ontvangen, dus wachten af, hierover kan ik dus nog niets vermelden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 29-03-2017

Beste Cindy,

Bedankt voor uw review.

Foute informatie op de website is natuurlijk nooit leuk. Graag wil ik dit voor u oplossen en de foutieve informatie corrigeren.

Kunt u ons per mail (info@cameraland) uw order-/ factuurnummer doorgeven? Ik kan dan zien wat u hebt aangeschaft en u verder helpen.

Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

Fred Hoogervorst
Klantenservice Cameraland.

Reageer

Tim Roelofsen 27-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel, mooie uitstalling van producten en goeie service. Topwinkel voor al uw camera producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda Vlaming 26-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Top zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze zaak gekozen vanwege de positieve ervaringen van anderen en vooral ook dat er veel toestellen op voorraad liggen. Ze nemen alle tijd voor je en leggen alles goed uit, ondanks dat het die dag druk was. Tussendoor nog koffie gekregen en zelfs bij de kassa kregen we goede uitleg over de camera ondanks dat er mensen stonden te wachten. Het is belangrijk dat ze aandacht aan je schenken, omdat een camera best een grote aankoop is, je moet daar de tijd voor nemen zodat je er later geen spijt van krijgt. Die tijd geven de medewerkers je. Dus ik kan niet anders zeggen, dat het een TOP ZAAK is.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 25-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Mooie winkel met vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom hier met enige regelmaat en bestel ook af en toe online. De winkel is echt een walhalla voor de foto en film freak! Topmerken, slimme hulpjes en leuke gadgets. Online bestellen is okay maar er binnen stappen geeft een nog betere ervaring.

Reageer

Freek 25-03-2017 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Aandacht voor de klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik de winkel binnenkwam had ik het idee een mijn eerste spiegelreflexcamera te gaan kopen. Ik werd geholpen door Eric. Eerst werd er naar je geluisterd en daarop wordt er gehandeld. De camera die op wensenlijstje stond zat niet meer in het assortiment. Omdat ik al in het bezit was van een systeemcamera welke niet geheel aan mijn verwachtingen voldeed was mijn eerste keuze dan ook een spiegelreflexcamera. Eric liet mijn toen de Fujifilm X-T10 + XC 16-50mm systeemcamera zien. Die zou zekers wel aan mijn verwachtingspatroon voldoen en lag binnen mijn budget. Er was een goede uitleg van wat de voordelen en de nadelen van beide systemen waren. Omdat ik graag macrofotografie wil gaan doen werd mij geadviseerd eerst eenvoudig te gaan beginnen. Er werd geadviseerd om met tussenringen te beginnen i.p.v. de duurdere macrolenzen. Er werd niets opgedrongen.
Mijn ervaring met Cameraland is top. Er wordt niet gehaast en ik werd geholpen met volle aandacht voor mij en mijn behoeften. Er wordt niet geprobeerd om je laatste cent uit je te trekken. Dit geeft mij een goed gevoel. Je wordt er nog behandeld als klant. Ik zou zeggen “tot de volgende keer, bedankt”.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smurfray 24-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een camera gezien op de webwinkel en die meteen gereserveerd. heb hem opgehaald in alkmaar werd goed en vriendelijk geholpen goede uitleg. Ik zou er zo weer wat kopen als ik iets nodig heb.

Reageer

Ingrid 24-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kom al jaren bij Cameraland. Ze zijn zeer vakkundig en vriendelijk en je kunt op foto gebied je hart ophalen, wat een assortiment!
Het is gewoon een Top winkel 👍

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVoorburg 23-03-2017 Via de website gekocht

Probleem goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was wat fout gegaan bij het verwerken van mij bestelling van een tweedehands lens. Uiteindelijk is dat heel netjes opgelost door Cameraland. Het tweedehands lens die ik uiteindelijk heb ontvangen is van goede kwaliteit en ik ben er zeer blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 23-03-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een tien! Het maakt niet uit of je telefonisch contact hebt, via de website of in de winkel persoonlijk. Het is een verademing om overal een kundige en vriendelijke reactie te krijgen. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 23-03-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is snel verlopen snelle ontvangst van de bestelde zaken . Helaas paste het extra wisselplaat niet op de vloeistofkop. retour zending aangevraagd en zonder problemen wordt dit nu opgelost en de juiste wisselplaat wordt nog opgestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie van Ringelesteyn 23-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekende en deskundige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam met mijn defecte Nikon D 60 camera bij Cameraland. Bleek helaas overleden te zijn. Mij werd uitstekend advies gegeven en heb een nieuwe Nikon D 3300 gekocht met een reserve accu. Doet het uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurenknufman 19-03-2017 In de winkel gekocht

Top geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen! Goede uitleg, geluisterd naar mijn wensen en uiteindelijk mij geholpen aan een camera naar mijn wens. Kan niet meer stoppen met fotograferen en kom ook zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry en Jaap Schinkel 18-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

hele goede, duidelijke en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in de winkel gaven wij aan, wat ongeveer onze wensen waren. De verkoper een prima adviseur pakte gelijk de camera, die het beste bij ons paste. Na een uitstekend goede uitleg, gingen wij blij met de camera naar huis !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-03-2017 Via de website gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde een Tango Olive cameratas bij Cameraland. Vlotte levering, goed verpakt. De tas: stevig, veel vakken, mooi ontwerp om te zien. De binnenkant is aan te passen: het oranje binnenwerk zit op z'n plaats vast met klittenband. Wie meer ruimte nodig heeft kan het verwijderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-03-2017 Via de website gekocht

vakkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze zaak enkele jaren terug leren kennen tijdens een door cameraland georganiseerde beurs in de oude kerk te Alkmaar.
Sindsdien mag ik er graag een paar keer per jaar komen,
om naar occasions te kijken of aankoop van een product.
Ik waardeer de vakkennis en de klantvriendelijkheid van de medewerkers zeer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjinta 16-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Bijzonder plezierig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel. Alles is zeer overzichtelijk opgesteld. Heel fijn die hoge tafels om samen met de verkoper te kunnen bespreken waarvoor je bent gekomen. Er wordt alle tijd genomen voor advies. Ik kan alleen oordelen over de verkoper die mij geholpen heeft, maar vond het bijzonder plezierig. Er werd me niets opgedrongen en ik kreeg vrijblijvend advies. Na de aankoop 2 x een email gestuurd met een vraag en ook die werden allervriendelijkst beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bories Marc 16-03-2017 Via de website gekocht

Heel correcte service = BRAVO

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond er de goedkoopste prijs en heel vlotte en gemakkelijke betaling !
Een zeer groot assortiment aangeboden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 16-03-2017 Via de website gekocht

beloofde top-conditie niet terecht

Algemene score

4,0
De vergrendeling van het Hasselblad magazijn bleek defect. Blijkbaar is het uit elkaar gehaald door een amateur en niet goed weer in elkaar gezet. Daardoor zat een vulringetje klem in het mechaniek dat moet verhinderen dat het magazijn van de camera af kan met geopende schuif. Aan de schroeven te zien is er geen professioneel gereedschap gebruikt.
Getwijfeld om terug te sturen, toch maar zelf nagekeken en hersteld, nu werkt alles naar behoren.
De website belooft: "Voor 21:00 besteld is morgen in huis"… Dat klopt niet want zondag besteld is woensdag in huis.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 18-03-2017

Beste Rutger,

Bedankt voor het plaatsen van een review.

Graag ontvang ik van u per mail (info@cameraland) uw factuur en/ of ordernummer, zodat ik kan nazien wat u hebt aangeschaft en wat wij eventueel kunnen doen om uw gevoel over de aankoop te verbeteren.

Mocht de levering inderdaad vertraging hebben opgelopen wil ik dit graag passend met u oplossen.

Team Cameraland

Reageer

Leo 16-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel bij mij in de buurt, met goede servivce en advies. Goede voorlichting en alternatieven werden geshowed. Blij dat deze shop in de buurt zit!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Schoenmaker 16-03-2017 Via de website gekocht

Correct advies en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst contact gehad over de mail, in verband met de juiste keuze acculader en een snel advies en afhandeling.Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Faber 15-03-2017 Via de website gekocht

Eindelijk een digitale spiegelreflex camera.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al een tijd op zoek naar een digitale body ter vervanging van mijn Pentax MZ-50 spiegelreflex. Deze heb ik gevonden in de tweedehands K20D body. De 35-80 mm zoomlens van Pentax past en werkt perfect. Een fantastisch resultaat voor weinig geld. Ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eit 15-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering, gratis verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een scherpe prijs, en ondanks een betrekkelijk gering aankoopbedrag toch gratis verzonden en zeer vlot geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 15-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geduldige goed uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper nam de tijd om ons geduldig uit te leggen hoe de verrekijker werkte en wat de verschillen waren, we mochten net zo lang er doorheen turen tot we eruit waren welke we wilden hebben. Fijn ouderwets geduld en vakmanschap.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 15-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een cameratas maar zag door de bomen het bos niet meer. Heel goed geadviseerd want ik kan nogal twijfelen. Prachtige cameratas gekocht waar ik ontzettend blij mee ben.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De insteek was om ff een simple camera te kopen. In gesprek met de verkoper bleek dat ik voor het doeleinde waarvoor ik een camera nodig had even wat ingewikkelder lag. Kreeg een goed advies en uitleg wat ik nodig had om de juiste foto's te maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Guido 13-03-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Overteffen van verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een afstand bediening voor mijn systeemflits kwam ik naar de winkel van Cameraland, waar ik in gesprek raakte. xxxxx hoorde mijn verhaal aan en vroeg goed door was ik wilde gaan bereiken met mijn flitser. Mijn verhaal samenvattend adviseerde hij mij om eens te kijken naar de nieuwe Nissen flitsers die alles konden wat ik wilde, intuïtief werkte en ook nog eens gunstig geprijsd waren. Hij nam serieus de tijd voor mij wat ik zeer waardeerde en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 13-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en een perfecte uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede hulp bij de keuze en een zeer kundig advies met daar bij een zeer snelle levering voor een zeer redelijke prijs en aan de levering was niets op te merken zeer goed verpakt en zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 13-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Weer een prima afspraak en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net zoals eerdere keren heb ik ook nu weer goede afspraken met Cameraland kunnen maken: kopen Nikon 500 mm nieuw met inruil Nikon 500 mm van ca 5 jaar oud. Mooie deal, prima service en nette inruilprijs kunnen afspreken. Top

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 13-03-2017 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Geweldige zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen zijn niet alleen experts in hun vak maar hebben ook een zeer vriendelijke persoonlijkheid.

Je kan idd je spullen inruilen en je krijgt er een redelijke prijs voor....maar het moet wel interessant zijn voor hen. En daar zijn ze heel eerlijk in.

Ik ben blij met hen....en zal honderden foto zaken passeren om liever deze cameraland te bezoeken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 12-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar, van Ostadelaan

We kwamen voor advies en gingen weg met twee camera's.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed aanbod, en veel kennis. Goede uitleg over de producten zodat je een goede keuze kan maken. Iedereen krijgt de aandacht die hij/zij verdient . Leuke attentie gekregen omdat camera cadeau werd gegeven voor een huwelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

camera 12-03-2017 In de winkel gekocht
cameraland alkmaar

Ik vroeg om uitleg En die kreeg ik. En snapte het.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuse goed geholpenEn er zijn in onze buurt geen grote foto zaken En ze nemen de tijd voor je

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Visman 11-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan, een goed advies, ruim assortiment en men neemt ruim de tijd voor uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C de Jongh 11-03-2017 Via de website gekocht

Prima service bij Cameraland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkopen kan (bijna) iedereen.
Maar wat als er iets niet goed gaat?
Op de site van Cameraland vond ik een mooi tweedehands balhoofd. Na de bestelling bleek dit een ander balhoofd te zijn dan dat ik dacht te krijgen.
Wat nu zo ijzersterk is bij Cameraland:
- zonder kosten retourneren
- uitstekende telefonische ondersteuning
- terugboeking aankoopbedrag zeer snel
Hier ga ik zeker nog een keer bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew Plevier 11-03-2017 In de winkel gekocht
te Alkmaar

Goed en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ook al koop je er niets, een gezellig praatje is altijd mogelijk en je bent altijd welkom voor verder advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berend 10-03-2017 Via de website gekocht

Bijzonder snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling van mijn artikel, werd deze keurig verpakt de volgende werkdag al geleverd. Dit terwijl ik toch redelijk laat mijn bestelling had geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wokloo 09-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vaklui

Algemene score

10,0
Vaklui. Geen moment het onbehagelijke gevoel gehad wat je kan overkomen in de showroom van een autohandelaar, dat me iets wordt aangesmeerd. Nee ik werd behoed voor een domme aankoop. Met argumenten. Het is mijn adres nu. En vraagbaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Overbosch 09-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Onverwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een trip was ik een paar kleinigheden kwijtgeraakt. Had verwacht dat ze niet of moeilijk te leveren zouden zijn. Cameraland had ze nog ergens liggen en ik kreeg ze gratis mee. "Het ware dure apparaten, meneer. Dan kan dit er wel als service bij." Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 08-03-2017 Via de website gekocht

snel en perfect geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel! klantvriendelijk in de winkel , via de telefoon en ook via de mail. Komen hun afspraken prima na Bellen of mailen altijd binnen de afgesproken tijd. Bestellingen komen razendsnel naar je toe!
Stond er versteld van. Het gebruiksgemak van de site is perfect. Zoek je iets voor je camera zoek dan niet stand en land maar gan naar CAMERALAND!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.l. Hoogland 08-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima informatie, goede instructie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede sortering, goede prijs, ondersteuning in winkel.
Ik werd deskundig geholpen bij het maken van de juiste keuze voor een camera.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sonja vlug 08-03-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst in de winkel geweest en daar een tweedehands body en lens gekocht. perfect geholpen . Plaatje van statief zoekgeraakt en bested . Volgende dag in huis. Eerst winkel gebeld waarop zij de link hebben gestuurd en ik het zo kon bestellen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Netperk 08-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstekende winkel, prima personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze namen de tijd voor me, gaven antwoord op al mijn vragen en dachten serieus mee over mijn twijfels
Cameratas die niet beviel kon makkelijk geruild worden en er volgde een uitstekend advies voor een andere.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 08-03-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
No nonsense met duidelijke en vooral correcte beschrijving van de gekochte converter. Levering reeds de volgende dag. Product meer dan goed verpakt en beschermd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 08-03-2017 Via de website gekocht

Sneller dan ik mogelijk hield

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs een tweedehands lens wordt meteen verzonden en is prima in orde. Dat er nog een jaar garantie opzit vind ik mooi meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 07-03-2017 Via de website gekocht

snelle geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was de enige shop die bij post.nl wilde afleveren.in plaats van aan de deur. levering binnen een dag
top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 06-03-2017 Via de website gekocht

Demo model

Algemene score

5,0
Dit was duidelijk een demo model, of al een keer eerder verkocht en retour gebracht. Verpakking slordig dicht getapet en lichte krasjes op de zichtzijde van hub. Jammer, dat dit niet van te voren was aangegeven. Tevens ook nog een verouderd model, rev A, inmiddels al de rev B op de markt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Becky 05-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer betrokken en luisterde naar de wensen van de klant . En geeft goed advies wat daar op camera gebied het beste bij past. Zowel voor de camera's als hun toebehoren. Personeel weet waar ze het over hebben en zijn goed op de hoogte van hun producten

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Jong 05-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nooit tweedehands durven kopen, uit angst om iets aangepraat te krijgen. Ik heb in de winkel mijn ogen uitgekeken. Zoveel moois! De medewerker heeft mij helemaal overtuigd, door te luisteren naar mijn wensen. Zo ben ik niet met de duurste lenzen naar huis gegaan, maar met de lenzen die passen bij mijn interesse en mogelijkheden. Daar ben ik super blij mee. Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 05-03-2017 Via de website gekocht

een echte fotoaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Goede prijs
Ruime keus
Goed bekend om zijn service
Complete (internet)winkel voor 'n fanatieke fotograaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hagers 04-03-2017 Via de website gekocht

Cameraland doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En dat is wat ik van een winkel verwacht, elke dag ook op zondag. Daarnaast hebben (bijna) alles voor elke fotograaf.
It is as simple as that..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews