Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6609 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 642 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

simon024 07-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was makkelijk te bestellen, vond het fijn dat ik geen account hoefde aan te maken maar gebruik kon maken van een gast account zonder wachtwoord/gebruikersnaam

Service
Toen ik contact had met de klantenservice en vroeg of het product daadwerkelijk nog op voorraad was en specificities vroeg werd er ook echt voor mij gekeken dat vond ik erg prettig.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim vergeleken andere sort camera winkels qua gadgets en accessoires.

Aanbeveling
Goede service, fijn bij bestelling gelijk een email krijgt en even later track en trace.

Extra toelichting
Vond het fijn om bij jullie een aankoop te doen, goede service en duidelijke website met makkelijke bestelling optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frietje9 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
bestellen ging gemakkelijk en snel, misschien is het in de toekomst mogelijk om vergelijkbare producten naast elkaar te kunnen bekijken? Zo is een keuze maken (voor ons twijfelaars) wellicht net wat gemakkelijker

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Enriqe 06-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima prijzen, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Caris 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
was een probleem met de levering door PostNL. Perfect opgelost door Cameraland. Top service!!

Aanbeveling
ongekende keuze!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Schouten 06-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet mijn producten gevonden. Een overzichtelijke site

Service
Goed geholpen met duidelijk advies

Assortiment
Stap de winkel binnen en de beoordeling zegt genoeg

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Alle punten verdienen een hoog cijfer omdat ik hier ook een goed gevoel kreeg!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

16beemster12 06-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt zien wat je koopt

Service
Ik werd zeer plezierig en deskundig geholpen

Assortiment
Is zeer groot!

Aanbeveling
Zie bovenstaande vakken

Extra toelichting
Ik kwam heel gelukkig thuis met mijn aankopen. En nu oefenen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bernardo noyez 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte professionele site, en erg makkelijk om vanuit belgie te bestellen

Service
woensdag avond laat besteld en vrijdag morgen geleverd, prachtig! had het niet zo snel verwacht!

Assortiment
ben vooral geintresseerd in tweedehands lenzen, en dit is de eerste serieuze site die niet alleen een uitgebreid aanbod heeft, maar ook nog een eigen score op zijn producten zet én een jaar garantie geeft...wat kan en mens meer wensen? volgende aankoop is reeds gepland...bij jullie dus!

Aanbeveling
absoluut zeker!
dit voelt erg degelijk en professioneel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RuudNienke 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere site, die vertrouwen geeft en (voor mij) ook uitnodigde om naar de winkel te gaan

Service
Snel en vlot geholpen. Geen enkele dwang naar een bepaald artikel. Sterker nog; ik was op zoek naar een model camera, en ging met een gebruikt exemplaar van dit model naar huis.

Assortiment
Zover ik kon zien erg compleet, maar omdat ik slechts voor 1 specifiek artikel kwam heb ik hieraan niet heel veel aandacht besteed.

Aanbeveling
Ze verkopen hier onder andere objectieven, en zo komen de medewerkers ook over!

Extra toelichting
Ik kwam voor een betere/ zwaardere uitvoering van mijn camera en wist ongeveer wat ik wilde. Na de vragen die ik had besproken te hebben, gaf de verkoper aan een mooi gebruikt exemplaar van mijn favoriete camera te hebben liggen. Als nieuw. Hij heeft niets te veel gezegd. Super camera. Door de besparing die dit opleverde, heb ik een extra (lichtsterk) objectief gekocht. Ook hiervoor hadden ze een heel mooi gebruikt exemplaar. Kortom, totaal niet het gevoel dat men mij iets wilde aansmeren. Ik kom daar zeker nog eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ceilers 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer eenvoudig bestellen

Service
ontving verkeerde pakje (kan gebeuren) Gebeld en de volgende dag was mijn bestelling er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dehaes Emiel 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Directe reactie op mijn vraag. Alhoewel het gevraagde artikel niet expliciet vermeld stond in de catalogus werd er toch gezocht en gevonden

Service
Ik plaatste uiteindelijk een verkeerd product maar werd onmiddellijk telefonisch geholpen.

Assortiment
veel van wat mijn interesse wegdraagt is in de catalogus te vinden.

Aanbeveling
gezien het voorgaande qua service en aanbod

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief oordelen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sudio 05-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had een (hele grote) printer besteld om 16.58 en een stapel fotopapier om 17.05 en beiden waren volgende dag al binnen!

Service
Geweldig goede service. Ik had de printer eerst besteld, en het papier in een nieuwe opdracht. Er stond daarom in de bestelling van het papier ook verzendkosten. Deze kreeg ik aan de factuur geplakt terug! Goede telefonische bereikbaarheid en aardig personeel

Assortiment
Een van de weinigen die deze printer wel op voorraad hadden.

Aanbeveling
Goede service, lage prijzen en groot assortiment.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden en kom een volgende keer zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan&Marian Vredenburg 05-10-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Totaal niets op aan te merken.

Service
zonder meer uitstekend. Een zeer goed "voorgesprek" over wat je wensen als klant zijn. Daarna (aangaande je wensen) een duidelijke demonstratie van verschillende toestellen.

Assortiment
Bijzonder groot.

Aanbeveling
bovenstaande beoordelingen spreken voor zich. De beste winkel in de wijde omtrek.

Extra toelichting
Ondanks de drukte in de winkel wordt er alle tijd voor je genomen om je wensen te vervullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bestellertje 03-10-2014

Algemene score

8,0

Gemak
Zonder enig probleem bestelling kunnen invullen.
Bestellen ging op een natuurlijke manier.

Service
eenmaal iets besteld, dus geen echte mening.

Assortiment
Voldoende.

Extra toelichting
Ik beveel nooit sites aan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

billie vd ham 03-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
snelle levering, volgende dag al in huis

Assortiment
vaak kom ik op cameraland terecht als ik op zoek ben naar iets specifieks, dus ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asselbergs 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
klikte bij de bestelling betaling via ideal aan waarop de bestelling werd bevestigd voordat ik betaald had. heb vervolgens betaald via eigen bank. kreeg daarop vrij snel een sms dat het product kon worden afgehaald wat betekent dat mijn betaling bij jullie prompt werd verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Pf 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig vanuit de stoel besteld en via pakje gemakje twee straten verder opgehaald toen het mij uit kwam.

Service
Ging iets fout vanwege ing storing en beoogde betaling. Dit snel en helder kunnen corrigeren.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende. Kon het product niet overal verkrijgen en was hier in voorraad.

Aanbeveling
Volledig

Extra toelichting
Geen aanvullende opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Egberts24 02-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben in de winkel geweest om te zien en te voelen wat ik koop. Ging om een occasion objectief.

Assortiment
Cameraland heeft een enorme selectie gebruikte items staan.

Aanbeveling
Goede service, goed advies, prima assortiment, wat wil je nog meer

Extra toelichting
Goede service, goed advies, prima assortiment, wat wil je nog meer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdVv 30-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kajsa36 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima service. Goede uitleg en begeleiding

Assortiment
Veel types en merken beschikbaar

Aanbeveling
Goede profesionele winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lannoye 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Het is voor het eerst dat ik iets via internet besteld heb bij Cameraland. Maar voordat ik de aankoop deed heb ik telefonisch contact gehad met Cameraland. Ze waren erg behulpzaam. De toekomst moet nog uitwijzen hoe en wat verder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JanJent 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super winkel met uitmuntend personeel. Alles duidelijk en de prijzen zijn heel redelijk tot goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kromosemito 29-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je raakt gauw geinterseerd.

Service
Goed en duidelijk deskundig advies.

Assortiment
diverse en kwalitatief.

Aanbeveling
Heel aanbevolen .

Extra toelichting
Daar kom ik jaren naar jullie shop toe voor meer advies en mijn spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gladiolen4 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede uitleg

Service
goed

Assortiment
een ruime assortiment

Aanbeveling
als een betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Hondong 29-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke site

Service
Gesprek met medewerker gehad die gaf duidelijke uitleg wat wij konden verwachten bij een bestelling.

Assortiment
De gevraagde Camera was op voorraad en ook geleverd volgens de regels

Aanbeveling
Als je service krijgt en de bestelling snel ontvangt dan kan je ook aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kurstjens 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, betalen en het pakje een paar dagen later in ontvangst nemen. Simpel

Service
Even aan de telefoon mijn idee van de bestelling besproken. Geen probleem

Assortiment
Daar waar anderen het artikel wel op de site hadden staan was het hier ook aanwezig gelukkig

Aanbeveling
Maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicDu 29-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Camaraland ligt bij mij om de hoek. Even snel de openingstijden online gecheckt en er heen gegaan.

Service
De persoon die me hielp was deskundig en dacht met me mee voor een goede oplossing.

Assortiment
Hetgeen ik nodig had was voorradig zodat het direct meegenomen kon worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tira 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer goede voorlichting en veel geduld.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Gezien goede bereikbaarheid winkel, kundig personeel, vriendelijk en geduldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. Janssen 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en telefonisch contact.

Service
Snel en duidelijk.

Assortiment
Keuze uit meerdere mogelijkheden.

Aanbeveling
Dat doe ik al en al meerdere mensen hebben bij jullie camera's gekocht en verrekijkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

52 Jaap 52 28-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed berijkbaar

Service
Perfecte voorlichting over de aankoop

Aanbeveling
Goed personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guilio1781 27-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer ruim.Wist wat ik ongeveer wilde hebben en zonder een merk te noemen kwam de verkoper met de lenz die ik wilde hebben.

Aanbeveling
Ben goed en vakkundig door verkoper geholpen.

Extra toelichting
Ik heb diverse shops op internet bekeken en vond Cameraland qua prijs verhouding er positief uitkomen. Ben (nog) niet zo'n via internet koper daar ik al eens een product nooit heb ontvangen en voor €110, -- het nakijken had want heb nooit iets ontvangen en ook mijn geld niet terug. Het is ook lekker om goed advies te krijgen en uit te testen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Eddy Taatgen 27-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, snel in te vullen en duidelijk!

Service
Snelle verzending!

Assortiment
Heel veel te vinden!

Extra toelichting
Duidelijke website, een snelle verzending, artikel goed verpakt en volgens afspraak op tijd! Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis325 26-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle handelingen eenvoudig en duidelijk

Service
Zeer deskundig advies over allerlei zaken betreffende fotografie. Camera, lens en toebehoren

Assortiment
Zeer volledig. Ook boeken en tijdschriften zijn aanwezig

Extra toelichting
Deskundigheid en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Tilma 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk.

Service
Had mijn bestelling om 17:10 uur geplaatst, maar kreeg wel de volgende dag het bestelde product binnen.

Assortiment
Genoeg assortiment

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om de spullen bij Cameraland te bestellen.

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik een product kocht bij Cameraland en is mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Burger 26-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke webshop.

Service
Prima service, dag erna geleverd.

Assortiment
Was nog op zoek naar een Manfrotto statief tas. Kon die niet vinden.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Rooslin 26-09-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet heb ik een keuze bepaald, via website cameraland geconstateerd dat gewenste artikelen beschikbaar waren en in de winkel opgehaald

Service
Er was in de winkel direct een verkoper, die me adequaat heeft geholpen

Assortiment
alle gewenste artikelen waren leverbaar

Extra toelichting
Een goede combinatie van webwinkel en een fysieke winkel, met goede adviezen van de verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pro11 24-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Scuderiaf1 23-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Open winkel met werkelijk alles wat je kan wensen.

Service
Goed meedenken met de mogelijkheden voor een lens, zelfs een 2e hands aanbieden ipv een nieuwe.

Assortiment
wat er niet te halen is zal wel niet gemaakt worden. Walhalla voor de cameraliefhebber.

Extra toelichting
Top winkel, beetje rommelig qua indeling, maar alles is er te halen. Snoepwinkel voor de cameraliefhebber.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Sinot 23-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je komt gemakkelijk binnen. er heerst meestal een kameraadschappelijke sfeer: hobbyisten-fotografen onder elkaar. echter waak voor te veel jovialiteit. bijv. "he man" is niet voor iedere bezoeker even prettig.

Service
Ik werd bij deze aankoop correct geholpen. Duidelijk uitleg en ook ruimte voor vragen etc.
waak ook hier voor 'gemak' of 'het zal wel' (ben een keer bij vraag naar een camerariem subiet een tweedehandsje voorgehouden op een wijze van bezoek aan een ramsjmarkt.

Assortiment
paradijselijk...

Aanbeveling
zonder meer, maar let op houding naar klanten. te joviaal of ongeïnteresseerd kan niet.
dat was deze aankoop niet het geval, maar dit zijn wel signalen die ik zelf hoor en ook heb meegemaakt.

Extra toelichting
Goede zaak. Geweldig assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Loes camera 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke omschrijving van producten gebruikersvriendelijk

Service
s'morgens besteld en dag later bezorgd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Door de snelle service en gebruikersgemak

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 448791 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk toegankelijke website
bestelproces overzichtelijk
bestelling de volgende dag, super !
ik mis een mailtje waarin aangegeven dat de betaling correct is ontvangen; tussen mijn betaling en het bezorg-mailtje zat nu ruim 14 uur!

Service
specifiek voor deze aankoop: ik heb een tweede hands lens gekocht; ik heb op de website voldoende informatie en waarborg gekregen om tot deze koop over te gaan

Assortiment
voldoende variatie
prijzen overeenkomend met andere sites, niet altijd concurrerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Photo Railview 22-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Professionele zaak in de buurt

Service
zonder meer klasse

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Vakkundig personeel, betrokken en de tijd nement.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Always Jan 22-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, in weinig klikken naar het resultaat

Service
Goede service, alle tijd. Deskundige hulp.

Assortiment
Assortiment met alle topproducten

Aanbeveling
Dat heb ik inmiddels gedaan...

Extra toelichting
Een professionele winkel voor elke fotograaf. Nee is niet te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metz gebruiker 21-09-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk mbt keuze en betaling eenvoudig.

Service
levering volgens afspraak

Assortiment
ik kon gemakkelijk vinden wat ik wilde

Aanbeveling
zie andere beoordelingen, helaas is de prijs dezelfde als ergens anders terwijl er met hoge kortingen wordt geschermd.

Extra toelichting
snel, eenvoudig en een goede keuze. Prijzen zijn overigens markt conform. Niet bijzonder laag als je vergelijkt, terwijl die indruk wel wordt gewekt. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.C.Tinbergen 21-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site en telefonisch goed voorgelicht

Service
Vlotte antwoorden, in het systeem was alles snel terug te vinden en had ik direct een correct antwoord

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Zie boven, assortiment en service is goed en plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rawhide1957 21-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is redelijk dicht bij huis. Goed bereikbaar en volop parkeerruimte

Service
Men neemt goed de tijd voor uitleg van de camera;s

Assortiment
veel keuze en goed geprijsd

Aanbeveling
De medewerkers zij zeer professioneel

Extra toelichting
service en professionaliteit zijn op hoog nieveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D-63 20-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
prima winkel met veel kennis van specialismen, prettig om er te komen

Assortiment
voldoende assortiment
prettige ondersteuning bij maken van keuze
geduldige hulp

Aanbeveling
kan ik zeker aanbevelen door grote vakkundigheid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans den Nijs 20-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij huis, en vrij parkeren

Service
Niet goed, geld terug

Assortiment
Zeer uitgebreid en daarom geen lange wacht tijden voor bestellen.

Aanbeveling
Uit eigen ervaringen heb ik al menig persoon op de hoogte gesteld.

Extra toelichting
Zie de reeds hierboven geschreven teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Schouw 19-09-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik bracht mijn scope voor reparatie en kreeg gratis een leenscope .mee. Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Koopman 19-09-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dicht bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan Tuytel 19-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel geholpen en rustig

Service
goede uitleg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ruime en goede sortering en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews