Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WJdJ 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed parkeren gemakkelijk te vinden

Service
Verkoper kon mijn vraag naar een product omzetten in een product

Assortiment
Er werd mij voldoende keus gegeven

Aanbeveling
De klant wordt serieus genomen en er wordt alle tijd voor de klant uitgetrokken

Extra toelichting
De klant wordt serieus genomen en er wordt alle tijd voor de klant uitgetrokken. Alle vragen worden serieus en eerlijk beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 1958 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elianne Bleeker 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed en zochten naar alternatieve om goedkoper uit te zijn

Assortiment
Alles was er keurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slotbos 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website; compleet asortiment

Assortiment
zeer compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Sindram 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Vrijwel alles aanwezig.

Aanbeveling
Uitstekende en deskundige service.

Extra toelichting
Indien in Nederland is de winkel vrij gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Wagenaar 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak voor mij zat niet in bestellen online als wel in het feit dat de winkel een kwartiertje rijden van mijn huis ligt. Wel de site bezocht voor de informatie die ik wilde.

Service
Via de site stelde ik een vraag en kreeg binnen een heel korte tijd een zeer terdege antwoord. Wat me in de winkel opviel was het feit dat de mensen uiterst vakbekwaam zijn en op een heel plezierige manier elkaar aanvullen en/of het van elkaar overnemen.

Assortiment
Toen ik de winkel inkwam wist ik al welk product ik wilde hebben, maar ben nieuwsgierig genoeg om mijn oren te luister te leggen en mijn ogen de kost te geven. Zelden zo'n groot assortiment bij elkaar gezien en fantastisch om te horen hoe dat aan de klanten wordt getoond en uitgelegd.

Aanbeveling
Niet verder zoeken, gewoon naartoe gaan of via de webwinkel als de afstand je te ver is.

Extra toelichting
Tja, gewoon een winkel met personeel en spullen waar je als mens vrolijk van wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wout26 17-08-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Olympus 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Omdat ik uitvergeleken was ben ik met een top 3 van systeemcamera's naar de winkel gegaan en men heeft daar een uur(!) voor mij uitgetrokken om mij tekst en uitleg te geven voor mijn top 3.

Aanbeveling
Als je een uur uittrekt om iemand de voors en tegens uit te leggen en zeer goed onderbouwd in gewone mensen taal verdien je een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fieke32 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Zie onderstaand

Extra toelichting
Deskundig personeel, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dick Zijp 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameraland is voor mij dichtbij.

Service
Jullie nemen de tijd en komen met alternatieven

Assortiment
Vrijwel alle merken en modellen verkrijgbaar

Aanbeveling
Veel goede ervaringen inmiddels en prettige bediening en goede service

Extra toelichting
Ik zou geen betere winkel weten met hetzelfde assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sudwind1952 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en volledige informatie op de site. Riep geen vragen op.

Service
Goede uitleg, geen haast gedoe

Assortiment
Omdat ik precies wist wat ik wilde minder op het totaal assortiment gelet.

Aanbeveling
Deskundige medewerkers

Extra toelichting
Voor de eerste keer bij Cameraland geweest en fototoestel gekocht. Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadrad 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, medewerker nam de tijd voor juiste voorlichting

Service
gaat niet over deze aankoop maar over een reparatie van een camera, zeer tevreden over de afloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera50 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
prima geholpen

Assortiment
mooi en groot assortiment

Aanbeveling
vakkundig

Extra toelichting
voor een goede keuze aan het goede adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rulkens 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Als je het hier niet vindt, waar dan wel!?

Aanbeveling
Door mijn positieve ervaringen met de winkel.

Extra toelichting
Een 10 is voor God. Een 9 is voor de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hr. B.Kaas 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet welk artikel je wilt hebben is dit een prima manier voor een aankoop.

Service
Je krijgt meteen bericht van je aankoop en snel erna wanneer het thuis wordt bezorgt.

Assortiment
Er is een ruime keus aan artikelen.

Aanbeveling
Aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Meester 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken naar de geschikte lens ging erg makkelijk. Echter lukte het via mobiel niet heel goed om het merk te selecteren.

Service
Ik had nog een aantal vragen/wensen, via telefoon zijn deze heel netjes afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede kwaliteit

Aanbeveling
Ik ben er erg over te spreken, ik zeg het voort!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans de Klerk Fotografie 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig en snel.

Service
zeer goed, hetzelfde als in de winkel.

Assortiment
is helemaal up to date.

Aanbeveling
in grote mate, wat ik ook al vele malen heb gedaan.

Extra toelichting
Cameraland: top winkelen top online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cromtigers 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel rustig geholpen

Service
Eerst gekeken of het probleem op te lossen was

Assortiment
Ruime keuze,ook qua prijs

Aanbeveling
Kwaliteit en prijs verhouding was prima !

Extra toelichting
Zeer vakkundige zaak met vriendelijke medewerkers !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke van der Kooij 14-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Mijn aankoop vond in de winkel plaats niet via Internet. Er werd alle tijd genomen; de uitleg was heel goed.Na uitproberen toch spijt van de keuze. Terugbrengen geen enkel probleem; opnieuw alle tijd voor vragen over gebruik nieuwe toestel. Heel deskundig en prettig.

Assortiment
Aanbod is heel breed. Prijs is niet concurrerend. De net uitgebrachte Panasonic TZ60 had de volle prijs;€10 lager zou leuk zijn geweest voor het gevoel. Maar: service en deskundigheid zijn toch belangrijker

Aanbeveling
Zelf rijd ik er voor van Oostzaan naar Alkmaar dus dat zegt genoeg.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R1953 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering. Prima concurrerende prijs. Goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siem Kaandorp 13-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
direct geholpen

Service
duidelijke uitleg verschil lens van diverse merken. Gekozen lens met camera gekregen om enige tijd uit te proberen.

Assortiment
Uitgezochte lenzen allen voorradig

Aanbeveling
goede service en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico-n 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar met gratis voldoende parkeergelegenheid

Service
ondanks drukte in de winkel toch direct geholpen. Deskundige adviezen, meedenken met de klant. Goede reactie opvragen

Assortiment
gewenste lens was op voorraad en lag ook klaar bij het bezoek aan de winkel

Aanbeveling
veel op voorraad, deskundig personeel, goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 1 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
ik wil niet via internet bestellen maar de camera vasthouden en zien voor ik hem koop. ik moet dus wel even rijden voor ik er ben. mochten er mankementen komen zal ik dezelfde reis moeten maken.

Service
bij de verkoop is alles goed gegaan, de echte service moet nog blijken als er problemen komen (hopelijk niet)

Assortiment
ik denk wel een ruim voldoende, in ieder geval beter dan de prijsvechters als BCC, Mediamarkt e.d. ook de uitleg is volgens mij beter doordat je niet door een schooljongen van 16 wordt geadviseerd maar door iemand die weet waar hij het over heeft.

Aanbeveling
ik ben netjes geholpen en het assortiment was ruim. volgens mij zijn de prijzen netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Harmonieus 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
KEn jullie te kort, komt nog wel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Lambers 12-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Laagdrempelige winkel en geen opdringerig personeel

Service
deskundig geholpen

Assortiment
super uitgebreid

Aanbeveling
deskundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1978saar 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Over alles ben ik super tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Berenschot 11-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastische begeleiding van de verkoopafdeling.In alle opzichten namen ze de tijd voor mij met vakkundig advies

Service
Ik twijfelde over welk toestel.zij hebben mij de voor en nadelen verteld zonder op mijn stoel te gaan zitten

Assortiment
Wat ne wil is aanwezig.werkelijk Toppie

Aanbeveling
Superlatief.geen verkoop drang.hebben en nemen de tijd voor je in een prettige omgeving.

Extra toelichting
Je bent op zoek naar een mooi fototoestel wat voldoet aan je (overdreven)eisen.SAN is het prettig om te merken dat de verkoper niet probeert je het duurste toestel te verkopen maar dat toestel dat bij je past.Hiermee kun je je nog beter verder ontwikkelen in de fotografie . Rekening houdende met mijn beperkte kennis had ik een bijzonder goed geviel met het advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FK075 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kruip achter je laptop en kies uit wat je wilt

Assortiment
Ruime keus uit meest gangbare kwaliteitsspul.

Aanbeveling
betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tracker54 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik vond de producten die ik zocht snel en simpel op de website

Service
In de winkel werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Assortiment
het assortiment is enorm uitgebreid maar toch overzichtelijk

Aanbeveling
Cameraland is gewoon een prima shop op het gebied van fotografie

Extra toelichting
Cameraland is een uitstekende (web)shop met een brede keuze aan producten waarbij het personeel uitermate deskundig, geduldig, behulpzaam en vriendelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivivor 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameraland is voor mij makkelijk bereikbaar.

Service
Ik had een camera Panasonic ft5 besteld, deze was uitverkocht, maar door de snelle service hadden jullie deze binnen enkele dagen alweer binnen door een nabestelling. Top.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne zaak waar ik vertrouwen in heb. Vragen worden snel beantwoord en er wordt ook wat mee gedaan. Daarnaast zijn de prijzen zeer rendabel in vergelijking met andere fotozaken. Ik zou Cameraland aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stylus 1 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makkelijk te bereiken

Service
Veel informatie beschikbaar. Had nog wel iets over alternatieven willen horen.

Aanbeveling
Goed, maar vanuit onze woonplaats wat verder weg

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Wormer 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment, veel keuze.

Service
Deskundig personeel, alhoewel de winkel mede door de drukte wat rommelig overkomt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

F.P.Oudejans 10-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Voordat ik het toestel gekocht heb, ben ik eerst naar de winkel gegaan voor informatie.
Hierbij werd ik met veel geduld geholpen,wat heel plezierig was. Nu, twee jaar later, heb ik mijn huidige toestel gekocht. Dat is nu dik een maand geleden. Daarbij werd ook onmiddellijk met mij meegedacht en werd er een tweede hands telelens aangeboden. Ik heb tot nu toe nog geen noodzaak of behoefte gehad om voor eventuele nazorg terug te gaan naar de winkel.

Assortiment
Bij het binnengaan van de winkel had ik direkt de indruk dat er genoeg te koop was. Tijdens het wachten tot ik aan de beurt was viel het mij op hoe zorgvuldig er met de klanten omgegaan werd, hoeveel tijd er voor de klanten genomen werd en dat alle produkten, waar naar gevraagd werd, ook inderdaad aanwezig waren. Niet op voorraad was er niet bij.

Aanbeveling
Eigenlijk heel eenvoudig : Ruime voorraad, geen minderwaardige (gebruikte) artikelen, goed en deskundig personeel, tevens voldoende personeel aanwezig.

Extra toelichting
Goede informatie vooraf, goede en deskundige voorlichting tijdens de aankoop, aangename en direkte behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne-Lotte 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mocht alle opties zien en er werd zonder moeite iets uitgelegd.

Service
Het ging snel, to the point en heb het idee dat ik met het beste ben thuisgekomen. Geen spijt dus!

Assortiment
Ruim voldoende en precies dat wat ik nodig had was er.

Aanbeveling
Prima klantenservice en goede kwaliteit voor een mooie prijs. Vooral de service is erg prettig en daarom zou ik deze winkel iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zie hierboven. LET OP ! Ik heb de producten in de fysieke winkel van Cameraland gekocht. Ik kan alleen als ik hierop klik niet naar op 'volgende' drukken. Vandaar dat ik heb aangeklikt 'online bij cameraland.nl', maar dit moet dus de 'fysieke winkel van cameraland.nl' zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaryAnn88 10-08-2014

Algemene score

8,3

Gemak
Goed werkende website. Snel geregeld!

Assortiment
Kan nog beter door betere crossselling. Ik zocht naar een extra accu en 4GB SD kaartjes. maar die kon ik bij jullie zo snel niet vinden. :) De camera zelf had wel een goede prijs !

Aanbeveling
Doe ik niet snel bij online shops. Behalve als ik er echt vaker terecht kom en gebruik heb moeten maken van service en deze goed is. Dit is nu nog niet van toepassing geweest.

Extra toelichting
Camera was een kadootje, dus heb verder niks te zeggen over ervaringen met het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne en Piet 10-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Vriendelijke, direct begrijpende verkoper die snel met het voor ons goede product kwam en voor de uitleg alle tijd nam.

Assortiment
Een zaak die op fotografie (en niet op massaverkoop) is gericht en waar ook de professional nog wat te kiezen heeft.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, vele en gratis parkeerplaatsen, goede uitleg , goede aanbevelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stef van Dijk 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk het artikel te vinden en te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. L. Koelewijn 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend werkende webshop. Snelle levering

Service
Bij onze verrekijker (ver buiten de normale garantie) loste de buitenkant op en werd plakkend. Niet bij Cameraland gekocht. Wel 100% servide. In overleg met Bynolyt een uitstekende coulanceregeling.

Assortiment
Kijk zelf maar in de webshop.

Aanbeveling
Zijn winners.

Extra toelichting
Een onderneming die van klanten fans weet te maken. Op een niet bij heb gekochte (oude) verrekijker wel met de fabrikant een coulanceregeling bereiken; je daarvoor inzetten: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen66 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is zeer overzichtelijk!

Service
Prima vlotte levering!

Assortiment
Ze hebben alles wat ik zoek en aan wil schaffen.

Aanbeveling
Een 10 geef ik nooit, maar een 9 is dik verdiend!

Extra toelichting
Prima overzichtelijke en uitgebreide webshop met assortiment. Vlotte en keurige levering van gekochte spullen. Ik geef nooit een 10, maar een 9 is in dit geval dik verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alib49 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
geen

Aanbeveling
prima geholpen met een duidelijke uitleg hoe ik de camera schoon kan maken.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

djores 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
In eerste instantie werd het verkeerde product bezorgt (binnen 24 uur, dus wél snel), probleem werd echter vlot opgelost na een telefoontje. Bij de volgende levering zat een gratis lensdoekje; dat is natuurlijk altijd leuk :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van lent 08-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ga blind op het advies van cameraland af !!

Service
Zeer goede en correcte service bij cameraland.
Deze vind je niet zo snel meer in dit snelle fotowereldje

Assortiment
Alles bijna op voorraad in elk segment van hobby tot professional!

Aanbeveling
Zijn zeker niet de voordeligste in de markt ,maar zeker wel de meest adviserende voor elke fotoliefhebber.
Daarom een 9 en net geen 10 waard

Extra toelichting
heel simpel: Gewoon goed in advies en service ! Zelfs ook als je de winkel hebt verlaten met je aankoop, kun en mag je altijd bellen voor verdere uitleg of info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Vrankrijker 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site gewoon prima, niet exeptioneel. maar zoals velen prima en goed werkbaar

Service
krijg je snel iemand te pakken die je keurig helpt en betrouwbaar.

Assortiment
meer dan gemiddeld assortiment

Aanbeveling
vanwege de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Hendrikx 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed bereikbaar, producten zijn makkelijk ingediend in de categorieën en bij ieder product staat een goed advies/productomschrijving.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Het wordt snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Assortiment
Keuze genoeg in zowel nieuwe producten als tweedehands.

Aanbeveling
Dat heb ik al eerder gedaan...

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De tweedehands lens zou gebruikerssporen hebben maar dit is voor mij amper te ontdekken. Een prima aankoop waar ik zeer tevreden over ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes mak 06-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik kreeg de camera voor mijn verjaardag, en ik ben er zo superblij mee. ik ging voor een andere camera, maar zelfs mijn man, die van beroep fotograaf is, heeft van de camera gebruik gemaakt tijdens onze vakantie.

Service
de verkoper wist mijn man van het gemak en mogelijkheden van deze camera te overtuigen. dat wil wat zeggen, en het resultaat mag er dan ook zijn.

Assortiment
mijn man ging voor een andere camera, omdat ik deze gewend was, maar de verkoper raadde deze camera aan, en wist mijn man te overtuigen. ik ben superblij.

Aanbeveling
aan iedereen zou ik deze winkel aanbevelen. prima assortiment en personeel wat goed op de hoogte is van het assortiment en speelt in op de wensen van de klant.

Extra toelichting
ik geef de winkel van cameraland in alkmaar een 10. de verkoper wist mijn man, die zelf fotograaf is, te overtuigen een camera voor mij te kopen, waar ik superblij mee ben. mijn man had zelf een van zijn eigen camera's mee op vakantie, maar heeft mijn camera regelmatig gebruikt, met zeer mooie resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bügel 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ging prettig omdat het snel ging.

Service
Er werkten best veel mensen dus je hoefde niet lang te wachten.

Assortiment
Ze hebben heel veel mogelijkheden voor camera"s en statieven.

Aanbeveling
Als ik nog een camera zou kopen zou ik hier naartoe gaan.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvio Lede 06-08-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik moest wel 30 minuten wachten voor dat ik geholpen werd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronald Edwin Grootenboer 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo groot 57 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima winkel, deskundige mensen en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MennoZ 06-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar, Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webshop en ik woon in de buurt van de winkel.

Service
Goed geschoolde medewerkers die kennis hebben

Assortiment
Breed genoeg voor veel mensen. Genoeg keuze aan alternatieven en types bij accessoires. Verder een goede kwaliteit prijs verhouding.

Extra toelichting
Goede ervaring met de aankoop en de service van de medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews