Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6609 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 636 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Foto Mariette 10-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Nadat ik me eerst via de website had georiënteerd ben ik later naar de vestiging in Alkmaar gegaan voor verdere informatie. Deze was uitgebreid en men nam de tijd daarvoor.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Door de gerichte vraagstelling van degene die mij hielp werd al gauw duidelijk welk fototoestel het meest geschikt zou zijn.

Aanbeveling
De informatie vooraf was uitstekend; maar ook altijd de mogelijkheid om bij vragen even langs te komen is heel plezierig

Extra toelichting
Alle voorwerk was voldoende om het toestel door anderen te laten aanschaffen voor mij, dus over dit punt: aanschaf online kan ik niets zeggen. Het feit dat ik in de gelegenheid ben langs te gaan bij de winkel in Alkmaar en bij vragen bijzonder goed geholpen werd en men er ook de tijd voor nam vind ik heel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hylkos 10-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webwinkels zijn gemaakt voor het gemak, maar de vestiging in Alkmaar is voor mij in de buurt en dat maakt persoonlijk contact nog gemakkelijker.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van der Zee 10-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar. Veel op voorraad en anders snel te leveren. Gratis parkeren.. ;-D

Service
Goed advies, toelichting op hoofdonderdelen. Ging soms wat te snel en te resoluut. Heb zelf bedenktijd ingelast over twee opties, dat vond de verkoper best. Bij definitieve keuze goed afgehandeld, al blijft het wat erg snel.

Assortiment
Bijna te veel... De prijzen zouden beter aangegeven kunnen staan en een soort hoofdindeling in types zou ook helpen.

Aanbeveling
Veel keuze, goed advies. Wel zelf ook op andere manieren orienteren, al wordt daar wat snel aan voorbij gegaan...

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cato49 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Winkel is makkelijk bereikbaar, parkeerplaats nabij

Service
Heel vriendelijk en geduldig geholpen door medewerker. Na aankoop van camera en verscheidene toebehoren blijkt thuis dat ik geen extra accu heb ontvangen, wel betaald. Volgende dag gebeld en kon meteen de accu halen. Gelukkig wist de medewerker het zich te herinneren.

Assortiment
Wat ik wilde hebben was er, al moest er een oplader besteld worden

Aanbeveling
Je wordt deskundig geholpen, men heeft de tijd voor je ook al is het heel druk

Extra toelichting
Goede winkel met goed personeel. Dat ik niet alles meteen heb gekregen is wel een aandachtspuntje. Natuurlijk moet je daar zelf ook opletten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rien120 10-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke web-site, snelle navigatie naar juiste artikel

Service
Jammer, dat na het plaatsen van de bestelling geen mogelijkheid tot volgen van de afhandeling bestaat,

Assortiment
"Mijn" favoriete merken zijn ruim vertegenwoordigd

Aanbeveling
Prima web-winkel,, pre is dat er ook een normale winkel is

Extra toelichting
Prima eerste ervaring met jullie web-winkel, hoort vavaf nu tot mijn vaste adresjes!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René1908 09-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan altijd terecht bij cameraland

Service
Je wordt goed geholpen soms zelfs aan een goedkoper product als dat je van plan bent te kopen denken met je mee

Assortiment
Kan vaak op de site al zien of ze het op voorraad hebben

Aanbeveling
ik ben er tevreden mee

Extra toelichting
leuke winkel waar je het idee hebt dat je welkom bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasper098 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig alles kunnen bekijken in de winkel.

Service
Ik heb goed geholpen bij het zoeken van de tas door de verkoper.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in de winkel

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ze hebben alles in huis wat je nodig heb, ook geen gebrek aan advies en kennis.

Extra toelichting
Winkel waar iedereen terecht kan voor zijn of haar spullen en advies. Ben tot nu toe altijd goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertlk 09-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
parkeren voor de deur
open op zondag

Service
goed en netjes geholpen.

Assortiment
beetje weinig keus in sling tassen

Aanbeveling
alles hier boven

Extra toelichting
ik was er nog nooit geweest maar het eerst bezoek is goed bevallen snel geholpen met goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees Tol 09-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks de drukte in de winkel werd alle tijd genomen om mij te informeren

Assortiment
Al is het er klein, je kunt er echt voor alles terecht

Aanbeveling
Goede uitleg

Extra toelichting
Ik heb eerst op de website gekeken en ben toen naar de winkel gegaan voor nadere informatie en uiteindelijk de aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndréT 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een 8 want er was wat verwarring door de geschreven tekst op de webside, waardoor het onduidelijk werd of een onderdeel en nu wel of niet bij zat.

Service
Correcte behandeling door personeel. Zij hebben kennis van zaken. Telefonisch snel bereikbaar.

Assortiment
Wat ik gezien heb is er een ruime keuze aan artikelen op het gebied waarvoor zij staan.

Aanbeveling
Aanbeveling waard om de ruime keuze en de correcte communicatie van personeel bij telefonisch contact.

Extra toelichting
Goede website, bij telefonisch contact wordt je snel en netjes geholpen met een goede kennis van zaken en een passende oplossing .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

OverlordT 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel uitgezocht en besteld via de website. Bovendien snelle levering aan huis!

Service
Vast goed, nog geen gebruik van gemaakt/hoeven maken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

a. IJzerman 08-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

8,0

Gemak
Inruil kan goed en veel is bespreekbaar.

Service
Na klacht is er onderling gesproken en kon ik retourneren of korting krijgen

Aanbeveling
Redelijk goed al vind ik het hele inruil gebeuren soms een beetje onduidelijk en geven de mensen vd winkel niet toe dat inruil van mijn kant echt wel heel goed er uit ziet. Zou het fijn zijn om iets extra te geven voor de inruil.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Metzelaar 08-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Hele mooie winkel met personeel dat snapt waar ze over praten, je voelt je goed op je gemak. Ik had mijn gopro voor reparatie gebracht en er werd bij gezegt dat het 5 tot 7 weken zou duren, nou duurde dit 9 weken, kan gebeuren.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

newmikey 08-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ondanks dat het druk was in de winkel, kon ik het produkt snel vinden.

Service
Afrekenen ging vlot en vriendelijk.

Assortiment
Alles maar dan ook alles...need I say more?

Aanbeveling
Als je geholpen wilt worden door personeel met kennis van zaken en liefde voor het vak dan is dit een winkel die ik van harte kan aanbevelen.

Extra toelichting
Ondanks dat het maar om enkele tientjes ging was het produkt in dit geval zo'n 40% duurder dan online (geen rekening houdend met verzendkosten) en tòch ben ik graag bereid dat ervoor over te hebben in ruil voor de service die ik ervoor terugkrijg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomaskorver 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was op voorraad!

Service
Ik werd erg goed ondersteund bij mijn keuze

Assortiment
Jullie hebben echt werkelijk alles!

Aanbeveling
Goeie service, geweldig assortiment, een echte aanrader!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden dat ik bij Cameraland mijn camera heb gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elju 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kom graag in de winkel, maar van het artikel waar ik er 2 van nodig had was nog maar 1 in voorraad. Advies verkoper om het via internet te bestellen zodat we niet nog een keer naar Alkmaar hoefden te reizen.

Service
Altijd bereid mee te denken of kijken bij een probleempje. Altijd vriendelijk en alle tijd voor je.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in alle prijsklassen in alle mogelijk denkbare camera,s en accessoires

Aanbeveling
Zal deze winkel altijd aanbevelen omdat het een genoegen is er rond te kijken maar vooral omdat er vriendelijk en deskundig personeel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EstherEnge 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1420 08-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik werd meteen geholpen.

Service
ik had een batterij nodig voor
mijn fototoestel en tijdens het prettige gesprek kwamen wij op een ander toestel dat ik toen heb gekocht
.

Assortiment
Daar weet ik niets over te vertellen.

Aanbeveling
Om een product te kopen, een vraag te stellen of
om een onderdeel van een product nodig te hebben. Er wordt goed aandacht aan de klant besteed.

Extra toelichting
Ik ben wel vaker in de winkel geweest en kom er graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ldbe 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlotte en goede service maar mag iets minder amicaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wijnand de Vries 07-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel. No-nonsens

Service
snel. No-nonsens

Assortiment
product was op voorraad

Aanbeveling
snel. No-nonsens, grrot assortiment. Goede kennis van zaken.

Extra toelichting
snel. No-nonsens, grrot assortiment. Goede kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van de Ven 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

alex saulus 07-07-2014 In de winkel gekocht
van Ostadelaan 274 1816 JH ALKMAAR Noord-Holland, Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was nog niet helemaal overtuiged dat de camera waar ik me oog op had was de juiste camera voor mij, maar het was mij aangeraden om naar huis te gaan en wat meer op de internet te kijken en dan terug komen.

Service
Top service en er was veel verstand van cameras op alle niveaus.

Assortiment
Er waren veel keuzes.

Aanbeveling
Als je iets zoekt wat met een camera heeft te maken dan zou ik zeker cameraland aanbevelen. De prijzen zijn goed en je wordt behandeld door professionele mensen die echt verstand hebben en kunnen je helpen in de zin van wat de juiste beslissing is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evamarieke 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.G.H. 06-07-2014

Algemene score

7,0

Aanbeveling
uitstekende kennis van de producten

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Timon56 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Product was eerder in de week telefonisch naar geïnformeerd en zou ik 2 dagen later komen halen. Was er niet meer en werd na mijn uitleg zonder aarzeling uit een andere verpakking gehaald!

Assortiment
Inmiddels een foto en filmcamera gekocht alsmede software om een en ander te bewerken. Goede uitleg en service en breed advies

Aanbeveling
Goede en adequate adviezen, men neemt de tijd voor je ook als je het niet direct snapt. Soms wat langere wachttijd.

Extra toelichting
Samenvattend kom ik er graag omdat ik met de juiste informatie de winkel weer verlaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrix M. 06-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede duidelijk website. Zeer overzichtelijk.

Service
Zoals het hoort. Goede communicatie, snel verzonden.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Vermeulen 05-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Een fijne winkel met een groot assortiment, deskundig advies en acceptabele prijzen. Daarnaast een goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. v. D. 04-07-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Deskundig personeel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
zeker aan iedereen

Extra toelichting
Keurige winkel met veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A1000 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, betalings- en bestelgemak.

Service
Zee professioneel en klantgericht. Bij levering ontbrak de schouderband van fototoestel. Een e-mailbericht, direct antwoord en de volgende dag lag de schouderband op de deurmat.

Assortiment
In het 'internet-tijdperk' kun je overal shoppen en dus ook vergelijken. Cameraland heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Ik kan Cameraland iedereen aanraden. Kwalitatief goede producten voor prima prijzen met ook nog eens een klantgerichte benadering. Wie wil dat niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do van Dijck 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas Idema 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eindje rijden. Wel goede parkeergelegenheid.

Service
Aardige mensen in de winkel.

Assortiment
Alles hebben ze. Ook de tweedehands afdeling vind ik een hele goede!

Aanbeveling
Dat doe ik al vaker. Erg goede winkel.

Extra toelichting
Al met al een zeer goede winkel. Enige wat een minpuntje is dat je er een tijdje voor in de auto zit om er te komen. Maar dat is het zeker waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnD1971 04-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
reserveren via site

Service
snel geholpen

Assortiment
ik zocht wat ik nodig had

Aanbeveling
mooie winkel, dichtbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frogel 03-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heb gezocht naar een goede verrekijker en kwam uit bij een Bushnell ultra legend. Cameraland bood die het goedkoopst aan. Bestellen via Internet ging makkelijk en ik kreeg meteen een bevestiging. Ben goed op de hoogte gehouden van de bezorging die snel en accuraat was zoals aangegeven...namelijk de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Pruijsen 03-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is een goed startpunt voor verder zoeken.
Geeft zelf niet zoveel informatie. Was wel aanleiding om naar winkel in Alkmaar te gaan.

Service
Verkopers maken deskundige indruk. Zijn niet gejaagd en trekken op prettige wijze tijd uit voor klant.

Assortiment
In alle prijsklassen ruim gesorteerd. Blijkt ook al op website. Concurrerend in prijs; zeker gezien eigen voorkeur iets in winkel zelf te gaan kopen.

Aanbeveling
Moeilijk te vergelijken op met vergelijkbare andere winkels. Weinig ervaring mee.
Maar wel aanbevelenswaardig.

Extra toelichting
Prettige winkel. Al meer ervaring mee. Ga er graag heen en prefereer daar kopen boven online bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulS75 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site veel vergeleken, uiteindelijk in de winkel in Alkmaar nog enige vragen beantwoord gekregen en de juiste keuze kunnen maken.

Service
Tijfel tussen 2 modellen, door de juiste vragen te stellen door de medewerker bleek 1 model beter te passen bij onze wensen.

Assortiment
Van alles mogelijk om de juiste camera voor het gewenste gebruik. Waarom een hele dure camera als je er alleen vakantie foto's mee wilt maken.

Aanbeveling
Goede hulp bij uiteindelijke keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicohoek 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Beoordeling van de (in mijn geval)lens was zonder meer mogelijk op mijn eigen bodies.

Service
Adequaat gereageerd op mijn vraag. Alternatieven werden meegenomen.

Assortiment
De grote voorraad geeft je de mogelijkheid handson het product (de lens) te beoordelen. Nee verkopen kan je vermijden door eerst op de site te kijken.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Al kunnen prijsverschillen wel eens tot een andere keuze leiden. Cameraland is vaak net wat duurder dan de 'bekende' onine aanbieders (cameranu.nl e.a.). Zelf vind ik het belangrijk om de potentiële aankoop fysiek te hebben bekeken en beoordeeld. Zeker in geval in combinatie met advies.

Extra toelichting
Zie bij de aspecten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floris1980 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Hier worden geen vaktermen gebruikt. Hier wordt goed uitleg gegeven voor een leek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Schuurman1 02-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snel geholpen, kennis van zaken. Wel jammer dat na de koop van de camera in het eerste nieuwsbrief mailtje (dat 's avonds al in mijn mailbox zat), het zojuist gekochte geheugenkaartje 5 euro goedkoper was. Voor de rest alle lof!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sheene 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ben eerst naar de webshop geweest om te kijken of jullie de lens in huis hadden.

Service
Heb mijzelf wel goed ingelezen maar was toch verrast over de expertise.

Assortiment
Goed en voldoende.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Extra toelichting
Gezellig veel expertise en voldoende assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrootE59 01-07-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webshop in combinatie met goed bereikbare winkel met goede parkeermogelijkheden. Het personeel is ter zake deskundig wat voor een beginnend amateur zoals ik ben zeer belangrijk is.

Service
Er wordt goed naar me geluisterd en de adviezen m.b.t. mijn aankopen zijn afgestemd op mijn gebruiksdoelen en ervaringsniveau. Ik krijg prima gebruiksinstructies (bij statief bijvoorbeeld)en er wordt me niets opgedrongen of aangesmeerd.

Assortiment
Tja, wat zou je hier missen? Alles is er, in ieder geval voor mijn doel. Eén artikel was niet op voorraad, wordt besteld, voor mij geen probleem.

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen maar vooral: combinatie webshop, deskundigheid en aanwezigheid fysieke winkel.
Ook de activiteiten (facebook, wedstrijdjes - ik ga daar nog aan meedoen :-)) spreken me zeker aan.

Extra toelichting
Een tien is eigenlijk niet meer voor verbetering vatbaar en eerlijk gezegd weet ik dat niet zeker. Ik ben nog veel te kort klant daarvoor. Maar een tien is ook een uitmuntend, uitstekend, en tot nog toe heb ik precies die ervaring: beter dan "zeer goed".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linsuikerspin 01-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,0

Assortiment
Alles wat ik in de online winkel opgezocht heb was er te vinden.

Aanbeveling
Duidelijke site en een goed assortiment

Extra toelichting
Tevreden met de website, alleen nog nooit een aankopen via de website gedaan maar in de winkel zelf

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Erik uiterwijk 01-07-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
zeer kundig advies van de verkoper

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
gewoon eenvoudiger om iemand face-to-face te spreken over de aankoop van een camera. En het prijsverschil met goedkopere internetwinkels is klein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hoogland 30-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Druk in de winkel maar toch snel geholpen door verkoper Mark die rust uitstraalde en de klant niet opjaagt om te beslissen.

Service
Fout bij de aflevering met excuus en glimlach opgelost

Assortiment
Zeer ruime keuze die ongekend is in de regio evenals de deskundigheid van de verkopers

Aanbeveling
Zeer vakkundig personeel en grote sortering van zowel nieuw als gebruikt

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

victor20741 30-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de V-lux 30, haast nergens meer verkrijgbaar en bij jullie wel

Service
zie bij gemak + zeersnelleb levering!!

Assortiment
zeer ruim!

Aanbeveling
lijkt me logisch, gezien bovenstaande

Extra toelichting
dit is mijn eerste ervaring met cameraland en zeer positief, omdat ik mijn haobby, fotogrfie weer opgepakt heenb, na een noodgedwongen stop van een paar jaar, kom i k zeker als klant terug bij cameraland, eind ooerdeel zeer positief!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van het End 30-06-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Ik maakte een reservering met Firefox als browser. Op mijn Mac was (hierdoor?)de reserveringspagina niet geheel zichtbaar. Er kwam ook geen bevestiging van reservering terug. Na Chrome te gebruiken had ik wel de bevestiging, maar ook twee reserveringen. Weet niet of jullie hier wat mee kunnen, anders ter info.

Service
Telefonisch contact komt, w.s. vanwege de heersende drukte in de winkel (aanname) wat gehaast over. Informatie is wel compleet en altijd een antwoord op de vraag.

Assortiment
Dik voldoende.

Aanbeveling
Ik vind Cameraland een moderne winkel, met scherpe prijzen en een soort van prettig ouderwets winkel karakter. Kom er niet vaak, maar wel steeds terug. en dat zegt in deze tijd genoeg.

Extra toelichting
Wat ik wel wil toevoegen. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar wat mij tijdens deze laatste aankoop in de winkel stoorde was dat de verkoper tussendoor telefoon aannam en ons maar even liet staan en hij een vermoeide, haast verveelde indruk maakte. Ik ben meer enthousiaster gewend. Klinkt allemaal wat "zeikerig" sorry daarvoor maar zowel mijn vrouw hadden beide het gevoel dat we maar wat moesten opschieten. Geen reden om Cameraland te vergeten, maar bedoeld als gezonde feedback. Ik kom naar de winkel voor een persoonlijk stukje advies, en die verwacht ik als klant dan ook.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John Moeleker 30-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
site werkt goed, bestelling wordt vlot verzonden

Service
Op de site was vermeld dat het product onbeschadigd was en dat de verpakking ontbrak. Bij ontvangst bleek dat er ook geen handleiding aanwezig is en dat is vervelender.

Assortiment
Veel gebruikte spullen

Aanbeveling
veel spullen, beschrijving dus niet altijd compleet

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

LindaN1975 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bij de cursus vond ik het jammer dat de cursusleider weinig kennis had van mijn camera. Degene met een Nikon-camera konden meer / hadden er meer aan voor mijn gevoel. Tip: bij het oefenen meer feedback geven op de gemaakte foto's. Dan leer je! De cursuslocatie: prima! Mooie omgeving! Verzorging: basis. Goed. Cursusleider: aardig, rustig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jvdb77 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel een eenvoudige bestelling

Service
Er was een onderdeel niet een 2ehands artikel. Deze werd zonder problemen nagezonden

Assortiment
Redelijke ruime collectie

Aanbeveling
Snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Eerste ervaring en na een kleine teleurstelling door een incompleet product snel weer tevreden door de snelle correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M. Hulle 29-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico_64 29-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
er werd uitstekend met ons meegedacht

Assortiment
wat een keuze

Aanbeveling
hebben we al reeds gedaan bij diverse mensen

Extra toelichting
Meer ruimte in de winkel zou prettig zijn maar daar houdt ons commentaar ook op!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews