Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric1978 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Je wordt snel, vakkundig en uitgebreid te woord gestaan. Wel merkte ik af en toe dat de medewerkers hun persoonlijke voorkeur teveel voor lieten gaan en mogelijk minder goed oor hadden voor de wens van de klant

Assortiment
Alles is er. Nou ja, alles binnen redelijke grenzen dan. Het blijft een winkel natuurlijk. Wat er niet is, kan besteld worden.

Aanbeveling
Zie hierboven. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Nergens anders kan je op een zo vakkundige wijze een aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos Leontaridis 06-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpectrumHolland 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dicht bij huis en professioneel en gedegen advies.

Service
Alle tijd genomen om ons te adviseren.

Extra toelichting
Prettige sfeer, veel tijd voor de klant en gedegen advies. Prijzen in vergelijking met internet aanbieders zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJvM 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede combinatie van webwinkel en fysieke winkel die alles duidelijk goed op orde heeft, prettig om iets op website te kopen en in winkel te kunnen ophalen.

Service
Prettige deskundige en vriendelijke bediening, snelle reactie op vragen en opmerkingen, erg positief

Assortiment
Alles dat serieus de moeite waard is kan je hier vinden en het staat goed uitgestald.

Aanbeveling
Goede overallindruk en koopervaring, gekochte demo/tweedehands voldeed perfect aan de opgegeven kwaliteit, handige combinatie van webwinkel met fysieke echte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annalies 1957 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik kwam voor het eerst in de zaak aan de Hoef in Alkmaar.Had vlekken op de sensor van mijn camera die werden ter plekke verwijderd, terwijl de camera daar niet gekocht is.Top!!

Assortiment
Ik was voor het eerst in de zaak en ik was overdonderd door het grote assortiment.

Aanbeveling
Absoluut!!

Extra toelichting
Goede zaak, personeel dat weet waar ze het over hebben. Ik ging kijken voor een lens en mocht die meteen uit proberen op mijn eigen camera.En een zeer ruim aanbod voor veel merken aan alles wat met fotografie te maken heeft. Ga er zeker weer heen voor eventuele andere foto benodigdheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera11 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Woon zelf in Haarlem en omgeving dus het is even half uurtje rijden, maar de moeite waard.

Service
Ik werd snel te woord gestaan en men nam alle tijd voor me.
Ik twijfelde over aankoop van een bepaalde camera en uiteindelijk heb ik een goede keuze kunnen maken nav alle informatie en tips die ik heb mogen ontvangen.

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken, maar voor het Nikon assortiment waar ik in geinteresseerd was, leek het mij erg compleet!

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en vind het de 30 minuten autorijden naar Alkmaar meer dan waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan1959 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel in Alkmaar is prima bereikbaar. Je kan gratis parkeren voor de deur

Service
Ik heb duidelijk gezegd wat voor camera ik ongeveer wilde hebben en de verkoper heeft met daar heel vriendelijk en kordaat mee geholpen. Heeft ook niks opgedrongen of zo.

Assortiment
Wat ik zocht was er dus, maar de rest van de winkel heb ik amper bekeken.

Aanbeveling
Ik werd zeer goed geholpen zonder dat iemand me iets probeert op te dringen.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik naar de winkel gegaan ben. Persoonlijk contact gaat me beter af dan het zelf moeten uitzoeken op internet of zo. Toen ik drie dagen later een vraag had over de werking van de camera werd ik ook zeer vriendelijk te woord gestaan en is mijn 'probleem'opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijntje07 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alle tijd en meedenken van de verkoper

Assortiment
alles in voorraad,zodat het in de winkel geprobeerd kan worden.

Aanbeveling
niet voor de eerste keer een hele goede ervaring,en die draag ik graag naar anderen uit.

Extra toelichting
vooral het goede advies en meedenken. absoluut niet "hoe smeer ik het duurste aan, maar meer van waar heeft de klant het meeste aan ".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud v. E. 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelf nauwelijks hoeven denken welke verrekijker ik zou nemen. Veel kijkers geprobeerd tot er tenslotte 1 overbleef.

Service
Werden zeker wel 10 kijkers klaar gezet. Kreeg ruimschoots de tijd om ze te proberen.

Assortiment
Veel kijkers op voorraad.

Aanbeveling
Goed indruk gekregen van Cameraland, was de eerste keer dat ik hier iets kocht. Zal zeker bij een volgende keer aan deze winkel denken.

Extra toelichting
Zie de voorgaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Adri 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
betere/uitgebreidere zoekoptie (geavanceerd zoeken) zou erg nuttig zijn, bv onderscheid maken tussen artikel/typenummer en omschrijving. als ik bv zoek op 3D, dan zoek ik op producten met 3D functionaliteit en niet op alle producten met toevallig 3D in het typenummer (dat zijn er nml heel veel ;-). verder prima tevreden over de site.

Service
soms erg druk en daardoor wat chaotisch in de winkel; ben daarom erg benieuwd naar de nieuwe winkel. verder gewoon prima!

Assortiment
'bijna' alles is wel te vinden bij cameraland en tevens veel op voorraad.

Aanbeveling
ben al lange tijd regelmatige klant en over het geheel zeer tevreden, eigenlijk geen negatieve ervaringen te noemen...

Extra toelichting
zie mijn motivatie bij de individuele vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann49 06-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Actuele website. Zeer overzichtelijk. Klein verbeterpuntje: de filters werken met een "drop-down" menu. Indien een ander onderwerp wordt gekozen, verschijnt direct een volledig overzicht, zodat het filter opnieuw moet worden geopend. Valt op omdat zoekresultaten zeer snel op het scherm verschijnen.

Service
Veel kennis van zaken. Men geeft prima adviezen.

Assortiment
Ongelooflijk breed en diep assortiment. " Ze hebben alles!".

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Een prima winkel met bijzonder groot assortiment. Je wordt vriendelijk geholpen door mensen die hun vak uitstekend verstaan, waardoor je altijd tevreden het pand kan verlaten. Een "Grote Aanrader"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G-Man1959 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Voor 21:00 uur besteld is niet (zeker) volgende dag in huis. Bij mij zat er nog een dag tussen. Geen probleem, maar zet het dan niet op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke_2015 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website over zowel de producten als de klantenservice, je ontvangt een e-mail met bestelbevestiging en vervolgens een verzendbevestiging.

Assortiment
breed assortiment en veel op voorraad, voorraadstatus is up to date, goede prijs.

Aanbeveling
snelle levering (volgende dag), goede prijs, ben zeer tevreden over de winkel en de camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAW van Niel 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks alle drukte een persoonlijk advies op maat.

Op loopafstand van station.

Aanbeveling
Voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frank Baten 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
De zonnekap die ik voor het objectief wilde hebben was niet voorradig. Hij is besteld en wordt de woensdag na mijn aankoop in de winkel geleverd. Echter is het niet zeker of ik hem dan ook geleverd krijg omdat ze altijd razendsnel verkocht zijn aldus de verkoper. Omdat ik op vakantie ga (een week na de aankoop) wil ik de zonnekap wel deze week hebben. Dit wordt door de verkoper naar mijn tevredenheid opgelost door een ander merk zonnekap op de bon te zetten die dan wel leverbaar is en gratis zal worden opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kingma 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goed advies

Assortiment
veel keus en op voorraad

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen door goede prijs/service.

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin.hageman1 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ondanks de drukte in de winkel was er voldoende tijd voor al mijn vragen en werd ik uitstekend geadviseerd.

Assortiment
De spullen waar ik voor kwam waren allemaal aanwezig.De winkel is niet groot dus gepresenteerde het assortiment komt een beetje rommelig over.Maar binnenkort verhuist deze winkel dan ook naar een grotere locatie.

Aanbeveling
Prima winkel,goed te bereiken met mensen die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bulldog007 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ondanks de grote drukte werd ik rustig geholpen en werd er meegedacht bij mijn aankoop , op andere alternativen gewezen die goedkoper waren

Assortiment
Zeer te spreken over assortiment

Aanbeveling
Heb deze winkel ook aanbevolen gekregen van bekenden die hier al waren geweest, ze hebben niets te veel gezegd.

Extra toelichting
vind het een 9 waard, Begrijp dat er naar een groter pand verhuisd wordt. Dit is wel prettiger voor de privacy aan de toonbanken denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Stam 05-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Mailen gaat erg snel, niks geen problemen mee.

Service
Snelle service, alert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

top 2015 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
parkeren zonder meters
goede deskundige verkopers
bakje koffie
liefde voor het vak

Service
Begrip voor de klant
Deskundige uitleg
Tijd voor de klant

Assortiment
Alles is aanwezig
Snoepwinkel voor volwassenen
Nieuwste van het nieuwste

Aanbeveling
Ga maar mee dan zal ik het je laten zien

Extra toelichting
Een 10 geeft klanten geen ruimte en een wederwoord geeft discussie, het spel van koper en verkoper prima bij Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda1990 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik liep de winkel binnen en stond binnen een half uur met een camera weer buiten, fantastisch!

Service
Zeer goede service: het was druk maar ik werd meteen geholpen door een professional.

Assortiment
Hier vind je heel veel camera's.

Extra toelichting
Ik ben eigenlijk heel kieskeurig, maar Cameraland verdient echt een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard ter Beek 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, betrouwbaar en op tijd.

Service
Zie gemak. Er waren geen problemen waarbij service een rol kon spelen.

Assortiment
Zeer uitvoerig.

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen.

Extra toelichting
De bestelling is vlot afgehandeld. Werd op tijd bezorgt. Melding dat het artikel opvoorraad was voorkwam een teleurstelling en administratief geregel van terugstorten geld en telefoontjes. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van den Hurk 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
veel info op de site

Assortiment
Zoeken wat je wil, keuzes maken is makkelijk

Aanbeveling
Mond op mond reclame werkt volgens mij nog steeds het beste

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Koster 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snel geleverd, meteen de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Zegwaard 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Betreft winkel Alkmaar;
Vanaf ring Alkmaar makkelijk bereikbaar, voldoende parkeer gelegenheid

Service
Werd direct geholpen en wisten meteen waar het over ging en wat de mogelijkheden waren

Assortiment
Voor wat ik nodig had was ik niet zeker of het op voraad was, er was zelfs keuze.

Aanbeveling
Naar mijn menig de beste winkel in zijn catogorie in de omgeving.

Extra toelichting
Goede service, ruim assortiment voldoende om deze winkel bij anderen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick1954 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke en overzichtielijke bestelprocedure

Service
Bij mijn bestelling is wat misgegaan in de afhandeling. Na telefonisch contact subliem opgelost

Assortiment
Spreekt voor zich.

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
uiterst correct en goed geholpen bij een bestelprobleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sab12345 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in de winkel het product gekocht, goede locatie, parkeergelegenheid voor de deur (gratis)

Service
Goede verkoper, duidelijk verstand van de producten en hielp graag, goed advies.

Assortiment
zeer veel verschillende verrekijkers in assortiment, in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils!

Aanbeveling
Goede service, zou het zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oude fotograaf 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site

Service
Meteen bericht over de voortgang

Assortiment
Rijke keus, zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Supersnel.
Ze doen dus gewoon wat ze beloven, zonder een lang verhaal over hoe goed ze wel niet zijn.

Extra toelichting
Goeie club, weinig woorden, maar ondertussen, snel en goed . .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Cramer 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er waren geen belemmeringen of oponthoud tijdens het bestelproces

Service
geen belemmeringen

Assortiment
meer dan in mijn portemonnee past ;)

Extra toelichting
omdat het bestelproces gladjes verloopt en de levering ook nog een snel is ( als het artikel op voorraad is) dan word je daar blij van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijkemulder 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel zit bij ons in Alkmaar, due een makkie om er te komen :))

Service
Ik kocht een lens en kreeg er een mooi filter gratis bij

Aanbeveling
Prima winkel, personeel kundig en zeer vriendelijk. ook de webshop is uitgebreid en goed.

Extra toelichting
Prima winkel voor allerlei benodigdheden op camera gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J Zwanenburg 03-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Er was geen goede 2e batterij geleverd daardoor moest ik terug van Purmerend naar Alkmaar en het probleem is goed opgelost

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Goede Service

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reint den Boer 03-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Gebruikersvriendelijke site.

Service
Aflevering produkt prima.
Met verdere vragen geen ervaring. Daarom 7

Assortiment
Ruim aanbod van verrekijkers.
Op de site vond ik het verrekijker advies zeer verhelderend.
Jammer dat de discovery 10x44 er niet was.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peters J. 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website helder en goed toegankelijk; specificaties artikelen goed.

Service
Makkelijk bestellen en afrekenen; snelle levering.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
de gegeven waarderingen zeggen genoeg

Extra toelichting
Zie de waarderingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkie13 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super goed geholpen. weet zelf niets van camera's , werd vakkundig geinformeerd en hield zich precies aan wat ik aangaf te wilde hebben,TOP

Assortiment
kijk in de winkel en je weet meteen dat de keuze reuze is.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Goede winkel , snelle bediening , veel kennis van de produkten , echte liefhebbers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crista Wolgen 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelproces

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet Z 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Deskundig personeel, hielp prettig en snapte goed wat ik zocht en kwam met passend product. Was erg druk maar was veel personeel en namen de tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frode 02-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prima geholpen in de winkel.
Verkoper neemt ruim de tijd.

Assortiment
Meer dan ik nodig heb ;-)

Aanbeveling
Scherpste prijzen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groenhj 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mailing - klik - kies - betaal - binnen de dag geleverd => heel tevreden!

Service
Zie bij gemak

Assortiment
Daar zou ik jullie heel graag voor een deel vanaf willen helpen.

Aanbeveling
Zie het voorgaande

Extra toelichting
Mooie spullen, snelle levering, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boarder71 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk gevonden besteld en betaald

Service
Goede service snel geleverd en netjes verpakt.

Assortiment
Mooi assortiment en goede vooraad.

Aanbeveling
Beveel het zeker aan en heb dat ook gedaan .

Extra toelichting
GewooN netjes gekregen wat ik besteld heb met duidelijk een mail wat ik besteld heb en wanneer het geleverd werd . had dit product eerst ergens anders besteld en kreeg een paar dagen later een mail dat ze niet goed gekeken hadden en het product toch niet op vooraad was vond ik een hele slechte zaak en bestel daar ook nooit meer wat .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke2014 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Als jullie het gemak van de site bedoelen. Dan vond ik die niet makkelijk. Zag er weinig dingen op en zeker niet de body die ik zocht. Nu zou ik sowieso geen camera online kopen, ik wil de dingen voelen en proberen, dat gaat moeilijk online

Service
Ik wist waar de winkel was, dus dat was makkelijk. Ik werd goed geholpen en er waren wel meerdere tweedehands body's waar ik uit kon kiezen. Ik dus had ik meteen een aankoop mee.

Assortiment
Al in de vorige vermeld, dat ik verrast was dat ik zelfs kon kiezen.

Aanbeveling
Prima winkel, aardig personeel.

Extra toelichting
Personeel heeft veel kennis van de artikelen en geven goed advies. Dus een prima winkel om naar toe te gaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

mario turnhout 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
duidelijke website correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatAd 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is gemakkelijk, maar belangrijker voor mij was de uitleg van de verschillende kijkers via verrekijker advies. Deze maakte de keuze makkelijker, maar door deze service gunde ik het Cameraland ook.

Service
Net besteld en in een dag ontvangen, dus tot zover geen verder bijzonderheden.

Assortiment
Ik kan alleen de verrekijkers beoordelen en hiervan is het assortiment goed, maar niet alleen dat de kijker verkocht kan worden, maar vooral dat de kijker op voorraad is.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Zoals reeds aangegeven bij 'Gemak'. Het kiezen van een kijker is lastig als je geen ervaring hebt. Het verrekijker advies helpt en geeft vertrouwen. Dat is ook een reden dat ik toch voor een kostbaarder type kijker heb gekozen. Met de mooie aanbieding op deze Steiner Discovery was het een goede koop. Als je bedenkt dat je 30 jaar garantie krijgt dan moet je die prijs delen door een levenslang plezier. Dan is het value for money.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean1988 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik wist waar ik naar op zoek was en op de website staat het heel duidelijk aangegeven.

Service
Toen ik een betaling annuleerde vanwege een verkeerde keuze, belde ik de winkel op en werd gelijk te woord gestaan en geholpen. klasse.

Assortiment
Erg veel, soms mis ik wel wat dingen waar ik dan naar op zoek ben.

Aanbeveling
Ik beveel altijd cameraland aan. Vrienden heb ik er laatst ook naar toe verwezen vanwege de vriendelijke manier van communiceren met de klant en de informatie die zij geven aan amateurs zoals ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Baud 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is een zeer overzichtelijke website met een goede zoekmachine.

Service
Heb de camera opgezocht op de website. Daarna naar Alkmaar gereden en zeer goed geholpen in de winkel

Assortiment
Hebben een zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Heb dar reeds diverse malen gedaan.

Extra toelichting
Breed assortiment . Goede service tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia1954 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Er klopte iets niet met de prijs op de site. Ik belde erover. Binnen een half uur werd ik opgebeld met de mededeling dat het was opgelost was. Dat was ook zo. Goede benadering!

Extra toelichting
Er klopte iets niet met de prijs op de site. Ik belde erover. Binnen een half uur werd ik opgebeld met de mededeling dat het was opgelost was. Dat was ook zo. Goede benadering en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk s 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
opzoeken op de website en reserveren uitstekend

Service
Goed geholpen en uitstekende uitleg

Assortiment
kan ik niet goed beoordelen

Aanbeveling
eerst de web site bekijken daarna naar de winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

RonaldB1968 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Makkelijke site, goede prijs en duidelijke en snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Loek van en Berg 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
en tien is het eigenlijk, maar niemand is volmaakt al scheelt weinig bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudbou 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kundig personeel en alles op vorraad

Service
Nette zaak en veel heel veel keus

Assortiment
Volgens mij ales op vorraad, ongelofelijk veel modeĺen.

Aanbeveling
Zie de opmerkingen hierboven.

Extra toelichting
Ik kwam voor een ander model maar de verkoper vertel de uit dat deze camera beter was voor mij . Het andere model was ook van het vorige jaar. Prima service hoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b leijen 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima geholpen goede uitleg klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews