Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JohnD1971 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
reserveren via site

Service
snel geholpen

Assortiment
ik zocht wat ik nodig had

Aanbeveling
mooie winkel, dichtbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frogel 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heb gezocht naar een goede verrekijker en kwam uit bij een Bushnell ultra legend. Cameraland bood die het goedkoopst aan. Bestellen via Internet ging makkelijk en ik kreeg meteen een bevestiging. Ben goed op de hoogte gehouden van de bezorging die snel en accuraat was zoals aangegeven...namelijk de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Pruijsen 03-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is een goed startpunt voor verder zoeken.
Geeft zelf niet zoveel informatie. Was wel aanleiding om naar winkel in Alkmaar te gaan.

Service
Verkopers maken deskundige indruk. Zijn niet gejaagd en trekken op prettige wijze tijd uit voor klant.

Assortiment
In alle prijsklassen ruim gesorteerd. Blijkt ook al op website. Concurrerend in prijs; zeker gezien eigen voorkeur iets in winkel zelf te gaan kopen.

Aanbeveling
Moeilijk te vergelijken op met vergelijkbare andere winkels. Weinig ervaring mee.
Maar wel aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Prettige winkel. Al meer ervaring mee. Ga er graag heen en prefereer daar kopen boven online bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulS75 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site veel vergeleken, uiteindelijk in de winkel in Alkmaar nog enige vragen beantwoord gekregen en de juiste keuze kunnen maken.

Service
Tijfel tussen 2 modellen, door de juiste vragen te stellen door de medewerker bleek 1 model beter te passen bij onze wensen.

Assortiment
Van alles mogelijk om de juiste camera voor het gewenste gebruik. Waarom een hele dure camera als je er alleen vakantie foto's mee wilt maken.

Aanbeveling
Goede hulp bij uiteindelijke keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicohoek 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Beoordeling van de (in mijn geval)lens was zonder meer mogelijk op mijn eigen bodies.

Service
Adequaat gereageerd op mijn vraag. Alternatieven werden meegenomen.

Assortiment
De grote voorraad geeft je de mogelijkheid handson het product (de lens) te beoordelen. Nee verkopen kan je vermijden door eerst op de site te kijken.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Al kunnen prijsverschillen wel eens tot een andere keuze leiden. Cameraland is vaak net wat duurder dan de 'bekende' onine aanbieders (cameranu.nl e.a.). Zelf vind ik het belangrijk om de potentiële aankoop fysiek te hebben bekeken en beoordeeld. Zeker in geval in combinatie met advies.

Extra toelichting
Zie bij de aspecten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floris1980 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Hier worden geen vaktermen gebruikt. Hier wordt goed uitleg gegeven voor een leek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schuurman1 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snel geholpen, kennis van zaken. Wel jammer dat na de koop van de camera in het eerste nieuwsbrief mailtje (dat 's avonds al in mijn mailbox zat), het zojuist gekochte geheugenkaartje 5 euro goedkoper was. Voor de rest alle lof!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sheene 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben eerst naar de webshop geweest om te kijken of jullie de lens in huis hadden.

Service
Heb mijzelf wel goed ingelezen maar was toch verrast over de expertise.

Assortiment
Goed en voldoende.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Gezellig veel expertise en voldoende assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootE59 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webshop in combinatie met goed bereikbare winkel met goede parkeermogelijkheden. Het personeel is ter zake deskundig wat voor een beginnend amateur zoals ik ben zeer belangrijk is.

Service
Er wordt goed naar me geluisterd en de adviezen m.b.t. mijn aankopen zijn afgestemd op mijn gebruiksdoelen en ervaringsniveau. Ik krijg prima gebruiksinstructies (bij statief bijvoorbeeld)en er wordt me niets opgedrongen of aangesmeerd.

Assortiment
Tja, wat zou je hier missen? Alles is er, in ieder geval voor mijn doel. Eén artikel was niet op voorraad, wordt besteld, voor mij geen probleem.

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen maar vooral: combinatie webshop, deskundigheid en aanwezigheid fysieke winkel.
Ook de activiteiten (facebook, wedstrijdjes - ik ga daar nog aan meedoen :-)) spreken me zeker aan.

Extra toelichting
Een tien is eigenlijk niet meer voor verbetering vatbaar en eerlijk gezegd weet ik dat niet zeker. Ik ben nog veel te kort klant daarvoor. Maar een tien is ook een uitmuntend, uitstekend, en tot nog toe heb ik precies die ervaring: beter dan "zeer goed".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linsuikerspin 01-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,0

Assortiment
Alles wat ik in de online winkel opgezocht heb was er te vinden.

Aanbeveling
Duidelijke site en een goed assortiment

Extra toelichting
Tevreden met de website, alleen nog nooit een aankopen via de website gedaan maar in de winkel zelf

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Erik uiterwijk 01-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
zeer kundig advies van de verkoper

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
gewoon eenvoudiger om iemand face-to-face te spreken over de aankoop van een camera. En het prijsverschil met goedkopere internetwinkels is klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hoogland 30-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Druk in de winkel maar toch snel geholpen door verkoper Mark die rust uitstraalde en de klant niet opjaagt om te beslissen.

Service
Fout bij de aflevering met excuus en glimlach opgelost

Assortiment
Zeer ruime keuze die ongekend is in de regio evenals de deskundigheid van de verkopers

Aanbeveling
Zeer vakkundig personeel en grote sortering van zowel nieuw als gebruikt

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victor20741 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de V-lux 30, haast nergens meer verkrijgbaar en bij jullie wel

Service
zie bij gemak + zeersnelleb levering!!

Assortiment
zeer ruim!

Aanbeveling
lijkt me logisch, gezien bovenstaande

Extra toelichting
dit is mijn eerste ervaring met cameraland en zeer positief, omdat ik mijn haobby, fotogrfie weer opgepakt heenb, na een noodgedwongen stop van een paar jaar, kom i k zeker als klant terug bij cameraland, eind ooerdeel zeer positief!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van het End 30-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Ik maakte een reservering met Firefox als browser. Op mijn Mac was (hierdoor?)de reserveringspagina niet geheel zichtbaar. Er kwam ook geen bevestiging van reservering terug. Na Chrome te gebruiken had ik wel de bevestiging, maar ook twee reserveringen. Weet niet of jullie hier wat mee kunnen, anders ter info.

Service
Telefonisch contact komt, w.s. vanwege de heersende drukte in de winkel (aanname) wat gehaast over. Informatie is wel compleet en altijd een antwoord op de vraag.

Assortiment
Dik voldoende.

Aanbeveling
Ik vind Cameraland een moderne winkel, met scherpe prijzen en een soort van prettig ouderwets winkel karakter. Kom er niet vaak, maar wel steeds terug. en dat zegt in deze tijd genoeg.

Extra toelichting
Wat ik wel wil toevoegen. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar wat mij tijdens deze laatste aankoop in de winkel stoorde was dat de verkoper tussendoor telefoon aannam en ons maar even liet staan en hij een vermoeide, haast verveelde indruk maakte. Ik ben meer enthousiaster gewend. Klinkt allemaal wat "zeikerig" sorry daarvoor maar zowel mijn vrouw hadden beide het gevoel dat we maar wat moesten opschieten. Geen reden om Cameraland te vergeten, maar bedoeld als gezonde feedback. Ik kom naar de winkel voor een persoonlijk stukje advies, en die verwacht ik als klant dan ook.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Moeleker 30-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
site werkt goed, bestelling wordt vlot verzonden

Service
Op de site was vermeld dat het product onbeschadigd was en dat de verpakking ontbrak. Bij ontvangst bleek dat er ook geen handleiding aanwezig is en dat is vervelender.

Assortiment
Veel gebruikte spullen

Aanbeveling
veel spullen, beschrijving dus niet altijd compleet

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

LindaN1975 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bij de cursus vond ik het jammer dat de cursusleider weinig kennis had van mijn camera. Degene met een Nikon-camera konden meer / hadden er meer aan voor mijn gevoel. Tip: bij het oefenen meer feedback geven op de gemaakte foto's. Dan leer je! De cursuslocatie: prima! Mooie omgeving! Verzorging: basis. Goed. Cursusleider: aardig, rustig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jvdb77 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel een eenvoudige bestelling

Service
Er was een onderdeel niet een 2ehands artikel. Deze werd zonder problemen nagezonden

Assortiment
Redelijke ruime collectie

Aanbeveling
Snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Eerste ervaring en na een kleine teleurstelling door een incompleet product snel weer tevreden door de snelle correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M. Hulle 29-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico_64 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
er werd uitstekend met ons meegedacht

Assortiment
wat een keuze

Aanbeveling
hebben we al reeds gedaan bij diverse mensen

Extra toelichting
Meer ruimte in de winkel zou prettig zijn maar daar houdt ons commentaar ook op!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Antoine van Oudheusden 28-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
ik werd goed begeleid en geadviseerd door de verkoper.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rolandcards 28-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker dichtbij

Extra toelichting
Je kan hier echt alles op fotogeniek kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikemeisje 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
als je weet wat je zoekt is het vrij eenvoudig om te vinden en het proces van aankoop te volgen

Service
Ik vind het erg jammer dat bij de tweedehands produkten zo beperkt informatie wordt gegeven. Ik vind het heel prettig om tweedehands via een winkel te kunnen kopen ipv particulier, vnl vanwege de garantie dat je aankoop goed is, kunt ruilen en repareren. Wat ik dan vooral mis op jullie site is extra informatie over de status van het produkt, een foto van het tweedehands produkt (en niet van een nieuwe variant), detailfoto van de eventuele gebruikssporen/beschadigingen en details over de gebreken en extra accesoires die bij de aankoop zitten.
Toen ik in een mail vroeg naar deze details kreeg ik enkel op mijn laatste vraag antwoord, de eerste vragen werden vergeten.

Assortiment
een assortiment kan natuurlijk altijd uitgebreider, zoals bijvoorbeeld met meer analoge fotografiebenodigdheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ivana71 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De camera die we gezocht hebben was er, en heel scherp geprijsd ! In het weekend besteld, en toen deze niet op voorraad bleek te zijn heel snel en netjes te woord gestaan, camera was bij de leverancier besteld en direct naar ons doorgestuurd! Ruim op tijd voor de verjaardag van onze dochter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l vlasma 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mijn luie stoel de aankoop doen en bijbehorende producten uitzoeken

Service
alles volgens afspraak uitgevoerd en goede info op mijn vragen via de mail waardoor ik tot een goede keus kwam

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
goede service, vertrouwd adres, goede afhandeling van vragen.

Extra toelichting
een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Buijs 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van het product.

Service
Vlot in huis met een nauwkeurige trackcode.

Assortiment
Genoeg keuze voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Geen problemen gehad en snelle levering van mijn gekochte product. Tot nu toe niks op deze webshop aan te merken.

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aad pijl 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ewst02 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering, aantrekkelijke prijs

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter Hilberding 26-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bedienen

Service
Op de website gekeken, telefonisch contact gehad, dit was duidelijk.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede duidelijke website, goede service - doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Mijn oude Sony 330 Alpha gaf de geest, mag na 6 jaar en duizenden foto's. Dus op zoek naar de opvolger, dat werd dus de Sony 85K Alpha, ik kan hierop de objectieven die ik al had gebruiken. Dit was eenvan mijn vragen aan een medewerker van Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcob68 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor het makkelijke net iets te ver weg.

Service
Goed geholpen en geadviseerd.

Assortiment
Had als 1 van de weinige winkels de lens die ik wilde op voorraad.

Extra toelichting
Absoluut een aanrader om eens te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenRevers 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone46 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en snel geholpen door medewerker.

Service
Zeer goed en eerlijk advies gekregen. De medewerker weet heel goed aan te geven welk toestel geschikt is voor de klant. Er wordt niets aangesmeerd.

Assortiment
Keuze genoeg in elke prijssoort.

Aanbeveling
Heel veel keuze en zeer goed, eerlijk advies.

Extra toelichting
Op zoek naar een goede camera? Raad zeker Cameraland aan. Eerlijk en goed advies en zeer ruime keus aan camera's en accessoires. Er wordt de tijd genomen voor de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWON 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er wordt ruim tijd genomen om klanten te informeren.
Er is voldoende know how aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaichik 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MariaMaaike 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen twee dagen had ik het pakket in huis.

Service
Service is online heel goed (: Voor eventuele problemen kun je gewoon bellen, en de personeelsleden helpen je goed verder.

Assortiment
Alles is hier eigenlijk te verkrijgen, helemaal top!

Aanbeveling
Online een 10. Het is een topwinkel. Verder zou ik hem (fysiek) ook wel aanbevelen, maar het is jammer dat er hier niets in de buurt zit (Friesland)

Extra toelichting
Hartstikke goeie online winkel. Erg duidelijk allemaal, breed assortiment, binnen twee dagen in huis. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kun je gewoon bellen. Cameraland verdient die 10!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keescas 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij het kopen van een redelijk geavanceerde camera kwam ik niet uit bepaalde instellingen. Terug in de winkel werd ik adequaat en deskundig geholpen en werd mijn"probleem"opgelost.

Assortiment
In de omgeving van Alkmaar is het assortiment in de categorie waarin ik zocht ongeevenaard. Collega fotohandels hadden niet wat ik zocht of probeerden iets anders te slijten.

Aanbeveling
Grote sortering,scherpe prijzen en deskundige voorlichting en aftersale's service.

Extra toelichting
Zie de gegeven toelichtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fritsbleeker 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site
vrijdag middag besteld en via pakjesgemak zaterdagmiddag opgehaald bij de lokale primera

Service
op de dag van bestelling ook verstuurd. Keurig ingepakt, ontvangen converter in nieuw staat

Assortiment
ruime keuze, ook in 2e hands

Aanbeveling
ziet er prima uit, factuur, pakbon, wijze van versturen, ontvangen artikel

Extra toelichting
super geregeld, 2e hands converter gekocht, superstaat. Niets gelogen. Snelle afhandeling, compleet met factuur en pakbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank R 1969 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Service
perfekt, goede uitleg en mensen die er verstand van hebben, is er iets mis, geen probleem en gaan het als het kan ter plaatse op lossen. echt super

Assortiment
Heel veel keus en nogmaals ervaren mensen.

Aanbeveling
omdat ik erg tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesjo 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld en snel geleverd

Assortiment
handig zo'n keuze wijzer op de site van cameraland, met achtergrondinformatie over verrekijkers.Dat heeft me geholpen om een verrekijker te kiezen die past bij mijn doel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozef van Dongen 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
Prima service en snel en keurig de begeleiding v:an de zending

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
In hoge mate, ik ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ynnah 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwam op deze site via website over fotografie, de juiste lens die ik zocht

Service
Klantenservice makkelijk te bereiken via mail,
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze ook 2ehands , goede prijs

Aanbeveling
Pas ontdekt, maar tot nu toe uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Lenting 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima

Service
Prima

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Alles prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philos Hippos 20-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn correct en vriendelijk geholpen.
We wisten wat we wilden kopen en het was zo gepiept.

Aanbeveling
We waren hier voor de eerste keer, het zag er allemaal prima uit.

Extra toelichting
De winkel was ons door een familielid aangeraden. Na bezoek website besloten het product in Alkmaar te kopen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frank van Lunen 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanchter je pc, goede info, goede afspraken

Service
Alles correct en volgens afspraak.

Assortiment
kon precies vinden wat ik zocht

Aanbeveling
correct, afspraken nakomen en op tijd.

Extra toelichting
no noncense,top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lavendel8 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb de camera samen met xxx uitgezocht.ik had een paar favotietenen hij hielp me geweldig goed.ik ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLBG79 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De website is duidelijk en bestellen is zo gedaan. Bovendien mogelijkheid tot bankoverschrijving indien iDeal even niet gaat.

Assortiment
Ruime keus, zo'n beetje alles wat je als fotograaf (amateur of prof) nodig hebt.

Aanbeveling
Ja. Ruime keus, gemakkelijke site, duidelijke site, prijzen goed, verzendkosten niet te hoog.

Extra toelichting
Kom zeker terug voor andere producten. Zeker na negatieve ervaring met een concurrent. Wellicht ook eens in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r leemrijse 20-06-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
gorde uit leg

Assortiment
erg groot

Aanbeveling
vakkundig

Extra toelichting
erg goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3818 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service, goede en duidelijke website, snelle levering en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carmen73 19-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dichtbij, goed bereikbaar ook online en via social media contact mogelijk (aankopen of vragen)

Service
Genoeg medewerkers, redelijk snel aan de beurt. Soms niet helemaal het probleem goed verholpen, maar de keer erna wel, zodra ik dit heb gemeld.

Assortiment
Er is zowat alles te koop wat je nodig hebt. Behalve laatst toen ik tussenringen nodig had. Die had ik ergens anders online besteld.

Aanbeveling
Ik heb gisteren mijn zuster aangeraden een tweedehands SR camera te kopen, omdat ik het zelf ook heb gedaan en je er een jaar garantie op krijgt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ArtShareMR 19-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site met webwinkel, goede nieuwsbrief, mooie ruime winkel, dus je kan ook in materie winkelen en het in je hand houden.

Service
via telefoon, geen stemcomputer maar een mens aan de lijn voor extra informatie.

Assortiment
Dankzij internet website makkelijk shoppen en vergelijken, zie zo meer van het assortiment dan bij een winkel waar je echt doorheen moet lopen en je vaak gericht zoekt. Nieuwsbrief brengt je nieuwste snufjes.

Aanbeveling
Ik heb Cameraland al meerdere keren aanbevolen aan vrienden, maar ik bemoei mij niet zo met de aankopen van anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankabcde 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website kan beter.
accessoires bij een toestel zijn lastig te vinden.

Service
problemen worden snel verholpen

Assortiment
bijna alles is op voorraad

Aanbeveling
vooral de prijs is ok

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews