Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 866 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikon 123 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en overzichtelijke website.

Service
No nonsense winkel, personeel heeft zeer goede productkennis.

Assortiment
Volgens mij hebben ze alles op voorraad

Aanbeveling
Wij hebben een goede inruil deal kunnen doen. Zij geven reële prijzen voor gebruikte foto apparatuur en hebben geen uren nodig om tot een beslissing te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monimar 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt alle tijd voor kijken, vragen en kopen

Service
Zeer goede klantenservice, men neemt (ongeacht hoe het druk het is) ruim de tijd om je te helpen en te voorzien van advies. Je mag alles zien en uitproberen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment van het beste soort!

Extra toelichting
Zeer fijne, proffesionele winkel, met een zeer ruim assortiment van de hoogste kwaliteit. Buiten dat wordt je er behandeld als koning! Prima klantenservice van zeer bedreven personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit86 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed advies passend bij de uitvoering van de fotografie

Assortiment
Heel veel keuze zo wel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
Goed eerlijk passend advies en snelle service

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het contact, welke materialen er zijn aanbevolen en de service die is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansiebooij 05-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had online besteld / gereserveeerd doch bij afhalen bleek het product zoek / niet aanwezig. Er werd alles aan gedaan voor een vervangend product tegen dezelfde prijs. klasse!

Aanbeveling
Klantgericht en nemen de tijd !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Haagen 05-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook fysieke winkel dicht in de buurt waar je goed terecht kunt

Service
Wordt in de winkel veel tijd vrij gemaakt om je goed te informeren over de verschillende mogelijkheden en producten

Assortiment
Zeer ruim binnen de diverse categorieën en prijsklassen

Aanbeveling
Duidelijk, kennis van zaken en je wordt goed geinformeerd

Extra toelichting
Duidelijk vakkundige informatie voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ushi2 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Hele heldere uitleg, snelle reactie op mail.

Assortiment
heel groot assortiment, alleen is de prijs iets hoger dan op internet bij andere winkels.
Omdat ik een camera in wilde ruilen ben ik naar de winkel gegaan,

Aanbeveling
Ze luisteren goed naar wat je wilt en smeren je niet onnodig een duurder product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascal cornelis maria simons 05-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging heel gemakkelijk. De camera die ik op internet had gezien was al in de winkel aanwezig.

Service
Ik heb een goede uitleg ontvangen en ben uiteindelijk met een betere camera de deur uit gelopen dan ik van tevoren had verwacht

Assortiment
Zo te zien beschikt cameraland over een uitgebreid assortiment aan toestellen en lenzen.

Aanbeveling
Het is een overzichtelijke winkel, met veel keuze en vakkundig personeel.

Extra toelichting
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rino Carra 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en correcte levering

Service
goed geinformeerd via de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lec wapenaar 04-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
gemak van het product? achteraf had ik graag bij aankoop de camera in handen gehad inclusief accu en geheugenkaart. Later ontdekte ik dat het schermpje te verhelderen is!

Assortiment
overweldigennd om weer technische camera's te zien

Aanbeveling
vol service, vriendelijkheid, kennis en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Adriana Furie 04-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Voor ieder budget is er iets te koop.

Aanbeveling
De duidelijke uitleg, groot assortiment en....je neemt direct de gewenste camera mee naar huis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jean van A. 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Prompt en zonder mankeren

Assortiment
Redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Prima keus, uitstekende afhandeling van bestelling. Goede en adequate informatie tussen bestelling en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hoefs 04-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Mooie winkel, moet alleen 30 km rijden om er heen te komen

Assortiment
Ben maar even in de winkel geweest. Wat ik nodig had was voorradig en zag nog zoveel meer dat ik nog wel eens terug ga.

Aanbeveling
Zie geen enkele rede om u niet aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rubez 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Informatie ingewonnen via de zeer makkelijke maar volledige website. Product gereserveerd en opgehaald in fysieke winkel, alles eenvoudig kunnen regelen.

Service
Internet: Zeer snel antwoord op vragen. Duidelijk, volledig en 'to the point'.
In fysieke winkel goede bekwame mensen die de tijd nemen voor hun klanten. Opties worden duidelijk overlopen en klant de keuze gelaten zonder opdringerig te zijn. Alleen maar positief.

Assortiment
Ik had hele specifieke wensen met betrekking tot sommige producten, deze hadden ze net niet (zeer nieuw model SD kaartje). Tja een winkel kan niet ALLES hebben. Maar alles bij elkaar nagenoeg perfect.

Aanbeveling
Het is nu mijn 'place to go' voor al mijn foto-apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbood 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een prachtige site maar ook een duidelijke winkel. Snel geholpen en daardoor alles zo te vinden

Service
De medewerker kwam gelijk naar me toe en gaf een goede en duidelijke uitleg over de vragen die ik had. Tevens liet hij me een aantal alternatieven zien

Assortiment
Het heeft volgens mij de grootste keuze op het gebied van verrekijkers en aanverwanten.
Daarnaast natuurlijk ook heel groot assortiment op fotogebied.

Aanbeveling
Je wordt er vriendelijke en vakkundig geholpen

Extra toelichting
Een winkel waar ik al enige jaren mijn verrekijkers en scoops heb gekocht en nog steeds erg tevreden ben over de service en de vakkennis van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ardesign 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel personeel waardoor ik snel werd geholpen

Service
Prima verkoper met het juiste, niet te dure advies

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zonder meer

Extra toelichting
Goede frisse winkel met goed personeel, een grote sortering en prof. voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lichtman 04-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede ,duidelijke website.

Service
verzending goed verlopen,en op
te volgen.

Assortiment
heb alleen de tweedehands
pagina bekeken , ruim assortiment.

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Thobe 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Web site is duidelijk en overzichtelijk, wat je zoekt kun je gemakkelijk vinden

Service
Net een nieuwe camera gekocht, duidelijke en nette service, medewerkers zorgen dat je een camera krijgt die bij je past

Assortiment
Nog nooit zoveel camera's bij elkaar gezien... Wat een assortiment!

Aanbeveling
Do i need to say more?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwjaar 1951 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goede uitleg over de camera, en meteen begrepen waar ik op zoek was

Assortiment
Volledig assortiment, maar aan de hand van mijn oude camera wist men precies wat ik zocht

Aanbeveling
Als een kennis een camera zoekt en niet via internet maar vanuit een winkel advies wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugène vdB 03-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werkt goed. Moest wel even bellen, omdat info op website iets te beknopt was.

Service
Prima, snel teruggebeld met correct antwoord

Aanbeveling
Goede prijs, snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Actiecam 03-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij werden snel geholpen en kregen een goed advies, waardoor wij een goede keuze konden maken.

Assortiment
wij hebben voldoende assortiment aangetroffen, niet alleen nu maar ook andere keren dat wij Cameraland hebben bezocht.

Aanbeveling
veel kennis van fotografie en film, goede service, vriendelijke, hulpvaardige en klantvriendelijke medewerkers, goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden over Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andreas naber 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel digitaal en in voorraad kunnen kijken, snel kunnen leveren. Groot assortiment

Service
Snel en doelgericht

Assortiment
Je kunt eerder melden wat ze niet hebben

Aanbeveling
De beste in zijn soort in heel de provincie

Extra toelichting
Vakkundig personeel, service gericht, enorm assportiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.K. Martinus 02-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De medewerkers helpen overal mee

Service
Veel personeel aan het werk dus ik hoefde niet te wachten ook al was het redelijk druk

Assortiment
Er waren een aantal memorycards niet op voorraad en qua cameratassen was de keus beperkt.

Aanbeveling
Voor camera's en toebehoren is dit zeker de beste winkel van Noord-Holland.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anneke132 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak om vanuit je luie stoel een keuze te maken uit een uitgebreide assortiment tassen van Duifhuizen tassen en koffers

Service
. De goede service, snel bezorgd en goed verpakt

Aanbeveling
Een echte aanrader

Extra toelichting
Heldere uitleg op de site, goed assortiment, vandaag gekocht, morgen al in huis en keurig verpakt. Ik ben heel blij met mijn Nikonlens van Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fuzzphoto 02-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Over het algemeen zeer goed, maar bij de lens die ik bestelde (Kenko DGX MC4 voor Sony) stond geen afbeelding, en dat geeft toch wat extra zekerheid dat je het juiste produkt bestelt. Zeker voor een fotozaak een belangrijk punt.

Service
Doordat de mogelijkheid wordt geboden om van Pakjegemak gebruik te maken, had ik mijn bestelling echt de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Prijzen zijn concurrerend, en de shopreviews op Tweakers.net zeggen alles.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Piet van Bloois 01-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Werden vlot geholpen. Prettig dat er voor iedere klant een eigen balie is. Verkoper kwam zeer deskundig over.

Assortiment
Wat we zochten was bijna allemaal op voorraad.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, goede hulp bij de verkoop. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marijke Enders 01-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bedrijf goed te vinden op internet.

Service
Snelle en complete levering.

Assortiment
Goed genoeg voor mijn behoefte. Prima beschrijving van de diverse cameras.

Aanbeveling
Ivm bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TiKo54 01-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Groot assortiment en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ook met inruil( online offerte aanvraag) snel antwoord en prima prijs berekend.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ad van Velzen 30-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede bereikbaarheid

Service
Zelfs op een vrijdagmiddag was het druk maar liepen er voldoende medewerkers rond om de wachttijd te minimaliseren

Assortiment
Uitgebreide keuze met een goede voorlichting

Aanbeveling
Ik zou hem aanraden i.v.m. de uitgebreide uitstalling van allemaal diverse producten

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden omdat ik toch snel en vakkundig geholpen ben, ook al was het zeer druk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ben Klooster 28-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website een paar verrekijkers bekeken voor mijn budget

Service
verkoper nam rustig de tijd om mijn wensen aan te horen, en daarna liet hij mij een paar modellen zien.
ik stond te twijfelen tussen 2 modellen maar op advies van de verkoper gekozen voor de 8x56 van Vortex

Assortiment
er is voor elk budget wel wat te koop , keuze genoeg dus

Aanbeveling
voor de grote keuze en vriendelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost Schaub 28-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk assortiment

Service
Helder en duidelijke uitleg

Assortiment
Veel keuze en kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wf1952 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
had ook op voorbeelden van zeiss verrekijkers gehoopt

Aanbeveling
veel op voorraad en de mogelijkheid tot testen/uitproberen,zelfs buiten ( met kijker)

Review criteria:

Goed

Reageer

vontom 28-04-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
snel geholpen, goede informatie,gebruikte apparatuur kon ingeruild

Aanbeveling
veel keus, deskundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits Willem de Jong 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel was goed bereikbaar, producten zijn goed uitgestald, website helpt voorselecteren van gewenst product -> effectief shoppen.

Service
Goed advies gekregen met allerlei opties.

Extra toelichting
Heel goed concept met webshop, occasions, professionele producten, producten ook in werkelijkheid te beoordelen, trainingsmogelijkheden. Naar mijn idee het juiste concept van winkelen voor de toekomst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hajo Tuitman 27-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vind de keuze aanbod zeer groot en de toelichting van de aangeboden producten op de website is duidelijk

Service
Service is wel prima maar ik vraag me wel af of er goed nagedacht is over de samenstelling van het pakket. Ik heb de camera gekocht met alle toebehoren, incl. Fototas. Maar de fototas is te klein zodat ik de tas moet retourneren.
Ik ga er van uit dat de bijgeleverde fototas afgestemd is op de camera. Vandaar geen 10 voor de service.

Assortiment
Heel goede assortiment

Aanbeveling
Ondanks de misser van de fototas zal ik cameraland wel aanbevelen aan iemand anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hochstenbach 27-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ben gekomen voor een objectief en ben vertrokken met een ander merk- occasion -maar betere waarden. wel wat duurder.Goed advies.Verder was ook de hulp en bediening prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André511 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een overzichtelijke website waar de producten goed zijn afgebeeld met de nodige info. Alles wordt helder uitgelegd zonder te veel toeters en bellen op de website. Gewoon wat je wil weten als je een camera wilt kopen.

Service
Bestellen gaat eenvoudig op de website en binnen de beloofde tijd wordt er geleverd.
Tweede hands camera ziet er top uit met een volgeladen batterij om meteen te starten.
Inclusief boekje en installatie cd's.

Assortiment
Op camera gebied is het assortiment ruim voldoende en ook op de accessoires.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering en een top service van professionals.

Extra toelichting
Cameraland is een shop waar mensen met hun hart en ziel voor hun product werken. Dat merk je in hoe zij zich presenteren op de website en de service die zij geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Pronk 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, gemakkelijk en dus heel eenvoudig.

Service
Kan alles vragen en bij het retourneren gaat het zonder problemen kinderlijk eenvoudig

Assortiment
Kan er alles vinden, en alles vragen.

Aanbeveling
Deze winkel adviseer ik aan iedereen, en dat doe ik al jaren.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij Cameraland. Zeer vakkundig en dus de enige plek voor alles wat met fotografie te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan springveld 25-04-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je stelt nooit domme vragen zijn erg geduldig.

Service
Is prima goed en gedegen uitleg en advies ongeacht je (foto nivo)

Assortiment
Ruim voldoende op elk gebied.

Aanbeveling
Omdat het gewoon een prima winkel en webshop is. Vriendelijke en deskundige mensen.

Extra toelichting
Cameraland is gewoon een prima zaak voor ieder nivo en beurs ook voor occasions. Zeker de nieuwe zaak is ruim en overzichtelijk . De webshop is ook prima makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Kerkhoff 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Jullie assortiment is zeer uitgebreid. Was op zoek naar een fototas, waarin ik alleen een camerabody, een telelens en macrolens in kwijt. bij jullie vond ik hem. Het bestelproces op de website was niet ingewikkeld

Service
Door een samenloop van omstandigheden verliep het bestelproces niet helemaal zoals het had gemoeten. Maar op mijn reacties werd correct en heel snel gereageerd.

Assortiment
Omdat ik vaker online (foto)zaken koop heb ik jullie website uitgebreider bekeken. Zaken zijn overzichtelijk en een ruim assortiment.

Aanbeveling
Als het zo ter sprake zou komen zou ik niet nalaten jullie zaak aan te bevelen.

Extra toelichting
Bij jullie winkel vindt je nog echte service en dienstverlening. Ik heb dat mogen ervaren toen ik onlangs voor de eerste keer een bestelling online bij jullie gedaan heb. Door een samenloop van omstandigheden verliep het bestelproces niet helemaal gladjes. Als compensatie van het ondervonden ongemak kreeg ik een cadeaubon aangeboden. Bij welke zaak kom je dit nog tegen!! Bedankt en tot de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Schinkel 24-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging om inruilen/verkopen van drie nog prima Nikon camera's. Het door u uitgebrachte bod was al meer dan twee maanden oud. Toch nog geldig. Bovendien fors hoger dan andere fotowinkels. Diverse keren gecorrespondeerd, ook over aanschaf nieuw materiaal (objectieven), en steeds met vlotte reactie.

Extra toelichting
In het voorproces prima, zoals gezegd. Eenmaal in de winkel werd ik ontvangen als een vorst, met bijzondere aandacht. Had de biedmail niet mee maar werd snel opgezocht en gevonden. Spullen voor inruil werden serieus onderzocht en in orde bevonden. Het objectief dat in de mailwisseling niet in voorraad zou zijn was er intussen toch. Voor meer dan het inruilbedrag oonieuw besteed in deze wat mij betreft prima winkel. De moeite van de rit vanuit Bilthoven beslist waard, vooral vanwege de prima inruilprijs. Ga hier zeker vaker bestellen, mits prijs okay!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 02 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik ben naar de winkel gegaan om dat ik de website niet makkelijk vond. Moeilijk zoeken en moeilijk vergelijken.

Service
Personeel was behulpzaam, bekwaam en enthousiast.

Aanbeveling
De vakbekwaamheid van het personeel en het aanbod in de winkel om uit te kiezen maakt het een goede keuze om je camera te kopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erna 65 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen

Service
Uitgebreide voorlichting en vergelijking tussen verschillende camera's

Assortiment
Bijna te veel keuze ;-)

Aanbeveling
Vakkennis gekoppeld aan klantenkennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan211151 24-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
niet gewend om via internet wat te kopen. Het is goed bevallen. Je hoeft de deur niet uit. Alleen als er vragen zijn als je het onderdeel ziet kan je pas achteraf reageren. Zie ook hieronder bij service.

Service
de lens was maar aan een kant voorzien van een beschermdeksel. Het was service geweest als het deksel aan de lenszijde er ook bij was geweest. Dit euvel zou in de winkel direct opgelost kunnen worden.

Aanbeveling
betrouwbaar, snelle service (natuurlijk wel afhankelijk van snelheid van de pakketdienst)

Extra toelichting
goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Antoon van Hooft 23-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heben mij correct en snel geholpen. Lijkt mij een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter van N 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
één vraag en het juiste antwoord inkl. alternatieven werden blij aangedragen

Service
vriendelijk, vakkundig, snel zijn de kernwoorden

Assortiment
er is zoveel dat er zelfs spullen buiten moesten staan

Aanbeveling
koopgemak zowel online als in de winkel tegen prettige prijzen en goed personeel gecombineerd met een prettig kopje koffie.

Extra toelichting
koopgemak zowel online als in de winkel tegen prettige prijzen en goed personeel gecombineerd met een prettig kopje koffie. als dat niet genoeg zegt weet ik het ook niet ik kom zeker terug voor grote en kleine aankopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans van Gink 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website

Service
altijd goed bereikbaar

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
vakkennis en motivatie

Extra toelichting
cameraland is een professionele winkel en dat geeft vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon de Graaf 22-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk om het artikel vast te reserveren. In de winkel zo opgehaald.

Service
Prima service. Netjes geholpen, uitleg als je dat zou willen en alle gegevens snel en compleet bij elkaar.

Assortiment
Veel keuze en alleen maar goede producten.

Aanbeveling
Ik zou cameraland zeker aanraden!

Extra toelichting
Nette winkel, goede service, mooi assortiment en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dijkstra 22-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima geholpen. De verkoper nam de tijd en noemde voor- en nadelen.

Assortiment
Veel spottingscopes op voorraad waardoor je een goede keus kunt maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruud vd Merkt 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen op de website is makkelijk. De site zelf is erg overzichtelijk

Service
Zeer handig is om een artikel te reserveren zodat je niet voor niets komt. Nemen alle tijd voor je om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden

Assortiment
Je kunt rustig even de tijd nemen om alles te bekijken in de winkel. Er staat enorm veel uitgestald en te bewonderen. Weinig kans dat je niet kunt slagen.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met Cameraland en die is me zeker bevallen. Ik zal Cameraland zeker aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Hoewel dit mijn eerste ervaring was met Cameraland is het me goed bevallen. Met foto/video spullen prefereer ik een fysieke winkel. Ik haal het liever op dan dat ik het op laat sturen. Nette en overzichtelijke website met goed prijzen en veel voorraad. Handige mogelijkheid om spullen te reserveren. In de winkel zelf veel personeel die de tijd voor je nemen om alles uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertberg 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eeenvoudig en snel te bestellen

Service
Op mijn vraag werd snel en corect geantwoord

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over Cameraland, dus als iemand een camera overweegt. Is mijn keuze snel gemaakt

Extra toelichting
Ik ben goed geholpen en heb een goed advies gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews