Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 972 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wotterpotter 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het reserveren van producten is handig.

Service
Verkeerde batterycharger gestuurd. pluspunt, dag na het melden kwam de juiste batterycharger alweer binnen

Assortiment
2e hands spullen op voorraad zelfs.

Aanbeveling
Goede hulp, de tijd wordt voor je genomen om je goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Zie andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nel51 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
er werd meteen goed ingegaan op mijn vragen, hetgeen resulteerde in een snelle aankoop!

Service
Prima behandeling, geen actie om mij iets te verkopen waarom ik niet vroeg.

Assortiment
in de categorie die ik zocht was slechts een enkele camera aanwezig, maar wel juist die die ik wilde.

Aanbeveling
Prima winkel met groot assortiment, niet alleen voor de semi prof fotograaf maar ook voor de simpel amateur.

Extra toelichting
Wij gaan altijd eerst naar cameraland voordat wij verder gaan zoeken, je vindt er alles, van camera tot juiste tas, van kijker, tot accu, en alles heel betaalbaar. Bovendien weet het personeel waar zij over praat!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

prarbj01 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis kopen
Betaling was lastig

Service
De levertijd en de levering was volgens verwachting

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
De zaken waren naar tevreden heid

Extra toelichting
Tot nu is alles goed gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert1976 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende en overzichtelijke website.

Service
Besteld en volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus met ook echt professionele objectieven.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met, in ieder geval voor mijn objectief, de beste prijs van Nederland.

Extra toelichting
Goede betrouwbare (web)winkel. Veel keus, kwalitatief hoogwaardige produkten. Telefonisch ook dik in orde. Dit soort winkels met je hebben. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djmschouten 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Na een test welke kijker bij mij past toch even gebeld en kreeg een goed aanvullend advies waar ik achteraf erg blij mee ben. TOP

Assortiment
Alles wat je nodig heb in één website

Aanbeveling
Fijne service, doen wat ze beloven, komen afspraken na, snelle levering. Een, in mijn geval een keurige webwinkel.

Extra toelichting
Alles was goed aan deze bestelling, goed advies, doen wat je belooft en snelle levering van het product. Alles waar je als consument wel op zit te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Becker 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen bestellen en de volgende dag is het er

Service
Bij problemen geen lange wachtlijst

Assortiment
Wat ik zoek op foto gebied is bijna altijd in voorraat

Aanbeveling
Om boven genoemde reden

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb, ga ik eerst naar jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty Bijnen 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet

Service
Telefonisch prima van dienst

Assortiment
Ook mooie gebruikte artikelen

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ,als ik nog iets nodig heb ,ga ik weer bestellen bij Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekmef 14-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik heb er niet veel verstand van. Maar ze hebben onwijs veel. Veel body,s systeemcamara, heel veel objectieven en ook tweedehands.

Aanbeveling
Goede informatie. Ze nemen de tijd voor je. En achteraf een verkeerde keus is goed opgelost. Kan niet zeggen prima winkel en niet duur.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Steinman 14-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Heiloo en de winkel is in Alkmaar

Service
Uitstekend geadviseerd door een medewerker

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Goed advies en goed assortiment met een evenwichtige prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marrie Uiterwijk 14-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We werden prettig geholpen. Goed advies gekregen! Ben blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 2141 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aftrek van een punt vanwege de drukte.

Service
Verkoper had aandacht geregeld gericht om de dingen om hem in de winker heen.

Assortiment
Kan niet bedenken wat er niet is op het fotogebied.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
Wat valt er nog aan toe te voegen??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Steinman 13-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Heiloo en de winkel is in Alkmaar

Service
Uitstekend geadviseerd door een medewerker

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Goed advies en goed assortiment met een evenwichtige prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanfr 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
occassion aangeschaft/.lens was zelfs enkele dagen te proberen. niet goed geld terug, zonder opgave van reden.

Service
Goede uitleg en alle tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter130 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er wordt goed geluisterd en meegedacht met de klant. Er wordt naast het beoogde product ook gewezen op de interessante alternatieven.

Assortiment
Zeer uitgebreide collectie. Naast nieuw ook tweedehands mogelijk.

Aanbeveling
Wordt vlot en dekundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauriceke1970 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel

Service
prima geleverd. even telefoontje dat het iets langer zou duren. dus je weet waar je aan toe bent en wanneer je iets kunt verwachten.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
waarom niet ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schoenmaker 12-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeer ruimte.

Service
Natuurlijk zegt men alles te hebben getest, maar dat kan niet 100%.
Heb zelf ( in de 2e hands sector) 2 van de 4 keer een defect gehad.
Maar, (dit is het mooie van deze zaak!)
Nooit een probleem!!
Men zoekt gewoon een passend alternatief, en dan wordt er niet op 10 euro meer of minder gekeken.
Kort gezegd, het maakt niet uit als je daar 2e hands koopt en het werkt onverhoopt niet!
Uiteindelijk krijg je wat je wil, of zelfs beter!!

Assortiment
Zeer groot assortiment, zowel nieuw, als tweedehands!
Als ze het niet hebben,, kunnen ze het wel snel bestellen.

Aanbeveling
Vanwege de niet opdringerige en vakkundige medewerkers (vragen of ze kunnen helpen),als je dat niet wil, laten ze je met rust!

Extra toelichting
Ja natuurlijk is dit de zoveelste (online) fotozaak. Het verschil zit hem in de service, ook voor 2e hands! Ook hier kan je een miskoop doen, of niet tevreden zijn met je aankoop! Maar,, Het is bijna onmogelijk dat je hier ontevreden "de deur" uit gaat! De verkopers luisteren naar wat je wenst, en kiezen daarna, wat naar hun mening daarbij past! Geweldige zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TedeR 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Was zeer goed i.v.m. garantie zaken ten behoeve van mijn Fuji XS-1

Assortiment
Voor elk wat wils lijkt aanwezig

Aanbeveling
Hoge mate omdat de informatieverstrekking goed is en een breed assortiment aan apparatuur.

Extra toelichting
Over het algemeen een fijne zaak om je je licht op te steken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RubyLee 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en zeer snelle levering!

Service
Goed geadviseerd door servicenummer van Cameraland. Hierdoor heb ik kunnen beslissen welke camera het meest geschikt was voor de betreffende doeleinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Appel 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is supergoed te bereiken, met gratis parkeren. Je kunt gelijk je andere boodschappen doen in het Hoefplan!

Service
Ik kwam voor een reparatie, maar helaas was mn oiude camera onherstelbaar beschadigd. Ik wilde een zelfde model als vervanging, maar de verkoper attendeerde mij op nieuwe, modernere cameraatjes, die meer kunnen voor hetzelfde geld. Ben super tevreden met mn nieuwe camera! Die had ik zonder het ongevraagde advies vand e verkoper nooit gekocht, dus bedankt Cameraland!!

Assortiment
Nog nooit een foto-zaak gezien met het assosrtiment dat Cameraland te bieden heeft. Echt indrukwekkend! Van goedkoop tot professioneel.....

Aanbeveling
Ja hoor, zou Cameraland zeker aanraden! Om de service, assortiment, prijs-kwaliteit en het vriendelijke en vakkundige personeel.

Extra toelichting
Super goede fotozaak, met een indrukweekend assortiment, vriendelijk en vakkundig personeel en gemakkelijk bereikbaar. Ook de website mag er zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.K. Tjoa 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een ruime winkel waar de klanten c.q. verkopers elkaar niet voor de voeten lopen.

Service
De verkoper wist direct welk artikel ik bedoelde en vroeg een collega mij te helpen. Zijn camerakennis is van dien aard dat hij geen moeite heeft met het "probleem" en het dan ook perfect heeft opgelost. Tevens laten zien en uitgelegd hoe ik het in de toekomst zelf zou kunnen verhelpen.

Assortiment
Een groot assortiment van cameramerken resp. van bijbehorende accessoires (lenzen etc.). Kortom, ruim voldoende keuze. Men hoeft uiteindelijk niet met lege handen de deur uit te gaan.

Aanbeveling
Buiten:
gunstige ligging
voldoende parkeergelegenheid
Binnen:
vriendelijke verkopers
klantgericht
prima productenkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Homan 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk advies

Service
goede klant gerichte aanpak

Assortiment
grote goed overzichtelijke winkel met heel veel keuze mogelijkheden voor zowel Prof als amateurfotograaf

Aanbeveling
ik beoordeel de winkel naar anderen toe als goed en vooral omdat er veel ervaring in de fotografie en apperatuur-kennis aanwezig is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DofferCam 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon met een click de bewuste camera selecteren

Service
Kort na de betselling bevestiging in de mailbox en in de avond een mail met T&T-code, Klasse.

Assortiment
Ruime keus :'-) , maar ik zocht een bepaald type camera.

Aanbeveling
Het ruime assortiment en sterke prijsstelling van de artikelen alsmede de snelle verzending

Extra toelichting
Totale indruk is dat Cameraland er alles aandoet om klanten aan te trekken. De nazorg kan ik niet beoordelen op dit moment en hoop ook geen beroep op dit after-sale te moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetthebeast 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen en snel in huis. Betalen gaat ook prima

Service
Service is goed.

Assortiment
Assortiment is redelijk goed

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oharte 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
supersnelle service

Assortiment
Ik zocht deze tas en dacht niet dat ik deze zou vinden bij cameraland. Aangenaam verrast dus!!

Extra toelichting
Super snelle levering, in een keurige ruime doos, fijn telefonisch gesprek na een fout van mezelf omdat ik een verkeerd adres had achtergelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Eigenraam 10-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar.
Ruime en overzichtelijke winkel.

Service
Prime advies en goede support ook na de aankoop.

Assortiment
Breed assortiment, zowel qua prijs als ook qua technische mogelijkheden .

Aanbeveling
Wat je ook zoekt op cameragebied, het is hier te vinden - en voor elke beurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lambertsz 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Snelle reactie en professionele behandeling.

Aanbeveling
Ivm de grote keus, en even grote aanbod van camera's vind ik het een goede plek om een uitgewogen keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Cornet 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service

Assortiment
Ruim gesorteerd aanbod

Aanbeveling
Groot assortiment en prettig geholpen

Extra toelichting
Duidelijke uitleg en geen opdringerige verkoper. Neemt rustig de tijd en gaf goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ines32 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het filmpje en de korte instructie geeft meteen de motivatie om te starten. Duidelijke weergave!

Service
Even gebeld om te vragen welk apparaat het beste paste bij mij. Goede uitleg en prettig behandeld.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen en duidelijke uitleg bij de apparaten. Het is wel even zoeken.

Aanbeveling
Tot nu toe gaat alles goed met het apparaat en dit al aan kennissen doorgegeven.

Extra toelichting
Mooi apparaat, doet het heel goed. Prettige communicatie en hulp. Overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nagy1 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam er voor het eerst en moest even zoeken wat ik nodig had

Aanbeveling
Ruim assortiment. Soms zijn artikelen wat duurder dan bij de concurentie

Extra toelichting
Prima zaak. Goed assortiment. Hulpvaardige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon 123 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en overzichtelijke website.

Service
No nonsense winkel, personeel heeft zeer goede productkennis.

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles op voorraad

Aanbeveling
Wij hebben een goede inruil deal kunnen doen. Zij geven reële prijzen voor gebruikte foto apparatuur en hebben geen uren nodig om tot een beslissing te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monimar 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt alle tijd voor kijken, vragen en kopen

Service
Zeer goede klantenservice, men neemt (ongeacht hoe het druk het is) ruim de tijd om je te helpen en te voorzien van advies. Je mag alles zien en uitproberen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment van het beste soort!

Extra toelichting
Zeer fijne, proffesionele winkel, met een zeer ruim assortiment van de hoogste kwaliteit. Buiten dat wordt je er behandeld als koning! Prima klantenservice van zeer bedreven personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit86 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed advies passend bij de uitvoering van de fotografie

Assortiment
Heel veel keuze zo wel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
Goed eerlijk passend advies en snelle service

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het contact, welke materialen er zijn aanbevolen en de service die is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansiebooij 05-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had online besteld / gereserveeerd doch bij afhalen bleek het product zoek / niet aanwezig. Er werd alles aan gedaan voor een vervangend product tegen dezelfde prijs. klasse!

Aanbeveling
Klantgericht en nemen de tijd !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Haagen 05-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook fysieke winkel dicht in de buurt waar je goed terecht kunt

Service
Wordt in de winkel veel tijd vrij gemaakt om je goed te informeren over de verschillende mogelijkheden en producten

Assortiment
Zeer ruim binnen de diverse categorieën en prijsklassen

Aanbeveling
Duidelijk, kennis van zaken en je wordt goed geinformeerd

Extra toelichting
Duidelijk vakkundige informatie voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ushi2 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Hele heldere uitleg, snelle reactie op mail.

Assortiment
heel groot assortiment, alleen is de prijs iets hoger dan op internet bij andere winkels.
Omdat ik een camera in wilde ruilen ben ik naar de winkel gegaan,

Aanbeveling
Ze luisteren goed naar wat je wilt en smeren je niet onnodig een duurder product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascal cornelis maria simons 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging heel gemakkelijk. De camera die ik op internet had gezien was al in de winkel aanwezig.

Service
Ik heb een goede uitleg ontvangen en ben uiteindelijk met een betere camera de deur uit gelopen dan ik van tevoren had verwacht

Assortiment
Zo te zien beschikt cameraland over een uitgebreid assortiment aan toestellen en lenzen.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel, met veel keuze en vakkundig personeel.

Extra toelichting
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rino Carra 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en correcte levering

Service
goed geinformeerd via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lec wapenaar 04-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
gemak van het product? achteraf had ik graag bij aankoop de camera in handen gehad inclusief accu en geheugenkaart. Later ontdekte ik dat het schermpje te verhelderen is!

Assortiment
overweldigennd om weer technische camera's te zien

Aanbeveling
vol service, vriendelijkheid, kennis en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana Furie 04-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Voor ieder budget is er iets te koop.

Aanbeveling
De duidelijke uitleg, groot assortiment en....je neemt direct de gewenste camera mee naar huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jean van A. 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Prompt en zonder mankeren

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Prima keus, uitstekende afhandeling van bestelling. Goede en adequate informatie tussen bestelling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoefs 04-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Mooie winkel, moet alleen 30 km rijden om er heen te komen

Assortiment
Ben maar even in de winkel geweest. Wat ik nodig had was voorradig en zag nog zoveel meer dat ik nog wel eens terug ga.

Aanbeveling
Zie geen enkele rede om u niet aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rubez 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Informatie ingewonnen via de zeer makkelijke maar volledige website. Product gereserveerd en opgehaald in fysieke winkel, alles eenvoudig kunnen regelen.

Service
Internet: Zeer snel antwoord op vragen. Duidelijk, volledig en 'to the point'.
In fysieke winkel goede bekwame mensen die de tijd nemen voor hun klanten. Opties worden duidelijk overlopen en klant de keuze gelaten zonder opdringerig te zijn. Alleen maar positief.

Assortiment
Ik had hele specifieke wensen met betrekking tot sommige producten, deze hadden ze net niet (zeer nieuw model SD kaartje). Tja een winkel kan niet ALLES hebben. Maar alles bij elkaar nagenoeg perfect.

Aanbeveling
Het is nu mijn 'place to go' voor al mijn foto-apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbood 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een prachtige site maar ook een duidelijke winkel. Snel geholpen en daardoor alles zo te vinden

Service
De medewerker kwam gelijk naar me toe en gaf een goede en duidelijke uitleg over de vragen die ik had. Tevens liet hij me een aantal alternatieven zien

Assortiment
Het heeft volgens mij de grootste keuze op het gebied van verrekijkers en aanverwanten.
Daarnaast natuurlijk ook heel groot assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Je wordt er vriendelijke en vakkundig geholpen

Extra toelichting
Een winkel waar ik al enige jaren mijn verrekijkers en scoops heb gekocht en nog steeds erg tevreden ben over de service en de vakkennis van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ardesign 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel personeel waardoor ik snel werd geholpen

Service
Prima verkoper met het juiste, niet te dure advies

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zonder meer

Extra toelichting
Goede frisse winkel met goed personeel, een grote sortering en prof. voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lichtman 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede ,duidelijke website.

Service
verzending goed verlopen,en op
te volgen.

Assortiment
heb alleen de tweedehands
pagina bekeken , ruim assortiment.

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Thobe 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web site is duidelijk en overzichtelijk, wat je zoekt kun je gemakkelijk vinden

Service
Net een nieuwe camera gekocht, duidelijke en nette service, medewerkers zorgen dat je een camera krijgt die bij je past

Assortiment
Nog nooit zoveel camera's bij elkaar gezien... Wat een assortiment!

Aanbeveling
Do i need to say more?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwjaar 1951 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goede uitleg over de camera, en meteen begrepen waar ik op zoek was

Assortiment
Volledig assortiment, maar aan de hand van mijn oude camera wist men precies wat ik zocht

Aanbeveling
Als een kennis een camera zoekt en niet via internet maar vanuit een winkel advies wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugène vdB 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werkt goed. Moest wel even bellen, omdat info op website iets te beknopt was.

Service
Prima, snel teruggebeld met correct antwoord

Aanbeveling
Goede prijs, snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Actiecam 03-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij werden snel geholpen en kregen een goed advies, waardoor wij een goede keuze konden maken.

Assortiment
wij hebben voldoende assortiment aangetroffen, niet alleen nu maar ook andere keren dat wij Cameraland hebben bezocht.

Aanbeveling
veel kennis van fotografie en film, goede service, vriendelijke, hulpvaardige en klantvriendelijke medewerkers, goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden over Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreas naber 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel digitaal en in voorraad kunnen kijken, snel kunnen leveren. Groot assortiment

Service
Snel en doelgericht

Assortiment
Je kunt eerder melden wat ze niet hebben

Aanbeveling
De beste in zijn soort in heel de provincie

Extra toelichting
Vakkundig personeel, service gericht, enorm assportiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews