Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 863 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B.Eilander 18-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet snel en overzichtelijk aan te schaffen, en Vlgs afspraak en snel geleverd daar waar ik heb aangegeven.

Service
Zie opmerking boven, als je dit goed doet moet je ook wel een goede service hebben.

Assortiment
Ruime keuze, maar je kunt niet alles in huis hebben. Eenvoud siert de mens.

Aanbeveling
Door goede ervaring die ik heb opgedaan.

Extra toelichting
Met een goed gevoel een bestelling geplaatst en geleverd zoals was verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Arjen 15 18-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere website met voldoende informatie

Service
Ik had een vraag gesteld via het contact formulier. Werd dezelfde dag nog teruggebeld met een antwoord.

Assortiment
Groot aanbod van tweedehands objectieven.

Extra toelichting
Ik heb een tweedehands Canon objectief gekocht voor een prijs die ik bv via marktplaats ook zou hebben betaald. Echter nu ook gecontroleerd door cameraland + garantie er bij. Objectief had 4 sterren gekregen en ziet er prima uit (nog niet uitvoerig getest). De verpakking was tot mijn verrassing zelfs uitstekend: originele, onbeschadigde doos incl het bijbehorende schuim. Voor een volgende tweedehands lens zou ik zeker eerst nog een keer bij deze winkel kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cecilia85 17-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alkmaar is voor mij persoonlijk iets verder weg, maar de winkel was goed te vinden.

Service
Goede hulp en uitleg bij de keuze voor een camera

Assortiment
Genoeg keuze in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en groot assortiment

Extra toelichting
Fijne service en veel kennis van het personeel. Tevens een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Hilhorst 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Duidelijke uitkeg. Werd goed en uitgebreid uitgelegd. Bij alle vragen onzer kant kregen we toch steeds weer uitkeg.

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Goed

Reageer

reddust 1 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitzoeken, bestellen, volgende dag in huis

Service
Als iets niet voorradig is, tel.cont. betere vervanging zonder bijbetaling

Assortiment
voor mij voldoende uitgebreid

Aanbeveling
zeker wel

Extra toelichting
ik ben goed,snel en netjes behadeld door iemand met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD49 15-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
deskundig te woord gestaan

Assortiment
hadden de dingen die ik wilde hebben

Aanbeveling
Heel prettig geholpen, werd de tijd voor genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Ezerman 14-09-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Als je weet wat je wild , helpen ze je goed.

Assortiment
Wat ik in de winkel zag was uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen als iemand een camera zoekt.

Extra toelichting
De bediening en de sfeer in de winkel was ongedwongen en goed. Kleine opmerking voor de verkoper , probeer wat meer accessoires bij de camera te verkopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evert den hartog 14-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Liekens 13-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan het op een eenvoudige manier, bij wijze vanuit je zetel bestellen.

Service
Vlugge afhandeling,

Assortiment
Jullie bieden wel wat producten aan.

Aanbeveling
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grrd 1949 13-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor mij dicht bij

Service
prima

Aanbeveling
altijd goede mensen en service

Extra toelichting
website kan mooier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HN Ligthart 13-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het zit relatief dicht bij huis en gratis parkeren

Service
Ondanks dat wij maar wat kleine dingen kwamen halen, heel veel informatie gekregen.

Assortiment
Een breed assortiment, zowel nieuw als tweedehands

Aanbeveling
redelijke prijzen en een goede service

Extra toelichting
De winkel is makkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeren, we hebben veel informatie en tips gekregen, het personeel nam uitgebreid de tijd om ons voor te lichten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansDrost 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via een overzichtelijke website gevonden wat ik zocht

Service
Supersnelle verzending, volgende dag in huis.

Aanbeveling
zie het bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy68 12-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een winkel waar je nog echt als klant geholpen wordt. Ze nemen de tijd voor je en geven je kundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Velders 12-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
datgene wat ik zocht was erg eenvoudig te vinden

Service
prettig geholpen per telefoon en snelle bezorging

Assortiment
werkelijk alles wat ik nodig heb voor mijn Canon aanwezig

Aanbeveling
waarom verder zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Sopjes 11-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren.

Service
Het is altijd druk in de winkel, maar je bent zo aan de beurt.
Het personeel is deskundig.

Assortiment
Meestal is alles op voorraad en online kun je dit controleren zodat je niet voor niets komt.

Aanbeveling
Ik heb al het een en ander aangeschaft en dat is goed bevallen.

Extra toelichting
Prettige winkel met deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Re-Done 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk, maar dat kan i helaas niet van de mobiele website zeggen. De weg is nogal onduidelijk daar, maar uiteindelijk kwam ik er wel. Omdat "lekker" surfen over de mobiele site niet ging ben ik verder gegaan op de PC.

Service
De service bij cameraland is altijd goed. Vanaf de eerste dag dat ik er kwam heb ik dat nooit meer anders ervaren.

Assortiment
De voorraad is absoluut een pluspunt van deze winkel. Ik ben zelf iemand die direct wil aanschaffen en ga dan na mijn site bezoek ook altijd in de winkel mijn aankoop doen. Het assortiment is ruim en werkelijk aanwezig.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan een ieder die van fotografie houdt.

Extra toelichting
Cameraland is gewoon een fijne winkel met goed personeel dat weet waar ze over spreken. Ieder heeft zijn eigen interesses en daardoor is er een ruime mate aan gevarieerde kennis in de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietvanbelang2014 10-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Misschien 1 klein minpuntje: bestellingen in het weekend worden pas maandag verwerkt en verzonden. Sommige bedrijven versturen ook al in het weekend.

Assortiment
Jullie waren de enigen die de originele zonnekap in voorraad hadden en direct konden leveren.

Extra toelichting
Snel en niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YF81 09-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site.
Alleen reserveren v/d lens was niet direct duidelijk dat dit stond onder de knop "afhalen in winkel/alkmaar".

Maar na telefonisch contact werd dit wel netjes verteld.

Service
Prima service. Werd meegedacht naar een goede oplossing, niet naar behalen van "winst" op producten.

Assortiment
Ruime keus. Wel is de 70-200 f4 duurder dan een vergelijkbare webshop + winkel combinatie (vb. cameranu.nl)

Aanbeveling
Servicegericht en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoSigi 09-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afstand speelt een rol, woon in Amstelveen

Service
Ze nemen de tijd voor je ook als het druk is, en je krijgt een goede voorlichting

Assortiment
Ben nog nooit voor niets geweest

Aanbeveling
Ik zou hem zonder blikken of blozen aanbevelen en zeker weten dat ze niet bedrogen of teleurgesteld terug komen

Extra toelichting
Zaterdag 7september in de winkel geweest voor een macro slede en voor informatie over de systeemcamera's. Ben zeer goed en vriendelijk geholpen ze namen er alle tijd voor en dat terwijl ik met een ding van maar 50 euro de deur uit ging met een zeer goed gevoel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnoukMa 09-09-2014

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen, overzichtelijke website.

Service
In eerste instantie was onze cadeaubon niet in te leveren, de kortingscode werkte niet. Op onze e-mail werd niet gereageerd, maar na een telefoontje is het probleem heel snel opgelost.

Aanbeveling
Veel soortgelijke websites, deze site biedt producten niet het goedkoopst aan, dit kan een nadeel zijn.

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website. Niet het goedkoopst.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arie Leijen 08-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bezoek aan de winkel is een rit van 80 km vice versa

Service
Prima deskundigheid en aandacht

Assortiment
In alle categorieën is er aanbod

Aanbeveling
Je hebt het gevoel dat je geholpen wordt met het maken van je keuze

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Vos 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Netjes door medewerker gebeld dat levering iets ging vertragen. Correcte service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdejager 08-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn prima te vinden, en worden zoals er staat de volgende dag thuis bezorgd

Service
terugbellen is niet gedaan. Dus zelf gebeld, info was helder en duidelijk.

Assortiment
Heel groot assortiment, soms lastig zoeken.

Extra toelichting
Uitstekende winkel, helaas geen 10, maar zeker een 8.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Babs SdeH 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Heel tevreden over de manier hoe ik geholpen ben. Een collage hielp me vriendelijk aan de telefoon, het was heel fijn dat ik de volgende dag gebruik kon maken van mijn lens en het pakketje waarin de lens werd bezorgd, zag er keurig uit. Kortom, ik ben dik tevreden over Cameraland.nl!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

MJ Moerel 08-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren

Service
goed geholpen en wist meteen wat ik wilde

Assortiment
De keus is groot, dus dan kan je ook kiezen

Aanbeveling
Als je iets wilt hebben op fotogebied dan is de keus en bediening hier erg goed

Extra toelichting
Prettige winkel en kijk uit naar de nieuwe winkel straks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikwendy 07-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JannieL 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
wij waren in de winkel voor onze aankoop, zeer vriendelijk geholpen en eerlijke informatie ontvanen

Assortiment
zover te zien in de winkel zeer uitgebreid, maar het pand staat dan ook zo vol en dan ben ik te onervaren nog om te zeggen wat er mogelijk ontbreekt in het assortiment.

Extra toelichting
Nogmaals, zeer vriendelijk geholpen, ook eerst telefonisch goed geïnformeerd. Eerlijke info ontvangen m.b.t. mijn eerste keuzes in fotorugzak, daarna weloverwogen beslissing kunnen maken. Anders had ik me misschien "bekocht" aan een te kleine rugzak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

baars6 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Service is een groot goed, dat zeer goed wordt gehanteerd bij cameraland

Assortiment
Er is een groot assortiment van de meeste grote merken

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig en gemotiveerd

Extra toelichting
Had een lens gekocht, die naar later bleek, niet gestabiliseerd was. Ben teruggegaan en kon toen onmiddellijk een andere objectief uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

willy52 06-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis

Service
prima

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
hier kun je van op aan

Extra toelichting
zeet tevreden over prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 48 05-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangezien ik iets gebruikts zocht was het wat lastiger zoeken maar zeker niet vervelend.
Hulde voor de assistentie bij het betalen. Ik heb de bestelling vanaf een schip in Egypte gedaan dus logisch dat het niet van zelf sprekend ging.

Service
Zeer snelle levering en alles werkte naar behoren.

Assortiment
Kan ik als niet deskundige niet echt over oordelen maar ik heb voor de camera die ik aangeschaft hebt div accessoires gezien die mij aanspreken

Aanbeveling
Ik heb de indruk dat ik zeer snel en correct behandeld ben.
Dus daarom durf ik deze winkel met een gerust hard aan te bevelen

Extra toelichting
Excuses voor de late reactie maar ben nu pas in de gelegenheid. Heb de camera uitgebreid gebruikt en voor mijn doen leuke foto's kunnen maken onder water. Wat nog ontbreekt is een rood kleuren filter maar dat gaat zeker komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo Happé 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig via internet te bestellen

Service
De aankoop was binnen 24 uur in huis

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Volgen keer weer doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.I. de Heus 04-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Algemene beoordeling: Prima informatie/advies Klantvriendelijk Uitstekend assortiment. Mocht iets toch niet voorradig zijn, wordt het snel besteld en wordt je direct per email op de hoogte gehouden dat het binnen is. Door jullie grote succes moet je, ondanks veel personeel wel eens wachten. Dat komt natuurlijk ook door de producten die jullie verkopen welke vaak informatie met zich meebrengt. Jullie doen het voor mij perfect, daarom doe ik aan mond op mond reclame

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan binnekade 04-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
internet

Service
snelle levering en bij problemen snelle oplossing

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalenberg 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij zijn al langer klant van Cameraland en vinden het steeds fijn om daar te winkelen.

Service
De adviseur heeft ons te woord gestaan, wist exact wat wij wilden en heeft ons prima uitleg gegeven.

Assortiment
We konden niet uit veel soorten kiezen, maar zijn wel blij met het toestel.

Aanbeveling
Vanwege de deskundigheid en het goede gevoel van de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Blije Sandra 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Geen twijfel

Extra toelichting
Er wordt naar jouw verhaal geluisterd en aan de hand daarvan krijg je een aantal camera's te zien en te voelen. En als er dan ook nog in de nieuwe winkel een zitje komt waar je even rustig over de info kunt 'bomen' wordt het helemaal goed. Echt goed bezig! En bedankt voor het helpen aan een nieuwe camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maro1939 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel geholpen in de winkel

Service
goede uitleg over welke camera te kiezen

Aanbeveling
gewoon goed geholpen en als we nog vragen hebben, kunnen we gewoon even langs komen voor uitleg. Dat is een goed gevoel...

Extra toelichting
Het was een prettig bezoek aan nde winkel en we zijn blij met de aankoop, al moeten we alles wat de camera kan nog wel goed ontdekken! Er was slechts een klein boekje bij waar geen uitleg in stond over hoe je alles kunt vinden, bv hoe het menu werkt. Dat is wel jammer, want ik ben al 75 en snap nog niet alles wat de camera te bieden heeft. Een boekje met meer uitleg zou handig zijn geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bertus011 02-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
de verkoper kwam aan de hand van mijn omschrijving meteen met enkele kijkers waaronder de uiteindelijke keuze

Assortiment
nog nooit zoveel verrekijkers bij elkaar gezien

Aanbeveling
grote keuze en goede verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Rozendaal 02-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar winkelcentrum de Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat ik vroeg is voor me gedaan, zoals de nieuwe camera instellen.

Assortiment
Ik had een lijstje gemaakt met wensen, en daar kwamen verschillende camera's uit. Na bekijken en vooral voelen. kwam ik tot een beslissing.

Aanbeveling
Is er dan een andere winkel?

Extra toelichting
Een bizonder prettige ontvangst, goede voorlichting, een grap en een grol, maakte dat ik me daar thuis voelde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Lub 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet besteld, met iDeal betaald, en het pakketje werd thuis bezorgd

Assortiment
Leverden de lens die ik zocht wel, maar was niet op voorraad

Aanbeveling
Doe ik al sinds ik voor het eerst bij jullie een lens kocht, hele fijne service in de winkel

Extra toelichting
Prettige service in de winkel en overzichtelijke webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jenkwortel 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk gestructureerde website waardoor ik snel mijn product kon vinden.

Service
Eenvoudige en toch veilige manier van betalen en een snelle levering van de bestelde goederen

Assortiment
Zeer uitgebreid zodat ik snel mijn product kon vinden

Aanbeveling
Door de overzichtelijke website van de aangeboden producten, de scherpe prijzen en de vlotte levering van de bestelling.

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmmmmmmichel 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede uitleg. Ik kwam voor een goede lans voor vakanties. Daar ging ik ook mee naar buiten. Zelfs een betere dan waar ik vooraf via de site op was gekomen.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Ruim assortiment. Als ik de prijs vergelijk met andere fotozaken, ook via internet, dan scoort Cameraland goed. De mensen die er werken hebben verstand van het vak.

Extra toelichting
Al met al heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop van Veen 01-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitstekende en vriendelijke verkoper die alle tijd voor me nam en heel goed advies gaf. Hier voel je je als klant serieus genomen.

Assortiment
Alles is aanwezig wat je als fotograaf nodig hebt.

Aanbeveling
Ik heb nooit een betere winkel voor fotografie gevonden.

Extra toelichting
Zeer goede winkel en werkelijk uitstekende verkopers die weten waar ze over praten. Ze nemen werkelijk de tijd voor je en tonen begrip. Zodoende krijg je precies wat je nodig hebt. Assortiment is geweldig. Voor mij de beste winkel op gebied van fotografie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t3rryc 01-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen/betalen was zo gepiept, de site is heel makkelijk en overzichtelijk ook..!

Service
Zeer attente medewerkers, aardig, enthousiast en behulpzaam

Assortiment
breed assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen bij familie/vrienden.

Extra toelichting
Ik wil u nogmaals bedanken voor de goede service en kwaliteit. Geen twijfel dat ik voor toekomstige aankomen ook bij u/jullie zal aankloppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramvanderHorst 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website. het bestelproces is echter niet feilloos. Ik had een postNL kantoor opgegeven als afleveradres maar toch kreeg ik een bevestiging dat de lens naar mijn huisadres zou worden verstuurd

Service
gelukkig is bovengenoemd probleem opgelost door een belletje naar de winkel. Erg fijn. Daarbij ben ik ook te spreken over de afhandeling aan de telefoon toen ik vragen had over de lens zelf.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

sonjasacha 01-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn vorige camera komt ook bij jullie vandaan

Service
verkoper wist waar hij over praatte

Assortiment
ik had zelf mijn keuze al gemaakt, maar jullie hebben genoeg voor iedereen!

Aanbeveling
je kan zien wat je koopt en goede uitleg, men weet wat ze verkopen

Extra toelichting
ben weer heel blij met camera canon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.S. Koster 01-09-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de Website makkelijk een keuze kunnen maken

Service
ivm pech met de auto was het geen probleem om hem de volgende dag op te halen

Assortiment
via de wbsite zag ik dat er een enorme keus is aan nieuw en 2e hands

Aanbeveling
ik zou zeker anderen op attenderen van jullie bestaan

Extra toelichting
Alleen goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Reijnierse 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de nieuwsbrief een mooie aanbieding gezien, op de website bekeken en besloten aan te schaffen.

Service
Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag in huis, prachtig toch.

Assortiment
Via de website een aantal accessoires gezien, ook hier waren aanbiedingen bij, ook die weer aangeschaft. Groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien bovenstaand zou ik zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Via de nieuwsbrief een mooie aanbieding gezien, op de website bekeken en besloten aan te schaffen. Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag in huis, prachtig toch. Via de website een aantal accessoires gezien, ook hier waren aanbiedingen bij, ook die weer aangeschaft. Vanuit je stoel een camera met toebehoren aanschaffen zonder je huis uit te hoeven is een groot gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

di1945 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website had ik al het gezochte product gevonden. Vervolgens de winkel gebeld en de juiste infomatie gekregen

Service
Ik had 2 lensen op het oog. De verkoper kon aangeven dat een lens niet pastte op mijn toestel en kocht ik de andere lens. Prima voorlichting

Assortiment
de gezochte lensen waren op voorraad verder had geen vragen

Aanbeveling
Ja prima geholpen. Naderhand van schoonzoon ook positieve geluiden gehoord

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maya Trommelen 30-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis dries 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzichtelijk

Service
super makkelijk te bereiken
mega vriendelijk personeel

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
zeer zeker 100% top winkel

Extra toelichting
ben door me schoonvader bij jullie gekomen en je heb er een klant voor eeuwig bij super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews