Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 955 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

albertvanderlinden 04-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk binnenkomen geen interessant gedoe je voelt je direct op je gemak

Service
reserveren het spul ligt gewoon klaar

Assortiment
teveel om op te noemen zowel het grote spul als het kleinere

Extra toelichting
Nou ja wij komen uit Blaricum Voor de keer daar wat gekocht . Gewoon leuke gezellige mensen . Ook de mensen die niet helpen maken een gezellig praatje met je. En het beste vind ik het eerlijke advies dus niets opdringen Ja zowel mijn vrouw als ik komen hier terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaudia3 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen

Service
De service is snel, ondanks dat de camera niet op voorraad was

Assortiment
Zeer ruim assortiment, grootse van wat ik heb gezien

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeer zeker aanbevelen aan anderen. Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Als je een camera, lens,tas of andere benodigdheden nodig hebt. En je wilt een kundig advies, ga naar Cameraland.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martin naeyaert 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik vond het vlug, maar hoe meer info je krijgt hoe sneller én zeker je bent dat je het juiste onderdeel besteld hebt.

Service
Nee heb onmiddellijk kunnen bestellen.

Assortiment
Hier kan het veel beter.

Aanbeveling
Jullie Nederlanders zijn wel goed bezig hoor, maar er komt stilaan meer concurrentie vanuit Belgie.

Extra toelichting
Ik leerde jullie onlangs kennen toen ik op zoek was naar makro accessoires en uw info pagina vond met tips. De Belgen informeren hun klanten nog te weinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michael Fase 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ondanks de problemen na een ramkraak de volgende dag in huis

Service
nadat bleek dat de accu s niet werkte wordt er een nieuwe accu opgestuurd

Assortiment
mis een goed assortiment transmitters

Extra toelichting
correct geholpen goede service ook op 2e hands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trackers 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk, zeer eenvoudig en snel

Service
Snelle service, snelle levering, doen wat ze zeggen.

Assortiment
Ik ging voor een gebruikte lens. maar zelfs daar hebben ze veel keuze in.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen. Ik heb zelfs al iemand deze site laten zien. dit zal vaker voorkomen.

Extra toelichting
Al met al een dikke 10 verdiend. Ze lokken je zelfs naar de winkel met een cadeaubon voor gratis taart. we gaan zeker een keer langs komen. Ik hou van taart en zeker Gratis haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Uitgeest 03-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Helemaal top die rustige vakkundige verkoper,voor helemaal goed.

Assortiment
Grote winkel met enorm aanbod

Aanbeveling
Goede behandeling en enorm aanbod.

Extra toelichting
Een tevreden klant die graag terug komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paula aelbers 03-06-2015 In de winkel gekocht
hoefplan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nummertje trekken, ondertussen lekker rondkijken en je wordt geholpen. Parkeerplaats aanwezig.

Service
Aardige man, deskundig advies voor onze prijsklasse.Snelle afhandeling

Assortiment
Ondanks het feit dat er een ramkraak was geweest waarbij veel materiaal was gestolen, werden we deskundig geholpen en je kon veel dingen vragen en zien op de pc.

Aanbeveling
Heel goede kwaliteit medewerkers, spullen, advies en de winkel ziet er mooi en overzichtelijk uit.

Extra toelichting
Deze winkel krijgt een 10 omdat zelfs na een ramkraak iedereen heel hard bezig is geweest er weer een mooie winkel van te maken met goede medewerkers en deskundig advies. Overzichtelijke tentoonspreiding van de camera's. Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jootje14 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vinden van de video camera was makkelijk te vinden

Service
De camera was 3 werkdagen na besteld te hebben in huis.

Assortiment
Het assortiment is groot, er is voor iedereen wel iets te bestellen en of te kopen.
De naam voor de winkel klopt precies 'Cameraland'

Extra toelichting
Was ik nog wel wil zeggen is: Ik heb op donderdagmiddag 28 mei 2015 gebeld over de rekening en werd nestjes en klantvriendelijk behandeld. S'avonds hoorde ik op het journaal wat er gebeurd was. Ik neem mijn petje af voor de eigenaar en het personeel die gewoon door gingen met hun werk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Schaap 02-06-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is dichtbij, al is alkmaar wel ver weg om op de fiets naar toe te gaan.

Service
Als er een onderdeel zat op de camera of een extra specificatie werd mij dat duidelijk uitgelegd wat dat precies was en hoe het werkte.

Assortiment
Elke camera die ik op internet tegenkwam was bijna in die winkel te vinden, daar ben ik erg over te spreken!

Aanbeveling
Ik ben over de winkel heel erg te spreken daarom vind ik dat iedereen er wel iets moet kopen

Extra toelichting
Een hartstikke mooie winkel, met personeel dat weet waar ze het over hebben + uitstekende service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LinK19 02-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bereikbaarheid en parkeergelegenheid bij de winkel

Service
Personeel neemt de tijd

Assortiment
Ruime winkel met mooi opgestelde vitrines met veel aanbod

Aanbeveling
Ik zou zelf terug komen bij Cameraland en dit anderen adviseren ook te doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Crostilna 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website.

Service
Retouren van internet aankopen die tegenvallen geen probleem, geen gezeur.

Assortiment
Rijkelijk voorzien

Aanbeveling
Liefhebbers van het iets betere assortiment

Extra toelichting
Ik doe pas sinds kort zaken met Camerland, maar de eerste indrukken zijn nu al voor mij zeer bevredigend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickberden 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima via internet.
Bestelling via post NL werd precies in het juiste window van tijd bezorgd. Nog stoerder zou zijn als je kon kiezen voor afhalen bij een locaal afhaalpunt.

Service
Doos was beschadigd, maar het was het laatste exemplaar. Men gaf er proactief een accu bij, met als alternatief om om te ruilen.
De beschadiging viel mee, dus geen issue

Assortiment
Cameraland heeft veel, maar ik merkte dat een aantal filter accessoires niet te koop waren. Een plus is het tweedehands assortiment, hoewel ik daar nog geen gebruik van gemaakt heb.

Aanbeveling
Prima winkel, hoewel er ook andere erg goede zijn.

Extra toelichting
Alles conform verwachting en prima proactieve houding om een deukje in een verpakking te 'compenseren' met een accu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Deg 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De verrekijker die ik kocht was per ongeluk veel te goedkoop in een advertentie aangeboden.en ik kreeg m zonder morren voor de veel te lage prijs mee ! Super !

Assortiment
Je kijkt in de winkel ne ogen uit !

Aanbeveling
Grote keuze, deskundig advies en zeer scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannet 22 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Toegankelijke website

Service
Vriendelijk en geschoold personeel

Aanbeveling
Goede kwaliteit prijsverhouding en veel op voorraad

Extra toelichting
Prettige winkel met goed personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JPB1971 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product zo gevonden

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward Snowden 01-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
het was een simpele aanschaf.

Aanbeveling
in het geval dat iemand iets zoekt dat ze toevallig hebben.

Extra toelichting
Valt weinig te zeggen, je vind iets dat je zocht en je koopt het. Geen mensenlijke interactie aanwezig en website werkte voldoende.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Aadjuh1963 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.
om 8uur s avonds nog besteld.
en op mijn werk geleverd.
de volgende dag al.

Service
zie "gemak"

Assortiment
erg veel in huis, ook voor de wat minder grote merken.

Aanbeveling
zeker de moeite om er even te kijken als je wat nodig hebt.

Extra toelichting
Hetgeen ik aangeschaft heb, is ook nog eens voor een erg concurrerende prijs. Dus zeer tevreden mag ik wel zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef S 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering naar BE! (1 dag, had om 21 bestelling gedaan) 2e hands body was zoals beschreven in zeer goede staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantalkat 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik ben in de winkel prima geholpen. Ze geven duidelijk aan wat een toestel kan en waarom hij ook goed is. Ook bieden ze alternatieven aan. Verder nemen ze de tijd voor je.

Assortiment
Ze hebben een heel ruim assoritment. Er is voor ieder wat wils.

Aanbeveling
In deze winkel weten ze gewoon waar ze het over hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.M te Pas 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede webshop duidelijk en overzichtelijk.
vooral ook de fototips zijn prima verzorgt

Service
werd keurig gebeld over de bestelde artikelen en meegedacht naar oplosing

Assortiment
Voor mij interessant een ruim
assortiment occasions

Aanbeveling
deze webschop moet je echt eens bekijken

Extra toelichting
Prima webschop met groot assortiment en goede service. en niet onbelangrijk betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miling 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De goede vragen werden gesteld om er achter te komen of dit het goede product was. We mochten ook de camera zelf bedienen en zonder enig probleem buiten testen!

Assortiment
Veel keuze beschikbaar

Aanbeveling
Zeker, goede service, goede hulp en veel kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Traa 31-05-2015

Algemene score

9,0

Gemak
lekker vanuit een luie stoel bestellen....

Service
super snel....

Assortiment
heel uitgebreid...

Aanbeveling
ben altijd heel voorzichtig met het aanbevelen van wat dan ook...heeft niks te maken met cameraland.

Extra toelichting
bovenstaande vind ik al genoeg beoordeeld...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Waanders 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Breed assortiment en goede prijs , snelle levering hoewel ik nu nog wacht op mn zonnekap die ik samen met een UV-0 filter besteld had . Waarschijnlijk was de kap niet op voorraad , kan gebeuren :p

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans gasseling 31-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel aanklikken op de computer en kort daarna is je bestelling in huis, keurig verpakt. omdat niet alles in huis was, een paar dagen later al de
nabezorging. simpel.

Service
na mijn contact snel een telefonische reactie met voldoende informatie

Aanbeveling
zonder verdere kennis dan deze ene bestelling en dus vooral op basis van de computerinfo kan ik niet verder dan een 8 gaan. wel een hele goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Leijen 31-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
advertentie in de krant voldeed mijn aankoop te doen

Service
uitleg kan iets beter

Assortiment
gericht de aankoop gedaan verder g.b.

Aanbeveling
aan iedereen die iets in fotografie en film zijn/haar aankopen wil doen ..

Extra toelichting
de camera is nog maar net in huis ben het nu aan het uitproberen.... maar het advies was prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Janske37 31-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Dit is de 1e x dat ik bij jullie site heb bezocht en een bestelling heb geplaatst. Mijn 1e indruk is zeer positief en kom zeker weer eens langs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ant van der Heijden. 30-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen

Service
Prima.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lookotje 30-05-2015 In de winkel gekocht
ALKMAAR
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je wordt super geholpen door iemand met verstand van zaken.!!!!!!!

Service
zie boven

Assortiment
een grote assortiment van de spullen waar wij naar keken

Aanbeveling
super gemotiveerd personeel die verstand van zaken hebben

Extra toelichting
GA ZO DOOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Pool 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een heel overzichtelijke website zodat je vooraf al heel veel informatie kan verzamelen.

Service
Verkopers die weten waar ze het over hebben en de tijd voor je nemen ondanks dat er anderen staan te wachten

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Voor al mijn vrienden die fotograferen en daarvoor benodigheden hebben omdat het een fijne winkel is.

Extra toelichting
Ik heb diverse produkten gekocht bij Cameraland, ik vind het een fijne zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas scholtens 30-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ruilen geen probleem, zeer veel kennis van hun producten

Assortiment
Ik denk dat iedere fotograaf hier terecht kan. Ruime sortering voor beginners en profs

Aanbeveling
Geweldige service, Vriendelijk personeel en veel verstand van zaken

Extra toelichting
Voor de fotoliefhebbers een eldorado. Ik kom er graag, maar zaterdag vaak erg druk. Dat is voor cameraland, natuurlijk weer mooi

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

adloose 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
afgesproken tijd bezorgd

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
duidelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikdefotograaf 30-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles online in een paar minuten besteld. En vlot ontvangen

Service
Niet veel service nodig gehad, maar het product werd snel bezorgt en door e-mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Eindelijk de (2de hands) droomcamera kunnen kopen

Extra toelichting
Superblij ben ik met de Konica Minolta D7. Ik kon hem vroeger niet betalen, maar nu wel. En jullie hadden hem. En mooi verpakt opgestuurd. ik ben zo blij, echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Emiel 30-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij zijn in de winkel geweest.

Service
We wilden meer weten over macro-fotografie. De specialist op dit gebied nam alle tijd voor ons. Fantastisch geholpen.

Assortiment
Cameraland is nog één van de weinige winkels met een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment voor concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke8844 30-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je "luie" stoel bestellen is toch makkelijk?

Service
Ik had mijn camera de volgende dag al in huis.

Assortiment
Mijn camera was alleen nog maar te krijgen bij Cameraland, dus wat moet je dan nog over het assortiment zeggen?

Extra toelichting
Snelle levering, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

partner 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn vriendelijk en vlot benaderd, ondanks een volgnummer wat nog niet te zien was. Er werd op al onze vragen met geduld en uitleg gereageerd. Geen moeite was te veel.

Assortiment
We hebben een goede keuze kunnen maken doordat er voldoende voorbeelden aanwezig waren van camera's om af te zetten wat voor ons belangrijk in het gebruik is.

Aanbeveling
Een winkel waar je een persoonlijk advies krijgt van mensen met verstand van zaken. Super.

Extra toelichting
Ik heb een goede keuze kunnen maken voor een camera, heb een persoonlijk advies gekregen zonder het gevoel te krijgen dat het om het verkopen ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.munnik5 29-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het bestellen via internet

Service
goed

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dominique85 29-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service, kwam met een idee in de winkel maar ben met iets wat beter bij mij past de deur uit gelopen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede service en men weet waar ze over praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avb43 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website wat langzaam

Service
Hulp bij total loss verklaring defecte camera. Daarom nu nieuwe camera bij Cameraland gekocht.

Assortiment
Alles is te kopen of te bestellen op fotografiegebied.

Extra toelichting
Heel goede winkel, bekwaam personeel, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert van Dam 26-05-2015

Algemene score

8,3

Gemak
Goed bereikbaar per auto en goede parkeervoorziening.

Service
De verkoper was ter zake kundig,, enthousiast en nam alle tijd om e.e.a. uit te leggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Motorjan3 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Deskundige verkopers en verkoopsters

Service
Idem

Assortiment
Ruim assortiment - groot aanbod goede gebruikte camera's en lenzen

Aanbeveling
Een goede winkel voor alles wat met fotografie heeft te maken, ben echter zelf geen goede verkoper/reclame maker...

Extra toelichting
De verkoopster kon mij direct een goede cameratas voor mijn Nikon D7100 aanbieden, voor die prijs ben ik niet verder gaan zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petervanderzon 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
meedenken met de klant

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
fijn capabel personeel.

Extra toelichting
Ik belde nav een advertentie op Marktplaats en toen men vertelde dat het artikel al weg was, werd direct naar een oplossing gezocht. Er was net een beter product binnen gekomen, weliswaar nog niet ingevoerd, maar ik kon het gelijk reserveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo_1971 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ging allemaal heel perfect en snel alleen liep de bestelling op de website de hele tijd vast. Bleek met coookies te maken te hebben.

Service
Goed contact met Remco gehad n.a.v. een camera die ik door jullie aangeboden op marktplaats zag staan.

Assortiment
Heel, heel, erg divers en breed.

Aanbeveling
Zeer zeker wel

Extra toelichting
Eerste indruk is perfect. Goede service en een ontzettend snelle levering. Ik heb nog wel een paar kleien vraagjes n.a.v. het product maar ik denk dat ik deze op termijn nog zeker aan Cameraland ga stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries141 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prima uitleg over de camera. Had absoluut niet het idee dat de verkoper iets aan wilde smeren.

Aanbeveling
Prima verkopers. Zorgen met een grapje dat je je op je gemak voelt. Geven bijzonder goede informatie.
Systeem van nummer trekken is prima

Extra toelichting
Bij deze winkel zou ik absoluut nog een keer een camera kopen als dat nodig mocht blijken te zijn. Vriendelijk personeel, goed op de hoogte van de produkten. Hebben lol en het verkopen en dat stralen ze uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Coumans 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

8,0

Gemak
Ben geholpen met het inruimen van de tas. Perfecte service.

Service
zie ook m'n opmerking bij gemak...

Assortiment
Ruim voldoende voor m'n hobby

Aanbeveling
Ik woon in Zeist jammer genoeg zitten ze niet in m'n directe omgeving met hun winkel. Heb nog geen ervaring met internet bestelling

Extra toelichting
prettige behulpzame sfeer in winkel. Wou persee naar de winkel omdat ik de cameratas wou voelen en ingepakt zien (met mijn spullen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom Kok 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel binnen redelijke afstand, gratis parkeren!

Service
Vakkundige uitleg door verkopers en interessante demo-dagen!

Assortiment
Open opstelling van heel veel merken camera's, lenzen en randapparatuur!

Aanbeveling
Vakbekwaam en via winkel of internet makkelijk te bereiken en bekijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor jongman 26-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar
voldoende parkeerruimte

Service
alle tijd en aandacht voor
de klant

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
groot assortiment

Extra toelichting
klantvriendelijke verkopers nettewinkel ruimassortiment voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Koopman 26-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Je vindt snel het product dat je zoekt.

Service
Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant.
Er wordt een passend product geadviseerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid, van beginnende amateur tot aan professional.

Aanbeveling
Redelijk goed bereikbaar.
Voldoende parkeerruimte.
Zeer groot assortiment.
Uitstekende verkoopadviezen

Extra toelichting
We kochten bij Cameraland in Alkmaar enkele jaren geleden een verrekijker. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar het gebruiksdoel. De verkoper nam alle tijd voor ons. Ik raadde Cameraland aan, aan mijn dochter en schoonzoon. Zij werden naar tevredenheid geholpen bij de aanschaf van een camera. Ze zijn nog steeds tevreden over de camera en de foto's die ze er mee maken. Een week geleden kocht ik een externe flitser voor mijn camera. Via de website had ik al een keuze gemaakt. De verkoopadviseur raadde me een ander type van het zelfde merk aan dat beter bij mijn camera paste. Dat dit type goedkoper was in aanschaf was voor hem geen probleem. En voor mij ook niet! Het ritje naar de winkel had dus tot gevolg dat ik naar huis ging met het goede product. Verder kreeg ik de mogelijkheid om de flitser na enkele dagen te ruilen indien het niet aan de verwachtingen zou voldoen. De flitser voldoet echter prima, ik hoef niet te ruilen! Volgende keer ga ik weer naar Cameraland.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Huijsmans 25-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Thuis van achter je PC

Service
Vragen worden met geduld beantwoord.

Extra toelichting
Prima servies, en een kundig advies.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

E.Hattink 25-05-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de aankoop wel website bezocht, maar woon zelf in Alkmaar dus online service was makkelijk maar in winkel nog veel beter

Service
Prima service in winkel duidelijke uitleg en verschillen tussen de verschillende types, maar ik wist al wel welke camera ik wilde aanschaffen.

Assortiment
Groot assortiment maar wist welke ik wilde kopen

Aanbeveling
goede service en uitleg over de producten

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, duidelijk uitleg van verkoper met verstand van zaken, kon goed de verschillen uitleggen. Concurrerende prijzen met andere website verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar-C 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk. Fijn om te weten dat er ook een fysieke winkel is.

Service
Bestelling was de volgende dag al binnen. Prettig dat het tweedehands product nagekeken wordt en met sterren gekwalificeerd wordt. Op de tweedehands lens die ik besteld heb, wordt een jaar garantie gegeven op verborgen gebreken

Assortiment
Groot assortiment en erg fijn dat er ook tweedehands producten en oudere modellen verkocht worden met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Snelle service, groot assortiment tweedehands met garantie.

Extra toelichting
Prima webshop waar ook een fysieke winkel aan vast zit. Groot assortiment tweedehands producten met goede prijs-kwaliteit verhouding en garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews