Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mars12341234 29-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is wat aan de kleine klant.

Service
Uitstekende service. De medewerkers weten echt waar ze over praten. Door hun expertise vliegen de termen soms iets te snel over de toonbank maar dat ligt meer aan mij :-)

Assortiment
Geen motivatie nodig; ga zelf maar eens kijken. Ze hebben alles!

Aanbeveling
Zoek je een camera van welk niveau dan ook; ga naar Cameraland.

Extra toelichting
Cameraland is een uitstekende winkel met medewerkers die hun specialisme verstaan. Vriendelijk en rustig met kennis is voor mij belangrijk in een winkel. Mocht die winkel nét iets groter zijn, zou dat de beleving tot goede komen. Al met al voor mij de beste winkel voor alles wat om fotograferen en filmen gaat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Franeker 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website zoekt meestal makkelijk. Soms gebeuren er rare dingen, bv dat hij alleen in 2e hands lijst lijkt te zoeken, terwijl je daar niet op uit bent.

Service
prima; verzending lijkt soms wat gehaast en daardoor niet altijd even precies, maar vergissingen worden flitsend en vriendelijk gecorrigeerd.

Assortiment
uitstekend, maar ik hou niet van 10n geven........

Aanbeveling
doe ik geregeld

Extra toelichting
Prettige zaak, vakkundige mensen, en goede internet service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artox-fotografie Peter H. Toxopeus 28-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond snel wat ik zocht.

Service
Zeer prettig geholpen in de winkel door Fred.

Assortiment
Fred kon mij direct aan een prima occasion helpen.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke verkoper. Veel keuze.

Extra toelichting
Staat al hier boven vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PR2014 27-08-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Grote winkel, dichtbij.

Service
Kan beter. De eerste keer dat ik binnenliep en geholpen werd door een medewerker was de info beperkt. Erg reactief. Pas reactie als ik wat vroeg, i.p.v. proactief vertellen hoe een product (in dit geval Tamron SP70-300) werkt. Aangegeven dat ik een beginnend hobbyfotograaf ben. Werd niet op ingespeeld.

Later terug gekomen en werd ik geholpen door R. Was een stuk enthousiaster. Vertelde ook over de workshops. Vriendelijke en open houding.

Assortiment
Groot assortiment, ook 2e hands. Top!

Aanbeveling
Ruim voldoende professionele kennis aanwezig en groot assortiment!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marc_89 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Duidelijke website, prima assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman ploeg 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel goed toegangelijk ruime parkeer mogelijkheid

Service
camera was niet goed toen ik hem kocht wordt zo omgeruild

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wadvaarder2 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,5

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Flessebeest 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed aanbod en nette prijzen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar Viebenrink 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je word snel en vakkundig geholpen.

Service
Je word eerlijk geholpen en er worden je géén producten aangesmeerd. Ze zijn er zéér klant vriendelijk.

Assortiment
In dat uur dat ik er geweest ben en wat heb rondgekeken zeg ik gewoon dat ze een goed en vrij uitgebreid assortiment hebben.

Aanbeveling
Het is een niet al te grote winkel maar er staan wel mensen te werken die er kijk op hebben en die je ook een eerlijk advies geven.

Extra toelichting
Ik heb hier eigenlijk weinig te zeggen. Alles wat ik kwijt wilde staat hierboven beschreven. Jullie hebben er een vaste klant bij.......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hsweijers 26-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, gratis parkeren

Service
De verkoper wist er veel van af! Luisterde goed en kwam daarna met verschillende mogelijkheden!

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elanus 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Verkoper nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen.

Assortiment
Meerdere producten beschikbaar

Aanbeveling
Goede en prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk Plukkel 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Zaak in Alkmaar is op 5 minuten afstand van mijn huis.Dus makkelijk om even binnen te stappen.

Service
Ik ben 2 keer in de zaak in Alkmaar geweest. De 1e keer kreeg ik nauwelijks aandacht van de verkoper en werden mijn vragen kortaf beantwoord. Ik ben toen ook zonder koop de deur uitgegaan. 2 weken later ben ik weer geweest, een andere verkoper die wel alle aandacht had voor mijn vragen en een eerlijk advies gaf. 1 zaak, 2 ervaringen met een wereld van verschil. De 1e keer een 4, de tweede keer een 8 en ook een camera gekocht.

Assortiment
Ruime keuze in het camerasegment dat ik zocht

Extra toelichting
Door de ervaring van het 1e bezoek (onvriendelijk, ongeïnteresseerd, weinig aandacht) zou ik de zaak niet aanbevelen aan iemand anders. Het 2e bezoek maakte veel goed: vriendelijk, aandacht, professioneel, goed advies. Dat geeft uiteindelijk toch de doorslag om de zaak in Alkmaar aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

kelvin schoenmaker 25-08-2014 In de winkel gekocht
de hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
ik werd heel goed geholpen en ik heb zelfs heel veel korting gekregen

Assortiment
er is een heel mooi en een heel groot assortiment

Aanbeveling
hele goede winkel

Extra toelichting
het is een hele goeie winkel en je wordt er super goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Baltus 25-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede parkeer gelegenheid, uitgebreid assortiment.

Service
Vakkundig personeel, vriendelijk, bereidheid tot zoeken van oplossingen

Assortiment
Ruim assortiment fotobenodigheden

Aanbeveling
Zie bovengenoemde punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koiter88 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle en juiste afhandeling

Extra toelichting
Cameraland komt na wat men laat zien in de bijlage en als het er niet bij is wordt het gratis nagezonden. zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.O.F 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ervaar het zelf:-)

Assortiment
Omdat het zo is!!

Aanbeveling
Super deskundig en prettig gewoon.

Extra toelichting
N.V.T. Ervaar het zelf en hopelijk delen jullie mijn mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snuffelchoc 25-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis parkeren bij de winkel

Service
Netjes en correct en goede info

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Kundig en informatief personeel

Extra toelichting
Een prettige winkel met volop keuze en goed kundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RemcoV80 24-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote selectie, dus meestal precies wat je zoekt en op voorraad. One stop shop.

Service
Prima advies.

Assortiment
Nog nooit iets gezocht wat ze niet hadden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Klemann 24-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeren voor de deur
Geen wachttijd
Perfecte uitleg
Alles op voorraad

Service
Inkoop oude lens
Alle laten zien en ingesteld

Assortiment
Alles perfect op voorraad

Aanbeveling
De persoonlijke positieve benadering is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisko Esperad 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
probleemloos en snel

Service
snel

Aanbeveling
online shppen zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD59 23-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke website

Service
zeer vlotte levering, goede communicatie

Assortiment
voor de serieuze amateur fotograaf alles op voorraad

Aanbeveling
betrouwbaar, groot assortimnt, hele redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andyhill 23-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle bezorging

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariskapieters 22-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Veel kennis van de producten en de bereidheid die te delen. Je mag producten uitproberen. Goede adviezen.

Assortiment
Volgens mij is alles wat je nodig hebt hier te verkrijgen. De mogelijkheid om tweedehands te kopen is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Vos 21-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fysieke winkel is dicht in de buurt. Direct aanwezige assortiment is overweldigend.

Service
Winkelmedewerkers zijn vaklui die weten waar ze over praten. Alternatieve oplossingen worden vrijblijvend toegelicht.

Assortiment
Zoals genoemd een overweldigend assortiment

Aanbeveling
Zowel de fysieke winkel als de internet site bieden een goed overzicht van de te leveren artikelen die snel worden geleverd tegen een goede prijs.

Extra toelichting
Door de zeer goede assistentie van het winkel personeel bij het maken van een keuze is het fijn winkelen bij Cameraland. Ik kom altijd thuis met een goed gevoel dat de juiste keuze is gemaakt en in de praktijk blijkt dit zo te blijven. Om deze reden werk ik graag mee aan deze beoordeling en hoop dat vele anderen hier ook iets aan hebben.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaak Wouters 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heb heel veel moeite gehad om het juiste product aan te klikken op web

Service
goed geholpen en na betaling heel vlugge bezorging

Extra toelichting
jammer dat er geen handleiding bij zit wat je allemaal kan doen met het aangekochte product

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

csonne 21-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst nog wat online gekeken en de info bij Camaraland was erg duidelijk.

Service
Telefonisch nog even contact gehad over de levering, ook vriendelijk door Harry te word gestaan.

Assortiment
deze all in one was bij andere niet op voorraad bij camaraland wel !

Aanbeveling
zeker bij vrienden aan te bevelen omdat het een duidelijke webside is en een zeer groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Extra toelichting
Vriendelijk goede informatie en snelle levering. Kortom een zaak waar ik vertrouwen in heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Hooiveld 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
werd snel en accuraat geholpen

Service
Duidelijke uitleg over artikelen

Assortiment
breedschalig assortiment

Aanbeveling
voor elke fotograaf is er wel wat te vinden

Extra toelichting
al met al een fijne zaak met vriendelijke verkopers/adviseurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam842 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer deskundige service

Aanbeveling
Het leek druk in de winkel, maar alsnog snel en zeer goed geholpen. Zeer deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas de Swaaf 20-08-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voordeel van web en gewone winkel. Online shoppen en de mogelijkheid om ook langs te gaan

Service
Goede service tevens occasion filters gekocht. Wat wel aandacht vereist is dat ik een jaar garantie op de lens heb vanwege de staat echter is dit niet op de factuur terug te vinden

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scartsjer 20-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik mis de paypall betaal optie

Service
snel geleverd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cameraland Klant 19-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De zoek functie kan beter, verder is het bedieningsgemak prima.

Service
Ik heb gebeld voor meer info, maar het gesprek liep zeer gehaast. Meer dan een haastig ja en nee werd er niet geantwoord.

Assortiment
Ik heb er gevonden wat ik zocht, alleen jullie hadden dat toevallig. Aangezien het een 2e hands product betrof kan het natuurlijk stom geluk zijn, maar verder vind ik, na wat browsen, het assortiment ook uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Ik zou de winkel wel aanbevelen. Het personeel is goed op de hoogte, vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Het enige dat ik nog wilde opmerken is dat als een 2e hands product niet compleet is, dit op de webpagina vermeld dient te worden. Verder ben ik zeer tevreden met cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pierre Slegers 19-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef niet uit huis en het aanbod op jullie website is goed overzichtelijk.

Service
De 14/08 besteld en toch geleverd op zaterdagavond 16/08 om 21.30u. Gelukkig was ik thuis.
( Vrijdag 15/08 was een zondag in België )

Assortiment
Zoals ik boven al vermeld heb, goed overzichtelijk en een groot assortiment.

Aanbeveling
Een goede service en correct.

Extra toelichting
Op het algemene bekeken, heb ik geen klachten. Doe zo verder ik vindt geen gebreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph31Egmond 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mogelijkheid tot test van lenzen buiten de winkel.

Service
Goede kennis en meedenken met de klant. Ook de lenstest voor een heel weekend was geweldig. Hierdoor na helaas terugbrengen toch andere accessoires gekocht. Teveel betaalde keurig terugbetaald.

Assortiment
Heel veel aanwezig.

Aanbeveling
Leuke winkel, voor ieder wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aalsmeer2014 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De web site is goed en makkelijk toegankelijk. Heb geen aankoop gedaan via de site. Maar in de winkel

Service
Altijd goede informatie en vriendelijk personeel met veel kennis. Geven je de tijd om alles te vragen en word met aandacht beantwoord.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Altijd omdat ik het een goede winkel vind

Extra toelichting
Zeer goed, vriendelijke personeel en je het gevoel geven dat ze alle tijd hebben je goed te helpen met goede informatie zodat je plezier behoud in de hobby. Maar ook het gevoel krijg dat je altijd kan binnen komen met je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJdJ 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed parkeren gemakkelijk te vinden

Service
Verkoper kon mijn vraag naar een product omzetten in een product

Assortiment
Er werd mij voldoende keus gegeven

Aanbeveling
De klant wordt serieus genomen en er wordt alle tijd voor de klant uitgetrokken

Extra toelichting
De klant wordt serieus genomen en er wordt alle tijd voor de klant uitgetrokken. Alle vragen worden serieus en eerlijk beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 1958 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elianne Bleeker 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed en zochten naar alternatieve om goedkoper uit te zijn

Assortiment
Alles was er keurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slotbos 18-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website; compleet asortiment

Assortiment
zeer compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Sindram 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Vrijwel alles aanwezig.

Aanbeveling
Uitstekende en deskundige service.

Extra toelichting
Indien in Nederland is de winkel vrij gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Wagenaar 18-08-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak voor mij zat niet in bestellen online als wel in het feit dat de winkel een kwartiertje rijden van mijn huis ligt. Wel de site bezocht voor de informatie die ik wilde.

Service
Via de site stelde ik een vraag en kreeg binnen een heel korte tijd een zeer terdege antwoord. Wat me in de winkel opviel was het feit dat de mensen uiterst vakbekwaam zijn en op een heel plezierige manier elkaar aanvullen en/of het van elkaar overnemen.

Assortiment
Toen ik de winkel inkwam wist ik al welk product ik wilde hebben, maar ben nieuwsgierig genoeg om mijn oren te luister te leggen en mijn ogen de kost te geven. Zelden zo'n groot assortiment bij elkaar gezien en fantastisch om te horen hoe dat aan de klanten wordt getoond en uitgelegd.

Aanbeveling
Niet verder zoeken, gewoon naartoe gaan of via de webwinkel als de afstand je te ver is.

Extra toelichting
Tja, gewoon een winkel met personeel en spullen waar je als mens vrolijk van wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wout26 17-08-2014

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Olympus 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Omdat ik uitvergeleken was ben ik met een top 3 van systeemcamera's naar de winkel gegaan en men heeft daar een uur(!) voor mij uitgetrokken om mij tekst en uitleg te geven voor mijn top 3.

Aanbeveling
Als je een uur uittrekt om iemand de voors en tegens uit te leggen en zeer goed onderbouwd in gewone mensen taal verdien je een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fieke32 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Aanbeveling
Zie onderstaand

Extra toelichting
Deskundig personeel, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dick Zijp 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameraland is voor mij dichtbij.

Service
Jullie nemen de tijd en komen met alternatieven

Assortiment
Vrijwel alle merken en modellen verkrijgbaar

Aanbeveling
Veel goede ervaringen inmiddels en prettige bediening en goede service

Extra toelichting
Ik zou geen betere winkel weten met hetzelfde assortiment en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sudwind1952 16-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en volledige informatie op de site. Riep geen vragen op.

Service
Goede uitleg, geen haast gedoe

Assortiment
Omdat ik precies wist wat ik wilde minder op het totaal assortiment gelet.

Aanbeveling
Deskundige medewerkers

Extra toelichting
Voor de eerste keer bij Cameraland geweest en fototoestel gekocht. Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roadrad 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, medewerker nam de tijd voor juiste voorlichting

Service
gaat niet over deze aankoop maar over een reparatie van een camera, zeer tevreden over de afloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera50 15-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
prima geholpen

Assortiment
mooi en groot assortiment

Aanbeveling
vakkundig

Extra toelichting
voor een goede keuze aan het goede adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rulkens 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Als je het hier niet vindt, waar dan wel!?

Aanbeveling
Door mijn positieve ervaringen met de winkel.

Extra toelichting
Een 10 is voor God. Een 9 is voor de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hr. B.Kaas 14-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet welk artikel je wilt hebben is dit een prima manier voor een aankoop.

Service
Je krijgt meteen bericht van je aankoop en snel erna wanneer het thuis wordt bezorgt.

Assortiment
Er is een ruime keus aan artikelen.

Aanbeveling
Aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Meester 14-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zoeken naar de geschikte lens ging erg makkelijk. Echter lukte het via mobiel niet heel goed om het merk te selecteren.

Service
Ik had nog een aantal vragen/wensen, via telefoon zijn deze heel netjes afgehandeld.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goede kwaliteit

Aanbeveling
Ik ben er erg over te spreken, ik zeg het voort!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews