Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1061 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annnemiek 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb duidelijk aangegeven wat ik wilde en daarmee kwam ik thuis ook!

Service
Duidelijke uitleg en heerlijke appeltaart.

Assortiment
Volledig!

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 164 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnel en duidelijk via de webshop, 'smiddags besteld de volgende morgen in huis.

Service
Ik had tevoren gebeld of het artikel er nog was en wat erbij zat. Meteen besteld via de webshop en werd binnen enkele minuten door een medewerker gebeld met een vraag om misverstanden te voorkomen.

Aanbeveling
Snelle correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toevalsklant 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel op de juiste plaats

Service
Werd snel geholpen

Assortiment
Vond snel wat ik zocht

Aanbeveling
Blij dat er nog speciaalzaken zijn

Extra toelichting
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vet 27-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goede uitleg gekregen en vragen duidelijk beantwoord. Hebben een weloverwogen keuze kunnen maken voor een nieuwe camera.

Assortiment
Keuze genoeg. Ze hebben echt alles, van goedkoop naar duur. Je kijkt je ogen uit.

Aanbeveling
Wij gingen expres naar deze winkel voor een goede uitleg. Niet naar een mediamarkt of expert waar ze meerdere producten verkopen. Als je echt advies wilt van kenners is dit het juiste adres.

Extra toelichting
Goede winkel met medewerkers die verstand van zaken hebben. Makkelijk te bereiken en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeesvdEkart 26-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een bakje koffie, een paar testshots en een super aardige medewerker die me hielp!

Service
Top.. Geweldig om eerst te reserveren, daarna vanuit Den Bosch vertrokken naar Almaar om het een en ander te testen en was direct verkocht door de vriendelijkheid en extra services. Ik wil hier ook werken!

Assortiment
Bij het aanschaffen van een tweedehands product was er veel keuze tussen lenzen, body's en vele andere producten. Zit je product er niet bij? Check het 3 dagen later want dan hebben ze het wellicht ook voor een aantrekkelijke prijs!

Aanbeveling
Ook direct gedaan bij de fotoclub!

Extra toelichting
Nogmaals een top services, geweldige tweedehandse body, na uitvoerig getest beviel er me iets niet en werd direct opgelost. Ik ga hier vaker komen, sterker nog. Ik heb nog een CF geheugenkaartjes opbergcase nodig… Voor 15 kaartjes. Hebben jullie die voor een waardebon van 25 euro? :-) nogmaals bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam1 26-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Camera die ik wilde op voorraad, goed advies.

Service
Had niet het idee dat de verkoper zijn mening pdrong, maar deze durfde wel zijn mening te geven; handig als je nog een beetje twijfelt tussen twee optie's.
Camera land heeft verkopers die weten waar ze over praten, dat geeft vertrouwen. Over service na de aankoop kan ik (nog) niets vertellen. Gelukkig nog niet nodig geweest.

Assortiment
Zoals gezegd is alles waar ik in geinteresseerd ben, tot nu toe voorradig geweest.

Extra toelichting
Al het bovenstaande in acht genomen kan ik mijn vrienden verzekeren dat als er advies (en nieuwe voorraad) nodig is, men beter af is bij een winkel als Camera Land, dan bij "de grotere" winkels. Ik ben een groot gelover in zelf research doen en daarna naar de winkel gaan om daar te verifieren. Bij de "grote winkels"is de voorraad vaak niet up-to-date (wegens diezelfde grote voorraden) en houd het advies meestal op na het oplezen van het kaartje onder het apparaat. Dit alles maakt dat ik graag bij Camera Land binnen loop als ik een nieuwe camera, of toebehoren, nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.etten 26-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk ook om er te komen daarnaast duidelijkheid

Service
mijn idee van service is wat verwacht je ik heb en super bevoel hier over alles wat ik afgesproken had werd uitgevoerd

Assortiment
alles wat de fotograaf wil verkopen ze of kan evt besteld woprden daar zijn ze duidelijk over

Aanbeveling
aanbevelen van deze winkel is voor mij wat zie daar voor mogelijkheden dan de deskundigheid van het personeel daar weten ze echt wel wat wel of niet kan dus super

Extra toelichting
mijn beoordeeling is voor mij als volgt mooi dichtbij kan op de fiets evt naar toe om te kijken dan de deskundigheid van het personeel het totaal assortiment er wordt duidelijkverteld wat kan + de mogelijkheid voor evt optie + duidelijk zijn over de kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexG13 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop en goed bereikbare winkel met gratis parkeren voor de deur.

Service
Uitstekende advisering en de verkoopadviseurs nemen echt de tijd voor een passend advies.

Assortiment
Wat is er niet te koop?

Extra toelichting
En top winkel met uitstekend personeel en waar de tijd wordt genomen voor passend advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Brinkman 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en betalen zijn gemakkelijk

Service
levering was op tijd en snel, bereikbaarheid van de winkel uitstekend en de informatie over het artikel ook.

Assortiment
het assortiment in deze winkel is zeer uitgebreid en de prijzen zijn concurrerend. Op marktplaats vond ik vaak hogere prijzen voor hetzelfde artikel.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaring tot nu toe en raadt iedereen aan om in deze winkel te raadplegen of te kopen.

Extra toelichting
Ik zocht een tweedehands objectief van een bepaald merk en prijsklasse en vond dit bij cameraland nadat ik er enkele dagen op hun website had gekeken. Het assortiment is groot en wisselt regelmatig, en het aanbod is aantrekkelijk geprijsd als ik het vergelijk met andere winkels en sites, zoals marktplaats en eBay.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luisteramateur 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dit was mijn eerste bestelling! niet moeilijk inloggen,maar minimale gegevens invullen betalen en klaar. top!

Service
ik wist wat ik wou kopen,en ging ook echt voor de prijs! maar dit is echt niet de laatste keer!!! levertijd zoals beloofd de volgende dag!
en prima verpakt. top,top,top

Assortiment
assortiment lijkt mij voldoende.wat wel fijn is dat er voldoende orginele toebehoren leverbaar zijn.

Aanbeveling
ieder moet zelf weten waar hij koopt! maar als er mij om gevraagd wordt zal ik cameraland zeer zeker aanbevelen.ikzelf ben blij dat ik deze site gevonden heb!!!

Extra toelichting
vlotte bestelprocedure (ook voor de eerste keer)beloofde vlotte levertijd. en prima verpakt! en natuurlijk ook de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marenne 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik klikte op de Canon 6D Body, maar kreeg een pakket in beeld. Moest dus eerst het product wijzigen voordat ik de body in mijn winkelwagen had. Als je niet goed oplet bestaat de kans dat je een pakket in je winkelmand hebt.

Service
Even gebeld over de actie. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Top!

Assortiment
Zoek de Sigma 50 mm 1.4 Art. Kan ik bij jullie niet vinden.

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jovlo 24-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, goede zoekfunctie en filters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

flaan 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk te bereiken, goede parkeermogelijkheid

Service
ruim de tijd nemen, ongevraagd goedkopere oplossingen aandragen

Assortiment
alle alternatieven voorhanden om te vergelijken

Aanbeveling
ik kom hier met iedereen die serieus met fotografie bezig wil zijn

Extra toelichting
Al jaren dezelfde kwaliteit, service en vriendelijke, serieuze behandeling, zonder het irritante 'ik verkoop jou binnen 10 minuten iets wat 2x zoveel kost' -gedrag dat ik bij andere winkels zo vaak tegen kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenA1964 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg, je voelt je thuis.
Je rijdt geen 250km als het een flut zaak is, toch!

Service
Wij hadden een probleem/ meningsverschil, is naar ieders tevredenheid opgelost. Zo hoort het in onze ogen

Assortiment
Je ziet niet vaak een fotozaak met zo'n keuze en advies

Aanbeveling
Ik kan deze winkel bij iedereen aanbevelen, je voelt je er thuis.

Extra toelichting
Prima zaak,leuke medewerkers met humor. Het is niet naast de deur, maar komen zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsgroot 23-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
het is een goed handzame camera.

Service
sevise is perfect en een goede informatie

Assortiment
een groot assotiement en een geweldige uitleg

Aanbeveling
wegen perfecte uitleg en goed geholpen.

Extra toelichting
het is een leuk team dat ons geholpen heeft en een perfecte uitleg gekregen ga zo door veel lof van ons.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Rooseboom de Vries 22-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Hele goede uitleg over de camera, en er werd met mij meegedacht over een goede aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Transistor 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, die in januari 2015 nog groter en mooier wordt

Service
Nemen uitgebreid de tijd en geven je de ruimte om zelf te beslissen en om uit te proberen

Assortiment
Waar je ook om vraagt, het is er gewoon

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan vanwege boven vermelde positieve ervaring

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.kleiberg. 21-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
al is het druk, je wordt toch snel geholpen.







Je wordt snel geholpen en op vriendelijke manier. De sfeer in de zaak doet fijn aan.

Assortiment
Vrijwel alles is er en zo niet , dan is heter met een paar dagen.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan en deze klant was zeer tevreden!

Extra toelichting
Fijne zaak en kundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelco 2 21-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk om het product te vinden.

Service
Zeer goed en professioneel geholpen men heeft alle tijd om het product uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Assortiment
Het product had ik al via internet gevonden maar ik vind het prettig om in een winkel geholpen te worden en advies te krijgen.

Aanbeveling
Ik was er op zaterdag dan moet je soms wat lang wachten maar dat wordt ruim gecompenseerd door de tijd die men voor je heeft en de goede voorlichting.

Extra toelichting
Zeer goed geholpen en een goed advies ik ben al vaker bij cameraland geweest en dit is beslist niet de laatste keer geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sukhoi31m 20-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
parkeren voor de deur en alles op voorraad, ongelovelijke asortiment aan spullen.

Assortiment
werkelijk alles op gebied van video, camera incl. vele accessoires. en dit alles op voorraad

Aanbeveling
word netje geholpen, er word tijd voor je genomen,niet opdringerig en ook nog eens gezellig, doordat er interese is in je hobby.

Extra toelichting
prijzen concurrerent aan internet, ongelovelijk assortiment aan camera,s videoapparatuur en accessoires. leuke en vooral goed advies met aankoop van jou product. Heb onlangs de nieuwe action camera gekocht van Sony. twijfelde aan gopro of sony, na wat internetten en de test op hun site was ik overtuig. snoepjes winkel voor iedereen die wat wil met camera's videoapp. enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wamake 20-10-2014 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,0

Gemak
overzichtelijke site, producten zijn makkelijk te vinden

Service
vlot geholpen, medewerkers denken met je mee

Assortiment
ruime keuze -slecht voor je portemonnee :)-

Aanbeveling
voor professionele hulp en ruime keuze is dit een zeer geschikte winkel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

devilee52 20-10-2014 In de winkel gekocht
alkm
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hebben veel op voorraad

Service
Leggen lenzen en body's goed uit en mag ze buiten testen en geven meteen tips

Assortiment
hebben bijna alles

Aanbeveling
hebben alles op voorraad en de service is top

Extra toelichting
Goede service bij aankoop en mogelijkheid om het koopware meteen te testen en krijg meteen feedback over hoe beter te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina Dijs 19-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Meer dan tevreden! Kreeg gelijk een nieuwe fototas mee omdat de oude niet aan de verwachtingen voldeed en de batterij die niet voorradig was had ik de volgende dag in huis.

Assortiment
Alles wat ik wilde zien/hebben was voorradig.

Aanbeveling
Prima service, groot assortiment, meedenken door het personeel en geheel niet opdringerig om zaken aan de man te brengen die ik niet wilde hebben!

Extra toelichting
Gewoon een hele fijne winkel om te zijn met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Purmerendq 19-10-2014 In de winkel gekocht
Schubbekutteveen, Alkmaar natuurlijk

Algemene score

10,0

Service
Altijd netjes geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeltmeister 19-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede behandeling van onze zoektocht naar de juiste lens.

Assortiment
Alles wat we zochten, was aanwezig.

Aanbeveling
Briljante winkel, fijne werknemers en ik ben heel benieuwd naar de nieuwe winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronniess 17-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke overzichtelijke website

Service
winkel ligt aan een groot gratis parker terrein in een winkel centrum.
de mensen in de winkel zijn kundig en weten waar ze het over hebben,

Assortiment
voor ieder wat wils van eenvoudige compact cameras tot high tech professionele apparatuur van foto tot video
en de daarbij behorende accesoires

Aanbeveling
Zeer veel keus en mensen met verstand van zaken dus altijd wel iets te vinden wat je zoekt :)

Extra toelichting
erg fijne winkel met hele ruime keus in alles ,vriendelijke mensen met kennis van zaken in de winkel en de winkel is goed bereikbaar met volop parkeer gelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel van der Graaf 16-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gemakkelijk.

Service
Snel en efficiënt.

Assortiment
Volop keuze, ook tweedehands.

Aanbeveling
Uitgaand van mijn ervaring kan ik de winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Een tien, omdat ik zonder enige hapering mijn aankoop kon plegen, die, zoals beloofd, de dag daarop in mijn bezit was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Spaan 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima geholpen door Erik. Erik is enthousiast en heeft me iets goeds aangeraden.

Assortiment
Fijn dat jullie ook 2e hands spullen verkopen

Aanbeveling
Aan iedereen. Het valt mij alleen op dat winkel erg vol oogt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douke 16-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik mis een zitje voor wachtende klanten. Bij drukte kan het enige tijd duren voordat je geholpen wordt.

Service
Gekochte camera functioneerde niet goed. Werd probleemloos teruggenomen. Ik kon ruilen en van lens wisselen. Prima service!

Assortiment
Zeer groot assortiment. Maakt kiezen moeilijk, maar de voorlichting is uitstekend.

Extra toelichting
Een goede zaak, met deskundig advies en prima service. Soms moet je even wachten, maar men neemt ook alle tijd voor jou.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fleur 23 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Juiste product vinden,is niet meteen zichtbaar! Geen mogelijkheid om op grootte enz te zoeken.

Assortiment
Keuze goede, maar niet ruim!

Aanbeveling
Voldoende keuze, goede prijs en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alexander Schwarz 15-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kon vanuit mijn creditcard niet vanuit het buitenland betalen. Moest een extra mailtje schrijven om twee bestellingen in één pakketje te laten sturen.
Website heel leuk en helder. Goed: gezichten – maakt het toch wat persoonlijker.

Service
Belde dus vanwege de twee bestellingen en ook voor een technische vraag. Werd heel attend, goed en vriendelijk geholpen!

Assortiment
Als ik het een gemis zou vinden dat jullie de Leica M niet voeren...

Aanbeveling
Prettig, competent, correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mulmarjo 15-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te vinden locatie met veel parkeergelegenheid
Gemakkelijk te bedienen camera, alles op autom.

Service
Zeer goede uitleg en heel geduldig als ik het niet goed snapte.
Compliment aan Remco!

Assortiment
Uitgebreid

Extra toelichting
Hij vroeg wat ik wilde en nam meteen een goede beslissing voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van der Heidjen 15-10-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed bereikbaar, grote gratis parkeermogelijkheid.

Service
Ik had een idee en een wens over een camera verkoper Fred kwam met een beter idee en onderbouwing.

Assortiment
Veel merken met veel specifieke kennis aanwezig

Aanbeveling
Degelijke service en know how is er aanwezig, en de ijd om alternatieven te laten zien. Geen verkoop druk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goudkoper 14-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Een echte winkel om de aankoop nog even vast te kunnen houden en een webshop voor alles afgeleverd voor de deur.

Assortiment
kan voor al mijn wensen bij Cameraland terecht

Aanbeveling
leuke shop. Attente en deskundige medewerkers.
Prima assortiment

Extra toelichting
zie hiervoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutchbos 14-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via site/mail vraag gesteld en snel antwoord gehad

Service
Niet helemaal juiste bedrag van besteld artikel, naar tevredenheid opgelost

Assortiment
Op voorraad wat nodig was

Aanbeveling
Prima afhandeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Schermer 13-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de camera zelf in de winkel opgehaald. Daarom een 9 en geen 10

Service
Gewoon prima als altijd.

Assortiment
Meer dan je ooit nodig hebt.

Aanbeveling
Veel kennis, redelijke inruilprijzen.

Extra toelichting
Gewoon een van de beste camerawinkels die we in Nederland rijk zijn.P

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

05561az 13-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis rustig bekijken wat je wilt hebben, je hoeft niet te wachten in de winkel.

Service
Gebeld met de winkel met bepaalde vragen over de lens, prettig geholpen

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renie Meeder 12-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer uitgebreide en overzichtelijke website

Service
Aan de hand van zelfgemaakte voorstudie al snel en op advies van de verkoper een keuze kunnen maken.

Assortiment
Alle in de beschouwing meegenomen modellen waren beschikbaar.

Aanbeveling
Naast grote sortering ook goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1822ma 12-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer vakkundige verkoper die de tijd voor zijn klanten neemt, ik hecht hier veel waarde aan.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

2e hans 12-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op zich een makkelijke website, maar omdat het niet met een inlog werkt moest ik een paar keer opnieuw mijn bestelling invoeren doordat de sessietijd verlopen was

Service
de 1e webleverancier die 'levering de volgende dag' ook echt waar maakt. meestal gooit TNTpost roet in het eten, maar kennelijk hebben zij goede afspraken gemaakt. het pakketje werd idd de volgende dag geleverd

Assortiment
zij konden leveren wat mijn gebruikelijke internet-fotowinkel niet kon leveren

Aanbeveling
1e ervaring zeer positief, moet wel afwachten of ze dit op lange termijn ook blijven waarmaken, maar deze 1e klap is zeker een daalder waard

Extra toelichting
goede indruk van deze leverancier, jammer dat hun echte winkel zover uit de buurt ligt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brob 11-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Verkoper wist direct de bijzondere aspecten van de camera waarvoor ik kwam (zonder hem in handen te hebben)

Extra toelichting
Grote deskundigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poelakker 11-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Groot assortiment,goed advies,verstand van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Lodewijks 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dichtbij mijn woonplek en gratis parkeren

Service
werd goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Scheltens 08-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden en goede parkeergelegenheid

Service
Op alle vragen wordt uitgebreid antwoord gegeven. Je kunt later nog bellen wanneer iets niet helemaal duidelijk is. Men zoekt bij problemen naar een oplossing die niet altijd duur hoeft te zijn

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Er zijn weinig winkels in Nederland met zo'n keus en service.

Extra toelichting
Ruime sortering, deskundig personeel dat je helpt een goede oplossing voor je vraag te zoeken. Daarbij wordt niet de duurste optie geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Dwinger 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
al eerder wat gekocht.
door nieuwsletter van goede website toch maar even langs gegaan.
met tomtom makkelijk te vinden

Service
zeer professionele niet dwingend hulp.luisterde eerst goed naar wensen en gaf daarna pas advies.
en koffie daarbij.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment.
dat was ook de hoofdreden dat we naar de winkel gingen.
je moet toch voor het gevoel even vasthouden.

Aanbeveling
gezien het vorige zeer zeker.

Extra toelichting
er zijn natuurlijk meer professionele camera shops. maar we zijn hier terechtgekomen en zo goed geadviseerd dat we daardoor alleen al besloten hier te kopen. en grote uitgaven doe je niet via internet. je moet ook makkelijk ergens terug kunnen komen voor service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Engels 08-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De verkoper had de tijd voor mij.

Assortiment
Heel uitgebreid,voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Ben in de winkel op mijn gemak en correct geholpen en er werd op mijn vragen keurig geantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EBatkk 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gratis parkeren voor de deur, veel personeel dus snel geholpen.

Assortiment
Veel tweedehands spullen maar ook alles nieuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Munnik 07-10-2014 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan-Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel geweest om juiste model printer te bespreken. Zelfde dag online besteld en volgende dag in huis.

Service
Ik kwam voor een telelens, werd
prettig geadviseerd, mocht hem
buiten even uitproberen!
Gekocht.

Assortiment
Er is een ruime keuze. En natuurlijk zul je in andere speciaalzaken dezelfde producten al dan niet goedkoper vinden, maar ik ga voor de goede service.

Aanbeveling
Ik zou de ander beslist enthousiast maken voor het uitgebreide assortiment.

Extra toelichting
Eigenlijk vind ik dat ik met bovenstaande beoordeling al genoeg heb gezegd. Cameraland is mijn winkel, zal er altijd terugkomen voor camera en accesoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon024 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makkelijk te bestellen, vond het fijn dat ik geen account hoefde aan te maken maar gebruik kon maken van een gast account zonder wachtwoord/gebruikersnaam

Service
Toen ik contact had met de klantenservice en vroeg of het product daadwerkelijk nog op voorraad was en specificities vroeg werd er ook echt voor mij gekeken dat vond ik erg prettig.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim vergeleken andere sort camera winkels qua gadgets en accessoires.

Aanbeveling
Goede service, fijn bij bestelling gelijk een email krijgt en even later track en trace.

Extra toelichting
Vond het fijn om bij jullie een aankoop te doen, goede service en duidelijke website met makkelijke bestelling optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frietje9 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
bestellen ging gemakkelijk en snel, misschien is het in de toekomst mogelijk om vergelijkbare producten naast elkaar te kunnen bekijken? Zo is een keuze maken (voor ons twijfelaars) wellicht net wat gemakkelijker

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews