Cameraland.nl

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!
9.1

Deze score is gebaseerd op 317 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameraland.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wouter Jansen20-03-2023
Bij Cameraland een Gitzo balhoofd besteld. Eenmal in huis bleek dat het voor de cage van mijn camera niet de juiste balhoofd was. Toen heb ik gebeld met Cameraland medewerker Micha en hij heeft bij collega's en online uitgezocht welk balhoofd ik wel zou moeten hebben. Ik kon de 'verkeerde' retour sturen en de 'goede' meteen bestellen. Meedenken en actie. Ik ben daarmee uitstekend geholpen!
John20-03-2023
Via Marktplaats op zoek naar een tweedehands Canon Control Ring EF - RF Adapter en zodoende terecht gekomen bij CameraLand. Lekker gemakkelijk met een vaste prijs, zodat je weet dat je gelijk de koper bent. De adapter was zeer scherp geprijsd en heeft geen zichtbare gebruikssporen, kortom z.g.a.n. Zeer netjes verpakt en geleverd in de originele verpakking. Verzending was ook supersnel. Top service van CamerLand!
Marc18-03-2023
Bijzonder tevreden over Cameraland. Maandagmorgen online tweedehandscamera besteld, dinsdag geleverd in België. Stemt volledig overeen met de foto's, zeer goed en proper verpakt. Zeker een aanrader !

mw. P.C.Janssen18-03-2023
Het personeel neemt alle tijd voor je en laat blijken verstand van zaken te hebben. Ze geven daardoor een goed advies en vertrouw je erop dat je geen miskoop hebt gedaan.. Koffie staat altijd klaar. Ik heb het daarom ervoor over van Zandvoort naar Beverwijk te rijden.
Pieter Helsper17-03-2023
Van een cameratas die ik geruime tijd geleden gekocht heb (langer dan 2 jaar), is recentelijk de rits kapot gegaan. Ik ben naar de Camerland winkel gegaan om advies in te winnen waar ik de rits het beste kon laten repareren. Cameraland heeft de tas ingenomen, contact opgenomen met de leverancier en heeft er daarbij voor gezorgd dat de tas vergoed werd. Ik ben dus nu in het bezit van een andere cameratas. Cameraland heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen.
Jan17-03-2023
Het personeel is bijzonder behulpzaam bij het kiezen van in mijn geval een lens. Het is niet zo dat ze je de duurste lens proberen aan te smeren. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en komen met meerdere oplossingen. Ook de verzending is altijd op tijd en stevig verpakt. Mooie website en erg overzichtelijk. Conclusie een dikke 10!
deze winkel durf ik gerust aan te bevelen17-03-2023
ik zocht een bepaalde lens en die vond ik bij cameraland en tot volle tevredenheid
A Reitsma16-03-2023
Slechte service. Retourproces duurde erg lang en doen erg moeilijk over terugbetaling. Daarbij komt ook dat je zelf retourkosten moet betalen, belachelijk!
Kev15-03-2023
Great service, would have been nice to choose the language, but the packaging and delivery service were perfect. The product was in a very good state. Excellent value for money. Thank you !
Jonatas CD15-03-2023
just satisfied. good as it should be: proper product information, clear pictures, good price, fast delivery, well packed.
Jan v.d. S.14-03-2023
De bestelling was keurig geleverd in de winkel. Had nog wat vragen over mijn camera. En deze werden in alle rust door (*) beantwoord. Hij is deskundig en heeft verstand van zaken. Dat geeft vertrouwen,om een bezoek aan deze winkel te brengen. en met een tevreden gevoel weer huiswaarts te gaan.
Sam Dijkstra14-03-2023
Ik kom al jaren bij deze Winkel, is me altijd goed van dienst geweest . Voor nieuwe spullen te kopen met eventueel een inruil waar je altijd een goede prijs voor krijg. Ook per telefoon goede adviezen en altijd netjes te woord. Ik ben zeer tevreden met deze winkel in Alkmaar waar ik altijd komt. Ben ooit een keer bij een andere grote winkel geweest in Urk die mij zeer slecht hebben geholpen waar ik nooit meer naar toe gaat. Cameraland is mijn winkel en nergens anders
Kenny Stappers Mezarina14-03-2023
Het vinden en bestellen was heel makkelijk en snel. Ook de mail/chat over de bestelling was super Zeker en vast een aanrader.
Bestelde lens13-03-2023
Vorige week bestelde lens opgehaald, kreeg mailtje en telefoontje dat deze binnen was. In mijn bijzijn doos opengemaakt en gecontroleerd en korte uitleg. Dus niet dozen schuiven maar met je "vak" bezig zijn. Dank voor de goede adviezen R en T. En overige collega's ook in het verleden uiteraard.
Michelle13-03-2023
Tweedehands lens gekocht, heel blij mee! Goede staat, zoals omschreven. Snelle levering, goed ingepakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail. Veel verschillende betaalmogelijkheden wat ook heel fijn is.
Willem13-03-2023
Snelle levering en goede service! 1 minpuntje.. graag wat meer detail foto's van het product
Jeannet12-03-2023
Snelle en correcte service, erg blij met de aankopen. Goede klantenservice die snel reageert op vragen.
Marian Ruiter12-03-2023
Na wat omweggetjes en denkwerk een camera gekocht waar ik super blij mee ben. De medewerkers stonden open voor feedback en mijn wensen en zo dus op de mooie canon camera gekomen. Dank je wel.
Rob Nagelhout12-03-2023
Camera en lens voor een goede prijs, maar in 3en betalen via Klarna ging de mist in omdat Cameraland de order niet door had gezet naar Klarna en nu moet het in ene betaald worden.
E. Bruinsma12-03-2023
Super snel gevonden wat ik zocht, met een uitgebreide beschrijving. Het betalen ging super makkelijk en ik kreeg snel een mail met alle gegevens. De verzending was echt bizar snel en m’n geheugenkaart en batterij waren super goed ingepakt! Heel fijn!
Nicholas11-03-2023
Ik heb een occasion lens gekocht van uitstekende kwaliteit. Deze werd meteen op de post gezet dus ik had hem de volgende dag. Bovendien kreeg ik nog een korting omdat ik me voor de nieuwsbrief aangemeld heb.
Eddy10-03-2023
Snelle aflevering. Ondanks het niet op voorraad is. Verpakking is uitstekend in kartonnen snippers ipv plastic opblaas. Dus co2 verantwoord. De site zelf is overzichtelijk, zoals het hoort. Contact per mail is oké en duidelijk
Ria Buis10-03-2023
Of ik iets online bestel of gewoon in de winkel kom ... Altijd is de service goed en kennis volop aanwezig ... Ik heb pas op het strand gestaan in Petten voor het Noorderlicht en dat kon omdat ik een leencamera mee kreeg toen mn eigen camera opgestuurd moest worden voor reparatie .. Daar kwam ik erachter dat mn statief meerdere keren met zn poten in de zee had gestaan ..en ook al heb ik hem uit elkaar gehaald en alles schoon gemaakt ... nog steeds hoor ik hem "knarsetanden" . Meteen een paar sleeves gekocht om dit in de toekomst te voorkomen , online besteld en binnen een dag of wat lagen ze op de mat !!
Erico07-03-2023
Supergoed en snel! Om 16.30 uur besteld, de volgende dag om 13 00 uur al ontvangen.
Linda06-03-2023
Het inwisselen van de cadeaubonnen op de site ging niet helemaal vlekkeloos. De hulp van de klantenservice daarintegen was top!