Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 978 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

EdVv 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kajsa36 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service. Goede uitleg en begeleiding

Assortiment
Veel types en merken beschikbaar

Aanbeveling
Goede profesionele winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lannoye 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Het is voor het eerst dat ik iets via internet besteld heb bij Cameraland. Maar voordat ik de aankoop deed heb ik telefonisch contact gehad met Cameraland. Ze waren erg behulpzaam. De toekomst moet nog uitwijzen hoe en wat verder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JanJent 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super winkel met uitmuntend personeel. Alles duidelijk en de prijzen zijn heel redelijk tot goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kromosemito 29-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je raakt gauw geinterseerd.

Service
Goed en duidelijk deskundig advies.

Assortiment
diverse en kwalitatief.

Aanbeveling
Heel aanbevolen .

Extra toelichting
Daar kom ik jaren naar jullie shop toe voor meer advies en mijn spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gladiolen4 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede uitleg

Service
goed

Assortiment
een ruime assortiment

Aanbeveling
als een betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Hondong 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke site

Service
Gesprek met medewerker gehad die gaf duidelijke uitleg wat wij konden verwachten bij een bestelling.

Assortiment
De gevraagde Camera was op voorraad en ook geleverd volgens de regels

Aanbeveling
Als je service krijgt en de bestelling snel ontvangt dan kan je ook aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kurstjens 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, betalen en het pakje een paar dagen later in ontvangst nemen. Simpel

Service
Even aan de telefoon mijn idee van de bestelling besproken. Geen probleem

Assortiment
Daar waar anderen het artikel wel op de site hadden staan was het hier ook aanwezig gelukkig

Aanbeveling
Maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicDu 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camaraland ligt bij mij om de hoek. Even snel de openingstijden online gecheckt en er heen gegaan.

Service
De persoon die me hielp was deskundig en dacht met me mee voor een goede oplossing.

Assortiment
Hetgeen ik nodig had was voorradig zodat het direct meegenomen kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tira 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer goede voorlichting en veel geduld.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien goede bereikbaarheid winkel, kundig personeel, vriendelijk en geduldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. Janssen 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en telefonisch contact.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Keuze uit meerdere mogelijkheden.

Aanbeveling
Dat doe ik al en al meerdere mensen hebben bij jullie camera's gekocht en verrekijkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

52 Jaap 52 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed berijkbaar

Service
Perfecte voorlichting over de aankoop

Aanbeveling
Goed personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guilio1781 27-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer ruim.Wist wat ik ongeveer wilde hebben en zonder een merk te noemen kwam de verkoper met de lenz die ik wilde hebben.

Aanbeveling
Ben goed en vakkundig door verkoper geholpen.

Extra toelichting
Ik heb diverse shops op internet bekeken en vond Cameraland qua prijs verhouding er positief uitkomen. Ben (nog) niet zo'n via internet koper daar ik al eens een product nooit heb ontvangen en voor €110, -- het nakijken had want heb nooit iets ontvangen en ook mijn geld niet terug. Het is ook lekker om goed advies te krijgen en uit te testen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Eddy Taatgen 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, snel in te vullen en duidelijk!

Service
Snelle verzending!

Assortiment
Heel veel te vinden!

Extra toelichting
Duidelijke website, een snelle verzending, artikel goed verpakt en volgens afspraak op tijd! Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis325 26-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle handelingen eenvoudig en duidelijk

Service
Zeer deskundig advies over allerlei zaken betreffende fotografie. Camera, lens en toebehoren

Assortiment
Zeer volledig. Ook boeken en tijdschriften zijn aanwezig

Extra toelichting
Deskundigheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Tilma 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk.

Service
Had mijn bestelling om 17:10 uur geplaatst, maar kreeg wel de volgende dag het bestelde product binnen.

Assortiment
Genoeg assortiment

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om de spullen bij Cameraland te bestellen.

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik een product kocht bij Cameraland en is mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Burger 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke webshop.

Service
Prima service, dag erna geleverd.

Assortiment
Was nog op zoek naar een Manfrotto statief tas. Kon die niet vinden.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Rooslin 26-09-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet heb ik een keuze bepaald, via website cameraland geconstateerd dat gewenste artikelen beschikbaar waren en in de winkel opgehaald

Service
Er was in de winkel direct een verkoper, die me adequaat heeft geholpen

Assortiment
alle gewenste artikelen waren leverbaar

Extra toelichting
Een goede combinatie van webwinkel en een fysieke winkel, met goede adviezen van de verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pro11 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Scuderiaf1 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Open winkel met werkelijk alles wat je kan wensen.

Service
Goed meedenken met de mogelijkheden voor een lens, zelfs een 2e hands aanbieden ipv een nieuwe.

Assortiment
wat er niet te halen is zal wel niet gemaakt worden. Walhalla voor de cameraliefhebber.

Extra toelichting
Top winkel, beetje rommelig qua indeling, maar alles is er te halen. Snoepwinkel voor de cameraliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Sinot 23-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je komt gemakkelijk binnen. er heerst meestal een kameraadschappelijke sfeer: hobbyisten-fotografen onder elkaar. echter waak voor te veel jovialiteit. bijv. "he man" is niet voor iedere bezoeker even prettig.

Service
Ik werd bij deze aankoop correct geholpen. Duidelijk uitleg en ook ruimte voor vragen etc.
waak ook hier voor 'gemak' of 'het zal wel' (ben een keer bij vraag naar een camerariem subiet een tweedehandsje voorgehouden op een wijze van bezoek aan een ramsjmarkt.

Assortiment
paradijselijk...

Aanbeveling
zonder meer, maar let op houding naar klanten. te joviaal of ongeïnteresseerd kan niet.
dat was deze aankoop niet het geval, maar dit zijn wel signalen die ik zelf hoor en ook heb meegemaakt.

Extra toelichting
Goede zaak. Geweldig assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes camera 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke omschrijving van producten gebruikersvriendelijk

Service
s'morgens besteld en dag later bezorgd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Door de snelle service en gebruikersgemak

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 448791 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk toegankelijke website
bestelproces overzichtelijk
bestelling de volgende dag, super !
ik mis een mailtje waarin aangegeven dat de betaling correct is ontvangen; tussen mijn betaling en het bezorg-mailtje zat nu ruim 14 uur!

Service
specifiek voor deze aankoop: ik heb een tweede hands lens gekocht; ik heb op de website voldoende informatie en waarborg gekregen om tot deze koop over te gaan

Assortiment
voldoende variatie
prijzen overeenkomend met andere sites, niet altijd concurrerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Photo Railview 22-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Professionele zaak in de buurt

Service
zonder meer klasse

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Vakkundig personeel, betrokken en de tijd nement.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Always Jan 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, in weinig klikken naar het resultaat

Service
Goede service, alle tijd. Deskundige hulp.

Assortiment
Assortiment met alle topproducten

Aanbeveling
Dat heb ik inmiddels gedaan...

Extra toelichting
Een professionele winkel voor elke fotograaf. Nee is niet te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metz gebruiker 21-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk mbt keuze en betaling eenvoudig.

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde

Aanbeveling
zie andere beoordelingen, helaas is de prijs dezelfde als ergens anders terwijl er met hoge kortingen wordt geschermd.

Extra toelichting
snel, eenvoudig en een goede keuze. Prijzen zijn overigens markt conform. Niet bijzonder laag als je vergelijkt, terwijl die indruk wel wordt gewekt. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.C.Tinbergen 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site en telefonisch goed voorgelicht

Service
Vlotte antwoorden, in het systeem was alles snel terug te vinden en had ik direct een correct antwoord

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Zie boven, assortiment en service is goed en plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rawhide1957 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is redelijk dicht bij huis. Goed bereikbaar en volop parkeerruimte

Service
Men neemt goed de tijd voor uitleg van de camera;s

Assortiment
veel keuze en goed geprijsd

Aanbeveling
De medewerkers zij zeer professioneel

Extra toelichting
service en professionaliteit zijn op hoog nieveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D-63 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima winkel met veel kennis van specialismen, prettig om er te komen

Assortiment
voldoende assortiment
prettige ondersteuning bij maken van keuze
geduldige hulp

Aanbeveling
kan ik zeker aanbevelen door grote vakkundigheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans den Nijs 20-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij huis, en vrij parkeren

Service
Niet goed, geld terug

Assortiment
Zeer uitgebreid en daarom geen lange wacht tijden voor bestellen.

Aanbeveling
Uit eigen ervaringen heb ik al menig persoon op de hoogte gesteld.

Extra toelichting
Zie de reeds hierboven geschreven teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Schouw 19-09-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik bracht mijn scope voor reparatie en kreeg gratis een leenscope .mee. Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Koopman 19-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dicht bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan Tuytel 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel geholpen en rustig

Service
goede uitleg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ruime en goede sortering en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spacenld020 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk via de site te bestellen, volgende dag in huis kan niet beter.

Service
Ik ben zelf een leek op fotografie gebied, ik had een lens besteld wat dus de verkeerde was. ik ben toen zelf naar alkmaar gereden en hebben mij toen zeer goed geholpen zonder te zeggen dan had u maar het goede moeten bestellen. Ik ben zeer tevreden over cameraland.
Als er meer punten zouden zijn dan hadden ze dat zeker van mij gehad.
SJAPPO voor de service.

Assortiment
Ik wist niet wat ik zag toen ik daar binnen stapten.
Zoveel had ik nog niet gezien bij een foto winkel.
Een super reuze assortiment.

Aanbeveling
Ik zou zeker iedereen aanraden daar te bestellen of zelf naar alkmaar te rijden, je komt zeker met de spullen thuis die u nodig heeft.

Extra toelichting
Zie alle boven beschreven beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matsi1602 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon alles goed en snel vinden op de website

Service
Bestelling werd de volgende dag al geleverd

Assortiment
Had graag meer keuzes gehad voor tassen voor mijn fotocamera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B.Eilander 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet snel en overzichtelijk aan te schaffen, en Vlgs afspraak en snel geleverd daar waar ik heb aangegeven.

Service
Zie opmerking boven, als je dit goed doet moet je ook wel een goede service hebben.

Assortiment
Ruime keuze, maar je kunt niet alles in huis hebben. Eenvoud siert de mens.

Aanbeveling
Door goede ervaring die ik heb opgedaan.

Extra toelichting
Met een goed gevoel een bestelling geplaatst en geleverd zoals was verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Arjen 15 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met voldoende informatie

Service
Ik had een vraag gesteld via het contact formulier. Werd dezelfde dag nog teruggebeld met een antwoord.

Assortiment
Groot aanbod van tweedehands objectieven.

Extra toelichting
Ik heb een tweedehands Canon objectief gekocht voor een prijs die ik bv via marktplaats ook zou hebben betaald. Echter nu ook gecontroleerd door cameraland + garantie er bij. Objectief had 4 sterren gekregen en ziet er prima uit (nog niet uitvoerig getest). De verpakking was tot mijn verrassing zelfs uitstekend: originele, onbeschadigde doos incl het bijbehorende schuim. Voor een volgende tweedehands lens zou ik zeker eerst nog een keer bij deze winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cecilia85 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alkmaar is voor mij persoonlijk iets verder weg, maar de winkel was goed te vinden.

Service
Goede hulp en uitleg bij de keuze voor een camera

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment

Extra toelichting
Fijne service en veel kennis van het personeel. Tevens een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Hilhorst 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Duidelijke uitkeg. Werd goed en uitgebreid uitgelegd. Bij alle vragen onzer kant kregen we toch steeds weer uitkeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed

Reageer

reddust 1 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitzoeken, bestellen, volgende dag in huis

Service
Als iets niet voorradig is, tel.cont. betere vervanging zonder bijbetaling

Assortiment
voor mij voldoende uitgebreid

Aanbeveling
zeker wel

Extra toelichting
ik ben goed,snel en netjes behadeld door iemand met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD49 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
deskundig te woord gestaan

Assortiment
hadden de dingen die ik wilde hebben

Aanbeveling
Heel prettig geholpen, werd de tijd voor genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Ezerman 14-09-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Als je weet wat je wild , helpen ze je goed.

Assortiment
Wat ik in de winkel zag was uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als iemand een camera zoekt.

Extra toelichting
De bediening en de sfeer in de winkel was ongedwongen en goed. Kleine opmerking voor de verkoper , probeer wat meer accessoires bij de camera te verkopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert den hartog 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Liekens 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan het op een eenvoudige manier, bij wijze vanuit je zetel bestellen.

Service
Vlugge afhandeling,

Assortiment
Jullie bieden wel wat producten aan.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grrd 1949 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor mij dicht bij

Service
prima

Aanbeveling
altijd goede mensen en service

Extra toelichting
website kan mooier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HN Ligthart 13-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zit relatief dicht bij huis en gratis parkeren

Service
Ondanks dat wij maar wat kleine dingen kwamen halen, heel veel informatie gekregen.

Assortiment
Een breed assortiment, zowel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
redelijke prijzen en een goede service

Extra toelichting
De winkel is makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeren, we hebben veel informatie en tips gekregen, het personeel nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansDrost 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via een overzichtelijke website gevonden wat ik zocht

Service
Supersnelle verzending, volgende dag in huis.

Aanbeveling
zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy68 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een winkel waar je nog echt als klant geholpen wordt. Ze nemen de tijd voor je en geven je kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Velders 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
datgene wat ik zocht was erg eenvoudig te vinden

Service
prettig geholpen per telefoon en snelle bezorging

Assortiment
werkelijk alles wat ik nodig heb voor mijn Canon aanwezig

Aanbeveling
waarom verder zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Sopjes 11-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren.

Service
Het is altijd druk in de winkel, maar je bent zo aan de beurt.
Het personeel is deskundig.

Assortiment
Meestal is alles op voorraad en online kun je dit controleren zodat je niet voor niets komt.

Aanbeveling
Ik heb al het een en ander aangeschaft en dat is goed bevallen.

Extra toelichting
Prettige winkel met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews