Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 860 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ladydondersteen 29-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
word goed en duidelijk geholpen

Extra toelichting
Fijne winkel, word goed en duidelijk geholpen, nemen de tijd voor je ik kom er graag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Erbas 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-JC- 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
IK heb vooronderzoek gedaan op de website en in de winkel gekocht, er zitten fouten in het selectiesysteem en de selectiecriteriastaat er 2x in maar toont geen camera's) van de website (onderwatercamera's) de TG850 van Olympus is niet vindbaar via de compact camera catgorie .

Service
prima geholpen, goede productkennis, goed meedenken, duidelijke uitleg en antwoord op alle vragen. Heel geduldig ook. Terwijl het heel druk was in de winkel.

Assortiment
er zal een prima assortiment zijn, maar wij kwamen met een gerichte vraag. Dus dat is lastig te beoordelen. maar er staat genoeg :-)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

SimoneNiene 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel thuisgestuurd na lekker vanaf je bankstel te hebben geshopt oine

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen, bezorgen en de kwaliteit van het product. Ik had mijn product de volgende dag in huis en alles was goed verpakt. Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Walters 28-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
GemKkelijk bereikbaar, parkeren geen probleem en gratis.
Vooraf via de site al een goed beeld van wat er te koop is.

Assortiment
Er zijn weinig fotospeciaalzaken met zo'n groot assortiment. Belangrijker is nog dat het personeel ook van alle modellen verstand heeft en gericht kan adviseren.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameraland. Alleen maar goede ervaringen, niet alleen seze keer maar ook in het verleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmien Offermans 28-11-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Was vrij makkelijk om mijn bestelling via de website te doen

Service
Snelle service

Extra toelichting
Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

jaap fidom 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen en betalen via internet

Service
gebeld voor mijn levering keurig antwoord op mijn vraag

Aanbeveling
voor een camera en toe behoren grote keus en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina52 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Ik ben op aanbeveling van een ander op de site terecht gekomen! Dus ik zou hem ook bij een ander aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb er moeite mee om iets voor de 1e keer meteen met een 10 te honoreren, maar eigenlijk mankeerde er helemaal niets aan de service erc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Leliveld 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis gezocht en vergeleken en besteld. Volgende dag al binnen.

Assortiment
Kan altijd beter maar begrijp ook dat om scherpe prijzen te kunnen hanteren, je niet alles continu in voorraad kan hebben

Aanbeveling
Ik zou deze site/winkel zeer aanbevelen om meet toenemen in vergelijk

Extra toelichting
Ben tevreden met de snelle afwikkeling en zal zeker deze site/winkel meenemen bij mijn volgende aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TheoD1 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's Middags besteld, volgende morgen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hboss429 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een telefoontje was voldoende.

Service
Alles prima alleen het type dat ik ontving was anders dan ik besteld had. Maar wel prima bruikbaar.

Assortiment
Er is veel te vinden en wat ik gekregen heb was net nieuw.

Aanbeveling
Veel keus, leuke prijzen, snelle service.

Extra toelichting
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19581964 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima uitleg

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met heel veel kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Demi 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website goed toegankelijk en overzichtelijk.
Beschrijving occasions kan iets uitgebreider.

Service
Bericht dat pakket is verzonden.

Assortiment
Zocht naar een occasion en daar redelijke sortering.

Aanbeveling
Winkel maakt betrouwbare en degelijke indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Myki 26-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben je er een keer geweest dan blijf je terug komen ondanks dat er veel aanbod is online. En thuis kun je vast online oriënteren wat ze hebben zodat je in de winkel al een beetje weet wat je wilt.

Service
doen alle om tot een juiste koop te kopen naar jou portemonnee en wensen.

Assortiment
of je nou een fototoestel van 75 euro koopt of weet ik niet hoe duur ze hebben het.
maar ook de toebehoren.

Aanbeveling
goede service is belangrijker dan stom weg online iets te bestellen. Want de ontwikkeling gaat steeds door en ze hebben altijd de nieuwste in huis.

Extra toelichting
Jaren terug iets gekocht dat was goed bevallen en ga steeds terug al ik weer iets nieuws nodig heb ivm hun kennis. En je kunt er gratis parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdN 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig aan een "persoonlijke" balie

Weinig ruimte dus is goed dat jullie gaan verhuizen naar een groter pand

Service
vriendelijk in contact.
ruimte voor een grapje en het uitproberen van de camera
Computer erbij voor evt dingen na te lezen

Extra toelichting
Ik ben zeer prettig geholpen, vond het een prettig contact, verliep soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata Jansen - fotografie 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar via a9 en voldoende parkeerplaats

Service
Uitstekende informatie en advies. Zeer hoge kennis van zaken bij de medewerkers. Meedenken met oplossingen en investerings mogelijkheden

Assortiment
voor alle benodigdheden op fotografie gebied kun je bij cameraland terecht

Aanbeveling
Vanwege goede service en kennis en advies raad ik het iedereen aan.

Extra toelichting
Uitstekende zaak met zeer ruim assortiment, veel en goed advies. Er wordt goed geluisterd naar waar de behoefte ligt en wat voor jou handig is. Er wordt niet geprobeerd je het duurste te verkopen maar echt met je mee te denken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnoudSn 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fysieke winkel, geeft net wat meer gemak dan een puur online winkel

Service
Ondanks dat het erg druk was werd ik snel en kundig geholpen.

Assortiment
Hoewel ik specifiek voor een bepaalde camera kwam, was er toch ook nog een mogelijk alternatief beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 53 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, parkeerplaatsen voldoende.

Service
Zeer klantgericht

Assortiment
Ruime keuze, mijn lens werd direct voor mij gereserveerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jager7 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is niet erg handig met zoeken. De winkel is nog steeds erg prettig.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Op goed te bereiken. Veel op voorraad.

Extra toelichting
Voor fotografie de winkel in Noord Holland.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dus dat 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar via telefoon

Service
Medewerker belde dat het product niet voorradig was maar dat zij het wel konden samenstellen. Goed opgelost

Assortiment
Precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Geen rede voor twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette81 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder op de website omschreven wat de artikelen inhouden en daarbij tevens leuke pakket aanbiedingen.
Ik kon alleen bij de pakket aanbieding niet klikken op wat je extra besteld (in mijn geval een SD kaart) om bijvoorbeeld de specificaties daarvan in te zien. Dit moet je dan apart op de website weer opzoeken.

Service
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis! Tevens netjes een email ontvangen dat mijn bestelling onderweg was.

Assortiment
Veel diverse artikelen in het assortiment en hetgeen waar ik naar op zoek was, was op voorraad en met een leuke pakket aanbieding.

Extra toelichting
Ik heb vaker artikelen bij Cameraland gekocht. Zowel in de winkel als online en ik ben overall zeer tevreden. Jammer dat de winkel alleen maar in Alkmaar zit, maar door het makkelijke gebruik van de webshop kan ik daar ook heel goed mijn artikelen bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wormwbecher 24-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ver rijden vanuit Nieuwegein

Service
Jullie nemen de tijd om uitleg en motivatie te geven

Assortiment
Breed en veelzijdig

Aanbeveling
Zoals al eerder gezegd ze nemen de tijd om je iets duidelijk uit te leggen en niets is teveel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

P. Durant 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website e.e.a. kunnen opzoeken en in winkel uitleg gehad omtrent de camera die ik op het oog had.

Service
Werd vanaf begin af aan goed geholpen en duidelijke toelichting gekregen welke camera bij mij als starter zou passen. Daarnaast werd de verkoop mij niet opgedrongen en dat is erg prettig

Assortiment
Heel veel keuze in camera's en lenzen.

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment en aardige medewerkers die hun tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Floor 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vakkundig te woord gestaan en geholpen door een personeelslid van Cameraland.

Assortiment
De prijzen van de producten komen overeen met andere winkels. Er is een grote verscheidenheid aan producten voor elk budget. Men kan zelfs terecht voor voordelige twee hands producten die nagekeken en schoongemaakt zijn door de desbetreffende fabrikant en tevens een nieuwe garantie hebben gekregen.

Aanbeveling
Zeer goed bereikbaar, vakkundig en vriendelijk personeel, maar ook een zeer ruime assortiment voor elk budget.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Doornbos 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

borien 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product heel gemakkelijk te vinden op de webpagina.

Service
Besteld en binnen een dag afgeleverd.

Assortiment
Een groot assortiment. met een eenvoudig zoeksysteem.

Aanbeveling
Goed overzicht op de website, prijzen die goed zijn .

Extra toelichting
Goede ervaring met de winkel en de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Steijn 22-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis kunnen zien of e.e.a.in voorraad is.

Service
Ter enig moment zijn er twee medewerkers met je bezig. Daar bij weet de een niet voldoende wat de ander voor je aan het doen is. En dan komt er iets op tafel wat je niet bedoelde. Onhandig dus

Assortiment
Ongelooflijk wat er in de winkel staat. Je wordt er hebberig van. Maar voor een gewenste reserve accu moet ik na de volgende week maar even terug komen.

Aanbeveling
De medewerkers weten waar ze het over hebben.Adviseren maar dringen niet op.

Extra toelichting
Twee jaar geleden kocht ik een Epson scanner . Ik kwam binnen voor een ander merk. Het advies was om voor mijn toepassing van e.e.a. de Epson te kiezen . Nu , nog steeds tot mijn volle tevredenheid. Dat maakte dat ik terug kwam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cor43 22-11-2014

Algemene score

7,0

Service
Drie keer mijn budget (50€) genoemd. Toch biedt de verkoper eerst een artikel van 200 euro, dan 100 euro en uiteindelijk ben ik overstag gegaan voor 69 euro. Blijf dus met een klein onbehaaglijk gevoel zitten...

Assortiment
In het goedkope(re) segment weinig keuze

Extra toelichting
ik heb geen online aankoop gedaan, maar via de winkel. Vriendelijke behandeling en ruim de tijd genomen voor me

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Leeuwkee46 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon mijn gm1 voor een goed bedrag inruilen, opsturen op antwoordnummer. Binnen 4 dagen de rx100m3 binnen

Service
Alles snel en goed

Assortiment
Cameraland heeft veel !!

Aanbeveling
Omdat het mij heel goed is bevallen, mijn indruk is dat deze winkel ook echt gezond is

Extra toelichting
Als je alle bovenstaande opmerkingen leest heb je het wel. Enne, prima geholpen door Bart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 59 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Heb het fysiek in de winkel gekocht

Aanbeveling
Het assortiment is groot met zeer deskundig personeel

Review criteria:

Goed

Reageer

69Patrick 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi alles op voorraad, prettig ingerichte winkel

Service
Vriendelijke bediening, goede voorlichting

Assortiment
Er ontbreekt niets, en als het er niet is dan is het snel te bestellen

Aanbeveling
Waarom niet? Goed assortiment, goede service, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilsen 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor mijn eerste aankoop ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Wie het hier niet vind?

Aanbeveling
Voor mij heeft het zeker een positieve indruk na gelaten

Extra toelichting
Voor mijn eerste aankoop. DE bestelling op maken, de betaling heb ik even moeten bellen, er was mij iets niet duidelijk. Had even problemen dat ik de verzendkosten niet kon ingeven. Wanneer ik later terug ga kijken zag ik dat er boven de €100,00 geen kosten werden verrekend. Verder voormiddag besteld, de dag nadien in de namiddag geleverd. Waarvan mag een mens meer dromen. Voor de prijs, heb misschien geluk gehad door de opruim actie, Ben 100 % tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucien53 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijk en heel veel keus

Service
Je woord heel goed geholpen en het is niet een mooi verkoop praatje maar echt wat je wil

Assortiment
heeeeel groots

Aanbeveling
zeker de mensen die er werken weten waar ze over praten

Extra toelichting
In een woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Krop 20-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Niet besteld maar naar de winkel gegaan. Vind ik zelf makkelijker.Wel jammer dat het zo ver van Landsmeer is.

Service
Erg goed geholpen met keuzes maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

84 20-11-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Mijn dochter heeft daar goede ervaring Mee

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig

Extra toelichting
Vakkundige verkopers Scherp geprijst Goede keuze mogelijkheden van vele merken. Daarom ga ik naar de winkel je kan met alle vragen terecht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stijnus 19-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ontzettend prettige rustige service.nemen de tijd voor je en proberen iets te zoeken dat bij je wensen past; niet zozeer wat het meeste zal opleveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper Bart 19-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Er bleek, achteraf, vuil op de sensor te zitten. Dit is keurig schoongemaakt.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundige service, er wordt goed meegedacht.

Extra toelichting
Na een ongeluk met mijn oude camera heb ik een zeer mooie 2de hands body kunnen aankopen. Ik ben hier zeer tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

MariaClara 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
moeilijk te zeggen, ik heb de camera nl in de winkel gekocht.

Extra toelichting
Je wordt in de winkel goed te woord gestaan door mensen die verstand van zaken hebben. Ik had de indruk dat de medewerker een klantvriendelijkheidtraining had gevolgd. Op zich prima, maar dat komt bij mij wel een beetje kunstmatig over.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

CAVS 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Om een voorbeeld te geven: neem de camera maar mee naar buiten dan kun je er een paar foto's maken.

Service
Zal nog moeten blijken in de toekomst.

Assortiment
Ik denk dat ze alles hebben op cameragebied, daarom ben ook naar Alkmaar gegaan en kwam ik thuis met het gene wat ik hebben wilde.

Aanbeveling
Goede, professionele bediening.

Extra toelichting
Goede uitleg, mogelijkheid om camera uit te proberen en een goede inruilprijs voor de oude apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cees en betty 18-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
concrete informatie en hulp bij het zoeken naar een geschikte camera

Assortiment
voldoende keue om een goede beslissing te kunnen maken

Aanbeveling
vriendelijke en proffesionele verkoper

Extra toelichting
ik heb niet online gekocht maar in de winkel te Alkmaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laquoiy 18-11-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel veel goede producten. Jammer was het objectief dat ik in het internet gezien heb toch niet in de winkel te kopen.

Service
Heel sympathieke en competente verkoper!

Assortiment
CF karten heeft de winkel niet erg veel, maar andere producten wel.

Aanbeveling
Service is uitstekend en professioneel. Veel producten ook in de winkel in Amsterdam.

Extra toelichting
Ik was heel tevreden met de service en het objectief die ik voor mijn camera gekocht heb. Ook de prijzen zijn goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peillood 18-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren en voor de deur, eventueel gewoon thuis online bestellen

Service
Vriendelijk en proffessioneel, kennis van zaken

Assortiment
meer dan je verwacht van een "gewone" dozen duwer (online shopping)

Aanbeveling
in alles met kop en schouder bovend de rest uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra-Enschede 17-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke bestelprocedure, goed advies per telefoon gehad, goede service.

Service
Goede snelle service.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Prima snelle service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob geldhof 16-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het blijft zoeken zonder iets ter plaatsen te kunnen proberen of te kunnen beoordelen,maar dat zal eigen zijn aan Internet aankopen

Service
Wat beloofd is nagekomen. Perfecte service

Aanbeveling
Service en betalingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager1174 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dichtbij, makkelijk parkeren en goed bereikbaar

Service
Heel gastvrije indruk en werd snel geholpen. Kennis en kunde is duidelijk aanwezig. Volgende keer hoop ik dat er iets meer wordt doorgevraagd, ook al leek in mijn keuze al te hebben gemaakt.

Assortiment
Ik krijg de indruk dat alle meest gangbare producten aanwezig zijn. De winkel staat namelijk vol.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde aanwezig, aardige mensen en zeer behulpzaam

Extra toelichting
Ik ben vaker in jullie winkel geweest enkele vrienden en kennissen hebben jullie aanbevolen eens naar binnen te gaan. Jullie zijn vriendelijk, gastvrij, hebben veel kennis en ervaring. Ik ben goed geholpen. In mijn vak is het belangrijk het juiste product bij de juiste klant te adviseren. Ik denk zeker dat ik een goed product heb gekocht. Ik weet alleen niet zeker of een flitser met een lager of hoger richtgetal ook goed bij mij had gepast. Dat had de verkoper door kunnen vragen. Des al niettemin ben ik wel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peekaa5 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de zoekfunctie direct gev onden en met een paar simpele stappen de koop gesloten en betaald.

Service
Gratis verzonden en belofte van volgende dag in huis keurig waargemaakt. Helemaal top!

Aanbeveling
Zie motivatie bij gemak en service.

Extra toelichting
Artikel was in voorraad, gemakkelijk gevonden op de site, gratis verzonden en als beloofd de volgende dag in huis. Meer kan je als klant niet wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Ekhart 16-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Begeleiding steeds met persoonlijke aandacht

Service
Over fotograferen weten ze alles en leggen het uit rekening houdend met de kennis die ik heb.

Assortiment
Een groot, volledig assortiment en met professioneel advies maakt de juiste keuze van mijn camera mogelijk.

Aanbeveling
Fotograferen is niet zo maar wat. Deze winkel met diepgaande kennis van zaken was mij aangeraden en ik zal dat ook weer anderen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Ouburg 16-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, snelle en correcte communicatie

Service
ruilen geen enkel probleem, geen extra kosten, hulde

Assortiment
indrukwekkend als je ziet wat er in de winkel aan assortiment in voorraad is

Aanbeveling
alles wat belangrijk is, is goed geregeld: assortiment, deskundige hulp, prettig geprijsd, soepele voorwaarden

Extra toelichting
meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart H 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben al sinds de "fotokiekie" tijd een uiterst tevreden klant. Men neemt altijd ruimschoots de tijd om alle vragen te beantwoorden en men geeft goede adviezen. Kortom: de mensen bij Cameraland zijn echte meedenkers. Het is een winkel waar men nog tijd en aandacht voor de klant heeft. En is er iets niet naar wens dan wordt er altijd naar een oplossing gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SiluresTeamHolland.com 15-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een winkel waar niets ontbreekt shopt erg prettig.

Service
Tijdens de aankoop van mijn camera had ik nog wat specifieke vragen mbt flitsers en lenzen, hierop werd ik op diverse opties gewezen die gelijkwaardig of beter waren dan de Canon producten. Dat ervaarde ik als erg prettig.

Assortiment
Er ontbreekt werkelijk waar niets in deze winkel, alles op voorraad in alle aspecten waar men voor wil komen.

Aanbeveling
De drukte van klanten in de winkel verbaasde me in eerste instantie enorm op een gemiddelde doordeweekse dag.
6 personen die voor mij aan de beurt waren en binnen 10 minuten werd ik vakkundig geholpen en op diverse kostenbesparende opties gewezen mbt accesoires voor mijn spiegelreflex camera, zonder kwaliteit in te boeten. Deze werd in duidelijke en begrijpbare voorbeelden vertaald en ook voor een beginnende fotograaf of een leek is dit erg prettig winkelen.

Extra toelichting
Een fantastische winkel met een gigantische keuze aan producten. Wat mij het meest aansprak is de service en de kennis van het personeel mbt de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews