Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Scuderiaf1 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Open winkel met werkelijk alles wat je kan wensen.

Service
Goed meedenken met de mogelijkheden voor een lens, zelfs een 2e hands aanbieden ipv een nieuwe.

Assortiment
wat er niet te halen is zal wel niet gemaakt worden. Walhalla voor de cameraliefhebber.

Extra toelichting
Top winkel, beetje rommelig qua indeling, maar alles is er te halen. Snoepwinkel voor de cameraliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Sinot 23-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je komt gemakkelijk binnen. er heerst meestal een kameraadschappelijke sfeer: hobbyisten-fotografen onder elkaar. echter waak voor te veel jovialiteit. bijv. "he man" is niet voor iedere bezoeker even prettig.

Service
Ik werd bij deze aankoop correct geholpen. Duidelijk uitleg en ook ruimte voor vragen etc.
waak ook hier voor 'gemak' of 'het zal wel' (ben een keer bij vraag naar een camerariem subiet een tweedehandsje voorgehouden op een wijze van bezoek aan een ramsjmarkt.

Assortiment
paradijselijk...

Aanbeveling
zonder meer, maar let op houding naar klanten. te joviaal of ongeïnteresseerd kan niet.
dat was deze aankoop niet het geval, maar dit zijn wel signalen die ik zelf hoor en ook heb meegemaakt.

Extra toelichting
Goede zaak. Geweldig assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes camera 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke omschrijving van producten gebruikersvriendelijk

Service
s'morgens besteld en dag later bezorgd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Door de snelle service en gebruikersgemak

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 448791 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk toegankelijke website
bestelproces overzichtelijk
bestelling de volgende dag, super !
ik mis een mailtje waarin aangegeven dat de betaling correct is ontvangen; tussen mijn betaling en het bezorg-mailtje zat nu ruim 14 uur!

Service
specifiek voor deze aankoop: ik heb een tweede hands lens gekocht; ik heb op de website voldoende informatie en waarborg gekregen om tot deze koop over te gaan

Assortiment
voldoende variatie
prijzen overeenkomend met andere sites, niet altijd concurrerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Photo Railview 22-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Professionele zaak in de buurt

Service
zonder meer klasse

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Vakkundig personeel, betrokken en de tijd nement.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Always Jan 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, in weinig klikken naar het resultaat

Service
Goede service, alle tijd. Deskundige hulp.

Assortiment
Assortiment met alle topproducten

Aanbeveling
Dat heb ik inmiddels gedaan...

Extra toelichting
Een professionele winkel voor elke fotograaf. Nee is niet te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metz gebruiker 21-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk mbt keuze en betaling eenvoudig.

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde

Aanbeveling
zie andere beoordelingen, helaas is de prijs dezelfde als ergens anders terwijl er met hoge kortingen wordt geschermd.

Extra toelichting
snel, eenvoudig en een goede keuze. Prijzen zijn overigens markt conform. Niet bijzonder laag als je vergelijkt, terwijl die indruk wel wordt gewekt. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.C.Tinbergen 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site en telefonisch goed voorgelicht

Service
Vlotte antwoorden, in het systeem was alles snel terug te vinden en had ik direct een correct antwoord

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Zie boven, assortiment en service is goed en plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rawhide1957 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is redelijk dicht bij huis. Goed bereikbaar en volop parkeerruimte

Service
Men neemt goed de tijd voor uitleg van de camera;s

Assortiment
veel keuze en goed geprijsd

Aanbeveling
De medewerkers zij zeer professioneel

Extra toelichting
service en professionaliteit zijn op hoog nieveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D-63 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima winkel met veel kennis van specialismen, prettig om er te komen

Assortiment
voldoende assortiment
prettige ondersteuning bij maken van keuze
geduldige hulp

Aanbeveling
kan ik zeker aanbevelen door grote vakkundigheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans den Nijs 20-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij huis, en vrij parkeren

Service
Niet goed, geld terug

Assortiment
Zeer uitgebreid en daarom geen lange wacht tijden voor bestellen.

Aanbeveling
Uit eigen ervaringen heb ik al menig persoon op de hoogte gesteld.

Extra toelichting
Zie de reeds hierboven geschreven teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Schouw 19-09-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik bracht mijn scope voor reparatie en kreeg gratis een leenscope .mee. Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Koopman 19-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dicht bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan Tuytel 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel geholpen en rustig

Service
goede uitleg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ruime en goede sortering en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spacenld020 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk via de site te bestellen, volgende dag in huis kan niet beter.

Service
Ik ben zelf een leek op fotografie gebied, ik had een lens besteld wat dus de verkeerde was. ik ben toen zelf naar alkmaar gereden en hebben mij toen zeer goed geholpen zonder te zeggen dan had u maar het goede moeten bestellen. Ik ben zeer tevreden over cameraland.
Als er meer punten zouden zijn dan hadden ze dat zeker van mij gehad.
SJAPPO voor de service.

Assortiment
Ik wist niet wat ik zag toen ik daar binnen stapten.
Zoveel had ik nog niet gezien bij een foto winkel.
Een super reuze assortiment.

Aanbeveling
Ik zou zeker iedereen aanraden daar te bestellen of zelf naar alkmaar te rijden, je komt zeker met de spullen thuis die u nodig heeft.

Extra toelichting
Zie alle boven beschreven beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matsi1602 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon alles goed en snel vinden op de website

Service
Bestelling werd de volgende dag al geleverd

Assortiment
Had graag meer keuzes gehad voor tassen voor mijn fotocamera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B.Eilander 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet snel en overzichtelijk aan te schaffen, en Vlgs afspraak en snel geleverd daar waar ik heb aangegeven.

Service
Zie opmerking boven, als je dit goed doet moet je ook wel een goede service hebben.

Assortiment
Ruime keuze, maar je kunt niet alles in huis hebben. Eenvoud siert de mens.

Aanbeveling
Door goede ervaring die ik heb opgedaan.

Extra toelichting
Met een goed gevoel een bestelling geplaatst en geleverd zoals was verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Arjen 15 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met voldoende informatie

Service
Ik had een vraag gesteld via het contact formulier. Werd dezelfde dag nog teruggebeld met een antwoord.

Assortiment
Groot aanbod van tweedehands objectieven.

Extra toelichting
Ik heb een tweedehands Canon objectief gekocht voor een prijs die ik bv via marktplaats ook zou hebben betaald. Echter nu ook gecontroleerd door cameraland + garantie er bij. Objectief had 4 sterren gekregen en ziet er prima uit (nog niet uitvoerig getest). De verpakking was tot mijn verrassing zelfs uitstekend: originele, onbeschadigde doos incl het bijbehorende schuim. Voor een volgende tweedehands lens zou ik zeker eerst nog een keer bij deze winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cecilia85 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alkmaar is voor mij persoonlijk iets verder weg, maar de winkel was goed te vinden.

Service
Goede hulp en uitleg bij de keuze voor een camera

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment

Extra toelichting
Fijne service en veel kennis van het personeel. Tevens een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Hilhorst 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Duidelijke uitkeg. Werd goed en uitgebreid uitgelegd. Bij alle vragen onzer kant kregen we toch steeds weer uitkeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed

Reageer

reddust 1 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitzoeken, bestellen, volgende dag in huis

Service
Als iets niet voorradig is, tel.cont. betere vervanging zonder bijbetaling

Assortiment
voor mij voldoende uitgebreid

Aanbeveling
zeker wel

Extra toelichting
ik ben goed,snel en netjes behadeld door iemand met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD49 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
deskundig te woord gestaan

Assortiment
hadden de dingen die ik wilde hebben

Aanbeveling
Heel prettig geholpen, werd de tijd voor genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Ezerman 14-09-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Als je weet wat je wild , helpen ze je goed.

Assortiment
Wat ik in de winkel zag was uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als iemand een camera zoekt.

Extra toelichting
De bediening en de sfeer in de winkel was ongedwongen en goed. Kleine opmerking voor de verkoper , probeer wat meer accessoires bij de camera te verkopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert den hartog 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Liekens 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan het op een eenvoudige manier, bij wijze vanuit je zetel bestellen.

Service
Vlugge afhandeling,

Assortiment
Jullie bieden wel wat producten aan.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grrd 1949 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor mij dicht bij

Service
prima

Aanbeveling
altijd goede mensen en service

Extra toelichting
website kan mooier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HN Ligthart 13-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zit relatief dicht bij huis en gratis parkeren

Service
Ondanks dat wij maar wat kleine dingen kwamen halen, heel veel informatie gekregen.

Assortiment
Een breed assortiment, zowel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
redelijke prijzen en een goede service

Extra toelichting
De winkel is makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeren, we hebben veel informatie en tips gekregen, het personeel nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansDrost 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via een overzichtelijke website gevonden wat ik zocht

Service
Supersnelle verzending, volgende dag in huis.

Aanbeveling
zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy68 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een winkel waar je nog echt als klant geholpen wordt. Ze nemen de tijd voor je en geven je kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Velders 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
datgene wat ik zocht was erg eenvoudig te vinden

Service
prettig geholpen per telefoon en snelle bezorging

Assortiment
werkelijk alles wat ik nodig heb voor mijn Canon aanwezig

Aanbeveling
waarom verder zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Sopjes 11-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren.

Service
Het is altijd druk in de winkel, maar je bent zo aan de beurt.
Het personeel is deskundig.

Assortiment
Meestal is alles op voorraad en online kun je dit controleren zodat je niet voor niets komt.

Aanbeveling
Ik heb al het een en ander aangeschaft en dat is goed bevallen.

Extra toelichting
Prettige winkel met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Re-Done 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk, maar dat kan i helaas niet van de mobiele website zeggen. De weg is nogal onduidelijk daar, maar uiteindelijk kwam ik er wel. Omdat "lekker" surfen over de mobiele site niet ging ben ik verder gegaan op de PC.

Service
De service bij cameraland is altijd goed. Vanaf de eerste dag dat ik er kwam heb ik dat nooit meer anders ervaren.

Assortiment
De voorraad is absoluut een pluspunt van deze winkel. Ik ben zelf iemand die direct wil aanschaffen en ga dan na mijn site bezoek ook altijd in de winkel mijn aankoop doen. Het assortiment is ruim en werkelijk aanwezig.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan een ieder die van fotografie houdt.

Extra toelichting
Cameraland is gewoon een fijne winkel met goed personeel dat weet waar ze over spreken. Ieder heeft zijn eigen interesses en daardoor is er een ruime mate aan gevarieerde kennis in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietvanbelang2014 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Misschien 1 klein minpuntje: bestellingen in het weekend worden pas maandag verwerkt en verzonden. Sommige bedrijven versturen ook al in het weekend.

Assortiment
Jullie waren de enigen die de originele zonnekap in voorraad hadden en direct konden leveren.

Extra toelichting
Snel en niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YF81 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site.
Alleen reserveren v/d lens was niet direct duidelijk dat dit stond onder de knop "afhalen in winkel/alkmaar".

Maar na telefonisch contact werd dit wel netjes verteld.

Service
Prima service. Werd meegedacht naar een goede oplossing, niet naar behalen van "winst" op producten.

Assortiment
Ruime keus. Wel is de 70-200 f4 duurder dan een vergelijkbare webshop + winkel combinatie (vb. cameranu.nl)

Aanbeveling
Servicegericht en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoSigi 09-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afstand speelt een rol, woon in Amstelveen

Service
Ze nemen de tijd voor je ook als het druk is, en je krijgt een goede voorlichting

Assortiment
Ben nog nooit voor niets geweest

Aanbeveling
Ik zou hem zonder blikken of blozen aanbevelen en zeker weten dat ze niet bedrogen of teleurgesteld terug komen

Extra toelichting
Zaterdag 7september in de winkel geweest voor een macro slede en voor informatie over de systeemcamera's. Ben zeer goed en vriendelijk geholpen ze namen er alle tijd voor en dat terwijl ik met een ding van maar 50 euro de deur uit ging met een zeer goed gevoel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnoukMa 09-09-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen, overzichtelijke website.

Service
In eerste instantie was onze cadeaubon niet in te leveren, de kortingscode werkte niet. Op onze e-mail werd niet gereageerd, maar na een telefoontje is het probleem heel snel opgelost.

Aanbeveling
Veel soortgelijke websites, deze site biedt producten niet het goedkoopst aan, dit kan een nadeel zijn.

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website. Niet het goedkoopst.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arie Leijen 08-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bezoek aan de winkel is een rit van 80 km vice versa

Service
Prima deskundigheid en aandacht

Assortiment
In alle categorieën is er aanbod

Aanbeveling
Je hebt het gevoel dat je geholpen wordt met het maken van je keuze

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Vos 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Netjes door medewerker gebeld dat levering iets ging vertragen. Correcte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdejager 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn prima te vinden, en worden zoals er staat de volgende dag thuis bezorgd

Service
terugbellen is niet gedaan. Dus zelf gebeld, info was helder en duidelijk.

Assortiment
Heel groot assortiment, soms lastig zoeken.

Extra toelichting
Uitstekende winkel, helaas geen 10, maar zeker een 8.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Babs SdeH 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heel tevreden over de manier hoe ik geholpen ben. Een collage hielp me vriendelijk aan de telefoon, het was heel fijn dat ik de volgende dag gebruik kon maken van mijn lens en het pakketje waarin de lens werd bezorgd, zag er keurig uit. Kortom, ik ben dik tevreden over Cameraland.nl!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ Moerel 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren

Service
goed geholpen en wist meteen wat ik wilde

Assortiment
De keus is groot, dus dan kan je ook kiezen

Aanbeveling
Als je iets wilt hebben op fotogebied dan is de keus en bediening hier erg goed

Extra toelichting
Prettige winkel en kijk uit naar de nieuwe winkel straks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikwendy 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JannieL 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
wij waren in de winkel voor onze aankoop, zeer vriendelijk geholpen en eerlijke informatie ontvanen

Assortiment
zover te zien in de winkel zeer uitgebreid, maar het pand staat dan ook zo vol en dan ben ik te onervaren nog om te zeggen wat er mogelijk ontbreekt in het assortiment.

Extra toelichting
Nogmaals, zeer vriendelijk geholpen, ook eerst telefonisch goed geïnformeerd. Eerlijke info ontvangen m.b.t. mijn eerste keuzes in fotorugzak, daarna weloverwogen beslissing kunnen maken. Anders had ik me misschien "bekocht" aan een te kleine rugzak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

baars6 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Service is een groot goed, dat zeer goed wordt gehanteerd bij cameraland

Assortiment
Er is een groot assortiment van de meeste grote merken

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig en gemotiveerd

Extra toelichting
Had een lens gekocht, die naar later bleek, niet gestabiliseerd was. Ben teruggegaan en kon toen onmiddellijk een andere objectief uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

willy52 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
prima

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
hier kun je van op aan

Extra toelichting
zeet tevreden over prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 48 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangezien ik iets gebruikts zocht was het wat lastiger zoeken maar zeker niet vervelend.
Hulde voor de assistentie bij het betalen. Ik heb de bestelling vanaf een schip in Egypte gedaan dus logisch dat het niet van zelf sprekend ging.

Service
Zeer snelle levering en alles werkte naar behoren.

Assortiment
Kan ik als niet deskundige niet echt over oordelen maar ik heb voor de camera die ik aangeschaft hebt div accessoires gezien die mij aanspreken

Aanbeveling
Ik heb de indruk dat ik zeer snel en correct behandeld ben.
Dus daarom durf ik deze winkel met een gerust hard aan te bevelen

Extra toelichting
Excuses voor de late reactie maar ben nu pas in de gelegenheid. Heb de camera uitgebreid gebruikt en voor mijn doen leuke foto's kunnen maken onder water. Wat nog ontbreekt is een rood kleuren filter maar dat gaat zeker komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Happé 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig via internet te bestellen

Service
De aankoop was binnen 24 uur in huis

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Volgen keer weer doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.I. de Heus 04-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Algemene beoordeling: Prima informatie/advies Klantvriendelijk Uitstekend assortiment. Mocht iets toch niet voorradig zijn, wordt het snel besteld en wordt je direct per email op de hoogte gehouden dat het binnen is. Door jullie grote succes moet je, ondanks veel personeel wel eens wachten. Dat komt natuurlijk ook door de producten die jullie verkopen welke vaak informatie met zich meebrengt. Jullie doen het voor mij perfect, daarom doe ik aan mond op mond reclame

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan binnekade 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
internet

Service
snelle levering en bij problemen snelle oplossing

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalenberg 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij zijn al langer klant van Cameraland en vinden het steeds fijn om daar te winkelen.

Service
De adviseur heeft ons te woord gestaan, wist exact wat wij wilden en heeft ons prima uitleg gegeven.

Assortiment
We konden niet uit veel soorten kiezen, maar zijn wel blij met het toestel.

Aanbeveling
Vanwege de deskundigheid en het goede gevoel van de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews