Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1029 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Groentje20 02-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Na miscommunicatie toch nog mijn lens gekregen

Assortiment
Ze hebben erg veel

Aanbeveling
Ze denken met je mee en hebben veel medewerkers rondlopen die veel kennis hebben.

Extra toelichting
Door miscommunicatie ben ik tevergeefs naar Alkmaar gereden. Na een klacht via de website, zijn ze me tegemoet gekomen in de reiskosten. Uiteindelijk heb ik gekocht en ingeruild zoals in eerste instantie afgesproken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

teckeltje 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vind soms de technische gegevens summier weer gegeven

Service
word altijd goed geholpen als er iets is

Assortiment
Denk dat er voldoende keuze is aan producten

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede verkopers

Extra toelichting
Bij cameraland word je in de winkel goed geholpen door vakkundige mensen en je hebt dar het gevoel dat je als mens behandeld word en niet als een verkoop oblect. Ik heb online winkel aan geklikt anders kan ik niet verder de knop volgende verdwijnt dan maar het is de winlek in Alkmaar

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siepe1 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De service is tot nu toe goed. We hebben een duidelijk advies gekregen. We zijn nog niet bekend met andere services. Bijvoorbeeld bij problemen met het toestel.

Assortiment
Er is voor iedereen wel een soort camera als we zo de winkel rond keken. Wij gaven aan wat we graag wilde hebben en a.d.h.v. deze eisen werd er een toestel gekozen.

Aanbeveling
We vonden dat er tijd werd genomen voor onze vragen. Ze werden serieus genomen. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de service. We hopen dit gevoel te behouden. Mocht dat het gevoel zijn dan stijgt ook het cijfer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

E.W.2 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is duidelijk en begrijpelijk opgezet.

Service
Bij betaling via internet ben je verplicht een mobiel telefoonnummer in te geven. Dat heb ik niet. Prompt werd de bestelling geweigerd. Ik heb naar Alkmaar gebeld in mijn probleem werd snel en doeltreffend opgelost. Een hele vriendelijke meneer stond mij te woord met een heel net taalgebruik.

Assortiment
Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Zie boven. Afhandeling van de bestelling was perfect. Mijn gebruikte lens was keurig verpakt!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

posco 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle telefoon afhandeling bij een vraag, goed te vinden op de site.

Service
Nette en vooral vlotte afhandeling per telefoon, geen keiharde "wachtmuziek" en adequaat antwoord.

Assortiment
Alles te vinden.

Aanbeveling
Afhankelijk van afstand en voorkeur van Internetbestellen uiteraard.

Extra toelichting
Ben nog nergens zo snel en goed geholpen als bij dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Figge 02-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel zoeken, met 2 klikken bij m'n camera

Service
camera afgehaald in de winkel, direct initiatief om goede uitleg te geven. Ook lekkere koffie.

Assortiment
Zeer compleet assortiment in alle merken. Veel op voorraad. Je kijkt je ogen uit. alles aanwezig voor een prijs die ik niet lager kon vinden op internet.

Aanbeveling
Kan cameraland bij iedereen aanbevelen. groot assortiment, scherpe prijs.goede service

Extra toelichting
Naast het assortiment de scherpe prijzen en makkelijke WEB site is het aller belangrijkste de service en klantgerichtheid van de medewerkers. Hierin zijn mijn verwachtingen overtroffen. de betrokkenheid en deskundigheid bij alle medewerkers is geweldig. Zij doen er echt alles aan om iedere klant tevreden de deur uit te laten gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Bakker 02-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Komen,halen, betalen en wegwezen.

Sneller kan het niet.

Daarnaast nog wat nuttige tips

Service
Aardig en snel

Assortiment
behoorlijk groot

Extra toelichting
Er was niets mis met deze winkel vooral de prijs niet!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hirstk 02-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, goed bereikbaar, parkeer faciliteiten

Service
ik kwam voor iets anders maar kreeg een zeer goed beargumenteerde reden om dit product niet te kopen. Terwijl er daarmee dan een verkoop niet door gaat. Ben ik erg blij om.
Bij het product dat ik geheel onverwacht kocht kreeg ik duidelijke uitleg en advies.
Ook in eerder bezoek al twee keer goed advies en duidelijke uitleg ontvangen. Terwij lhet toch altijd druk is neent men de tijd. Chapeau

Assortiment
er is erg veel om uit te kiezen. En in verschillende prijscategorien.

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Deskundig personeel, goed advies afgestemd op de klant(niveau). Grote keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 1946 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekend geholpen. Goede verkoper. Gingen met een veel duurder fototoestel weg dan bedoeld door de verkoper. Tienen geef ik niet dus 9 is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kreunen Multimedia 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden, uitleg goed, afwikkeling verliep uitstekend

Service
Dit was een eerste aankoop bij Cameraland, en dat verliep perfect, op voorraad en meteen geleverd, zodat ik het meteen kon gebruiken voor filmopnames.
verder geen service hoeven aan te spreken, ging vlot en op tijd.

Assortiment
Voor het artikel dat ik zocht kwam ik op de site van cameraland. Daar was het op voorraad en werd keurig op tijd geleverd.Was mijn eerste aankoop bij Cameraland, en dat is goed bevallen.
Er is een ruim aanbod, waar ik nog eens ga rondneuzen.

Aanbeveling
ruime keuze, vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Rothuizen 02-06-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede voorlichting geen verkoop praatjes het is zoals het is.

Service
Je kan altijd bellen of mailen met vragen en je krijgt antwoord/

Assortiment
Voor 98% alles op voorraad en goed te zien op de site.

Aanbeveling
Verkopers met verstand van zaken veel op voorraad en veel assortiment

Extra toelichting
Ik ben een zeer tevreden klant al een ruim 5 jaar. Je word goed voorgelicht en je kan met al je vragen die te maken hebben met de te kopen apparatuur terecht en dat laat bij de grote bedrijven nogal een te wensen over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RonAdm 02-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en gratis parkeren voor de deur, goed advies

Service
Personeel luistert goed naar de wensen van de klant en geeft dan suggesties

Assortiment
Meer dan ruime keuze

Extra toelichting
Topwinkel, zeer deskundig personeel die je nog steeds als klant koning laten voelen, kunnen alle overige (grote) zaken nog een puntje aan zuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart Kruijff 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke advertentie met alle specificaties.

Service
Na betaling keurig een mailtje met een trackandtrace link.

Assortiment
Een ruim assortiment, dat goed wordt bijgehouden. Vijf minuten nadat ik de lens besteld heb is de lens uit het assotiment.

Aanbeveling
Graag, na deze goed ervaringen

Extra toelichting
Een internetshop zoals een internetshop moet zijn; duidelijk met adequate gegevens, goede service en snelle thuisbezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony HX400V 01-06-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een winkel met uitgebreid assortiment , met scherpe prijsstelling

Service
uit proberen van de camera, buiten de winkel.
dag erna oplader omgeruild, zonder problemen.

Assortiment
De 3-4 camera's , die ik thuis op de website uitgekozen had, waren in de winkel aanwezig om uit te proberen

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, zelfs als winkel vol met klanten staat, neemt men de tijd voor je, terzake kundig en info die je helpt voor jou de juiste keuze te maken.

Extra toelichting
Gaan voor een 10 , een prachtige doelstelling.( voor jullie zeker haalbaar) Let op, hoger kan je niet, op een 10 blijven dat is t moeilijkst. Succes, op jacht naar de 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannes faber 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kopen vanaf je luie bank, prima toch!

Service
prima telefonisch geholpen en snelle levering

Assortiment
prima en voldoende keus

Aanbeveling
niks mis mee dus collega's getipt...

Extra toelichting
voldoende keus, goede service en snelle levering. prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry R. 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Kroft 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goeie service, goede uitleg en goeie deal kunnen maken voor mijn oude en nieuwe camera

Assortiment
valt genoeg te kiezen!

Aanbeveling
beveel cameraland zeker aan bij anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn072 31-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets wil kopen lees ik mij graag even in op internet en kijk vervolgens op de site van Cameraland zelf. De webshop van Cameraland heeft een zeer fijne zoek / filter functie zodat je erg eenvoudig per merk en product de juiste apparatuur kan vinden.

Service
De service is wat mij betreft top! Ik bezoek de winkel graag zelf en ben altijd netjes ontvangen door het personeel. Er staat altijd koffie klaar en er heerst een relaxte sfeer. Het personeel denkt altijd goed met je mee, vraagt niet zo zeer wat je wilt maar wat je wilt gaan doen en dat is de beste manier om een advies te geven! Voor het testen / uitproberen en of bekijken van apparatuur krijg je ruim de tijd wat erg prettig is.

Assortiment
Dat de muren van Cameraland nog steeds overeind staan begrijp ik niets van, de winkel barst van apparatuur van de meeste merken en alles is er wel te krijgen. Ondanks dat is de winkel keurig netjes op orde en staat alles netjes gesorteerd.

Aanbeveling
Kort gezegd, een top zaak die ik rustig durf aan te bevelen! Eerlijk advies en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Dohmen 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

17Monique 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de site is makkelijk te volgen.

Service
het personeel in de winkel neemt alle tijd voor je vragen

Assortiment
De winkel in Alkmaar is klein en knus. (misschien TE klein voor alle artikelen), gelukkig gaan ze naar een nieuw pand.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aan bevelen. Er is veel kennis en goede service.

Extra toelichting
In het kort gezegd is er veel keus aan artikelen, goede service en veel kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geertje Aafke 30-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Alles waar ik voor in de winkel kwam was er.

Aanbeveling
Ik kwam er voor het eerst na aanbeveling door een ander en was verrast door het enorme assortiment. Bovendien werd ik fantastisch geholpen, alle tijd terwijl het er eg druk was.

Extra toelichting
Ik heb niet via de webshop gekocht maar ben gewoon naar de winkel in Alkmaar gegaan. Ik koop liever "live". De sfeer in de winkel is erg prettig, relaxed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ton Bennekom 30-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is erg eenvoudig

Service
De bestelling verliep vlekkeloos

Assortiment
Ruim voldoende voor mijn wensen

Aanbeveling
Ik heb alleen maar een positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GeorgeVl 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site. Snel te bestellen.

Service
Klantenservice was goed bereikbaar, goed advies van een verkoper via de telefoon.
Artikelen snel in huis

Aanbeveling
Ruime keus, goede service, redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eppoh Heermans 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is, in tegenstelling tot veel concurenten, makkelijk zoeken op de website

Service
De optie reserveren voordat je langs gaat vind ik erg prettig. Het personeel is vakkundig en behulpzaam.

Assortiment
Jullie hebben alles wat ik wil (en meer...)

Aanbeveling
Ik zou Cameraland voor alles aanbevelen, behalve voor inruilen, want dan krijg je elders meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick-Jan Leegwater 29-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Eerlijk en gedegen advies wat in MIJN geval van belang is.

Assortiment
De 600D was niet meer aanwezig. Ook tweedehands statieven niet.

Aanbeveling
Ik kreeg CameraLand als tip en dit zal ik zelf ook doen.

Extra toelichting
Goed advies, eerlijk en relevant. Goede tweedehands camera, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fuus 29-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke online shop

Service
Volgende werkdag in huis TOP

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
snelle service uit gebreid assortiment

Extra toelichting
Zeer tevreden over gehele afhandeling, van bestelling tot levering tot product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rebecca rhea 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel vakkundig en ter zake en hulp om tot een beslissing te komen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies Fatels 29-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een fijne winkel en een overzichtelijke webshop. Goede parkeergelegenheid voor de deur. Goed bereikbaar via telefoon en email.

Service
Er is vakkundig personeel die echt naar jouw specifieke situatie kijken en hierop hun advies baseren. Je wordt prettig geholpen.

Assortiment
Er is een mooi ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik zou Cameraland zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.H.Mansholt 28-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Telefonisch besteld en juist product geleverd

Service
Tel. bericht product aangakomen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande, en een deskundige voorlichting.

Extra toelichting
Heb er niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rebecca rhea 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snel vakkundig en ter zake en hulp om tot een beslissing te komen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pronk51 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik ben heel vakkundig en plezierig geholpen.
Het enige nadeel is, dat ik afgelopen vrijdag een statief heb gekocht en dat je nu as zondag 25% korting krijgt. Jammer dat dit niet is gezegd, want dan had ik tot zondag gewacht. Scheelt toch zo'n €56,00.

Aanbeveling
Echt een top winkel.
Op dat ene minpuntje na vermeld bij service.

Extra toelichting
Ik vind het jammer dat er afgelopen vrijdag niet gezegd is dat je as zondag 25% korting krijgt op statieven. Vandaar geen 10 bij de service. Verder ben ik super te vreden over hoe je geholpen wordt. Er wordt echt de tijde genomen om alles uit te leggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ePeter 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte verkoper met verstand van zaken. Ook bij inruil van apparatuur een goeie prijs.

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment, vooral in de winkel, lekker sneupen!

Aanbeveling
Cameraland kan zich meten met de grotere bazen waar je vaak eerst een nummertje moet trekken.

Extra toelichting
Leuke winkel met groot assortiment, ook als je gebruikte apparatuur wilt aanschaffen een goed adres!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pietermetz 27-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Ruime keuze en daardoor goed vergelijkbaar met andere webwinkels. Heb wel het idee dat er vaker dan bij anderen beperkt leverbaar staat. Ik had de laatste CL Comp. 8 x 30 va Swarovski. Na mijn bestelling was hij niet meer leverbaar. Prijzen meestal wel scherp. Soms duurder dan de concurrent. Keek voor mijn vrouw naar verrekijker Olympus 11 WP over de 100 euro. Bij cameranu.nl 74 euro. Wel ex. btw.-

Aanbeveling
Als je het artikel vindt voor de prijs die ok is gewoon bij cameraland kopen. Was ook mijn eerste koop. Prima. Snelle levering. Prima kijker gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

noella sermant 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen problemen gehad

Service
vlotte bewerking en snelle service

Extra toelichting
het aankopen van die rugzak heb ik gedaan door het bekijken van het filmpje dit vond ik heel interesant doordat je kon zien wat je er allemaal met kon doen. ik heb hem gepast en voelt ook heel comfortabel aan op de rug heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marinfre 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en zeer zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bovenverwachting 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke zoektocht in de webshop, daarna naar de winkel voor een goed advies en nog andere vergelijkbare keuzes en tenslotte met een prachtige camera naar huis!

Service
service van de verkopers is vriendelijk en zeer deskundig!

Assortiment
ze hadden alles wat ik zocht ;-)

Aanbeveling
ik ken geen uitgebreider assortiment met zoveel deskundig advies!

Extra toelichting
dik tevreden van a (zoeken op de webshop) via de s (service in de winkel) tot z (aanschaffen camera)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AClaessen 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
parkeren voor de deur

Service
super uitleg, bij de hulp van mijn keuze

Assortiment
keuze zeer ruim

Aanbeveling
door de vak bekwamen verkopers die je niet het duurste apparaat aan je willen slijten maar goed luisteren wat je als klant wilt.

Extra toelichting
door de vak bekwamen verkopers die je niet het duurste apparaat aan je willen slijten maar goed luisteren wat je als klant wilt. En daarbij een goed advies geven en je de mogelijkheden laten zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien089 26-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk en snel. Vrij weinig op aan te merken.

Service
Persoonlijk geen uitgebreide ervaring mee, maar de voorwaarden van garantie/retounering zijn prima

Aanbeveling
Snelle, vriendelijke website met groot aanbod, zoals ik er verder maar weinig ken.

Extra toelichting
Helaas, mijn eerste bestelling was meteen kapot. Ik kocht een tweedehands compactcamera met bijbehorende onderwatercasing, haalde speciaal daarbij een CF-kaart voor een paar tientjes om de camera uit te kunnen testen. Enkel strepen en rode zweem te zien. Dit gezegd hebbende, het was een erg oud model, en lang leve de garantie. In mijn opinie kwestie van dikke pech, maar Cameraland blijft mijn grote vriend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Antalium 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F van Hoeve 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
goed contact

Aanbeveling
goed te woord gestaan enduidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Huibers 26-05-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zelfs voor het kleinste onderdeeltje, wordt er koffie aangeboden en naar de tevredenheid van het toestel gevraagd.

Assortiment
Als Camaraland het niet heeft... dan bestaat het niet

Aanbeveling
Super deskundig personeel
Groot assortiment
grote service
scherpe prijzen
gezelligheid in de winkel.
Personeel, kijkt meer naar wat goed voor je is, dan dat ze de duurste camera's willen verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvanes 26-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via website en eventueel op te halen.

Assortiment
Ze hebben mijn favoriete merk Pentax.

Extra toelichting
Uitermate correcte en snelle afhandeling van de koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5D Mark III 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja, gewoon in je luie stoel (glimlach). Vooral handig als je in een dorp woont en toch iets specifieks zoekt.

Service
Via sms bericht een 'belletje' wanneer ik mijn product kon ophalen.

Assortiment
Breed. Gericht op beginner tot professionele fotograaf. Voor elke portemonnee iets wils. Ook ruim assortiment m.b.t. accessoires.Voor mij persoonlijk van belang.

Extra toelichting
Eerste aankoop via Cameraland. Bestel meestal in het buitenland. Goed bevallen dus bij een volgende aanschaf zal ik ook op deze site gaan surfen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celestina 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
vandaag besteld, morgen in huis, klopte zowaar;
even gebeld met een vraag en ben goed en prettig geholpen

Aanbeveling
zie boven
Een klein minpuntje: er zat geen kaartje in de camera: tikkie flauw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francoise de Jong 25-05-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

9,0

Service
In de winkel heeft men veel kennis over de apparatuur die wordt verkocht en alle tijd voor je. Men komt met een degelijk en onderbouwd advies. Pushen is er gelukkig niet bij. Vriendelijk personeel!

Assortiment
Enorm assortiment camera's, lenzen en overige toebehoren

Extra toelichting
Fijne winkel, wij komen er graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. de Jonge 25-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel een eenvoudig te bedienen
gewoon geen gedoe

Service
goed bereikbaar goede service een zaak waar ze geen dozen schuiven maar de klant serieus nemen

Assortiment
je moet wel hele vreemde dingen vragen om mis te tasten

Aanbeveling
Goede service en een zaak waar ze weten wat ze verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot2014 24-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Blij verrast dat ik mijn oude lenzen kon inruilen en niet gebruikte tussenringenset en polarisatiefilter zonder prijsverlies kon terugbrengen. Het is fijn dat voor elke klant de tijd genomen wordt die hij/zij nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multimediaal 24-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Via tweeakters gevonden (stond bovenaan de lijst)

Service
1 werkdag verzenden

Aanbeveling
Artikelen op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

ebtelling 23-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
invullen woonadres als afleveradres kan blijkbaar niet? ik had woonadres ingevuld maar moest pakje afhalen. overigens geen punt maar was wel wat verbaasd.kreeg wel keurig smsje.

Service
wat ik bestelde heb ik gekregen; prima

Assortiment
niet alle online shops hebben deze maat voorhanden dus ben ik erg tevreden.

Aanbeveling
prima service; alleen jammer dat je blijkbaar maar kan bestellen tot 1700 uur om levering de volgende dag mogelijk te maken. de concurrent maakt bestellen tot 2200 uur mogelijk.

Extra toelichting
step up ring van 67-82mm blij dat het artikel snel en correct geleverd is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joey96 22-05-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Als je iets voor je camera zoekt kun het snel bij cameraland vinden

Service
ze geven je snel en goed advies

Assortiment
Je hebt veel keuze uit camera en accessoires die je voor je camera nodig hebt

Aanbeveling
overzichtelijke site, Veel keus en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews