Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1029 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans Ligthart 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kopen gaat bijna net zo makkelijk als in de winkel.

Service
Tot nu toe goede voorlichting gehad en je kan de lenzen even uitproberen.

Assortiment
Kon de lens in mijn vaste winkel niet krijgen maar bij Cameraland was hij op voorraad

Extra toelichting
Gode service, scherpe prijzen en breed assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marianneutrecht 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid. Door het karakter van de winkel en de uitgebreide expertise van de medewerkers, moet je soms wel even wacht voordat je aan de beurt bent.

Service
Hulpvaardig, je kunt altijd terugkomen, er is garantie op 2e hands materiaal enz.

Assortiment
Ruime keuze in zowel nieuwe als 2e hands artikelen.

Aanbeveling
Geen enkele slechte ervaring, altijd tot nu toe genoemd bij anderen die op zoek waren naar foto- en filmapparatuur.

Extra toelichting
Ik ben zeer positief over Cameraland, de winkel is van toegevoegde waarde op alles wat je via internet te weten kunt komen. Medewerkers hebben praktische expertise die iets toevoegt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.franken 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
op een heel eenvoudige manier bij het product gekomen en zeer snel in huis. voor een heel prettige prijs een hardstikke ,boven verwachting complete camera bekomen. chapeau!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen3281 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Zeer snelle service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker als je iets zoekt voor fotografie heb je keus genoeg.

Extra toelichting
Kort maar krachtig, zeer snelle service en het product snel thuis geleverd goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wisketeugels 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte afhandeling en duidelijkheid van transactie

Service
supersnel !

Assortiment
zeer groot assortiment en overzichtelijk waardoor je door het bos toch de bomen blijft zien !

Aanbeveling
gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen S 24-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heel fijn dat er genoeg mensen rondlopen die de tijd nemen om alles uit te leggen. Naar mijn mening een vakkundig en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauwe tulp 24-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima geregeld

Service
in orde

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
ben tevreden

Extra toelichting
ik ben heel tevreden maar geef absoluut geen tienen kom uit het onderwijs en vind een 10 een idioot getal heeft niets met jullie te maken ,wel met mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.F. de Bakker 23-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede voorlichting

Aanbeveling
Groot assortiment, goede voorlichting. Actief in informatie verstrekken via website en nieuwsbrief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeu Lemmens 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik had nog graag een zonnekap gehad. Maar vanwege de verzendkosten ga ik maar anders shoppen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rxdekoster 22-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website.
Vlotte bestelmogelijkheid.

Service
De bestelde Canon Ixus 155 bleek achteraf niet leverbaar. Twee dagen na bestelling werd ik telefonisch benaderd en kreeg aanbod om de Ixus 165 voor dezelfde prijs te accepteren. Dit was voordelig en coulant, maar ik was wel teleurgesteld dat de Ixus 155 niet leverbaar was, want dat was bewust mijn eerste keus. Toch wel tevreden met de Ixus 165 en de service.

Assortiment
Ruime keus in alle prijs- en kwaliteitsklassen. Ter zake kundig winkelpersoneel in Alkmaar. Goede service.

Extra toelichting
In de winkel een Lumix FZ200 gekocht en op de website een Canon Ixus 165. Beide ervaringen waren positief, mijn neiging om eerst nog elders rond te kijken steekt bij Cameraland niet de kop op: prima winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans Smulders 22-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je wordt prima door de tabbladen geleid.

Service
Snelle bediening en goede bestelling opvolging.

Assortiment
Alles wat een fotograaf begeert.

Aanbeveling
Ik weet dat ik dan mijn vrienden een plezier doe.

Extra toelichting
Kortom een prima site, een groot assortiment en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.Haak 22-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
zeer goed

Service
goed

Assortiment
uitgebrijd

Aanbeveling
makkelijk winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

fatbob 21-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak snuffelen nadenken en je hoeft er niet op uit

Assortiment
ongelofelijk veel keus

Aanbeveling
door het uitgebreide assortiment slaag bijna altijd

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilsehof91 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd de dag na bestellen gebeld dat er nog 1 lens was maar dat was het showmodel. In plaats van de originele doos kreeg ik een uv filter bij! Super service! De volgende dag was de lens met filter binnen

Extra toelichting
Het was niet de eerste keer dat ik bij Cameraland wat heb besteld en zeker niet de laatste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvI- wijzer 19-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Alle vragen direct duidelijk beantwoord!
Of voor een simpel artikel of voor een camera met alle toeters en bellen.

Assortiment
Zoveel in alle prijscategorieën EN ook op voorraad!

Een minpuntje is wel dat we niets van de prijs van de camera afkregen en deze exact dezelfde elders wel € 55,- goedkoper werd aangeboden!

Aanbeveling
Vanwege de ruime sortering op alle (deel) gebieden.
Vanwege bereikbaarheid en parkeergemak.
Vanwege deskundig personeel
Vanwege breed assortiment

Extra toelichting
Zie boven bij de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

just4moments 19-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goed en soepel contact met eerst een koffie en een praatje ...

Service
Eerlijk zaken doen, ondanks dat ze een foutje hadden gemaakt met een prijsopgave en inruil werd dit zonder problemen hersteld in de winkel in mijn voordeel.

Assortiment
Veel mooie lenzen van goedkoop tot de meest zeldzame topmodellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Murk1963 19-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Zocht een bepaald soort statief wat niet verkocht werd. Zocht een bijbehorend tasje wat niet op voorraad was.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk geholpen. Ruime keuze. Hartelijke groet, Marc Parmentier

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

tjeerd 2 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De toegankelijkheid en directheid van verkoper was groot evenals wijze waarop terugkoop oude camera werd geregeld en waarde bepaald.

Assortiment
.
Bij gesprekken met verkoper werd een aantal andere opties bekeken en met argumenten tav keuze aangetoond waarom keuze meest geschikt was voor mij als koper.

Aanbeveling
Uitstekende informatie en duidelijkheid over prestaties en mogelijkheden van camera's systemen en lenscombinaties

Extra toelichting
zie boven, uitstekende informatie overdracht ten aanzien van gebruik en toepassingsmogelijkheden van camerasystemen, camera's en lenzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert M 1959 18-05-2015

Algemene score

6,8

Gemak
De website selectie werkt niet juist. Als je GPS aan wilt vinken selecteer hij de onderliggende camera.

Service
Gebeld en antwoord nummer gekregen. Helaas werkt retour formulier niet

Assortiment
Veel beschikbaar behalve Nikon 1 AW

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Moet opnieuw zoekn voor een camera met GPS en Wifi systeem camera

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Frankkre 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke site en winkel

Service
Ik ben heel vriendelijk en vlot geholpen

Assortiment
Ruime keuze en goede voorraad

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over de winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanneke88 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na het bekijken van het probleem gelijk opties aangeboden om onze camera weer goed weekend te krijgen. Meneer liep de winkel Door een nam de opties mee dus we hoefde niet zelf met 2 kinderen ons in alle gaatjes te wurmen

Service
Goed, vriendelijk en snel geholpen.

Assortiment
Wat we wilden werd direct uit voorraad geleverd en we liepen met een weer goed werkende camera de deur uit.

Aanbeveling
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel ook prijs kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wotterpotter 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het reserveren van producten is handig.

Service
Verkeerde batterycharger gestuurd. pluspunt, dag na het melden kwam de juiste batterycharger alweer binnen

Assortiment
2e hands spullen op voorraad zelfs.

Aanbeveling
Goede hulp, de tijd wordt voor je genomen om je goed advies te kunnen geven.

Extra toelichting
Zie andere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nel51 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
er werd meteen goed ingegaan op mijn vragen, hetgeen resulteerde in een snelle aankoop!

Service
Prima behandeling, geen actie om mij iets te verkopen waarom ik niet vroeg.

Assortiment
in de categorie die ik zocht was slechts een enkele camera aanwezig, maar wel juist die die ik wilde.

Aanbeveling
Prima winkel met groot assortiment, niet alleen voor de semi prof fotograaf maar ook voor de simpel amateur.

Extra toelichting
Wij gaan altijd eerst naar cameraland voordat wij verder gaan zoeken, je vindt er alles, van camera tot juiste tas, van kijker, tot accu, en alles heel betaalbaar. Bovendien weet het personeel waar zij over praat!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

prarbj01 17-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis kopen
Betaling was lastig

Service
De levertijd en de levering was volgens verwachting

Assortiment
Assortiment is goed.

Aanbeveling
De zaken waren naar tevreden heid

Extra toelichting
Tot nu is alles goed gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert1976 16-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed werkende en overzichtelijke website.

Service
Besteld en volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus met ook echt professionele objectieven.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met, in ieder geval voor mijn objectief, de beste prijs van Nederland.

Extra toelichting
Goede betrouwbare (web)winkel. Veel keus, kwalitatief hoogwaardige produkten. Telefonisch ook dik in orde. Dit soort winkels met je hebben. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djmschouten 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Na een test welke kijker bij mij past toch even gebeld en kreeg een goed aanvullend advies waar ik achteraf erg blij mee ben. TOP

Assortiment
Alles wat je nodig heb in één website

Aanbeveling
Fijne service, doen wat ze beloven, komen afspraken na, snelle levering. Een, in mijn geval een keurige webwinkel.

Extra toelichting
Alles was goed aan deze bestelling, goed advies, doen wat je belooft en snelle levering van het product. Alles waar je als consument wel op zit te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Becker 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen bestellen en de volgende dag is het er

Service
Bij problemen geen lange wachtlijst

Assortiment
Wat ik zoek op foto gebied is bijna altijd in voorraat

Aanbeveling
Om boven genoemde reden

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb, ga ik eerst naar jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty Bijnen 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet

Service
Telefonisch prima van dienst

Assortiment
Ook mooie gebruikte artikelen

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ,als ik nog iets nodig heb ,ga ik weer bestellen bij Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekmef 14-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Ik heb er niet veel verstand van. Maar ze hebben onwijs veel. Veel body,s systeemcamara, heel veel objectieven en ook tweedehands.

Aanbeveling
Goede informatie. Ze nemen de tijd voor je. En achteraf een verkeerde keus is goed opgelost. Kan niet zeggen prima winkel en niet duur.

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Steinman 14-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Heiloo en de winkel is in Alkmaar

Service
Uitstekend geadviseerd door een medewerker

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Goed advies en goed assortiment met een evenwichtige prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marrie Uiterwijk 14-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We werden prettig geholpen. Goed advies gekregen! Ben blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 2141 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aftrek van een punt vanwege de drukte.

Service
Verkoper had aandacht geregeld gericht om de dingen om hem in de winker heen.

Assortiment
Kan niet bedenken wat er niet is op het fotogebied.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
Wat valt er nog aan toe te voegen??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Steinman 13-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik woon in Heiloo en de winkel is in Alkmaar

Service
Uitstekend geadviseerd door een medewerker

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Goed advies en goed assortiment met een evenwichtige prijsstelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefanfr 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
occassion aangeschaft/.lens was zelfs enkele dagen te proberen. niet goed geld terug, zonder opgave van reden.

Service
Goede uitleg en alle tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter130 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er wordt goed geluisterd en meegedacht met de klant. Er wordt naast het beoogde product ook gewezen op de interessante alternatieven.

Assortiment
Zeer uitgebreide collectie. Naast nieuw ook tweedehands mogelijk.

Aanbeveling
Wordt vlot en dekundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mauriceke1970 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel

Service
prima geleverd. even telefoontje dat het iets langer zou duren. dus je weet waar je aan toe bent en wanneer je iets kunt verwachten.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
waarom niet ??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schoenmaker 12-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeer ruimte.

Service
Natuurlijk zegt men alles te hebben getest, maar dat kan niet 100%.
Heb zelf ( in de 2e hands sector) 2 van de 4 keer een defect gehad.
Maar, (dit is het mooie van deze zaak!)
Nooit een probleem!!
Men zoekt gewoon een passend alternatief, en dan wordt er niet op 10 euro meer of minder gekeken.
Kort gezegd, het maakt niet uit als je daar 2e hands koopt en het werkt onverhoopt niet!
Uiteindelijk krijg je wat je wil, of zelfs beter!!

Assortiment
Zeer groot assortiment, zowel nieuw, als tweedehands!
Als ze het niet hebben,, kunnen ze het wel snel bestellen.

Aanbeveling
Vanwege de niet opdringerige en vakkundige medewerkers (vragen of ze kunnen helpen),als je dat niet wil, laten ze je met rust!

Extra toelichting
Ja natuurlijk is dit de zoveelste (online) fotozaak. Het verschil zit hem in de service, ook voor 2e hands! Ook hier kan je een miskoop doen, of niet tevreden zijn met je aankoop! Maar,, Het is bijna onmogelijk dat je hier ontevreden "de deur" uit gaat! De verkopers luisteren naar wat je wenst, en kiezen daarna, wat naar hun mening daarbij past! Geweldige zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TedeR 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Was zeer goed i.v.m. garantie zaken ten behoeve van mijn Fuji XS-1

Assortiment
Voor elk wat wils lijkt aanwezig

Aanbeveling
Hoge mate omdat de informatieverstrekking goed is en een breed assortiment aan apparatuur.

Extra toelichting
Over het algemeen een fijne zaak om je je licht op te steken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

RubyLee 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en zeer snelle levering!

Service
Goed geadviseerd door servicenummer van Cameraland. Hierdoor heb ik kunnen beslissen welke camera het meest geschikt was voor de betreffende doeleinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Appel 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is supergoed te bereiken, met gratis parkeren. Je kunt gelijk je andere boodschappen doen in het Hoefplan!

Service
Ik kwam voor een reparatie, maar helaas was mn oiude camera onherstelbaar beschadigd. Ik wilde een zelfde model als vervanging, maar de verkoper attendeerde mij op nieuwe, modernere cameraatjes, die meer kunnen voor hetzelfde geld. Ben super tevreden met mn nieuwe camera! Die had ik zonder het ongevraagde advies vand e verkoper nooit gekocht, dus bedankt Cameraland!!

Assortiment
Nog nooit een foto-zaak gezien met het assosrtiment dat Cameraland te bieden heeft. Echt indrukwekkend! Van goedkoop tot professioneel.....

Aanbeveling
Ja hoor, zou Cameraland zeker aanraden! Om de service, assortiment, prijs-kwaliteit en het vriendelijke en vakkundige personeel.

Extra toelichting
Super goede fotozaak, met een indrukweekend assortiment, vriendelijk en vakkundig personeel en gemakkelijk bereikbaar. Ook de website mag er zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.K. Tjoa 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een ruime winkel waar de klanten c.q. verkopers elkaar niet voor de voeten lopen.

Service
De verkoper wist direct welk artikel ik bedoelde en vroeg een collega mij te helpen. Zijn camerakennis is van dien aard dat hij geen moeite heeft met het "probleem" en het dan ook perfect heeft opgelost. Tevens laten zien en uitgelegd hoe ik het in de toekomst zelf zou kunnen verhelpen.

Assortiment
Een groot assortiment van cameramerken resp. van bijbehorende accessoires (lenzen etc.). Kortom, ruim voldoende keuze. Men hoeft uiteindelijk niet met lege handen de deur uit te gaan.

Aanbeveling
Buiten:
gunstige ligging
voldoende parkeergelegenheid
Binnen:
vriendelijke verkopers
klantgericht
prima productenkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Homan 11-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk advies

Service
goede klant gerichte aanpak

Assortiment
grote goed overzichtelijke winkel met heel veel keuze mogelijkheden voor zowel Prof als amateurfotograaf

Aanbeveling
ik beoordeel de winkel naar anderen toe als goed en vooral omdat er veel ervaring in de fotografie en apperatuur-kennis aanwezig is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DofferCam 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon met een click de bewuste camera selecteren

Service
Kort na de betselling bevestiging in de mailbox en in de avond een mail met T&T-code, Klasse.

Assortiment
Ruime keus :'-) , maar ik zocht een bepaald type camera.

Aanbeveling
Het ruime assortiment en sterke prijsstelling van de artikelen alsmede de snelle verzending

Extra toelichting
Totale indruk is dat Cameraland er alles aandoet om klanten aan te trekken. De nazorg kan ik niet beoordelen op dit moment en hoop ook geen beroep op dit after-sale te moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetthebeast 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen en snel in huis. Betalen gaat ook prima

Service
Service is goed.

Assortiment
Assortiment is redelijk goed

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oharte 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
supersnelle service

Assortiment
Ik zocht deze tas en dacht niet dat ik deze zou vinden bij cameraland. Aangenaam verrast dus!!

Extra toelichting
Super snelle levering, in een keurige ruime doos, fijn telefonisch gesprek na een fout van mezelf omdat ik een verkeerd adres had achtergelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Eigenraam 10-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar.
Ruime en overzichtelijke winkel.

Service
Prime advies en goede support ook na de aankoop.

Assortiment
Breed assortiment, zowel qua prijs als ook qua technische mogelijkheden .

Aanbeveling
Wat je ook zoekt op cameragebied, het is hier te vinden - en voor elke beurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lambertsz 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Snelle reactie en professionele behandeling.

Aanbeveling
Ivm de grote keus, en even grote aanbod van camera's vind ik het een goede plek om een uitgewogen keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.Cornet 10-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service

Assortiment
Ruim gesorteerd aanbod

Aanbeveling
Groot assortiment en prettig geholpen

Extra toelichting
Duidelijke uitleg en geen opdringerige verkoper. Neemt rustig de tijd en gaf goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ines32 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het filmpje en de korte instructie geeft meteen de motivatie om te starten. Duidelijke weergave!

Service
Even gebeld om te vragen welk apparaat het beste paste bij mij. Goede uitleg en prettig behandeld.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen en duidelijke uitleg bij de apparaten. Het is wel even zoeken.

Aanbeveling
Tot nu toe gaat alles goed met het apparaat en dit al aan kennissen doorgegeven.

Extra toelichting
Mooi apparaat, doet het heel goed. Prettige communicatie en hulp. Overzichtelijke site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nagy1 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kwam er voor het eerst en moest even zoeken wat ik nodig had

Aanbeveling
Ruim assortiment. Soms zijn artikelen wat duurder dan bij de concurentie

Extra toelichting
Prima zaak. Goed assortiment. Hulpvaardige bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews