Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1054 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees Huber 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en op merk gesorteerd, informatie is helder

Service
De belofte dat de lens een dag later in huis zou zijn is waar gemaakt.

Assortiment
ruime keuze van hoog tot laag in het segment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Tijm 10-09-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Erste ervaring met cameraland was matig. Wij kwamen ter orientatie en de medewerker gaf weinig informatie over de camera en was niet echt enthousiast.De tweede ervaring was echter super ! Andere medewerker , razend enthousiast en heel erg bereid om mee te denken. Kortom deze wernemer krijgt een dikke 10 !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper Tijsen 09-09-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het nummertje trekken werkt fantastisch. direct onderscheid tussen kijkers en kopers

Service
De verkoper wist wat we bedoelde. hij koos de juiste dingen

Assortiment
alles is mogelijk

Aanbeveling
De gehele winkel staat vol met artikelen. je kunt alles zien en onder begeleiding voelen. De winkel dient niet als lege huls om een afhaalpunt te zijn van de webshop

Extra toelichting
Ik vond het een ervaring. Zoveel kennis bij wat vaak gezien wordt als een internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J L de graaf 08-09-2015 In de winkel gekocht
allmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting een ruime winkel en een zeer groot assortiment

Service
Vakkundig advies aansluitend bij mijn behoefte en butget

Assortiment
Een enorme keuze in merken en assessoires

Aanbeveling
Niet opdringerig en een enorme keuze in nieuw en gebruikt foto materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LOek 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige site, duidelijk. Goed bestelproces

Service
Supersnelle levering.
Donderdagavond bestelling geplaatst, vrijdagmiddag geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Ook occasions.

Aanbeveling
Snel, goede servise, goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 07-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Beoogde (gebruikte) artikel werd gereserveerd voor me totdat ik van vakantie terug was.

Service
Een reis naar Alkmaar was niet nodig: ik kon in mijn geval het artikel aan huis testen en meteen aanschaffen.

Assortiment
Ik was slechts naar 1 artikel op zoek, maar heb wel gezien dat het hele assortiment zeer uitgebreid is.

Aanbeveling
Deze 10 is een waardering voor de geboden service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 07-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik kwam als leek binnen, maakte alleen foto's met de telefoon. Ben goed en geduldig voorgelicht over de camera types en het gevoel dat ik nu je juiste camera heb gekocht!

Assortiment
Was erg veel keuze

Aanbeveling
Goed bereikbaar, vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lian van Deene 07-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima winkel. Moet alleen nog wennen aan het een richting verkeer in de winkel

Service
De info over de scanner die ik gekocht heb klopte niet helemaal. Heb dit ook terug gekoppeld via mail en daar verder geen reactie meer op gehad.

Assortiment
Alles is aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Vlaminck 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Toch goed wat materiaal in stock

Aanbeveling
Zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter L 07-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Wat wordt hiermee bedoeld? Wat zou ik hiermee moeten beoordelen?

Service
Rommelige bediening, meerdere personen tegelijk, focus meer op verkoop dan op goede advisering.

Assortiment
Alles op voorraad, dus goede vergelijking mogelijk. Precies de reden om hiervoor speciaal naar Alkmaar te rijden.

Aanbeveling
Grote voordeel is het assortiment. Zie opmerking daarbij. Dat kan niet op internet.

Extra toelichting
Luisteren naar de klant is belangrijk! Eerst luisteren, dan adviseren en daarna verkopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

S Saridin 06-09-2015 In de winkel gekocht
In Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kwam voor een camera(700D) met diverse mogelijkheden en tijdens het gesprek werd er een ander opties besproken en geadviseerd en dat bleek voor mij de juiste camera(Lumix-FZ1000) te zijn en dat is de camera die ik moest hebben.

Service
Er werd gevraagd naar welke camera ik zocht en heb ik aandacht en uitleg gekregen over de mogelijkheden, allen tijdens dit gesprek mis ik de koffie/thee en eventuele cursus

Assortiment
De assortiment is te kust en te keur!

Aanbeveling
De prijzen staan niet op de camera's of lenzen zodat men iemand moet aanspreken.

Extra toelichting
Ik vind dat de onoverzichtelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 05-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Kon soms iets sneller bij het zoeken naar toebehoren in de stock. Verder niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan veldt 05-09-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
hier wordt vertrouwd geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matty v wijnbergen 03-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Top geholpen

Service
Altijd uitstekend

Assortiment
Flits en computer kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kristof Beirnaert 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het online shoppen gaat vlot, de zoekfunctie is soms iets te streng waardoor je in de eerste resultaten soms weinig overeenstemmingen kan terugvinden.

Service
Altijd vlot en correct geholpen via e-mail. Een correct bod ontvangen voor mijn overname.

Assortiment
Alles is te vinden wat ik eventueel nodig heb.

Aanbeveling
Kan zeker mee met de grote spelers en de prijzen zijn gunstig. Ik heb toch bij Cameraland het gevoel dat een klant van op afstand toch persoonlijk wordt benaderd in plaats van een "ordernummer".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van den Berg 03-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke nette winkel waar je snel kunt vinden wat je wilt en ook nog alternatieven biedt.

Service
Gemotiveerd personeel, vakkundig en bereid om de tijd te nemen.

Assortiment
Alles wat ik op cameragebied had aan wensen was aanwezig.

Aanbeveling
Ik denk dat je bij Cameraland precies kunt vinden wat je nodig hebt, ondersteund door vakkundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 03-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke winkel met erg vriendelijk personeel. Een winkel waar je je op je gemak voelt

Service
Fantastisch! Ik kwam er met een defecte lens. Alle opties werden bekeken zodat ik uiterst tevreden naar huis kon met een goede lens

Assortiment
Zeer groot aanbod en mooi gepresenteerd

Aanbeveling
Professionele service en vriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenaerts 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vriendelijk onthaal

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijk website

Service
De controle van de tweedehands producten komt erg waarheidsgetrouw en eerlijk over.

Assortiment
Mooi en uitgebreid aanbod, nieuw en tweedehands

Aanbeveling
Snel, netjes verpakt en mooi aanbod.

Extra toelichting
Prachtige tweedehands lens, die er zo goed als nieuw uitziet! Ontzettend blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 01-09-2015 In de winkel gekocht
WC de hoef alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Geweldig kundig en gepassioneerd personeel dat met je meedenkt en voor elke klant echt alle tijd neemt die die klant nodig heeft.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, overzichtelijk gesorteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin H 01-09-2015 In de winkel gekocht
de hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
netjes geholpen met verstand van zaken

Service
netjes geholpen voordat mijn nummer aan de beurt

Aanbeveling
de zaak met verstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed

Service
Super geholpen door de verkoper. Niets is te moeilijk en alles mag je uitproberen en beleven. Verder is de kennis van de verkopers erg goed, zij weten waarvan zij praten en verder denken zij goed en praktisch mee.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Nu tweemaal bezocht en tweemaal uitzonderlijk goed geholpen. Ook al is het niet om de hoek voor mij, ik kom er zeker nog vaker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

natasja 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede bereikbaarheid, duidelijke website, in de winkel deskundig en voldoende personeel. je moet "een nummertje trekken", systeem werkt prima.

Service
deskundig en aardig personeel. nemen de tijd.

Assortiment
voor elk niveau een ruime keuze.

Aanbeveling
deskundig en aardig personeel, ruime keuze van artikelen op elk niveau, ook het hogere segment. voor mij een "snoepwinkel"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Lenaerts 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar en gratis parkeren. Overzichtelijke winkel met voldoende mankracht die goed op de hoogte zijn van de aangeboden artikelen. Zelfs op zaterdagmiddag snel aan de beurt.

Service
Prima, ze geven de mogelijkheid het gewenste artikel in de winkel uit te proberen en het personeel is goed bekend met de artikelen en de toepassing ervan.

Assortiment
Super,tot nu toe nog nooit voor niets naar de winkel gekomen. Veel op voorraad!

Aanbeveling
Kundig personeel, prettig geholpen, eerlijk en goed advies.Altijd weer een feestje om er heen tegen en met iets moois voor de camera terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Rodenburg 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als het druk is valt moeilijk te overzien wie er aan de beurt is. Verder loopt het allemaal prima in de winkel.

Service
Er wordt met je meegedacht over wat je precies wilt met het aan te schaffen toestel. Er had nog een alternatief aangedragen mogen worden.

Assortiment
Alles wat je maar voor camera en toebehoren zou willen is aanwezig.

Aanbeveling
Prima assortiment , prima service ook als je met klachten komt of alleen vraag om informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Taman 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed bereikbaar makkelijk toegankelijk, voldoende personeel om snel geholpen te worden.

Service
Vlotte informatieve service,

Assortiment
Niet alles wat ik nodig had was aanwezig (dopjes statief niet) maar direct een mail en tel nr van importeur gekregen

Aanbeveling
Compleet assortiment, vriendelijk personeel met ruim kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angela 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd met veel enthousiasme geholpen door twee verkopers. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfred de haan 31-08-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima klanvriendeluk

Assortiment
omruilen geenprobleem

Extra toelichting
uitmuntend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

statief TSC531 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De ene avond op de bank thuis besteld, de andere avond op de bank thuis uitgepakt.

Assortiment
Kon dit statief nergens anders krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke navigatie en duidelijke bestelprocedure

Service
Aanvankelijk een occasion Objectief Sigma 17-70mm Contemporary bestelt doch dit bleek niet juist geadverteerd. Hierover werd onmiddellijk telefonisch contact opgenomen en bevestiging via mail.
Een voorstel ontvangen om tegen kleine bijbetaling een splinternieuw objectief van dit model aan te schaffen..TOP..!!

Assortiment
Goede sortering in camera's; objectieven etc..

Aanbeveling
Goede service, terugkoppeling, en adequaat reageren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Dekker 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website makkelijk te bestellen

Service
snelle superservice vrijdag laat in de middag besteld en het zou normaal gesproken zaterdagmiddag al bezorgd zijn

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poldervaart 31-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
je wordt goed geinformeerd, niets opgedrongen en nemen de tijd

Assortiment
zeer uitgebreide collectie

Aanbeveling
enorme keuze, goede informatie en zeer belangrijk goede informatie. voor iemand die er geen verstand van heeft wordt het in "Jip en Janneke taal" duidelijk gemaakt.Dank daarvoor en niets wordt opgedrongen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miel van velzen 29-08-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het reserveren is supermakelijk en je haalt het zo op

Service
vraag gesteld over lensen tijdens het ophalen kreeg meteen 2 lensen op mijn body met uitgebreide uitleg plus en minpunten etc

Assortiment
dit merk je na een rondje om de winkel echt alles

Aanbeveling
geweldige winkel aardige proffesionele medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerlinde 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet het objectief van Canon 24-70 mm besteld.

Service
Duidelijk overzicht hoe je moet bestellen. Linkt makkelijk door naar betalen.

Assortiment
Hetgeen wat ik zoek is aanwezig.

Extra toelichting
Was voor mij de eerste keet om een 2ehands objectief te kopen. Maar door de 5 sterren rating en garantie durfde ik dit aan. Het objectief kwam als nieuw uit de doos met alle originele spullen erbij! Heel tevreden! Dat wordt voortaan bij Cameraland kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat overzichtelijk op internet

Service
Het artikel kwam niet overseen met wat op de site stond. Ik werd hier keurig over opgebeld, en er werd mij een alternatief geboden.

Aanbeveling
top service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg, eenvoudig en niet te veel voor een hobbyist. Tevens ook nog ruimte om persoonlijke vragen te stellen.

Service
Goede aandacht voor elke deelnemer van de instructeur.

Extra toelichting
Geweldige avond en veel geleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matth 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestel proces vond ik niet geheel duidelijk. Bij afhalen kon je wel met IDEAL betalen wat ik gedaan had maar vervolgens is in de bevestiging niet duidelijk dat gekozen is voor afhalen.

Service
Afhalen lukte me niet in de winkeltijd omdat Alkmaar geheel vast stond. Een telefoontje dat ik onderweg was maar verlaat door omstandigheden en ik kon buiten openingstijd mijn bestelling halen.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. Prijsstelling is redelijk scherp te noemen.

Extra toelichting
In de Google Shopping resultaten ontbreekt Cameraland ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beuk 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Strak overzicht

Service
Direct oogcontact en prima begeleiding

Assortiment
Alles gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet overeem 26-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gewoon prima

Assortiment
Mooie zaak overzichtelijk

Aanbeveling
Geen opdringerig personeel , wel bekwaam en vriendelijk

Extra toelichting
Houde zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Vis 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles duidelijk te vinden. Bestelproces gemakkelijk

Service
snelle levering en deugdelijke verpakking. Voldoende info op website

Assortiment
ruime sortering. Begrijp dat jullie niet alles altijd op voorrraad kunnen hebben.

Aanbeveling
Zie boven + redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devroome 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk in de winkel en op de website

Service
goed en deskundig personeel die goed op de hoogte zijn

Assortiment
echt alles is te koop

Aanbeveling
mooie winkel, heel overzichtelijk, ook op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden en makkelijk gratis te parkeren. (tenminste, ik hoop dat het gratis was, anders heb ik heel veel mazzel gehad)

Service
Voelde mij niet gepressured om duurder te kopen, maar een goede wel overwogen keuze kunnen maken. Werd serieus genomen en prima geholpen

Assortiment
Het had meerdere keuzes van wat ik zocht, dus dat was fijn. De tweede hands body zag er als nieuw uit.

Aanbeveling
Top, kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
De winkel kwam aanbevolen door een proffesioneel fotograaf en ik zou zeker deze ook aanbevelen als ik hoor dat iemand een camera zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Steinbach 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel accessoires zijn standaard op voorraad,je kunt je auto altijd kwijt. Als het druk is, werkt het systeem met een bonnetje voor volgorde goed.

Service
Gemotiveerde mensen die weten waar ze over praten

Assortiment
Prima, wat ik wil hebben ze altijd

Aanbeveling
tienen geef ik niet.

Extra toelichting
Als het "net niet druk genoeg is" kan het soms toch even duren voor je aan de beurt bent. het is dan niet duidelijk wie "eerst"is. Misschien toch nog sneller de "bonnetjes automaat" aanzetten?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kan gemakkelijk vinden wat ik zocht. Afhalen was een eitje.

Service
Netjes en vriendelijk geholpen

Assortiment
Voldoende keus en op voorraad

Aanbeveling
Handig, netjes, snel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino Tino 21-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Best wel een stukje rijden

Service
camera een keer voor reparatie weggebracht en kreeg een pro body mee om door te kunnen werken. Legio andere voorbeelden

Assortiment
Als iets er niet is dan wordt dat alsnog heel snel geregeld

Aanbeveling
zoals overal werken er mensen en moet je de klik ermee hebben. Gelukkig veel uiteenlopende persoonlijkheden op de werkvloer maar dan nog kan ik niet voor een ander bepalen of het zijn of haar winkel is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pentax K3 17-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellingsprocedure is geen enkel probleem

Service
Hoewel ik wist dat het bestelde product een gebruikt artikel betrof, viel het mij toch tegen dat de levering niet goed verzorgd was. Zo werd de camera zonder objectiefdop geleverd in een laag bolletjesplastic, zodat stof en vuil gemakkelijk binnen konden dringen. Ook ontbrak de gebruiksaanwijzing. Maar de advertentie sprak wel over 5 sterren! Pas na een telefoontje, waarbij ik enige druk moest uitoefenen (de gebruiksaanwijzing staat op internet, meneer), werd dit opgelost. Voor wat betreft de objectiefdop zou het kwaad al geschied kunnen zijn ...

Extra toelichting
Wees duidelijk wat 5 sterren betekenen en zorg dat de aflevering zo volledig mogelijk is. Als er iets niet aanwezig kan zijn, wat ik bij 5 sterren eigenlijk niet verwacht, deel dat dan vooraf mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ente 17-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is lastig om via de zoek optie de tweedehands producten te vinden.

Aanbeveling
Prima winkel! Fijn dat ze ook tweedehands producten voor een normale prijs aanbieden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Smeets 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ken de zaak alleen via de website en facebook, maar veel mooie aanbiedingen , veel uitleg over het maken van de mooiste foto's.

Service
Van diverse mensen vernomen dat jullie perfekte service hebben. Hoop t voorlopig niet nodig te hebben.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Naast de duidelijke technische adviezen ook veel uitleg over fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrsaybia 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op website. En produkt is zo goed en netjes, als aangegeven.

Service
Prima verpakt en pakket is goed te volgen.

Assortiment
Wat ik nodig heb kan ik er prima vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, alles duidelijk en vlot.

Aanbeveling
Al jaren goeden ervaringen met dit bedrijf, de prijzen liggen over het algemeen hoger dan bij de concurrentie, maar in dit geval kocht ik een 2e hands lens welke zo goed als nieuw was voor een redelijke prijs + 1 jaar garantie.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews