Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Baten 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
De zonnekap die ik voor het objectief wilde hebben was niet voorradig. Hij is besteld en wordt de woensdag na mijn aankoop in de winkel geleverd. Echter is het niet zeker of ik hem dan ook geleverd krijg omdat ze altijd razendsnel verkocht zijn aldus de verkoper. Omdat ik op vakantie ga (een week na de aankoop) wil ik de zonnekap wel deze week hebben. Dit wordt door de verkoper naar mijn tevredenheid opgelost door een ander merk zonnekap op de bon te zetten die dan wel leverbaar is en gratis zal worden opgestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Kingma 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goed advies

Assortiment
veel keus en op voorraad

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen door goede prijs/service.

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin.hageman1 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ondanks de drukte in de winkel was er voldoende tijd voor al mijn vragen en werd ik uitstekend geadviseerd.

Assortiment
De spullen waar ik voor kwam waren allemaal aanwezig.De winkel is niet groot dus gepresenteerde het assortiment komt een beetje rommelig over.Maar binnenkort verhuist deze winkel dan ook naar een grotere locatie.

Aanbeveling
Prima winkel,goed te bereiken met mensen die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bulldog007 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ondanks de grote drukte werd ik rustig geholpen en werd er meegedacht bij mijn aankoop , op andere alternativen gewezen die goedkoper waren

Assortiment
Zeer te spreken over assortiment

Aanbeveling
Heb deze winkel ook aanbevolen gekregen van bekenden die hier al waren geweest, ze hebben niets te veel gezegd.

Extra toelichting
vind het een 9 waard, Begrijp dat er naar een groter pand verhuisd wordt. Dit is wel prettiger voor de privacy aan de toonbanken denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Stam 05-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Mailen gaat erg snel, niks geen problemen mee.

Service
Snelle service, alert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

top 2015 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
parkeren zonder meters
goede deskundige verkopers
bakje koffie
liefde voor het vak

Service
Begrip voor de klant
Deskundige uitleg
Tijd voor de klant

Assortiment
Alles is aanwezig
Snoepwinkel voor volwassenen
Nieuwste van het nieuwste

Aanbeveling
Ga maar mee dan zal ik het je laten zien

Extra toelichting
Een 10 geeft klanten geen ruimte en een wederwoord geeft discussie, het spel van koper en verkoper prima bij Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda1990 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik liep de winkel binnen en stond binnen een half uur met een camera weer buiten, fantastisch!

Service
Zeer goede service: het was druk maar ik werd meteen geholpen door een professional.

Assortiment
Hier vind je heel veel camera's.

Extra toelichting
Ik ben eigenlijk heel kieskeurig, maar Cameraland verdient echt een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard ter Beek 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, betrouwbaar en op tijd.

Service
Zie gemak. Er waren geen problemen waarbij service een rol kon spelen.

Assortiment
Zeer uitvoerig.

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen.

Extra toelichting
De bestelling is vlot afgehandeld. Werd op tijd bezorgt. Melding dat het artikel opvoorraad was voorkwam een teleurstelling en administratief geregel van terugstorten geld en telefoontjes. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van den Hurk 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
veel info op de site

Assortiment
Zoeken wat je wil, keuzes maken is makkelijk

Aanbeveling
Mond op mond reclame werkt volgens mij nog steeds het beste

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike Koster 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snel geleverd, meteen de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Zegwaard 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Betreft winkel Alkmaar;
Vanaf ring Alkmaar makkelijk bereikbaar, voldoende parkeer gelegenheid

Service
Werd direct geholpen en wisten meteen waar het over ging en wat de mogelijkheden waren

Assortiment
Voor wat ik nodig had was ik niet zeker of het op voraad was, er was zelfs keuze.

Aanbeveling
Naar mijn menig de beste winkel in zijn catogorie in de omgeving.

Extra toelichting
Goede service, ruim assortiment voldoende om deze winkel bij anderen aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick1954 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke en overzichtielijke bestelprocedure

Service
Bij mijn bestelling is wat misgegaan in de afhandeling. Na telefonisch contact subliem opgelost

Assortiment
Spreekt voor zich.

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
uiterst correct en goed geholpen bij een bestelprobleem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sab12345 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in de winkel het product gekocht, goede locatie, parkeergelegenheid voor de deur (gratis)

Service
Goede verkoper, duidelijk verstand van de producten en hielp graag, goed advies.

Assortiment
zeer veel verschillende verrekijkers in assortiment, in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils!

Aanbeveling
Goede service, zou het zeker aanraden aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oude fotograaf 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site

Service
Meteen bericht over de voortgang

Assortiment
Rijke keus, zeer veel op voorraad

Aanbeveling
Supersnel.
Ze doen dus gewoon wat ze beloven, zonder een lang verhaal over hoe goed ze wel niet zijn.

Extra toelichting
Goeie club, weinig woorden, maar ondertussen, snel en goed . .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Cramer 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er waren geen belemmeringen of oponthoud tijdens het bestelproces

Service
geen belemmeringen

Assortiment
meer dan in mijn portemonnee past ;)

Extra toelichting
omdat het bestelproces gladjes verloopt en de levering ook nog een snel is ( als het artikel op voorraad is) dan word je daar blij van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijkemulder 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel zit bij ons in Alkmaar, due een makkie om er te komen :))

Service
Ik kocht een lens en kreeg er een mooi filter gratis bij

Aanbeveling
Prima winkel, personeel kundig en zeer vriendelijk. ook de webshop is uitgebreid en goed.

Extra toelichting
Prima winkel voor allerlei benodigdheden op camera gebied!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J Zwanenburg 03-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Er was geen goede 2e batterij geleverd daardoor moest ik terug van Purmerend naar Alkmaar en het probleem is goed opgelost

Assortiment
Goede keuze

Aanbeveling
Goede Service

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reint den Boer 03-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Gebruikersvriendelijke site.

Service
Aflevering produkt prima.
Met verdere vragen geen ervaring. Daarom 7

Assortiment
Ruim aanbod van verrekijkers.
Op de site vond ik het verrekijker advies zeer verhelderend.
Jammer dat de discovery 10x44 er niet was.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peters J. 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website helder en goed toegankelijk; specificaties artikelen goed.

Service
Makkelijk bestellen en afrekenen; snelle levering.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Aanbeveling
de gegeven waarderingen zeggen genoeg

Extra toelichting
Zie de waarderingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikkie13 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super goed geholpen. weet zelf niets van camera's , werd vakkundig geinformeerd en hield zich precies aan wat ik aangaf te wilde hebben,TOP

Assortiment
kijk in de winkel en je weet meteen dat de keuze reuze is.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
Goede winkel , snelle bediening , veel kennis van de produkten , echte liefhebbers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crista Wolgen 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelproces

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet Z 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Deskundig personeel, hielp prettig en snapte goed wat ik zocht en kwam met passend product. Was erg druk maar was veel personeel en namen de tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frode 02-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prima geholpen in de winkel.
Verkoper neemt ruim de tijd.

Assortiment
Meer dan ik nodig heb ;-)

Aanbeveling
Scherpste prijzen, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groenhj 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mailing - klik - kies - betaal - binnen de dag geleverd => heel tevreden!

Service
Zie bij gemak

Assortiment
Daar zou ik jullie heel graag voor een deel vanaf willen helpen.

Aanbeveling
Zie het voorgaande

Extra toelichting
Mooie spullen, snelle levering, wat wil een mens nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boarder71 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk gevonden besteld en betaald

Service
Goede service snel geleverd en netjes verpakt.

Assortiment
Mooi assortiment en goede vooraad.

Aanbeveling
Beveel het zeker aan en heb dat ook gedaan .

Extra toelichting
GewooN netjes gekregen wat ik besteld heb met duidelijk een mail wat ik besteld heb en wanneer het geleverd werd . had dit product eerst ergens anders besteld en kreeg een paar dagen later een mail dat ze niet goed gekeken hadden en het product toch niet op vooraad was vond ik een hele slechte zaak en bestel daar ook nooit meer wat .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke2014 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Als jullie het gemak van de site bedoelen. Dan vond ik die niet makkelijk. Zag er weinig dingen op en zeker niet de body die ik zocht. Nu zou ik sowieso geen camera online kopen, ik wil de dingen voelen en proberen, dat gaat moeilijk online

Service
Ik wist waar de winkel was, dus dat was makkelijk. Ik werd goed geholpen en er waren wel meerdere tweedehands body's waar ik uit kon kiezen. Ik dus had ik meteen een aankoop mee.

Assortiment
Al in de vorige vermeld, dat ik verrast was dat ik zelfs kon kiezen.

Aanbeveling
Prima winkel, aardig personeel.

Extra toelichting
Personeel heeft veel kennis van de artikelen en geven goed advies. Dus een prima winkel om naar toe te gaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

mario turnhout 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
duidelijke website correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatAd 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is gemakkelijk, maar belangrijker voor mij was de uitleg van de verschillende kijkers via verrekijker advies. Deze maakte de keuze makkelijker, maar door deze service gunde ik het Cameraland ook.

Service
Net besteld en in een dag ontvangen, dus tot zover geen verder bijzonderheden.

Assortiment
Ik kan alleen de verrekijkers beoordelen en hiervan is het assortiment goed, maar niet alleen dat de kijker verkocht kan worden, maar vooral dat de kijker op voorraad is.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Zoals reeds aangegeven bij 'Gemak'. Het kiezen van een kijker is lastig als je geen ervaring hebt. Het verrekijker advies helpt en geeft vertrouwen. Dat is ook een reden dat ik toch voor een kostbaarder type kijker heb gekozen. Met de mooie aanbieding op deze Steiner Discovery was het een goede koop. Als je bedenkt dat je 30 jaar garantie krijgt dan moet je die prijs delen door een levenslang plezier. Dan is het value for money.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean1988 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik wist waar ik naar op zoek was en op de website staat het heel duidelijk aangegeven.

Service
Toen ik een betaling annuleerde vanwege een verkeerde keuze, belde ik de winkel op en werd gelijk te woord gestaan en geholpen. klasse.

Assortiment
Erg veel, soms mis ik wel wat dingen waar ik dan naar op zoek ben.

Aanbeveling
Ik beveel altijd cameraland aan. Vrienden heb ik er laatst ook naar toe verwezen vanwege de vriendelijke manier van communiceren met de klant en de informatie die zij geven aan amateurs zoals ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Baud 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is een zeer overzichtelijke website met een goede zoekmachine.

Service
Heb de camera opgezocht op de website. Daarna naar Alkmaar gereden en zeer goed geholpen in de winkel

Assortiment
Hebben een zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Heb dar reeds diverse malen gedaan.

Extra toelichting
Breed assortiment . Goede service tegen een scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia1954 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Er klopte iets niet met de prijs op de site. Ik belde erover. Binnen een half uur werd ik opgebeld met de mededeling dat het was opgelost was. Dat was ook zo. Goede benadering!

Extra toelichting
Er klopte iets niet met de prijs op de site. Ik belde erover. Binnen een half uur werd ik opgebeld met de mededeling dat het was opgelost was. Dat was ook zo. Goede benadering en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk s 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
opzoeken op de website en reserveren uitstekend

Service
Goed geholpen en uitstekende uitleg

Assortiment
kan ik niet goed beoordelen

Aanbeveling
eerst de web site bekijken daarna naar de winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

RonaldB1968 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Makkelijke site, goede prijs en duidelijke en snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Loek van en Berg 01-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
en tien is het eigenlijk, maar niemand is volmaakt al scheelt weinig bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudbou 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kundig personeel en alles op vorraad

Service
Nette zaak en veel heel veel keus

Assortiment
Volgens mij ales op vorraad, ongelofelijk veel modeĺen.

Aanbeveling
Zie de opmerkingen hierboven.

Extra toelichting
Ik kwam voor een ander model maar de verkoper vertel de uit dat deze camera beter was voor mij . Het andere model was ook van het vorige jaar. Prima service hoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b leijen 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima geholpen goede uitleg klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel spullen, en ook prima keuze in occaisions.

Extra toelichting
Alles prima in orde. Zal zeker de site in de gate houden voor evt. verdere aankopen! Fijne jaarwisseling en een goed 2015 in jullie nieuwe zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rem Koster 31-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel rustig geholpen.
Heel duidelijk.

Service
Toppie!!

Assortiment
Had eigenlijk deze camera, samen met m'n vriend van te voren al uitgezocht.
Ben er heel blij mee!!

Aanbeveling
Heeft verder geen verhaal nodig , toch?

Extra toelichting
Ben erg tevreden met de camera en de manier waarop jullie de klanten te woord staan en adviseren. Compliment!! Vr. Gr. Rem Koster Wieringerwaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MPG Roelofsen 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gezien mijn woonplaats en de plek waar ik werk is Alkmaar een perfecte locatie.
Ook qua parkeergelegenheid is deze locatie goed.

Service
Ik kwam zaterdag voor het eerst binnen en werd begroet als een vaste klant en na mijn opmerking van dat ik uit de préhistorie van de fotografie kwam getrakteerd op een zéér kundige uitleg op mijn vragen.

Assortiment
Voor mijn nu nog ongeoefende ogen te veel om naar te kijken.

Aanbeveling
goed bereikbaar (ook de site),
goed assortiment,
Uitermate vriendelijke en vakkundige behulpzaamheid (voor zover ik het heb kunnen beoordelen),

Extra toelichting
Ik denk dat wat hierboven staat voldoende motivatie bevat. Op de vraag of ik terug ga komen zou ik zeer zeker ja antwoorden. (ik heb nog wel het een en ander op mijn verlanglijstje staan, zoals een zoomlens 70-300 en een statief voor het geheel) Dus tot de volgende keer. Vriendelijke groet: MPG Roelofsen De Rijp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Groet 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zijn goed geholpen door een van de medewerkers. Snapte wat onze wensen waren.

Assortiment
Wat hebben jullie niet?

Aanbeveling
Goedkoop met een ruim assortiment en goed advies

Extra toelichting
Prettige verkoper met een goed advies. Zijn tevreden over onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Poldner 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen in de webshop!

Assortiment
Fantastisch assortiment

Aanbeveling
Deskundig en aardig personeel met een zeer professionele aanpak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Jak 30-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de website gebruikt om informatie over de gewenste producten, een printer en een scanner, te bekijken. Ik vind de website informatief en goed van opzet. Het is gemakkelijk om er je weg te vinden.
Met de opgedane informatie kon ik in de winkel gerichte vragen stellen.

Service
In de winkel was ik, ondanks de drukte, snel aan de beurt. Ik werd op een ontspannen manier geholpen, en ik kreeg op mijn vragen steeds een adequaat antwoord.

Assortiment
Ik vind dat de winkel en de website een prachtig aanbod hebben, en ik ben blij dat wij redelijk in de buurt zo'n goed voorziene fotozaak hebben.

Aanbeveling
Ik heb in de loop van de tijd meerdere producten gekocht bij Cameraland, en heb de bezoeken aan de winkel in Alkmaar steeds als zeer positief ervaren.

Extra toelichting
Samengevat: een prima winkel en een prima website met een prachtig aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadje 59 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vinden wat je wil hebben

Service
In het weekend bestelt dinsdag geleverd.
Zelfs de bezorger was 3uur eerder dan op track en trace was aangegeven.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zoals mijn bestelling is behandeld zou ik deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lolke vellinga 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
één telefoontje,één reservering en een dag later sta je aan een bakje koffie te praten over je nieuwe toestel.camera is afgehaald in de winkel.

Assortiment
als fotografie je hobby is kom je hier ogen tekort.

Aanbeveling
groot assortiment,en webwinkel en ook nog eens gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ_K 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ben uitstekend geholpen. Heb uitgebreid advies gekregen over systeemcamera's en heb uiteindelijk op basis van dat advies een andere camera gekocht dan ik oorspronkelijk van plan was.

Assortiment
Ik heb verschillende camera's en toebehoren kunnen bekijken en uit kunnen proberen.

Aanbeveling
Uitstekend advies gehad, waarbij er uitgebreid tijd genomen wordt om alle vragen te beantwoorden, terwijl het behoorlijk druk was. Prima service!

Extra toelichting
Medewerker wist heel goed waar hij het over had en nam goed de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden met mij aankoop. Deze camera voldoet helemaal aan mijn wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram arts 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy to follow website, duidelijk en makkelijk te bestellen.

Service
kijkend naar de service van levering -rekening houdend met de periode van bestellen...een aantal dagen voor kerst!!!- helemaal super.
Diverse winkels kondigen vertraagde levertermijnen aan, daarom heb ik voor cameraland gekozen.
Product is snel, kwalitief goed en adequaat cf termijn geleverd.

Assortiment
Voldoende assortiment ter beschikking.

Aanbeveling
Zeker! gebaseerd op prijs kwaliteit, aanbod en snelheid!

Extra toelichting
Cameraland bedankt voor de snelle levering. Lens is netjes verpakt, veilig en compleet geleverd. erg goed. Ook de berichtgeving loopt netjes in lijn met de levering en status. Geen vertraging ondanks de kerst. Helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Laater 30-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar-van Ostadelaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je zoekt het gewenste artikel op internet, belt bij vragen en het komt goed

Service
geduld bij het uitleggen op vragen super!

Assortiment
ik geloof dat er niets is wat jullie niet hebben wat een merken en assortiment!

Aanbeveling
vakmanschap kennis en assortiment en natuurlijk goede prijzen

Extra toelichting
dit was mijn tweede aankoop, en net zoals de eerste keer voelde het goed, vriendelijk personeel, dat ook over andere dingen dan fotograferen kunnen praten en je niet het gevoel geven dat je er niets van snapt.Can

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aertsmarcel 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Alexandra66 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd goede producten en advies/tips via Facebookpagina.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noordhuis 29-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik woon in alkmaar

Service
ik had een probleem met de eerste camera is meteen omgeruild voor een ander

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews