Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1111 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H Huiskes 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling ging heel gemakkelijk. Alles functioneerde. Goede website

Service
Snelle levering. Het bestelde fotoboek was goed verpakt en zonder deuken of andere beschadigingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MGMC 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden met duidelijke afbeeldingen.

Service
Product werd de volgende dag al geleverd waarbij het goed beschermd was ingepakt.

Assortiment
Ik wist precies wat ik zocht daarom heb ik niet het gehele assortiment bekeken maar leek mij wel volledig.

Aanbeveling
Door de snelle levering en de zorgvuldigheid waarmee het bestelde product was ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma-Jos 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
webshop overzichtelijk en bestelling is makkelijk,
creditcard betaling zonder toeslag

Service
vlotte bestelling en goede info hierover

Assortiment
ruim assortiment en goede prijs

Aanbeveling
alom tevreden

Extra toelichting
totaal een goede beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EBerkhout 01-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vriendelijk bediening en niet opdringerig

Assortiment
Ik ben een leek en dan is jullie assortiment voor mij al erg snel groot.

Aanbeveling
Mensen die er verstand van hebben en je goed helpen.

Extra toelichting
Niet alleen een camera verkopen maar ook nog als laatste roepen. Als er iets is, gelijk komen. We leggen het graag nog een keer uit. Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

visser68 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ging iets fout bij mij, maar door de helpdesk helemaal uit de problemen geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Video Dude 01-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb alleen de aanbiedingen bekeken, zag meteen iets dat ik wilde kopen en dat ging heel gemakkelijk.

Service
Snelle verzending en geen verzendkosten!

Aanbeveling
Mijn bestelling ging prima dus als het altijd zo is heb ik geen aanmerkingen dus zou ik het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja321 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als jullie een vestiging in Haarlem openen krijgen jullie een 10!

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste, prijsgarantie zou het een 10 maken .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold von Durn 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Van mijn digitale spiegelreflex was het scherm defect. In plaats van een nieuwe camera (daar kwam ik voor) werd er een zelfde type tweedehands camera aangeboden voor een zeer goed prijs. Dat was voor mij perfect. Mooie winkel in Alkmaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harimach 01-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon top

Service
supper

Aanbeveling
zeer goed service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Perijn 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was lastig om een geheugenkaart te selecteren mbv mijn Chrome browser

Service
Netjes op tijd de volgende dag geleverd. Helaas geen informatie over het tijdstip van levering van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wasstritje67 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handige website

Service
snel geleverd

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
adviseer ik aan andere

Extra toelichting
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Sturkenboom 30-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis! Hoef niet eens de deur uit.

Service
Altijd bereid per telefoon een goed advies te geven. Reakties per mail supersnel en korrekt!

Assortiment
Tot nu nog alles op voorraad wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gewoon snel, gemakkelijk, veilig en betrouwbaar.

Extra toelichting
Motivatie staat hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter de Belg 30-11-2014

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijke site

Service
Ik kocht een Sony A7 met een extra batterij, maar ik werd niet verwittigd dat er geen aparte oplader bij de camera zit. Nu kan ik enkel batterijen laden die in de camera zitten. Ik bestel wel nog zo'n oplader, maar het is wel zonde van het extra transport.

Assortiment
grote keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jps71 30-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top store met goede ondersteuning en ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cameravrouw1 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Goede uitleg. Alle vragen werden beantwoord.

Assortiment
Veel

Aanbeveling
Goed geholpen, aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

taurusandeagle 29-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zelf afkomstig uit België en de winkel in Harlem is dus te ver voor mij. Cameraland heeft een gebruiksvriendelijke website maar ik makkelijk mijn gading kan vinden.

Service
Bij het plaatsen van de bestelling week de webshop-prijs af van de check-out-prijs. Ik heb hiervoor telefonisch contact opgenomen. Zeer hulpvaardig en op het gemak.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Heb ook de indruk dat dit dagelijks wordt bijgewerkt.

Aanbeveling
Heel tevreden van de service en online assortiement.

Extra toelichting
Klein minpuntje: Bij levering van mijn 2dehands Canon EOS 5D Mark II Body bleek wat stof achter het schermpje (display) te zitten. Misschien iets dat ik ineens ter plekke had laten behandelen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladydondersteen 29-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
word goed en duidelijk geholpen

Extra toelichting
Fijne winkel, word goed en duidelijk geholpen, nemen de tijd voor je ik kom er graag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Erbas 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-JC- 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
IK heb vooronderzoek gedaan op de website en in de winkel gekocht, er zitten fouten in het selectiesysteem en de selectiecriteriastaat er 2x in maar toont geen camera's) van de website (onderwatercamera's) de TG850 van Olympus is niet vindbaar via de compact camera catgorie .

Service
prima geholpen, goede productkennis, goed meedenken, duidelijke uitleg en antwoord op alle vragen. Heel geduldig ook. Terwijl het heel druk was in de winkel.

Assortiment
er zal een prima assortiment zijn, maar wij kwamen met een gerichte vraag. Dus dat is lastig te beoordelen. maar er staat genoeg :-)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

SimoneNiene 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel thuisgestuurd na lekker vanaf je bankstel te hebben geshopt oine

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen, bezorgen en de kwaliteit van het product. Ik had mijn product de volgende dag in huis en alles was goed verpakt. Erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Walters 28-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
GemKkelijk bereikbaar, parkeren geen probleem en gratis.
Vooraf via de site al een goed beeld van wat er te koop is.

Assortiment
Er zijn weinig fotospeciaalzaken met zo'n groot assortiment. Belangrijker is nog dat het personeel ook van alle modellen verstand heeft en gericht kan adviseren.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Cameraland. Alleen maar goede ervaringen, niet alleen seze keer maar ook in het verleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilhelmien Offermans 28-11-2014

Algemene score

7,0

Gemak
Was vrij makkelijk om mijn bestelling via de website te doen

Service
Snelle service

Extra toelichting
Jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

jaap fidom 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen en betalen via internet

Service
gebeld voor mijn levering keurig antwoord op mijn vraag

Aanbeveling
voor een camera en toe behoren grote keus en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina52 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Ik ben op aanbeveling van een ander op de site terecht gekomen! Dus ik zou hem ook bij een ander aanbevelen.

Extra toelichting
Ik heb er moeite mee om iets voor de 1e keer meteen met een 10 te honoreren, maar eigenlijk mankeerde er helemaal niets aan de service erc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Leliveld 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis gezocht en vergeleken en besteld. Volgende dag al binnen.

Assortiment
Kan altijd beter maar begrijp ook dat om scherpe prijzen te kunnen hanteren, je niet alles continu in voorraad kan hebben

Aanbeveling
Ik zou deze site/winkel zeer aanbevelen om meet toenemen in vergelijk

Extra toelichting
Ben tevreden met de snelle afwikkeling en zal zeker deze site/winkel meenemen bij mijn volgende aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

TheoD1 27-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's Middags besteld, volgende morgen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hboss429 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een telefoontje was voldoende.

Service
Alles prima alleen het type dat ik ontving was anders dan ik besteld had. Maar wel prima bruikbaar.

Assortiment
Er is veel te vinden en wat ik gekregen heb was net nieuw.

Aanbeveling
Veel keus, leuke prijzen, snelle service.

Extra toelichting
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19581964 26-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima uitleg

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Vriendelijk personeel met heel veel kennis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Demi 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website goed toegankelijk en overzichtelijk.
Beschrijving occasions kan iets uitgebreider.

Service
Bericht dat pakket is verzonden.

Assortiment
Zocht naar een occasion en daar redelijke sortering.

Aanbeveling
Winkel maakt betrouwbare en degelijke indruk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Myki 26-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben je er een keer geweest dan blijf je terug komen ondanks dat er veel aanbod is online. En thuis kun je vast online oriënteren wat ze hebben zodat je in de winkel al een beetje weet wat je wilt.

Service
doen alle om tot een juiste koop te kopen naar jou portemonnee en wensen.

Assortiment
of je nou een fototoestel van 75 euro koopt of weet ik niet hoe duur ze hebben het.
maar ook de toebehoren.

Aanbeveling
goede service is belangrijker dan stom weg online iets te bestellen. Want de ontwikkeling gaat steeds door en ze hebben altijd de nieuwste in huis.

Extra toelichting
Jaren terug iets gekocht dat was goed bevallen en ga steeds terug al ik weer iets nieuws nodig heb ivm hun kennis. En je kunt er gratis parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SdN 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig aan een "persoonlijke" balie

Weinig ruimte dus is goed dat jullie gaan verhuizen naar een groter pand

Service
vriendelijk in contact.
ruimte voor een grapje en het uitproberen van de camera
Computer erbij voor evt dingen na te lezen

Extra toelichting
Ik ben zeer prettig geholpen, vond het een prettig contact, verliep soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata Jansen - fotografie 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar via a9 en voldoende parkeerplaats

Service
Uitstekende informatie en advies. Zeer hoge kennis van zaken bij de medewerkers. Meedenken met oplossingen en investerings mogelijkheden

Assortiment
voor alle benodigdheden op fotografie gebied kun je bij cameraland terecht

Aanbeveling
Vanwege goede service en kennis en advies raad ik het iedereen aan.

Extra toelichting
Uitstekende zaak met zeer ruim assortiment, veel en goed advies. Er wordt goed geluisterd naar waar de behoefte ligt en wat voor jou handig is. Er wordt niet geprobeerd je het duurste te verkopen maar echt met je mee te denken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnoudSn 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fysieke winkel, geeft net wat meer gemak dan een puur online winkel

Service
Ondanks dat het erg druk was werd ik snel en kundig geholpen.

Assortiment
Hoewel ik specifiek voor een bepaalde camera kwam, was er toch ook nog een mogelijk alternatief beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 53 25-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, parkeerplaatsen voldoende.

Service
Zeer klantgericht

Assortiment
Ruime keuze, mijn lens werd direct voor mij gereserveerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jager7 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is niet erg handig met zoeken. De winkel is nog steeds erg prettig.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Erg veel op voorraad.

Aanbeveling
Op goed te bereiken. Veel op voorraad.

Extra toelichting
Voor fotografie de winkel in Noord Holland.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dus dat 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar via telefoon

Service
Medewerker belde dat het product niet voorradig was maar dat zij het wel konden samenstellen. Goed opgelost

Assortiment
Precies wat ik nodig had

Aanbeveling
Geen rede voor twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette81 24-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder op de website omschreven wat de artikelen inhouden en daarbij tevens leuke pakket aanbiedingen.
Ik kon alleen bij de pakket aanbieding niet klikken op wat je extra besteld (in mijn geval een SD kaart) om bijvoorbeeld de specificaties daarvan in te zien. Dit moet je dan apart op de website weer opzoeken.

Service
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis! Tevens netjes een email ontvangen dat mijn bestelling onderweg was.

Assortiment
Veel diverse artikelen in het assortiment en hetgeen waar ik naar op zoek was, was op voorraad en met een leuke pakket aanbieding.

Extra toelichting
Ik heb vaker artikelen bij Cameraland gekocht. Zowel in de winkel als online en ik ben overall zeer tevreden. Jammer dat de winkel alleen maar in Alkmaar zit, maar door het makkelijke gebruik van de webshop kan ik daar ook heel goed mijn artikelen bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wormwbecher 24-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ver rijden vanuit Nieuwegein

Service
Jullie nemen de tijd om uitleg en motivatie te geven

Assortiment
Breed en veelzijdig

Aanbeveling
Zoals al eerder gezegd ze nemen de tijd om je iets duidelijk uit te leggen en niets is teveel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

P. Durant 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website e.e.a. kunnen opzoeken en in winkel uitleg gehad omtrent de camera die ik op het oog had.

Service
Werd vanaf begin af aan goed geholpen en duidelijke toelichting gekregen welke camera bij mij als starter zou passen. Daarnaast werd de verkoop mij niet opgedrongen en dat is erg prettig

Assortiment
Heel veel keuze in camera's en lenzen.

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment en aardige medewerkers die hun tijd voor je nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Floor 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vakkundig te woord gestaan en geholpen door een personeelslid van Cameraland.

Assortiment
De prijzen van de producten komen overeen met andere winkels. Er is een grote verscheidenheid aan producten voor elk budget. Men kan zelfs terecht voor voordelige twee hands producten die nagekeken en schoongemaakt zijn door de desbetreffende fabrikant en tevens een nieuwe garantie hebben gekregen.

Aanbeveling
Zeer goed bereikbaar, vakkundig en vriendelijk personeel, maar ook een zeer ruime assortiment voor elk budget.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Esther Doornbos 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

borien 23-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product heel gemakkelijk te vinden op de webpagina.

Service
Besteld en binnen een dag afgeleverd.

Assortiment
Een groot assortiment. met een eenvoudig zoeksysteem.

Aanbeveling
Goed overzicht op de website, prijzen die goed zijn .

Extra toelichting
Goede ervaring met de winkel en de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Steijn 22-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis kunnen zien of e.e.a.in voorraad is.

Service
Ter enig moment zijn er twee medewerkers met je bezig. Daar bij weet de een niet voldoende wat de ander voor je aan het doen is. En dan komt er iets op tafel wat je niet bedoelde. Onhandig dus

Assortiment
Ongelooflijk wat er in de winkel staat. Je wordt er hebberig van. Maar voor een gewenste reserve accu moet ik na de volgende week maar even terug komen.

Aanbeveling
De medewerkers weten waar ze het over hebben.Adviseren maar dringen niet op.

Extra toelichting
Twee jaar geleden kocht ik een Epson scanner . Ik kwam binnen voor een ander merk. Het advies was om voor mijn toepassing van e.e.a. de Epson te kiezen . Nu , nog steeds tot mijn volle tevredenheid. Dat maakte dat ik terug kwam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cor43 22-11-2014

Algemene score

7,0

Service
Drie keer mijn budget (50€) genoemd. Toch biedt de verkoper eerst een artikel van 200 euro, dan 100 euro en uiteindelijk ben ik overstag gegaan voor 69 euro. Blijf dus met een klein onbehaaglijk gevoel zitten...

Assortiment
In het goedkope(re) segment weinig keuze

Extra toelichting
ik heb geen online aankoop gedaan, maar via de winkel. Vriendelijke behandeling en ruim de tijd genomen voor me

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Leeuwkee46 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon mijn gm1 voor een goed bedrag inruilen, opsturen op antwoordnummer. Binnen 4 dagen de rx100m3 binnen

Service
Alles snel en goed

Assortiment
Cameraland heeft veel !!

Aanbeveling
Omdat het mij heel goed is bevallen, mijn indruk is dat deze winkel ook echt gezond is

Extra toelichting
Als je alle bovenstaande opmerkingen leest heb je het wel. Enne, prima geholpen door Bart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 59 21-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Heb het fysiek in de winkel gekocht

Aanbeveling
Het assortiment is groot met zeer deskundig personeel

Review criteria:

Goed

Reageer

69Patrick 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi alles op voorraad, prettig ingerichte winkel

Service
Vriendelijke bediening, goede voorlichting

Assortiment
Er ontbreekt niets, en als het er niet is dan is het snel te bestellen

Aanbeveling
Waarom niet? Goed assortiment, goede service, wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilsen 20-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor mijn eerste aankoop ben ik zeer tevreden.

Assortiment
Wie het hier niet vind?

Aanbeveling
Voor mij heeft het zeker een positieve indruk na gelaten

Extra toelichting
Voor mijn eerste aankoop. DE bestelling op maken, de betaling heb ik even moeten bellen, er was mij iets niet duidelijk. Had even problemen dat ik de verzendkosten niet kon ingeven. Wanneer ik later terug ga kijken zag ik dat er boven de €100,00 geen kosten werden verrekend. Verder voormiddag besteld, de dag nadien in de namiddag geleverd. Waarvan mag een mens meer dromen. Voor de prijs, heb misschien geluk gehad door de opruim actie, Ben 100 % tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucien53 20-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg duidelijk en heel veel keus

Service
Je woord heel goed geholpen en het is niet een mooi verkoop praatje maar echt wat je wil

Assortiment
heeeeel groots

Aanbeveling
zeker de mensen die er werken weten waar ze over praten

Extra toelichting
In een woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Krop 20-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Niet besteld maar naar de winkel gegaan. Vind ik zelf makkelijker.Wel jammer dat het zo ver van Landsmeer is.

Service
Erg goed geholpen met keuzes maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews