Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6520 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1119 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Woudstra 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Samen de website doorlopen
Niet hoeven te zoeken hierdoor

Service
Duidelijk advies
Goed geboden alternatieven
Snelle levering

Assortiment
Breed en diep wat wil je nog meer

Aanbeveling
Kennis van zaken en goede service.
Totaal uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger1964 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment ook om uit te proberen en te ervaren en een gevoel erbij te krijgen

Service
Goede advisering en er wordt de tijd voor je genomen

Assortiment
groot assortiment waardoor je alles kan zien en proberen. Dit is prettiger dan alles van een plaatje te moeten zien of kiezen

Aanbeveling
ik zal iedereen cameraland aanbevelen op basis van assortiment en service en gemak

Extra toelichting
organisatie met groot assortiment en kundig personeel, wat resulteerd in een goed advies en gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter110566 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon in een mail zien welke tijd het pakketje afgeleverd word.

Service
Ik heb van tevoren telefonisch contact gehad over het product en kreeg goed uitleg.

Assortiment
Ze hebben veel te koop op fotocamera te koop en ook goed tweede hand camera's

Aanbeveling
deze winkel een goed service heeft.

Extra toelichting
Ik ben zeeg goed geholpen, de camera is bij mij perfect thuis bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dora47 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik vrij snel besloot niet online te kopen heb ik me er niet helemaal in verdiept maar 't was wel heel duidelijk

Aanbeveling
Men heeft daar echt verstand van wat ze verkopen!

Extra toelichting
Heb je zelf nog eventuele twijfels tussen een aantal camera's, weten zij aan de hand van jou wensen precies duidelijk uit te leggen wat dan de beste keuze zal zijn, zonder op te dringen, want uiteindelijk beslis je toch zelf.

Review criteria:

Goed

Reageer

Wittermans64 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
naast de web site zijn jullie ook telefonisch te bereiken en in staat zinnige aanbevelingen te doen. Fijn is dat.

Service
Super snelle levering en heel goed verpakt!

Assortiment
Lijkt goed, maar ik was op zoek naar een specifiek produkt. Ik kom nog wel terug voor iets anders, dan kan ik wellicht een betere motivatie geven.

Aanbeveling
Goed adres, veel waarde voor je geld. NIet altijd alles hoeft nieuw te zijn, als het maar goede kwaliteit is en goed functioneert.

Extra toelichting
Ik vind jullie een goede ontdekking van mezelf, ha, ha en kom zeker terug Snelle service en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle van Enter 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dichtbij

Service
prima proberen alles voor je te regelen

Assortiment
top

Aanbeveling
omdat hun service zo goed is is het ook makkelijk om ze aan te bevelen

Extra toelichting
Verkopers in de winkel vriendelijk en hebben verstand van zaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cobie Bruin 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot parkeerterrein voor het winkel. Winkel nodigt uit om naar binnen te gaan.

Service
Prima geholpen. Goede uitleg. Verkoper had alle tijd voor mij. Liet verschillende opties zien en liet mij ook oefenen.

Assortiment
Zowel tweedehands apparatuur als nieuw. Groot assortiment.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Zie hierboven. Uiteindelijk een tweedehands telelens gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannegge 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
deskundige hulp

Service
deskundige uitleg, geen 10 omdat niet op rekening gekocht kan worden. voor een overheidsinstelling is dit lastig. toch nog naar tevredenheid opgelost via een omweg

Assortiment
snoepwinkel

Aanbeveling
zie de beoordelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jerdort 24-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg goed service, goede en nuttige adviezen, eigen ervaring van medewerker ook gebruikt bij adviezen, soms wat druk en daardoor chaotisch in de Winkel.

Assortiment
Erg goed assortiment, niet alleen de camera's, maar ook de accessoires, waaronder veel accessoires die je in veel andere camerazaken niet tegenkomt.

Aanbeveling
Winkel in alkmaar is goed bereikbaar, heeft kundige medewerkers die goed en duidelijk advies kunnen geven.

Extra toelichting
Kom al meerdere jaren bij Cameraland, gebruik de website voor een eerste overzicht en ga dan langs bij de winkel voor persoonlijk en uitgebreider advies en extra mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Kleijnen 23-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind de site minder dan de oude site, minder overzichtelijk en minder gestructureerd.
In de regel kijk ik eerst op de site en ga daarna naar de winkel in Alkmaar.

Service
In de winkel topadviezen gehad, zonder enige druk te voelen te moeten kopen, dat is een heerlijke gewaarwording.

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Ik dooe niet anders, met als argumenten de kennis en deskundigheid van (alle) medewerkers.

Extra toelichting
Een winkel waar ik graag kom!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob van der Slede 23-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik kon mijn Sony A77, die voor een service onder garantie direct inruilen voor de opvolger A77 mk2 en Cameraland we kwamen een voor mij gunstige inruilwaarde overeen

Assortiment
groot assortiment op de plank aanwezig

Aanbeveling
Veel personeel met kennis van zaken aan de balie

Extra toelichting
Prima winkel voor snelle en deskundige hulp. Bij problemen met reparatie is een leenproduct mogelijk en kan een fotomissie gewoon doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten Keijzer 23-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en met een tevreden gevoel de winkel uitgegaan.

Assortiment
Na vergelijkking op de site van kieskeurig bleek Cameraland de goedkoopste en alles was uit voorraad leverbaar.

Extra toelichting
Mijn dochter van 13 kwam voor de aanschaf van een Sony en werd prima geholpen en goed geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reactievanastrid 23-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, goede informatie

Service
ik heb de camera in de winkel gehaald, snel en vakkundig geholpen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik6319 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor88 21-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede service. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Alleen was er wat onduidelijkheid over de specificaties van het product.

Extra toelichting
Prima winkel. Had mijn product om 10 voor 5 's middags besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd. Ook een hele goede prijs voor het prodcut.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.v.Dalen 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
parate kennis

Service
directe service, to - the - point

Assortiment
vele soorten 'en maten' toestellen

Aanbeveling
Directe hulp, met kennis en verantwoordelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aafke23 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima geholpen nadat mijn camera niet meer te repareren bleek. De uitgekozen camera kreeg ik niet mee, omdat er een krasje op de display zat. Er werd een nieuwe besteld en die wilden ze evt opsturen.

Assortiment
Ik had een lumix, de vervangende lumix was te "simpel", toen naar de 40 en een vergelijkbare Sony met meerdere mogelijkheden

Aanbeveling
Vriendelijk en goed meedenkend personeel

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

SWZ 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goede service, en men houd zich ook aan afspraken.

Assortiment
In mijn beleving is er voor een ieder op elke niveau voldoende in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Vriendelijk en voldoende deskundig personeel. Meestal moet je wel even wachten in de winkel want het is er altijd druk, maar als je aan de beurt bent wordt er ook voor jou de tijd genomen, dan vind ik het wachten niet erg.

Extra toelichting
Ik heb bij cameraland al vele artikelen gekocht en ben altijd goed geholpen. Voor iets nieuws raadpleeg ik altijd eerst de site voor ik bij andere ga kijken, en uiteindelijk sta ik daar in de winkel om het ook te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits20 20-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was allemaal heel erg makkelijk en kreeg snel reactie terug op mijn vraag

Service
Ben zeer tevreden over de winkel als ik iets koop ga ik daar altijd heen en kwa service helpen ze mij altijd goed en geen gladde praatjes om iets buiten mijn budget aan te smeren

Assortiment
Alles js aanwezig

Aanbeveling
Altijd ben er al met iemand geweest die zijn eerste camera daar gekocht heeft en is daar nog steeds heel blij mee

Extra toelichting
De lenzen die ik nu heb zijn zeker een aanwinst in mijn tas maar het vraagt naar meer dus tot de volgende keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne1991 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van Ee 19-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjaelfrink1953 19-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
snelle adequate service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnoniemBeverwijk 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Camaraland heeft de sensor gereinigd van mijn Canon30D

Aanbeveling
Goed gesorteerd. Goede voorlichting.

Extra toelichting
Cameraland geeft me vertrouwen. Goede informatie. Heb vorig jaar ook een fotocamera gekocht bij cameralens en ook daarvoor goede uitleg gekregen.

Review criteria:

Goed

Reageer

Rijk Jansen 18-07-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Website is duidelijk, leeftijd van lenzen zou mogelijk meer helderheid verschaffen.

Service
Ben in winkel geweest. Vond verkoper enigszins nonchalant. Testen van lens op toestel was geen sprake van. Dus lens alleen bekeken en enige toelichting van verkoper.

Assortiment
Graag meer toelichting op producten behalve dat 'deze' duurder' is dan 'die', en dat duurder 'automatisch' 'beter' is....

Aanbeveling
zie punten hierboven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bram Couperus 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De eerste keer liep het verkoop proces vast en kreeg ik het niet voor elkaar om mijn bestelling te plaatsen; de volgende dag ging alles feilloos.

Service
Bestelling 16:50 gedaan en de volgende dag geleverd. Men had per abuis een nieuwere, duurdere versie van het toestel geleverd (NX300M 16-50 OIS) in plaats van de bestelde (NX300 18-55 OIS). Toen ik hierover belde, deed men het voorstel om 'avonds langs te komen (vanaf Alkmaar ca. 25km) om het om te ruilen of om akkoord te gaan met het geleverde: voor mij een voordeel van ca. 120 tot 170 euro! En bij nader inzien was ik ook wel blij met die 16-50mm lens. Helemaal tevreden.

Aanbeveling
Zie service. Bovendien scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

L. Soeters 18-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website van Cameraland vind ik overzichtelijk. Zeer makkelijk om een bestelling te doen

Service
je kan zelf kiezen waar de bestelling wordt afgeleverd. Geen verzendkosten. Prima!

Assortiment
goed assortiment.
Lexar CF udma 7 is niet overal te verkrijgen. Bij Cameraland wel!

Aanbeveling
Geen verzendkosten.
Voor 17:00uur besteld. De volgende dag al in huis!
Breed assortiment

Extra toelichting
Vergeleken met andere webshops is de prijs over het algemeen goedkoper. Wat ik erg prettig vind dat er geen extra kosten bij komen, zoals verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Bakker 70 18-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst oriënteren op Internet en dan naar de winkel

Service
Ze nemen echt de tijd voor je, zoeken uit wat je wil

Assortiment
alles wat je wil is direct aanwezig; camera's, objectieven, filters, tassen, geheugen, exta accu's etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Hund 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Vriendelijke beantwoording van vragen

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Gewoon snel, goed en groot arsortiement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank de Boer 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling kan vanaf huis en binnen enkele dagen is de aankoop binnen. Bovendien kun je via internet de route van de aankoop van stap tot stap volgen.

Service
Product wordt goed geleverd en via een emailbericht wordt de bestelling bevestigd.

Assortiment
Er is een ruime assortiment waaruit gekozen kan worden. Bij elk artikel staat een duidelijke beschrijving.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen!

Extra toelichting
Zie beschrijving bij bovenstaande items.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle von cabana 17-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan er prima parkeren en je bent ook zo geholpen

Service
personeel neemt de tijd voor je en geeft je goede adviezen

Assortiment
ze hebben ontzettend veel op voorraad en anders willen ze het wel nasturen

Aanbeveling
prima parkeren, goede service en goed advies, gezellig personeel

Extra toelichting
gewoon echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein19888 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martindezwart 15-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede service dicht bij huis

Service
Kwalitatief goed personeel

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Het is de tweede camera die ik daar koop

Extra toelichting
Goede service dicht bij huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gwen1935 15-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima ontvangen en geholpen

Aanbeveling
zie sewrvice

Extra toelichting
zie opmerking bij service

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

marcel v o 15-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

DMJ.vanDuijn 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Degene die ik aan de telefoon heb gehad heeft kennis van zaken

Assortiment
Ben een tijd terug bij jullie in de zaak geweest om er een camera te kopen, ik heb toen het grote assortiment gezien

Aanbeveling
gewoon uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy Hooiveld 14-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Service in optimaal.
Voldoende tijd en aandacht voor een klant.

Assortiment
Het assortiment is voldoende.
Ook een prijzen zijn zeer concurrerend

Aanbeveling
Altijd als eerste gaan kijken bij Cameraland.

Extra toelichting
Cameraland is zeker een bezoek waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Griffijn 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Beetje vervelend was dat ik klikte op de body maar daarna kreeg ik de prijzen van body met lens te zien. Toen ik eenmaal door had hoe ik dit kon voorkomen, was het appeltje eitje.

Service
De sms dat het product aangekomen is op het service punt,TOP

Assortiment
Op het eerste oog, uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Witsen 14-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar - Hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb de camera niet online gekocht, maar in de winkel zelf. Ik vindt de website wel overzichtelijk.

Service
In de winkel werd ik uitstekend geholpen. Ik wist zelf niet op welke camera ik uit zou komen, maar de verkoper hielp mij daarmee tot uiterste tevredenheid.

Assortiment
Ik zou niet weten wat je er op foto en film gebied niet kan kopen...

Aanbeveling
De winkel is bekend bij iedereen, maar als iemand een camera aan wil schaffen zou ik Cameraland aanbevelen !!!

Extra toelichting
Voor een camera moet je bij Cameraland zijn. Vriendelijke en deskundige mensen helpen je om een goede keuze te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle1993-12 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongedwongen sfeer, goede uitleg

Service
Alles goed uit gelegd en voorgedaan. Heel goed geholpen

Assortiment
Alles wat ik hebben wilde, inclusief een cursus!

Aanbeveling
Absoluut! eerlijk advies en goed geholpen

Extra toelichting
Hele fijne winkel! Ik ben goed geholpen met mijn dilemma over wat voor camera ik wilde. Ongedwongen informatie in kunnen winnen. Ook toen na twee dagen het scherm van mijn toestel losliet kreeg ik zonder enige moeite een nieuwe mee! Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkenderest 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Alles is er

Aanbeveling
Ben er elke keer goed geholpen

Extra toelichting
1 puntje van kritiek, de sensor was niet schoon, zatten een paar vlekjes op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond de Lannoy 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet in te loggen, maar kunt ook als nieuwe klant in één keer aan de slag

Assortiment
Van beginner, via semi-prof naar professioneel.
Voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LisavanLeeuwen 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Accu van de camera laadde niet op. Kwamen we op de dag van vertrek achter, is dezelfde dag nog geregeld zodat wij onbezorgd op vakantie kunnen gaan. En ook geen extra kosten aan verbonden, echt super!

Extra toelichting
Super service, snel en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jowan Richie 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik bekijk de website van Cameraland zeer regelmatig en daardoor viel mijn oog op een occasion die ik graag wilde hebben. Door in de dagen die erop volgden vaker te zoeken naar het product dat ik beoogde zag ik dat er meerdere vergelijkbare occasions waren. Ik heb ze allemaal met elkaar vergeleken en door het ruime aanbod de rust genomen om het goed te overdenken. Ik had zo kunnen bestellen en he de volgende dag in huis kunnen hebben maar mijn voorkeur ging uit naar een fysiek bezoek aan de winkel omdat ik ook wat zaken wilde inruilen. Het enige wat ik jammer vond was dat ik naast de camerabody ook nog een lens (occasion) op het oog had. Deze was volgens de website nog "ruim op voorraad" maar in de winkel (het enige exemplaar) was deze inmiddels verkocht. Dat is verder wel goed opgelost met een nieuwer (geen occasion) model van het objectief.

Service
Kan niet beter, iedereen in de winkel is duidelijk deskundig en op de juiste manier vriendelijk. Ik ben goed geholpen met het verfijnen van mijn keuze met eerlijke en duidelijke informatie. Prima en eerlijke inruilservice en 1 jaar garantie op mijn "nieuwe" body, geweldig!

Assortiment
Tja... hier valt niks op aan te merken, je struikelt over de camera's zoveel als er staat. Mijn indruk is dat als er iets zou zijn dat men niet in huis heeft het zo besteld is.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere mensen doorverwezen naar Cameraland en die zijn altijd tevreden geweest met hun bezoek. De winkel verdiend mijn absolute aanbeveling.

Extra toelichting
Uitstekende winkel en website. De site is responsive op een logische en prettige manier, je kunt met net zoveel gemak mobiel als op een desktop de site bezoeken. Prettige aangename uitstraling, expertise bij het personeel en duidelijke beschrijvingen bij de producten op de site. Fijne "sterren waardering" bij occasions die kiezen ook makkerlijker maken. Als het mogelijk is zou het wel prettiger zijn als de site eerder toont dat producten er niet meer zijn op het moment dat deze verkocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jepeha7 14-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
super persoonlijk aandacht en moticvatie

Aanbeveling
Klasse aan uitleg van product en bij persoonlijke benadering

Extra toelichting
Zal zeer zeker weer bij Cameraland terugkomen en motiveren bij kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Pouwels 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site.

Service
Handig dat op de site direct een tel. Bij de artikelen vermeld staat om contact op te nemen met een van de medewerkers. Heb ik gebeuik van gemaakt en werd goed geholpen. Daarnaast snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanreggae 14-07-2014 In de winkel gekocht
De hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel voel ik me op mijn gemak omdat ik er niet heel veel verstand van heb maar niet als een groentje word behandeld

Service
Goede service veel verstand van de producten

Aanbeveling
Groot assortiment en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenalena 13-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik moet een klein eindje rijden. Maar dat komt doordat ik niet in Alkmaar woon.

Service
Goed en vriendelijk

Assortiment
Mooi spul

Extra toelichting
Fijne winkel, fijne mensen, fijne spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koenlimburg 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken van een camera, de informatie over de producten, afhandeling, etc., goed geregeld

Service
Bij telefonisch informeren naar beschikbaarheid is alle gelegenheid om de keuze te bespreken en alternatieven door te nemen.
Een gekozen accessoire bleek nog voor verbetering vatbaar en hierover is met mij contact opgenomen. De upgrade was kostenloos.

Aanbeveling
Van info via keuze naar afhandeling en levering, alles in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanbergen 13-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima, gratis parkeergelegenheid, pal bij de winkel. Winkel zelf wel helemaal vol! Voordeel: grote keuze; nadeel: beetje onoverzichtelijk.

Service
Verkoper nam ruim de tijd om voor- en nadelen van diverse modellen uit te leggen. Legde geen druk op aankoop van het duurdere model, maar luisterde goed naar onze gebruiksdoelen.

Assortiment
Alles, maar dan ook alles was in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Prima prijs- kwaliteit verhouding, deskundig personeel en internet prijzen in een echte winkel waar je ook nog terug kunt komen voor een vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van der Kruijf 13-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
groot assortiment op aal facetten van de fotografie

Aanbeveling
er is veel kennis in huis je wordt goed geholpen wat wil je nog meer

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews