Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ruudbou 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kundig personeel en alles op vorraad

Service
Nette zaak en veel heel veel keus

Assortiment
Volgens mij ales op vorraad, ongelofelijk veel modeĺen.

Aanbeveling
Zie de opmerkingen hierboven.

Extra toelichting
Ik kwam voor een ander model maar de verkoper vertel de uit dat deze camera beter was voor mij . Het andere model was ook van het vorige jaar. Prima service hoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b leijen 31-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima geholpen goede uitleg klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilia 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel spullen, en ook prima keuze in occaisions.

Extra toelichting
Alles prima in orde. Zal zeker de site in de gate houden voor evt. verdere aankopen! Fijne jaarwisseling en een goed 2015 in jullie nieuwe zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rem Koster 31-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel rustig geholpen.
Heel duidelijk.

Service
Toppie!!

Assortiment
Had eigenlijk deze camera, samen met m'n vriend van te voren al uitgezocht.
Ben er heel blij mee!!

Aanbeveling
Heeft verder geen verhaal nodig , toch?

Extra toelichting
Ben erg tevreden met de camera en de manier waarop jullie de klanten te woord staan en adviseren. Compliment!! Vr. Gr. Rem Koster Wieringerwaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MPG Roelofsen 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gezien mijn woonplaats en de plek waar ik werk is Alkmaar een perfecte locatie.
Ook qua parkeergelegenheid is deze locatie goed.

Service
Ik kwam zaterdag voor het eerst binnen en werd begroet als een vaste klant en na mijn opmerking van dat ik uit de préhistorie van de fotografie kwam getrakteerd op een zéér kundige uitleg op mijn vragen.

Assortiment
Voor mijn nu nog ongeoefende ogen te veel om naar te kijken.

Aanbeveling
goed bereikbaar (ook de site),
goed assortiment,
Uitermate vriendelijke en vakkundige behulpzaamheid (voor zover ik het heb kunnen beoordelen),

Extra toelichting
Ik denk dat wat hierboven staat voldoende motivatie bevat. Op de vraag of ik terug ga komen zou ik zeer zeker ja antwoorden. (ik heb nog wel het een en ander op mijn verlanglijstje staan, zoals een zoomlens 70-300 en een statief voor het geheel) Dus tot de volgende keer. Vriendelijke groet: MPG Roelofsen De Rijp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Groet 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zijn goed geholpen door een van de medewerkers. Snapte wat onze wensen waren.

Assortiment
Wat hebben jullie niet?

Aanbeveling
Goedkoop met een ruim assortiment en goed advies

Extra toelichting
Prettige verkoper met een goed advies. Zijn tevreden over onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Poldner 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen in de webshop!

Assortiment
Fantastisch assortiment

Aanbeveling
Deskundig en aardig personeel met een zeer professionele aanpak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Jak 30-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de website gebruikt om informatie over de gewenste producten, een printer en een scanner, te bekijken. Ik vind de website informatief en goed van opzet. Het is gemakkelijk om er je weg te vinden.
Met de opgedane informatie kon ik in de winkel gerichte vragen stellen.

Service
In de winkel was ik, ondanks de drukte, snel aan de beurt. Ik werd op een ontspannen manier geholpen, en ik kreeg op mijn vragen steeds een adequaat antwoord.

Assortiment
Ik vind dat de winkel en de website een prachtig aanbod hebben, en ik ben blij dat wij redelijk in de buurt zo'n goed voorziene fotozaak hebben.

Aanbeveling
Ik heb in de loop van de tijd meerdere producten gekocht bij Cameraland, en heb de bezoeken aan de winkel in Alkmaar steeds als zeer positief ervaren.

Extra toelichting
Samengevat: een prima winkel en een prima website met een prachtig aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aadje 59 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vinden wat je wil hebben

Service
In het weekend bestelt dinsdag geleverd.
Zelfs de bezorger was 3uur eerder dan op track en trace was aangegeven.

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zoals mijn bestelling is behandeld zou ik deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lolke vellinga 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
één telefoontje,één reservering en een dag later sta je aan een bakje koffie te praten over je nieuwe toestel.camera is afgehaald in de winkel.

Assortiment
als fotografie je hobby is kom je hier ogen tekort.

Aanbeveling
groot assortiment,en webwinkel en ook nog eens gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ_K 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ben uitstekend geholpen. Heb uitgebreid advies gekregen over systeemcamera's en heb uiteindelijk op basis van dat advies een andere camera gekocht dan ik oorspronkelijk van plan was.

Assortiment
Ik heb verschillende camera's en toebehoren kunnen bekijken en uit kunnen proberen.

Aanbeveling
Uitstekend advies gehad, waarbij er uitgebreid tijd genomen wordt om alle vragen te beantwoorden, terwijl het behoorlijk druk was. Prima service!

Extra toelichting
Medewerker wist heel goed waar hij het over had en nam goed de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden met mij aankoop. Deze camera voldoet helemaal aan mijn wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram arts 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
easy to follow website, duidelijk en makkelijk te bestellen.

Service
kijkend naar de service van levering -rekening houdend met de periode van bestellen...een aantal dagen voor kerst!!!- helemaal super.
Diverse winkels kondigen vertraagde levertermijnen aan, daarom heb ik voor cameraland gekozen.
Product is snel, kwalitief goed en adequaat cf termijn geleverd.

Assortiment
Voldoende assortiment ter beschikking.

Aanbeveling
Zeker! gebaseerd op prijs kwaliteit, aanbod en snelheid!

Extra toelichting
Cameraland bedankt voor de snelle levering. Lens is netjes verpakt, veilig en compleet geleverd. erg goed. Ook de berichtgeving loopt netjes in lijn met de levering en status. Geen vertraging ondanks de kerst. Helemaal TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed de Laater 30-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar-van Ostadelaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je zoekt het gewenste artikel op internet, belt bij vragen en het komt goed

Service
geduld bij het uitleggen op vragen super!

Assortiment
ik geloof dat er niets is wat jullie niet hebben wat een merken en assortiment!

Aanbeveling
vakmanschap kennis en assortiment en natuurlijk goede prijzen

Extra toelichting
dit was mijn tweede aankoop, en net zoals de eerste keer voelde het goed, vriendelijk personeel, dat ook over andere dingen dan fotograferen kunnen praten en je niet het gevoel geven dat je er niets van snapt.Can

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aertsmarcel 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Alexandra66 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Altijd goede producten en advies/tips via Facebookpagina.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noordhuis 29-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik woon in alkmaar

Service
ik had een probleem met de eerste camera is meteen omgeruild voor een ander

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim1952 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles was helder en duidelijk. Vanzelfsprekend.

Service
Prima m.b.t. bestelling en bezorging

Assortiment
bijna teveel maar aanvullende informatie maakte het toch mogelijk een juiste keuze te maken.

Aanbeveling
heldere informatie en uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roel_77 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs met de feestdagen een dag erna in huis!

Service
Zelfs met de feestdagen een dag erna in huis!

Assortiment
De enige webwinkel met het product dat ik zocht (Lensbaby Sweet 50)

Aanbeveling
Groot aanbod, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter de Jongh 29-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
BEn naar de fysieke winkel gegaan, en naderhand op de website gekeken

Service
Goede uitleg, en alle tijd va verkopers in de winkel te Alkmaar

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie combinatie van goede website, goede prijzen, en fysieke winkels om de diepte in te gaan en uitleg en advies te krijgen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

maaike amstelveen 29-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gelukkig gaan jullie naar een ander pand! Het was druk en krap, maar jullie hebben me super geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ko514615 28-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Eye fi 8th mobile

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

zwartekat32 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Er was maar één ding waar ik mij aan stoorde, bij de aankoop kon ik een aanvullende garantie kopen van 1 naar 3 jaar terwijl bij registratie van de lens dit automatische al 3 jaar was. Voor de rest betreffende de levering was uitstekend vooral omdat het nog net voor de kerstdagen was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterO62 28-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Duin 27-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen komen in de winkel is als in een snoepjeskraam....heerlijk kijken luisteren naar de vakmensen die camera's lenzen etc. staan te verkopen. Ben je niet meteen aan de beurt dan krijg je koffie en dan begint de pret...je krijgt antw. op al je vragen. en dan voldaan de winkel uit met je nieuwe aanwinst...

Service
Ik kom al heel veel jaren bij Cameraland en ben over de service dik en dik tevreden. Ik weet wel goed kan altijd beter maar ik zou niet weten wat er meer bij moet...?

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken maar het is in huis bij cameraland Video, Foto, en alles wat daar bij hoort kortom je kan aanvangen met een fototoestel van €100 en doorgroeien tot vele duizenden euries maar de klant blijft koning...mits hij of zij zich gedraagt.

Aanbeveling
Gewoon ....ga kijken en overtuig jezelf dus zou ik met een gerust hart iemand naar cameraland sturen. Kijk en een ieder bepaald dan zelf wel of hij of zij er zich thuis voelt....

Extra toelichting
Ik heb deze bovenstaande punten zo eerlijk mogelijk omschreven....Ik ben nog steeds als klant behandeld op een correcte en gezellige wijze....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wubbe.2 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare winkel met voldoende parkeerruimte er voor.

Service
Snel aan de beurt. Deskundige adviseurs, geen nerts. Geen gladde verkooppraatjes, maar goed en realistisch advies.

Assortiment
Ze hebben alles.

Aanbeveling
Ik ken geen betere shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peeters 134 27-12-2014

Algemene score

7,0

Service
ik ging naar de winkel en wist wat ik moest hebben

Aanbeveling
de sorteering is groot op camera gebied

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Ad van Haaften 26-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles rustig bekijken

Service
Je krijgt hele goede raad

Assortiment
Teveel keus

Aanbeveling
Het personeel is deskundig en geeft hele goede raad

Extra toelichting
Het was de tweede keer dat ik bij jullie kwam Ik wilde iets kopen, maar kreeg een raad om iets anders te nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Lucas 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.v.Ossenbruggen 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide product informatie

Service
Vandaag besteld,morgen in huis

Assortiment
Zeer uitgebreid en informatief

Aanbeveling
Veel kennis bijdoe verkopers

Extra toelichting
Meerdere producten gekocht, steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna Magdalena 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging vanzelf, nadat het product in het winkelmandje zat, betalen met paypal, klaar!

Service
Ik had nog gebeld over het product en de levering en werd snel te woord gestaan. Het product was tweedehands en de waardering ervan (4 sterren) was spot on. Ook werd het product de volgende dag geleverd zoals beloofd.

Assortiment
U had precies wat ik zocht

Aanbeveling
Altijd waard om even de occasion sectie te bekijken als je iets zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sacha73 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ondanks de feestdagen toch een zeer snelle levering, inderdaad voor 21.00 besteld volgende dag in huis. En artiekel keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emeershoek 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
vond het fijn winkelen, makkelijke website en een snelle bezorging ook in deze drukke tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 123 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Pakket was niet compleet, goed alternatief geboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip v Staalduinen 25-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed berijkbaar en overzicht in de winkel

Service
prima geholpen, ze nemen de tijd en adviseren goed. Ik kwam voor een spiegel reflex maar kwam er daar achter dat een systeem camera veel beter bij mij past.

Assortiment
Ruime keuze en veel op voorraad

Aanbeveling
Prettige winkel met ter zake kundig personeel

Extra toelichting
het belangrijkste is dat ze goed naar je luisteren en je adviseren wat de andere mogelijkheden zijn. hebben een grote voorraad en je kunt de verschillende camera's ook "vasthouden" en zien/voelen wat ze doen. Overall super tevreden met een camera en lens die goed bij mij past!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaDumais 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne website overzichtelijk

Service
super snelle levering

Assortiment
zowat alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dribblebengel 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Genoeg in arsortiment

Aanbeveling
Gelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk55 canon700eos 25-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan lekker rond snuffelen zonder dat je een verkoper achter je heb staan die je konstand dingen aan probeerd te smeren

Service
service is goed ik heb afgelopen zondag een lens gekocht de verkoper keek eerst of er een goede gebruikte lens was en atvieceerde wat voor lens het beste bij het toestel paste

Assortiment
ja het assortiment is groot je kan echt alles krijgen wat voor lens of camara je maar wilt

Aanbeveling
nou service is goed en voor de beginneling kan je een leuke tweedehands camara aan schaffen
ja en voor de gevordere is het een dromeland wat er allemaal mogelijk is om materiaal aan te schaffen voor je camara

Extra toelichting
ik kom zeker terug en ben heel nieuwschierig hoe straks de nieuwe winkel er uit gaat zien en wens jullie heel veel verhuis plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

degrotep 24-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het hele koop/verkoop proces en de voorafgaande informatieverstrekking is geweldig verlopen en heeft geresulteerd in de aankoop van een Canon camera set.

Assortiment
Jullie hebben werkelijk heel veel op voorraad en kunnen dus snel en probleemloos leveren.

Aanbeveling
Wanneer ik hoor dat iemand iets zoekt op het gebied van fotografie dan komt de naam Cameraland als het ware vanzelf naar voren in de gesprekken.

Extra toelichting
Vóór de aanschaf van de nieuwe cameraset had ik me voorgenomen drie zaken te bezoeken en daarna een keuze te maken. Maar door het prima verlopen verkoopgesprek, waarbij mijn vooraf bepaalde keuze van commentaar werd voorzien en er aan mij een aantal alternatieven zijn aangeboden, heb ik toch eerder dan gedacht een keuze gemaakt voor een Canon EOS camera, twee nieuwe Canon lenzen, een occassion Tokina lens en een Nissin flitser. Bepalend was de accurate en informatieve verkoper die samen met mij de keus heeft gemaakt. Ik ben dus niet verder gekomen dan twee bezoeken aan Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mimoen 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
gewoon goede winkel met uitstekende verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan198 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marielle liefting 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle service

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Hier in alles voor je camera te vinden!!

Extra toelichting
Blij dat ik bij deze winkel terecht ben hekomen voor het kopen van mijn camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis_1975 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ze nemen de tijd voor je en ze weten waar ze het over hebben. Er word je geen duur toestel aangesmeerd, maar een toestel die bij je wensen past.

Assortiment
Wat ik zo gezien heb, hebben ze bijna alles liggen.

Aanbeveling
Puur vanwege de deskundigheid van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimy Santing 23-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en informatief en ook bereikbaarheid van de winkel in alkmaar is goed evenals het parkeren daar.

Service
Goed en vriendlijk advies, aanbevelingen en zelf de overname van ongewenste extra's.

Assortiment
Volgens hebben jullie echt alles!

Aanbeveling
De manier waarop je geholpen wordt, en het meedenken is gewoon super! Ik ben blij met mijn aankopen bij Cameraland

Extra toelichting
Jullie doen het goed! Vol houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neef71 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snel, duidelijk en scherpe prijzen voor sommige onderdelen. Zeer de moeite waard om zo nu en dan te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Portugaloffroad 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site zonder poespas.

Service
Heel snel antwoord op een per mail gestelde vraag

Assortiment
Volgens mij kunnen jullie zowat ales leveren op fotogebied.

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk na bovenstaande. Prima prijs kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Dam 22-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door het grote assortiment is een keuze maken gemakkelijker.

Service
Deskundig personeel die geheel vrijblijvend uitleg geeft.

Assortiment
Veel op voorraad.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Aankoop en inruil zijn op een prettige manier tot stand gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jumpin jack 22-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke site

Service
vrijdag s'middags besteld, zaterdag geleverd, netjes verpakt(ik had verwacht dat ik s'maandags de spullen zou krijgen)

Assortiment
omkeerring 62mm sony-a niet op de site aanwezig, helaas. deze bij de concurent in zwolle besteld.

Aanbeveling
veel artikelen op voorraad
,duidelijke site
snelle levering
veel en goede uitleg(mocht er een foutje staan op de site wordt deze gelijk hersteld)

Extra toelichting
duidelijke site, méér dan een webwinkel ,goede omschrijvingen,foutjes worden direct hersteld, veel kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim Bijker 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel, duidelijk, gewoon goed

Service
weinig mee te maken gehad maar niks op aan te merken

Assortiment
Prima assortiment. niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roberto2014 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen: gemak siert de mens

Service
toezegging vandaag bestellen, morgen in huis keurig nagekomen

Assortiment
Cameraland heeft een zeer uitgebreid gamma

Aanbeveling
jullie behoren tot de top 5 van gespecialiseerde winkels in fototechnologie en aanverwante artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne8888 21-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel gekocht. Had online een tas gezien die me wat leek, maar die bleek te klein. Een door de verkoper geadviseerde tas was helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht was beschikbaar.

Extra toelichting
Goed geholpen, fijne tas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews