Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6609 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 619 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fransmaijs 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is goed te vinden. En prettig lees en begrijpbaar

Service
Daar is geen speld tussen te krijgen een sublieme service

Assortiment
Zo grandioos zodat er voor elk wat wils te vinden is

Aanbeveling
Een zeer klantvriendelijke bediening die de tijd neemt en je verhaal eerst aanhoort en dan met advies komt

Extra toelichting
Een zaak waar vakbekwaam personeel staat. Hebben een grotemate van kennis in huis en weten waar ze over praten. Je gaat er met een goed gevoel weg voorzien van dattgene wat je wil eten. Met een product of anders keer je zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loetleen 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheid en een goede toegangelijke webwinkel.

Service
Goed en vakkundig advies en geen gezeur bij eventueel ruilen of terugnemen.

Assortiment
Zeer goede sortering van degelijke apparatuur van gerenommeerde merken tegen een goede prijs. Goedkope, onbruikbare rommel zul je er niet vinden.

Aanbeveling
Zonder meer een goede winkel waar je nooit teleurgesteld zult worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Afke van der Laan 31-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk te vinden

Service
Bij vragen bijna direct antwoord. Levertijden worden bij mij altijd nagekomen.

Assortiment
Er is genoeg assortiment aanwezig en ik slaag altijd om producten te kopen. De prijs is concurrerend met andere webwinkels en ik heb nooit het gevoel gehad dat ik teveel betaald zou hebben

Aanbeveling
Het is prettig winkelen op deze webschop met een uitgebreid assortiment en diverse prijsklassen

Extra toelichting
Prima webshop met veel vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
goed overzichtelijk en duidelijk beschreven

Assortiment
de keuze is voldoende na advies zo beslist en gekocht

Aanbeveling
vanwege de ruime keuze en het deskundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Nieuwenhuizen 31-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
Ik heb diverse fotoproducten bij jullie aangeschaft. o.a. SB-700 flitser, (online) Redget statiefRTC 424, Tokina SD 11-16 1:2,8 DX objectief (een juweel)Tamron SP DI Af 90 mm Macro objectief (eveneens een juweel van een lens) en een Nikkor AF-S 70-300 mm objectief. Ook met dit relatief goedkope objectief maak ik fraaie opnamen. Kortom, ik ben erg tevreden met de attributen die ik bij jullie heb aangeschaft. Ook de vakkennis en de 'fijne manier' van behulpzaam zijn doet zeer prettig aan. Ik heb dus alleen de Nikon flitser online gekocht. De rest aan de zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees19602 31-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke site. Producten zijn snel te vinden met daarbij vergelijkbare producten

Service
goede service door zeer bekwaam personeel, waar kwaliteit voor kwantiteit gaat

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment op voorraad op groot gebied

Aanbeveling
als je kwaliteit en goede voorlichting/advies wilt is dit de winkel

Extra toelichting
Voor mij een erg goede winkel met een uitgebreid assortiment waar je professioneel wordt geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva44 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Het was het wachten waard: een uitgebreide, doeltreffende hulp om een keuze te maken. En met die keuze ben ik ook zeer tevreden.

Assortiment
De keuze was zeer groot, in diversiteit en prijs.

Aanbeveling
Deskundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik ben nog nooit op een verkeerde wijze geadviseerd. Ook bij de fotoapparatuur niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Hoogendoorn 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel met een ruim assortiment
Advies van alle verkopers kunt u op vertrouwen

Service
Ik koop sinds 2008 bij cameraland
Ook via de webwinkel
Afspraak is afspraak!!

Assortiment
Zo wel voor beginner als voor de prof
Tegen de scherpste prijs

Aanbeveling
Voor 100 % is mijn advies om in Alkmaar te kijken
En je krijgt een eerlijk en betrouwbaar advies.
Met al lange tijd het zelfde professionele personeel.
Dus geen snel verloop van personeel en geschuif met dozen

Extra toelichting
Toen ik in 2008 bij cameraland binnen stapte, om een camera lens en studiolampen Te kopen. Hebben ze ik denk wel 90 min.mij van advies voor zien Ik ben daar na nog diverse keren terug gegaan.en ze nemen altijd de tijd voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaats 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Item makkelijk te vinden

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Erg tevreden!!

Extra toelichting
Zeer snelle en nette levering! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iklanker 31-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Zeer goede servife en behulpzaam.

Extra toelichting
Zeer goed geholpem door vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gommers55 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb nog niks online besteld en kan het daardoor ook niet beoordelen

Service
De hulp die je krijgt in de winkel is fantastisch. Men is ook echt geïnteresseerd

Assortiment
Zou eigenlijk niet weten wat ze niet hebben. Het is een walhalla voor degene die van fotograferen houdt

Aanbeveling
Er wordt uitgebreid tijd besteed aan wat je wil en waarom om zo samen tot de juiste keuze te komen. Als je Duidelijk kunt aangeven waarop je keuze gebaseerd is proberen ze je niet om te praten om iets anders te kopen. Altijd bereid van allerlei technieken met je te delen.

Extra toelichting
Een fijne winkel met een super groot assortiment. Deskundig personeel. Alle tijd om samen met jou tot de goede keuze te komen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jarno222 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Of je het in de winkel koopt of online het is allebij erg gemakkelijk!

Service
De service is op en top! In de winkel zijn altijg genoeg mensen die je kunnen helpen en adviezen geven over een eventuele nieuwe aankoop. En alles tot op de kleinste puntjes gedetaileerd aan de klant uitleggen.

Assortiment
Het assortiment is aardig groot! En van elk soort product zijn er altijd wel wat verschillende merken in andere prijsklasses.

Aanbeveling
Op en top winkel ! Voor iedereen hier uit de buurt zou ik hem zeker aanraden, De service is super en de uitleg bij de producten is perfect. Altijd erg klantvriendelijk en goed assortiemnt.

Extra toelichting
Een van de beste camera winkels in nederland! De winkel is op en top kwaliteit. Service is uitmuntend en de uitleg van de producten is op en top. Al jaren mijn vaste camerawinkel waar ik regelmatig mijn spullen aanschaf. En veel dingen zijn perfect uitleged aan mij en cameraland heeft me geholpen bij veel keuzes die ik maakte in soorten en verschillende fotografie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FB65 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De overzichtelijkheid van de webwinkel is uitermate plezierig om daar, ook al ben je niet op zoek naar specifieke items, eens doorheen te scrollen, zodat je ook weer nieuwe ideeën kan opdoen. Bij vragen is er altijd een betrouwbare en duidelijke hulp te vinden die je van de juiste informatie voorziet. Om kort te gaan een winkel waar het een groot plezier is om je aankopen bij te doen en zeker een aanrader voor anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nettie Oudenes 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel vinden en bestellen ging Super gemakkelijk

Service
Ik had aangegeven dat ik het artikel in de winkel wilde ophalen, maar zonder kosten werd het toch bij me thuis bezorgd.

Assortiment
Alles wat ik tot nu toe heb gezocht is bij Cameraland leverbaar

Aanbeveling
Gezien mijn eigen ervaringen zou ik Cameraland aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 88 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een leuke winkel, met personeel die weten waar ze het over hebben.

Service
nog geen problemen gehad het de gekochte foto spullen in de afgelopen jaren.

Assortiment
hebben alles wat je wil, wel eerst even kijken op de website.

Aanbeveling
nog geen negatieve ervaringen met deze winkel

Extra toelichting
een prettige fotowinkel niet te groot waar je in kan verdwalen, maar hebben wel van alles en ook vriendelijk personeel, welke achter hun producten staan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud248 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed bereikbaar met parkeerplaats voor de deur. Groot assortiment en to the point bediening.

Service
Service bij reparatie deskundig en snel.

Assortiment
Tot op heden alles voor mijn Nikon D300s op voorraad top.

Extra toelichting
In het algemeen bij zowel reparatie van mijn oude camera Nikon D70s die compleet versleten was de optie zelfde body occasion of een camera die meer toegespitst is op het intensieve gebruik in mijn werk als architect Advies D300s. Gelijk om mijn budget te beheersen werd een occasion lens 18-200 mm aangeboden, die volledig aansluit op de eisen in mijn werk. Dus overall een 9 deskundig assortiment en snelheid van herstel bij schade. Dank --

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dutch Kite S 31-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles goed te bekijken in de winkel

Service
Je wordt zeer deskundig geholpen, personeel heeft de tijd voor je

Assortiment
Heel veel heel overzichtelijk in de winkel

Aanbeveling
Ik weet zo geen andere , zo goede winkel

Extra toelichting
Ik woon in Drenthe, maar wanneer ik in de buurt ben, ga ik even langs om rond te neuzen, advies te vragen Dat krijg je altijd ook al koop je een keer niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke5678 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website met duidelijke informatie. Ik was op zoek naar een cameratas en bij een heel aantal was er een filmpje te zien van de fabrikant waarin de mogelijkheden van de tas duidelijk te zien waren.

Service
Nog nooit problemen mee gehad en heb er al diverse dingen gekocht. De mensen in de winkel zijn deskundig en vertelen je ook als iets voor jouw niet handig is om te kopen of als er een goedkoper alternatief is.

Assortiment
Kan altijd beter maar voor mij hebben ze zo goed als alles wat nodig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Iwema 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker thuis vanuit de stoel iets uitzoeken op de site.

Service
echt een winkel die met je meedenkt, ook als er iets in reparatie moet, vind men een oplossing.

Assortiment
Je kunt niet echt álles hebben, maar is het er niet, is het ook zo snel mogelijk nageleverd.

Aanbeveling
Een winkel voor fotografen én voor die mensen die dat willen worden.

Extra toelichting
Alle medewerkers fotograferen, zowel als hobby, als ook proffesioneel. Dat geeft een goede gesprekspartner als je iets wilt weten of aanschaffen. Het gaat de verkopers niet om zoveel mogelijk te verkopen, maar om jou als klant plezieriger te laten fotograferen. Topteam, topsfeer, daar kom je graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Smit 31-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik had het objectief eerst gereserveerd voor afhalen. De dag erna bleek dat afhalen geen optie was op die dag. Gebeld, en - aan de telefoon. - heeft me prima geholpen, door het objectief weer van de reservering af te halen, zodat ik m kon laten bezorgen. Toch gaf deze -mij een onbehaaglijk gevoel. Kortaf en zakelijk, maar hij was niet in staat me een blij gevoel te geven over mijn aankoop. (misschien ben ik een zeur, maar ik was blij dat ik eindelijk een goed objectief kon kopen) De dag erna heb ik terug gebeld, want ik had ook de D70 (nieuw) besteld, maar nog geen verzendbevestiging ontvangen. Nu kreeg ik een - aan de lijn. Niet anders in de service, want dat was van beide heren prima, maar hij gaf me het gevoel betrokken te zijn. Het waren maar woorden, maar toch kwam het fijner over.

Aanbeveling
Makkelijk in bestellen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Noomen 31-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en simpel.

Service
Bij dubbele bestelling werd dit feilloos opgelost.

Assortiment
Als Cameraland het niet heeft bestaat het ook niet.

Aanbeveling
Alles klopt altijd.

Extra toelichting
Zoals gezegd, alles klopt, snelle betaling, supersnelle levering en supersnel antwoord op gestelde vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. 60 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is op 500 meter van m'n huis en ze hebben alles.

Service
er wordt naar de klant geluisterd en op basis daarvan een advies gegeven en wil je daar over nadenken dan is dat geen probleem .

Assortiment
als ik al zei ze hebben alles

Aanbeveling
omdat ze niet pusherig zijn en gewoon alle klanten tevreden willen zien .

Extra toelichting
zie bovenstaande !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

My1965 30-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar in Alkmaar

Service
goed geholpen door Ed

Assortiment
groot bos vol, dus genoeg keuze

Aanbeveling
zie antwoorden boven!

Extra toelichting
goede service. er was een verkeerde accuoplader meegegeven. 1 telefoontje en de juiste werd 2 dagen later afgeleverd. de verkeerde komt z.s.m. jullie kant op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolters04 30-07-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Online geinformeerd raken en online kopen is gemakkelijk.

Service
Kreeg ander hoesje dan besteld.

Assortiment
Bestelde hoesje was niet op voorraad, ondanks vermelding op site.

Aanbeveling
Qua assortiment (i.e. asescoires) kan beter. Bovenal stemt voorraad en aanwezig volgens site niet overeen,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

berna14 29-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
direct geholpen.

Service
geholpen door iemand met kennis van zaken.

Assortiment
zeer uitgebreid. Veel voorraad. 'Nee" is niet te koop.

Aanbeveling
prima winkel, goede en vriendelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karolabuis 29-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super

Service
Perfect

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Velden 29-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het er naar toegaan is geen gemak, maar is het ruimschoots waard.(ik kom vanuit Amsterdam naar Alkmaar)

Service
Men neemt ruimschoots de tijd voor je. En zijn bereid om je alles te laten zien en je het werkend te laten ondervinden

Assortiment
Alles aanwezig van vakfotograaf tot liefhebber.

Aanbeveling
Ik ben geholpen door Eric en die wist duidelijk waar hij over sprak, Het is dus duidelijk dat ik de winkel dubbel aanbeveel aan anderen.

Extra toelichting
Mijn beoordeling is op alle fronten een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine2012 29-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Er werd de nodige tijd genomen om ons door alle mogelijkheden te loodsen en ons de juiste keuze te laten maken.

Assortiment
Genoeg mogelijkheden en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Bottemanne 28-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar hoefplan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is prima te bereiken en voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ik ben prima geholpen met het reinigen van mijn camera en goede uitleg zodat ik het de volgende keer zelf kan doen .

Assortiment
De benodigde spullen waren aanwezig.

Aanbeveling
Je wordt vriendelijk geholpen en duidelijk .grote sortering .

Extra toelichting
Mijn beoordeling hoeft verder niet uitgelegd te worden . Kort om prima winkel . Als ik een nieuwe camera nodig heb of andere zaken ga ik zeker hier weer heen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry Sweep 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Verstand van zaken en een groot assortiment

Review criteria:

Goed

Reageer

Christha van den Berg 28-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden,voldoende ruimte voor mijn scootmobiel.

Service
Ik werd goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Zoals ik kon beoordelen, was alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben.

Aanbeveling
Vanwege het grote assortiment, de manier waarop je wordt geholpen, en de bereikbaarheid.

Extra toelichting
IK kwam er voor de eerste keer, was zeer tevreden, over de bereikbaarheid,de service, en dat ik eindelijk had wat ik wilde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biggles1960 28-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima winkel snel veel voorraad en goedkoop

Service
goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans van Roon 28-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Zwaan 27-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zie onder

Assortiment
Zie onder

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
Gemak: Geen online aankoop maar in de winkel laten adviseren wat heeft geleid tot aankoop Service: Zeer duidelijke uitleg. Binnen 10 min werd de keuze van ca.300st terug gebracht tot 3st. In geval zich het voordoet zal ik zeker een positief woord uitbrengen mbt Cameraland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatrickV82 27-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
erg goed geholpen, ook toen er een probleem met de camera bleek. (direct omgewisseld)

Extra toelichting
Erg goed geholpen, door zeer vriendelijke personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Kools 27-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar
Info op website is correct
Goede aandacht

Service
Na onderzoek of sensor vuilwas werd deze gratis en deskundig schoongemaakt

Assortiment
Goed advies met juiste vragen en daarop meerdere aanbiedingen met verschillende merken

Aanbeveling
Geen opdringerige sfeer vrijblijvend zeer goed advies in elke prijsklasse

Extra toelichting
Goede sevice tegen een markt conforme prijs informele sfeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Kruijsdijk 27-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
heel goed geholpen

Assortiment
alle merken worden verkocht en bijna alles is ook in voorraad

Extra toelichting
Ik kom graag bij Cameraland, grote voorraad, goede voorlichting, kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.vennema 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de snelle levering via internet

Service
de levering via post

Assortiment
de prijs was gunstig en een
grote keuze

Aanbeveling
voor de vlotte levering

Extra toelichting
vandaag bestelt en morgen in huis prima ga zo door en u komt gemakkelijk op 10 uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. de mol 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reuze gemakkelijk on on-line te bestellen

Service
Uitstekend

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Woudstra 26-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Samen de website doorlopen
Niet hoeven te zoeken hierdoor

Service
Duidelijk advies
Goed geboden alternatieven
Snelle levering

Assortiment
Breed en diep wat wil je nog meer

Aanbeveling
Kennis van zaken en goede service.
Totaal uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger1964 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment ook om uit te proberen en te ervaren en een gevoel erbij te krijgen

Service
Goede advisering en er wordt de tijd voor je genomen

Assortiment
groot assortiment waardoor je alles kan zien en proberen. Dit is prettiger dan alles van een plaatje te moeten zien of kiezen

Aanbeveling
ik zal iedereen cameraland aanbevelen op basis van assortiment en service en gemak

Extra toelichting
organisatie met groot assortiment en kundig personeel, wat resulteerd in een goed advies en gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter110566 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kon in een mail zien welke tijd het pakketje afgeleverd word.

Service
Ik heb van tevoren telefonisch contact gehad over het product en kreeg goed uitleg.

Assortiment
Ze hebben veel te koop op fotocamera te koop en ook goed tweede hand camera's

Aanbeveling
deze winkel een goed service heeft.

Extra toelichting
Ik ben zeeg goed geholpen, de camera is bij mij perfect thuis bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dora47 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik vrij snel besloot niet online te kopen heb ik me er niet helemaal in verdiept maar 't was wel heel duidelijk

Aanbeveling
Men heeft daar echt verstand van wat ze verkopen!

Extra toelichting
Heb je zelf nog eventuele twijfels tussen een aantal camera's, weten zij aan de hand van jou wensen precies duidelijk uit te leggen wat dan de beste keuze zal zijn, zonder op te dringen, want uiteindelijk beslis je toch zelf.

Review criteria:

Goed

Reageer

Wittermans64 25-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
naast de web site zijn jullie ook telefonisch te bereiken en in staat zinnige aanbevelingen te doen. Fijn is dat.

Service
Super snelle levering en heel goed verpakt!

Assortiment
Lijkt goed, maar ik was op zoek naar een specifiek produkt. Ik kom nog wel terug voor iets anders, dan kan ik wellicht een betere motivatie geven.

Aanbeveling
Goed adres, veel waarde voor je geld. NIet altijd alles hoeft nieuw te zijn, als het maar goede kwaliteit is en goed functioneert.

Extra toelichting
Ik vind jullie een goede ontdekking van mezelf, ha, ha en kom zeker terug Snelle service en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle van Enter 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
dichtbij

Service
prima proberen alles voor je te regelen

Assortiment
top

Aanbeveling
omdat hun service zo goed is is het ook makkelijk om ze aan te bevelen

Extra toelichting
Verkopers in de winkel vriendelijk en hebben verstand van zaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cobie Bruin 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot parkeerterrein voor het winkel. Winkel nodigt uit om naar binnen te gaan.

Service
Prima geholpen. Goede uitleg. Verkoper had alle tijd voor mij. Liet verschillende opties zien en liet mij ook oefenen.

Assortiment
Zowel tweedehands apparatuur als nieuw. Groot assortiment.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Zie hierboven. Uiteindelijk een tweedehands telelens gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannegge 24-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
deskundige hulp

Service
deskundige uitleg, geen 10 omdat niet op rekening gekocht kan worden. voor een overheidsinstelling is dit lastig. toch nog naar tevredenheid opgelost via een omweg

Assortiment
snoepwinkel

Aanbeveling
zie de beoordelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jerdort 24-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg goed service, goede en nuttige adviezen, eigen ervaring van medewerker ook gebruikt bij adviezen, soms wat druk en daardoor chaotisch in de Winkel.

Assortiment
Erg goed assortiment, niet alleen de camera's, maar ook de accessoires, waaronder veel accessoires die je in veel andere camerazaken niet tegenkomt.

Aanbeveling
Winkel in alkmaar is goed bereikbaar, heeft kundige medewerkers die goed en duidelijk advies kunnen geven.

Extra toelichting
Kom al meerdere jaren bij Cameraland, gebruik de website voor een eerste overzicht en ga dan langs bij de winkel voor persoonlijk en uitgebreider advies en extra mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Kleijnen 23-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind de site minder dan de oude site, minder overzichtelijk en minder gestructureerd.
In de regel kijk ik eerst op de site en ga daarna naar de winkel in Alkmaar.

Service
In de winkel topadviezen gehad, zonder enige druk te voelen te moeten kopen, dat is een heerlijke gewaarwording.

Assortiment
Breed!

Aanbeveling
Ik dooe niet anders, met als argumenten de kennis en deskundigheid van (alle) medewerkers.

Extra toelichting
Een winkel waar ik graag kom!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob van der Slede 23-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik kon mijn Sony A77, die voor een service onder garantie direct inruilen voor de opvolger A77 mk2 en Cameraland we kwamen een voor mij gunstige inruilwaarde overeen

Assortiment
groot assortiment op de plank aanwezig

Aanbeveling
Veel personeel met kennis van zaken aan de balie

Extra toelichting
Prima winkel voor snelle en deskundige hulp. Bij problemen met reparatie is een leenproduct mogelijk en kan een fotomissie gewoon doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews