Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1111 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

84 20-11-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Mijn dochter heeft daar goede ervaring Mee

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig

Extra toelichting
Vakkundige verkopers Scherp geprijst Goede keuze mogelijkheden van vele merken. Daarom ga ik naar de winkel je kan met alle vragen terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stijnus 19-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ontzettend prettige rustige service.nemen de tijd voor je en proberen iets te zoeken dat bij je wensen past; niet zozeer wat het meeste zal opleveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper Bart 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Er bleek, achteraf, vuil op de sensor te zitten. Dit is keurig schoongemaakt.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundige service, er wordt goed meegedacht.

Extra toelichting
Na een ongeluk met mijn oude camera heb ik een zeer mooie 2de hands body kunnen aankopen. Ik ben hier zeer tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MariaClara 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
moeilijk te zeggen, ik heb de camera nl in de winkel gekocht.

Extra toelichting
Je wordt in de winkel goed te woord gestaan door mensen die verstand van zaken hebben. Ik had de indruk dat de medewerker een klantvriendelijkheidtraining had gevolgd. Op zich prima, maar dat komt bij mij wel een beetje kunstmatig over.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

CAVS 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Om een voorbeeld te geven: neem de camera maar mee naar buiten dan kun je er een paar foto's maken.

Service
Zal nog moeten blijken in de toekomst.

Assortiment
Ik denk dat ze alles hebben op cameragebied, daarom ben ook naar Alkmaar gegaan en kwam ik thuis met het gene wat ik hebben wilde.

Aanbeveling
Goede, professionele bediening.

Extra toelichting
Goede uitleg, mogelijkheid om camera uit te proberen en een goede inruilprijs voor de oude apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cees en betty 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
concrete informatie en hulp bij het zoeken naar een geschikte camera

Assortiment
voldoende keue om een goede beslissing te kunnen maken

Aanbeveling
vriendelijke en proffesionele verkoper

Extra toelichting
ik heb niet online gekocht maar in de winkel te Alkmaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laquoiy 18-11-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel veel goede producten. Jammer was het objectief dat ik in het internet gezien heb toch niet in de winkel te kopen.

Service
Heel sympathieke en competente verkoper!

Assortiment
CF karten heeft de winkel niet erg veel, maar andere producten wel.

Aanbeveling
Service is uitstekend en professioneel. Veel producten ook in de winkel in Amsterdam.

Extra toelichting
Ik was heel tevreden met de service en het objectief die ik voor mijn camera gekocht heb. Ook de prijzen zijn goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peillood 18-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren en voor de deur, eventueel gewoon thuis online bestellen

Service
Vriendelijk en proffessioneel, kennis van zaken

Assortiment
meer dan je verwacht van een "gewone" dozen duwer (online shopping)

Aanbeveling
in alles met kop en schouder bovend de rest uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-Enschede 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke bestelprocedure, goed advies per telefoon gehad, goede service.

Service
Goede snelle service.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Prima snelle service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob geldhof 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het blijft zoeken zonder iets ter plaatsen te kunnen proberen of te kunnen beoordelen,maar dat zal eigen zijn aan Internet aankopen

Service
Wat beloofd is nagekomen. Perfecte service

Aanbeveling
Service en betalingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager1174 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, makkelijk parkeren en goed bereikbaar

Service
Heel gastvrije indruk en werd snel geholpen. Kennis en kunde is duidelijk aanwezig. Volgende keer hoop ik dat er iets meer wordt doorgevraagd, ook al leek in mijn keuze al te hebben gemaakt.

Assortiment
Ik krijg de indruk dat alle meest gangbare producten aanwezig zijn. De winkel staat namelijk vol.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde aanwezig, aardige mensen en zeer behulpzaam

Extra toelichting
Ik ben vaker in jullie winkel geweest enkele vrienden en kennissen hebben jullie aanbevolen eens naar binnen te gaan. Jullie zijn vriendelijk, gastvrij, hebben veel kennis en ervaring. Ik ben goed geholpen. In mijn vak is het belangrijk het juiste product bij de juiste klant te adviseren. Ik denk zeker dat ik een goed product heb gekocht. Ik weet alleen niet zeker of een flitser met een lager of hoger richtgetal ook goed bij mij had gepast. Dat had de verkoper door kunnen vragen. Des al niettemin ben ik wel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peekaa5 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de zoekfunctie direct gev onden en met een paar simpele stappen de koop gesloten en betaald.

Service
Gratis verzonden en belofte van volgende dag in huis keurig waargemaakt. Helemaal top!

Aanbeveling
Zie motivatie bij gemak en service.

Extra toelichting
Artikel was in voorraad, gemakkelijk gevonden op de site, gratis verzonden en als beloofd de volgende dag in huis. Meer kan je als klant niet wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Ekhart 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Begeleiding steeds met persoonlijke aandacht

Service
Over fotograferen weten ze alles en leggen het uit rekening houdend met de kennis die ik heb.

Assortiment
Een groot, volledig assortiment en met professioneel advies maakt de juiste keuze van mijn camera mogelijk.

Aanbeveling
Fotograferen is niet zo maar wat. Deze winkel met diepgaande kennis van zaken was mij aangeraden en ik zal dat ook weer anderen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouburg 16-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, snelle en correcte communicatie

Service
ruilen geen enkel probleem, geen extra kosten, hulde

Assortiment
indrukwekkend als je ziet wat er in de winkel aan assortiment in voorraad is

Aanbeveling
alles wat belangrijk is, is goed geregeld: assortiment, deskundige hulp, prettig geprijsd, soepele voorwaarden

Extra toelichting
meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart H 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben al sinds de "fotokiekie" tijd een uiterst tevreden klant. Men neemt altijd ruimschoots de tijd om alle vragen te beantwoorden en men geeft goede adviezen. Kortom: de mensen bij Cameraland zijn echte meedenkers. Het is een winkel waar men nog tijd en aandacht voor de klant heeft. En is er iets niet naar wens dan wordt er altijd naar een oplossing gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiluresTeamHolland.com 15-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een winkel waar niets ontbreekt shopt erg prettig.

Service
Tijdens de aankoop van mijn camera had ik nog wat specifieke vragen mbt flitsers en lenzen, hierop werd ik op diverse opties gewezen die gelijkwaardig of beter waren dan de Canon producten. Dat ervaarde ik als erg prettig.

Assortiment
Er ontbreekt werkelijk waar niets in deze winkel, alles op voorraad in alle aspecten waar men voor wil komen.

Aanbeveling
De drukte van klanten in de winkel verbaasde me in eerste instantie enorm op een gemiddelde doordeweekse dag.
6 personen die voor mij aan de beurt waren en binnen 10 minuten werd ik vakkundig geholpen en op diverse kostenbesparende opties gewezen mbt accesoires voor mijn spiegelreflex camera, zonder kwaliteit in te boeten. Deze werd in duidelijke en begrijpbare voorbeelden vertaald en ook voor een beginnende fotograaf of een leek is dit erg prettig winkelen.

Extra toelichting
Een fantastische winkel met een gigantische keuze aan producten. Wat mij het meest aansprak is de service en de kennis van het personeel mbt de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 44 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
redelijk makkelijk te vinden op internet, werd via mijn zoektocht naar cameratassen meteen naar deze site geleid.

Service
de enen dag besteld de volgende dag in huis. Ook vragen en opmerkingen worden (telefonisch) prima afgehandeld

Aanbeveling
Mensen houden zich aan hun afspraak en retourneren, c.q. ruilen is altijd mogelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande omschrijvingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffry Tanahatoe 15-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
De telefonie vond ik wat minder. Ik belde kennelijk na de sluitingstijd. Ik heb bijna 15 minuten aan de lijn gestaan tot ik besloot om de telefoon op te hangen, terwijl een engels sprekende dame constant zegt dat ik de eerste bent om geholpen te worden

Service
Service via de mail is correct

Assortiment
Is aanwezig wat ik zocht. Het is alleen jammer dat het niet in de buurt van Amsterdam was. Das was ik graag naar de winkel gegaan om zelf te bekijken

Extra toelichting
Over het algemeen geef ik er een klein 8 voor

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

naam 2307 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er werd alle tijd voor mij genomen en werd mij duidelijk uitgelegd wat ik wou eigenlijk niet kon met een zeer duidelijke uitleg

Service
Ook omdat ik mijn camera mee had genomen kon ik diverse dingen uitproberen.

Assortiment
Is bijzonder groot, dat viel ook al duidelijk op bij binnenkomst.

Aanbeveling
Als men van fotograferen een hobby wil maken, zou ik zeker cameraland aanraden omdat de verkopers de juiste camera aan de klant willen verkopen en het niet hun dan niet uitmaakt of het een camera van 800 of 50 euro wordt. als de klant maar tevreden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

profotomedia 13-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Bij occasions kun je niets selecteren. je moet de hele lijst door. Heel erg lastig

Service
In de winkel wordt je niet gezien. Of beter wel gezien maar niet te woord gestaan. Onderling (vakantie)foto's bekijken door personeel is belangrijker dan klanten helpen.
Online heb ik geen ervaring met de service

Aanbeveling
Online prima, fysieke winkel mijden. Zie boven en nu moet ik 50 tekens vullen blablabla

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

sebastiana44 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan camera bekijken in de winkel

Service
fantastisch geholpen door zeer vriendelijk personeel

Aanbeveling
goede service en vakbekwaam personeel plezier om door geholpen te worden!

Extra toelichting
ik had moeite met het uitzoeken van de voor mij goede camera en ik ben daar prima bij geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohan86 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel, makkelijk bereikbaar en voor de winkel parkeren

Service
Meteen bij binnenkomst een vriendelijk welkom, geen bullshit verhaal.

Assortiment
Diverse merken, ruime range en jong gebruikt en nieuw!

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henwil 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede adviezen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jip&janneke 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site CF 64GB aangeklikt om te bestellen. In het scherm erna kreeg ik CF 128GB. Dit is niet wat ik wilde bestellen en aangeklikt had. Verwarrend. Met hulp van de helpdesk kwam ik er achter dat er rechts onder een menu zit om alsnog 64GB aan te klikken. Zonder deze hulp was ik afgehaakt.

Service
Vroeg hulp aan de helpdesk bij het bestellen. Kreeg de eerstvolgende dat direct een telefoontje met de benodigde tip. Snelle, kort maar krachtig en juiste service dus.

Assortiment
Kon alles waar ik naar op zoek was bestellen bij Cameraland waar dat bij andere sites niet mogelijk was.

Aanbeveling
Ben tevreden over de service en snelheid. Ook voor producten die niet direct op voorraad zijn.

Extra toelichting
Een wijziging in de site om het gebruikersgemak te vergroten en de rest niet veranderen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeemeerman 11-11-2014 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Prima men heeft de tijd voor je

Assortiment
Vind ik top veel is op voorraad.

Aanbeveling
Zie vorige punten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judy28 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfect

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ambags-fotografie 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voel me op me gemak, goede service

Service
ze helpen je met de juiste advies en daar hou ik van

Assortiment
te veel voor mijn portemonee

Aanbeveling
goede service en klantvriendijkheid ga er graag naar terug

Extra toelichting
10++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansRock 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon goed te gebruiken website

Service
Bij melding van verkeerde inhoud van het doosje (da's nou weer jammer ...) werd direct een nieuw kabeltje in een enveloppe op de bus gedaan.

Assortiment
voor mij goed genoeg.

Aanbeveling
Al gedaan :-))

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.H.W. Bosch 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel en een duidelijk overzicht

Service
prima, direct een bevestiging met codering en je noemt de code en het wordt gepakt.

Assortiment
Gigantisch! en straks nog meer ruimte voor nog meer mooie zaken.

Aanbeveling
Een zeer groot assortiment, deskundig personeel.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkenbosch 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede service en snelle levering

Service
Ook telefonisch goed geholpen,daarna snelle levering

Assortiment
Alles is vlot leverbaar

Aanbeveling
Heb al een paar vrienden attent gemaakt op Cameraland

Extra toelichting
Ben al meerdere malen prima geholpen ook met een camera en met lenzen en statieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kling 10-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alle aandacht voor d eklant bij de verkoop

Assortiment
Heel veel keus in de winkel

Aanbeveling
Ga voor aankoop ondersteuning naar de winkel

Extra toelichting
Aardige verkopers en met veel kennis over het product Geen opdringerige verkoop techniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van AKEN 10-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak om via internet een offerte aan te vragen voor inruil. Men vertrouwd de kant die de opgave doet. Ook op internet wordt het brede assortiment getoond.

Service
Door zeer brede kennis van de medewerker krijg je een zeer goed gevoel. Snelle reactie op een email waarin ik aangaf dat het cerificaat voor het 2e jaar garantie bij Nikon ontbrak. De volgende dag had ik het certificaat al in mijn bezit

Assortiment
Er valt weinig te motiveren. Als je de winkel binnenkomt dan staat daar een assortiment dat vind je nergens.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Prijzen zijn goed, worden aangepast aan concurentie. Vriendelijkheid, tijd nemen voor de klant. Komt in zijn geheel klantvriendelijk over. Veel kennis aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cisb 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van te voren mailcontact, voordat we t ophaalden. Super handig.

Service
Netjes en snel antwoord op de mail.

Assortiment
Volop keuze. Keek m'n ogen uit in de winkel.

Aanbeveling
Had m ook via via gekregen.

Extra toelichting
Nog maar net bezig met fotografie, maar ga zeker nog een keer langs. Bedankt voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenHermkens 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kwam enkel voor een batterij maar er was alle rust en tijd om allerlei soorten lenzen voor mijn Panasonic GM1 te bekijken en testen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marybrunssum59 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke, goede website waar het zoeken naar een product eenvoudig is gemaakt.

Service
Direct na betaling is de lens verzonden zodat ik deze de dag erop al had. Ook op emails werd snel en goed gereageerd.

Assortiment
Niets mis mee en niets gemist ;-)

Aanbeveling
Ik zal Cameraland zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Cameraland is betrouwbaar, goed gesorteerd en heeft goede tweedehands produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haest 09-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na onderzoek op website naar de winkel in Alkmaar gegaan, waar ik uitstekend ben voorgelicht over de camera, waar ik mijn oog op had laten vallen.

Assortiment
Voor zover ik kon beoordelen, is er een bijzonder grote sortering aanwezig. De door mij gewenste camera was in voorraad, en kon ik meteen meenemen.

Aanbeveling
Vanwege de service en grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groeter klant 09-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles bij de hand

Service
Verstand van zaken

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goed bereikbaar , behulpzaam en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mors1966 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aace 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Levertijd wat exact zoals gesteld. De lens was netjes verpakt en op tijd binnen.

Assortiment
Erg uitgebreid en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede winkel, snelle levering. In het verleden heb ik contact gehad om informatie in te winnen en ook toen ben ik netjes en snel geholpen dus ook voor persoonlijke service zit je hier goed.

Extra toelichting
Zie de uitleg bij de scores.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Birsak 09-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik besteld heb,ook bij andere aanbieders bekeken. Bestel procedure gemakkelijk en alles op tijd ontvangen

Service
Heb wat vragen over het ontvangen artikel, werd kort daarna teruggebeld met het antwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A. Cserép 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit thuis rustig alles kunnen bekijken en kiezen

Service
Na de keuze alles snel geregeld

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Voor elke fotograaf die snel en gemakkelijk iets wil kopen

Extra toelichting
Prima winkel.Overzichtelijk en snel bediend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvette_canon6d 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prettig geholpen, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Meintjens 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en genoeg aandacht gekregen.

Service
Soepele behandeling bij retourneren van verkeerde aankoop (mijn eigen fout)

Assortiment
Nog niet veel ervaring mee, maar ziet er veelbelovend uit.

Aanbeveling
Door de weinige maar goede ervaringen, zou ik uw winkel graag bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
De laatste jaren een goede indruk van de winkel gekregen. Tot nu toe alleen wat kleiders aankopen bij u gedaan, maar de nabijheid van uw winkel en de service, zullen mij bij toekomstige grotere aankopen naar uw winkel leiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marceldekler 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en goed bereikbare winkel

Service
Eerlijke verkoper en goede service. Denkt mee en is niet opdringerig. Ben erg tevreden met de aankopen.

Assortiment
Zou niet weten wat er nog meer bij kan. Alles is op voorraad en inkoop van 2e hands spullen is ook met een eerlijke prijs. Hierdoor veel keuze voor de klant, meer dan bij de concurrentie.

Aanbeveling
Voor als je goede service wil, met een eerlijke prijs en goede tips

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mast01 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel producten op een klein oppervlakte

Service
eerlijk advies zonder winstoogmerk

Assortiment
kleine winkel maar veel voorraad

Aanbeveling
winkel waar je fijngeholpen kunt worden als semi/proff. fotograaf

Extra toelichting
fijne winkel met een luisterend oor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edward de bruyn 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte website, makkelijk om artikels terug te vinden

Service
Uitstekend, vlugge levering

Assortiment
Alles terug te vinden wat je nodig hebt

Aanbeveling
Zonder enig probleem een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie berkers 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is klein stevig en een geweldig statief voor macro

Service
Binnen twee dagen in huis keurig verpakt in een doos.

Assortiment
Volop keuze en zal zeker weer iets bij jullie kopen

Aanbeveling
Voor de snelle service en goed spul.

Extra toelichting
Geweldige service, snel in huis en degelijk materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa24 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niks via de website besteld maar gewoon naar de winkel gegaan. Ik ben daar hartstikke leuk geholpen en werd geadviseerd wat voor mij de beste keuze zou zijn naar mijn wensen.

Service
Werden snel geholpen, nam de tijd voor ons en mochten verschillende camera's proberen.

Assortiment
Voor een "amateur" zou je haast zeggen te veel :)

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wolthuizen 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Belofte maakt schuld. Om 10 voor 5 bested en inderdaadd de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea uit hoorn 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik kwam in de winkel voor reparatie, omdat mijn camera gevallen was tijdens mijn vakantie. Ik ben goed geholpen. Er is mij een eerlijk advies gegeven omtrent de reparatie.

Aanbeveling
Omdat het personeel op mij een ter zake kundige indruk maakt en de bediening prettig is

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews