Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 863 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans de Klerk Fotografie 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig en snel.

Service
zeer goed, hetzelfde als in de winkel.

Assortiment
is helemaal up to date.

Aanbeveling
in grote mate, wat ik ook al vele malen heb gedaan.

Extra toelichting
Cameraland: top winkelen top online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cromtigers 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel rustig geholpen

Service
Eerst gekeken of het probleem op te lossen was

Assortiment
Ruime keuze,ook qua prijs

Aanbeveling
Kwaliteit en prijs verhouding was prima !

Extra toelichting
Zeer vakkundige zaak met vriendelijke medewerkers !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke van der Kooij 14-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Mijn aankoop vond in de winkel plaats niet via Internet. Er werd alle tijd genomen; de uitleg was heel goed.Na uitproberen toch spijt van de keuze. Terugbrengen geen enkel probleem; opnieuw alle tijd voor vragen over gebruik nieuwe toestel. Heel deskundig en prettig.

Assortiment
Aanbod is heel breed. Prijs is niet concurrerend. De net uitgebrachte Panasonic TZ60 had de volle prijs;€10 lager zou leuk zijn geweest voor het gevoel. Maar: service en deskundigheid zijn toch belangrijker

Aanbeveling
Zelf rijd ik er voor van Oostzaan naar Alkmaar dus dat zegt genoeg.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R1953 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering. Prima concurrerende prijs. Goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siem Kaandorp 13-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
direct geholpen

Service
duidelijke uitleg verschil lens van diverse merken. Gekozen lens met camera gekregen om enige tijd uit te proberen.

Assortiment
Uitgezochte lenzen allen voorradig

Aanbeveling
goede service en groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico-n 13-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar met gratis voldoende parkeergelegenheid

Service
ondanks drukte in de winkel toch direct geholpen. Deskundige adviezen, meedenken met de klant. Goede reactie opvragen

Assortiment
gewenste lens was op voorraad en lag ook klaar bij het bezoek aan de winkel

Aanbeveling
veel op voorraad, deskundig personeel, goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 1 12-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
ik wil niet via internet bestellen maar de camera vasthouden en zien voor ik hem koop. ik moet dus wel even rijden voor ik er ben. mochten er mankementen komen zal ik dezelfde reis moeten maken.

Service
bij de verkoop is alles goed gegaan, de echte service moet nog blijken als er problemen komen (hopelijk niet)

Assortiment
ik denk wel een ruim voldoende, in ieder geval beter dan de prijsvechters als BCC, Mediamarkt e.d. ook de uitleg is volgens mij beter doordat je niet door een schooljongen van 16 wordt geadviseerd maar door iemand die weet waar hij het over heeft.

Aanbeveling
ik ben netjes geholpen en het assortiment was ruim. volgens mij zijn de prijzen netjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Harmonieus 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
KEn jullie te kort, komt nog wel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Lambers 12-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Laagdrempelige winkel en geen opdringerig personeel

Service
deskundig geholpen

Assortiment
super uitgebreid

Aanbeveling
deskundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

1978saar 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Over alles ben ik super tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Berenschot 11-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fantastische begeleiding van de verkoopafdeling.In alle opzichten namen ze de tijd voor mij met vakkundig advies

Service
Ik twijfelde over welk toestel.zij hebben mij de voor en nadelen verteld zonder op mijn stoel te gaan zitten

Assortiment
Wat ne wil is aanwezig.werkelijk Toppie

Aanbeveling
Superlatief.geen verkoop drang.hebben en nemen de tijd voor je in een prettige omgeving.

Extra toelichting
Je bent op zoek naar een mooi fototoestel wat voldoet aan je (overdreven)eisen.SAN is het prettig om te merken dat de verkoper niet probeert je het duurste toestel te verkopen maar dat toestel dat bij je past.Hiermee kun je je nog beter verder ontwikkelen in de fotografie . Rekening houdende met mijn beperkte kennis had ik een bijzonder goed geviel met het advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FK075 11-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kruip achter je laptop en kies uit wat je wilt

Assortiment
Ruime keus uit meest gangbare kwaliteitsspul.

Aanbeveling
betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tracker54 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik vond de producten die ik zocht snel en simpel op de website

Service
In de winkel werd ik zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Assortiment
het assortiment is enorm uitgebreid maar toch overzichtelijk

Aanbeveling
Cameraland is gewoon een prima shop op het gebied van fotografie

Extra toelichting
Cameraland is een uitstekende (web)shop met een brede keuze aan producten waarbij het personeel uitermate deskundig, geduldig, behulpzaam en vriendelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rivivor 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cameraland is voor mij makkelijk bereikbaar.

Service
Ik had een camera Panasonic ft5 besteld, deze was uitverkocht, maar door de snelle service hadden jullie deze binnen enkele dagen alweer binnen door een nabestelling. Top.

Aanbeveling
Ik vind het een fijne zaak waar ik vertrouwen in heb. Vragen worden snel beantwoord en er wordt ook wat mee gedaan. Daarnaast zijn de prijzen zeer rendabel in vergelijking met andere fotozaken. Ik zou Cameraland aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stylus 1 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makkelijk te bereiken

Service
Veel informatie beschikbaar. Had nog wel iets over alternatieven willen horen.

Aanbeveling
Goed, maar vanuit onze woonplaats wat verder weg

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Wormer 11-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Groot assortiment, veel keuze.

Service
Deskundig personeel, alhoewel de winkel mede door de drukte wat rommelig overkomt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

F.P.Oudejans 10-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Voordat ik het toestel gekocht heb, ben ik eerst naar de winkel gegaan voor informatie.
Hierbij werd ik met veel geduld geholpen,wat heel plezierig was. Nu, twee jaar later, heb ik mijn huidige toestel gekocht. Dat is nu dik een maand geleden. Daarbij werd ook onmiddellijk met mij meegedacht en werd er een tweede hands telelens aangeboden. Ik heb tot nu toe nog geen noodzaak of behoefte gehad om voor eventuele nazorg terug te gaan naar de winkel.

Assortiment
Bij het binnengaan van de winkel had ik direkt de indruk dat er genoeg te koop was. Tijdens het wachten tot ik aan de beurt was viel het mij op hoe zorgvuldig er met de klanten omgegaan werd, hoeveel tijd er voor de klanten genomen werd en dat alle produkten, waar naar gevraagd werd, ook inderdaad aanwezig waren. Niet op voorraad was er niet bij.

Aanbeveling
Eigenlijk heel eenvoudig : Ruime voorraad, geen minderwaardige (gebruikte) artikelen, goed en deskundig personeel, tevens voldoende personeel aanwezig.

Extra toelichting
Goede informatie vooraf, goede en deskundige voorlichting tijdens de aankoop, aangename en direkte behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne-Lotte 10-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mocht alle opties zien en er werd zonder moeite iets uitgelegd.

Service
Het ging snel, to the point en heb het idee dat ik met het beste ben thuisgekomen. Geen spijt dus!

Assortiment
Ruim voldoende en precies dat wat ik nodig had was er.

Aanbeveling
Prima klantenservice en goede kwaliteit voor een mooie prijs. Vooral de service is erg prettig en daarom zou ik deze winkel iedereen aanraden.

Extra toelichting
Zie hierboven. LET OP ! Ik heb de producten in de fysieke winkel van Cameraland gekocht. Ik kan alleen als ik hierop klik niet naar op 'volgende' drukken. Vandaar dat ik heb aangeklikt 'online bij cameraland.nl', maar dit moet dus de 'fysieke winkel van cameraland.nl' zijn!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaryAnn88 10-08-2014

Algemene score

8,3

Gemak
Goed werkende website. Snel geregeld!

Assortiment
Kan nog beter door betere crossselling. Ik zocht naar een extra accu en 4GB SD kaartjes. maar die kon ik bij jullie zo snel niet vinden. :) De camera zelf had wel een goede prijs !

Aanbeveling
Doe ik niet snel bij online shops. Behalve als ik er echt vaker terecht kom en gebruik heb moeten maken van service en deze goed is. Dit is nu nog niet van toepassing geweest.

Extra toelichting
Camera was een kadootje, dus heb verder niks te zeggen over ervaringen met het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne en Piet 10-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Vriendelijke, direct begrijpende verkoper die snel met het voor ons goede product kwam en voor de uitleg alle tijd nam.

Assortiment
Een zaak die op fotografie (en niet op massaverkoop) is gericht en waar ook de professional nog wat te kiezen heeft.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, vele en gratis parkeerplaatsen, goede uitleg , goede aanbevelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stef van Dijk 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk het artikel te vinden en te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. L. Koelewijn 09-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekend werkende webshop. Snelle levering

Service
Bij onze verrekijker (ver buiten de normale garantie) loste de buitenkant op en werd plakkend. Niet bij Cameraland gekocht. Wel 100% servide. In overleg met Bynolyt een uitstekende coulanceregeling.

Assortiment
Kijk zelf maar in de webshop.

Aanbeveling
Zijn winners.

Extra toelichting
Een onderneming die van klanten fans weet te maken. Op een niet bij heb gekochte (oude) verrekijker wel met de fabrikant een coulanceregeling bereiken; je daarvoor inzetten: top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen66 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is zeer overzichtelijk!

Service
Prima vlotte levering!

Assortiment
Ze hebben alles wat ik zoek en aan wil schaffen.

Aanbeveling
Een 10 geef ik nooit, maar een 9 is dik verdiend!

Extra toelichting
Prima overzichtelijke en uitgebreide webshop met assortiment. Vlotte en keurige levering van gekochte spullen. Ik geef nooit een 10, maar een 9 is in dit geval dik verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alib49 08-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
geen

Aanbeveling
prima geholpen met een duidelijke uitleg hoe ik de camera schoon kan maken.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

djores 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
In eerste instantie werd het verkeerde product bezorgt (binnen 24 uur, dus wél snel), probleem werd echter vlot opgelost na een telefoontje. Bij de volgende levering zat een gratis lensdoekje; dat is natuurlijk altijd leuk :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van lent 08-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ga blind op het advies van cameraland af !!

Service
Zeer goede en correcte service bij cameraland.
Deze vind je niet zo snel meer in dit snelle fotowereldje

Assortiment
Alles bijna op voorraad in elk segment van hobby tot professional!

Aanbeveling
Zijn zeker niet de voordeligste in de markt ,maar zeker wel de meest adviserende voor elke fotoliefhebber.
Daarom een 9 en net geen 10 waard

Extra toelichting
heel simpel: Gewoon goed in advies en service ! Zelfs ook als je de winkel hebt verlaten met je aankoop, kun en mag je altijd bellen voor verdere uitleg of info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Vrankrijker 08-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
site gewoon prima, niet exeptioneel. maar zoals velen prima en goed werkbaar

Service
krijg je snel iemand te pakken die je keurig helpt en betrouwbaar.

Assortiment
meer dan gemiddeld assortiment

Aanbeveling
vanwege de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Hendrikx 07-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed bereikbaar, producten zijn makkelijk ingediend in de categorieën en bij ieder product staat een goed advies/productomschrijving.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Het wordt snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.

Assortiment
Keuze genoeg in zowel nieuwe producten als tweedehands.

Aanbeveling
Dat heb ik al eerder gedaan...

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De tweedehands lens zou gebruikerssporen hebben maar dit is voor mij amper te ontdekken. Een prima aankoop waar ik zeer tevreden over ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes mak 06-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik kreeg de camera voor mijn verjaardag, en ik ben er zo superblij mee. ik ging voor een andere camera, maar zelfs mijn man, die van beroep fotograaf is, heeft van de camera gebruik gemaakt tijdens onze vakantie.

Service
de verkoper wist mijn man van het gemak en mogelijkheden van deze camera te overtuigen. dat wil wat zeggen, en het resultaat mag er dan ook zijn.

Assortiment
mijn man ging voor een andere camera, omdat ik deze gewend was, maar de verkoper raadde deze camera aan, en wist mijn man te overtuigen. ik ben superblij.

Aanbeveling
aan iedereen zou ik deze winkel aanbevelen. prima assortiment en personeel wat goed op de hoogte is van het assortiment en speelt in op de wensen van de klant.

Extra toelichting
ik geef de winkel van cameraland in alkmaar een 10. de verkoper wist mijn man, die zelf fotograaf is, te overtuigen een camera voor mij te kopen, waar ik superblij mee ben. mijn man had zelf een van zijn eigen camera's mee op vakantie, maar heeft mijn camera regelmatig gebruikt, met zeer mooie resultaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bügel 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ging prettig omdat het snel ging.

Service
Er werkten best veel mensen dus je hoefde niet lang te wachten.

Assortiment
Ze hebben heel veel mogelijkheden voor camera"s en statieven.

Aanbeveling
Als ik nog een camera zou kopen zou ik hier naartoe gaan.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvio Lede 06-08-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik moest wel 30 minuten wachten voor dat ik geholpen werd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ronald Edwin Grootenboer 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo groot 57 06-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima winkel, deskundige mensen en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MennoZ 06-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar, Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede webshop en ik woon in de buurt van de winkel.

Service
Goed geschoolde medewerkers die kennis hebben

Assortiment
Breed genoeg voor veel mensen. Genoeg keuze aan alternatieven en types bij accessoires. Verder een goede kwaliteit prijs verhouding.

Extra toelichting
Goede ervaring met de aankoop en de service van de medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Anthonisse 06-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laurenze 05-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Aangekochte (2e hands) accu bleek niet te werken, zonder problemen omgeruild in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivophoto 05-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
sommige onderdelen zijn moeilijk te vinden

Service
verschilt niet zo veel met andere web winkels

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
web winkel als iedere andere maar de winkel op zich is plezierig en fijne deskundig personeel

Extra toelichting
Ik ervaar web winkels als duizend in een dozijn verkoop tegen betaling. De winkel op zich is fijn en goed te bereiken met deskundig personeel en nemen de tijd voor vragen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

semvanstraalen 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, ruime keuze

Service
lampje was tijdens de verzending stuk gegaan maar we kregen zonder problemen een nieuwe

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
service is erg goed

Extra toelichting
prima winkel met personeel die weten waar ze over praten. goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AstridSmit 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via de site verloopt duidelijk en snel

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben helemaal tevreden dus daarom zal ik iemand cameraland aanbevelen als het ter sprake komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. H.1992 05-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toen we moesten wachten kregen we koffie en thee, wat getuigt van goede service en daarnaast hangt er een fijne vriendelijke sfeer in de zaak.

Service
Werden snel geholpen, goed geluisterd, nam alle tijd. Wist eigenlijk meteen al wat voor camera ik nodig had, maar had er geen probleem mee ok nog alternatieven te laten zien toen ik er naar vroeg.

Aanbeveling
Goed deskundig advies, vriendelijk personeel en prettige sfeer in de winkel.

Extra toelichting
Ik was zeer tevreden over hoe ik werd geholpen in de winkel. Ik durf het assortiment niet te beoordelen aangezien ik niet veel verstand wrvan heb, maar ik heb het idee dat er wel een ruim assortiment is? Anyway keep up the good work!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvanes 05-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede eenvoudig te gebruiken webshop.

Assortiment
Ze hebben in ieder geval Pentax in ruime mate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janzwart 05-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar - van Ostadelaan 274
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De verschillende producten zijn goed zichtbaar verdeeld, zodat je snel kunt vinden wat je zoek.

Service
Bij Cameraland weten ze ontzettend veel en ze helpen je snel en op een prettige manier. Niets dan lof!

Assortiment
Een geweldige collectie aan verschillende producten. In de nieuwe winkel zal dat ongetwijfeld nog beter worden, en dan halen ze ongetwijfeld een 10!

Aanbeveling
Deskundig personeel, fijne locatie (gratis parkeren en goed vindbaar) en een fantastisch assortiment.

Extra toelichting
Cameraland vind ik niet alleen de beste fotowinkel, maar ook een van de beste winkels überhaupt! Veel andere winkels kunnen leren van hun vriendelijkheid, deskundigheid en prettige sfeer. Als ze in een andere branche zaten, zou die branche daar zeer blij mee zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed van der hoek 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website, zowel occasions als nieuw.
De lens heb ik via internet gereserveerd en kon ook de afhaaldatum aangeven.

Service
Uitstekend. De lens lag netjes klaar en mocht er mee proefdraaien. Ook de verkoper wist waar hij over sprak en had zeker kennis vam zaken

Assortiment
Zeer ruim, zowel voor beginner als voor gevorderde. Heel overzichtelijk.

Aanbeveling
Waarom verder zoeken, Cameraland biedt een ruim assortiment voor een reële prijs

Extra toelichting
Caneralnd maakt waar wat zij zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foekje46 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hoewel het best druk was in de winkel, hoefde ik niet lang te wachten. Vervolgens nam men alle tijd voor me en liet men diverse mogelijkheden zien. Ook een produkt dat ik misschien in de toekomst wil kopen werd uitgebreid gesproken en gedemonstreerd. Ik kwam voor een monokijker, maar ging meer dan tevreden met een gewone kijker de winkel uit.

Assortiment
Ik kwam voor een verrekijker en die waren ruim op voorraad. Als ik om me heen keek zag ik ook volop camera's, statieven, tassen en tal van andere accesoires

Aanbeveling
Je wordt deskundig geholpen en men kan zich goed inleven in je wensen. Groot assortiment en goede prijs/kwaliteisverhouding. Een zaak om naar terug te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wietse 1951 04-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn geholpen

Service
mensen met verstand van zaken.

Assortiment
kijk de winkel rond en ervaar het zelf

Aanbeveling
aan iedereen die iets wil aanschaffen en een eerlijk advies wil En uiteraard kan vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Mansum 04-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
heldere indeling van menu's

Service
prima camera gekocht. Ruilen van ascessoires voortreffelijk geregeld

Aanbeveling
prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed met uitstekende voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tos Duijkersloot 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heb op de site gekeken of de gopro black edition op voorraad was. Kwam bij de winkel aan was dat ook zo. Maar ben niet voor de black edition gegaan. Vond de site wel heel duidelijk. Kon alles zo opzoeken. Prima winkel!!!

Service
ben heel goed geholpen, kwam voor een gopro black edition, maar ben de winkel uitgelopen met een sony as100v. Heb er geen minuut spijt van gehad!!! ben echt top overgehaald door een medewerker

Assortiment
heel breed assortiment, helaas was de pole er niet meer voor mijn sony as100v

Aanbeveling
aardige medewerkers, breed assortiment, medewerkers die je een ander maar veel beter product aanbieden. Echt een super winkel

Extra toelichting
prima winkel !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucie5860 03-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Wij wisten al wat wij wilden hebben. de uitleg was duidelijk.

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, deskundige uitleg.

Extra toelichting
Ik ben naar Cameraland gegaan omdat mijn zoon en Schoonzoon beide een camera hebben gekocht, mede door de goede uitleg en de tijd er voor nemen is ook heel belangrijk.

Review criteria:

Goed

Reageer

yvas 03-08-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennon1954 02-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Cameraland is makkelijk bereikbaar. De artikelen op de website komen overeen met het aanbod in de winkel.

Service
Dik een half uur en met alle geduld ben ik geïnformeerd geweest over elkaar concurrerende camera's. Ik ben goed en gefundeerd geholpen bij het maken van mijn keuze.

Assortiment
Eigenlijk zijn alle populaire spiegelreflexen die in de handel zijn aanwezig. Tweede hands zijn er zelfs voldoende alternatieven voor de genoemde camera's. Dit is de eerste zaak die zijn nieuwe camera's concurrentie aandoet met zijn tweede hands aanbod.

Aanbeveling
Gemak redelijk, Service, aanbod en klantvriendelijkheid top. Moet ik nog meer zeggen.

Extra toelichting
Met hun aanbod, aanwezige kennis, en klantvriendelijkheid is Cameraland de winkel voor beginnende, semiprofessionele en professionele fotografen !!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews