Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 969 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria Rossenaar 17-05-2014 In de winkel gekocht
Cameraland Hoefplan in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er staan altijd medewerkers klaar die je vriendelijk te woord staan

Service
Goede ervaring mee bij insturen van de camera. er werd gelijk met de FUJI gebeld en ben netjes geholpen. Dat de camera nog niet helemaal in orde is komt niet door Cameraland, en ik was net te laat om beroep te doen op de drie maanden garantie. Ben maar een amateurfotograaf.

Assortiment
ben afgelopen week in de winkel geweest en heb heel veel opgeschreven. omdat er zoveel keus en mogelijkheden zijn, ga ik eerst nog goed nadenken welke camera voor mij het meest geschikt is.

Aanbeveling
Geef het al aan iedereen door, en ben blij dat ik het zelf ook van mijn buren hoorde.

Extra toelichting
De keren dat ik de winkel bezocht, ben ik alle keren uitstekend geholpen. Afgelopen maandag heel goede uitleg gehad, terwijl de medewerker nog moest lunchen. Klant is echt koning en hij nam alle tijd me alles uit te leggen over de diverse mogelijkheden van de voor mij geschikte camera's.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annemarie000 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is goed te vinden en heeft alles wat je zoekt op het gebied van fotografie.

Service
De medewerkers weten veel en kunnen goed advies geven bij jou aankoop. Zo ben ik aan een prima tweedehands objectief gekomen!

Assortiment
Veelzijdig, diep en breed.

Aanbeveling
Als je iets nieuws, of tweedehands, zoekt ben je hier aan het juiste adres.

Extra toelichting
Goede kwaliteit producten, veel kennis van zaken, er is altijd wel iemand in de zaak die tijd voor je heeft. Je gaat nooit ontevreden de winkel uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Bruin 17-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je geen tijd hebt om de winkel te bezoeken,kan je altijd online shoppen.

Service
Staan je altijd vriendelijk te woord, en nemen de tijd voor je. Ook als je aangeeft nog niets te kunnen kopen.

Assortiment
Vrijwel alles verkrijgbaar,en zeker te bestellen.

Aanbeveling
Voor de persoonlijke service is het de moeite waard om de winkel te bezoeken.

Extra toelichting
Fijne winkel, met veel kundig personeel.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

janvandenhoek 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product was makkelijk te vinden.

Service
Product is netjes en snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze binnen de productgroep.

Aanbeveling
Natuurlijk wil ik deze winkel aanbevelen aan bekenden.

Extra toelichting
Prima winkel, groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaap1968. 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
had een probleempje even gebeld en gelijk opgelost

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden dus voor mij is het assortiment uitgebreid genoeg

Aanbeveling
simpel ik ben erg goed tevreden dus zou ik het bij anderen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RG1965 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
ze bellen zelfs nog even na om een probleem op te lossen.

Assortiment
Een ruime keuze, en niet alleen wat je zoekt, zodat je weet dat wat je koopt ook de goede keuze is.

Aanbeveling
Ik zou mensen de site zeker aanbevelen. Een meer dan positieve ervaring, zeer proffesionele service, zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Distael 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Cameraland is niet alleen online te vinden maar heeft ook een fysieke winkel. Ze hebben vrijwel alle gangbare (en minder gangbare) artikel op voorraad. Echt een luilekkerland om doorheen te lopen.

Service
De adviseurs helpen je verder van beginner tot gevorderde kan hier terecht voor een goed advies.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere mensen doorverwezen, allen met een tevreden gevoel.

Extra toelichting
Cameraland is een voorbeeld winkel. Ze combineren online verkoop met de kennis en kunde van een echte vakman en dat vaak tegen online prijzen. Meer van dit soort winkels (in andere branches) zou zeker welkom zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond40 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bij beoordelen van deze vraag staat gemak, ja dat doe je bij hun, snel safe en met gemakt

Service
Bij vragen kun je bij hun terecht, ben nog een leek op fotografie gebied

Assortiment
Groot CQ Ruime keus uit Nieuw en 2e hands

Aanbeveling
zelfs al ben je een leek op foto gebied helpen ze je graag, kijk en dat is wat de klant wil.

Extra toelichting
Als ik mag kiezen tussen sterren, zijn jullie voor mij 5 sterren waard, als je zo door gaat, en als ik wat nodig ben, houd je mij als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Bakker 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, eenvoudig te vinden. Mooie ruime winkel.

Service
Cameraland denktg echt met je mee, en zoekt naar de beste oplossing.

Assortiment
Als ze het niet direct op voorraad hebben, dan regelen ze het voor je.

Aanbeveling
Uitstekende service en hele goede kennis van zaken.

Extra toelichting
Cameraland is echt "the place to be" voor camera's en aanverwante artikelen. Ik ben zeer goed geholpen door deskundige medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n.loonen 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ko van der Vlist 16-05-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
je wordt geholpen door vriendelijke mensen met een grote vakkennis, die alle tijd nemen om je van dienst te zijn

Assortiment
het assortiment is erg uitgebreid, vrijwel altijd op voorraad en in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
als je geholpen wil worden door mensen met kennis van zaken, die bereid zijn tijd te nemen en over ruime voorraad beschikken moet je bij Cameraland zijn

Extra toelichting
cameraland is een prettige winkel (misschien wat klein) met vriendelijke medewerkers, die weten waar ze het over hebben en die je ook goed adviseren wat het best past bij het gebruik dat je van je apparatuur wil maken. En je kunt (naar onze ervaring) altijd het gewenste artikel direct aanschaffen, omdat ze over een grote en gevarieerde voorraad beschikken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

43robert 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik zocht, chip en oplaadsnoer, was snel gevonden. geen ellenlange zoektocht maar snel bij wat ik nodig had. Het gemak van online shoppen maximaal benut.

Service
Besteld, betaald, volgende dag in huis. Prima. Ook het voordeel van online shoppen.

Assortiment
Nadat ik mijn bestelling gedaan had, ben ik eens door het assortiment gaan browsen. En was verbaasd hoe uitgebreid de shop was. Er was eigenlijk niets dat ik niet kon vinden.

Aanbeveling
Ik beveel de winkel al aan bij mensen die fotograferen of filmen. Ik beheer een online krant voor motorrijders en heb een aantal mensen die voor de krant fotograferen. Als ze iets zoeken, doen ze dit nu eerst via cameraland. En verder zoeken heb ik ze nog niet zien doen.

Extra toelichting
Prima winkel met een uitgebreid assortiment. Ik vind tot nu toe steeds wat ik nodig heb razendsnel. Ook word wat ik koop supersnel bezorgd. Prima winkel, een aanrader voor ieder die fotografeert of filmt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Duits 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het voor onderzoek doe ik via de webshop en als ik vervolgens denk te weten waar mijn keus op valt ga ik naar Alkmaar voor verdere uitleg en advies.

Service
Eenvoudig, je krijgt goed en gedegen advies. Daarvoor ga ik naar de winkel. oriënteren doe ik in de webshop.

Assortiment
Gewoon een geweldig assortiment en een fijne winkel met kundig personeel.

Aanbeveling
Ik heb al een collega geadviseerd om naar jullie toe te gaan. Bij zoveel keus en kennis komt het helemaal goed.

Extra toelichting
Hallo, Ik oriënteer mezelf alleen via de webshop, daarna ga ik persoonlijk naar de winkel en geef duidelijk aan wat ik zoek en om goed advies te krijgen. Met fotoapparatuur neem ik geen risico's.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Casper H. 16-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
In de winkel werd ik top behandeld.Als ik dingen over de camera niet begreep, werd dat mij aan de hand van makkelijke voorbeelden duidelijk gemaakt. Ook namen ze uitgebreid de tijd.

Assortiment
Alles kan je hier vinden voor fotografie.

Aanbeveling
Al ben je op zoek naar een goede service en een camerawinkel, dan zou Cameraland mijn nummer één doorverwijzing zijn.

Extra toelichting
Ik vind Cameraland gewoon een erg goede winkel. De service en het assortiment zijn dik in orde en het is fijn om zoveel tijd toegewezen te krijgen bij de hulp in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertH1F1 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Langs gegaan in fysieke winkel vanuit Haarlem, alles op voorraad dus zo mee kunnen nemen, super!

Service
Prima geholpen in de winkel. Ze hebben me wel een te langzaam geheugenkaartje verkocht wat al binnen twee dagen tot ergernis leidde.
Weer langs de winkel gegaan en ik kon hem zo omruilen voor een nieuwe (na betaling prijsverschil, natuurlijk).
Ze deden gelukkig niet moeilijk over het ruilen, goed zo, je klanten heb je nodig jongens!

Assortiment
Wat ik al zei, alles wat redelijkerwijs te verwachten is op voorraad!

Aanbeveling
Zoals ik zelf ook op advies van collega bij Cameraland terecht ben gekomen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna190993 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hielp me goed en wist waar hij het over had. Hij pakte direct de goede lens voor me.

Service
Liet mij ook een andere lens zien die voordeliger was.

Assortiment
Zoveel keuze

Aanbeveling
Mijn pa er binnenkort ook maar eens heensturen:)

Extra toelichting
Erg blij met de hulp die ik kreeg. Ik was snel geholpen, dus bedankt nogmaals

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Vendrig 16-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het ligt goed bereikbaar met voldoende parkeer gelegenheid

Service
Service is goed,je word heel goed geholpen,uitleg over het product wat eventueel wil kopen is ook goed,staan vakkundige mensen in de winkel,die vakundigen en met passie hun werk doen

Assortiment
Voldoende en netjes uit gestald

Aanbeveling
Goede winkel met vakkundig personeel die alles keurig uitleggen

Extra toelichting
Het is een goede winkel met vakkundig personeel die alles keurig uitleggen en in de winkel ligt en staat alles netjes gesorteerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCD1958 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super service. Omruilen geen probleem. Deskundig advies. Zeer klantgericht.

Assortiment
Ongekend assortiment op voorraad. Bijna alle denkbare accesoires, alle merken, veel modellen.

Aanbeveling
Vanwege boven - en onderstaande argumenten zou ik iedereen aanbevelen camera's en toebehoren bij cameraland aan te schaffen.

Extra toelichting
Personeel heeft zeer veel kennis en neemt volop de tijd om je (verder) te helpen. Uitgangspunt is de klant en wat de klant wil. Cameraland is er niet alleen voor de professional, ook gewone gebruikers worden op een plezierige manier deskundig geholpen. Prijzen vergelijkbaar met internet en oneindig meer service en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Heijne 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webwinkel is overzichtelijk en net zo geavanceerd als grote webwinkels alleen dan gespecialiseerd in fotografie

Service
We zijn langs geweest in de winkel. Personeel is vriendelijk en in de winkel staat een groot assortiment zoals bij een ouderwetse fotografiewinkel. Oud concept gecombineerd met nieuw.

Assortiment
Daar waar een andere grote fotografie webwinkel ons aan het lijntje hield met de bestelling van een "overjarig" model CANON EOS 600D, kon er bij Cameraland direct worden geleverd.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Je wordt snel geholpen en neemt men de tijd om te adviseren.

Extra toelichting
Netjes geholpen, vriendelijk personeel. Product wordt even netjes laten zien in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HONLD 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben in de winkel in Alkmaar geweest. Prima bereikbaar met gratis parkeerplaatsen ervoor.

Service
Lange wachttijd in de winkel. Enerzijds vervelend, anderzijds positief omdat het personeel echt alle tijd voor je neemt en zich niet op laat jagen.

Assortiment
Ik weet niet wta er allemaal is aan camera's, maar voor mij is er keuze genoeg!

Aanbeveling
Prima assortiment tegen prima prijzen en mensen met verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

paulvanderveer 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk en snel vindbaar

Service
snelle follow up na reserveringen en vragen

Assortiment
Breed en diep

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
Camaraland.nl is een prettige overzihctelijke en interactieve site.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper35 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettige moderne website, met goede search mogelijkheid, makkelijk als je weet wat je wilt. De Top 10 rankings in de camerasecties helpen je om je keuze te maken, evenals de duidelijke en uitgebreide productomschrijvingen. Beter kan het resultaatoverzicht, de sortering/volgorde verdwijnt telkens als je een product hebt bekeken en daarna weer teruggaat naar het resultaatoverzicht.

Service
Veel expertise aanwezig in de winkel, alle medewerkers weten van wanten. Klantvriendelijkheid is goed, al verschilt de stijl van benadering bij een aantal medewerkers. Sommigen zijn nogal recht door zee (kan wat arrogant overkomen), maar de bedoelingen zijn goed. Inruilmogelijkheid voor gebruikte producten is fijn

Assortiment
Het assortiment is up-to-date, de voorraad lijkt afgestemd op de nieuwste en beste producten. Vitrines in de winkel geven snel overzicht, en demo-modellen zijn zo gepakt en beschikbaar. Top.

Aanbeveling
De combinatie van een moderne webshop en een voorraadhoudende winkel biedt klanten de hele "customer journey": Van zelfstudie en onderzoek tot het uiteindelijke fysieke aankoopmoment. Voor iedereen binnen de regio een supercombinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim de Jong 1950 16-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
In eerste instantie een Nikon D600 gekocht. Heel goed gesprek gehad over de aankoop.
Vervolgens hier op een paar maanden later op advies een 24/70 mm gekocht met zeer goede voorlichting.
Voor mij TOP !

Assortiment
Zover ik artikelen nodig had was dit altijd op voorraad. Goed assortiment

Aanbeveling
Vanwege de klantvriendelijkheid en de deskundige benadering van mij als klant beveel ik CAMERALAND bij een ieder van harte aan.

Extra toelichting
Het is moeilijk om nog een winkel te vinden waar je nog echt als klant wordt behandeld. De klantvriendelijkheid bij CAMERALAND en het uitgebreide assortiment is voor mij reden om CAMERALAND als mijn huisleverancier aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim on camera 16-05-2014

Algemene score

8,7

Service
Een tweede hands aankoop bleek voor mij toch niet de juiste te zijn en zonder problemen kon ik deze na een aantal weken toch gewoon nog omruilen.

Extra toelichting
Prima geholpen en genoeg assortiment om al je wensen in te kunnen vullen. Je voelt je als een kind in de snoepwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Hofboer 16-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar van Ostadelaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kom binnen bij Cameraland, de eerste vraag is niet: kan ik u soms de aanbieding van de week in de maag splitsen, maar: Voor dat ik u vraag waarmee kan wij u van dienst kunnen zijn. "Hoe drinkt u uw koffie of thee?
Kijk rustig rond en wanneer u iets wil weten schroom niet om het te vragen.

Assortiment
Luilekkerland voor iedereen die fotograferen als hobby heeft.

Aanbeveling
Ik woon in het oosten van het land (omgeving van Arnhem) en heb het er al een aantal keren met plezier voor over gehad om de 280 km te overbruggen om Cameraland weer eens te bezoeken.

Extra toelichting
Gewoon een ouderwets geweldige winkel met medewerkers die perfect weten waar ze het over hebben, Nooit opdringerig op denigrerend en altijd voorkomend en vriendelijk. Kortom een adres waar je graag de zuur verdiende euros met een tevreden gevoel achterlaat. In de

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mave46 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke winkel met veel keuze.

Service
Gratis sensorreiniging veel informatie.

Assortiment
zowel nieuw als tweedehands veel keuze.

Aanbeveling
Prettige bediening en vakkundig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico87 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, bestellen en betaling is snel gedaan, bezorging is rap.

Service
Geen ervaring met aftersales of problemen die opgelost moesten worden.
Service die buiten verkoop, zoals productuitleg, how-to's en leuke weetjes zijn geweldig uitgewerkt!

Assortiment
Voldoende verschillende producten, noot problemen gehad met voorraad.

Aanbeveling
Als webwinkel zou ik Cameraland als eerste aanbevelen. Als fysieke winkel woon ik helaas te ver van de winkel af voor een bezoekje, echter zou ik vrienden in den haag of utrecht jullie zo aanraden.

Extra toelichting
Meer dan een winkel alleen, een totaalpakket van leerzame weetjes, superdeals, relatief goedkope prijzen en een snelle service. Waar kan je nog meer om vragen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chrischa 15-05-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wat je zoekt is makkelijk te vinden op de site

Service
Uitgebreide informatie in de winkel gekregen

Assortiment
Er is zoveel keus dat je haast niet meer weet wat je zult kiezen. Ook in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
duidelijke site en dan ook nog eens een winkel waar je alles persoonlijk kunt vragen. Helemaal top.

Extra toelichting
Cameraland is een winkel met een duidelijke site en een fysieke winkel waar je prima wordt geholpen. Personeel met kennis van zaken en alle tijd voor je. Omdat dit zo'n goede zaak is is het er wel altijd druk zodat je de tijd moet nemen om hier iets te kopen maar qua kwaliteit en prijs is dat het zeker waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kostelijk 15-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede parkeerplaats

Service
Bij klein probleem, meteen goed oplossen

Assortiment
Heel groot, verrekijkers, camera's noem maar op

Aanbeveling
Zoals hierboven beschreven en bovendien vakkundig, vriendelijke mensen die zelf fotograferen

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven en bovendien vakkundig, vriendelijke mensen die zelf fotograferen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

manon76 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product dat ik zocht kon ik gemakkelijk vinden op de website. Ik was verbaasd over de grote keuze. Het bestelproces is duidelijk.

Service
De service is goed, snelle levertijd.

Assortiment
Er is veel keuze.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaringen met cameraland. Vooral de service in de winkel vind ik goed. Er is veel kennis aanwezig en men neemt de tijd voor je.

Extra toelichting
Ik heb goede ervaringen, vooral m.b.t. de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Bos 15-05-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
soms niet makkelijk producten te vinden op de site

Service
goede duidelijk uitleg over producten.

Aanbeveling
ik ben erg tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

geert5519 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wordt netjes thuisbezorgd

Service
service was goed binnen de afgespoken tijd bezorgt

Aanbeveling
vanwege mijn goede ervaring

Extra toelichting
de besteling liep wat langs elkaar heen , door verkeerd begrip beiderzijds. Maar dit is telefonisch netjes opgelost en is alles toch goed gekomen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harm1961 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is net een snoepwinkel, zo veel keuze, je kunt niet "misgrijpen"

Service
Ging niet helemaal goed met het bestellen via internet, kleine bug in het systeem voor die ene camera. Gebeld, besteld en ontvangen. Top!

Assortiment
We wisten wat we wilden kopen
En dat was op voorraad, gekocht voor een redelijk scherpe prijs

Aanbeveling
Hoe makkelijk en goed wil je het krijgen

Extra toelichting
Via een tip op deze site terecht gekomen. In het oerwoud van camera's, bodies, lenzen en allerlei ander fotograveermateriaal is het prettig zoeken en vooral vinden op de site van Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Franeker 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site goed doorzoekbaar, makkelijk bestellen en betalen + ophalen pakje system werkt lekker. Minpuntjes dat bij afgelopen 2 bestellingen 1x onderdelen van het bestelde misten, en de 2e keer de internetbetaling via creditcard blijkbaar niet goed doorkwam.

Service
Minpuntjes hierboven werden snel en netjes opgelost.

Assortiment
min of meer alles wat ik voor fotografie of optiek zou willen is meestal op voorraad

Aanbeveling
goede zaak met vakkennis, dus ja aan te bevelen.
Heb wel de indruk dat de prijzen tov concurrentie niet meer zo scherp zijn?

Extra toelichting
Ik heb weinig tijd om echt naar de winkel te komen, en dan werkt het internet system van Cameraland plezierig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R26. 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ik hou het op een algemeen cijfer aangezien ik geen ervaring heb met de website.

Service
Uitstekende service. Bij een aankoop of een vraag wordt er de tijd voor je genomen om dingen uit te leggen en te demonstreren. Eventuele andere alternatieven worden geboden. Dit komt professioneel over. Producten worden netjes ingepakt verkocht en zeker bij de basisartikelen is er genoeg op voorraad, zodat een levertijd niet van toepassing is.

Assortiment
Ruim assortiment. Tot nu toe altijd alles nog kunnen vinden om mijn hobby uit te breiden en altijd voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan andere mensen. Zeker voor de startende hobbyfotograaf is de dienstverlenende service erg goed en ze hebben alle basisartikelen en een groot aantal uitbreidingen zo voor het pakken.

Extra toelichting
Een hele goede indruk over de winkel en vooral de service die verleent wordt door het personeel. De website ben ik nog niet mee in aanraking gekomen, maar de winkel beleving is erg positief en mond op mond reclame is dan ook zeker van toepassing.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

LV1 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webwinkel is perfect, maar hapert soms op iPad, vandaar geen 10

Service
Heel veel kennis van zaken.

Assortiment
Meeste is direct leverbaar, ook minder gangbare artikelen

Aanbeveling
Gewoon een uitstekende zaak.

Extra toelichting
Gewoon een uitstekende zaak en de meeste is direct leverbaar, ook minder gangbare artikelen! Mijn laatste aankoop was een eenvoudig SDkaartje, wel met wifi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi Stathi 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met goede informatie en vergelijkingsmogelijkheden.

Service
Als klant krijg je een goed en een op de klant gericht advies, dit alles zonder opdringen van de verkoper. Dit geeft een goed gevoel.

Assortiment
De keuze in het assortiment is ruim en ook voor ieder type van fotograaf (beginner-proffesioneel) zijn er genoeg spullen op voorraad. Het is net het gevoel van de speelgoedwinkel dat je als klein kind had.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel absoluut aan, vanwege de goede service en prijsverhouding.

Extra toelichting
Kort om en to the point, erg goede service en een ruim assortiment tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Sanders 15-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Laatst was ik id winkel. Wat ik zocht was helaas niet op voorraad. Bestelling geplaatst en keurig thuis ontvangen.

Service
Twee stuk van een item besteld. bij ontvangst ban de bestelling bleek 1 item niet juist. Via antwoordnr terugstuurt en juiste item alsnog ontvangen.

Assortiment
Tja, wat hebben ze niet?!

Aanbeveling
De deskundigheid is breed en diepgaand. Een absolute aanrader om bij Cameraland je foto en filmspullen te halen

Extra toelichting
Cameraland is een heerlijke winkel. Je wordt er altijd vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Alles op gebied van fotografie en film is er volgens mij te krijgen en zeer veel items zijn op voorraad. Prijzen zijn goed en het mooie is dat je voor spullen die je niet meer nodig hebt vaak een redelijke inruil prijs krijgt. Kortom een speelgoedwinkel voor volwassenen waar je je al snel thuis voelt. Een absolute aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amve 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Via een mailing geattendeerd op de sale. Enkele artikelen gekocht tot volle tevredenheid.Prettige
gemakkelijke sites met informatie.

Service
Bestelling opgehaald in Alkmaar, voorkeur gevraagd bij het afrekenen die gemakkelijk via Ideal mogelijk is.Bestelling stond op de afgesproken dag gereed.

Assortiment
Assortiment is goed, zou graag wat meer van Pentax willen zien, dit is mijn voorkeur voor een dslr, met name keuze in
objectieven. zou wat groter mogen zijn.

Aanbeveling
Vele van mijn vrienden heb ik op uw winkel geattendeerd, en met name hen gewezen op de professionaliteit van het personeel, uitgebreide voorlichting was voor vele van hen een openbaring.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pozeidon 15-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de oude website ging het altijd al goed en op de huidige website is het heel makkelijk om te vinden wat je zoekt en te bestellen.

Service
Vooral in de winkel is de service top. Op de website zou ik hier nog wel wat meer van terugzien bij het zoeken naar een camera of lens. Bijvoorbeeld door een kort lijstje met voor en nadelen van een bepaalde camera en lens en/of een link naar een pagina van deze site met meer diepte informatie zoals ook bij de pagina camera kopen gedaan is.

Assortiment
Prima, alles wat ik nodig had heb ik kunnen vinden. Vaak wel wat duurder dan in andere (web)winkels in het land. Maar service telt ook mee.

Extra toelichting
Prima winkel waar zeker als je naar de fysieke winkel komt veel advies en informatie word gegeven.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wim Kloosterboer 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
- Parkeren voor de deur
- Easy access tot de webshop
- Goed advies in de winkel
- Prima service

Service
Foute keus gemaakt bij aankoop op webshop. Daarna uitstekend geholpen om de juiste keus te maken.

Assortiment
Zeer ruime keuze van artikelen. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Vanwege de goede service raad ik deze winkel zeker aan een ieder aan.

Extra toelichting
Na een verkeerde keuze gemaakt te hebben werd ik ontzettend goed en vriendelijk behandeld. Door naar de winkel te komen kon ik samen met de verkoper tot een betere keuze komen. Toestel ingeruild voor een andere die beter aansloot bij mijn wensen en eisen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri van Oudenaarden 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Selectie maken van wat je wilt bestellen gaat super eenvoudig.

Service
Bestelling wordt snel afgerond, super service.

Assortiment
Ruime keuze, zeer compleet

Aanbeveling
Ik kan deze winkel als positief aanbevelen bij iedereen, snelle service en levering van de bestelde spullen.

Extra toelichting
Al is het groot of klein, duur of goedkoop, de spullen worden snel en correct geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janna 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling is goed gelukt zonder problemen

Service
Heel deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Onvoorstelbaar veel

Extra toelichting
Prettige winkel, deskundige helpers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Daems 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kan thuis op de bank bestellen!

Service
Afspraak precies zo als afgesproken!

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Zeer hoog!

Extra toelichting
Makkelijk om te bestellen en ook leuk om eens te kijken wat er zo al te koop is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HoFa 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De webshop is overzichtelijk en lekker makkelijk

Service
Wil je iets weten dan bel je en krijg je deskundig advies

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende voor de hobbyist en de gevorderde.

Aanbeveling
Zeker. Alleen al vanwege de klantvriendelijkheid en goed adviezen

Extra toelichting
Cameraland is voor mij een van de sites die ik altijd even raadpleeg als ergens naar op zoek ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikemeisje 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
een overzichtelijk menu, goede zoekfunctie, helder overzicht van produkten, met bruikbare foto's, en simpele betaalfunctie

Service
snelle service, netjes verpakte produkten en klantenservice is goed bereikbaar

Assortiment
voor ieder wat wils in verschillende prijscategorieën, alleen voor de superprofessional zouden er nog wat attributen bij kunnen

Extra toelichting
ik kom altijd bij camera.nl als ik mij wil oriënteren op nieuwe produkten, iets specifieks zoek, een prijsindicatie wil of reviews wil lezen. tot nu toe ook altijd geslaagd, maar ik heb nog niet veel produkten voor mijn digitale fotografie aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Kuijk64 15-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle producten zijn heel gemakkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Goede service als je iets gekocht hebt en het toch bijvoorbeeld moet ruilen. Geen enkel probleem

Assortiment
Bijna teveel om uit te gaan kiezen. Echt super !!

Aanbeveling
In grote mate. Want jullie hebben alles in huis wat iemand kan wensen. Zowel qua assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Degrieck geert 15-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitmuntend!!

Service
uitmuntend!!

Assortiment
uitmuntend!!

Aanbeveling
iedereen!!

Extra toelichting
uitmuntend service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scouting 1964 15-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed advies

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Je wordt er goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tazzin 15-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Snelle reactie

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles in een

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews