Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1054 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nathalie peters koopmans 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb de aankoop in de winkel gekocht na veel leeswerk op internet

Service
super netjes geïnformeerd en geholpen aan nieuw speelgoed.

Assortiment
teveel keus haha zoveel prachtige dingen waar menig fotograaf van droomt.

Aanbeveling
ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, ondanks dat t best druk was super netjes geholpen en te woord gestaan.

Extra toelichting
super fijne winkel, met personeel die de moeite neemt om mensen te voorzien van uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

64Ron 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Jullie zijn inderdaad aan een verhuizing toe. Maakt alles overzichtelijker en zo zijn klanten gemakkelijker te bedienen.

Service
Ik kan me niet meer exact herinneren wie me hielp maar deze meneer heft echt verstand van fotograferen in de meest brede zin van het woord. Verplaatste zich prima in mijn fotografische creativiteit en zorgde voor passende oplossingen.

Assortiment
Assortiment is niet alleen groot maar ook veelzijdig. Er is voor iedere portemonnee een passende oplossing.

Aanbeveling
Behulpzaam personeel. Prettige benadering zonder hautaine houding. Je kunt er al wat leren door alleen al vragen te stellen. Een advies kan ook zijn dat het verstandig is ergens anders naar toe te gaan. Mijn winkel, ik kom graag terug.

Extra toelichting
Behulpzaam personeel. Prettige benadering zonder hautaine houding. Je kunt er al wat leren door alleen al vragen te stellen. Een advies kan ook zijn dat het verstandig is ergens anders naar toe te gaan. Mijn winkel, ik kom graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TC van Mourik 15-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
De zonnekap werd vlot geleverd en ik had zelfs de keuze tussen een demo model of een nieuwe wat zo'n 12 euro scheelde.

Aanbeveling
Ik heb ook een Canon G12 compact bij jullie gekocht. Kreeg een heldere uitleg en de prijs was ook gunstig tov andere leveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

duncan de fey 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site snel makkelijk duidelijk

Service
geleverd zoals gezegd

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding goede aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricG1970 15-01-2015

Algemene score

8,0

Gemak
online bestellen is eenvoudig en snel.

Service
in eerste instantie was het verkeerde product opgestuurd maar na een telefoontje was het de volgende dag alsnog in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem agogo 15-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is wat aan de trage kant, waardoor zoeken redelijk veel tijd kost.

Service
Vriendelijke medewerkers, zeer snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Zoals in bovenstaande items aangegeven, vriendelijke medewerkers en snelle verzending.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Birbo 15-01-2015

Algemene score

1,0

Service
Het product was op voorraad, op woensdag betaalt en pas op de woensdag een week later afgeleverd! Reden onduidelijk

Aanbeveling
Slechte ervaring, product werd niet op tijd geleverd en krijg geen enkele reactie op klachten

Review criteria:

Slecht

Reageer

Neeltje B 14-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Medewerkers dachten goed mee over alternatieven en gaven deskundig advies. Administratief werd het flexibel en snel opgepakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger0252 14-01-2015

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Het personeel is deskundig en behulpzaam. Het assortiment is bijna te groot. Ik kreeg relatief weinig inruil voor mijn oude camera, maar wat ik weer keurig vond is dat de UV filters van mijn lenzen 1 op 1 werden vervangen zonder extra kosten. Als je vervolgens op de website je ingeruilde producten terug ziet als tweedehands product met een prijs die meer dan twee keer zo hoog ligt als wat je kreeg bij de inruil, voel ik me daarin wel een beetje bekocht. Desalniettemin een tevreden klant en ik kom zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Nico Zomerdijk 14-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen. Alles in één bezoekje aan de winkel

Service
Uitstekend advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk121950 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Nog geen ervaring product te kort in huis

Assortiment
Jullie hebben alles

Aanbeveling
Vriendelijke vakkundige verkoper

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

gertje de meester 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Lens besteld. Helaas net niet wat ik ervan verwachtte. Levering was prima. Geretourneerd en alles netjes ontvangen zonder vragen. Zo hoort het.

Extra toelichting
Lens besteld. Helaas net niet wat ik ervan verwachtte. Geretourneerd en alles netjes ontvangen zonder vragen. Zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

GerardSchouten 13-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product uitzoeken op site (16-35 f4 Conon lens) en bestellen en betalen ging makkelijk met enkele kliks. Pakketje met product was 1 dag later in huis.

Service
Gewoon goed, eerst telefoontje gepleegd met wat vragen over service en garantie. Duidelijke heldere uitleg.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie vrijwel alles op fotogebied.

Extra toelichting
Goeie snelle service, lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciska Wynia 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle reactie op E-mails

Assortiment
primaassortiment

Extra toelichting
Dit was ( voor zover ik weet) de enige winkel die mijn oude camera wilde inruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 01 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat duidelijk op de website en is gemakkelijk te vinden

Service
De beloofde leveringstijd klopte precies. Geweldig!

Assortiment
Alles is goed verkrijgbaar inclusie bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Duidelijk een goede winkel, het is voor mij de tweede keer dat ik iets koop en ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marenne 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle service, vriendelijke klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben hassen 12-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
impecable

Service
exellent service

Extra toelichting
franchement vendeur tres serieux calite prix raisonable tres tres rapide j'ai de la chance de tomber par ce vendeur merci

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjopun 12-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Website niet echt handig voor mij. Bij een het klikken op volgende pagina moet ik ook zelf weer naar boven klikken, wat bij meeste andere websites automatisch gaat. Bovendien lijkt het dat item van eerdere pagina's herhaald worden.

Assortiment
Jullie lijken ook alles te hebben wat collega's ook hebben. Of alles op voorraad is heb ik niet gecontroleerd ;)

Aanbeveling
Tsja, waarom niet....

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rint 11-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben naar de winkel gegaan om er zeker van te zijn dat een gezocht product geschikt was voor mijn Canon camera.
Ik was toch in de buurt, dus dat kwam mooi uit.

Service
Het bleek dat het product niet geschikt was voor mijn Canon camera.
In de winkel werd mij een alternatief voorgesteld, dat draadloos en veel goedkoper was. Perfect!

Assortiment
Geweldig!

Aanbeveling
Ik beveel iedereen aan naar Cameraland te gaan vanwege de enorme service, kennis/vakmanschap en lage prijzen.

Extra toelichting
Perfect! Ik ga beginnen met Astrofotografie en zocht een programmeerbare sluiterontspanner met lange sluitertijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Jimmink 11-01-2015 In de winkel gekocht
Ik ken maar 1 filiaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel was erg druk

Service
Meteen het juiste advies

Assortiment
Pas één keer misgegrepen bij het aanschaffen van iets.

Aanbeveling
In Alkmaar en wijde omgeving geen winkel met meer kennis bij het voltallige personeel.

Extra toelichting
Buitengewoon ter zake kundige hulp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard1943 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info

Service
Goede adviezen

Assortiment
Ruime keus en fijne kwaliteit

Aanbeveling
Daar moet je geweest zijn

Extra toelichting
Nog nooit nee gekocht, altijd geslaagd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Roeper 11-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een klein stukje rijden, maar je kunt vervolgens wel gratis parkeren voor de deur. Als er al wachttijden zijn, zijn die acceptabel en er is sowieso altijd koffie. Uitproberen mag; ook buiten de deur.

Service
Er wordt door de mannen (en vrouw) van Cameraland.nl altijd meegedacht. Daarnaast doen ze voor trouwe klanten soms iets extra's. De inruilbedragen zijn ook interessant.

Assortiment
Je kunt natuurlijk voorafgaand aan je bezoek op de site kijken of datgene wat je wilt er is, maar zo niet, dan bestellen ze het en kun je het meestal de volgende dag al ophalen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel al jaren aan. Ik ben er tot op heden altijd naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd. Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Ik kom al jaren bij Cameraland.nl en heb inmiddels goede contacten met de eigenaar en het personeel. Ze kennen je daadwerkelijk en zijn altijd in voor een praatje. Alle aspecten waarop ze beoordeeld kunnen worden - gemak, service en assortiment - zijn meer dan voldoende. Als je in Noord-Holland woont, is er eigenlijk geen reden om niet hierheen te gaan; er kan geen andere winkel tegen Cameraland.nl op. De nieuwe winkel belooft nog veel meer gemak, waaronder het uitproberen van de apparatuur in de indoor studio.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hogendoorn 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden door de nieuwsbrief

Service
keurig verpakt

Assortiment
super groot en op voorraad

Aanbeveling
geen nee te koop op foto gebied.

Extra toelichting
goede winkel bereikbaar,en snelle levering na een web bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilissen Fotografie 10-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, helder..!!

Service
Na telefonische ondersteuning producten aangeschaft.

Assortiment
Breed assortiment..!!

Aanbeveling
Snelle levering,...doen wat ze zeggen..!!

Extra toelichting
Zie hierboven..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lili Marleen 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Daar ik in het buitenland woon is goed telefonisch contact essentieel. Cameraland is altijd snel bereikbaar .

Service
Personeel is deskundig en indien nodig wordt ik direct doorverbonden met een personeelslid die gespecialiseerd is op het betreffende terrein, dikke pluim voor Cameraland

Aanbeveling
Als zeer positief, ik ben lid van een fotoclub en heb nu al andere leden cameraland en hun goede service en groot assortiment aanbevolen en zal dit zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loukadesign 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gaat snel

Service
in een keer goed

Assortiment
leuke aanbiedingen en compleet

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wentink 09-01-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kreeg geen bevestiging dat de camera afgehaald kon worden in Alkmaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc from Belgium 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk om je bestelling in te geven.

Assortiment
Zeer goede prijs/kwaliteit

Extra toelichting
Bij de levering van de opnametent ontbraken 4 doeken. Na een telefoontje werden deze heel vlug nageleverd. Prachtige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lltrouser 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse1960 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goed bereikbaar, personeel oplossingsgericht

Assortiment
Heel ruim assortiment, men schakelt bij verkoop heel goed over naar het artikel dat bij je past.

Aanbeveling
Je wordt zeer deskundig geholpen en men neemt de tijd

Extra toelichting
Je wordt zeer deskundig geholpen en men neemt de tijd.Heel ruim assortiment, men schakelt bij verkoop heel goed over naar het artikel dat bij je past. winkel goed bereikbaar, personeel oplossingsgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van Halen 09-01-2015

Algemene score

10,0

Extra toelichting
snelle correcte levering van een boek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco007 09-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Ik zou de site bij elke fotograaf aanbieden

Extra toelichting
De site opbouw ziet er netjes uit, aanbiedingen zijn ook goed zichtbaar en makkelijk betaal systeem. Goede aftersales, mail wanneer pakket verzonden is en track en trace zijn ook perfect. Ook het pakket was goed ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoJim1969 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke foto's

Service
Snel besteld en geleverd

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

September1976 08-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site, bestellen ging snel en eenvoudig. Wel zou het fijn zijn als je bij de tweedehands objectieven op lensvatting zou kunnen zoeken.

Service
Top service. Camera was snel in huis en kreeg een mail met tracking code.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cafotique 08-01-2015 In de winkel gekocht
de Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De Selphy dozen waren uit het zicht geplaatst dus ik had ze bijna gemist.

Service
Er werd meteen gevraagd of we geholpen wilden worden en daarna kregen we prima advies over onze verdere aankopen. Alvorens af te rekenen checkte de werknemer nog even of ik wel de juiste dozen had gepakt.

Assortiment
Niet alles staat duidelijk zicht baar maar dat zal na de verhuizing wel beter zijn.

Aanbeveling
In de emails had ik gelezen dat er een verhuizingsuitverkoop zou zijn. Er werd slechts korting gegeven op het statief. Het zijn standaard lokkertjes maar ik word toch niet echt vrolijk als er niet eens 10 % vanaf gaat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

olymp 08-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik kwam voor een spiegelreflex en ik ben uiteindelijk weggegaan met een mirrorless camera. Zelf niet aan gedacht, maar ik ben er tevreden over. Ik kreeg goede uitleg over de werking en de verschillen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric1978 07-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Je wordt snel, vakkundig en uitgebreid te woord gestaan. Wel merkte ik af en toe dat de medewerkers hun persoonlijke voorkeur teveel voor lieten gaan en mogelijk minder goed oor hadden voor de wens van de klant

Assortiment
Alles is er. Nou ja, alles binnen redelijke grenzen dan. Het blijft een winkel natuurlijk. Wat er niet is, kan besteld worden.

Aanbeveling
Zie hierboven. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig. Nergens anders kan je op een zo vakkundige wijze een aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikos Leontaridis 06-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpectrumHolland 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dicht bij huis en professioneel en gedegen advies.

Service
Alle tijd genomen om ons te adviseren.

Extra toelichting
Prettige sfeer, veel tijd voor de klant en gedegen advies. Prijzen in vergelijking met internet aanbieders zeer concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJvM 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede combinatie van webwinkel en fysieke winkel die alles duidelijk goed op orde heeft, prettig om iets op website te kopen en in winkel te kunnen ophalen.

Service
Prettige deskundige en vriendelijke bediening, snelle reactie op vragen en opmerkingen, erg positief

Assortiment
Alles dat serieus de moeite waard is kan je hier vinden en het staat goed uitgestald.

Aanbeveling
Goede overallindruk en koopervaring, gekochte demo/tweedehands voldeed perfect aan de opgegeven kwaliteit, handige combinatie van webwinkel met fysieke echte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annalies 1957 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik kwam voor het eerst in de zaak aan de Hoef in Alkmaar.Had vlekken op de sensor van mijn camera die werden ter plekke verwijderd, terwijl de camera daar niet gekocht is.Top!!

Assortiment
Ik was voor het eerst in de zaak en ik was overdonderd door het grote assortiment.

Aanbeveling
Absoluut!!

Extra toelichting
Goede zaak, personeel dat weet waar ze het over hebben. Ik ging kijken voor een lens en mocht die meteen uit proberen op mijn eigen camera.En een zeer ruim aanbod voor veel merken aan alles wat met fotografie te maken heeft. Ga er zeker weer heen voor eventuele andere foto benodigdheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera11 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Woon zelf in Haarlem en omgeving dus het is even half uurtje rijden, maar de moeite waard.

Service
Ik werd snel te woord gestaan en men nam alle tijd voor me.
Ik twijfelde over aankoop van een bepaalde camera en uiteindelijk heb ik een goede keuze kunnen maken nav alle informatie en tips die ik heb mogen ontvangen.

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken, maar voor het Nikon assortiment waar ik in geinteresseerd was, leek het mij erg compleet!

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en vind het de 30 minuten autorijden naar Alkmaar meer dan waard!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan1959 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel in Alkmaar is prima bereikbaar. Je kan gratis parkeren voor de deur

Service
Ik heb duidelijk gezegd wat voor camera ik ongeveer wilde hebben en de verkoper heeft met daar heel vriendelijk en kordaat mee geholpen. Heeft ook niks opgedrongen of zo.

Assortiment
Wat ik zocht was er dus, maar de rest van de winkel heb ik amper bekeken.

Aanbeveling
Ik werd zeer goed geholpen zonder dat iemand me iets probeert op te dringen.

Extra toelichting
Ik ben blij dat ik naar de winkel gegaan ben. Persoonlijk contact gaat me beter af dan het zelf moeten uitzoeken op internet of zo. Toen ik drie dagen later een vraag had over de werking van de camera werd ik ook zeer vriendelijk te woord gestaan en is mijn 'probleem'opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijntje07 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alle tijd en meedenken van de verkoper

Assortiment
alles in voorraad,zodat het in de winkel geprobeerd kan worden.

Aanbeveling
niet voor de eerste keer een hele goede ervaring,en die draag ik graag naar anderen uit.

Extra toelichting
vooral het goede advies en meedenken. absoluut niet "hoe smeer ik het duurste aan, maar meer van waar heeft de klant het meeste aan ".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud v. E. 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelf nauwelijks hoeven denken welke verrekijker ik zou nemen. Veel kijkers geprobeerd tot er tenslotte 1 overbleef.

Service
Werden zeker wel 10 kijkers klaar gezet. Kreeg ruimschoots de tijd om ze te proberen.

Assortiment
Veel kijkers op voorraad.

Aanbeveling
Goed indruk gekregen van Cameraland, was de eerste keer dat ik hier iets kocht. Zal zeker bij een volgende keer aan deze winkel denken.

Extra toelichting
Zie de voorgaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Adri 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
betere/uitgebreidere zoekoptie (geavanceerd zoeken) zou erg nuttig zijn, bv onderscheid maken tussen artikel/typenummer en omschrijving. als ik bv zoek op 3D, dan zoek ik op producten met 3D functionaliteit en niet op alle producten met toevallig 3D in het typenummer (dat zijn er nml heel veel ;-). verder prima tevreden over de site.

Service
soms erg druk en daardoor wat chaotisch in de winkel; ben daarom erg benieuwd naar de nieuwe winkel. verder gewoon prima!

Assortiment
'bijna' alles is wel te vinden bij cameraland en tevens veel op voorraad.

Aanbeveling
ben al lange tijd regelmatige klant en over het geheel zeer tevreden, eigenlijk geen negatieve ervaringen te noemen...

Extra toelichting
zie mijn motivatie bij de individuele vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann49 06-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Actuele website. Zeer overzichtelijk. Klein verbeterpuntje: de filters werken met een "drop-down" menu. Indien een ander onderwerp wordt gekozen, verschijnt direct een volledig overzicht, zodat het filter opnieuw moet worden geopend. Valt op omdat zoekresultaten zeer snel op het scherm verschijnen.

Service
Veel kennis van zaken. Men geeft prima adviezen.

Assortiment
Ongelooflijk breed en diep assortiment. " Ze hebben alles!".

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Een prima winkel met bijzonder groot assortiment. Je wordt vriendelijk geholpen door mensen die hun vak uitstekend verstaan, waardoor je altijd tevreden het pand kan verlaten. Een "Grote Aanrader"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G-Man1959 06-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Voor 21:00 uur besteld is niet (zeker) volgende dag in huis. Bij mij zat er nog een dag tussen. Geen probleem, maar zet het dan niet op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke_2015 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website over zowel de producten als de klantenservice, je ontvangt een e-mail met bestelbevestiging en vervolgens een verzendbevestiging.

Assortiment
breed assortiment en veel op voorraad, voorraadstatus is up to date, goede prijs.

Aanbeveling
snelle levering (volgende dag), goede prijs, ben zeer tevreden over de winkel en de camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAW van Niel 05-01-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks alle drukte een persoonlijk advies op maat.

Op loopafstand van station.

Aanbeveling
Voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews