Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1029 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Lok 17-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle professionele service

Service
Behulpzaam ondanks drukte en niet direct voor de hand liggende vraag.

Aanbeveling
goede professionele speciaalzaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik48 17-12-2014

Algemene score

7,7

Gemak
gemakkelijk bereikbaar met goede parkeergelegenheid

Assortiment
ruime sortering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michaël 50 17-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is voor mij dichtbij

Service
Deskundig personeel, neemt de tijd vragen te beantwoorden en probeert je niet de duurste oplossing te verkopen

Assortiment
uitgebreid alle topmerken aanwezig

Aanbeveling
op grond van bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.den Dekker 17-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik voelde mij na een minuut of tien thuis.

Service
Ik kreeg langdurige en duidelijke adviezen en uitleg.
Er werd alle tijd voor mij genomen.

Aanbeveling
Wanneer iemand mij vraagt of ik een goede fotowinkel weet waar aandacht aan je vragen besteed word zou ik deze winkel aanraden.

Extra toelichting
Ik was hier voor het eerst en voelde mij thuis en er werd aandacht aan mijn vragen besteed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Grijs45 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Snel bezorgd

Aanbeveling
Omdat de service in de winkel ook optimaal is. Je wordt heel goed geholpen.

Extra toelichting
Meerdere keren in de winkel in Alkmaar geweest. Altijd zeer goed geholpen. Veel geduld en goede uitleg. Dat is goud waard! Laatste keer slechts een zonnekappen besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACI de Koning 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk en het is een eenvoudige handeling om een aankoop on line te doen.

Service
De winkel is goed bereikbaar voor vragen, ook bij telefonisch kontact. De levertijden zijn kort.

Assortiment
Het assortiment is voor mij voldoende. De prijs is niet hoger of lager dan in andere winkels.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel met een gerust hart aanraden aan iemand anders.

Extra toelichting
De inruil van mijn gebruikte spullen en de aanschaf van de nieuwe camera is naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ietti 15-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is gemakkelijk omdat de winkel haast naast de deur is. Je kan altijd binnen stappen voor vragen en advies

Service
Die was uiteindelijk goed als moest ik daar wel twee x voor terugkomen.

Assortiment
Heel groot assortiment en grote voorraad

Aanbeveling
Voor een fotograaf die weet wat hij wil een Walhalla. Als je advies wilt in een bepaalde richting dan wringt het soms.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Komen 15-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is zeer goed te bereiken.

Service
Je wordt deskundig geholpen en als er al wat niet helemaal goed gaat, worden de problemen prima opgelost.

Assortiment
Keuze te over.

Aanbeveling
zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne1917 15-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot

Service
Perfecte, snelle en duidelijke service

Assortiment
Groot! In ieder geval voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Cameraland was mij ook aanbevolen en ben hier zeer tevreden mee.

Extra toelichting
Chapeau voor jullie klantgerichtheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim goorhuis 14-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is klantvriendelijkingericht

Service
Het bestellen verliep perfect

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Goed bevallen

Extra toelichting
Een acht is voor mij al heel goed, er moet iets te verbeteren zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. van Keulen 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk informatie op de website wat mij meteen deed besluiten een bezoek te brengen aan de winkel, ook al zou ik het via de website kunnen afhandelen. Voor de fotografen, in spé of professioneel en alles wat er tussen zit is Cameraland dé winkel om er zelf te zijn; wat een assortiment!

Service
Goede en vriendelijke beantwoordingen mijn specifieke vragen die ik telefonisch bestelde. Ook wat het winkelpersoneel aangaat; degene die mij hielp, hielp mij ook mij met de rolstoel de winkel in en uit te komen! Duidelijke uitleg! Prima!

Assortiment
Zeer ruime assortiment. Een van de weinige winkels waar je vindt wat je zoekt! En daar ik vond wat ik zocht was ik dan ook in no time geholpen!

Aanbeveling
Ik heb al enkele mensen deze winkel van harte aanbevolen

Extra toelichting
Uitermate tevreden over de klantvriendelijkheid van het personeel en het assortiment. Ook de vakkennis is top! Voor de consument is het fijn dat er zulke winkels nog bestaan! Ook een goed idee dat jullie gaan verhuizen naar een wat grotere pand! Houdt u dan ook rekening met rolstoelgebruikers? Tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SkyDancer1972 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg goed te vinden de dingen die je zoekt in een enorm assortiment.
Overzicht is ook prima ook op een tablet.

Service
Als ik een hoger cijfer kon geven deed ik dat.
De klantenservice is prima tot uitstekend.
Degene die de vragen beantwoord kun je alle vragen, er komt hoe dan ook een antwoord.
Per e-mail is het antwoord ook duidelijk..er word in de meeste gevallen een link doorgegeven voor hetgeen je zoekt/zocht.

Assortiment
Één woord: uitstekend.!!

Aanbeveling
Welke winkel zou ik anders moeten aanbevelen.??

Extra toelichting
Cameraland is DE winkel voor de Die-hard fotograaf of de hobbyist. Allemaal worden ze gelijk behandeld...met fantastische service en hulp in het enorme assortiment wat ze hebben. Ze hebben alles van camera tassen tot filters en nog veel meer. Zelf zocht ik een onderdeel voor mijn camera wat kapot was gegaan. Op internet wemeld het van de winkels....maar je kunt beter voor je camera toch origineel kopen. Dus cameraland gemaild...mail werd vlug beantwoord. Professioneel als altijd.. Met uitstekend advies. Dus zoek je goede spullen voor je camera...ga naar Cameraland...!! Er is namelijk geen andere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje1951 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Deskundigheid en tips

Extra toelichting
Prettige en deskundige medewerkers Niets word je opgedrongen. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tony Unitly 13-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel alles binnen handbereik

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote sortering

Aanbeveling
Door goede service en groot assortiment zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Top levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winno 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
op de website staat voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis (mits op voorraad)
nu heb ik het op zondag besteld en is het dinsdag binnen gekomen, geen probleem hoor.
maar wat ik een beetje mis is dat er een mailtje komt met de verwachte levertijd
ik verwacht niet dat als ik zondag iets bestel dat het maandag geleverd word, maar een bericht met de levering is dinsdag zou dan wenselijk zijn.
als dat aangepast word, zeker een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe De Zitter 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is opperbest verlopen. Heel degelijke service, waarop niets aan te merken is. Heel snelle thuisbezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Philippe De Zitter 13-02-2015

Ik kan dit achteraf alleen nog maar sterker bevestigen. De service na verkoop is OPTIMAAL.
Zo heeft de heer xxxx hemel en aarde verzet om van mij een heel tevreden en zielsgelukkige klant te maken en ik kan u verzekeren dat heeft wel een beetje voeten in de aarde gehad.
PUIKE FIRMA, uw vertrouwen meer dan waard!!!!!

Reageer

Ed Zieren 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben regelmatig in de buurt en de deur staat altijd voor je open.

Service
Uitstekend en alles is bespreekbaar.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Vanwege het uitgebreide assortement, de klantvriendelijkheid, de service en vooral de vakbekwaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gio van Bernebeek 12-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In vergelijking met andere winkels was de gekochte camera te duur. Eigenlijk heb ik te snel voor jullie gekozen en had ik kritischer op de prijzen moeten zijn in vergelijking met andere winkels en dan was ik waarschijnlijk niet bij jullie terechtgekomen. Bestelling, afhandeling en camera zijn overigens dik in orde, vriendelijke groet Gio van Bernebeek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Comfortabel door de website geleid.. Intuïtief bediend

Service
Geen gebruik van hoeven te maken tot nu toe, maar er werd geleverd wat besteld werd

Assortiment
Product was aanwezig tegen hoge maar scherpe prijs... Zo'n 40€ verschil vergeleken met concurrentie

Aanbeveling
Ga de volgende keer cameralens eerder betrekken in mijn zoektocht naar fotografieproducten en/of accessoires

Extra toelichting
Bovenstaande argumentatie lijkt me duidelijk genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wicha 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gemakkelijk en duidelijke site , je stuurt een mail en je krijgt steeds een goed antwoord

Service
Snelle vlotte levering , goed verpakt

Assortiment
Veel te veel om op te noemen

Aanbeveling
Ik doe niets anders dan de winkel aanbevelen , meer kan ik niet doen

Extra toelichting
Heb al redelijk wat gekocht bij cameraland en zal dit blijven doen ,,goede service , goede kwaliteit , vriendelijk l behulpzaam , gewoon een top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henneman 11-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ook aftersales prima

Extra toelichting
Prima zaak; deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Herwarts 11-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Hebben me goed geholpen aan de telefoonM

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Hier stuur je graag iemand heen want wat goed is goed toch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack The Jester 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot gemak en op zondag open

Service
Perfecte service, duidelijke uitleg en een perfecte afhandeling bij de inruil van het vorige toestel.

Assortiment
Alles op voorraad zodat je alles kan bekijken, en nog veel belangrijker, voelen en testen.

Aanbeveling
Altijd zonder twijfel

Extra toelichting
We hebben alleen maar zeer positieve ervaringen opgedaan met de verkopers/taxateurs en de uitleg bij het product. Een eerlijk advies waarbij ze zeker niet altijd het duurste 'aansmeren' maar kijken wat de klant wil en wat daar het beste bij past. Niks dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-Wan 10-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service. Goed geïnformeerd medewerkers.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Als een goede vak-handel.

Extra toelichting
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindey 10-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk!

Service
Lekker snel bezorgd

Assortiment
Groot assortiment, erg fijn

Aanbeveling
Ik vind cameraland een aanrader

Extra toelichting
Cameraland is een fijne winkel. Ik zou zo weer een camera kopen via cameraland.nl of in de winkel zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.G. Groot 10-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en bij een keuze meteen kan zien of het product in voorraad is.

Service
Snel antwoord op gestelde online vragen.

Assortiment
Lekker uitgebreid dus snel een keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Ik koop veel artikelen bij Cameraland.
Voorheen in de winkel in Alkmaar tegenwoordig via de webshop vanwege de betrouwbaarheid.

Extra toelichting
Zie bovenstaand...spreekt voor zich.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dr. H.Berkhoudt 09-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Na mijn vraag kreeg ik direct de juiste link om te bestellen.

Service
ik deed twee bestellingen waarvan er een met en de ander zonder bezorgkosten was. Op mijn verzoek zijn beide zendingen samengevoegd en hoefde ik geen verzendkosten te betalen.

Aanbeveling
Ik heb nog niet geheel een indruk van het assortiment.

Extra toelichting
Alles is uitgevoerd zoals gewenst en in heel rap tempo bezorgd. De al betaalde verzendkosten werden cash bijgevoegd in het pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoldus Abraham 09-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanachter je pc alle informatie bij de hand

Service
Goede, ter zake kundige telefonische informatie door medewerkers. Problemen met bestellen worden via mail opgelost.

Assortiment
Bijbehorende producten of gewenste accessoires kunnen bij Cameraland worden aangeschaft voor concurrerende prijs.

Aanbeveling
Aanbevelenswaard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EdMa2 08-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Men had mij direct in de gaten en sprak mij beleefd aan. Men schatte goed in wat ik wist en past het advies daarop aan.

Assortiment
Men heeft letterlijk veel in huis.

Aanbeveling
Groot! Waarom? Ik had het al gedaan. Dezelfde dag als dat ik er was is mijn advies opgevolgd en kocht men een Sony A77 (geloof ik) bij Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BvdHeiden 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Verschillende malen iets gekocht, zelfs eenmaal gebeld of ik niet vergeten was een filter bij de lens te bestellen. En altijd 1 of 2 dagen later de bestelling binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Schieman 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Wij hebben via internet besteld en hebben zelf besloten het product te kopen zonder enige uitleg, betreft deze service kunnen we niets zeggen, maar de snelheid van leveren en de info over de bestelling en de levering was perfect

Assortiment
Alleen op het gebied van camera's bekeken en daar was het assortiment prima van.

Aanbeveling
Al jaren lang goede berichten gehoord over deze winkel, wij bestelden voor het eerst en de bestelling verliep dus snel en soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DickvH1947 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
retourregeling is prima

Assortiment
op voorraad wat ik wilde aanschaffen met alternatieven

Aanbeveling
genoeg tijd genomen om klant te woord te staan en vakkundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. v. d. Hoven 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudig te bestellen via de site

Service
info via mail en telefoon over wijzigingen

Aanbeveling
als men iets zoekt hier kan je het vinden

Extra toelichting
naar grote tevredenheid geholpen en ontvangen wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette1953 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn gezochte boek makkelijk te vinden

Service
Snelle bezorging (zoals beloofd)

Assortiment
ruim

Aanbeveling
vanwege bovenstaande cijfers

Extra toelichting
Voor de eerste keer besteld bij jullie,maar ga dit vaker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 2011 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
toestel had volgens de winkel 4 sterren met lichte gebruikssporen het geleverd toestel had niet de minste schade - was precies nooit gebruikt geweest !!! besteld vrijdag middag - reeds geleverd zaterdag rond 14 u (in België) !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bob zatopek 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Maar ik kon niet vinden of het apparaat met een accu of met batterijen werkte.

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
heel veel keuze. Maar het kan altijd beter. Daarom een 9.

Aanbeveling
Veel kennis aanwezig en grote keuze.

Extra toelichting
zie hierboven bij de diverse onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee62 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loek & Karin. 07-12-2014 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Als er eens iets niet geheel volgens verwachting verloopt dan wordt daar absoluut niet moeilijk over gedaan.

Assortiment
Als er een onderdeel niet direct voorradig is dan doet men wel hun uiterste best om dit onderdeel zo snel als mogelijk is weer op voorraad te hebben.

Aanbeveling
Als iemand mij de vraag stelt, "waar kan ik dat het beste kopen" dan volgt daar maar één antwoord op. En dat is "Cameraland Alkmaar".

Extra toelichting
De service is geweldig, en men neemt alle tijd die nodig is voor je,ondanks de vaak grote drukte. Tevens, als men merkt dat het budget niet toereikend is, gaat men voor je op zoek naar een passende oplossing zodat je alsnog als tevreden klant de winkel verlaat met de spullen die je graag wilde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael van der Burg 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en telefonische toelichting

Service
Snelle levering en goede info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarinLZ 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke website en thuis gebracht

Service
vlot

Assortiment
ik werd via een link meteen naar deze website doorgelinked, dus ik was niet op zoek naar andere producten.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mvdhorst 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In eerste instantie mijzelf kunnen oriënteren op de website. Maar omdat ik dichtbij woon, kon ik zelf naar de winkel om daar de camera op te halen

Service
Bij de winkel hadden ze alle tijd voor mijn vragen en begrepen ze wat ik wilde.
Uiteindelijk had ik zelf al de goede keuze gemaakt.

Assortiment
De winkel staat (nog te) vol met spullen en volgens mij is daarvan veel op voorraad.

Aanbeveling
De winkel is prettig opgezet. en makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Je kan bij de winkel goed terecht voor vragen en het grote voordeel is, is dat het ook een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wacomuser 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke webshop, eerst ff gebeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoernalistiek 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In dit geval was het een overzicht van aanbiedingen, dat zoekt niet handig als je naar iets speciaals op zoek bent

Aanbeveling
Heb zowel in de webshop als in de 'echte' winkel gekocht en werd plezierig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

monsma 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk en heeft iets persoonlijks - doordat medewerkers (met foto)informatie / een beoordeling geven van een product.

Service
Het personeel in de winkel is altijd bereid je goed van advies te dienen - hoe druk het ook is. Dit geldt ook voor vragen gesteld via de website. Bestelde producten komen snel en goed ingepakt aan.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Je kunt er van op aan dat je goed wordt geholpen en producten mee naar huis krijgt die werkelijk aansluiten bij de praktijk van jouw soort fotografie.

Extra toelichting
In dit geval heb ik in de opruiming een Lambency flitskap gekocht. Mijn beoordeling heb ik gedaan op basis van alle ervaringen die ik heb met Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.gispen 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, helder

Service
Snel

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken op fotogebied , ze hebben het.

Extra toelichting
Om bovengenoemde redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiskje 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is gewoon héél erg goed

Service
meer dan prima en zeer deskundig

Assortiment
alles (nou ja bijna alles) is aanwezig

Aanbeveling
ben er zelf erg enthousiast over

Extra toelichting
Prima assortiment en service, web-winkel uitstekend en overzichtelijk, gewoon erg prettig en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.R.B.v.H. 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede uitleg. meteen taal ingevoerd in camera.
info op maat gegeven.

Assortiment
ik hoopte een goedkoper en ouder type te kunnen kopen.

Aanbeveling
desgevraagd zou ik dit aanbevelen, vanwege de service. prijstechnisch ben je echter mogelijk elders beter uit?

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Weissenbach 06-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekmachine website hapert, verder alles duidelijk.

Service
Goede adviezen en geen moeilijk gedoe als je het verkeerde blijkt te hebben gekocht. Redelijke inruilprijzen.

Assortiment
Heel veel te kiezen.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader, ook als het druk is kom je een keer aan de beurt en dan wordt alle tijd voor je genomen.

Extra toelichting
Prima service en prettig kontakt. Een verkoper die je een lens weet af te raden, waar vind je dat nou nog...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan7h 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Boek hier verkrijgbaar, niet bij Bol. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudlie 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed werkende duidelijke website

Service
Bij telefonisch contact wist men gelijk wat het probleem was,(een deel van de bestelling niet meegeleverd) en hoe het zou worden opgelost. En het is snel opgelost.

Assortiment
Alles wat nodig was voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima to the point en klantvriendelijke benadering!
men doet wat men toezegt.

Extra toelichting
Na bestelling van lens en zonnekap, werd de lens de volgende dag geleverd. De zonnekap ontbrak. Na contact werd gezegd dat deze niet op voorraad was, maar zou zo snel mogelijk geleverd worden. Dit gebeurde 2 dagen later. Prima service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews