Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 964 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

willy52 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
prima

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
hier kun je van op aan

Extra toelichting
zeet tevreden over prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 48 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangezien ik iets gebruikts zocht was het wat lastiger zoeken maar zeker niet vervelend.
Hulde voor de assistentie bij het betalen. Ik heb de bestelling vanaf een schip in Egypte gedaan dus logisch dat het niet van zelf sprekend ging.

Service
Zeer snelle levering en alles werkte naar behoren.

Assortiment
Kan ik als niet deskundige niet echt over oordelen maar ik heb voor de camera die ik aangeschaft hebt div accessoires gezien die mij aanspreken

Aanbeveling
Ik heb de indruk dat ik zeer snel en correct behandeld ben.
Dus daarom durf ik deze winkel met een gerust hard aan te bevelen

Extra toelichting
Excuses voor de late reactie maar ben nu pas in de gelegenheid. Heb de camera uitgebreid gebruikt en voor mijn doen leuke foto's kunnen maken onder water. Wat nog ontbreekt is een rood kleuren filter maar dat gaat zeker komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Happé 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig via internet te bestellen

Service
De aankoop was binnen 24 uur in huis

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Volgen keer weer doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.I. de Heus 04-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Algemene beoordeling: Prima informatie/advies Klantvriendelijk Uitstekend assortiment. Mocht iets toch niet voorradig zijn, wordt het snel besteld en wordt je direct per email op de hoogte gehouden dat het binnen is. Door jullie grote succes moet je, ondanks veel personeel wel eens wachten. Dat komt natuurlijk ook door de producten die jullie verkopen welke vaak informatie met zich meebrengt. Jullie doen het voor mij perfect, daarom doe ik aan mond op mond reclame

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan binnekade 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
internet

Service
snelle levering en bij problemen snelle oplossing

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalenberg 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij zijn al langer klant van Cameraland en vinden het steeds fijn om daar te winkelen.

Service
De adviseur heeft ons te woord gestaan, wist exact wat wij wilden en heeft ons prima uitleg gegeven.

Assortiment
We konden niet uit veel soorten kiezen, maar zijn wel blij met het toestel.

Aanbeveling
Vanwege de deskundigheid en het goede gevoel van de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Blije Sandra 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Geen twijfel

Extra toelichting
Er wordt naar jouw verhaal geluisterd en aan de hand daarvan krijg je een aantal camera's te zien en te voelen. En als er dan ook nog in de nieuwe winkel een zitje komt waar je even rustig over de info kunt 'bomen' wordt het helemaal goed. Echt goed bezig! En bedankt voor het helpen aan een nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maro1939 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel geholpen in de winkel

Service
goede uitleg over welke camera te kiezen

Aanbeveling
gewoon goed geholpen en als we nog vragen hebben, kunnen we gewoon even langs komen voor uitleg. Dat is een goed gevoel...

Extra toelichting
Het was een prettig bezoek aan nde winkel en we zijn blij met de aankoop, al moeten we alles wat de camera kan nog wel goed ontdekken! Er was slechts een klein boekje bij waar geen uitleg in stond over hoe je alles kunt vinden, bv hoe het menu werkt. Dat is wel jammer, want ik ben al 75 en snap nog niet alles wat de camera te bieden heeft. Een boekje met meer uitleg zou handig zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bertus011 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
de verkoper kwam aan de hand van mijn omschrijving meteen met enkele kijkers waaronder de uiteindelijke keuze

Assortiment
nog nooit zoveel verrekijkers bij elkaar gezien

Aanbeveling
grote keuze en goede verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Rozendaal 02-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar winkelcentrum de Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat ik vroeg is voor me gedaan, zoals de nieuwe camera instellen.

Assortiment
Ik had een lijstje gemaakt met wensen, en daar kwamen verschillende camera's uit. Na bekijken en vooral voelen. kwam ik tot een beslissing.

Aanbeveling
Is er dan een andere winkel?

Extra toelichting
Een bizonder prettige ontvangst, goede voorlichting, een grap en een grol, maakte dat ik me daar thuis voelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Lub 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet besteld, met iDeal betaald, en het pakketje werd thuis bezorgd

Assortiment
Leverden de lens die ik zocht wel, maar was niet op voorraad

Aanbeveling
Doe ik al sinds ik voor het eerst bij jullie een lens kocht, hele fijne service in de winkel

Extra toelichting
Prettige service in de winkel en overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenkwortel 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk gestructureerde website waardoor ik snel mijn product kon vinden.

Service
Eenvoudige en toch veilige manier van betalen en een snelle levering van de bestelde goederen

Assortiment
Zeer uitgebreid zodat ik snel mijn product kon vinden

Aanbeveling
Door de overzichtelijke website van de aangeboden producten, de scherpe prijzen en de vlotte levering van de bestelling.

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmmmmmmichel 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede uitleg. Ik kwam voor een goede lans voor vakanties. Daar ging ik ook mee naar buiten. Zelfs een betere dan waar ik vooraf via de site op was gekomen.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Ruim assortiment. Als ik de prijs vergelijk met andere fotozaken, ook via internet, dan scoort Cameraland goed. De mensen die er werken hebben verstand van het vak.

Extra toelichting
Al met al heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop van Veen 01-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekende en vriendelijke verkoper die alle tijd voor me nam en heel goed advies gaf. Hier voel je je als klant serieus genomen.

Assortiment
Alles is aanwezig wat je als fotograaf nodig hebt.

Aanbeveling
Ik heb nooit een betere winkel voor fotografie gevonden.

Extra toelichting
Zeer goede winkel en werkelijk uitstekende verkopers die weten waar ze over praten. Ze nemen werkelijk de tijd voor je en tonen begrip. Zodoende krijg je precies wat je nodig hebt. Assortiment is geweldig. Voor mij de beste winkel op gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t3rryc 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen/betalen was zo gepiept, de site is heel makkelijk en overzichtelijk ook..!

Service
Zeer attente medewerkers, aardig, enthousiast en behulpzaam

Assortiment
breed assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen bij familie/vrienden.

Extra toelichting
Ik wil u nogmaals bedanken voor de goede service en kwaliteit. Geen twijfel dat ik voor toekomstige aankomen ook bij u/jullie zal aankloppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramvanderHorst 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website. het bestelproces is echter niet feilloos. Ik had een postNL kantoor opgegeven als afleveradres maar toch kreeg ik een bevestiging dat de lens naar mijn huisadres zou worden verstuurd

Service
gelukkig is bovengenoemd probleem opgelost door een belletje naar de winkel. Erg fijn. Daarbij ben ik ook te spreken over de afhandeling aan de telefoon toen ik vragen had over de lens zelf.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

sonjasacha 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn vorige camera komt ook bij jullie vandaan

Service
verkoper wist waar hij over praatte

Assortiment
ik had zelf mijn keuze al gemaakt, maar jullie hebben genoeg voor iedereen!

Aanbeveling
je kan zien wat je koopt en goede uitleg, men weet wat ze verkopen

Extra toelichting
ben weer heel blij met camera canon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.S. Koster 01-09-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de Website makkelijk een keuze kunnen maken

Service
ivm pech met de auto was het geen probleem om hem de volgende dag op te halen

Assortiment
via de wbsite zag ik dat er een enorme keus is aan nieuw en 2e hands

Aanbeveling
ik zou zeker anderen op attenderen van jullie bestaan

Extra toelichting
Alleen goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Reijnierse 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de nieuwsbrief een mooie aanbieding gezien, op de website bekeken en besloten aan te schaffen.

Service
Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag in huis, prachtig toch.

Assortiment
Via de website een aantal accessoires gezien, ook hier waren aanbiedingen bij, ook die weer aangeschaft. Groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien bovenstaand zou ik zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Via de nieuwsbrief een mooie aanbieding gezien, op de website bekeken en besloten aan te schaffen. Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag in huis, prachtig toch. Via de website een aantal accessoires gezien, ook hier waren aanbiedingen bij, ook die weer aangeschaft. Vanuit je stoel een camera met toebehoren aanschaffen zonder je huis uit te hoeven is een groot gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

di1945 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website had ik al het gezochte product gevonden. Vervolgens de winkel gebeld en de juiste infomatie gekregen

Service
Ik had 2 lensen op het oog. De verkoper kon aangeven dat een lens niet pastte op mijn toestel en kocht ik de andere lens. Prima voorlichting

Assortiment
de gezochte lensen waren op voorraad verder had geen vragen

Aanbeveling
Ja prima geholpen. Naderhand van schoonzoon ook positieve geluiden gehoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maya Trommelen 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis dries 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijk

Service
super makkelijk te bereiken
mega vriendelijk personeel

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
zeer zeker 100% top winkel

Extra toelichting
ben door me schoonvader bij jullie gekomen en je heb er een klant voor eeuwig bij super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mars12341234 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is wat aan de kleine klant.

Service
Uitstekende service. De medewerkers weten echt waar ze over praten. Door hun expertise vliegen de termen soms iets te snel over de toonbank maar dat ligt meer aan mij :-)

Assortiment
Geen motivatie nodig; ga zelf maar eens kijken. Ze hebben alles!

Aanbeveling
Zoek je een camera van welk niveau dan ook; ga naar Cameraland.

Extra toelichting
Cameraland is een uitstekende winkel met medewerkers die hun specialisme verstaan. Vriendelijk en rustig met kennis is voor mij belangrijk in een winkel. Mocht die winkel nét iets groter zijn, zou dat de beleving tot goede komen. Al met al voor mij de beste winkel voor alles wat om fotograferen en filmen gaat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Franeker 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website zoekt meestal makkelijk. Soms gebeuren er rare dingen, bv dat hij alleen in 2e hands lijst lijkt te zoeken, terwijl je daar niet op uit bent.

Service
prima; verzending lijkt soms wat gehaast en daardoor niet altijd even precies, maar vergissingen worden flitsend en vriendelijk gecorrigeerd.

Assortiment
uitstekend, maar ik hou niet van 10n geven........

Aanbeveling
doe ik geregeld

Extra toelichting
Prettige zaak, vakkundige mensen, en goede internet service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artox-fotografie Peter H. Toxopeus 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond snel wat ik zocht.

Service
Zeer prettig geholpen in de winkel door Fred.

Assortiment
Fred kon mij direct aan een prima occasion helpen.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke verkoper. Veel keuze.

Extra toelichting
Staat al hier boven vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PR2014 27-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Grote winkel, dichtbij.

Service
Kan beter. De eerste keer dat ik binnenliep en geholpen werd door een medewerker was de info beperkt. Erg reactief. Pas reactie als ik wat vroeg, i.p.v. proactief vertellen hoe een product (in dit geval Tamron SP70-300) werkt. Aangegeven dat ik een beginnend hobbyfotograaf ben. Werd niet op ingespeeld.

Later terug gekomen en werd ik geholpen door R. Was een stuk enthousiaster. Vertelde ook over de workshops. Vriendelijke en open houding.

Assortiment
Groot assortiment, ook 2e hands. Top!

Aanbeveling
Ruim voldoende professionele kennis aanwezig en groot assortiment!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marc_89 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Duidelijke website, prima assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman ploeg 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel goed toegangelijk ruime parkeer mogelijkheid

Service
camera was niet goed toen ik hem kocht wordt zo omgeruild

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wadvaarder2 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Flessebeest 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed aanbod en nette prijzen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar Viebenrink 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je word snel en vakkundig geholpen.

Service
Je word eerlijk geholpen en er worden je géén producten aangesmeerd. Ze zijn er zéér klant vriendelijk.

Assortiment
In dat uur dat ik er geweest ben en wat heb rondgekeken zeg ik gewoon dat ze een goed en vrij uitgebreid assortiment hebben.

Aanbeveling
Het is een niet al te grote winkel maar er staan wel mensen te werken die er kijk op hebben en die je ook een eerlijk advies geven.

Extra toelichting
Ik heb hier eigenlijk weinig te zeggen. Alles wat ik kwijt wilde staat hierboven beschreven. Jullie hebben er een vaste klant bij.......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hsweijers 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, gratis parkeren

Service
De verkoper wist er veel van af! Luisterde goed en kwam daarna met verschillende mogelijkheden!

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elanus 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Verkoper nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen.

Assortiment
Meerdere producten beschikbaar

Aanbeveling
Goede en prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Plukkel 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Zaak in Alkmaar is op 5 minuten afstand van mijn huis.Dus makkelijk om even binnen te stappen.

Service
Ik ben 2 keer in de zaak in Alkmaar geweest. De 1e keer kreeg ik nauwelijks aandacht van de verkoper en werden mijn vragen kortaf beantwoord. Ik ben toen ook zonder koop de deur uitgegaan. 2 weken later ben ik weer geweest, een andere verkoper die wel alle aandacht had voor mijn vragen en een eerlijk advies gaf. 1 zaak, 2 ervaringen met een wereld van verschil. De 1e keer een 4, de tweede keer een 8 en ook een camera gekocht.

Assortiment
Ruime keuze in het camerasegment dat ik zocht

Extra toelichting
Door de ervaring van het 1e bezoek (onvriendelijk, ongeïnteresseerd, weinig aandacht) zou ik de zaak niet aanbevelen aan iemand anders. Het 2e bezoek maakte veel goed: vriendelijk, aandacht, professioneel, goed advies. Dat geeft uiteindelijk toch de doorslag om de zaak in Alkmaar aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kelvin schoenmaker 25-08-2014 In de winkel gekocht
de hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
ik werd heel goed geholpen en ik heb zelfs heel veel korting gekregen

Assortiment
er is een heel mooi en een heel groot assortiment

Aanbeveling
hele goede winkel

Extra toelichting
het is een hele goeie winkel en je wordt er super goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Baltus 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede parkeer gelegenheid, uitgebreid assortiment.

Service
Vakkundig personeel, vriendelijk, bereidheid tot zoeken van oplossingen

Assortiment
Ruim assortiment fotobenodigheden

Aanbeveling
Zie bovengenoemde punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koiter88 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle en juiste afhandeling

Extra toelichting
Cameraland komt na wat men laat zien in de bijlage en als het er niet bij is wordt het gratis nagezonden. zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.O.F 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ervaar het zelf:-)

Assortiment
Omdat het zo is!!

Aanbeveling
Super deskundig en prettig gewoon.

Extra toelichting
N.V.T. Ervaar het zelf en hopelijk delen jullie mijn mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snuffelchoc 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis parkeren bij de winkel

Service
Netjes en correct en goede info

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Kundig en informatief personeel

Extra toelichting
Een prettige winkel met volop keuze en goed kundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RemcoV80 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote selectie, dus meestal precies wat je zoekt en op voorraad. One stop shop.

Service
Prima advies.

Assortiment
Nog nooit iets gezocht wat ze niet hadden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Klemann 24-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeren voor de deur
Geen wachttijd
Perfecte uitleg
Alles op voorraad

Service
Inkoop oude lens
Alle laten zien en ingesteld

Assortiment
Alles perfect op voorraad

Aanbeveling
De persoonlijke positieve benadering is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisko Esperad 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
probleemloos en snel

Service
snel

Aanbeveling
online shppen zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD59 23-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website

Service
zeer vlotte levering, goede communicatie

Assortiment
voor de serieuze amateur fotograaf alles op voorraad

Aanbeveling
betrouwbaar, groot assortimnt, hele redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andyhill 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle bezorging

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariskapieters 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Veel kennis van de producten en de bereidheid die te delen. Je mag producten uitproberen. Goede adviezen.

Assortiment
Volgens mij is alles wat je nodig hebt hier te verkrijgen. De mogelijkheid om tweedehands te kopen is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Vos 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fysieke winkel is dicht in de buurt. Direct aanwezige assortiment is overweldigend.

Service
Winkelmedewerkers zijn vaklui die weten waar ze over praten. Alternatieve oplossingen worden vrijblijvend toegelicht.

Assortiment
Zoals genoemd een overweldigend assortiment

Aanbeveling
Zowel de fysieke winkel als de internet site bieden een goed overzicht van de te leveren artikelen die snel worden geleverd tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Door de zeer goede assistentie van het winkel personeel bij het maken van een keuze is het fijn winkelen bij Cameraland. Ik kom altijd thuis met een goed gevoel dat de juiste keuze is gemaakt en in de praktijk blijkt dit zo te blijven. Om deze reden werk ik graag mee aan deze beoordeling en hoop dat vele anderen hier ook iets aan hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaak Wouters 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heb heel veel moeite gehad om het juiste product aan te klikken op web

Service
goed geholpen en na betaling heel vlugge bezorging

Extra toelichting
jammer dat er geen handleiding bij zit wat je allemaal kan doen met het aangekochte product

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csonne 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst nog wat online gekeken en de info bij Camaraland was erg duidelijk.

Service
Telefonisch nog even contact gehad over de levering, ook vriendelijk door Harry te word gestaan.

Assortiment
deze all in one was bij andere niet op voorraad bij camaraland wel !

Aanbeveling
zeker bij vrienden aan te bevelen omdat het een duidelijke webside is en een zeer groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Vriendelijk goede informatie en snelle levering. Kortom een zaak waar ik vertrouwen in heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Hooiveld 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
werd snel en accuraat geholpen

Service
Duidelijke uitleg over artikelen

Assortiment
breedschalig assortiment

Aanbeveling
voor elke fotograaf is er wel wat te vinden

Extra toelichting
al met al een fijne zaak met vriendelijke verkopers/adviseurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam842 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer deskundige service

Aanbeveling
Het leek druk in de winkel, maar alsnog snel en zeer goed geholpen. Zeer deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews