Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1052 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tim1952 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles was helder en duidelijk. Vanzelfsprekend.

Service
Prima m.b.t. bestelling en bezorging

Assortiment
bijna teveel maar aanvullende informatie maakte het toch mogelijk een juiste keuze te maken.

Aanbeveling
heldere informatie en uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel_77 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs met de feestdagen een dag erna in huis!

Service
Zelfs met de feestdagen een dag erna in huis!

Assortiment
De enige webwinkel met het product dat ik zocht (Lensbaby Sweet 50)

Aanbeveling
Groot aanbod, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Jongh 29-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
BEn naar de fysieke winkel gegaan, en naderhand op de website gekeken

Service
Goede uitleg, en alle tijd va verkopers in de winkel te Alkmaar

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie combinatie van goede website, goede prijzen, en fysieke winkels om de diepte in te gaan en uitleg en advies te krijgen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

maaike amstelveen 29-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gelukkig gaan jullie naar een ander pand! Het was druk en krap, maar jullie hebben me super geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko514615 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Eye fi 8th mobile

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

zwartekat32 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Er was maar één ding waar ik mij aan stoorde, bij de aankoop kon ik een aanvullende garantie kopen van 1 naar 3 jaar terwijl bij registratie van de lens dit automatische al 3 jaar was. Voor de rest betreffende de levering was uitstekend vooral omdat het nog net voor de kerstdagen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterO62 28-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Duin 27-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen komen in de winkel is als in een snoepjeskraam....heerlijk kijken luisteren naar de vakmensen die camera's lenzen etc. staan te verkopen. Ben je niet meteen aan de beurt dan krijg je koffie en dan begint de pret...je krijgt antw. op al je vragen. en dan voldaan de winkel uit met je nieuwe aanwinst...

Service
Ik kom al heel veel jaren bij Cameraland en ben over de service dik en dik tevreden. Ik weet wel goed kan altijd beter maar ik zou niet weten wat er meer bij moet...?

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken maar het is in huis bij cameraland Video, Foto, en alles wat daar bij hoort kortom je kan aanvangen met een fototoestel van €100 en doorgroeien tot vele duizenden euries maar de klant blijft koning...mits hij of zij zich gedraagt.

Aanbeveling
Gewoon ....ga kijken en overtuig jezelf dus zou ik met een gerust hart iemand naar cameraland sturen. Kijk en een ieder bepaald dan zelf wel of hij of zij er zich thuis voelt....

Extra toelichting
Ik heb deze bovenstaande punten zo eerlijk mogelijk omschreven....Ik ben nog steeds als klant behandeld op een correcte en gezellige wijze....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wubbe.2 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare winkel met voldoende parkeerruimte er voor.

Service
Snel aan de beurt. Deskundige adviseurs, geen nerts. Geen gladde verkooppraatjes, maar goed en realistisch advies.

Assortiment
Ze hebben alles.

Aanbeveling
Ik ken geen betere shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peeters 134 27-12-2014

Algemene score

7,0

Service
ik ging naar de winkel en wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
de sorteering is groot op camera gebied

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Ad van Haaften 26-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles rustig bekijken

Service
Je krijgt hele goede raad

Assortiment
Teveel keus

Aanbeveling
Het personeel is deskundig en geeft hele goede raad

Extra toelichting
Het was de tweede keer dat ik bij jullie kwam Ik wilde iets kopen, maar kreeg een raad om iets anders te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Lucas 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.v.Ossenbruggen 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide product informatie

Service
Vandaag besteld,morgen in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid en informatief

Aanbeveling
Veel kennis bijdoe verkopers

Extra toelichting
Meerdere producten gekocht, steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Magdalena 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging vanzelf, nadat het product in het winkelmandje zat, betalen met paypal, klaar!

Service
Ik had nog gebeld over het product en de levering en werd snel te woord gestaan. Het product was tweedehands en de waardering ervan (4 sterren) was spot on. Ook werd het product de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Assortiment
U had precies wat ik zocht

Aanbeveling
Altijd waard om even de occasion sectie te bekijken als je iets zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sacha73 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ondanks de feestdagen toch een zeer snelle levering, inderdaad voor 21.00 besteld volgende dag in huis. En artiekel keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emeershoek 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
vond het fijn winkelen, makkelijke website en een snelle bezorging ook in deze drukke tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 123 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Pakket was niet compleet, goed alternatief geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip v Staalduinen 25-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed berijkbaar en overzicht in de winkel

Service
prima geholpen, ze nemen de tijd en adviseren goed. Ik kwam voor een spiegel reflex maar kwam er daar achter dat een systeem camera veel beter bij mij past.

Assortiment
Ruime keuze en veel op voorraad

Aanbeveling
Prettige winkel met ter zake kundig personeel

Extra toelichting
het belangrijkste is dat ze goed naar je luisteren en je adviseren wat de andere mogelijkheden zijn. hebben een grote voorraad en je kunt de verschillende camera's ook "vasthouden" en zien/voelen wat ze doen. Overall super tevreden met een camera en lens die goed bij mij past!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaDumais 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne website overzichtelijk

Service
super snelle levering

Assortiment
zowat alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dribblebengel 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Genoeg in arsortiment

Aanbeveling
Gelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk55 canon700eos 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan lekker rond snuffelen zonder dat je een verkoper achter je heb staan die je konstand dingen aan probeerd te smeren

Service
service is goed ik heb afgelopen zondag een lens gekocht de verkoper keek eerst of er een goede gebruikte lens was en atvieceerde wat voor lens het beste bij het toestel paste

Assortiment
ja het assortiment is groot je kan echt alles krijgen wat voor lens of camara je maar wilt

Aanbeveling
nou service is goed en voor de beginneling kan je een leuke tweedehands camara aan schaffen
ja en voor de gevordere is het een dromeland wat er allemaal mogelijk is om materiaal aan te schaffen voor je camara

Extra toelichting
ik kom zeker terug en ben heel nieuwschierig hoe straks de nieuwe winkel er uit gaat zien en wens jullie heel veel verhuis plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

degrotep 24-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het hele koop/verkoop proces en de voorafgaande informatieverstrekking is geweldig verlopen en heeft geresulteerd in de aankoop van een Canon camera set.

Assortiment
Jullie hebben werkelijk heel veel op voorraad en kunnen dus snel en probleemloos leveren.

Aanbeveling
Wanneer ik hoor dat iemand iets zoekt op het gebied van fotografie dan komt de naam Cameraland als het ware vanzelf naar voren in de gesprekken.

Extra toelichting
Vóór de aanschaf van de nieuwe cameraset had ik me voorgenomen drie zaken te bezoeken en daarna een keuze te maken. Maar door het prima verlopen verkoopgesprek, waarbij mijn vooraf bepaalde keuze van commentaar werd voorzien en er aan mij een aantal alternatieven zijn aangeboden, heb ik toch eerder dan gedacht een keuze gemaakt voor een Canon EOS camera, twee nieuwe Canon lenzen, een occassion Tokina lens en een Nissin flitser. Bepalend was de accurate en informatieve verkoper die samen met mij de keus heeft gemaakt. Ik ben dus niet verder gekomen dan twee bezoeken aan Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimoen 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
gewoon goede winkel met uitstekende verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan198 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle liefting 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle service

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Hier in alles voor je camera te vinden!!

Extra toelichting
Blij dat ik bij deze winkel terecht ben hekomen voor het kopen van mijn camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis_1975 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ze nemen de tijd voor je en ze weten waar ze het over hebben. Er word je geen duur toestel aangesmeerd, maar een toestel die bij je wensen past.

Assortiment
Wat ik zo gezien heb, hebben ze bijna alles liggen.

Aanbeveling
Puur vanwege de deskundigheid van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimy Santing 23-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en informatief en ook bereikbaarheid van de winkel in alkmaar is goed evenals het parkeren daar.

Service
Goed en vriendlijk advies, aanbevelingen en zelf de overname van ongewenste extra's.

Assortiment
Volgens hebben jullie echt alles!

Aanbeveling
De manier waarop je geholpen wordt, en het meedenken is gewoon super! Ik ben blij met mijn aankopen bij Cameraland

Extra toelichting
Jullie doen het goed! Vol houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neef71 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snel, duidelijk en scherpe prijzen voor sommige onderdelen. Zeer de moeite waard om zo nu en dan te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Portugaloffroad 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site zonder poespas.

Service
Heel snel antwoord op een per mail gestelde vraag

Assortiment
Volgens mij kunnen jullie zowat ales leveren op fotogebied.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk na bovenstaande. Prima prijs kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Dam 22-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door het grote assortiment is een keuze maken gemakkelijker.

Service
Deskundig personeel die geheel vrijblijvend uitleg geeft.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Aankoop en inruil zijn op een prettige manier tot stand gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jumpin jack 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site

Service
vrijdag s'middags besteld, zaterdag geleverd, netjes verpakt(ik had verwacht dat ik s'maandags de spullen zou krijgen)

Assortiment
omkeerring 62mm sony-a niet op de site aanwezig, helaas. deze bij de concurent in zwolle besteld.

Aanbeveling
veel artikelen op voorraad
,duidelijke site
snelle levering
veel en goede uitleg(mocht er een foutje staan op de site wordt deze gelijk hersteld)

Extra toelichting
duidelijke site, méér dan een webwinkel ,goede omschrijvingen,foutjes worden direct hersteld, veel kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Bijker 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel, duidelijk, gewoon goed

Service
weinig mee te maken gehad maar niks op aan te merken

Assortiment
Prima assortiment. niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roberto2014 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen: gemak siert de mens

Service
toezegging vandaag bestellen, morgen in huis keurig nagekomen

Assortiment
Cameraland heeft een zeer uitgebreid gamma

Aanbeveling
jullie behoren tot de top 5 van gespecialiseerde winkels in fototechnologie en aanverwante artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne8888 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel gekocht. Had online een tas gezien die me wat leek, maar die bleek te klein. Een door de verkoper geadviseerde tas was helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht was beschikbaar.

Extra toelichting
Goed geholpen, fijne tas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorMoerman 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles snel geregeld

Service
belden direct toen bleek dat het een dag langer duurde

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Grootenboer 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote voorraad

Service
Deskundig en vriendelijk personeel

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Dieffenbach 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen en afleveren dat ging super snel

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arie de Knegt 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jullie credo is niet lullen maar poetsen, en dat past bij mij als Rotterdammer.

Service
Ook lang na de aankoop, blijft service net zo hoog staan, als direct na de aankoop.

Assortiment
Ruim voldoende, jullie verhuizen (gelukkig), en daar op de nieuwe locatie is het allemaal wat overzichtelijk.

Aanbeveling
Prettig zaken doen, dit in tegenstelling met Den Ham en Capelle a/d Ijssel.
Voorkom dat de klant een nummer wordt.

Extra toelichting
Mijn ervaring is, dat ondanks de lange reis van Kootwijkerbroek naar Alkmaar, dit niet opweegt tegen de prettige manier van zaken doen, de service, en het geduld zaken uit te leggen en vragen te beantwoorden. Een tip heb ik wel de eigenaar zou iets meer enthousiaster mogen reageren. Komt wat stug over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leo witte 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vliegersplein 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een heldere website met makkelijk toegankelijke informatie

Service
Rond 20.00 uur 2 lenzen besteld en de volgende ochtend werden ze door PostNL afgeleverd. Da's heel rap. De lenzen waren op een goede schokvrije manier verpakt

Assortiment
Een uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Slechts gebaseerd op een enkele ervaring, maar die is dan ook uitstekend

Extra toelichting
Ruim assortiment, concurrerende prijzen en een razendsnelle levering. Bijkomend voordeel, behalve een webwinkel ook een fysieke winkekl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will2006 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende website met veel productinformatie (inclusief filmpjes) en grote duidelijke foto's.
Ook fijn is dat je meteen bij het product de verzendkosten ziet, en niet pas bij afrekenen zoals vaak bij andere webshops.

Assortiment
Een heel ruim aanbod.

Aanbeveling
Vooral vanwege het ruime aanbod met goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anne50 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vond de site duidelijk.
En de winkel was makkelijk te vinden in Alkmaar.
Over het inruilen van je oude fototoestel, toch duidelijker aangeven dat het alleen gaat om systeemcamera's.

Service
Vond mijn keuze maken in de winkel erg lastig. Werknemer had geduld met mij.
Voelde mij toch een beetje opgelaten. Lag dat aan mij??

Assortiment
Zeer ruime keuze. En werknemer weet ook goed de verschillen aan te geven en daardoor je te begeleiden in de te maken keuze.

Aanbeveling
Ruime keuze en kennis van producten.
Makkelijk te bereiken winkel en parkeermogelijkheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shaun Janssen 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vlotte, snelle bestelling. Alleen wat moeite met bestellen omtrend de gegevens van de creditcard.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos.2802 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Fantastische winkel met vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Altijd uitstekend advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri de 8e 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk

Service
Directe levering volgens afspraak

Assortiment
Nog geen tekort koningen gevonden in het aangebodene.

Aanbeveling
Kenbaar maken op de fotoclub waar ik secretaris van ben.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de bestellingsproceduren en de levering volgens afspraak. Onderdeel was bij concurrentie nog niet te verkrijgen, een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ali oly 18-12-2014 In de winkel gekocht
te alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Ging best goed, hoeft ook niet perse te makkelijk te zijn.

Service
Personeel was blij met mijn komst ik kreeg een heel vriendelijke ontvangst.

Assortiment
Goede verzameling professionele spullen is aanwezig.

Extra toelichting
ruim voldoende, gemotiveerde mensen en een prettige sfeer maak het plaatje kompleet en prettig bij binnenkomst in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Fotografie Jan Spoelstra 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel compleet en en ontbreken van verzendkostten maakt dat ik sneller tot aankoop overging,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angora 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
pijlsnelle levering, super voorwaarden! helaas behoort betaling via PayPal (nog? ;-)) niet tot de mogelijkheden

Service
uitstekende service!! :-)

op de site is niet alles even makkelijk te vinden (als in: site kan de hik krijgen van specifieke zoekopdrachten -bv. merk + adapter + 3 letters- zoekopdracht afgebroken wegens schijnbaar ellelang script) de 'meld je aan voor nieuwsbrief' - pop up (ook als je nws.brief al ontvangt) verschijnt op elke pagina en vertraagt zoeken, irri? ;-) ) een hele grote dank u wel voor de super uitverkoop!!

Assortiment
uitstekend gesorteerd (wegens trammelant met zoekmachine kan ik niet bepalen hoe uitgebreid, maar 'zeer uitgebreid' staat vast!!)

Aanbeveling
om alle bovenstaande redenen... :-D

Extra toelichting
(hoewel zelf niet 'into Facebook'... ;-)) jullie FB pagina is een feestje om te bekijken!! fotowedstrijden helemaal leuk!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dragtoog 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel, zo niet alles fysiek aanwezig. Makkelijk en duidelijk +

Service
goed, vriendelijk, snel en deskundig

Assortiment
zeer uitgebreid met goede kennis van mogelijkheden en alternatieven.

Aanbeveling
zie boven. can't beat them... (denk ik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Bandt 17-12-2014 In de winkel gekocht
QAlkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bereikbaarheid met de auto of openbaar vervoer ( bus bijna voor de deur.)

Service
Prima service, personeel weet waar hij het over heeft.

Assortiment
Bijna alles op fotogebied in voorraad

Aanbeveling
Voor de bereikbaarheid en de grote sortering zal ik iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Ik kom al enige jaren bij Cameraland en ben altijd tot mijn tevredenheid geholpen. De service is perfect. makkelijk zonder parkeerproblemen te bereiken en ook de bus stopt bijna voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews