Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matth 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestel proces vond ik niet geheel duidelijk. Bij afhalen kon je wel met IDEAL betalen wat ik gedaan had maar vervolgens is in de bevestiging niet duidelijk dat gekozen is voor afhalen.

Service
Afhalen lukte me niet in de winkeltijd omdat Alkmaar geheel vast stond. Een telefoontje dat ik onderweg was maar verlaat door omstandigheden en ik kon buiten openingstijd mijn bestelling halen.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. Prijsstelling is redelijk scherp te noemen.

Extra toelichting
In de Google Shopping resultaten ontbreekt Cameraland ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beuk 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Strak overzicht

Service
Direct oogcontact en prima begeleiding

Assortiment
Alles gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet overeem 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gewoon prima

Assortiment
Mooie zaak overzichtelijk

Aanbeveling
Geen opdringerig personeel , wel bekwaam en vriendelijk

Extra toelichting
Houde zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Vis 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden. Bestelproces gemakkelijk

Service
snelle levering en deugdelijke verpakking. Voldoende info op website

Assortiment
ruime sortering. Begrijp dat jullie niet alles altijd op voorrraad kunnen hebben.

Aanbeveling
Zie boven + redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devroome 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk in de winkel en op de website

Service
goed en deskundig personeel die goed op de hoogte zijn

Assortiment
echt alles is te koop

Aanbeveling
mooie winkel, heel overzichtelijk, ook op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en makkelijk gratis te parkeren. (tenminste, ik hoop dat het gratis was, anders heb ik heel veel mazzel gehad)

Service
Voelde mij niet gepressured om duurder te kopen, maar een goede wel overwogen keuze kunnen maken. Werd serieus genomen en prima geholpen

Assortiment
Het had meerdere keuzes van wat ik zocht, dus dat was fijn. De tweede hands body zag er als nieuw uit.

Aanbeveling
Top, kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
De winkel kwam aanbevolen door een proffesioneel fotograaf en ik zou zeker deze ook aanbevelen als ik hoor dat iemand een camera zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Steinbach 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel accessoires zijn standaard op voorraad,je kunt je auto altijd kwijt. Als het druk is, werkt het systeem met een bonnetje voor volgorde goed.

Service
Gemotiveerde mensen die weten waar ze over praten

Assortiment
Prima, wat ik wil hebben ze altijd

Aanbeveling
tienen geef ik niet.

Extra toelichting
Als het "net niet druk genoeg is" kan het soms toch even duren voor je aan de beurt bent. het is dan niet duidelijk wie "eerst"is. Misschien toch nog sneller de "bonnetjes automaat" aanzetten?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kan gemakkelijk vinden wat ik zocht. Afhalen was een eitje.

Service
Netjes en vriendelijk geholpen

Assortiment
Voldoende keus en op voorraad

Aanbeveling
Handig, netjes, snel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino Tino 21-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Best wel een stukje rijden

Service
camera een keer voor reparatie weggebracht en kreeg een pro body mee om door te kunnen werken. Legio andere voorbeelden

Assortiment
Als iets er niet is dan wordt dat alsnog heel snel geregeld

Aanbeveling
zoals overal werken er mensen en moet je de klik ermee hebben. Gelukkig veel uiteenlopende persoonlijkheden op de werkvloer maar dan nog kan ik niet voor een ander bepalen of het zijn of haar winkel is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pentax K3 17-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellingsprocedure is geen enkel probleem

Service
Hoewel ik wist dat het bestelde product een gebruikt artikel betrof, viel het mij toch tegen dat de levering niet goed verzorgd was. Zo werd de camera zonder objectiefdop geleverd in een laag bolletjesplastic, zodat stof en vuil gemakkelijk binnen konden dringen. Ook ontbrak de gebruiksaanwijzing. Maar de advertentie sprak wel over 5 sterren! Pas na een telefoontje, waarbij ik enige druk moest uitoefenen (de gebruiksaanwijzing staat op internet, meneer), werd dit opgelost. Voor wat betreft de objectiefdop zou het kwaad al geschied kunnen zijn ...

Extra toelichting
Wees duidelijk wat 5 sterren betekenen en zorg dat de aflevering zo volledig mogelijk is. Als er iets niet aanwezig kan zijn, wat ik bij 5 sterren eigenlijk niet verwacht, deel dat dan vooraf mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ente 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is lastig om via de zoek optie de tweedehands producten te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel! Fijn dat ze ook tweedehands producten voor een normale prijs aanbieden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Smeets 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ken de zaak alleen via de website en facebook, maar veel mooie aanbiedingen , veel uitleg over het maken van de mooiste foto's.

Service
Van diverse mensen vernomen dat jullie perfekte service hebben. Hoop t voorlopig niet nodig te hebben.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Naast de duidelijke technische adviezen ook veel uitleg over fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrsaybia 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op website. En produkt is zo goed en netjes, als aangegeven.

Service
Prima verpakt en pakket is goed te volgen.

Assortiment
Wat ik nodig heb kan ik er prima vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, alles duidelijk en vlot.

Aanbeveling
Al jaren goeden ervaringen met dit bedrijf, de prijzen liggen over het algemeen hoger dan bij de concurrentie, maar in dit geval kocht ik een 2e hands lens welke zo goed als nieuw was voor een redelijke prijs + 1 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Alex 07-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, goed bereikbaar.
De website behoeft wat verbetering zeker bij merkkeuze waarbij de merken ook buiten het scherm bereik worden weergegeven. Ook bij Full HD weergave.
(Dit formulier werkt niet goed als je voor filiaal kiest dan kan je geen naam en e-mail toevoegen en niet verzenden. (IE en FF))

Service
Aardig goed geïnformeerd personeel, die je graag behulpzaam zijn zonder opdringerig over te komen.

Assortiment
Erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon zoals een speciaal zaak hoort te zijn!

Extra toelichting
Ik ben uitermate te spreken over de service. Zeker toen ik een week na aanschaf vragen had. Ik werd heel netjes geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima! Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld

Service
Uitstekend. Ik had het verkeerde product besteld. Na een telefoontje met duidelijke uitleg kon het ik product gratis terugsturen en kreeg ik het goede.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 07-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Extra toelichting
Helaas verliep mijn aankoop anders dan voorzien. Bij thuiskomst bleek de apparatuur defect en er was geen alternatief. Ondanks deze minder leuke ervaring is het wel naar tevredenheid opgelost. Kortom, in deze winkel krijg je ook service ná een aankoop of wanneer er iets "fout" gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiltje 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en werkt soepel

Service
Snelle reactie op mails netjes verzorgd afgeleverd

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk.
goede inruilprijzen. ( kreeg 75 euro meer als bij de conccurent !
Alles keurig afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van N 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tweedehands artikel moeilijk terug te vinden nadat ik via een externe link op de site terecht kwam.

Service
Garantie op tweedehands product voor een goede prijs en perfecte levering.

Assortiment
Beste aanbod voor de tweedehands lens die ik zocht, zelfs vergeleken met marktplaats.

Aanbeveling
Goede eerste ervaring, nog geen ervaring met het verdere assortiment.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry-P 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik heb via internet een teleconverter besteld. Ze doen wat ze beloven, de volgende dag had ik hem in huis. Netjes verpakt.

Extra toelichting
Besteld via internet. Snelle levering. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website , duidelijke info

Service
Snelle levering !

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima en groot assortiment

Extra toelichting
Alles ok !,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH Visser 05-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vakbekwaam personeel, uitgebreide voorlichting over de camera en je mag hem zelfs even buiten de winkel proberen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jarren 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website reageerde bij de bestelling niet helemaal duidelijk. Doordat ik een verkeerd tweede leveradres aangaf kon ik niet bestellen, de site gaf echter niet aan dat hier het probleem zat. Voor de rest was alles prima!

Service
Om vrijdag om 1730 werd ik nog keurig geholpen. Bestelling was ook zeer snel binnen.

Assortiment
Prettig dat zowel nieuw als tweedehands geleverd wordt.

Aanbeveling
Mooi assortiment en goede service.

Extra toelichting
Prima site, pluspunten voor de zeer snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Theo 31-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte voor de winkel. Ruim opgezette winkel en attent personeel.

Service
Het artikel waar ik voor kwam bleek niet geschikt voor minn toestel. Men hielp mij aan een goed alternatief en luisterde naar mijn verhaal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

margreet 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
doen wat ze beloven,voor 21 uur besteld is ook netjes de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website zorgt voor makkelijk vinden wat je zoekt

Service
gemakkelijk en gratis kiezen tussen ophalen, thuisbezorgen of waar dan ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Son 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden via internet

Assortiment
Super lage prijs. Niet kunnen vinden op andere sites

Aanbeveling
Snelle levering en goedkope producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bestelling per ongeluk dubbel geplaatst. Nog dezelfde avond antwoord dat dit gecorrigeerd werd; erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RdH 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij het zoeken naar het artikel ben ik gewend het zoekveld in te vullen en daarna op enter te drukken. De adapter kwam daarmee niet in beeld. Na telefonisch contact met een medewerker van Cameraland werd mij duidelijk dat ik moest wachten met de enter, de tweedehands LA-EA2 adapter kwam in beeld waarna ik erop kon klikken. Moet je maar net even weten en kostte me een telefoontje. Desondanks toch een 9 voor de verder zeer nette site.

Service
Perfect telefonisch geholpen door een medewerker van Cameraland en de adapter is vlot verstuurd.

Assortiment
Ik kan bij Cameraland alles vinden wat ik nodig heb om mijn hobby weer nieuw leven in te blazen.

Aanbeveling
Cameraland gaat voor een tien (wie niet) en die hebben ze wat mij betreft ook verdiend. De tweedehands Sony LA-EA2 adapter werd door Cameraland gewaardeerd met 5 sterren en dat was geheel terecht. Niet alleen de adapter was in perfecte staat maar zelfs de verpakking en alles wat daar verder bij hoort was in nieuwstaat. Petje af voor dit mooie waarderingssysteem, dan weet je wat je koopt.

Extra toelichting
Ik heb Cameraland al een aantal keren aangeraden in mijn kennissenkring en ik zal zelf ook regelmatig even op de site kijken voor interessant nieuws en aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het bestellen on-line verliep niet helemaal goed in één keer

Service
goed geholpen

Assortiment
ruime keuze, veel tweedehands

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Fijn dat er ook tweedehands camera's te koop zijn!

Extra toelichting
Ik zocht een goede camera op een klein budget. Gelukkig had cameraland een prachtige tweedehands camera voor mij (mijn eerste camera overigens), ge-wel-dig! Enorm veel plezier van, werkt goed, ziet er goed uit, gebruikelijke accesoires erbij, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Taanman 23-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verkoper wist gelijk wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde bij het personeel verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Himst 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet een lens vastgelegd en die lag een half uur later ook netjes klaar. Van de verkoper kreeg ik ook nog een paar tips.

Service
Afspraken komen ze na, daar hou ik van.

Aanbeveling
Daar kom ik zo nu en dan, altijd ter zakenkundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVDN 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke toegang en parking

Service
Vriendelijke en correcte bediening.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

famBroerse 17-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering duidelijk uitgestald. Je loopt direct naar je product van keuze toe.

Service
Aardige mensen, behulpzaam en vakbekaam

Assortiment
Als Cameraland het niet heeft bestaat het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex F Canvas 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
klantvriendelijk, snel

Assortiment
meer dan ik helaas kan betalen...

Aanbeveling
de oude was leuk, deze is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans1243 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is prima in orde.

Service
Prima in orde, en deskundig personeel.

Assortiment
Zeer ruime, en veel op voorraad

Extra toelichting
Nieuwe winkel is nog beter dan de oude, mooi overzichtelijk en licht. Prettig rondkijken en vriendelijk personeel. Kom er graag, en heb er ook diverse camera's gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees-1969 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen via de site

Service
Ik moest nog een koppeling tussenstukje hebben. Dat is later opgestuurd. Prima geregeld. Alles was snel in huis

Extra toelichting
Helemaal blij met mijn statief, de hulp en afronding van de bestelling. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubhoorn 13-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel goed, verkoper kwam meteen met een oplossing (gratis) bij een klacht over een accu (voor mij dochter) en gaf een demo-filter voor een aangename prijs weg.

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Verkoper speelde goed in op de wensen en kwam ook met alternatieven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Giessen 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was heel duidelijk. Veel te zien op de site en zeer up to date. Maar omdat ik zelf geen verstand heb van fotograferen en ik advies wilde, heb ik verder telefonisch contact gezocht en ik werd werkelijk uitstekend geholpen!

Service
Zie bovenstaande. Ik werd teruggebeld omdat er een foutje was gemaakt met de geheugenkaart van 4Gb die niet bleek te passen; voor hetzelfde geld werd er een geheugenkaart van 8Gb bij gedaan en ook nog gratis lensdoekjes.

Assortiment
Ruime keuze van goede kwaliteit!

Aanbeveling
Ik ben zelden zo professioneel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper de M 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne winkel met voldoende parkeermogelijkheden. Zeer benaderbaar personeel met echte kennis!

Service
Zeer professioneel advies. Bij de aankoop van een compactcamera tot een uitgebreide spiegelreflexpagina.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad. Alle onderdelen ook los af te nemen (body's, lenzen, enz. enz.)

Aanbeveling
Iedereen die serieus nadenkt over een camera moet hier langs. Concurrerende prijzen met de hoogst mogelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hochabet 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is erg makkelijk om bij cameraland te bestellen. Alles is goed te vinden.

Service
Zeer snelle levering en prima verpakt.

Assortiment
Cameraland heeft een breed assortiment en veel occasions. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima spullen

Aanbeveling
Cameraland is zeker aan te bevelen bij anderen en dat zal ik ook zeker doen.

Extra toelichting
Prima spullen, snel geleverd, prima zaak. Ik zal hier zeker vaker kijken en als er wat voor mij bij zit kopen. Je krijgt wat ze beloven en de camera ziet er als nieuw uit!! Werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poggy 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging makkelijk en er was voldoende uitleg over het artikel

Service
Het was leuk om te vernemen dat er op de 2de hands lens nog 1jaar garantie gegeven wordt

Aanbeveling
Het is als beginnend fotograaf altijd leuk om voor een goedkopere prijs toch een goede lens te kunnen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van der Lee 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel Cameraland is bij mij om de hoek. Binnenstappen om vervolgens een keuze te maken uit het ruime aanbod was dus puur gemak.

Service
Tijdens de keuze voor een camera is goed meegedacht, tot en met de begeleiding van een geldterugactie. Over de rest van de service kan ik nog niets zeggen, omdat ik die nog niet nodig heb.

Assortiment
Er is ruime keuze, van instap- tot professionele apparatuur, in veel verschillende prijsklassen. Wat er niet staat, kan aangevraagd worden.

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard. Bij Cameraland is geen sprake van dozenschuivers, kun je krijgen wat je vraagt of helpt het personeel je een overwogen keuze te maken die past bij budget en gebruik.

Extra toelichting
Ben zeer te spreken over de winkel, al vond ik het bezoek aan de winkel duidelijk prettiger dan de online winkelervaring. Online krijg je echter wel een beeld van het forse aanbod en de uitgebreide mogelijkheden bij Cameraland. Prettig, professioneel en serieus advies. Het leidde ertoe dat ik met een andere camera het pand verliet dan ik overwoog aan te kopen, maar spijt heb ik er niet van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick12587 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
.

Service
lang wachten op een taxatie omdat maar 1 persoon aanwezig was voor taxeren

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nelleke1987 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site!

Service
perfecte service!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand deze site aanbevelen!

Extra toelichting
Camera besteld en de volgende dag al binnen! heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Ouwerkerk 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke winkel, zo ook de webshop. Goede parkeergelegenheid en de hond mag zelfs mee naar binnen.

Service
Men heeft alle tijd voor je, legt goed uit, geeft goede tips en probeert niet om je iets aan te smeren wat je toch niet zult gaan gebruiken.

Assortiment
Je kijkt je ogen uit en alles staat heel overzichtelijk.

Aanbeveling
Winkel goed bereikbaar, de webshop is heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Een prettige winkel waar ik al een jaar of 7 mijn spullen koop. Ik ben dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjrbuurman 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede- en duidelijke site.

Service
Lang moeten (20 min.) wachten aan de lijn, waardoor ik uiteindelijk de verbinding maar heb verbroken. Omdat ik toch naar Alkmaar moest om het product dezelfde dag in huis te hebben.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze uit nieuwe- en gebruikte artikelen.

Aanbeveling
Zeer voorgaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews