Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans van Dam 22-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door het grote assortiment is een keuze maken gemakkelijker.

Service
Deskundig personeel die geheel vrijblijvend uitleg geeft.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Aankoop en inruil zijn op een prettige manier tot stand gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jumpin jack 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site

Service
vrijdag s'middags besteld, zaterdag geleverd, netjes verpakt(ik had verwacht dat ik s'maandags de spullen zou krijgen)

Assortiment
omkeerring 62mm sony-a niet op de site aanwezig, helaas. deze bij de concurent in zwolle besteld.

Aanbeveling
veel artikelen op voorraad
,duidelijke site
snelle levering
veel en goede uitleg(mocht er een foutje staan op de site wordt deze gelijk hersteld)

Extra toelichting
duidelijke site, méér dan een webwinkel ,goede omschrijvingen,foutjes worden direct hersteld, veel kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Bijker 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel, duidelijk, gewoon goed

Service
weinig mee te maken gehad maar niks op aan te merken

Assortiment
Prima assortiment. niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roberto2014 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen: gemak siert de mens

Service
toezegging vandaag bestellen, morgen in huis keurig nagekomen

Assortiment
Cameraland heeft een zeer uitgebreid gamma

Aanbeveling
jullie behoren tot de top 5 van gespecialiseerde winkels in fototechnologie en aanverwante artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne8888 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel gekocht. Had online een tas gezien die me wat leek, maar die bleek te klein. Een door de verkoper geadviseerde tas was helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht was beschikbaar.

Extra toelichting
Goed geholpen, fijne tas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorMoerman 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles snel geregeld

Service
belden direct toen bleek dat het een dag langer duurde

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Grootenboer 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote voorraad

Service
Deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Dieffenbach 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen en afleveren dat ging super snel

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arie de Knegt 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jullie credo is niet lullen maar poetsen, en dat past bij mij als Rotterdammer.

Service
Ook lang na de aankoop, blijft service net zo hoog staan, als direct na de aankoop.

Assortiment
Ruim voldoende, jullie verhuizen (gelukkig), en daar op de nieuwe locatie is het allemaal wat overzichtelijk.

Aanbeveling
Prettig zaken doen, dit in tegenstelling met Den Ham en Capelle a/d Ijssel.
Voorkom dat de klant een nummer wordt.

Extra toelichting
Mijn ervaring is, dat ondanks de lange reis van Kootwijkerbroek naar Alkmaar, dit niet opweegt tegen de prettige manier van zaken doen, de service, en het geduld zaken uit te leggen en vragen te beantwoorden. Een tip heb ik wel de eigenaar zou iets meer enthousiaster mogen reageren. Komt wat stug over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leo witte 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vliegersplein 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een heldere website met makkelijk toegankelijke informatie

Service
Rond 20.00 uur 2 lenzen besteld en de volgende ochtend werden ze door PostNL afgeleverd. Da's heel rap. De lenzen waren op een goede schokvrije manier verpakt

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Slechts gebaseerd op een enkele ervaring, maar die is dan ook uitstekend

Extra toelichting
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en een razendsnelle levering. Bijkomend voordeel, behalve een webwinkel ook een fysieke winkekl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will2006 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website met veel productinformatie (inclusief filmpjes) en grote duidelijke foto's.
Ook fijn is dat je meteen bij het product de verzendkosten ziet, en niet pas bij afrekenen zoals vaak bij andere webshops.

Assortiment
Een heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Vooral vanwege het ruime aanbod met goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anne50 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond de site duidelijk.
En de winkel was makkelijk te vinden in Alkmaar.
Over het inruilen van je oude fototoestel, toch duidelijker aangeven dat het alleen gaat om systeemcamera's.

Service
Vond mijn keuze maken in de winkel erg lastig. Werknemer had geduld met mij.
Voelde mij toch een beetje opgelaten. Lag dat aan mij??

Assortiment
Zeer ruime keuze. En werknemer weet ook goed de verschillen aan te geven en daardoor je te begeleiden in de te maken keuze.

Aanbeveling
Ruime keuze en kennis van producten.
Makkelijk te bereiken winkel en parkeermogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shaun Janssen 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlotte, snelle bestelling. Alleen wat moeite met bestellen omtrend de gegevens van de creditcard.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos.2802 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Fantastische winkel met vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Altijd uitstekend advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri de 8e 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk

Service
Directe levering volgens afspraak

Assortiment
Nog geen tekort koningen gevonden in het aangebodene.

Aanbeveling
Kenbaar maken op de fotoclub waar ik secretaris van ben.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de bestellingsproceduren en de levering volgens afspraak. Onderdeel was bij concurrentie nog niet te verkrijgen, een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ali oly 18-12-2014 In de winkel gekocht
te alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Ging best goed, hoeft ook niet perse te makkelijk te zijn.

Service
Personeel was blij met mijn komst ik kreeg een heel vriendelijke ontvangst.

Assortiment
Goede verzameling professionele spullen is aanwezig.

Extra toelichting
ruim voldoende, gemotiveerde mensen en een prettige sfeer maak het plaatje kompleet en prettig bij binnenkomst in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fotografie Jan Spoelstra 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel compleet en en ontbreken van verzendkostten maakt dat ik sneller tot aankoop overging,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angora 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
pijlsnelle levering, super voorwaarden! helaas behoort betaling via PayPal (nog? ;-)) niet tot de mogelijkheden

Service
uitstekende service!! :-)

op de site is niet alles even makkelijk te vinden (als in: site kan de hik krijgen van specifieke zoekopdrachten -bv. merk + adapter + 3 letters- zoekopdracht afgebroken wegens schijnbaar ellelang script) de 'meld je aan voor nieuwsbrief' - pop up (ook als je nws.brief al ontvangt) verschijnt op elke pagina en vertraagt zoeken, irri? ;-) ) een hele grote dank u wel voor de super uitverkoop!!

Assortiment
uitstekend gesorteerd (wegens trammelant met zoekmachine kan ik niet bepalen hoe uitgebreid, maar 'zeer uitgebreid' staat vast!!)

Aanbeveling
om alle bovenstaande redenen... :-D

Extra toelichting
(hoewel zelf niet 'into Facebook'... ;-)) jullie FB pagina is een feestje om te bekijken!! fotowedstrijden helemaal leuk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dragtoog 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel, zo niet alles fysiek aanwezig. Makkelijk en duidelijk +

Service
goed, vriendelijk, snel en deskundig

Assortiment
zeer uitgebreid met goede kennis van mogelijkheden en alternatieven.

Aanbeveling
zie boven. can't beat them... (denk ik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Bandt 17-12-2014 In de winkel gekocht
QAlkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer ( bus bijna voor de deur.)

Service
Prima service, personeel weet waar hij het over heeft.

Assortiment
Bijna alles op fotogebied in voorraad

Aanbeveling
Voor de bereikbaarheid en de grote sortering zal ik iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Ik kom al enige jaren bij Cameraland en ben altijd tot mijn tevredenheid geholpen. De service is perfect. makkelijk zonder parkeerproblemen te bereiken en ook de bus stopt bijna voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Lok 17-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle professionele service

Service
Behulpzaam ondanks drukte en niet direct voor de hand liggende vraag.

Aanbeveling
goede professionele speciaalzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik48 17-12-2014

Algemene score

7,7

Gemak
gemakkelijk bereikbaar met goede parkeergelegenheid

Assortiment
ruime sortering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michaël 50 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is voor mij dichtbij

Service
Deskundig personeel, neemt de tijd vragen te beantwoorden en probeert je niet de duurste oplossing te verkopen

Assortiment
uitgebreid alle topmerken aanwezig

Aanbeveling
op grond van bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.den Dekker 17-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik voelde mij na een minuut of tien thuis.

Service
Ik kreeg langdurige en duidelijke adviezen en uitleg.
Er werd alle tijd voor mij genomen.

Aanbeveling
Wanneer iemand mij vraagt of ik een goede fotowinkel weet waar aandacht aan je vragen besteed word zou ik deze winkel aanraden.

Extra toelichting
Ik was hier voor het eerst en voelde mij thuis en er werd aandacht aan mijn vragen besteed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Grijs45 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Snel bezorgd

Aanbeveling
Omdat de service in de winkel ook optimaal is. Je wordt heel goed geholpen.

Extra toelichting
Meerdere keren in de winkel in Alkmaar geweest. Altijd zeer goed geholpen. Veel geduld en goede uitleg. Dat is goud waard! Laatste keer slechts een zonnekappen besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACI de Koning 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en het is een eenvoudige handeling om een aankoop on line te doen.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen, ook bij telefonisch kontact. De levertijden zijn kort.

Assortiment
Het assortiment is voor mij voldoende. De prijs is niet hoger of lager dan in andere winkels.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel met een gerust hart aanraden aan iemand anders.

Extra toelichting
De inruil van mijn gebruikte spullen en de aanschaf van de nieuwe camera is naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ietti 15-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is gemakkelijk omdat de winkel haast naast de deur is. Je kan altijd binnen stappen voor vragen en advies

Service
Die was uiteindelijk goed als moest ik daar wel twee x voor terugkomen.

Assortiment
Heel groot assortiment en grote voorraad

Aanbeveling
Voor een fotograaf die weet wat hij wil een Walhalla. Als je advies wilt in een bepaalde richting dan wringt het soms.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Komen 15-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is zeer goed te bereiken.

Service
Je wordt deskundig geholpen en als er al wat niet helemaal goed gaat, worden de problemen prima opgelost.

Assortiment
Keuze te over.

Aanbeveling
zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1917 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot

Service
Perfecte, snelle en duidelijke service

Assortiment
Groot! In ieder geval voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Cameraland was mij ook aanbevolen en ben hier zeer tevreden mee.

Extra toelichting
Chapeau voor jullie klantgerichtheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim goorhuis 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is klantvriendelijkingericht

Service
Het bestellen verliep perfect

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Goed bevallen

Extra toelichting
Een acht is voor mij al heel goed, er moet iets te verbeteren zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. van Keulen 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk informatie op de website wat mij meteen deed besluiten een bezoek te brengen aan de winkel, ook al zou ik het via de website kunnen afhandelen. Voor de fotografen, in spé of professioneel en alles wat er tussen zit is Cameraland dé winkel om er zelf te zijn; wat een assortiment!

Service
Goede en vriendelijke beantwoordingen mijn specifieke vragen die ik telefonisch bestelde. Ook wat het winkelpersoneel aangaat; degene die mij hielp, hielp mij ook mij met de rolstoel de winkel in en uit te komen! Duidelijke uitleg! Prima!

Assortiment
Zeer ruime assortiment. Een van de weinige winkels waar je vindt wat je zoekt! En daar ik vond wat ik zocht was ik dan ook in no time geholpen!

Aanbeveling
Ik heb al enkele mensen deze winkel van harte aanbevolen

Extra toelichting
Uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel en het assortiment. Ook de vakkennis is top! Voor de consument is het fijn dat er zulke winkels nog bestaan! Ook een goed idee dat jullie gaan verhuizen naar een wat grotere pand! Houdt u dan ook rekening met rolstoelgebruikers? Tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SkyDancer1972 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg goed te vinden de dingen die je zoekt in een enorm assortiment.
Overzicht is ook prima ook op een tablet.

Service
Als ik een hoger cijfer kon geven deed ik dat.
De klantenservice is prima tot uitstekend.
Degene die de vragen beantwoord kun je alle vragen, er komt hoe dan ook een antwoord.
Per e-mail is het antwoord ook duidelijk..er word in de meeste gevallen een link doorgegeven voor hetgeen je zoekt/zocht.

Assortiment
Één woord: uitstekend.!!

Aanbeveling
Welke winkel zou ik anders moeten aanbevelen.??

Extra toelichting
Cameraland is DE winkel voor de Die-hard fotograaf of de hobbyist. Allemaal worden ze gelijk behandeld...met fantastische service en hulp in het enorme assortiment wat ze hebben. Ze hebben alles van camera tassen tot filters en nog veel meer. Zelf zocht ik een onderdeel voor mijn camera wat kapot was gegaan. Op internet wemeld het van de winkels....maar je kunt beter voor je camera toch origineel kopen. Dus cameraland gemaild...mail werd vlug beantwoord. Professioneel als altijd.. Met uitstekend advies. Dus zoek je goede spullen voor je camera...ga naar Cameraland...!! Er is namelijk geen andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje1951 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Deskundigheid en tips

Extra toelichting
Prettige en deskundige medewerkers Niets word je opgedrongen. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony Unitly 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel alles binnen handbereik

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote sortering

Aanbeveling
Door goede service en groot assortiment zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Top levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winno 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
op de website staat voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis (mits op voorraad)
nu heb ik het op zondag besteld en is het dinsdag binnen gekomen, geen probleem hoor.
maar wat ik een beetje mis is dat er een mailtje komt met de verwachte levertijd
ik verwacht niet dat als ik zondag iets bestel dat het maandag geleverd word, maar een bericht met de levering is dinsdag zou dan wenselijk zijn.
als dat aangepast word, zeker een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe De Zitter 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is opperbest verlopen. Heel degelijke service, waarop niets aan te merken is. Heel snelle thuisbezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Philippe De Zitter 13-02-2015

Ik kan dit achteraf alleen nog maar sterker bevestigen. De service na verkoop is OPTIMAAL.
Zo heeft de heer xxxx hemel en aarde verzet om van mij een heel tevreden en zielsgelukkige klant te maken en ik kan u verzekeren dat heeft wel een beetje voeten in de aarde gehad.
PUIKE FIRMA, uw vertrouwen meer dan waard!!!!!

Reageer

Ed Zieren 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben regelmatig in de buurt en de deur staat altijd voor je open.

Service
Uitstekend en alles is bespreekbaar.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortement, de klantvriendelijkheid, de service en vooral de vakbekwaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gio van Bernebeek 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In vergelijking met andere winkels was de gekochte camera te duur. Eigenlijk heb ik te snel voor jullie gekozen en had ik kritischer op de prijzen moeten zijn in vergelijking met andere winkels en dan was ik waarschijnlijk niet bij jullie terechtgekomen. Bestelling, afhandeling en camera zijn overigens dik in orde, vriendelijke groet Gio van Bernebeek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Comfortabel door de website geleid.. Intuïtief bediend

Service
Geen gebruik van hoeven te maken tot nu toe, maar er werd geleverd wat besteld werd

Assortiment
Product was aanwezig tegen hoge maar scherpe prijs... Zo'n 40€ verschil vergeleken met concurrentie

Aanbeveling
Ga de volgende keer cameralens eerder betrekken in mijn zoektocht naar fotografieproducten en/of accessoires

Extra toelichting
Bovenstaande argumentatie lijkt me duidelijk genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wicha 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk en duidelijke site , je stuurt een mail en je krijgt steeds een goed antwoord

Service
Snelle vlotte levering , goed verpakt

Assortiment
Veel te veel om op te noemen

Aanbeveling
Ik doe niets anders dan de winkel aanbevelen , meer kan ik niet doen

Extra toelichting
Heb al redelijk wat gekocht bij cameraland en zal dit blijven doen ,,goede service , goede kwaliteit , vriendelijk l behulpzaam , gewoon een top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henneman 11-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ook aftersales prima

Extra toelichting
Prima zaak; deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Herwarts 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Hebben me goed geholpen aan de telefoonM

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Hier stuur je graag iemand heen want wat goed is goed toch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack The Jester 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot gemak en op zondag open

Service
Perfecte service, duidelijke uitleg en een perfecte afhandeling bij de inruil van het vorige toestel.

Assortiment
Alles op voorraad zodat je alles kan bekijken, en nog veel belangrijker, voelen en testen.

Aanbeveling
Altijd zonder twijfel

Extra toelichting
We hebben alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan met de verkopers/taxateurs en de uitleg bij het product. Een eerlijk advies waarbij ze zeker niet altijd het duurste 'aansmeren' maar kijken wat de klant wil en wat daar het beste bij past. Niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-Wan 10-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service. Goed geïnformeerd medewerkers.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Als een goede vak-handel.

Extra toelichting
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindey 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk!

Service
Lekker snel bezorgd

Assortiment
Groot assortiment, erg fijn

Aanbeveling
Ik vind cameraland een aanrader

Extra toelichting
Cameraland is een fijne winkel. Ik zou zo weer een camera kopen via cameraland.nl of in de winkel zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.G. Groot 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en bij een keuze meteen kan zien of het product in voorraad is.

Service
Snel antwoord op gestelde online vragen.

Assortiment
Lekker uitgebreid dus snel een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Ik koop veel artikelen bij Cameraland.
Voorheen in de winkel in Alkmaar tegenwoordig via de webshop vanwege de betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Zie bovenstaand...spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr. H.Berkhoudt 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Na mijn vraag kreeg ik direct de juiste link om te bestellen.

Service
ik deed twee bestellingen waarvan er een met en de ander zonder bezorgkosten was. Op mijn verzoek zijn beide zendingen samengevoegd en hoefde ik geen verzendkosten te betalen.

Aanbeveling
Ik heb nog niet geheel een indruk van het assortiment.

Extra toelichting
Alles is uitgevoerd zoals gewenst en in heel rap tempo bezorgd. De al betaalde verzendkosten werden cash bijgevoegd in het pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldus Abraham 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je pc alle informatie bij de hand

Service
Goede, ter zake kundige telefonische informatie door medewerkers. Problemen met bestellen worden via mail opgelost.

Assortiment
Bijbehorende producten of gewenste accessoires kunnen bij Cameraland worden aangeschaft voor concurrerende prijs.

Aanbeveling
Aanbevelenswaard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EdMa2 08-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Men had mij direct in de gaten en sprak mij beleefd aan. Men schatte goed in wat ik wist en past het advies daarop aan.

Assortiment
Men heeft letterlijk veel in huis.

Aanbeveling
Groot! Waarom? Ik had het al gedaan. Dezelfde dag als dat ik er was is mijn advies opgevolgd en kocht men een Sony A77 (geloof ik) bij Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews