Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1029 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loek Molmans 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede webside en eenvoudig te bestellen.

Service
Werd keurig gebeld toen bleek dat het bestelde artikel toch niet op voorraad lag en de levering twee dagen later zou worden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon gebaseerd op mijn eigen ervaring

Extra toelichting
Het gemakkelijk opzoeken op de website, overzicht en vergelijking gemak met andere modellen van dezelfde fabrikant. De persoonlijke benadering toen iets dreigde fout te gaan, betalingsgemak via Ideal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge78 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken.
Duidelijke site
Super advies

Service
Goed advies. Goed meedenken. Ook voor tweede hand spullen van wat lager bedrag alle tijd en service.

Aanbeveling
Kreeg in deze winkel dan ik had verwacht. Super goed geholpen. En met 'n super cadeau en deur uit. Voor 'n sinterklaas cadeau zeer goed geslaagd.

Extra toelichting
Mooie camera gekocht voor beginnende fotograaf van tien jaar. Zo mooi en netjes. Helemaal compleet. Heeft niet eens door dat hij tweedehands is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoskeBoske 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk bestellen via de website ;D

Service
besteld - verzonden en de volgende dag binnen, prima service toch.

Assortiment
Zeer, zeer ruim aanbod van artikelen. Voor elk wat wils

Aanbeveling
Goede winkel met prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie van de ven 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb het boek Afrika together besteld en had hem de volgende dag al binnen. Terwijl hij boek op heel veel sites niet besteldbaar was. Dus heel erg fijn dat dit zo snel ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els2012 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk, bestellen ook eenvoudig. Geen enkel probleem gehad

Extra toelichting
Snelle levering. Met de service dus nog geen ervaring. Allses was zo goed dat er geen reden tot klagen of vragen was. Duidelijke website, ruim assortiment. scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne van der Meer68 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik hoefde de deur niet uit.
Ik wist al wat ik wilde hebben.

Service
Goed.
Het was 2 dagen later in huis.

Assortiment
Jullie hebben wel een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Voor advies en kennis zou ik andere zeker naar jullie toe sturen.
Maar met sommige producten zijn jullie een stuk duurder dan andere en als je dan weet wat je wilt denk je toch aan je eigen portemonnee.

Extra toelichting
Een keurige zaak waar je goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanwillem1954 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezellige winkel

Service
Tevreden over kennis

Assortiment
Je kijkt je ogen uit wat er allemaal ligt enstaat

Aanbeveling
nette behandeling, goeie uitleg en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1959 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is hartstikke handig. Heel duidelijk.

Service
Heel goed. Keurig verpakt ontvangen en volgens afspraak.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpr.duiker 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering, de volgende dag geleverd. Ondanks verzending naar buitenland.

Extra toelichting
Supper snelle levering, daags nadien. Alleen jammer dat de verpakking beschadigd was. Had terugzend indien toch niet juist iets moeilijker gemaakt, maar werkt perfect. Zoals aangekodigd op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lestou 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Assortiment
Alle benodigdheden voor fotografie zijn aanwezig en goede filters om te zoeken

Aanbeveling
Bestelling zonder problemen doorlopen en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

starbal 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de complete service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijkje 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Service
Als iets niet naar tevredenheid is kun je het altijd terugsturen zonder een enkel probleem

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
Goede winkel ruim assortiment en een goede kwaliteit en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jicho 04-12-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Makkelijk en eenvoudig bestellen, mis alleen de mogelijkheid om de status van verwerking van mijn bestelling te kunnen volgen. En het versturen van alleen een zonnekap in een bubbel envelop is een puntje van verbetering. Als zo'n plastic dingetje klem komt te zitten tussen een paar dozen is het zonnekap puzzel... (was gelukkig niet het geval :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ik1964 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel een duidelijk overzicht krijgen van de aangeboden producten, met de links naar de gebruiksaanwijzingen.

Service
De bestelling en de levering zijn zeer goed verlopen.

Assortiment
Er is een ruime assortiment voor elke camera in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe Huizenga 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk om iets te bestellen

Extra toelichting
Benzeen tevreden over het ontvangen artikel ,snel en op tijd geleverd. Zeer tevreden over jullie nieuwsbrief en web site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Kaandorp 04-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar, makkelijk parkeren

Service
prima uitleg

Assortiment
royale keuze

Aanbeveling
prettig ontvangen en geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Verlijsdonk 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk op de website rondsurfen en bestellen

Service
Prima, dag later in huis

Assortiment
erg uitgebreid alles wat een amateur/professional nodig heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferencz48 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef de deur niet uit

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne.barneveld 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Voldoet aan de service en gemak die je van een online winkel mag verwachten: ruime keus, makkelijk manoeuvreren en betaalgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cvdbro 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag online bestellen , maar bij je thuis. zelfs in België.

Service
vandaag online bestellen , maar bij je thuis. zelfs in België.

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorrzy 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
veel keuze voor amateur en semi pro

Aanbeveling
meer keuze dan in een andere online shop zoals bv bol.com

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

juf Rita 03-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Professioneel, uitstekende retoursprocedure, prettige medewerkers, je wordt serieus genomen, er wordt meegedacht!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ik heb de winkel nu al aanbevolen, waar kun je nog terecht voor een retoursprocedure waar je het resterende bedrag gewoon terug ontvangt als de tweede keuze goedkoper is. Klasse!

Extra toelichting
Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remon vd zwaag 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is helemaal ok, maar als je op je telefoon kijkt kun je niet inloggen om te kijken hoe het met je bestelling is.

Service
gewoon goed en netjes ook als je belt om een klein iets

Extra toelichting
jullie hebben een goede winkel en mooie prijzen. niets over klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Sparendam 03-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk binnen lopen. Geen verplichting tot koop terwijl er alle tijd genomen wordt voor verstrekken van informatie of het aanhoren van de ervaring. Er is voldoende personeel en als er soms een wachtrij staat, neemt je die 5 minuten wachten voor lief.

Service
Bij vragen naar een 2e hands lens werden er drie getoond. Op de vraag of er ook ingeruild werd, werd positief geantwoord en zelfs een inruilbedrag genoemd. Ik ging uit van een hogere inruil bij een duurdere lens maar een week later werd mijn inruillens gecontroleerd en in orde bevonden. Bij aangeven dat er al een bod was genoemd door een andere medewerker werd dit zonder wikken of wegen overgnomen, zelfs bij de aanschaf van een goedkopere lens. Bij het proppen van mijn lens in mijn cameratas werd opgemerkt dat de ritsen van mijn tas onder spanning kwamen te staan. Zonder bijbetalen kreeg ik een lensbag. Vind ik klasse service. Wat ik ook ervaar als goede service is het (digitaal) reserveren van een artikel.

Assortiment
Het assortiment is super. Je kunt werkelijk van alles op foto en film gebied vinden. Zowel nieuw als 2e hands. Ik heb er geen ervaring mee maar ik denk dat als er iets niet is, Cameraland er alles aan zal doen om het zsm te leveren. Zoals een medewerker zei; "Het gaat ons niet om de commercie maar om de service en het opbouwen van en tevreden klantenbestand." En zo voelt het ook.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring (zie boven) spreekt het voor zich dat ik Cameraland aanbeveel bij kennissen, vrienden en familieleden. Een organisatie die het aloude klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Een bedrijf die open en eerlijk zaken met je doet. Een winkel waar het makkelijk binnenlopen is en waar ze de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Zie de toelichtingen bij bovenstaande onderwerpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 171 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
(bijna)Altijd open en gemakkelijk parkeren

Service
Altijd deskundig advies en op voorraad wat ik nodig heb

Assortiment
Ik kom nooit voor niks, altijd op voorraad

Aanbeveling
Deskundig advies,goede aanbiedingen,dus altijd naar toe gaan en teleurstelling vermijden

Extra toelichting
een winkel met vriendelijk en deskundig personeel die eigenlijk altijd alles op voorraad hebben wat ik nodig heb zoals nu een omkeerring voor mijn Canon lens zodat ik goedkoop aan een macrolens kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Schoenaker 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk om via de pc een boek te bestellen

Service
het boek is de volgende dag al afgeleverd sneller kan niet

Assortiment
alles wat je wilt qua produkten kun je bestellen.

Aanbeveling
altijd omdat het echt top is

Extra toelichting
was heel erg verrast door de eenvoudige manier van bestellen en dan ook de prettige wijze van aflevering al de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marky1965 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat soepel

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnt de Gier 02-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Items in voorraad, altijd mogelijk ter plaatse te testen

Service
Uistekende motivatie en toelichting op de mogelijkheden en verschillende keuzes

Assortiment
Ongelooflijk veel voorraad in de winkel, van elk artikel is wel een item op voorraad

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen, de verkoper neemt er nog ouderwets de tijd voor de klant. De koffie was ook uitstekend

Extra toelichting
Kundig advies, duidelijk ervaringsdeskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stouten 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P. van Doorne 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke ligging aan de rand van de stad met prima parkeergelegenheid.

Service
Elk personeelslid bleek deskundig te zijn. Men ging net zo lang door met het zoeken naar een fout totdat het probleem was opgelost.

Assortiment
Alles wat je maar kunt bedenken is in voorraad en de werking wordt door het personeel goed uitgelegd.

Aanbeveling
Waar vind je elders zulke deskundige service?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Zanten 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je kan achter je computer rustig kijken, wat je zoekt.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
De bestelling is zonder problemen verstuurd en op tijd en goed verpakt aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Shaggy13 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Camera gekocht. Moest knopje vervangen worden en kreeg leen toestel mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evard Tiggelman 02-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website met veel informatie waardoor ik mijn keuze makkelijk kon maken

Service
goed te woord gestaan mijn vragen werden gelijk ingevuld ondanks dat de winkel vol stond met wachtende mensen.

Assortiment
nog nooit een fotowinkel gezien die zo vol stond met cameras, objectene andere zaken.

Aanbeveling
Goede winkel maakt waar wat er op de website stond en er werdt uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen en vragen te beantwoorden.

Extra toelichting
Goede winkel maakt waar wat er op de website stond en er werdt uitgebreid de tijd genomen om mij te helpen en vragen te beantwoorden.Er werdt mij extra tijd gegeven om een artikel te reserveren welke ik graag wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

softie98 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot bestelsysteem

Service
Snelle levertijd

Assortiment
Prima assortiment. Goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Huiskes 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling ging heel gemakkelijk. Alles functioneerde. Goede website

Service
Snelle levering. Het bestelde fotoboek was goed verpakt en zonder deuken of andere beschadigingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGMC 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden met duidelijke afbeeldingen.

Service
Product werd de volgende dag al geleverd waarbij het goed beschermd was ingepakt.

Assortiment
Ik wist precies wat ik zocht daarom heb ik niet het gehele assortiment bekeken maar leek mij wel volledig.

Aanbeveling
Door de snelle levering en de zorgvuldigheid waarmee het bestelde product was ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma-Jos 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webshop overzichtelijk en bestelling is makkelijk,
creditcard betaling zonder toeslag

Service
vlotte bestelling en goede info hierover

Assortiment
ruim assortiment en goede prijs

Aanbeveling
alom tevreden

Extra toelichting
totaal een goede beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBerkhout 01-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vriendelijk bediening en niet opdringerig

Assortiment
Ik ben een leek en dan is jullie assortiment voor mij al erg snel groot.

Aanbeveling
Mensen die er verstand van hebben en je goed helpen.

Extra toelichting
Niet alleen een camera verkopen maar ook nog als laatste roepen. Als er iets is, gelijk komen. We leggen het graag nog een keer uit. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

visser68 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ging iets fout bij mij, maar door de helpdesk helemaal uit de problemen geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Video Dude 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb alleen de aanbiedingen bekeken, zag meteen iets dat ik wilde kopen en dat ging heel gemakkelijk.

Service
Snelle verzending en geen verzendkosten!

Aanbeveling
Mijn bestelling ging prima dus als het altijd zo is heb ik geen aanmerkingen dus zou ik het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja321 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als jullie een vestiging in Haarlem openen krijgen jullie een 10!

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, prijsgarantie zou het een 10 maken .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold von Durn 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Van mijn digitale spiegelreflex was het scherm defect. In plaats van een nieuwe camera (daar kwam ik voor) werd er een zelfde type tweedehands camera aangeboden voor een zeer goed prijs. Dat was voor mij perfect. Mooie winkel in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harimach 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon top

Service
supper

Aanbeveling
zeer goed service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Perijn 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was lastig om een geheugenkaart te selecteren mbv mijn Chrome browser

Service
Netjes op tijd de volgende dag geleverd. Helaas geen informatie over het tijdstip van levering van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wasstritje67 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige website

Service
snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
adviseer ik aan andere

Extra toelichting
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Sturkenboom 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis! Hoef niet eens de deur uit.

Service
Altijd bereid per telefoon een goed advies te geven. Reakties per mail supersnel en korrekt!

Assortiment
Tot nu nog alles op voorraad wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gewoon snel, gemakkelijk, veilig en betrouwbaar.

Extra toelichting
Motivatie staat hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter de Belg 30-11-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke site

Service
Ik kocht een Sony A7 met een extra batterij, maar ik werd niet verwittigd dat er geen aparte oplader bij de camera zit. Nu kan ik enkel batterijen laden die in de camera zitten. Ik bestel wel nog zo'n oplader, maar het is wel zonde van het extra transport.

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jps71 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top store met goede ondersteuning en ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameravrouw1 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede uitleg. Alle vragen werden beantwoord.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Goed geholpen, aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

taurusandeagle 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zelf afkomstig uit België en de winkel in Harlem is dus te ver voor mij. Cameraland heeft een gebruiksvriendelijke website maar ik makkelijk mijn gading kan vinden.

Service
Bij het plaatsen van de bestelling week de webshop-prijs af van de check-out-prijs. Ik heb hiervoor telefonisch contact opgenomen. Zeer hulpvaardig en op het gemak.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Heb ook de indruk dat dit dagelijks wordt bijgewerkt.

Aanbeveling
Heel tevreden van de service en online assortiement.

Extra toelichting
Klein minpuntje: Bij levering van mijn 2dehands Canon EOS 5D Mark II Body bleek wat stof achter het schermpje (display) te zitten. Misschien iets dat ik ineens ter plekke had laten behandelen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews