Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 967 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacco p 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Denkt mee en geeft ook goede korting

Assortiment
Veel op voorraad en zeker op tweedehands het grootste assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cabi1 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om alle stappen te doorlopen

Service
de bestelde camera was op korte termijn niet leverbaar. er werd voor hetzelfde bedrag een mooi alternatief aangeboden die wel direct leverbaar was, geweldig!

Assortiment
zeer uitgebreid en mooie merken, goede uitleg

Aanbeveling
erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart233 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Extra toelichting
Goed en snel. Makkelijk op te halen bij ophaalpunt. Alleen stond mijn naam/adres niet op de enveloppe(alleen adres van ophaal locatie) dus is voor de winkelmedewerkers niet zo makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Stegers 19-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de wijze waarop we bediend zijn is klasse, zo rustig en deskundig

Service
weten precies wat wij wilden hebben en handelden er ook naar

Assortiment
precies wat we wilde hebben

Aanbeveling
nergens zo vriendelijk en correct behandeld

Extra toelichting
zeer tevreden over de wijze van benadering, vriendelijk en rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyra2000 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online inkopen goede site

Service
goede informatie

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
Door een misverstand met creditcard en na telefonisch contact met verkoper was er toch noch een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinAz 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel op te zoeken en te bestellen

Service
Ff voor 6 uur besteld en de volgende dag meteen in huis!

Assortiment
Alles wat je voor je camera wilt hebben, kan je er kopen ;)

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CathyWood 19-01-2015

Algemene score

10,0

Service
gezellige mensen die een goed advies geven

Assortiment
zo veel en op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Heuveln 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb vooral gekeken naar de kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast werd het product meteen de volgende ochtend al bezorgd. Product werkt uitstekend.

Service
Werd de volgende ochtend al bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mediapro 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel snelle en correcte service! Ook zeer gedegen communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joss48 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder website

Service
zeer snelle service

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
prima winkel, betrouwbare aflevering

Extra toelichting
De duidelijk website, her ruime assortiment en de aangename prijzen maakten dat ik snel over de aankoop kon beslissen. Vervolgens had ik mijn aankoop de volgende dag al in huis. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yellowbarleycorn 18-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website werkt goed en is overzichtelijk

Assortiment
Breed en inclusief een uitgebreide keuze aan tweedehandse producten

Aanbeveling
Belofte 'de volgende dag het bestelde in huis' wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Menses 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en de zoekfunctie is gemakkelijk om iets specifieks te vinden.

Service
Een verkeerd artikel ontvangen (Blijft mensenwerk) binnen No Time het goede artikel ontvangen, klasse!

Assortiment
ach..je kunt niet alles hebben :-)

Aanbeveling
Zou ik zeker doen!

Extra toelichting
Ondanks een goede sticker op de verkeerde doos, dus verkeerd artikel ontvangen had ik toch binnen 24 uur het goede artikel ontvangen. Klasse! Het blijft mensenwerk en die maken nu eenmaal foutjes :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koeiebel 17-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Parkeren voor winkel.Genoeg personeel om te helpen.

Service
Als de tweede hans lens niet bevalt, mag ik terugkomen, en voor een alternatief gaan. Werd goed geholpen met de voor en nadelen van de lenzen.

Assortiment
Genoeg keuzen, met voor mij een selectie van de best passende lenzen.

Extra toelichting
Ik kreeg een redelijk bedrag voor mijn gebruikte lens. Werd goed geholpen bij het uitzoeken van een alternatief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I.Scholten 17-01-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is gemakkelijk te bereiken met een parkeerplaats voor de deur.

Service
Er werken professionele en vriendelijke mensen die je goed voorlichten over de camera die het beste bij jouw wensen past.

Assortiment
Niet alle camera's zijn in de winkel aanwezig, maar wel de meest gangbare en van iedere soort en merk een aantal

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik vind het een klant vriendelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

dalen354 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelgemak achter de pc

Service
snelheid van afwikkelen

Aanbeveling
op basis van mijn ervaring

Extra toelichting
Bestelwijze zeer duidelijk; de uitvoering is zoals aangegeven en alles zeer rap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex107 17-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer snel antwoord op mijn vraag per email.

Assortiment
Ook keuze in gebruikte artikelen.

Aanbeveling
Zou er zo weer kopen.

Extra toelichting
Zeer snel en accuraat afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Folkers 17-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed advies en gratis flitser gereinigd die gecorrodeerd was.

Assortiment
Nog nooit "misgegrepen" bij Cameraland. Altijd ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Aardige en deskundige mensen, ruime keuze en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy sakkers 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het was mijn eerste aankoop bij de cameraland webshop en ik ben zeer tevreden. Betaling ging gemakkelijk.

Service
Gelijk de volgende dag het pakket ontvangen. Ook zat er een leuke kortingsbon in de doos van een wijn webshop, dit vond ik een leuke toevoeging.

Assortiment
Ik heb een tas gekocht die in de opruiming was voor een spotgoedkope prijs. Ik ben erg tevreden over het product! Op de site stond veel informatie over het product waardoor ik goed geïnformeerd mijn keuze kon maken.

Aanbeveling
Camera land is over het algemeen goedkoper dan andere camera webshops. Ook ben ik erg tevreden over de garantie regeling.

Extra toelichting
Ik kijk dagelijks op de site of er nieuwe camera's zijn binnen gekomen bij de ocasion. Ik vertrouw de winkel dat ze de producten nakijken en verstand hebben van wat ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Onzenoort 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Relevante accessoires worden in een pakket, mét korting aangeboden op dezelfde pagina. Zeer gebruiksvriendelijk!

Service
Je kunt bellen en mailen voor een advies. Ze komen hun afspraken na.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site. Zeer breed assortiment. Goede prijsstelling. En ze doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Fijn, professioneel bedrijf. Mooie site en een geweldige nieuwe experience shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chas41 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bereikbaarheid: op fietsafstand. Indien met de auto door-de-weeks ruime parkeergelegenheid

Service
Normaliter in orde. Echter ook een verkoper tijdens een potentiële aankoop tegen mij horen zeggen dat hij geen tijd had uitleg te geven over een produkt en dat ik thuis maar het produkt moest uitpakken en de (summiere!) handleiding moest lezen.

Assortiment
Voor alles wat ik in mijn gedachten had kon ik bij Cameraland terecht

Aanbeveling
Goed produktadvies voor zowel de 'starter' als de 'pro' in de fotografie. Tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan de aangeboden cursussen.

Extra toelichting
Zie bovenvermelde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucduc 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je luie stoel winkelen, wat wil je nog meer

Service
komen gemaakte afspraken na

Assortiment
ruime sortering.

Aanbeveling
de service en de vriendelijkheid.

Extra toelichting
snelle service ruime sortering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arentzen 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde om meer informatie, werd prettig en deskundig te woord gestaan. Daarna was het plaatsen van de bestelling zeer eenvoudig.

Service
Super: deskundige informatie. Daarbij wordt je bestelling zeer snel afgehandeld en had ik de camera de volgende dag al in huis.

Assortiment
ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar was op zoek naar een camera. Dan kijk je direct verder dan je neus lang is en kom je erachter dat deze zaak een ruime, kwalitatief hoogwaardige sorting heeft.

Aanbeveling
Sortering, service en klantgericht contact zijn allemaal uitmuntend.

Extra toelichting
Ik werd toen ik om inlichtingen omtrent de door mij gewenste camera uiterst prettig en deskundig te woord gestaan. Het plaatsen van de bestelling via internet verliep vervolgens geheel vlekkeloos. Alles was helder. de bestelling had ik de volgende dagal in huis. Fijn was dat ik ook de track en tracecode kreeg. Altijd handig, want dan ben je op tijd thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elbert jan 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site met goede 'workflow'

Service
Supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MichaelJF 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera/lenzensets stonden helaas niet bij elkaar. Wel een grote keuze.

Service
Goede uitleg bij lens- en camerakeuze. Wel was verkoper wat afgeleid met e-mails o.i.d..

Assortiment
Een bredere keuze wat betreft merken camera's, lenzen, type camera's, filters en assesiores ben ik nergens in Nederland tegengekomen.

Extra toelichting
Een winkel met een heel breed assortiment; verkoper weet duidelijk waarover hij het heeft, ook uit de praktijk. Met camera's buiten proberen is mogelijk; inwisselen van camera als deze niet bevalt, is geen enkel probleem. Bij Cameraland.nl zoekt men naar de beste match tussen camera, lenzen en de klant!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie peters koopmans 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb de aankoop in de winkel gekocht na veel leeswerk op internet

Service
super netjes geïnformeerd en geholpen aan nieuw speelgoed.

Assortiment
teveel keus haha zoveel prachtige dingen waar menig fotograaf van droomt.

Aanbeveling
ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, ondanks dat t best druk was super netjes geholpen en te woord gestaan.

Extra toelichting
super fijne winkel, met personeel die de moeite neemt om mensen te voorzien van uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

64Ron 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jullie zijn inderdaad aan een verhuizing toe. Maakt alles overzichtelijker en zo zijn klanten gemakkelijker te bedienen.

Service
Ik kan me niet meer exact herinneren wie me hielp maar deze meneer heft echt verstand van fotograferen in de meest brede zin van het woord. Verplaatste zich prima in mijn fotografische creativiteit en zorgde voor passende oplossingen.

Assortiment
Assortiment is niet alleen groot maar ook veelzijdig. Er is voor iedere portemonnee een passende oplossing.

Aanbeveling
Behulpzaam personeel. Prettige benadering zonder hautaine houding. Je kunt er al wat leren door alleen al vragen te stellen. Een advies kan ook zijn dat het verstandig is ergens anders naar toe te gaan. Mijn winkel, ik kom graag terug.

Extra toelichting
Behulpzaam personeel. Prettige benadering zonder hautaine houding. Je kunt er al wat leren door alleen al vragen te stellen. Een advies kan ook zijn dat het verstandig is ergens anders naar toe te gaan. Mijn winkel, ik kom graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TC van Mourik 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
De zonnekap werd vlot geleverd en ik had zelfs de keuze tussen een demo model of een nieuwe wat zo'n 12 euro scheelde.

Aanbeveling
Ik heb ook een Canon G12 compact bij jullie gekocht. Kreeg een heldere uitleg en de prijs was ook gunstig tov andere leveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

duncan de fey 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site snel makkelijk duidelijk

Service
geleverd zoals gezegd

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricG1970 15-01-2015

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen is eenvoudig en snel.

Service
in eerste instantie was het verkeerde product opgestuurd maar na een telefoontje was het de volgende dag alsnog in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem agogo 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is wat aan de trage kant, waardoor zoeken redelijk veel tijd kost.

Service
Vriendelijke medewerkers, zeer snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zoals in bovenstaande items aangegeven, vriendelijke medewerkers en snelle verzending.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Birbo 15-01-2015

Algemene score

1,0

Service
Het product was op voorraad, op woensdag betaalt en pas op de woensdag een week later afgeleverd! Reden onduidelijk

Aanbeveling
Slechte ervaring, product werd niet op tijd geleverd en krijg geen enkele reactie op klachten

Review criteria:

Slecht

Reageer

Neeltje B 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Medewerkers dachten goed mee over alternatieven en gaven deskundig advies. Administratief werd het flexibel en snel opgepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger0252 14-01-2015

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Het personeel is deskundig en behulpzaam. Het assortiment is bijna te groot. Ik kreeg relatief weinig inruil voor mijn oude camera, maar wat ik weer keurig vond is dat de UV filters van mijn lenzen 1 op 1 werden vervangen zonder extra kosten. Als je vervolgens op de website je ingeruilde producten terug ziet als tweedehands product met een prijs die meer dan twee keer zo hoog ligt als wat je kreeg bij de inruil, voel ik me daarin wel een beetje bekocht. Desalniettemin een tevreden klant en ik kom zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nico Zomerdijk 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen. Alles in één bezoekje aan de winkel

Service
Uitstekend advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk121950 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Nog geen ervaring product te kort in huis

Assortiment
Jullie hebben alles

Aanbeveling
Vriendelijke vakkundige verkoper

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

gertje de meester 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Lens besteld. Helaas net niet wat ik ervan verwachtte. Levering was prima. Geretourneerd en alles netjes ontvangen zonder vragen. Zo hoort het.

Extra toelichting
Lens besteld. Helaas net niet wat ik ervan verwachtte. Geretourneerd en alles netjes ontvangen zonder vragen. Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

GerardSchouten 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product uitzoeken op site (16-35 f4 Conon lens) en bestellen en betalen ging makkelijk met enkele kliks. Pakketje met product was 1 dag later in huis.

Service
Gewoon goed, eerst telefoontje gepleegd met wat vragen over service en garantie. Duidelijke heldere uitleg.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie vrijwel alles op fotogebied.

Extra toelichting
Goeie snelle service, lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska Wynia 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle reactie op E-mails

Assortiment
primaassortiment

Extra toelichting
Dit was ( voor zover ik weet) de enige winkel die mijn oude camera wilde inruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 01 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk op de website en is gemakkelijk te vinden

Service
De beloofde leveringstijd klopte precies. Geweldig!

Assortiment
Alles is goed verkrijgbaar inclusie bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Duidelijk een goede winkel, het is voor mij de tweede keer dat ik iets koop en ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marenne 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, vriendelijke klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben hassen 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
impecable

Service
exellent service

Extra toelichting
franchement vendeur tres serieux calite prix raisonable tres tres rapide j'ai de la chance de tomber par ce vendeur merci

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjopun 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Website niet echt handig voor mij. Bij een het klikken op volgende pagina moet ik ook zelf weer naar boven klikken, wat bij meeste andere websites automatisch gaat. Bovendien lijkt het dat item van eerdere pagina's herhaald worden.

Assortiment
Jullie lijken ook alles te hebben wat collega's ook hebben. Of alles op voorraad is heb ik niet gecontroleerd ;)

Aanbeveling
Tsja, waarom niet....

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rint 11-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben naar de winkel gegaan om er zeker van te zijn dat een gezocht product geschikt was voor mijn Canon camera.
Ik was toch in de buurt, dus dat kwam mooi uit.

Service
Het bleek dat het product niet geschikt was voor mijn Canon camera.
In de winkel werd mij een alternatief voorgesteld, dat draadloos en veel goedkoper was. Perfect!

Assortiment
Geweldig!

Aanbeveling
Ik beveel iedereen aan naar Cameraland te gaan vanwege de enorme service, kennis/vakmanschap en lage prijzen.

Extra toelichting
Perfect! Ik ga beginnen met Astrofotografie en zocht een programmeerbare sluiterontspanner met lange sluitertijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Jimmink 11-01-2015 In de winkel gekocht
Ik ken maar 1 filiaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel was erg druk

Service
Meteen het juiste advies

Assortiment
Pas één keer misgegrepen bij het aanschaffen van iets.

Aanbeveling
In Alkmaar en wijde omgeving geen winkel met meer kennis bij het voltallige personeel.

Extra toelichting
Buitengewoon ter zake kundige hulp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard1943 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info

Service
Goede adviezen

Assortiment
Ruime keus en fijne kwaliteit

Aanbeveling
Daar moet je geweest zijn

Extra toelichting
Nog nooit nee gekocht, altijd geslaagd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Roeper 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een klein stukje rijden, maar je kunt vervolgens wel gratis parkeren voor de deur. Als er al wachttijden zijn, zijn die acceptabel en er is sowieso altijd koffie. Uitproberen mag; ook buiten de deur.

Service
Er wordt door de mannen (en vrouw) van Cameraland.nl altijd meegedacht. Daarnaast doen ze voor trouwe klanten soms iets extra's. De inruilbedragen zijn ook interessant.

Assortiment
Je kunt natuurlijk voorafgaand aan je bezoek op de site kijken of datgene wat je wilt er is, maar zo niet, dan bestellen ze het en kun je het meestal de volgende dag al ophalen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel al jaren aan. Ik ben er tot op heden altijd naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd. Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij Cameraland.nl en heb inmiddels goede contacten met de eigenaar en het personeel. Ze kennen je daadwerkelijk en zijn altijd in voor een praatje. Alle aspecten waarop ze beoordeeld kunnen worden - gemak, service en assortiment - zijn meer dan voldoende. Als je in Noord-Holland woont, is er eigenlijk geen reden om niet hierheen te gaan; er kan geen andere winkel tegen Cameraland.nl op. De nieuwe winkel belooft nog veel meer gemak, waaronder het uitproberen van de apparatuur in de indoor studio.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hogendoorn 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden door de nieuwsbrief

Service
keurig verpakt

Assortiment
super groot en op voorraad

Aanbeveling
geen nee te koop op foto gebied.

Extra toelichting
goede winkel bereikbaar,en snelle levering na een web bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilissen Fotografie 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, helder..!!

Service
Na telefonische ondersteuning producten aangeschaft.

Assortiment
Breed assortiment..!!

Aanbeveling
Snelle levering,...doen wat ze zeggen..!!

Extra toelichting
Zie hierboven..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lili Marleen 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Daar ik in het buitenland woon is goed telefonisch contact essentieel. Cameraland is altijd snel bereikbaar .

Service
Personeel is deskundig en indien nodig wordt ik direct doorverbonden met een personeelslid die gespecialiseerd is op het betreffende terrein, dikke pluim voor Cameraland

Aanbeveling
Als zeer positief, ik ben lid van een fotoclub en heb nu al andere leden cameraland en hun goede service en groot assortiment aanbevolen en zal dit zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loukadesign 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gaat snel

Service
in een keer goed

Assortiment
leuke aanbiedingen en compleet

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews