Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F.C.A. van Cooten 17-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van kennissen gehoord. Snelle service. 's Middags besteld en de andere dag bezorgd 's middags. De betaling via Idaels

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Mulder 17-01-2018 Via de website gekocht

Tevredenheid

Algemene score

9,0
Ben helemaal tevreden, qua levering, kwaliteit, kwaliteit en prijs verhouding. De verpakking zag er goed uit, de levertijd was snel, dus tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guido 17-01-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld, morgen in huis voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel met een uitgebreid assortiment. Een shop zoals het overal zou moeten zijn met duidelijke communicatie en ook nog de laagste prijs en geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hepta 17-01-2018 Via de website gekocht

Fiijne medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat vragen over het product, perfect beantwoord door medewerker Gerard. Vriendelijk, geduldig en ter zake deskundig. Mijn vragen beantwoord, het product paar dagen later in huis en het werkt uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 17-01-2018 Via de website gekocht

Beroerde verpakking

Algemene score

3,0
Ik ben diep teleurgesteld dat Cameraland niet inziet dat een lenskapje (!!!) plus een snoertje (voor het lenskapje) niet in een envelop passen en door de brievenbus kunnen. Beiden zijn nu in een doos gestopt met heel veel opvulling en hiervoor is de koerier totaal drie keer bij ons aan de deur geweest. Hier gaan we onze klimaatdoelstellingen wel mee halen... Pffff!! Overigens had voor Cameraland het gebruik van een envelop ook de kosten van de koerier gescheeld.
Daarnaast vraag ik me af wat voor advertentierecht Cameraland heeft ingekocht. Na de bestelling heb ik nog een week lang overal en nergens op mn beeldscherm reclame voor lenskapjes op zien poppen. Juist dat heb ik dus niet meer nodig, heel irritant.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Liendekiek 16-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Attente, behulpzame medewerkers

Algemene score

9,0
Ik woon in Alkmaar en daarom bezoek ik altijd de winkel. Ik heb al een paar keer een aankoop gedaan (camera's en verrekijker) en ben altijd goed geholpen, ook als ik alleen maar een goedkope accessoire nodig had. Het enige minpuntje is dat het soms behoorlijk druk is in de winkel, maar dat is natuurlijk een goed teken. Op zich is er best veel personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ant 16-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en uitleg over het aanschaffen van mijn fotocamera. Goed gemotiveerd personeel en behulpzaam. Fotocamera moest nog besteld worden maar was snel leverbaar. Super!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van Oudheusden 16-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een nieuwe lens besteld maar zag later op de site een mooiere en kwalitatief betere, was geen probleem, kreeg geld terug gestort en kon andere lens bestellen. Werd prima geholpen door personeel Camera Land

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joshua44jos 16-01-2018 Via de website gekocht

Perfect filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke website met uitstekend assortiment. Levering via een afhaalpunt in de buur is een geweldige service waardoor ik niet thuis hoef te blijven om het artikel te ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 16-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe camera en via een hoop zoeken kwam ik op Cameraland uit. Wat mij aantrok was dat ze een fysieke winkel hebben in mijn woonplaats. Gezien ik voor het eerst een spiegelreflex camera wilde kopen wou ik deze ook eerst graag zien en vasthouden. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Hebben mij goede tips kunnen geven en gaven mij het gevoel echt als klant centraal te staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een eerste kennismaking met Cameraland: een simpele adapter besteld. De website werkt prima, de terugkoppeling na de aankoop is ronduit perfect. En de volgende dag al bezorgd, ja dat is zoals je je het graag wilt hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

botrans 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Heldere info, gemakkelijk bestellen, snel en stipt bezorgd, extra vraag over artikel via contactformulier werd vlot beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batterijen 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging. Langzame afhandeling terugboeking

Algemene score

5,0
Hele snelle levering. Helaas verkeerde product. Terugboeking laat vooralsnog op zich wachten.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Cameraland.nl 16-01-2018

Jammer om te lezen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldeed.
Wanneer u een bestelling retourneert wordt dit doorgaans binnen 1 week verwerkt. Uw retour is op 12 januari j.l. aangemaakt, met het weekend ertussen verwacht ik wel dat het bedrag één dezer dagen op uw rekening staat. Mocht dit niet geval zijn, neemt u dan a.u.b. even rechtstreeks contact met ons op.

Met vriendelijke groet, klantenservice Cameraland

Reageer

René 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima advizen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wou eerst een andere dia scanner kopen maar kreeg een heel goed advies om die niet te kopen maar een canon scanner en dat bleek een zeer goed advies te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-01-2018 Via de website gekocht

Prima zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gegevens op de website voldoen 100% aan de werkelijkheid. Geen onaangename verrassingen achteraf. Snelle levering en wat zeker ook belangrijk is, een zeer nette prijs.
Daarnaast geeft een goede service natuurlijk ook een stuk vertrouwen en wordt je als klant zeer serieus genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 16-01-2018 In de winkel gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben echt heel fijn en prettig geholpen. Ze kwamen met goede adviezen en er werd echt de tijd voor je genomen. Ook spullen uitproberen buiten de winkel was geen probleem en absoluut een gewin!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pas 1 artikel besteld nog geen duidelijk beeld om te beoordelen. Ik kan iemand anders wel aanraden om te kopen bij jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MdGraaf 15-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens een zoektocht op internet kwam ik deze site tegen en heb iets kleins besteld waarvoor geen bezorgkosten werden gerekend én snel werd bezorgd, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peha 15-01-2018 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs. Verpakking was zeer kwetsbaar, niet tegen stoten beschermd. Een Dure scanner kan hierdoor schade oplopen. Alleen 1 laag bubbeltjes plastic om de originele doos met daarom heen een vuilniszak gebonden!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ilona 15-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks na 16:00 uur besteld toch de volgende dag al geleverd, terwijl op website stond dat het pas op dinsdag geleverd zou worden. Dit is service!

Reageer

S. van der Valk 14-01-2018 Via de website gekocht

Snelle, goede en professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een nieuwe telelens besteld bij Cameraland. Zoals ik gewend ben van ze een snelle levering, goed verpakt en met zorg verstuurd. Toch wel heel erg belangrijk als je zulk duur materiaal verzend. Bestelproces is overzichtelijk en makkelijk. Ook in de winkel staan ze altijd voor je klaar met tips, advies of hulp.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Korfage 14-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima deal gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website uiteindelijk een uiteindelijk de keuze gemaakt voor deze flitser.

De winkel gaf een uitleg die gelijk was aan mijn verwachtingspatroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-01-2018 Via de website gekocht

Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, snel goed en voordelig en voor aflevering wordt up to date bijgehouden.
ook de website is goed i9ngedeeld en overzichtelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-01-2018 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar

Goede advisering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies voor aanschaf van een camera. De eerste ervaringen hiermee zijn veelbelovend. Ik was van plan een spiegelreflex aan te schaffen, maar is op op advies van Cameraland een systeemcamera geworden (Panasonic gx8 met 12-60 en 100-300 objectieven). Nu ermee aan de slag ter voorbereiding op een vakantie naar Canada.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 14-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Super

Algemene score

9,0
Super vakkundig, zeer actuele website. Na reservering dezelfde dag mijn bestelling op kunnen halen!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fons 14-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

super kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie ruim gesorteerde winkel met zeer vakkundig personeel. Al diverse malen speciaal uit Leiden naartoe gereden voor het advies en uitleg wat je op internet mist. Ook nu weer een nieuwe lens gekocht en diverse tips en adviezen gekregen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Raymond 14-01-2018 Via de website gekocht

Flitser Nikon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en klantvriendelijk! De flitser weliswaar 2e hands werkt perfect en de levering was supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 14-01-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de weinige shops die mijn kabeltje in voorraad had, dus groot assortiment. Gratis verzonden en meteen na het weekend op maandag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janetta van Iperen-Hoevens 13-01-2018 Via de website gekocht

Uitermate vakbekwaam en adequate service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enkel positieve ervaringen met Cameraland. Altijd iemand die antwoord geeft, vakkundig maar zeker ook vriendelijk en beleefd. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel en vandaar dat ik trouwe klant ben :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat 13-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Monopod via website aangekocht en ander product met goede prijs ingeruild. Alles snel en adequaat afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.S. 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, netjes geholpen door de klantenservice.
Retour netjes afgehandeld.
Duurt wel een dag of 10 voor het geld terug gestort wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MZ 13-01-2018 Via de website gekocht

Maak het je makkelijk, kijk eerst bij Cameraland.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het leuk vind kan heel veel sites en winkels doorvorsen op zoek naar het door jouw gewenste product, maar als dat te veel tijd en energie vergt ga dan eerst naar Cameraland, word je altijd wijzer van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neriman Kocaman 12-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier waren de batterijen die ik zocht het goedkoopst inclusief het gratis verzenden. Goede service en heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Paul 12-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Nemen de tijd voor de klant. Nemen de tijd om je de werking van de lens uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webshop met prima prijzen en super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele proces van bestellen tot leveren verliep naadloos. Geen enkele aanmerking op de orderdesk en de partij die het pakje bezorgde , waarbij de bezorgtijd binnen 30 minuten nauwkeurig werd aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie winkel. Kreeg mn 2e hands lader snel binnen. En hij zag er nog goed uit en werkt prima. Als ik ooit nogezien wat nodig heb zal ik eerst op deze pagina kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MartinusR. 12-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site, snelle levering.

Algemene score

9,0
Koop al langer bij Cameraland. Prima winkel. Kundige en vriendelijke servicedeskmedewerkers.
Duidelijke site, groot assortiment (ook tweedehands). Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en goed advies gekregen over mijn aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede gebruiksvriendelijkheid van de site. Ook de snelle levering en geen verzendkosten, ook voor een laag bedrag maken het dat je snel voor deze firma kiest.
Ook voor een volgende aankoop zal ik zeker eerst deze webwinkel benaderen. Niet in de laatste plaats vanwege de scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima shop voor 2e hands online aankopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e hands objectief gekocht. Prijs was zeer concurrerend. Objectief in perfecte staat en goed werkend. Zelfs geleverd met garantie. Werd zelfde dag verzonden. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.V.H 12-01-2018 Via de website gekocht

heel goede ontvangt en kosteloze verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alle mogelijke materialen zijn goed vindbaar en zijn goed afgebeeld .het zijn ook goede prijzen en als je besteld zijn en ontvangen zijn ze zoals verwacht ,ja doe zo verder

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjef 12-01-2018 Via de website gekocht

vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke indeling van hun artikelen, concurrerende prijzen en regelmatig zeer goede aanbiedingen.
Snelle reactie op contact.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 11-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zeer veel kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom hier regelmatig en ga altijd tevreden de deur uit. De medewerkers zijn overduidelijk fotografie liefhebbers en weten wat ze verkopen. De adviezen zijn op maat en duidelijk.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 11-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling, mooie aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een goede verrekijker maar hebben er geen verstand van. Op de site zijn we veel wijzer geworden, erg duidelijke uitleg! We konden daardoor een goede keuze maken en met de leuke kortingsactie snel besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijne klant gerichtheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel, ondanks drukte nemen ze de tijd voor je en leggen alles goed uit, geven ook juist advies.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephen 11-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Beter dan geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je binnen komt lopen worden je ogen al verwend met al het goeds wat er uitgestald staat. Het was een vrij drukke middag in de vakantie, maar toch werd ik snel geholpen. De service was op en top!

Martijn die mij toen geholpen had, heeft ervoor gezorgd dat al mijn vragen beantwoord werd. Hij was open en eerlijk en gaf vaak zijn eigen mening en niet alleen wat de klant wilt horen. Dat zorgde ervoor dat ik er vertrouwen in kreeg om een tweedehandse product te kopen. Ik kan alleen lof spreken over mijn ervaring met deze winkel.

Het was de moeite waard om vanuit Den Haag naar Alkmaar te rijden! Goed bezig Cameraland!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartje1974 11-01-2018 Via de website gekocht

Precies zoals het moet gaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk is het heel simpel. Gezocht naar het product wat ik nodig had. Gevonden tegen een schappelijke prijs. Besteld en de volgende dag netjes met de post thuis gebracht. Dus heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jofi1945 11-01-2018 Via de website gekocht

De beste service die er is PERFECT

Algemene score

10,0
Besteld op donderdag en vrijdag in huis wat wil je nog meer aan service en zeer goed verpakt.
Dus als je winkel voor een camera of lenzen en dergelijke zoekt ga naar CAMERALAND.NL en is geen beter dan deze winkel en de medwerkers/sters weren alles van de producten en zijn zeer vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jofi1945 11-01-2018 Via de website gekocht

De perfecte zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een een 2 hands camera gekocht de Canon Eos 400D body donderdag 4 Januari besteld en vrijdag 5 januari in huis dus het kan niet beter en e-mail met track en trace bij de versturing
dus wat wil je nog beter hebben als deze service in een woord PERFECT.Zeer goede en vriendelijke medewerkers/sters.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-01-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Gekocht een mooie inruiler en zelf ook een inruiler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
A lang op zoek naar de Panasonic FZ2000 voor een mooie prijs. Via Marktplaats er een gevonden bij Camaraland.nl. Hij had 4 sterren en er stond een duidelijke uitleg waarom De prijs was geweldig t.o.v. nieuw terwijl deze niet van nieuw te onderscheiden was. De originele doos ontbrak voor de rest alles perfect. Voor mijn "oude" Panasonic FZ1000 een mooie prijs gekregen. Tevens nog wat uitleg over nieuwe functies bij de FZ2000. Ik ben in de winkel geweest om hem te kopen en de mijne in te ruilen. Vriendelijk geholpen. Kortom bijzonder tevreden. Ik geen nooit tienen, maar in dit geval is een negen meer dan terecht.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirck 10-01-2018 Via de website gekocht

Occassions voor een schappelijke prijs

Algemene score

9,0
Mooie 2de hands producten voor een zeer schappelijke prijs. Goede productomschrijving. Netjes verzonden en bovendien is verzending gratis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews