Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6250 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 986 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita van Ee 19-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjaelfrink1953 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
snelle adequate service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnoniemBeverwijk 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Camaraland heeft de sensor gereinigd van mijn Canon30D

Aanbeveling
Goed gesorteerd. Goede voorlichting.

Extra toelichting
Cameraland geeft me vertrouwen. Goede informatie. Heb vorig jaar ook een fotocamera gekocht bij cameralens en ook daarvoor goede uitleg gekregen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Rijk Jansen 18-07-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Website is duidelijk, leeftijd van lenzen zou mogelijk meer helderheid verschaffen.

Service
Ben in winkel geweest. Vond verkoper enigszins nonchalant. Testen van lens op toestel was geen sprake van. Dus lens alleen bekeken en enige toelichting van verkoper.

Assortiment
Graag meer toelichting op producten behalve dat 'deze' duurder' is dan 'die', en dat duurder 'automatisch' 'beter' is....

Aanbeveling
zie punten hierboven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bram Couperus 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De eerste keer liep het verkoop proces vast en kreeg ik het niet voor elkaar om mijn bestelling te plaatsen; de volgende dag ging alles feilloos.

Service
Bestelling 16:50 gedaan en de volgende dag geleverd. Men had per abuis een nieuwere, duurdere versie van het toestel geleverd (NX300M 16-50 OIS) in plaats van de bestelde (NX300 18-55 OIS). Toen ik hierover belde, deed men het voorstel om 'avonds langs te komen (vanaf Alkmaar ca. 25km) om het om te ruilen of om akkoord te gaan met het geleverde: voor mij een voordeel van ca. 120 tot 170 euro! En bij nader inzien was ik ook wel blij met die 16-50mm lens. Helemaal tevreden.

Aanbeveling
Zie service. Bovendien scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. Soeters 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website van Cameraland vind ik overzichtelijk. Zeer makkelijk om een bestelling te doen

Service
je kan zelf kiezen waar de bestelling wordt afgeleverd. Geen verzendkosten. Prima!

Assortiment
goed assortiment.
Lexar CF udma 7 is niet overal te verkrijgen. Bij Cameraland wel!

Aanbeveling
Geen verzendkosten.
Voor 17:00uur besteld. De volgende dag al in huis!
Breed assortiment

Extra toelichting
Vergeleken met andere webshops is de prijs over het algemeen goedkoper. Wat ik erg prettig vind dat er geen extra kosten bij komen, zoals verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Bakker 70 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst oriënteren op Internet en dan naar de winkel

Service
Ze nemen echt de tijd voor je, zoeken uit wat je wil

Assortiment
alles wat je wil is direct aanwezig; camera's, objectieven, filters, tassen, geheugen, exta accu's etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Hund 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Vriendelijke beantwoording van vragen

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon snel, goed en groot arsortiement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank de Boer 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling kan vanaf huis en binnen enkele dagen is de aankoop binnen. Bovendien kun je via internet de route van de aankoop van stap tot stap volgen.

Service
Product wordt goed geleverd en via een emailbericht wordt de bestelling bevestigd.

Assortiment
Er is een ruime assortiment waaruit gekozen kan worden. Bij elk artikel staat een duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen!

Extra toelichting
Zie beschrijving bij bovenstaande items.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle von cabana 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan er prima parkeren en je bent ook zo geholpen

Service
personeel neemt de tijd voor je en geeft je goede adviezen

Assortiment
ze hebben ontzettend veel op voorraad en anders willen ze het wel nasturen

Aanbeveling
prima parkeren, goede service en goed advies, gezellig personeel

Extra toelichting
gewoon echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein19888 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martindezwart 15-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede service dicht bij huis

Service
Kwalitatief goed personeel

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Het is de tweede camera die ik daar koop

Extra toelichting
Goede service dicht bij huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gwen1935 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima ontvangen en geholpen

Aanbeveling
zie sewrvice

Extra toelichting
zie opmerking bij service

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

marcel v o 15-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

DMJ.vanDuijn 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Degene die ik aan de telefoon heb gehad heeft kennis van zaken

Assortiment
Ben een tijd terug bij jullie in de zaak geweest om er een camera te kopen, ik heb toen het grote assortiment gezien

Aanbeveling
gewoon uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy Hooiveld 14-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Service in optimaal.
Voldoende tijd en aandacht voor een klant.

Assortiment
Het assortiment is voldoende.
Ook een prijzen zijn zeer concurrerend

Aanbeveling
Altijd als eerste gaan kijken bij Cameraland.

Extra toelichting
Cameraland is zeker een bezoek waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Griffijn 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Beetje vervelend was dat ik klikte op de body maar daarna kreeg ik de prijzen van body met lens te zien. Toen ik eenmaal door had hoe ik dit kon voorkomen, was het appeltje eitje.

Service
De sms dat het product aangekomen is op het service punt,TOP

Assortiment
Op het eerste oog, uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Witsen 14-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar - Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb de camera niet online gekocht, maar in de winkel zelf. Ik vindt de website wel overzichtelijk.

Service
In de winkel werd ik uitstekend geholpen. Ik wist zelf niet op welke camera ik uit zou komen, maar de verkoper hielp mij daarmee tot uiterste tevredenheid.

Assortiment
Ik zou niet weten wat je er op foto en film gebied niet kan kopen...

Aanbeveling
De winkel is bekend bij iedereen, maar als iemand een camera aan wil schaffen zou ik Cameraland aanbevelen !!!

Extra toelichting
Voor een camera moet je bij Cameraland zijn. Vriendelijke en deskundige mensen helpen je om een goede keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle1993-12 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongedwongen sfeer, goede uitleg

Service
Alles goed uit gelegd en voorgedaan. Heel goed geholpen

Assortiment
Alles wat ik hebben wilde, inclusief een cursus!

Aanbeveling
Absoluut! eerlijk advies en goed geholpen

Extra toelichting
Hele fijne winkel! Ik ben goed geholpen met mijn dilemma over wat voor camera ik wilde. Ongedwongen informatie in kunnen winnen. Ook toen na twee dagen het scherm van mijn toestel losliet kreeg ik zonder enige moeite een nieuwe mee! Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkenderest 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Ben er elke keer goed geholpen

Extra toelichting
1 puntje van kritiek, de sensor was niet schoon, zatten een paar vlekjes op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond de Lannoy 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet in te loggen, maar kunt ook als nieuwe klant in één keer aan de slag

Assortiment
Van beginner, via semi-prof naar professioneel.
Voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LisavanLeeuwen 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Accu van de camera laadde niet op. Kwamen we op de dag van vertrek achter, is dezelfde dag nog geregeld zodat wij onbezorgd op vakantie kunnen gaan. En ook geen extra kosten aan verbonden, echt super!

Extra toelichting
Super service, snel en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jowan Richie 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik bekijk de website van Cameraland zeer regelmatig en daardoor viel mijn oog op een occasion die ik graag wilde hebben. Door in de dagen die erop volgden vaker te zoeken naar het product dat ik beoogde zag ik dat er meerdere vergelijkbare occasions waren. Ik heb ze allemaal met elkaar vergeleken en door het ruime aanbod de rust genomen om het goed te overdenken. Ik had zo kunnen bestellen en he de volgende dag in huis kunnen hebben maar mijn voorkeur ging uit naar een fysiek bezoek aan de winkel omdat ik ook wat zaken wilde inruilen. Het enige wat ik jammer vond was dat ik naast de camerabody ook nog een lens (occasion) op het oog had. Deze was volgens de website nog "ruim op voorraad" maar in de winkel (het enige exemplaar) was deze inmiddels verkocht. Dat is verder wel goed opgelost met een nieuwer (geen occasion) model van het objectief.

Service
Kan niet beter, iedereen in de winkel is duidelijk deskundig en op de juiste manier vriendelijk. Ik ben goed geholpen met het verfijnen van mijn keuze met eerlijke en duidelijke informatie. Prima en eerlijke inruilservice en 1 jaar garantie op mijn "nieuwe" body, geweldig!

Assortiment
Tja... hier valt niks op aan te merken, je struikelt over de camera's zoveel als er staat. Mijn indruk is dat als er iets zou zijn dat men niet in huis heeft het zo besteld is.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere mensen doorverwezen naar Cameraland en die zijn altijd tevreden geweest met hun bezoek. De winkel verdiend mijn absolute aanbeveling.

Extra toelichting
Uitstekende winkel en website. De site is responsive op een logische en prettige manier, je kunt met net zoveel gemak mobiel als op een desktop de site bezoeken. Prettige aangename uitstraling, expertise bij het personeel en duidelijke beschrijvingen bij de producten op de site. Fijne "sterren waardering" bij occasions die kiezen ook makkerlijker maken. Als het mogelijk is zou het wel prettiger zijn als de site eerder toont dat producten er niet meer zijn op het moment dat deze verkocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jepeha7 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super persoonlijk aandacht en moticvatie

Aanbeveling
Klasse aan uitleg van product en bij persoonlijke benadering

Extra toelichting
Zal zeer zeker weer bij Cameraland terugkomen en motiveren bij kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Pouwels 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site.

Service
Handig dat op de site direct een tel. Bij de artikelen vermeld staat om contact op te nemen met een van de medewerkers. Heb ik gebeuik van gemaakt en werd goed geholpen. Daarnaast snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanreggae 14-07-2014 In de winkel gekocht
De hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel voel ik me op mijn gemak omdat ik er niet heel veel verstand van heb maar niet als een groentje word behandeld

Service
Goede service veel verstand van de producten

Aanbeveling
Groot assortiment en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenalena 13-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik moet een klein eindje rijden. Maar dat komt doordat ik niet in Alkmaar woon.

Service
Goed en vriendelijk

Assortiment
Mooi spul

Extra toelichting
Fijne winkel, fijne mensen, fijne spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenlimburg 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken van een camera, de informatie over de producten, afhandeling, etc., goed geregeld

Service
Bij telefonisch informeren naar beschikbaarheid is alle gelegenheid om de keuze te bespreken en alternatieven door te nemen.
Een gekozen accessoire bleek nog voor verbetering vatbaar en hierover is met mij contact opgenomen. De upgrade was kostenloos.

Aanbeveling
Van info via keuze naar afhandeling en levering, alles in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanbergen 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima, gratis parkeergelegenheid, pal bij de winkel. Winkel zelf wel helemaal vol! Voordeel: grote keuze; nadeel: beetje onoverzichtelijk.

Service
Verkoper nam ruim de tijd om voor- en nadelen van diverse modellen uit te leggen. Legde geen druk op aankoop van het duurdere model, maar luisterde goed naar onze gebruiksdoelen.

Assortiment
Alles, maar dan ook alles was in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Prima prijs- kwaliteit verhouding, deskundig personeel en internet prijzen in een echte winkel waar je ook nog terug kunt komen voor een vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van der Kruijf 13-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
groot assortiment op aal facetten van de fotografie

Aanbeveling
er is veel kennis in huis je wordt goed geholpen wat wil je nog meer

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Madeleine1970 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Eenvoudig, geen bijkomende kosten en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemR1958 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
wat ik zocht was makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
uitstekend

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
Al een paar keer iets gekocht en telkens dezelfde uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick de Reus 12-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjarda95 12-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Werken super enthousiaste leuke vriendelijke mensen

Assortiment
SUPER VEEL

Extra toelichting
Je wordt er altijd super goed geholpen, en ze weten super veel! Altijd leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peashooter 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website Cameraland zeer toegankelijk. Heldere informatie apparatuur. Correcte informatie conditie tweedehands apparaten. Bestellen en betalen eenvoudig en zonder onnodige franje.

Service
Telefonisch contact zonder lange wachttijd. Telefonische informatie deskundig en doelgericht. De dag na de bestelling en betaling is apparaat bezorgd.
Een abusievelijk niet meegezonden onderdeel van de bestelling is na een telefoontje een dag later prompt bezorgd.

Aanbeveling
Eén van de weinige winkels in Nederland waar de door mij gezochte en niet meer courante camera voor een redelijke prijs tweedehands werd aangeboden en waarvan de condititie onberispelijk is. Bovendien snelle bezorging en perfecte service (zie commentaar Gemak en Service).

Extra toelichting
Zie toelichting aanbeveling winkel aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bytheway1958 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
vriendelijk geholpen met het goede adviezen, kon zonder problemen gekocht waar terug brengen.

Aanbeveling
deskundige verkopers en een uitgebreid assortiment, ook tweede hands.

Extra toelichting
Een winkel waar ik met een gerust hart naar toe ga.

Review criteria:

Goed

Reageer

wernarsu 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld en binnen een dag in huis

Service
De bestelde camera voldeed toch niet aan alle verwachtingen. Gebeld; en zonder problemen kon ik deze retour sturen (kosteloos) Daarbij kreeg ik ook nog eens vriendelijk advies m.b.t. andere camera's die beter zouden voldoen wat gewenst was.

Assortiment
ruim assortiment en fijne site om de toestellen op de kunnen bekijken

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam6789 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Super hulp, uitleg en geduld. Aan een prima camera geholpen.

Assortiment
Alles wat je als fotograaf zoekt

Aanbeveling
Ik heb de winkel aanbevolen gekregen en zou dat nu ook aan een ander doen!

Extra toelichting
Vriendelijke uitleg, goede motivatie en onderbouwing voor het maken van een keus. Aan alle kanten geholpen om alles op tijd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berry 11 11-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke site

Service
goede service werd teruggebeld omdat een andere camera tas beter paste [en goedkoper was]

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goede winkel met een hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han_s 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en daarom vind je precies wat je zoekt. En parkeren is ook een makkie.

Service
De actieperiode was al over. Toch werd ook iets later de korting nog verstrekt.

Assortiment
Ze hebben eigenlijk bijna alles.

Aanbeveling
Men heeft in ieder geval verstand van fotografie, maar ook van verrekijkers.
En dat kun je niet van elke winkel zeggen!

Extra toelichting
Het is een winkel waar je makkelijk kunt parkeren, waar de klant serieus wordt genomen. Ook is er voldoende personeel zodat niet eindeloos hoeft te wachten. Men heeft verstand van fotografie, en dat blijkt niet altijd vanzelfsprekend. Ook advies op het gebied van verrekijkers is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenvanWognum 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met voor mij heel zinvolle adviezen voor de aanschaf van een kijker.

Service
Ik ben dik tevreden met de snelle levering (de volgende werkdag) en de zorgvuldige wijze van verpakken. Het maken van een keuze is dankzij de mogelijkheid om alsnog te ruilen niet heel erg moeilijk.

Assortiment
Meer dan ruim!

Aanbeveling
Prima winkel met prettig personeel als je ze nodig hebt en scherpe prijzen als je gaat kopen. Een aanrader dus!

Extra toelichting
Tot op heden ben ik altijd heel tevreden geweest met mijn aankopen bij Cameraland. Zowel de spullen die ik privé heb gekocht als de spullen die ik voor mijn school heb gekocht hebben een prima prijs/prestatie-verhouding. Voor mij de beste reden om terug te komen als ik weer een aankoop in optiek wil doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Mariette 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Nadat ik me eerst via de website had georiënteerd ben ik later naar de vestiging in Alkmaar gegaan voor verdere informatie. Deze was uitgebreid en men nam de tijd daarvoor.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Door de gerichte vraagstelling van degene die mij hielp werd al gauw duidelijk welk fototoestel het meest geschikt zou zijn.

Aanbeveling
De informatie vooraf was uitstekend; maar ook altijd de mogelijkheid om bij vragen even langs te komen is heel plezierig

Extra toelichting
Alle voorwerk was voldoende om het toestel door anderen te laten aanschaffen voor mij, dus over dit punt: aanschaf online kan ik niets zeggen. Het feit dat ik in de gelegenheid ben langs te gaan bij de winkel in Alkmaar en bij vragen bijzonder goed geholpen werd en men er ook de tijd voor nam vind ik heel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hylkos 10-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkels zijn gemaakt voor het gemak, maar de vestiging in Alkmaar is voor mij in de buurt en dat maakt persoonlijk contact nog gemakkelijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van der Zee 10-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar. Veel op voorraad en anders snel te leveren. Gratis parkeren.. ;-D

Service
Goed advies, toelichting op hoofdonderdelen. Ging soms wat te snel en te resoluut. Heb zelf bedenktijd ingelast over twee opties, dat vond de verkoper best. Bij definitieve keuze goed afgehandeld, al blijft het wat erg snel.

Assortiment
Bijna te veel... De prijzen zouden beter aangegeven kunnen staan en een soort hoofdindeling in types zou ook helpen.

Aanbeveling
Veel keuze, goed advies. Wel zelf ook op andere manieren orienteren, al wordt daar wat snel aan voorbij gegaan...

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cato49 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is makkelijk bereikbaar, parkeerplaats nabij

Service
Heel vriendelijk en geduldig geholpen door medewerker. Na aankoop van camera en verscheidene toebehoren blijkt thuis dat ik geen extra accu heb ontvangen, wel betaald. Volgende dag gebeld en kon meteen de accu halen. Gelukkig wist de medewerker het zich te herinneren.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er, al moest er een oplader besteld worden

Aanbeveling
Je wordt deskundig geholpen, men heeft de tijd voor je ook al is het heel druk

Extra toelichting
Goede winkel met goed personeel. Dat ik niet alles meteen heb gekregen is wel een aandachtspuntje. Natuurlijk moet je daar zelf ook opletten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rien120 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke web-site, snelle navigatie naar juiste artikel

Service
Jammer, dat na het plaatsen van de bestelling geen mogelijkheid tot volgen van de afhandeling bestaat,

Assortiment
"Mijn" favoriete merken zijn ruim vertegenwoordigd

Aanbeveling
Prima web-winkel,, pre is dat er ook een normale winkel is

Extra toelichting
Prima eerste ervaring met jullie web-winkel, hoort vavaf nu tot mijn vaste adresjes!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René1908 09-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan altijd terecht bij cameraland

Service
Je wordt goed geholpen soms zelfs aan een goedkoper product als dat je van plan bent te kopen denken met je mee

Assortiment
Kan vaak op de site al zien of ze het op voorraad hebben

Aanbeveling
ik ben er tevreden mee

Extra toelichting
leuke winkel waar je het idee hebt dat je welkom bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper098 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig alles kunnen bekijken in de winkel.

Service
Ik heb goed geholpen bij het zoeken van de tas door de verkoper.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in de winkel

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ze hebben alles in huis wat je nodig heb, ook geen gebrek aan advies en kennis.

Extra toelichting
Winkel waar iedereen terecht kan voor zijn of haar spullen en advies. Ben tot nu toe altijd goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 09-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
parkeren voor de deur
open op zondag

Service
goed en netjes geholpen.

Assortiment
beetje weinig keus in sling tassen

Aanbeveling
alles hier boven

Extra toelichting
ik was er nog nooit geweest maar het eerst bezoek is goed bevallen snel geholpen met goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees Tol 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks de drukte in de winkel werd alle tijd genomen om mij te informeren

Assortiment
Al is het er klein, je kunt er echt voor alles terecht

Aanbeveling
Goede uitleg

Extra toelichting
Ik heb eerst op de website gekeken en ben toen naar de winkel gegaan voor nadere informatie en uiteindelijk de aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews