Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6228 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BvdHeiden 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Verschillende malen iets gekocht, zelfs eenmaal gebeld of ik niet vergeten was een filter bij de lens te bestellen. En altijd 1 of 2 dagen later de bestelling binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Schieman 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke website

Service
Wij hebben via internet besteld en hebben zelf besloten het product te kopen zonder enige uitleg, betreft deze service kunnen we niets zeggen, maar de snelheid van leveren en de info over de bestelling en de levering was perfect

Assortiment
Alleen op het gebied van camera's bekeken en daar was het assortiment prima van.

Aanbeveling
Al jaren lang goede berichten gehoord over deze winkel, wij bestelden voor het eerst en de bestelling verliep dus snel en soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DickvH1947 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
retourregeling is prima

Assortiment
op voorraad wat ik wilde aanschaffen met alternatieven

Aanbeveling
genoeg tijd genomen om klant te woord te staan en vakkundige informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. v. d. Hoven 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudig te bestellen via de site

Service
info via mail en telefoon over wijzigingen

Aanbeveling
als men iets zoekt hier kan je het vinden

Extra toelichting
naar grote tevredenheid geholpen en ontvangen wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette1953 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mijn gezochte boek makkelijk te vinden

Service
Snelle bezorging (zoals beloofd)

Assortiment
ruim

Aanbeveling
vanwege bovenstaande cijfers

Extra toelichting
Voor de eerste keer besteld bij jullie,maar ga dit vaker doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 2011 08-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
toestel had volgens de winkel 4 sterren met lichte gebruikssporen het geleverd toestel had niet de minste schade - was precies nooit gebruikt geweest !!! besteld vrijdag middag - reeds geleverd zaterdag rond 14 u (in België) !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bob zatopek 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Maar ik kon niet vinden of het apparaat met een accu of met batterijen werkte.

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
heel veel keuze. Maar het kan altijd beter. Daarom een 9.

Aanbeveling
Veel kennis aanwezig en grote keuze.

Extra toelichting
zie hierboven bij de diverse onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee62 08-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loek & Karin. 07-12-2014 In de winkel gekocht
Cameraland Alkmaar.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Als er eens iets niet geheel volgens verwachting verloopt dan wordt daar absoluut niet moeilijk over gedaan.

Assortiment
Als er een onderdeel niet direct voorradig is dan doet men wel hun uiterste best om dit onderdeel zo snel als mogelijk is weer op voorraad te hebben.

Aanbeveling
Als iemand mij de vraag stelt, "waar kan ik dat het beste kopen" dan volgt daar maar één antwoord op. En dat is "Cameraland Alkmaar".

Extra toelichting
De service is geweldig, en men neemt alle tijd die nodig is voor je,ondanks de vaak grote drukte. Tevens, als men merkt dat het budget niet toereikend is, gaat men voor je op zoek naar een passende oplossing zodat je alsnog als tevreden klant de winkel verlaat met de spullen die je graag wilde hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael van der Burg 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website en telefonische toelichting

Service
Snelle levering en goede info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarinLZ 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke website en thuis gebracht

Service
vlot

Assortiment
ik werd via een link meteen naar deze website doorgelinked, dus ik was niet op zoek naar andere producten.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mvdhorst 07-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In eerste instantie mijzelf kunnen oriënteren op de website. Maar omdat ik dichtbij woon, kon ik zelf naar de winkel om daar de camera op te halen

Service
Bij de winkel hadden ze alle tijd voor mijn vragen en begrepen ze wat ik wilde.
Uiteindelijk had ik zelf al de goede keuze gemaakt.

Assortiment
De winkel staat (nog te) vol met spullen en volgens mij is daarvan veel op voorraad.

Aanbeveling
De winkel is prettig opgezet. en makkelijk bereikbaar.

Extra toelichting
Je kan bij de winkel goed terecht voor vragen en het grote voordeel is, is dat het ook een fysieke winkel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wacomuser 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke webshop, eerst ff gebeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoernalistiek 07-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In dit geval was het een overzicht van aanbiedingen, dat zoekt niet handig als je naar iets speciaals op zoek bent

Aanbeveling
Heb zowel in de webshop als in de 'echte' winkel gekocht en werd plezierig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

monsma 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk en heeft iets persoonlijks - doordat medewerkers (met foto)informatie / een beoordeling geven van een product.

Service
Het personeel in de winkel is altijd bereid je goed van advies te dienen - hoe druk het ook is. Dit geldt ook voor vragen gesteld via de website. Bestelde producten komen snel en goed ingepakt aan.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Je kunt er van op aan dat je goed wordt geholpen en producten mee naar huis krijgt die werkelijk aansluiten bij de praktijk van jouw soort fotografie.

Extra toelichting
In dit geval heb ik in de opruiming een Lambency flitskap gekocht. Mijn beoordeling heb ik gedaan op basis van alle ervaringen die ik heb met Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.gispen 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, helder

Service
Snel

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken op fotogebied , ze hebben het.

Extra toelichting
Om bovengenoemde redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fiskje 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is gewoon héél erg goed

Service
meer dan prima en zeer deskundig

Assortiment
alles (nou ja bijna alles) is aanwezig

Aanbeveling
ben er zelf erg enthousiast over

Extra toelichting
Prima assortiment en service, web-winkel uitstekend en overzichtelijk, gewoon erg prettig en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.R.B.v.H. 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede uitleg. meteen taal ingevoerd in camera.
info op maat gegeven.

Assortiment
ik hoopte een goedkoper en ouder type te kunnen kopen.

Aanbeveling
desgevraagd zou ik dit aanbevelen, vanwege de service. prijstechnisch ben je echter mogelijk elders beter uit?

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Weissenbach 06-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoekmachine website hapert, verder alles duidelijk.

Service
Goede adviezen en geen moeilijk gedoe als je het verkeerde blijkt te hebben gekocht. Redelijke inruilprijzen.

Assortiment
Heel veel te kiezen.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader, ook als het druk is kom je een keer aan de beurt en dan wordt alle tijd voor je genomen.

Extra toelichting
Prima service en prettig kontakt. Een verkoper die je een lens weet af te raden, waar vind je dat nou nog...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan7h 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Boek hier verkrijgbaar, niet bij Bol. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudlie 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed werkende duidelijke website

Service
Bij telefonisch contact wist men gelijk wat het probleem was,(een deel van de bestelling niet meegeleverd) en hoe het zou worden opgelost. En het is snel opgelost.

Assortiment
Alles wat nodig was voor een concurrerende prijs.

Aanbeveling
Prima to the point en klantvriendelijke benadering!
men doet wat men toezegt.

Extra toelichting
Na bestelling van lens en zonnekap, werd de lens de volgende dag geleverd. De zonnekap ontbrak. Na contact werd gezegd dat deze niet op voorraad was, maar zou zo snel mogelijk geleverd worden. Dit gebeurde 2 dagen later. Prima service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek Molmans 06-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede webside en eenvoudig te bestellen.

Service
Werd keurig gebeld toen bleek dat het bestelde artikel toch niet op voorraad lag en de levering twee dagen later zou worden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon gebaseerd op mijn eigen ervaring

Extra toelichting
Het gemakkelijk opzoeken op de website, overzicht en vergelijking gemak met andere modellen van dezelfde fabrikant. De persoonlijke benadering toen iets dreigde fout te gaan, betalingsgemak via Ideal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge78 06-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken.
Duidelijke site
Super advies

Service
Goed advies. Goed meedenken. Ook voor tweede hand spullen van wat lager bedrag alle tijd en service.

Aanbeveling
Kreeg in deze winkel dan ik had verwacht. Super goed geholpen. En met 'n super cadeau en deur uit. Voor 'n sinterklaas cadeau zeer goed geslaagd.

Extra toelichting
Mooie camera gekocht voor beginnende fotograaf van tien jaar. Zo mooi en netjes. Helemaal compleet. Heeft niet eens door dat hij tweedehands is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoskeBoske 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk bestellen via de website ;D

Service
besteld - verzonden en de volgende dag binnen, prima service toch.

Assortiment
Zeer, zeer ruim aanbod van artikelen. Voor elk wat wils

Aanbeveling
Goede winkel met prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie van de ven 05-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb het boek Afrika together besteld en had hem de volgende dag al binnen. Terwijl hij boek op heel veel sites niet besteldbaar was. Dus heel erg fijn dat dit zo snel ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els2012 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk, bestellen ook eenvoudig. Geen enkel probleem gehad

Extra toelichting
Snelle levering. Met de service dus nog geen ervaring. Allses was zo goed dat er geen reden tot klagen of vragen was. Duidelijke website, ruim assortiment. scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne van der Meer68 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik hoefde de deur niet uit.
Ik wist al wat ik wilde hebben.

Service
Goed.
Het was 2 dagen later in huis.

Assortiment
Jullie hebben wel een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Voor advies en kennis zou ik andere zeker naar jullie toe sturen.
Maar met sommige producten zijn jullie een stuk duurder dan andere en als je dan weet wat je wilt denk je toch aan je eigen portemonnee.

Extra toelichting
Een keurige zaak waar je goed geholpen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanwillem1954 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezellige winkel

Service
Tevreden over kennis

Assortiment
Je kijkt je ogen uit wat er allemaal ligt enstaat

Aanbeveling
nette behandeling, goeie uitleg en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1959 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is hartstikke handig. Heel duidelijk.

Service
Heel goed. Keurig verpakt ontvangen en volgens afspraak.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpr.duiker 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering, de volgende dag geleverd. Ondanks verzending naar buitenland.

Extra toelichting
Supper snelle levering, daags nadien. Alleen jammer dat de verpakking beschadigd was. Had terugzend indien toch niet juist iets moeilijker gemaakt, maar werkt perfect. Zoals aangekodigd op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lestou 05-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site

Assortiment
Alle benodigdheden voor fotografie zijn aanwezig en goede filters om te zoeken

Aanbeveling
Bestelling zonder problemen doorlopen en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

starbal 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de complete service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijkje 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Service
Als iets niet naar tevredenheid is kun je het altijd terugsturen zonder een enkel probleem

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
Goede winkel ruim assortiment en een goede kwaliteit en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jicho 04-12-2014

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Makkelijk en eenvoudig bestellen, mis alleen de mogelijkheid om de status van verwerking van mijn bestelling te kunnen volgen. En het versturen van alleen een zonnekap in een bubbel envelop is een puntje van verbetering. Als zo'n plastic dingetje klem komt te zitten tussen een paar dozen is het zonnekap puzzel... (was gelukkig niet het geval :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ik1964 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel een duidelijk overzicht krijgen van de aangeboden producten, met de links naar de gebruiksaanwijzingen.

Service
De bestelling en de levering zijn zeer goed verlopen.

Assortiment
Er is een ruime assortiment voor elke camera in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe Huizenga 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijk om iets te bestellen

Extra toelichting
Benzeen tevreden over het ontvangen artikel ,snel en op tijd geleverd. Zeer tevreden over jullie nieuwsbrief en web site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M. Kaandorp 04-12-2014 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed bereikbaar, makkelijk parkeren

Service
prima uitleg

Assortiment
royale keuze

Aanbeveling
prettig ontvangen en geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Verlijsdonk 04-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk op de website rondsurfen en bestellen

Service
Prima, dag later in huis

Assortiment
erg uitgebreid alles wat een amateur/professional nodig heeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferencz48 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef de deur niet uit

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne.barneveld 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Voldoet aan de service en gemak die je van een online winkel mag verwachten: ruime keus, makkelijk manoeuvreren en betaalgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cvdbro 04-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag online bestellen , maar bij je thuis. zelfs in België.

Service
vandaag online bestellen , maar bij je thuis. zelfs in België.

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorrzy 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Assortiment
veel keuze voor amateur en semi pro

Aanbeveling
meer keuze dan in een andere online shop zoals bv bol.com

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

juf Rita 03-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Professioneel, uitstekende retoursprocedure, prettige medewerkers, je wordt serieus genomen, er wordt meegedacht!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ik heb de winkel nu al aanbevolen, waar kun je nog terecht voor een retoursprocedure waar je het resterende bedrag gewoon terug ontvangt als de tweede keuze goedkoper is. Klasse!

Extra toelichting
Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remon vd zwaag 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is helemaal ok, maar als je op je telefoon kijkt kun je niet inloggen om te kijken hoe het met je bestelling is.

Service
gewoon goed en netjes ook als je belt om een klein iets

Extra toelichting
jullie hebben een goede winkel en mooie prijzen. niets over klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Sparendam 03-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk binnen lopen. Geen verplichting tot koop terwijl er alle tijd genomen wordt voor verstrekken van informatie of het aanhoren van de ervaring. Er is voldoende personeel en als er soms een wachtrij staat, neemt je die 5 minuten wachten voor lief.

Service
Bij vragen naar een 2e hands lens werden er drie getoond. Op de vraag of er ook ingeruild werd, werd positief geantwoord en zelfs een inruilbedrag genoemd. Ik ging uit van een hogere inruil bij een duurdere lens maar een week later werd mijn inruillens gecontroleerd en in orde bevonden. Bij aangeven dat er al een bod was genoemd door een andere medewerker werd dit zonder wikken of wegen overgnomen, zelfs bij de aanschaf van een goedkopere lens. Bij het proppen van mijn lens in mijn cameratas werd opgemerkt dat de ritsen van mijn tas onder spanning kwamen te staan. Zonder bijbetalen kreeg ik een lensbag. Vind ik klasse service. Wat ik ook ervaar als goede service is het (digitaal) reserveren van een artikel.

Assortiment
Het assortiment is super. Je kunt werkelijk van alles op foto en film gebied vinden. Zowel nieuw als 2e hands. Ik heb er geen ervaring mee maar ik denk dat als er iets niet is, Cameraland er alles aan zal doen om het zsm te leveren. Zoals een medewerker zei; "Het gaat ons niet om de commercie maar om de service en het opbouwen van en tevreden klantenbestand." En zo voelt het ook.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring (zie boven) spreekt het voor zich dat ik Cameraland aanbeveel bij kennissen, vrienden en familieleden. Een organisatie die het aloude klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Een bedrijf die open en eerlijk zaken met je doet. Een winkel waar het makkelijk binnenlopen is en waar ze de tijd voor je nemen.

Extra toelichting
Zie de toelichtingen bij bovenstaande onderwerpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 171 03-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
(bijna)Altijd open en gemakkelijk parkeren

Service
Altijd deskundig advies en op voorraad wat ik nodig heb

Assortiment
Ik kom nooit voor niks, altijd op voorraad

Aanbeveling
Deskundig advies,goede aanbiedingen,dus altijd naar toe gaan en teleurstelling vermijden

Extra toelichting
een winkel met vriendelijk en deskundig personeel die eigenlijk altijd alles op voorraad hebben wat ik nodig heb zoals nu een omkeerring voor mijn Canon lens zodat ik goedkoop aan een macrolens kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Schoenaker 03-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk om via de pc een boek te bestellen

Service
het boek is de volgende dag al afgeleverd sneller kan niet

Assortiment
alles wat je wilt qua produkten kun je bestellen.

Aanbeveling
altijd omdat het echt top is

Extra toelichting
was heel erg verrast door de eenvoudige manier van bestellen en dan ook de prettige wijze van aflevering al de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marky1965 02-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gaat soepel

Service
snelle levering

Assortiment
heel veel artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnt de Gier 02-12-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Items in voorraad, altijd mogelijk ter plaatse te testen

Service
Uistekende motivatie en toelichting op de mogelijkheden en verschillende keuzes

Assortiment
Ongelooflijk veel voorraad in de winkel, van elk artikel is wel een item op voorraad

Aanbeveling
Ik ben er goed geholpen, de verkoper neemt er nog ouderwets de tijd voor de klant. De koffie was ook uitstekend

Extra toelichting
Kundig advies, duidelijk ervaringsdeskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stouten 02-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews