Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1029 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nikemeisje 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
als je weet wat je zoekt is het vrij eenvoudig om te vinden en het proces van aankoop te volgen

Service
Ik vind het erg jammer dat bij de tweedehands produkten zo beperkt informatie wordt gegeven. Ik vind het heel prettig om tweedehands via een winkel te kunnen kopen ipv particulier, vnl vanwege de garantie dat je aankoop goed is, kunt ruilen en repareren. Wat ik dan vooral mis op jullie site is extra informatie over de status van het produkt, een foto van het tweedehands produkt (en niet van een nieuwe variant), detailfoto van de eventuele gebruikssporen/beschadigingen en details over de gebreken en extra accesoires die bij de aankoop zitten.
Toen ik in een mail vroeg naar deze details kreeg ik enkel op mijn laatste vraag antwoord, de eerste vragen werden vergeten.

Assortiment
een assortiment kan natuurlijk altijd uitgebreider, zoals bijvoorbeeld met meer analoge fotografiebenodigdheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ivana71 28-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De camera die we gezocht hebben was er, en heel scherp geprijsd ! In het weekend besteld, en toen deze niet op voorraad bleek te zijn heel snel en netjes te woord gestaan, camera was bij de leverancier besteld en direct naar ons doorgestuurd! Ruim op tijd voor de verjaardag van onze dochter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l vlasma 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit mijn luie stoel de aankoop doen en bijbehorende producten uitzoeken

Service
alles volgens afspraak uitgevoerd en goede info op mijn vragen via de mail waardoor ik tot een goede keus kwam

Assortiment
volop keus

Aanbeveling
goede service, vertrouwd adres, goede afhandeling van vragen.

Extra toelichting
een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Buijs 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede beschrijving van het product.

Service
Vlot in huis met een nauwkeurige trackcode.

Assortiment
Genoeg keuze voor een mooie prijs.

Aanbeveling
Geen problemen gehad en snelle levering van mijn gekochte product. Tot nu toe niks op deze webshop aan te merken.

Extra toelichting
Zeer tevreden over mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aad pijl 27-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ewst02 27-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering, aantrekkelijke prijs

Assortiment
Ruim voldoende

Extra toelichting
Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter Hilberding 26-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bedienen

Service
Op de website gekeken, telefonisch contact gehad, dit was duidelijk.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede duidelijke website, goede service - doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Mijn oude Sony 330 Alpha gaf de geest, mag na 6 jaar en duizenden foto's. Dus op zoek naar de opvolger, dat werd dus de Sony 85K Alpha, ik kan hierop de objectieven die ik al had gebruiken. Dit was eenvan mijn vragen aan een medewerker van Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcob68 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor het makkelijke net iets te ver weg.

Service
Goed geholpen en geadviseerd.

Assortiment
Had als 1 van de weinige winkels de lens die ik wilde op voorraad.

Extra toelichting
Absoluut een aanrader om eens te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenRevers 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone46 25-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is goed bereikbaar en snel geholpen door medewerker.

Service
Zeer goed en eerlijk advies gekregen. De medewerker weet heel goed aan te geven welk toestel geschikt is voor de klant. Er wordt niets aangesmeerd.

Assortiment
Keuze genoeg in elke prijssoort.

Aanbeveling
Heel veel keuze en zeer goed, eerlijk advies.

Extra toelichting
Op zoek naar een goede camera? Raad zeker Cameraland aan. Eerlijk en goed advies en zeer ruime keus aan camera's en accessoires. Er wordt de tijd genomen voor de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWON 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er wordt ruim tijd genomen om klanten te informeren.
Er is voldoende know how aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaichik 24-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MariaMaaike 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Binnen twee dagen had ik het pakket in huis.

Service
Service is online heel goed (: Voor eventuele problemen kun je gewoon bellen, en de personeelsleden helpen je goed verder.

Assortiment
Alles is hier eigenlijk te verkrijgen, helemaal top!

Aanbeveling
Online een 10. Het is een topwinkel. Verder zou ik hem (fysiek) ook wel aanbevelen, maar het is jammer dat er hier niets in de buurt zit (Friesland)

Extra toelichting
Hartstikke goeie online winkel. Erg duidelijk allemaal, breed assortiment, binnen twee dagen in huis. Mocht iets niet duidelijk zijn, dan kun je gewoon bellen. Cameraland verdient die 10!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keescas 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bij het kopen van een redelijk geavanceerde camera kwam ik niet uit bepaalde instellingen. Terug in de winkel werd ik adequaat en deskundig geholpen en werd mijn"probleem"opgelost.

Assortiment
In de omgeving van Alkmaar is het assortiment in de categorie waarin ik zocht ongeevenaard. Collega fotohandels hadden niet wat ik zocht of probeerden iets anders te slijten.

Aanbeveling
Grote sortering,scherpe prijzen en deskundige voorlichting en aftersale's service.

Extra toelichting
Zie de gegeven toelichtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fritsbleeker 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site
vrijdag middag besteld en via pakjesgemak zaterdagmiddag opgehaald bij de lokale primera

Service
op de dag van bestelling ook verstuurd. Keurig ingepakt, ontvangen converter in nieuw staat

Assortiment
ruime keuze, ook in 2e hands

Aanbeveling
ziet er prima uit, factuur, pakbon, wijze van versturen, ontvangen artikel

Extra toelichting
super geregeld, 2e hands converter gekocht, superstaat. Niets gelogen. Snelle afhandeling, compleet met factuur en pakbon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank R 1969 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede parkeermogelijkheden

Service
perfekt, goede uitleg en mensen die er verstand van hebben, is er iets mis, geen probleem en gaan het als het kan ter plaatse op lossen. echt super

Assortiment
Heel veel keus en nogmaals ervaren mensen.

Aanbeveling
omdat ik erg tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesjo 23-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld en snel geleverd

Assortiment
handig zo'n keuze wijzer op de site van cameraland, met achtergrondinformatie over verrekijkers.Dat heeft me geholpen om een verrekijker te kiezen die past bij mijn doel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozef van Dongen 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
Prima service en snel en keurig de begeleiding v:an de zending

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
In hoge mate, ik ben super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ynnah 22-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwam op deze site via website over fotografie, de juiste lens die ik zocht

Service
Klantenservice makkelijk te bereiken via mail,
Snelle levering.

Assortiment
Ruime keuze ook 2ehands , goede prijs

Aanbeveling
Pas ontdekt, maar tot nu toe uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Lenting 21-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima

Service
Prima

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Alles prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philos Hippos 20-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn correct en vriendelijk geholpen.
We wisten wat we wilden kopen en het was zo gepiept.

Aanbeveling
We waren hier voor de eerste keer, het zag er allemaal prima uit.

Extra toelichting
De winkel was ons door een familielid aangeraden. Na bezoek website besloten het product in Alkmaar te kopen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Frank van Lunen 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanchter je pc, goede info, goede afspraken

Service
Alles correct en volgens afspraak.

Assortiment
kon precies vinden wat ik zocht

Aanbeveling
correct, afspraken nakomen en op tijd.

Extra toelichting
no noncense,top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lavendel8 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb de camera samen met xxx uitgezocht.ik had een paar favotietenen hij hielp me geweldig goed.ik ben blij met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLBG79 20-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De website is duidelijk en bestellen is zo gedaan. Bovendien mogelijkheid tot bankoverschrijving indien iDeal even niet gaat.

Assortiment
Ruime keus, zo'n beetje alles wat je als fotograaf (amateur of prof) nodig hebt.

Aanbeveling
Ja. Ruime keus, gemakkelijke site, duidelijke site, prijzen goed, verzendkosten niet te hoog.

Extra toelichting
Kom zeker terug voor andere producten. Zeker na negatieve ervaring met een concurrent. Wellicht ook eens in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r leemrijse 20-06-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
gorde uit leg

Assortiment
erg groot

Aanbeveling
vakkundig

Extra toelichting
erg goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam3818 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima service, goede en duidelijke website, snelle levering en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carmen73 19-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dichtbij, goed bereikbaar ook online en via social media contact mogelijk (aankopen of vragen)

Service
Genoeg medewerkers, redelijk snel aan de beurt. Soms niet helemaal het probleem goed verholpen, maar de keer erna wel, zodra ik dit heb gemeld.

Assortiment
Er is zowat alles te koop wat je nodig hebt. Behalve laatst toen ik tussenringen nodig had. Die had ik ergens anders online besteld.

Aanbeveling
Ik heb gisteren mijn zuster aangeraden een tweedehands SR camera te kopen, omdat ik het zelf ook heb gedaan en je er een jaar garantie op krijgt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

ArtShareMR 19-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site met webwinkel, goede nieuwsbrief, mooie ruime winkel, dus je kan ook in materie winkelen en het in je hand houden.

Service
via telefoon, geen stemcomputer maar een mens aan de lijn voor extra informatie.

Assortiment
Dankzij internet website makkelijk shoppen en vergelijken, zie zo meer van het assortiment dan bij een winkel waar je echt doorheen moet lopen en je vaak gericht zoekt. Nieuwsbrief brengt je nieuwste snufjes.

Aanbeveling
Ik heb Cameraland al meerdere keren aanbevolen aan vrienden, maar ik bemoei mij niet zo met de aankopen van anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankabcde 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website kan beter.
accessoires bij een toestel zijn lastig te vinden.

Service
problemen worden snel verholpen

Assortiment
bijna alles is op voorraad

Aanbeveling
vooral de prijs is ok

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rebijl1970 19-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T_Verhoeven 19-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Breed assortiment, dus snel een complete keuze te maken

Aanbeveling
Door de lage prijzen en de goede service, zeker wel.

Extra toelichting
Alles is eigenlijk al gezegd, gewoon een goede shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Buist 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk, heldere bestelprocedure

Service
Deskundige begeleiding, kritische vragen ("heb je dat wel nodig").

Assortiment
bijzonder grote voorraad aanwezig in de winkel.

Extra toelichting
Eerst in winkel geweest, paar dagen later producten online gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MartinedGelder 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opatulp 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even naar de winkel fietsen in het hoefplan op een vroege dinsdagochtend. ik werd direct geholpen.

Service
zeer goede service. er werd alle tijd genomen. de verkoper kwam niet met 'weet u wat u nou zou moeten doen....'of zo.
geen moment had ik het gevoel dat er me iets moest worden verkocht. er werd zeer goed op mijn vragen ingegaan.

Assortiment
tja... wat is er niet....?

Aanbeveling
zie boven: zeer kundig en behulpzaam niet opdringerig.

Extra toelichting
lijkt me hierboven duidelijk genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canon_Kelvin 17-06-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Gewoon goed! Website ziet er prima uit en de bestelling ging soepel.

Service
Over het algemeen was de service in orde op het gebied van klantvriendelijkheid en de kennis van de medewerkers. Waarom mijn waardering toch wat laag uit valt, is de bekende lange wachtrij en het ontbrekende systeem hierin. Bijvoorbeeld het 'kaartje trekken' systeem van 1 van uw concurenten.

Aanbeveling
Voor de afstand zeker maar voor de prijs of winkelgemak toch een concurent.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik wel tevreden met Cameraland. Ik bestelde mijn product voor de juiste prijs, hoefde er niet ver voor te rijden, bij het ophalen vriendelijk personeel en een mazzeltje met een leuke prijs voor een 2e hands filter. Toch is de afstand het enige echte voordeel aan Cameraland ten opzichten van de concurrentie die toch een fijnere winkel heeft (groter), beter omgaat met de drukte en vaak een betere prijs hanteert.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

K.J. Hagen 17-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel prima toegankelijk. Ruime parkeerplaatsen en het ter zake deskundige personeel neemt uitgebreid de tijd voor je. Daar ligt ook het feit dat ik geen 10 geef. Je moet daardoor soms (te) lang wachten tot je aan de beurt bent.

Service
Na aanschaf een kapotte batterij welke zonder probleem vervangen werd.

Assortiment
Nee was er niet in mijn assortiment.

Aanbeveling
Gelet op vorenstaande op zeker!

Extra toelichting
Ga eerdaags een tweede camera + lenzen aanschaffen Canon DX1 en 24-70 2.8 en deze wordt opnieuw (bij zelfde verkoper Steef) aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Hendriks 17-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is altijd plezierig om naar de winkel te komen. Maar de internet service werk perfect!

Service
Goede site en goed advies in de winkel.

Assortiment
Alle wat je hartje begeert.

Aanbeveling
Een van de beste, zo niet de beste internetwinkel van Nederland.

Extra toelichting
Staat hierboven natuurlijk al. In de loop der tijd een veelvoud aan apparatuur en materialen gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilvanElk 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling plaatsen verliep vlot.

Service
Uitstekend.

Assortiment
Veelzijdig.

Aanbeveling
De site, het veelzijdige aanbod en de service is zoals het moet zijn.

Extra toelichting
Vrijwel direct werd de bestelling bevestigd en aangegeven hoe die werd verzonden en hoe de levering zou gaan. Dit werd stipt ook zo uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreadegroot 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is goed bereikbaar; voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Service
Er was voor mijn product geen extra batterij beschikbaar. Deze werd mij nagezonden nadat ik gebeld was en ik geld heb overgemaakt voor de korting die afgesproken was. De volgende dag was de batterij al binnen.
Ook werd mij duidelijk verteld dat een "luxere" product geen grote toegevoegde waarde heeft, terwij het prijsverschil aanzienlijk was.

Assortiment
Heel groot assortiment.En juist de vakkennis van de medewerkers maken het mogelijk om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Vakkkundig en deskundig
Groot assortiment
Goede bereikbaarheid

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.van Kuijk 16-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede voorlichting, geen nieuwe lens willen verkopen als er een goede gebruikte is.

Extra toelichting
uitstekende service. Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lj_Mouzer 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Reactie op email duurde iets langer dan gemiddeld

Service
Niks mis mee :)

Extra toelichting
Pakket met daarin lens van ruim 300€ miste toch wat 'let op breekbaar' waarschuwingen op de buitenkant van het pakket. Had dat graag anders gezien daar ik weleens een beschadigd pakket heb ontvangen in het verleden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald van Antwerpen 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over het aangekochte artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJSmits 16-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, goede prijs & razendsnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 204 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles op voorraad

Service
flexibel en goede service

Assortiment
echt een gigantische voorraad

Aanbeveling
een goede winkel die echte service geeft

Extra toelichting
Heb een camera bij deze winkel gekocht en kreeg de service die je mag verwachten van een zaak met deze reputatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Mulder 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m.c.platvoet 15-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goede uitleg in de winkel en een zeer goede hulp bij tel.vragen.

Aanbeveling
Fijn om in een echte fotozaak je spullen te kopen en heerlijk dat er een goede begeleiding is.Niet gehaast maar met veel geduld.

Extra toelichting
Een beoordeling van een zeer tevreden klant!!! Fijn om bij jullie te winkelen!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

aart kat 15-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
telefonisch overleg was terzake en deskundig.
In de winkel volgde korte en efficient contact.

Service
Op mijn initiele vraag kwam een negatief antwoord, maar er werd een uitstekend alternatief geboden.

Assortiment
Mijn uitleg over de gevraagde prijskwaliteit werd beantwoord met een alternatief (tweedehands). Je moet het maar hebben...

Aanbeveling
Je vindt er 'alles' en er is deskundig personeel.

Extra toelichting
Goed luisteren en goede adviezen geven. Met dit assortiment biedt dit een goede kans op een aanschaf. Prettig voor de klant en goed voor de zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ida Woort 15-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
7 jaar terug heb ik mijn eerste digitale camera gekocht bij cameraland,zo prettig en profesioneel geholpen,dat ik nadien ook mijn objectieven,tas en statief hier graag kocht

Assortiment
Voor mij een heel groot assortiment,boven mijn verwachting zelfs,de prijzen zijn zeker concurrerend,persoonlijk betaal ik liever iets meer in een winkel waar ik me thuisvoel,alles kan vragen en heel prettig geholpen wordt,er was keus voor een goedkoper merk grip waar ik gebruik van heb gemaakt

Aanbeveling
Als iemand mij hierover benaderd zal ik zeker cameraland aanbevelen,meerdere vrienden,kennisen en medefotografen zijn goed geslaagd en tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Schip05 15-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
gewoon goed

Assortiment
ze hebben waanzinnig veel apparaten in huis

Aanbeveling
prettige wijze van helpen. het personeel houdt ook zelf in de gaten wie er zoekend/vragend rondloopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bernard van Doormaal 15-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Een demo gekregen met Lightroom. Foto bewerking (demo) met een foto die gemaakt was met dezelfde apparatuur en onderwerp waarmee ik werk. Heel mooi!

Assortiment
Zeer goed toegespitst op natuur/vogel fotografie, de onderwerpen die mij interesseren.

Aanbeveling
Gesprekspartners over fotografie hebben vaak dezelfde interesses. Daarom is deze winkel een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews