Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6606 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1155 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima! Snel gevonden wat ik zocht, snel besteld

Service
Uitstekend. Ik had het verkeerde product besteld. Na een telefoontje met duidelijke uitleg kon het ik product gratis terugsturen en kreeg ik het goede.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 07-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Extra toelichting
Helaas verliep mijn aankoop anders dan voorzien. Bij thuiskomst bleek de apparatuur defect en er was geen alternatief. Ondanks deze minder leuke ervaring is het wel naar tevredenheid opgelost. Kortom, in deze winkel krijg je ook service ná een aankoop of wanneer er iets "fout" gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiltje 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is duidelijk en werkt soepel

Service
Snelle reactie op mails netjes verzorgd afgeleverd

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk.
goede inruilprijzen. ( kreeg 75 euro meer als bij de conccurent !
Alles keurig afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van N 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tweedehands artikel moeilijk terug te vinden nadat ik via een externe link op de site terecht kwam.

Service
Garantie op tweedehands product voor een goede prijs en perfecte levering.

Assortiment
Beste aanbod voor de tweedehands lens die ik zocht, zelfs vergeleken met marktplaats.

Aanbeveling
Goede eerste ervaring, nog geen ervaring met het verdere assortiment.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry-P 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik heb via internet een teleconverter besteld. Ze doen wat ze beloven, de volgende dag had ik hem in huis. Netjes verpakt.

Extra toelichting
Besteld via internet. Snelle levering. Product goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website , duidelijke info

Service
Snelle levering !

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima en groot assortiment

Extra toelichting
Alles ok !,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH Visser 05-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Vakbekwaam personeel, uitgebreide voorlichting over de camera en je mag hem zelfs even buiten de winkel proberen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jarren 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De website reageerde bij de bestelling niet helemaal duidelijk. Doordat ik een verkeerd tweede leveradres aangaf kon ik niet bestellen, de site gaf echter niet aan dat hier het probleem zat. Voor de rest was alles prima!

Service
Om vrijdag om 1730 werd ik nog keurig geholpen. Bestelling was ook zeer snel binnen.

Assortiment
Prettig dat zowel nieuw als tweedehands geleverd wordt.

Aanbeveling
Mooi assortiment en goede service.

Extra toelichting
Prima site, pluspunten voor de zeer snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Theo 31-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte voor de winkel. Ruim opgezette winkel en attent personeel.

Service
Het artikel waar ik voor kwam bleek niet geschikt voor minn toestel. Men hielp mij aan een goed alternatief en luisterde naar mijn verhaal.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

margreet 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
doen wat ze beloven,voor 21 uur besteld is ook netjes de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website zorgt voor makkelijk vinden wat je zoekt

Service
gemakkelijk en gratis kiezen tussen ophalen, thuisbezorgen of waar dan ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Son 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden via internet

Assortiment
Super lage prijs. Niet kunnen vinden op andere sites

Aanbeveling
Snelle levering en goedkope producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bestelling per ongeluk dubbel geplaatst. Nog dezelfde avond antwoord dat dit gecorrigeerd werd; erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RdH 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij het zoeken naar het artikel ben ik gewend het zoekveld in te vullen en daarna op enter te drukken. De adapter kwam daarmee niet in beeld. Na telefonisch contact met een medewerker van Cameraland werd mij duidelijk dat ik moest wachten met de enter, de tweedehands LA-EA2 adapter kwam in beeld waarna ik erop kon klikken. Moet je maar net even weten en kostte me een telefoontje. Desondanks toch een 9 voor de verder zeer nette site.

Service
Perfect telefonisch geholpen door een medewerker van Cameraland en de adapter is vlot verstuurd.

Assortiment
Ik kan bij Cameraland alles vinden wat ik nodig heb om mijn hobby weer nieuw leven in te blazen.

Aanbeveling
Cameraland gaat voor een tien (wie niet) en die hebben ze wat mij betreft ook verdiend. De tweedehands Sony LA-EA2 adapter werd door Cameraland gewaardeerd met 5 sterren en dat was geheel terecht. Niet alleen de adapter was in perfecte staat maar zelfs de verpakking en alles wat daar verder bij hoort was in nieuwstaat. Petje af voor dit mooie waarderingssysteem, dan weet je wat je koopt.

Extra toelichting
Ik heb Cameraland al een aantal keren aangeraden in mijn kennissenkring en ik zal zelf ook regelmatig even op de site kijken voor interessant nieuws en aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het bestellen on-line verliep niet helemaal goed in één keer

Service
goed geholpen

Assortiment
ruime keuze, veel tweedehands

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Fijn dat er ook tweedehands camera's te koop zijn!

Extra toelichting
Ik zocht een goede camera op een klein budget. Gelukkig had cameraland een prachtige tweedehands camera voor mij (mijn eerste camera overigens), ge-wel-dig! Enorm veel plezier van, werkt goed, ziet er goed uit, gebruikelijke accesoires erbij, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Taanman 23-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Verkoper wist gelijk wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Goede kennis en kunde bij het personeel verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van der Himst 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via internet een lens vastgelegd en die lag een half uur later ook netjes klaar. Van de verkoper kreeg ik ook nog een paar tips.

Service
Afspraken komen ze na, daar hou ik van.

Aanbeveling
Daar kom ik zo nu en dan, altijd ter zakenkundig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVDN 19-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke toegang en parking

Service
Vriendelijke en correcte bediening.

Assortiment
Zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

nadeche 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Alles staat er zeer duidelijk!

Service
Helaas was de medewerker die mij aan de telefoon hielp zeer geïrriteerd en dat terwijl ik alleen duidelijkheid vroeg. Jammer.

Assortiment
Niks aan op te merken, alles wat ik nodig heb kan ik hier krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

famBroerse 17-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime sortering duidelijk uitgestald. Je loopt direct naar je product van keuze toe.

Service
Aardige mensen, behulpzaam en vakbekaam

Assortiment
Als Cameraland het niet heeft bestaat het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex F Canvas 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
klantvriendelijk, snel

Assortiment
meer dan ik helaas kan betalen...

Aanbeveling
de oude was leuk, deze is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans1243 15-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is prima in orde.

Service
Prima in orde, en deskundig personeel.

Assortiment
Zeer ruime, en veel op voorraad

Extra toelichting
Nieuwe winkel is nog beter dan de oude, mooi overzichtelijk en licht. Prettig rondkijken en vriendelijk personeel. Kom er graag, en heb er ook diverse camera's gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees-1969 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen via de site

Service
Ik moest nog een koppeling tussenstukje hebben. Dat is later opgestuurd. Prima geregeld. Alles was snel in huis

Extra toelichting
Helemaal blij met mijn statief, de hulp en afronding van de bestelling. Toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubhoorn 13-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel goed, verkoper kwam meteen met een oplossing (gratis) bij een klacht over een accu (voor mij dochter) en gaf een demo-filter voor een aangename prijs weg.

Assortiment
Zeer uitgebreid, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Verkoper speelde goed in op de wensen en kwam ook met alternatieven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Giessen 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was heel duidelijk. Veel te zien op de site en zeer up to date. Maar omdat ik zelf geen verstand heb van fotograferen en ik advies wilde, heb ik verder telefonisch contact gezocht en ik werd werkelijk uitstekend geholpen!

Service
Zie bovenstaande. Ik werd teruggebeld omdat er een foutje was gemaakt met de geheugenkaart van 4Gb die niet bleek te passen; voor hetzelfde geld werd er een geheugenkaart van 8Gb bij gedaan en ook nog gratis lensdoekjes.

Assortiment
Ruime keuze van goede kwaliteit!

Aanbeveling
Ik ben zelden zo professioneel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper de M 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne winkel met voldoende parkeermogelijkheden. Zeer benaderbaar personeel met echte kennis!

Service
Zeer professioneel advies. Bij de aankoop van een compactcamera tot een uitgebreide spiegelreflexpagina.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad. Alle onderdelen ook los af te nemen (body's, lenzen, enz. enz.)

Aanbeveling
Iedereen die serieus nadenkt over een camera moet hier langs. Concurrerende prijzen met de hoogst mogelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hochabet 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het is erg makkelijk om bij cameraland te bestellen. Alles is goed te vinden.

Service
Zeer snelle levering en prima verpakt.

Assortiment
Cameraland heeft een breed assortiment en veel occasions. Goede prijs kwaliteit verhouding en prima spullen

Aanbeveling
Cameraland is zeker aan te bevelen bij anderen en dat zal ik ook zeker doen.

Extra toelichting
Prima spullen, snel geleverd, prima zaak. Ik zal hier zeker vaker kijken en als er wat voor mij bij zit kopen. Je krijgt wat ze beloven en de camera ziet er als nieuw uit!! Werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poggy 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging makkelijk en er was voldoende uitleg over het artikel

Service
Het was leuk om te vernemen dat er op de 2de hands lens nog 1jaar garantie gegeven wordt

Aanbeveling
Het is als beginnend fotograaf altijd leuk om voor een goedkopere prijs toch een goede lens te kunnen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van der Lee 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel Cameraland is bij mij om de hoek. Binnenstappen om vervolgens een keuze te maken uit het ruime aanbod was dus puur gemak.

Service
Tijdens de keuze voor een camera is goed meegedacht, tot en met de begeleiding van een geldterugactie. Over de rest van de service kan ik nog niets zeggen, omdat ik die nog niet nodig heb.

Assortiment
Er is ruime keuze, van instap- tot professionele apparatuur, in veel verschillende prijsklassen. Wat er niet staat, kan aangevraagd worden.

Aanbeveling
Zeker een aanbeveling waard. Bij Cameraland is geen sprake van dozenschuivers, kun je krijgen wat je vraagt of helpt het personeel je een overwogen keuze te maken die past bij budget en gebruik.

Extra toelichting
Ben zeer te spreken over de winkel, al vond ik het bezoek aan de winkel duidelijk prettiger dan de online winkelervaring. Online krijg je echter wel een beeld van het forse aanbod en de uitgebreide mogelijkheden bij Cameraland. Prettig, professioneel en serieus advies. Het leidde ertoe dat ik met een andere camera het pand verliet dan ik overwoog aan te kopen, maar spijt heb ik er niet van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick12587 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
.

Service
lang wachten op een taxatie omdat maar 1 persoon aanwezig was voor taxeren

Assortiment
.

Aanbeveling
.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Nelleke1987 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site!

Service
perfecte service!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik zou zeker iemand deze site aanbevelen!

Extra toelichting
Camera besteld en de volgende dag al binnen! heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Ouwerkerk 09-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijke winkel, zo ook de webshop. Goede parkeergelegenheid en de hond mag zelfs mee naar binnen.

Service
Men heeft alle tijd voor je, legt goed uit, geeft goede tips en probeert niet om je iets aan te smeren wat je toch niet zult gaan gebruiken.

Assortiment
Je kijkt je ogen uit en alles staat heel overzichtelijk.

Aanbeveling
Winkel goed bereikbaar, de webshop is heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Een prettige winkel waar ik al een jaar of 7 mijn spullen koop. Ik ben dus zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjrbuurman 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede- en duidelijke site.

Service
Lang moeten (20 min.) wachten aan de lijn, waardoor ik uiteindelijk de verbinding maar heb verbroken. Omdat ik toch naar Alkmaar moest om het product dezelfde dag in huis te hebben.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze uit nieuwe- en gebruikte artikelen.

Aanbeveling
Zeer voorgaande motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Yoni87 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik ben in de winkel snel en goed geholpen. De deskundigheid van het personeel komt goed naar voren wat fijn is voor de klant

Assortiment
Prima assortiment, voor ieder wat wils

Aanbeveling
Door de juiste service goed aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

DaanK89 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en begrijpelijk advies, er vriendelijke mensen die er niet alleen werken maar ook een hobby delen.

Service
Mocht een product ruilen zonder problemen ben nu zeer tevreden !

Assortiment
Veel Keuze en Kennis in huis. en mocht het er niet zijn zoeken ze het voor je uit.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanraden wegens goed advies vriendelijk personeel en erg service gericht

Extra toelichting
Top winkel, ziet er mooi uit, veel keuze en advies in huis en een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël v Dijk 07-07-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
prettige uitleg en een goed advies

Assortiment
voor elk wat wils!

Aanbeveling
prettig om iemand in de winkel te hebben die verstand van zaken heeft, daardoor kun je beter tot een goede beslissing komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WIPEsoft 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en alles gemakkelijk vindbaar. Bestellen gaat eenvoudig.

Service
Prima snelle service, netjes verpakt.

Assortiment
Voldoende te kiezen

Aanbeveling
Erg tevreden dus zal zeker doorvertellen

Extra toelichting
Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Hero One 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en duidelijk bestel process. Word goed op de hoogte gehouden via de email.

Bij het beoordeling formulier verdwijnt alleen de toelichting als het cijfer wordt aangepast wat niet heel handig is.

Service
De inhoud van de doos Fuji X-T10 16-50 was aangepast en het objectief vervangen door een 18-55. Dit was mij onduidelijk en heeft gezorgd voor het onnodig terug sturen van het pakketje.

Aanrader is om dit op de factuur of d.m.v. een stikker aan te geven op de doos om verwarring te voorkomen.

Desondanks perfecte service om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij contact via email ook snel weer terug gebeld.

Assortiment
CameraLand had exact the body en lens combinatie die ik zocht.

Aanbeveling
Eén besteliing geeft weinig ervaring met de winkel, maar hoe alles netjes is afgehandeld is het zeker een winkel waar ik zelf bij terug zou willen komen of andere mensen naar toe zou sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bwempe 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Top geholpen, heel fijn.

Assortiment
Hele ruime keuze, het wordt moeilijk kiezen, maar top ;-)

Aanbeveling
Nu al een aantal malen bij jullie geweest en iedere keer weer fijn geholpen.

Extra toelichting
Fijne mooie winkel met fijn personeel en een zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvdB VisueleMedia 05-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dit is niet van toepassing omdat ik de camera via marktplaats had gevonden

Service
Contact gehad met de winkel in Alkmaar. prima te woord gestaan en geadviseerd. Ook werd mij verteld dat ik de camera kon reseveren

Assortiment
Ik heb als kunnen vinden maar de prijzen zijn nagenoeg gelijk als bij de concurent

Aanbeveling
Prima service en goede uitleg. Verkoper luistert goed wat je wilt.

Extra toelichting
Prima winkel met groot assortiment en deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Stopetie 05-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
ze hebben enorm veel, geloof niet dat er iets is dat ze niet hebben.

Aanbeveling
goede service en vak bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheovD 05-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website wekrt prima.

Service
Had een tweedehand Sppedlight gekocht. Foudraal bleek te missen bij aankomst, maar dit is zeer snel hersteld. Top!

Assortiment
Vond daar naar wat ik op zoek was. Ik heb veder niet zoveel zaken gezien die zoveel tweedehands aanbieden. Geen mening over de andere zaken die aangeboden worden.

Aanbeveling
Zeer tevreden. En handig dat ze online tweedehands items aanbieden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

leeuwenbrink 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
zeer kundige verkoper

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
op gebied van deskundigheid.

Extra toelichting
Ik ben in de winkel geweest, werd prettig en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Blokker 03-07-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Minder tijd kwijt dan op internet iets zoeken.

Service
alle tijd en ruim voldoende kennis

Assortiment
Voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Hier kan je met een gerust hart iemand heen sturen.

Extra toelichting
Eerst bij de mediamarkt langs geweest. Daar gillend weg gegaan, op zoek naar kennis en goed advies. Wel een tijdje moeten wachten in de winkel (nummertje trekken), maar dat is het nadeel van succes. Daarna alle tijd het wachten meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvoskamp.49 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
moeilijk via ideal betalen

Service
prima service

Assortiment
voldoende assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
al met al een prima winkel om online te kopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

F Kampers 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met goede omschrijving van artikel en in dit geval wat je van een 2e hands artikel mag verwachten

Service
Na bestelling snelle levering. Artikel was zorgvuldig verpakt.
Wat niet op de factuur stond was de één jaar garantie op het 2e hands artikel, terwijl hierover wel duidelijk wordt gecommuniceerd via de site.

Assortiment
Prijzen lijken me OK. Geen nader onderzoek naar gedaan door "treffer" 2e hands artikel via marktplaats. Assortiment hangt af van wat je zoekt. Alle grotere merken zijn vertegenwoordigd met volgens mij voldoende diepgang.

Aanbeveling
Duidelijke website met voldoende filtermogelijkheden om snel tot de juiste keuze te komen.

Extra toelichting
Duidelijke website met voldoende filtermogelijkheden om snel tot de juiste keuze te komen. Snelle levering met track & trace optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mklaassen010 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelling was niet direct leverbaar, daardoor kreeg ik gewoon een extra exemplaar!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Zondervan 01-07-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Aandacht voor een vraag bij een probleem

Assortiment
Grote keus in diverse categorien

Aanbeveling
De medewerkers weten waar ze het over hebben en komen met een passend advies.

Extra toelichting
Een 10 is alleen mogelijk als je het iedereen naar de zin kan maken, een 9 betekend dat je elke klant serieus neemt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews