Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gregory van den Top 21-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg duidelijke site

Service
Ik kon bellen wanneer ik maar wilde. Super service

Assortiment
Groot assortiment aan occasions

Aanbeveling
Super winkel, waar je alles kunt halen. Inclusief mooie occasions

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aphjboots 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzicht

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inez 1955 21-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb bij de winkel geshopt dus n.v.t.

Service
uitstekende uitleg, ze nemen alle tijd voor je. Begrijp je iets niet, geen probleem leggen ze het nog een keer uit.

Assortiment
We hadden geen belangstelling voor het hele assortiment, we hadden onze keuze al van te voren gemaakt

Aanbeveling
Nogmaals, uitstekende uitleg en ze nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tante Miranda 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Medewerkster zocht mijn benodigde artikelen bij elkaar voor mij.

Service
Vriendelijke medewerkster, goed advies.

Assortiment
Ik kan niet het hele assortiment beoordelen, maar wat ik nodig had was op voorraad.

Aanbeveling
Zeer goed geholpen!

Extra toelichting
Als amateur fotograaf mijn wensenlijstje neergelegd en medewerkster heeft advies gegeven en benodigde artikelen bijeengezocht. Ik ging als tevreden klant de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeertD68 21-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product meteen gevonden via google, doorklikken, bestellen, klaar.
Makkelijker kan niet.

Service
Vervolgens een snelle levering -- op zaterdag. Makkelijk en efficiënt.

Assortiment
Prima, dit toestel is niet overal te koop, maar dus wel hier.

Aanbeveling
Gelet op de ervaring: een aanrader.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23martijn 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles prima in orde

Service
prima toelichting in winkel

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
goed geholpen in de winkel, winkel met ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Magna99 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitgebreide collectie

Service
Prima voorlichting en vrijheid om eerst nog even na te denken over de beslissing tot koop. Geen druk van de verkoper.

Assortiment
ruim assortiment. voldoende keuze

Aanbeveling
Ik kwam al naar cameraland op voorspraak, en ga dit zeker doorgeven. Positief.

Extra toelichting
Op voorspraak naar cameraland gegaan. Kreeg goed vrijblijvend advies. Geen druk om te kopen. Prima zeer tevreden. Ook in het inkopen door cameraland van mijn oude lens vond ik super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Derk 49 20-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Bestelling binnen 24 uur in huis

Assortiment
Ruim assortiment. Wat ik mis is een zoekbalk op de website.

Aanbeveling
Nooit klachten bij een bestelling.

Extra toelichting
Kennis van zaken bij het personeel, dit is voldoende aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maydana 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Buitengewone goede uitleg, tijd voor een klant en juiste informatie, ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_D300 19-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winkel met een overzichtelijk aanbod. Goede webshop met gebruikers vriendelijke zoek mogelijkheden.

Service
Persoonlijke begeleiding bij de keuzes

Assortiment
Een uitgebreid aanbod van diverse camera's. Zowel nieuw als occasions

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goed te vinden.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de hulp in de winkel en zoek-opties op de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean6591 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
direct contact door telefoonnummer enz.

Service
Netjes uitleg gekregen en duidelijk advies over een product.

Assortiment
gevraagd om een bepaald product en advies mbt de macrolens voor de Nikon D5200.

Extra toelichting
Goede en duidelijke verwijzing ivm contact leggen. Service verlening is prima.....ik kreeg na het contact iemand aan de lijn die me doorverbond met iemand die kennis van zaken heeft tot mijn vraag. Ik kreeg goed advies en het werd snel bezorgd. Het product bevalt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel B 19-04-2015

Algemene score

9,3

Gemak
direct verzonden

Assortiment
niet alle merken/typen verrekijkers

Extra toelichting
ik heb bu een verrekijker gekocht, wat ik waarschijnlijk nooit meer doe (levenslange aankoop) Voor (Nikon-)DSLR apparatuur zal ik Cameralnad de volgende ker zeker meenemenen in de afweging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MamMoon 19-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk..en had online gereserveerd,maar werd netjes opgebeld dat de lens niet geschikt was voor mijn type camera,dat is stukje service en ben langs de winkel gegaan!

Service
eigenlijk als hierboven..werd gezocht naar passend artikel voor mijn type camera!Voelde me wel beetje blond bij desbetreffende verkoper.

Assortiment
keek me ogen uit naar het grootte assortiment..ben begind met fotograferen..en meeste zegt me NU nog niks ;) !

Aanbeveling
Hier is alles te vinden en je word goed geholpen naar het artikel wat je wilt voor jou camera!

Extra toelichting
Alles is beetje al gezegd hierboven ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewolf Marc 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen via hun webshop.
Eenvoud en gemak een plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar1611 18-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk.Smit 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het juiste product snel gevondee

Service
Toen product uitverkocht bleek direct samen een goede oplossing gezocht en gevonden, een demo met korting ontvangen

Assortiment
De keuzes zijn eindeloos, alles op voorraad

Aanbeveling
Blij met mijn keuze, wil ook anderen hiervan laten profiteren

Extra toelichting
Bij toeval gevonden ben ik zeer tevreden met het resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bengsel 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en heldere zoek structuur. Snel gevonden wat ik zocht,

Assortiment
Perfect.

Aanbeveling
Snelle levering, prijs/kwaliteit oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aleida1950 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Offerte aangevraagd via internet .

Aanbeveling
Goede services, vakbekwaam, nam alle tijd

Extra toelichting
Geweldig goed geholpen,

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fashion Production Solutions 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld.

Service
Vlekkeloos verlopen.

Assortiment
Alleen bij cameraland gevonden.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Het hele proces is vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob-01 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet: ideaal

Service
Snelle levering.

Assortiment
Precies de configuratie die ik zocht. Nergens anders (meer) verkrijgbaar

Aanbeveling
Goed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christanne 16-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel bestellen snelle reactie

Service
Complimenten voor de verkoper, die me uitstekend hielp toen de verkeerde lens geleverd bleek. Deed meer dan ik verwachtte

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles wat ik me zou wensen

Aanbeveling
Goede service snelle levering goede prijsvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco Thebes 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede overzichtelijke site en het bestellen ging prima.

Service
1 jaar garantie op de tweedehands camera's dik voor elkaar toch!

Assortiment
prima

Aanbeveling
Prima site,goede garantie snelle levering ga zo door.

Extra toelichting
Nog een puntje. Bij de gebruikte modellen staat er niet bij vermeld dat alles compleet verkocht word op de lenzen na. Dus met geheugen kaart boekjes en batterijen en lader. Wat zeker een plus punt is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirte Kaan 15-04-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben een leek op het fotogebied, dus wanneer ik de winkel binnenliep was het voor mij nogal onduidelijk. Er staan geen/weinig bordjes bij de producten bijvoorbeeld. Maar door de hulp/service wordt alles natuurlijk wel bekend en misschien is het anders als je een tijd in de fotowereld zit.

Service
Goede uitleg, en vooral iemand die rustig de tijd voor je neemt (dan gebeurt niet altijd meer tegenwoordig ;) )

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles wel, en anders is het te bestellen!

Aanbeveling
Goed geholpen, fijne camera meegenomen. Ik heb alleen gezien dat er goedkopere opties zijn, maar ben toch blij met de service dus ik snap ook dat je dan niet alles voor de meest scherpe prijs kan aanbieden (als je je personeel niet wilt onderbetalen tenminste)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkkaasstad 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was duidelijk, merk, type en prijs duidelijk.

Service
Product was goed verpakt in stevige doos met voldoende bescherming voor het product.

Aanbeveling
Zocht naar 2e hands lens. Duidelijke keuze in merk en soort lens. site en betalingsmogelijkheden zijn duidelijk.

Extra toelichting
Site is duidelijk, keuze maken welk merk je iets zoekt. Kan men kiezen uit lenzen. Betalingsmogelijkheden ook duidelijk. Snelle verzending, volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meli39 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Telefonische vragen, dat werkt klantbindend! Nét dat beetje extra geeft uw site een menselijke persoonlijkheid en dat is in dit digitale tijdperk Super!

Extra toelichting
Zoals al eerder door mij genoemd, zou ik deze site zeer zeker aanraden. Mede door nét iets meer inzet en persoonlijkheid in uw service te stoppen, geeft dat uw site en klantvriendelijkheid extra opvallen! Complimenten daarvoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin m 21-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Woonachtig in Alkmaar dus makkelijk om langs te komen. En het is een specialistische zaak wat ik zeer prettig vind.

Service
Ondanks dat het qua oppervlak klein is loopt er veel personeel rond en het personeel heeft veel kennis en kunde

Assortiment
Alles is er te krijgen en als het er niet is kan her altijd bestelt worden

Aanbeveling
Ik hebbde gehele winkel als prettig ervaren en vind het prettig om ervoer te kunnen praten met experts

Extra toelichting
Ik vind het prettig als ik apparatuur koop dat ik dat doe in een winkel waar ze er verstand van hebben en waar de service hoogstaand is. Ik heb er zelfs meer geld voor over om dit bij zo een soort zaak te halen, dit was het geval bij cameraland. Ik had hetzelfde product ook bij een mediamarkt kunnen halen en misschien zelfs te kunnen besparen, maar had dan niet de service, kennis en kunde gekregen die ik bij cameraland wel heb gehad. Ik vind het een topzaak en zal hem zeker aanraden bij kennissen en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco p 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Denkt mee en geeft ook goede korting

Assortiment
Veel op voorraad en zeker op tweedehands het grootste assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cabi1 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk om alle stappen te doorlopen

Service
de bestelde camera was op korte termijn niet leverbaar. er werd voor hetzelfde bedrag een mooi alternatief aangeboden die wel direct leverbaar was, geweldig!

Assortiment
zeer uitgebreid en mooie merken, goede uitleg

Aanbeveling
erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart233 20-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Extra toelichting
Goed en snel. Makkelijk op te halen bij ophaalpunt. Alleen stond mijn naam/adres niet op de enveloppe(alleen adres van ophaal locatie) dus is voor de winkelmedewerkers niet zo makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Stegers 19-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de wijze waarop we bediend zijn is klasse, zo rustig en deskundig

Service
weten precies wat wij wilden hebben en handelden er ook naar

Assortiment
precies wat we wilde hebben

Aanbeveling
nergens zo vriendelijk en correct behandeld

Extra toelichting
zeer tevreden over de wijze van benadering, vriendelijk en rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kyra2000 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online inkopen goede site

Service
goede informatie

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
Door een misverstand met creditcard en na telefonisch contact met verkoper was er toch noch een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinAz 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel op te zoeken en te bestellen

Service
Ff voor 6 uur besteld en de volgende dag meteen in huis!

Assortiment
Alles wat je voor je camera wilt hebben, kan je er kopen ;)

Aanbeveling
Heerlijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CathyWood 19-01-2015

Algemene score

10,0

Service
gezellige mensen die een goed advies geven

Assortiment
zo veel en op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Heuveln 19-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb vooral gekeken naar de kwaliteit/prijs verhouding. Daarnaast werd het product meteen de volgende ochtend al bezorgd. Product werkt uitstekend.

Service
Werd de volgende ochtend al bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mediapro 19-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel snelle en correcte service! Ook zeer gedegen communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joss48 19-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder website

Service
zeer snelle service

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
prima winkel, betrouwbare aflevering

Extra toelichting
De duidelijk website, her ruime assortiment en de aangename prijzen maakten dat ik snel over de aankoop kon beslissen. Vervolgens had ik mijn aankoop de volgende dag al in huis. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yellowbarleycorn 18-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website werkt goed en is overzichtelijk

Assortiment
Breed en inclusief een uitgebreide keuze aan tweedehandse producten

Aanbeveling
Belofte 'de volgende dag het bestelde in huis' wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Menses 18-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en de zoekfunctie is gemakkelijk om iets specifieks te vinden.

Service
Een verkeerd artikel ontvangen (Blijft mensenwerk) binnen No Time het goede artikel ontvangen, klasse!

Assortiment
ach..je kunt niet alles hebben :-)

Aanbeveling
Zou ik zeker doen!

Extra toelichting
Ondanks een goede sticker op de verkeerde doos, dus verkeerd artikel ontvangen had ik toch binnen 24 uur het goede artikel ontvangen. Klasse! Het blijft mensenwerk en die maken nu eenmaal foutjes :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koeiebel 17-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Parkeren voor winkel.Genoeg personeel om te helpen.

Service
Als de tweede hans lens niet bevalt, mag ik terugkomen, en voor een alternatief gaan. Werd goed geholpen met de voor en nadelen van de lenzen.

Assortiment
Genoeg keuzen, met voor mij een selectie van de best passende lenzen.

Extra toelichting
Ik kreeg een redelijk bedrag voor mijn gebruikte lens. Werd goed geholpen bij het uitzoeken van een alternatief.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I.Scholten 17-01-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is gemakkelijk te bereiken met een parkeerplaats voor de deur.

Service
Er werken professionele en vriendelijke mensen die je goed voorlichten over de camera die het beste bij jouw wensen past.

Assortiment
Niet alle camera's zijn in de winkel aanwezig, maar wel de meest gangbare en van iedere soort en merk een aantal

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders.

Extra toelichting
Ik vind het een klant vriendelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

dalen354 17-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelgemak achter de pc

Service
snelheid van afwikkelen

Aanbeveling
op basis van mijn ervaring

Extra toelichting
Bestelwijze zeer duidelijk; de uitvoering is zoals aangegeven en alles zeer rap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex107 17-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer snel antwoord op mijn vraag per email.

Assortiment
Ook keuze in gebruikte artikelen.

Aanbeveling
Zou er zo weer kopen.

Extra toelichting
Zeer snel en accuraat afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Folkers 17-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed advies en gratis flitser gereinigd die gecorrodeerd was.

Assortiment
Nog nooit "misgegrepen" bij Cameraland. Altijd ruime keuze in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Aardige en deskundige mensen, ruime keuze en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy sakkers 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het was mijn eerste aankoop bij de cameraland webshop en ik ben zeer tevreden. Betaling ging gemakkelijk.

Service
Gelijk de volgende dag het pakket ontvangen. Ook zat er een leuke kortingsbon in de doos van een wijn webshop, dit vond ik een leuke toevoeging.

Assortiment
Ik heb een tas gekocht die in de opruiming was voor een spotgoedkope prijs. Ik ben erg tevreden over het product! Op de site stond veel informatie over het product waardoor ik goed geïnformeerd mijn keuze kon maken.

Aanbeveling
Camera land is over het algemeen goedkoper dan andere camera webshops. Ook ben ik erg tevreden over de garantie regeling.

Extra toelichting
Ik kijk dagelijks op de site of er nieuwe camera's zijn binnen gekomen bij de ocasion. Ik vertrouw de winkel dat ze de producten nakijken en verstand hebben van wat ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Onzenoort 16-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke site. Goede vergelijkingsmogelijkheden. Relevante accessoires worden in een pakket, mét korting aangeboden op dezelfde pagina. Zeer gebruiksvriendelijk!

Service
Je kunt bellen en mailen voor een advies. Ze komen hun afspraken na.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site. Zeer breed assortiment. Goede prijsstelling. En ze doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Fijn, professioneel bedrijf. Mooie site en een geweldige nieuwe experience shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chas41 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bereikbaarheid: op fietsafstand. Indien met de auto door-de-weeks ruime parkeergelegenheid

Service
Normaliter in orde. Echter ook een verkoper tijdens een potentiële aankoop tegen mij horen zeggen dat hij geen tijd had uitleg te geven over een produkt en dat ik thuis maar het produkt moest uitpakken en de (summiere!) handleiding moest lezen.

Assortiment
Voor alles wat ik in mijn gedachten had kon ik bij Cameraland terecht

Aanbeveling
Goed produktadvies voor zowel de 'starter' als de 'pro' in de fotografie. Tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan de aangeboden cursussen.

Extra toelichting
Zie bovenvermelde punten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucduc 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je luie stoel winkelen, wat wil je nog meer

Service
komen gemaakte afspraken na

Assortiment
ruime sortering.

Aanbeveling
de service en de vriendelijkheid.

Extra toelichting
snelle service ruime sortering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arentzen 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde om meer informatie, werd prettig en deskundig te woord gestaan. Daarna was het plaatsen van de bestelling zeer eenvoudig.

Service
Super: deskundige informatie. Daarbij wordt je bestelling zeer snel afgehandeld en had ik de camera de volgende dag al in huis.

Assortiment
ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar was op zoek naar een camera. Dan kijk je direct verder dan je neus lang is en kom je erachter dat deze zaak een ruime, kwalitatief hoogwaardige sorting heeft.

Aanbeveling
Sortering, service en klantgericht contact zijn allemaal uitmuntend.

Extra toelichting
Ik werd toen ik om inlichtingen omtrent de door mij gewenste camera uiterst prettig en deskundig te woord gestaan. Het plaatsen van de bestelling via internet verliep vervolgens geheel vlekkeloos. Alles was helder. de bestelling had ik de volgende dagal in huis. Fijn was dat ik ook de track en tracecode kreeg. Altijd handig, want dan ben je op tijd thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elbert jan 16-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site met goede 'workflow'

Service
Supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MichaelJF 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Camera/lenzensets stonden helaas niet bij elkaar. Wel een grote keuze.

Service
Goede uitleg bij lens- en camerakeuze. Wel was verkoper wat afgeleid met e-mails o.i.d..

Assortiment
Een bredere keuze wat betreft merken camera's, lenzen, type camera's, filters en assesiores ben ik nergens in Nederland tegengekomen.

Extra toelichting
Een winkel met een heel breed assortiment; verkoper weet duidelijk waarover hij het heeft, ook uit de praktijk. Met camera's buiten proberen is mogelijk; inwisselen van camera als deze niet bevalt, is geen enkel probleem. Bij Cameraland.nl zoekt men naar de beste match tussen camera, lenzen en de klant!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews