Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1112 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hochstenbach 27-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ben gekomen voor een objectief en ben vertrokken met een ander merk- occasion -maar betere waarden. wel wat duurder.Goed advies.Verder was ook de hulp en bediening prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André511 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een overzichtelijke website waar de producten goed zijn afgebeeld met de nodige info. Alles wordt helder uitgelegd zonder te veel toeters en bellen op de website. Gewoon wat je wil weten als je een camera wilt kopen.

Service
Bestellen gaat eenvoudig op de website en binnen de beloofde tijd wordt er geleverd.
Tweede hands camera ziet er top uit met een volgeladen batterij om meteen te starten.
Inclusief boekje en installatie cd's.

Assortiment
Op camera gebied is het assortiment ruim voldoende en ook op de accessoires.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering en een top service van professionals.

Extra toelichting
Cameraland is een shop waar mensen met hun hart en ziel voor hun product werken. Dat merk je in hoe zij zich presenteren op de website en de service die zij geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Pronk 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, gemakkelijk en dus heel eenvoudig.

Service
Kan alles vragen en bij het retourneren gaat het zonder problemen kinderlijk eenvoudig

Assortiment
Kan er alles vinden, en alles vragen.

Aanbeveling
Deze winkel adviseer ik aan iedereen, en dat doe ik al jaren.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij Cameraland. Zeer vakkundig en dus de enige plek voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan springveld 25-04-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je stelt nooit domme vragen zijn erg geduldig.

Service
Is prima goed en gedegen uitleg en advies ongeacht je (foto nivo)

Assortiment
Ruim voldoende op elk gebied.

Aanbeveling
Omdat het gewoon een prima winkel en webshop is. Vriendelijke en deskundige mensen.

Extra toelichting
Cameraland is gewoon een prima zaak voor ieder nivo en beurs ook voor occasions. Zeker de nieuwe zaak is ruim en overzichtelijk . De webshop is ook prima makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Kerkhoff 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie assortiment is zeer uitgebreid. Was op zoek naar een fototas, waarin ik alleen een camerabody, een telelens en macrolens in kwijt. bij jullie vond ik hem. Het bestelproces op de website was niet ingewikkeld

Service
Door een samenloop van omstandigheden verliep het bestelproces niet helemaal zoals het had gemoeten. Maar op mijn reacties werd correct en heel snel gereageerd.

Assortiment
Omdat ik vaker online (foto)zaken koop heb ik jullie website uitgebreider bekeken. Zaken zijn overzichtelijk en een ruim assortiment.

Aanbeveling
Als het zo ter sprake zou komen zou ik niet nalaten jullie zaak aan te bevelen.

Extra toelichting
Bij jullie winkel vindt je nog echte service en dienstverlening. Ik heb dat mogen ervaren toen ik onlangs voor de eerste keer een bestelling online bij jullie gedaan heb. Door een samenloop van omstandigheden verliep het bestelproces niet helemaal gladjes. Als compensatie van het ondervonden ongemak kreeg ik een cadeaubon aangeboden. Bij welke zaak kom je dit nog tegen!! Bedankt en tot de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Schinkel 24-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging om inruilen/verkopen van drie nog prima Nikon camera's. Het door u uitgebrachte bod was al meer dan twee maanden oud. Toch nog geldig. Bovendien fors hoger dan andere fotowinkels. Diverse keren gecorrespondeerd, ook over aanschaf nieuw materiaal (objectieven), en steeds met vlotte reactie.

Extra toelichting
In het voorproces prima, zoals gezegd. Eenmaal in de winkel werd ik ontvangen als een vorst, met bijzondere aandacht. Had de biedmail niet mee maar werd snel opgezocht en gevonden. Spullen voor inruil werden serieus onderzocht en in orde bevonden. Het objectief dat in de mailwisseling niet in voorraad zou zijn was er intussen toch. Voor meer dan het inruilbedrag oonieuw besteed in deze wat mij betreft prima winkel. De moeite van de rit vanuit Bilthoven beslist waard, vooral vanwege de prima inruilprijs. Ga hier zeker vaker bestellen, mits prijs okay!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 02 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben naar de winkel gegaan om dat ik de website niet makkelijk vond. Moeilijk zoeken en moeilijk vergelijken.

Service
Personeel was behulpzaam, bekwaam en enthousiast.

Aanbeveling
De vakbekwaamheid van het personeel en het aanbod in de winkel om uit te kiezen maakt het een goede keuze om je camera te kopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erna 65 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen

Service
Uitgebreide voorlichting en vergelijking tussen verschillende camera's

Assortiment
Bijna te veel keuze ;-)

Aanbeveling
Vakkennis gekoppeld aan klantenkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan211151 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
niet gewend om via internet wat te kopen. Het is goed bevallen. Je hoeft de deur niet uit. Alleen als er vragen zijn als je het onderdeel ziet kan je pas achteraf reageren. Zie ook hieronder bij service.

Service
de lens was maar aan een kant voorzien van een beschermdeksel. Het was service geweest als het deksel aan de lenszijde er ook bij was geweest. Dit euvel zou in de winkel direct opgelost kunnen worden.

Aanbeveling
betrouwbaar, snelle service (natuurlijk wel afhankelijk van snelheid van de pakketdienst)

Extra toelichting
goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Antoon van Hooft 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heben mij correct en snel geholpen. Lijkt mij een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van N 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
één vraag en het juiste antwoord inkl. alternatieven werden blij aangedragen

Service
vriendelijk, vakkundig, snel zijn de kernwoorden

Assortiment
er is zoveel dat er zelfs spullen buiten moesten staan

Aanbeveling
koopgemak zowel online als in de winkel tegen prettige prijzen en goed personeel gecombineerd met een prettig kopje koffie.

Extra toelichting
koopgemak zowel online als in de winkel tegen prettige prijzen en goed personeel gecombineerd met een prettig kopje koffie. als dat niet genoeg zegt weet ik het ook niet ik kom zeker terug voor grote en kleine aankopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans van Gink 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website

Service
altijd goed bereikbaar

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vakkennis en motivatie

Extra toelichting
cameraland is een professionele winkel en dat geeft vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon de Graaf 22-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk om het artikel vast te reserveren. In de winkel zo opgehaald.

Service
Prima service. Netjes geholpen, uitleg als je dat zou willen en alle gegevens snel en compleet bij elkaar.

Assortiment
Veel keuze en alleen maar goede producten.

Aanbeveling
Ik zou cameraland zeker aanraden!

Extra toelichting
Nette winkel, goede service, mooi assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dijkstra 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima geholpen. De verkoper nam de tijd en noemde voor- en nadelen.

Assortiment
Veel spottingscopes op voorraad waardoor je een goede keus kunt maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruud vd Merkt 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen op de website is makkelijk. De site zelf is erg overzichtelijk

Service
Zeer handig is om een artikel te reserveren zodat je niet voor niets komt. Nemen alle tijd voor je om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden

Assortiment
Je kunt rustig even de tijd nemen om alles te bekijken in de winkel. Er staat enorm veel uitgestald en te bewonderen. Weinig kans dat je niet kunt slagen.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Cameraland en die is me zeker bevallen. Ik zal Cameraland zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Hoewel dit mijn eerste ervaring was met Cameraland is het me goed bevallen. Met foto/video spullen prefereer ik een fysieke winkel. Ik haal het liever op dan dat ik het op laat sturen. Nette en overzichtelijke website met goed prijzen en veel voorraad. Handige mogelijkheid om spullen te reserveren. In de winkel zelf veel personeel die de tijd voor je nemen om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertberg 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eeenvoudig en snel te bestellen

Service
Op mijn vraag werd snel en corect geantwoord

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over Cameraland, dus als iemand een camera overweegt. Is mijn keuze snel gemaakt

Extra toelichting
Ik ben goed geholpen en heb een goed advies gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory van den Top 21-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg duidelijke site

Service
Ik kon bellen wanneer ik maar wilde. Super service

Assortiment
Groot assortiment aan occasions

Aanbeveling
Super winkel, waar je alles kunt halen. Inclusief mooie occasions

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aphjboots 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzicht

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inez 1955 21-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb bij de winkel geshopt dus n.v.t.

Service
uitstekende uitleg, ze nemen alle tijd voor je. Begrijp je iets niet, geen probleem leggen ze het nog een keer uit.

Assortiment
We hadden geen belangstelling voor het hele assortiment, we hadden onze keuze al van te voren gemaakt

Aanbeveling
Nogmaals, uitstekende uitleg en ze nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Miranda 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Medewerkster zocht mijn benodigde artikelen bij elkaar voor mij.

Service
Vriendelijke medewerkster, goed advies.

Assortiment
Ik kan niet het hele assortiment beoordelen, maar wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Zeer goed geholpen!

Extra toelichting
Als amateur fotograaf mijn wensenlijstje neergelegd en medewerkster heeft advies gegeven en benodigde artikelen bijeengezocht. Ik ging als tevreden klant de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeertD68 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product meteen gevonden via google, doorklikken, bestellen, klaar.
Makkelijker kan niet.

Service
Vervolgens een snelle levering -- op zaterdag. Makkelijk en efficiënt.

Assortiment
Prima, dit toestel is niet overal te koop, maar dus wel hier.

Aanbeveling
Gelet op de ervaring: een aanrader.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23martijn 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles prima in orde

Service
prima toelichting in winkel

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goed geholpen in de winkel, winkel met ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Magna99 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitgebreide collectie

Service
Prima voorlichting en vrijheid om eerst nog even na te denken over de beslissing tot koop. Geen druk van de verkoper.

Assortiment
ruim assortiment. voldoende keuze

Aanbeveling
Ik kwam al naar cameraland op voorspraak, en ga dit zeker doorgeven. Positief.

Extra toelichting
Op voorspraak naar cameraland gegaan. Kreeg goed vrijblijvend advies. Geen druk om te kopen. Prima zeer tevreden. Ook in het inkopen door cameraland van mijn oude lens vond ik super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Derk 49 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Bestelling binnen 24 uur in huis

Assortiment
Ruim assortiment. Wat ik mis is een zoekbalk op de website.

Aanbeveling
Nooit klachten bij een bestelling.

Extra toelichting
Kennis van zaken bij het personeel, dit is voldoende aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maydana 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Buitengewone goede uitleg, tijd voor een klant en juiste informatie, ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_D300 19-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel met een overzichtelijk aanbod. Goede webshop met gebruikers vriendelijke zoek mogelijkheden.

Service
Persoonlijke begeleiding bij de keuzes

Assortiment
Een uitgebreid aanbod van diverse camera's. Zowel nieuw als occasions

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goed te vinden.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de hulp in de winkel en zoek-opties op de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean6591 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
direct contact door telefoonnummer enz.

Service
Netjes uitleg gekregen en duidelijk advies over een product.

Assortiment
gevraagd om een bepaald product en advies mbt de macrolens voor de Nikon D5200.

Extra toelichting
Goede en duidelijke verwijzing ivm contact leggen. Service verlening is prima.....ik kreeg na het contact iemand aan de lijn die me doorverbond met iemand die kennis van zaken heeft tot mijn vraag. Ik kreeg goed advies en het werd snel bezorgd. Het product bevalt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel B 19-04-2015

Algemene score

9,3

Gemak
direct verzonden

Assortiment
niet alle merken/typen verrekijkers

Extra toelichting
ik heb bu een verrekijker gekocht, wat ik waarschijnlijk nooit meer doe (levenslange aankoop) Voor (Nikon-)DSLR apparatuur zal ik Cameralnad de volgende ker zeker meenemenen in de afweging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MamMoon 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk..en had online gereserveerd,maar werd netjes opgebeld dat de lens niet geschikt was voor mijn type camera,dat is stukje service en ben langs de winkel gegaan!

Service
eigenlijk als hierboven..werd gezocht naar passend artikel voor mijn type camera!Voelde me wel beetje blond bij desbetreffende verkoper.

Assortiment
keek me ogen uit naar het grootte assortiment..ben begind met fotograferen..en meeste zegt me NU nog niks ;) !

Aanbeveling
Hier is alles te vinden en je word goed geholpen naar het artikel wat je wilt voor jou camera!

Extra toelichting
Alles is beetje al gezegd hierboven ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewolf Marc 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via hun webshop.
Eenvoud en gemak een plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar1611 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.Smit 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het juiste product snel gevondee

Service
Toen product uitverkocht bleek direct samen een goede oplossing gezocht en gevonden, een demo met korting ontvangen

Assortiment
De keuzes zijn eindeloos, alles op voorraad

Aanbeveling
Blij met mijn keuze, wil ook anderen hiervan laten profiteren

Extra toelichting
Bij toeval gevonden ben ik zeer tevreden met het resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bengsel 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en heldere zoek structuur. Snel gevonden wat ik zocht,

Assortiment
Perfect.

Aanbeveling
Snelle levering, prijs/kwaliteit oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida1950 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Offerte aangevraagd via internet .

Aanbeveling
Goede services, vakbekwaam, nam alle tijd

Extra toelichting
Geweldig goed geholpen,

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fashion Production Solutions 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld.

Service
Vlekkeloos verlopen.

Assortiment
Alleen bij cameraland gevonden.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob-01 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet: ideaal

Service
Snelle levering.

Assortiment
Precies de configuratie die ik zocht. Nergens anders (meer) verkrijgbaar

Aanbeveling
Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christanne 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel bestellen snelle reactie

Service
Complimenten voor de verkoper, die me uitstekend hielp toen de verkeerde lens geleverd bleek. Deed meer dan ik verwachtte

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles wat ik me zou wensen

Aanbeveling
Goede service snelle levering goede prijsvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco Thebes 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede overzichtelijke site en het bestellen ging prima.

Service
1 jaar garantie op de tweedehands camera's dik voor elkaar toch!

Assortiment
prima

Aanbeveling
Prima site,goede garantie snelle levering ga zo door.

Extra toelichting
Nog een puntje. Bij de gebruikte modellen staat er niet bij vermeld dat alles compleet verkocht word op de lenzen na. Dus met geheugen kaart boekjes en batterijen en lader. Wat zeker een plus punt is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirte Kaan 15-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben een leek op het fotogebied, dus wanneer ik de winkel binnenliep was het voor mij nogal onduidelijk. Er staan geen/weinig bordjes bij de producten bijvoorbeeld. Maar door de hulp/service wordt alles natuurlijk wel bekend en misschien is het anders als je een tijd in de fotowereld zit.

Service
Goede uitleg, en vooral iemand die rustig de tijd voor je neemt (dan gebeurt niet altijd meer tegenwoordig ;) )

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles wel, en anders is het te bestellen!

Aanbeveling
Goed geholpen, fijne camera meegenomen. Ik heb alleen gezien dat er goedkopere opties zijn, maar ben toch blij met de service dus ik snap ook dat je dan niet alles voor de meest scherpe prijs kan aanbieden (als je je personeel niet wilt onderbetalen tenminste)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkkaasstad 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was duidelijk, merk, type en prijs duidelijk.

Service
Product was goed verpakt in stevige doos met voldoende bescherming voor het product.

Aanbeveling
Zocht naar 2e hands lens. Duidelijke keuze in merk en soort lens. site en betalingsmogelijkheden zijn duidelijk.

Extra toelichting
Site is duidelijk, keuze maken welk merk je iets zoekt. Kan men kiezen uit lenzen. Betalingsmogelijkheden ook duidelijk. Snelle verzending, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meli39 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Telefonische vragen, dat werkt klantbindend! Nét dat beetje extra geeft uw site een menselijke persoonlijkheid en dat is in dit digitale tijdperk Super!

Extra toelichting
Zoals al eerder door mij genoemd, zou ik deze site zeer zeker aanraden. Mede door nét iets meer inzet en persoonlijkheid in uw service te stoppen, geeft dat uw site en klantvriendelijkheid extra opvallen! Complimenten daarvoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin m 21-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Woonachtig in Alkmaar dus makkelijk om langs te komen. En het is een specialistische zaak wat ik zeer prettig vind.

Service
Ondanks dat het qua oppervlak klein is loopt er veel personeel rond en het personeel heeft veel kennis en kunde

Assortiment
Alles is er te krijgen en als het er niet is kan her altijd bestelt worden

Aanbeveling
Ik hebbde gehele winkel als prettig ervaren en vind het prettig om ervoer te kunnen praten met experts

Extra toelichting
Ik vind het prettig als ik apparatuur koop dat ik dat doe in een winkel waar ze er verstand van hebben en waar de service hoogstaand is. Ik heb er zelfs meer geld voor over om dit bij zo een soort zaak te halen, dit was het geval bij cameraland. Ik had hetzelfde product ook bij een mediamarkt kunnen halen en misschien zelfs te kunnen besparen, maar had dan niet de service, kennis en kunde gekregen die ik bij cameraland wel heb gehad. Ik vind het een topzaak en zal hem zeker aanraden bij kennissen en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco p 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Denkt mee en geeft ook goede korting

Assortiment
Veel op voorraad en zeker op tweedehands het grootste assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cabi1 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om alle stappen te doorlopen

Service
de bestelde camera was op korte termijn niet leverbaar. er werd voor hetzelfde bedrag een mooi alternatief aangeboden die wel direct leverbaar was, geweldig!

Assortiment
zeer uitgebreid en mooie merken, goede uitleg

Aanbeveling
erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart233 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Extra toelichting
Goed en snel. Makkelijk op te halen bij ophaalpunt. Alleen stond mijn naam/adres niet op de enveloppe(alleen adres van ophaal locatie) dus is voor de winkelmedewerkers niet zo makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Stegers 19-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de wijze waarop we bediend zijn is klasse, zo rustig en deskundig

Service
weten precies wat wij wilden hebben en handelden er ook naar

Assortiment
precies wat we wilde hebben

Aanbeveling
nergens zo vriendelijk en correct behandeld

Extra toelichting
zeer tevreden over de wijze van benadering, vriendelijk en rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyra2000 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online inkopen goede site

Service
goede informatie

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
Door een misverstand met creditcard en na telefonisch contact met verkoper was er toch noch een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinAz 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel op te zoeken en te bestellen

Service
Ff voor 6 uur besteld en de volgende dag meteen in huis!

Assortiment
Alles wat je voor je camera wilt hebben, kan je er kopen ;)

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CathyWood 19-01-2015

Algemene score

10,0

Service
gezellige mensen die een goed advies geven

Assortiment
zo veel en op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Heuveln 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb vooral gekeken naar de kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast werd het product meteen de volgende ochtend al bezorgd. Product werkt uitstekend.

Service
Werd de volgende ochtend al bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews