Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 866 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 44 15-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
redelijk makkelijk te vinden op internet, werd via mijn zoektocht naar cameratassen meteen naar deze site geleid.

Service
de enen dag besteld de volgende dag in huis. Ook vragen en opmerkingen worden (telefonisch) prima afgehandeld

Aanbeveling
Mensen houden zich aan hun afspraak en retourneren, c.q. ruilen is altijd mogelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande omschrijvingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffry Tanahatoe 15-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
De telefonie vond ik wat minder. Ik belde kennelijk na de sluitingstijd. Ik heb bijna 15 minuten aan de lijn gestaan tot ik besloot om de telefoon op te hangen, terwijl een engels sprekende dame constant zegt dat ik de eerste bent om geholpen te worden

Service
Service via de mail is correct

Assortiment
Is aanwezig wat ik zocht. Het is alleen jammer dat het niet in de buurt van Amsterdam was. Das was ik graag naar de winkel gegaan om zelf te bekijken

Extra toelichting
Over het algemeen geef ik er een klein 8 voor

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

naam 2307 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er werd alle tijd voor mij genomen en werd mij duidelijk uitgelegd wat ik wou eigenlijk niet kon met een zeer duidelijke uitleg

Service
Ook omdat ik mijn camera mee had genomen kon ik diverse dingen uitproberen.

Assortiment
Is bijzonder groot, dat viel ook al duidelijk op bij binnenkomst.

Aanbeveling
Als men van fotograferen een hobby wil maken, zou ik zeker cameraland aanraden omdat de verkopers de juiste camera aan de klant willen verkopen en het niet hun dan niet uitmaakt of het een camera van 800 of 50 euro wordt. als de klant maar tevreden is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

profotomedia 13-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Bij occasions kun je niets selecteren. je moet de hele lijst door. Heel erg lastig

Service
In de winkel wordt je niet gezien. Of beter wel gezien maar niet te woord gestaan. Onderling (vakantie)foto's bekijken door personeel is belangrijker dan klanten helpen.
Online heb ik geen ervaring met de service

Aanbeveling
Online prima, fysieke winkel mijden. Zie boven en nu moet ik 50 tekens vullen blablabla

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

sebastiana44 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan camera bekijken in de winkel

Service
fantastisch geholpen door zeer vriendelijk personeel

Aanbeveling
goede service en vakbekwaam personeel plezier om door geholpen te worden!

Extra toelichting
ik had moeite met het uitzoeken van de voor mij goede camera en ik ben daar prima bij geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohan86 13-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel, makkelijk bereikbaar en voor de winkel parkeren

Service
Meteen bij binnenkomst een vriendelijk welkom, geen bullshit verhaal.

Assortiment
Diverse merken, ruime range en jong gebruikt en nieuw!

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henwil 12-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
goede adviezen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jip&janneke 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site CF 64GB aangeklikt om te bestellen. In het scherm erna kreeg ik CF 128GB. Dit is niet wat ik wilde bestellen en aangeklikt had. Verwarrend. Met hulp van de helpdesk kwam ik er achter dat er rechts onder een menu zit om alsnog 64GB aan te klikken. Zonder deze hulp was ik afgehaakt.

Service
Vroeg hulp aan de helpdesk bij het bestellen. Kreeg de eerstvolgende dat direct een telefoontje met de benodigde tip. Snelle, kort maar krachtig en juiste service dus.

Assortiment
Kon alles waar ik naar op zoek was bestellen bij Cameraland waar dat bij andere sites niet mogelijk was.

Aanbeveling
Ben tevreden over de service en snelheid. Ook voor producten die niet direct op voorraad zijn.

Extra toelichting
Een wijziging in de site om het gebruikersgemak te vergroten en de rest niet veranderen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeemeerman 11-11-2014 In de winkel gekocht
Van Ostadelaan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Prima men heeft de tijd voor je

Assortiment
Vind ik top veel is op voorraad.

Aanbeveling
Zie vorige punten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judy28 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Perfect

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ambags-fotografie 11-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
voel me op me gemak, goede service

Service
ze helpen je met de juiste advies en daar hou ik van

Assortiment
te veel voor mijn portemonee

Aanbeveling
goede service en klantvriendijkheid ga er graag naar terug

Extra toelichting
10++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansRock 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon goed te gebruiken website

Service
Bij melding van verkeerde inhoud van het doosje (da's nou weer jammer ...) werd direct een nieuw kabeltje in een enveloppe op de bus gedaan.

Assortiment
voor mij goed genoeg.

Aanbeveling
Al gedaan :-))

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.H.W. Bosch 10-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel en een duidelijk overzicht

Service
prima, direct een bevestiging met codering en je noemt de code en het wordt gepakt.

Assortiment
Gigantisch! en straks nog meer ruimte voor nog meer mooie zaken.

Aanbeveling
Een zeer groot assortiment, deskundig personeel.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berkenbosch 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede service en snelle levering

Service
Ook telefonisch goed geholpen,daarna snelle levering

Assortiment
Alles is vlot leverbaar

Aanbeveling
Heb al een paar vrienden attent gemaakt op Cameraland

Extra toelichting
Ben al meerdere malen prima geholpen ook met een camera en met lenzen en statieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Kling 10-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alle aandacht voor d eklant bij de verkoop

Assortiment
Heel veel keus in de winkel

Aanbeveling
Ga voor aankoop ondersteuning naar de winkel

Extra toelichting
Aardige verkopers en met veel kennis over het product Geen opdringerige verkoop techniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van AKEN 10-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak om via internet een offerte aan te vragen voor inruil. Men vertrouwd de kant die de opgave doet. Ook op internet wordt het brede assortiment getoond.

Service
Door zeer brede kennis van de medewerker krijg je een zeer goed gevoel. Snelle reactie op een email waarin ik aangaf dat het cerificaat voor het 2e jaar garantie bij Nikon ontbrak. De volgende dag had ik het certificaat al in mijn bezit

Assortiment
Er valt weinig te motiveren. Als je de winkel binnenkomt dan staat daar een assortiment dat vind je nergens.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Prijzen zijn goed, worden aangepast aan concurentie. Vriendelijkheid, tijd nemen voor de klant. Komt in zijn geheel klantvriendelijk over. Veel kennis aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cisb 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van te voren mailcontact, voordat we t ophaalden. Super handig.

Service
Netjes en snel antwoord op de mail.

Assortiment
Volop keuze. Keek m'n ogen uit in de winkel.

Aanbeveling
Had m ook via via gekregen.

Extra toelichting
Nog maar net bezig met fotografie, maar ga zeker nog een keer langs. Bedankt voor de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenHermkens 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kwam enkel voor een batterij maar er was alle rust en tijd om allerlei soorten lenzen voor mijn Panasonic GM1 te bekijken en testen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marybrunssum59 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke, goede website waar het zoeken naar een product eenvoudig is gemaakt.

Service
Direct na betaling is de lens verzonden zodat ik deze de dag erop al had. Ook op emails werd snel en goed gereageerd.

Assortiment
Niets mis mee en niets gemist ;-)

Aanbeveling
Ik zal Cameraland zeker bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Extra toelichting
Cameraland is betrouwbaar, goed gesorteerd en heeft goede tweedehands produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haest 09-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na onderzoek op website naar de winkel in Alkmaar gegaan, waar ik uitstekend ben voorgelicht over de camera, waar ik mijn oog op had laten vallen.

Assortiment
Voor zover ik kon beoordelen, is er een bijzonder grote sortering aanwezig. De door mij gewenste camera was in voorraad, en kon ik meteen meenemen.

Aanbeveling
Vanwege de service en grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groeter klant 09-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles bij de hand

Service
Verstand van zaken

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goed bereikbaar , behulpzaam en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mors1966 09-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aace 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Levertijd wat exact zoals gesteld. De lens was netjes verpakt en op tijd binnen.

Assortiment
Erg uitgebreid en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede winkel, snelle levering. In het verleden heb ik contact gehad om informatie in te winnen en ook toen ben ik netjes en snel geholpen dus ook voor persoonlijke service zit je hier goed.

Extra toelichting
Zie de uitleg bij de scores.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Birsak 09-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik besteld heb,ook bij andere aanbieders bekeken. Bestel procedure gemakkelijk en alles op tijd ontvangen

Service
Heb wat vragen over het ontvangen artikel, werd kort daarna teruggebeld met het antwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A. Cserép 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit thuis rustig alles kunnen bekijken en kiezen

Service
Na de keuze alles snel geregeld

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Voor elke fotograaf die snel en gemakkelijk iets wil kopen

Extra toelichting
Prima winkel.Overzichtelijk en snel bediend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvette_canon6d 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prettig geholpen, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Meintjens 08-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en genoeg aandacht gekregen.

Service
Soepele behandeling bij retourneren van verkeerde aankoop (mijn eigen fout)

Assortiment
Nog niet veel ervaring mee, maar ziet er veelbelovend uit.

Aanbeveling
Door de weinige maar goede ervaringen, zou ik uw winkel graag bij anderen aanbevelen.

Extra toelichting
De laatste jaren een goede indruk van de winkel gekregen. Tot nu toe alleen wat kleiders aankopen bij u gedaan, maar de nabijheid van uw winkel en de service, zullen mij bij toekomstige grotere aankopen naar uw winkel leiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marceldekler 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en goed bereikbare winkel

Service
Eerlijke verkoper en goede service. Denkt mee en is niet opdringerig. Ben erg tevreden met de aankopen.

Assortiment
Zou niet weten wat er nog meer bij kan. Alles is op voorraad en inkoop van 2e hands spullen is ook met een eerlijke prijs. Hierdoor veel keuze voor de klant, meer dan bij de concurrentie.

Aanbeveling
Voor als je goede service wil, met een eerlijke prijs en goede tips

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mast01 07-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
veel producten op een klein oppervlakte

Service
eerlijk advies zonder winstoogmerk

Assortiment
kleine winkel maar veel voorraad

Aanbeveling
winkel waar je fijngeholpen kunt worden als semi/proff. fotograaf

Extra toelichting
fijne winkel met een luisterend oor

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edward de bruyn 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte website, makkelijk om artikels terug te vinden

Service
Uitstekend, vlugge levering

Assortiment
Alles terug te vinden wat je nodig hebt

Aanbeveling
Zonder enig probleem een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie berkers 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is klein stevig en een geweldig statief voor macro

Service
Binnen twee dagen in huis keurig verpakt in een doos.

Assortiment
Volop keuze en zal zeker weer iets bij jullie kopen

Aanbeveling
Voor de snelle service en goed spul.

Extra toelichting
Geweldige service, snel in huis en degelijk materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa24 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb niks via de website besteld maar gewoon naar de winkel gegaan. Ik ben daar hartstikke leuk geholpen en werd geadviseerd wat voor mij de beste keuze zou zijn naar mijn wensen.

Service
Werden snel geholpen, nam de tijd voor ons en mochten verschillende camera's proberen.

Assortiment
Voor een "amateur" zou je haast zeggen te veel :)

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Wolthuizen 06-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Belofte maakt schuld. Om 10 voor 5 bested en inderdaadd de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thea uit hoorn 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik kwam in de winkel voor reparatie, omdat mijn camera gevallen was tijdens mijn vakantie. Ik ben goed geholpen. Er is mij een eerlijk advies gegeven omtrent de reparatie.

Aanbeveling
Omdat het personeel op mij een ter zake kundige indruk maakt en de bediening prettig is

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

robjanne 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Bij occasions zou ik graag het aantal kliks zien

Extra toelichting
Prima geregeld, de winkel heeft zelf achteraf telefonisch contact opgenomen of alles duidelijk was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherBak 05-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg makkelijk "gratis" parkeren. Eerst op de website gekeken of ze daadwerkelijk het gewenste product op voorraad hadden.

Service
Ondanks de drukte nemen ze alle tijd voor je en ze beantwoorden al mijn vragen.

Assortiment
Waarschijnlijk zullen ze niet alles op voorraad hebben maar voor mij was het meer dan voldoende.

Aanbeveling
Vanwege hun vakmanschap en ervaring.

Extra toelichting
Ze hebben verstand van zaken en bezieling voor hun werk. Nadat ze grvraagd hebben wat jouw ideeen/doelen zijn komen zij met hun voorstellen maar dringen het niet op het daadwerkelijk te kopen. Je kan het zelfs uitproberen in de winkel. Ook de tweedehands artikelen, die ze naast het nieuwe assortiment verkopen, staan ze volledig voor in en krijg je een jaar garantie. Regelmatig hebben ze ook speciale dagen om je eigen camera gratis te laten checken en schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffrey's Aircraft pictures 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel aardig en behulpzaam personeel wat het makkelijker maakt te praten en te kiezen

Service
erg hulpvaardig mijn eerste keuze was 1100 euro en ik kreeg de tip dat ik voor het zelfde geld een veel mooiere set voor mijn keuze kon kopen bij thuiskomst ontbrak hierbij alleen de USB kabel na 1 mailtje kreeg ik deze thuisgestuurd geweldig!

Aanbeveling
zeer goede service en aardig personeel die je vriendelijk en behulpzaam te woord staan en graag naar altenatieven kijken als dat beter voor je is

Extra toelichting
geweldige ervaring om hier mijn camera te kopen hulpvaardig en vriendelijk personeel wat je graag helpt en verstand heeft van waar hij/zij over praat en ook kijkt naar jouw wensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeansand 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat je doormiddel van internet een item kan reserveren en de datum kan vastzetten die jou uitkomt

Service
Goede voorlichting er word de tijd voor je genomen

Assortiment
Van alles heel veel aanwezig, ookmde 2e hands staat duidelijk beschreven

Aanbeveling
Vanwege de persoonlijke en omdat er niet geprobeerd word om jou zo snel mogelijk met een duren camera de winkel uit te werken .
Ze nemen echt de tijd.

Extra toelichting
Omdat ze de tijd voor je nemen kom ik hier zeker terug. Alleen de losse asseccoires zijn wat aan de dure kant, bv de Jupio Canon accu kost hier helaas €30 duurder en ja dat is toch geld 😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceeshhwaard 04-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede adviezen gekregen en zo tot de juiste keuze gekomen

Assortiment
Mijn wensen werden vertaald in een vijftal keuzemogelijkheden .

Aanbeveling
Er is een grote voorraad.
De mensen zijn deskundig.
Men past zich aan aan het niveau van de mogelijke koper van een artikel.

Extra toelichting
Prima winkel. Veel keuzemogelijkheden. Goede adviezen Wel weinig ruimte (maar dat gaat veranderen)

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LBart 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Benodigde spullen voorradig, inladen en aan de slag dus.

Service
Vakkundig advies op maat gekregen.

Assortiment
Groot assortiment en voorradig

Extra toelichting
Goed en eerlijk advies gekregen. Verkopers denken mee. Het uitgangspunt is niet om zoveel mogelijk aan je te verkopen maar om je tevreden te krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanJaap van Beek 02-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Zeer prettig uitleg ontvangen met meerdere voorbeelden en diverse produkten in handen gehad ter ondersteuning van de uitleg

Assortiment
Keuzes in alle maten zodat ik als beginnend spotter nog lang klant kan blijven

Aanbeveling
In de regio kop van noord zijn geen vergelijkende winkels voor wat betreft producten, keuzes en uitleg

Extra toelichting
Zeer prettig behandeld door personeel die goede uitleg geeft zonder je het gevoel te geven dat je iets ''moet" kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Oosting 02-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemak omdat ik jullie op de fiets kan bereiken. Er zijn niet veel fotowinkels meer in Alkmaar, dus ik ben blij met jullie.

Service
Ik ben altijd prima geholpen met de problemen bij een fototoestel.

Assortiment
voor zover ik het kan beoordelen hebben jullie een goed assortiment

Aanbeveling
Omdat ik het hele gebeuren van de winkel heel prettig vind, beveel ik jullie zeker aan bij iemand anders.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de zaak en service. Vlotte behandeling, ruimschoots tijd en uitleg bij de aankoop van en toetel. IK HEB ECHTER WEL EEN VRAAGJE: DE BATTERIJ DIE IK BIJ MIJN NIEUWE TOESTEL MOEST KOPEN KOST 15,95 EURO. ONLANGS HEB IK EEN BATTERIJ BIJGEKOCHT BIJ MIJN OUDE TOESTEL EN TOEN MOEST IK VOOR EXACT DE ZELFDE BATTERIJ 39,95 EURO BETALEN. DIT IS EEN ENORM VERSCHIL.HOE KAN DIT?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Theunissen 01-11-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak, waarmee mijn vraagstelling werd behandeld, gaf vertrouwen.

Assortiment
Ik kon een keuze maken uit 3 telelenzen, passend op mijn Nikon J2. Ook de gewenste fototas (rugdragend) was aanwezig.

Aanbeveling
Hoewel het nog geen week geleden is, dat ik bij jullie was, heb ik inmiddels al 2 vrienden jullie zaak aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRené 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.J.Soffner 31-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij mijn werk is de winkel. Gemak dat je in fysieke winkel dingen ksn uitprobeten

Service
Uitstekend geholpen! Ik kwam voor een second opinion omdat ik dacht dat de beekdsensor van mijn dochter haar Dig.spiegelteflexcamera stuk was en werd direct en allervriendelijkst geholpen. Ze vonden het voor haar sneu dat ze de camera die ze tweedehands had gekocht en nog maar twee weken in bezit had al stuk was gegaan. Ze had deze voor haar school nodig had ik uitgelegd. Er werd meegedacht over een passende oplossing/ alternatief en tegelijkertijd wat binnen haar beperkte budget lag. Ik ben dan ook erg blij met de occasion Nikon body die ik voor een zacht prijs heb kunnen kopen voor haar. Zij weer een gelijkwaardige camera dn niet veel centjes kwijt. Top service!

Assortiment
Veel keuze, ook aan tweedehandsartikelen.

Aanbeveling
Zie mijn opmerking onder service....spreekt voor zich dat ik cameraland aan een ieder zal aanbevelen. Ik heb het al aan diverse mensen w.o. Collega's verteld. Allemaal reageerden ze erg enthousiast.

Extra toelichting
Top ervaring gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonius H 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen ging eenvoudig. Een account aanmaken was niet nodig.
Artikel besteld onder rembours, allemaal keurig geregeld.

Service
Levertijd was gewoon keurig zoals vermeld op de site.
Artikel was keurig verpakt.

Assortiment
Assortiment op de webshop is ruim te noemen. De site werkt prima. Alles keurig geregeld.
Site staat bij mijn favorieten.

Aanbeveling
Geen enkele reden om dit niet te doen.

Extra toelichting
Kan niets negatiefs bedenken. Alle lof voor deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan C.L. 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede afwikkeling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees Tesselaar 29-10-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede tekst en uitleg door medewerker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nel Zoon 28-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je wordt goed geadviseerd

Service
Alle tijd om met ons tot een keuze te komen

Assortiment
Veel!

Aanbeveling
Was een prettige eerste ervaring

Extra toelichting
Leuk geholpen, enorme sortering, goed geslaagd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikerik100 28-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gratis parkeren "naast"de deur. Verder ook een prima winkelcentrum.

Service
prima geholpen

Assortiment
Enorm veel spullen op voorraad

Extra toelichting
Wanneer is het rustig in jullie winkel. Wilde ook info over een carbon statief. Maar het was zo druk dat ik daar even vanaf zag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews