Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willem-van-asch@hotmail. com 31-10-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service,niks mis mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede goedkope producten,je word op de hoogte gehouden van je bestelling,de vlotte verwerking van het bestelde en de garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon Poncelet 31-10-2017 Via de website gekocht

Aankoop Spoetnik via Catawiki

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Beste,
Het aangekochte toestel is niet bruikbaar... In 1 van de 2 objectieven zit er nogal wat schimmel zodat er veel overstraling is op de opnamen. Het toestel is dus enkel om uit te stallen en is voor mij niet bruikbaar... Spijtig.
Yvon Poncelet
www.yvon.be

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 31-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Altijd professionele service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een terugkerende klant van cameraland.nl. Dit hebben zij in mijn geval met name te danken aan de professionele en deskundige medewerkers die ze er hebben in combinatie met hun klantvriendelijkheid. Ik ben al enige tijd intensief bezig met het vak en zoek vaak eerst zelf naar oplossingen. Doordat ik graag zelf goed op de hoogte ben kom ik niet snel met vragen naar ze toe. Mocht het toch gebeuren staan ze me altijd geduldig en kundig te woord, nemen de tijd en welke vraag je ook stel, ze nemen je altijd serieus.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 30-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service, snell en keurige afwikkeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg garantie van 12 maanden op de occasion. Zelfs hulp hoe evt. zelf het kapotte scherm van mijn oude camera gerepareerd kan worden. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Eerlijke mensen die mét je meedenken in de keuze die er is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had de winkel gevonden op internet. Google. Omdat ik een andere camera wilde ( tweedehands met garantie) vond ik het niet zo geslaagd omdat via internet te bestellen dus óp naar Alkmaar niet wetende wat ik aan zou treffen. In een vrij grote winkel, voor mij een snoepwinkel, zag ik al snel dat ik niet de enige was. Vreemd genoeg was ik snel aan de beurt. Wat natuurlijk wel prettig was. Ik werd geholpen door een vriendelijke jongeman die luisterde naar mijn wensen en niet onbelangrijk mijn portemonnee. Ondanks de drukte had deze verkoper alle tijd voor mij. Super. Thuis aangekomen stuitte ik direct op een probleem, dus bellen, wederom vol geduld en vriendelijkheid werd ik te woord gestaan. Een zéér tevreden klant met een prachtige camera.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Riet. 30-10-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een plaatselijke winkel kreeg ik enkel een slap verhaal te horen over kwaliteit,maar ik wilde deze simpele goedkoper teleconverter, met alle minpunten die er zijn en die ik weet. Voor dit geld en dit doel is het een prima aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel de Jong 29-10-2017 In de winkel gekocht

Alles is goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met mogelijkheid tot reservering. Vriendelijke en deskundige hulp in de winkel. Een aanrader voor de beginnende fotograaf!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Janmarver 28-10-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het te zijn !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een lens. Snelle zoek functie. Duidelijke omschrijving met foto's. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle afhandeling. Goed verpakt.

Reageer

mvank 28-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Niets dan lof!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een zoomlens bij Cameraland maar was niet helemaal tevreden over de kwaliteit. Binnen twee weken mocht ik 'm zonder opgaaf van reden ruilen voor een ander type lens. Beide keren erg goed geholpen en geadviseerd door vriendelijk en kundig personeel. Ik bestelde al enkele jaren online bij Cameraland, maar in het vervolg rijd ik gewoon van Haarlem naar Alkmaar toe als ik iets nodig heb. Topwinkel!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameraland hebben we gekozen omdat ze goedkoop geprijsd zijn en deskundig advies geven.
Wij werden snel en vakkundig geholpen. Op basis van onze wensen werden er enkele camera's gepakt en ons uitgelegd warde verschillen waren. Zowel technisch als in prijs. Wij zijn nog steeds tevreden over onze nieuwe camera. Wij komen trouwens al vele jaren bij cameraland en zijn nog nooit teleurgesteld geweest.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Aarnoudse 27-10-2017 In de winkel gekocht
winkel alkmaar

Veel aandacht voor mijn wensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als amateur-fotograaf, maar wel met specifieke wensen, ben ik met veel geduld geholpen. Alle camera's die voldeden aan mijn wensen zijn mij voorgelegd en de voors en tegens de revue
gepasseerd. Dankzij deze deskundige uitleg kon ik de juiste keuze maken.
Toen ik later terugkwam in verband met een probleempje was er weer alle aandacht.
Een geweldige winkel met deskundige en vriendelijke verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 26-10-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk toegankelijke site die veel informatie geeft, ook de second-life afdeling kan erg interessant zijn om te bekijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Case 26-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Met het verkeerde artikel de winkel uit

Algemene score

6,0
Ik weet het, het is mijn eigen schuld; ik was er zelf bij. Maar ik ging naar de winkel voor een Kenko PL FADER ND3 - ND400 maar ik loop, omdat die niet voorradig was, met een Kenko REALPRO ND1000 naar buiten. Ik heb het gevoel, dat ik me heb laten ompraten; eigen schuld, dat wel, maar toch.
Overigens zag ik later dezelfde REALPRO bij Bol.com toch wel flink goedkoper, maar ook dat .....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Cameraland.nl 27-10-2017

Bedankt voor het achterlaten van een review.

Ik lees dat u niet heel blij bent met het product dat u hebt gekocht. Graag kijk ik samen met u naar een oplossing die beter aansluit bij uw wensen.

Wil u ons per mail (info@cameraland.nl) uw ordernummer en- /of factuurnummer doorsturen?

Ik zal daarop reageren met een passende oplossing.
Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet,

Fred - Team Cameraland.

Reageer

marian 26-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel goed geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam voor een fotorugzak voor op reis; er was een uitgebreide hoeveelheid rugtassen voorradig; een heel aardige jongeman heeft heel geduldig alle voor- en nadelen uitgelegd van de tas waar ik uiteindelijk op uitkwam. Zelfs nog gekeken in de winkel naar een demonstratiefilm van de tas. Er werd alle tijd voor genomen.
Ik ben heel goed geholpen en ik ben blij met mijn tas.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerben Sinjewel 25-10-2017 In de winkel gekocht
In De Hoef te Alkmaar

De juiste aandacht en meedenken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkopers zijn zeer ter zake deskundig en geduldig. Ook schromen zij niet om hun collega te raadplegen. Laten ook voldoende zien wat de mogelijkheden naar mijn wensen.
Minpunt is: ik kocht een dure camera en kreeg voor mijn inruil veel te weinig. Dus heb ik het niet gedaan maar wel die dure camera gekocht. Dit viel erg tegen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sijmen 25-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar / Hoefplan

Maakt de verwachtingen waard.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben een tijd bezig geweest met het zoeken naar de juiste camera en wist zelf al vrij goed welk model het moest gaan worden. Door de goede naamsbekendheid van Cameraland ben ik naar deze winkel gegaan en op alle gebieden hebben ze de naam waar kunnen maken. Prijs, kennis, service, assortiment, vormgeving winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 25-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Heel goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat zo onbetaalbaar is, is het vakmanschap. Het vermogen om in te schatten wat de klant wil en niet wat de verkoper wil!
Heerlijk zo'n zaak met liefhebbers van fotografie en wat erbij hoort gecombineerd met deskundigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service snelle beantwoording van vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een reparatie uit gevoerd, hiervan werd ik goed op de hoogte gehouden. Alleen de onderzoekskosten hadden zij mij wel vooraf moeten vertellen en niet achteraf.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

rob 24-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Eerlijke voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier altijd goede voorlichting door deskundig personeel. de producten die ze in de winkel verkopen is dezelfde goedkoopste prijs als bij anderen via de website.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Vreug 24-10-2017 Via de website gekocht

Vlot, netjes en commercieel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige site waar je makkelijk op zoekt, natuurlijk goede foto's (zou ook echt niet anders mogen) en heldere levertijden die iedere keer netjes nagekomen zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 23-10-2017 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Een hele fijne aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef graag het cijfer 10. Wij zijn met onze wensen voor een nieuwe camera naar de winkel gestapt en zijn daar goed beluisterd door de verkoper. Door zijn duidelijke, realistische informatie en kennis van zaken zijn wij prima op weg geholpen. De camera die wij hebben aangeschaft bevalt heel goed en biedt veel mogelijkheden (meer nog dan wij op ons wensenlijstje hadden) voor een heel betaalbaar bedrag.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfred 23-10-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke shop, snel vindbaar, kon helaas niet direct de verschillen vinden tussen gelijkwaardige producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 23-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Perfect advies aanschaf nieuwe camera

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben perfect geadviseerd bij het aankopen van een nieuwe camera, de camera die ik had uitgezocht was zelfs 10 euro duurder dan het advies van Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ramon Derksen 22-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prachtige winkel, groot assortiment, goede service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne winkel. Zeer uitgebreid assortiment. Medewerkers zijn erg behulpzaam en hebben veel kennis en nemen de ruimde tijd om je te informeren over producten

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina 21-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitgebreide kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aankoop, ben ik twee keer in de winkel geweest. Allebei de keren goed geholpen, door medewerkers met veel kennis van camera's. En ze namen de tijd voor mij. Fijne winkel en service, waar ik zeker terug zal komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eric Canon 21-10-2017 Via de website gekocht

Mooie spullen en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel en deskundig en aardig personeel. Nemen de tijd om klanten te helpen. Prachtige spullen, ook 2e hands. Online en in de winkel gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. van Aken 20-10-2017 In de winkel gekocht
Hoefplan Alkmaar

mevrouw ×××

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor Cameraland omdat ik hier al jaren kom, toen Cameraland nog een kleine winkel was en op het öude"adres zat. Ik heb hier in de loop der jaren 2 spiegelrefexcameras, 2 videocameras, 3 TZ cameras aangeschaft en heel vroeger analoge fotorolletjes laten ontwikkelen en afdrukken. Ik had dit niet allemaal gedaan als ik niet tevreden was geweest over het reilen en zeilen van Cameraland voor wat betreft goed personeel en v oorlichting.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-10-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een komende reis naar China zocht ik een reisstatief. De voorwaarde waren; klein, handzaam en lichtgewicht. Mijn keuze werd de Redged TSC 525K en besteld bij Cameraland. Ik had zelf het nodige voor onderzoek gedaan en de informatie op de site van Cameraland bevestigde dat alleen maar. Eenvoudig besteld op de site van Cameraland, product aanklikken, gegevens invullen en betaald met iDeal waarna een bevestiging van de bestelling volgde. Diezelfde dag kreeg ik een verzend bevestiging en de volgende dag had ik het reisstatief al in huis. Het statief beantwoordt op alle fronten aan mijn verwachtingen en in November gaat ie mee naar China.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wolzak 19-10-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de concurrent moest ik 14 dagen wachten, omdat het uit de USA moest komen, de volgende dag had ik het binnen via Cameraland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gis 19-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel en aan telefoon goede service. Vragen worden goed beantwoord . ........................

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Clemens van B 18-10-2017 Via de website gekocht

Prima objectief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte kwaliteit objectief tweedehands geleverd door Kameraland. Niet goedkoop, wel waar voor mijn geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BoVann 18-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige occasion

Algemene score

10,0
Canon lens in uitstekende staat voor een redelijke prijs incl. transport en binnen een dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 17-10-2017 In de winkel gekocht
Cameraland in Alkmaar

Super kundig advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben onwijs goed geholpen door de medewerkers van cameraland. Ze denken echt met je mee. De winkel heeft onwijs veel keuze en ze geven erg professioneel advies. Ik ben onwijs blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 17-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Kan niet beter. !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Camera via website laten reserveren na 2x mailcontact en telefonisch contact. Op alle vragen deskundig antwoord gekregen. Ook bij naderhand afhalen in de winkel zeer deskundige en prettige hulp. Eigen objectieven mogen proberen op de camera. Niet zomaar afhalen en afrekenen. TOP.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

JP56 17-10-2017 Via de website gekocht

Goede en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed verpakt en vlotte levering en toekenning van de sterren bij occasie kloppen ook. Mijn 5e artikel in occasie en ben er tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.G.Hendriksen 14-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gewedige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste bezoek aan de zaak.Met een bepaald budget. Werd eerst gesproken over wensen en de mogelijkheid van nieuw .Maar dan over een upgrade in de vorm van occasion.Het werd de occasin waar ik zeer tevreden mee ben en al leuke resultaten heeft opgeleverd

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-10-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste kennismaking met bedrijf. Goede ervaring en zal Cameraland zeker aanbevelen. Webshop is eenvoudig te gebruiken en de levering is snel en.... gratis. Zal zeker vaker bij jullie bestellen als dat nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 13-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs en een goede service!
Telefonisch bereikbaar en als ze zeggen dat ze terug bellen, doen ze dat ook.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Photofan 13-10-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I bought a Gorillapod SLR ZOOM + Ballhead BH-1 and it was delivered within a day.
Very satisfied with the product.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chado 13-10-2017 Via de website gekocht

Ontzettend snelle bezorging. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige prijzen en een top product (statief). Duidelijke site met goede prijzen. ttttttttttttttop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ida sportel 12-10-2017 Via de website gekocht

nieuwe camera maar geen nederlandse gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service snelle bezorging maar wat ik heel erg jammer vind is dat er geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit alle talen staat er op zelfs chinees maar daar heb ik toch niks aan

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tripod gekocht. 12-10-2017 Via de website gekocht

Snel gewenst product geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de juiste trefwoorden in te tikken kon ik snel het juiste product vinden. Bestelling was simpel af te ronden. Levering had ik de volgende dag al binnen. Pakje was verzorgd ingepakt en daarom niet beschadigd. Keurig gedaan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pelgrim51 12-10-2017 Via de website gekocht

Wat een fijne hulp bij het zoeken !!

Algemene score

10,0
Ik was al een tijdje op ziek baar een schouderriem voor mijn camera met kleine bevestiging oogjes. Na een mailtje kreeg ik een link doorgestuurd waarmee ik de schouderriem kon bestellen. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zwager 12-10-2017 Via de website gekocht

Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt, Uitstekend product, prima prijs en binnen 24 uur in huis! Hoef ik niets aan toe te voegen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Ongewoon Goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Briljante service etcetera . enige min punt is de wachttijd.maar ja ,dat is erg moeilijk te voorkomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Unen 12-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Integer advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb recent een aantal producten gekocht bij Cameraland. Wat voor mij doorslaggevend is dat ik niet het duurste product krijg geadviseerd maar datgene wat voor mij het best past. En dat blijkt nog waar te zijn ook. Daarom kom ik graag terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JHollenberg 12-10-2017 Via de website gekocht

Prima service, vlot antwoord op vragen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd een prima service en bij vragen krijg je netjes vlot en professioneel een gedegen antwoord zodat je direct weer verder kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul V. 11-10-2017 Via de website gekocht

Een winkel die zijn uitstekende reputatie waar blijft maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 Keer in de winkel geweest om een camera te kopen, 2 keer via de webwinkel artikelen aangeschaft. Het persoonlijke contact in de winkel is prettig, personeel is professioneel. Bestellen in de webwinkel gaat gemakkelijk (je hoeft geen account aan te maken om iets te kopen).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Jager 11-10-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super service

Algemene score

9,0
Vriendelijke bekwame verkoper, nam tijd om uitleg te geven.
Goede produkt informatie
Iets te drinken werd aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ZOLTAN 11-10-2017 Via de website gekocht

Good service

Algemene score

10,0
Product in very nice conditions, shipping very fast! Packaging perfect. Will repeat if is a good deal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews