Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6523 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim Van den Oord 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke weergave, duidelijke informatie op de site en in de mail

Service
Netjes ingepakt snel bezorgd

Assortiment
Ruime keuze zowel nieuw als tweedehands, goed geprijst

Aanbeveling
Vertouwen door snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ncm Kaptein 17-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, voldoende personeel

Service
Uitgebreide kennis en uitleg. Nemen de tijd voor je

Assortiment
Prima assortiment, uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liabeerepoot 15-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik werd heel vriendelijk geholpen en er werd alle tijd voor mij uitgetrokken.

Assortiment
Er waren niet veel 2e hands lenzen waaruit ik kon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Bodicker 13-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen team omdat ik even moest wennen aan de aanpak. Wachten bij een tafel tot je gehopen wordt.

Assortiment
Grote hoeveelheid uitstekende occasions maar ook een zeer uitgebreid assortiment nieuw.

Aanbeveling
We leerden vroeger al een 10 is voor god, vandaar de 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneAP 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en eenmaal binnen zijn er voldoende medewerkers aanwezig om je te helpen.

Service
Zowel in de winkel, telefonisch als via het internet wordt je professioneel geholpen

Assortiment
Zelden een fotozaak gezien met zo'n uitgebreid assortiment ook niet in het buitenland.

Aanbeveling
Alles wat een fotograaf, professioneel, amateur of beginner hier slaag je altijd.

Extra toelichting
Gewoon doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van Helvoort 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Grattis parkeren, grote winkel, voldoende personeel (je hoeft niet eindeloos te wachten zonder gezien te worden) duidelijke site en zeer goede service.

Service
Super aardig personeel, ik kreeg veel aandacht, ze denken met je mee, geven en eerlijke objectieve mening over hun produkten en nemen alle tijd om je voldaan maar huis te laten gaan. Echt super.

Assortiment
Super veel in voorraad en met de mogelijkheid om te bestellen.

Aanbeveling
Beste fotozaak waar ik ooitgeweest ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan alles snel vinden, zoekfunctie werkt

Service
betaald en volgende dag geleverd

Assortiment
Voldoende voor wat ik zoek, maar er zijn grotere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik vind de website nogal verwarrend. Maar ja, ik ben een digibeet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marischa 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel

Service
Nog geen problemen gehad voorheen en altijd netjes ingepakt.

Assortiment
Heel soms hebben jullie een product niet in jullie assortiment.

Aanbeveling
Goede webwinkel, heb hier al vaker besteld en nog altijd tevreden.

Extra toelichting
Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cleanoduck 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe moet je gemak verder definiëren, dan vanuit je stoel met een paar klikken iets bestellen om dit de volgende dag in huis te hebben. Volgens mij is dit gemak!

Service
bij gekochte occasion camera ontbrak eyecup. Even gebeld en er werd kosteloos een eyecup opgestuurd. Dat is

Assortiment
uitgebreide keuze van nieuw tot gebruikt en met garantie

Aanbeveling
Op zoek naar een product dat snel en met service kan leveren, zoek niet verder. Cameraland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ook occasions

Extra toelichting
Ik heb een camera en objectief per internet besteld. Alles is keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berends 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
er zijn verschillende bundels van deze camera leverbaar, maar het is erg lastig om de verschillen te vinden tussen surf, music en motorsports edition

Service
supersnelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessica 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
pakketdienst had camera beschadigd en dus retour gezonden waardoor ik mijn camera te laat zou ontvangen. Cameraland heeft dit uiterst prettig opgelost zodat ik op tijd mijn camera had.

Assortiment
veel keuze, up to date

Aanbeveling
uitstekende service (met een lach, volgens mij)

Extra toelichting
ik zal zeker terugkomen bij deze winkel, aardig en geduldig personeel is veel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagobert 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overleg

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Ze hebben alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 07-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle hulp in de drukke winkel en nog een leuke korting ook!

Service
Alles wat ik zocht, was er en nog een tip erbij voor iets anders.

Assortiment
Alles wat ik zocht, was er en nog een tip erbij voor iets anders.

Aanbeveling
Prima winkel met prima personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan van Stam 07-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid

Service
Je word snel geholpen!

Assortiment
Winkel staat boordevol

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 07-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online kan je goed zoeken op de site, vervolgens is het heel laagdrempelig om naar de winkel te gaan en alles nog eens goed te bekijken en ook te bekijken!

Service
Super service! Zelfs het meedenken en adviseren is zeer goed!

Assortiment
Van alles wat, nieuw en tweedehands (ook hele grote keuze, is zeker een pluspunt).

Aanbeveling
Mooi ruimtelijk, overzichtelijk, snel geholpen, veel personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Meijer 07-12-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goede voorlichting

Assortiment
alles wat wij nodig hebben is op voorraad

Aanbeveling
netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke Site, toestel wat ik wilde hebben was snel gevonden en uiteraard met een duidelijke omschrijving

Service
Snelle levering, voor 21:00 uur besteld, de volgende dag afgeleverd.

Aanbeveling
Ben nog niet in de winkel geweest, maar als de webshop goed verzorgt uitziet dan zal het in de winkel niet anders zijn.

Extra toelichting
product die ik gekocht heb was goed geprijsd, goedkoper dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Mokkink 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
winkel vind ik prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Vink 03-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de aankoop van de MERZ-flitser werd ik zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen.

Service
Op de spiegel/sensor van mn spiegelreflex-camera zaten 3 stofdeeltjes. En deze werden ongevraagd kosteloos verwijderd.

Assortiment
Cameraland heeft een zeer ruime en professionele sortering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Leusink 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Prettige binnenkomst niet gelijk een hijgende verkoper om je nek te hangen , vond het prettig ondanks dat ik gereserveerd had even rustig de gelegenheid had om rond te kijken .

Assortiment
Eigenlijk meer dan een 10 zelden een zaak binnen gekomen waar zoveel te zien was op het gebied van fotografie .

Aanbeveling
Prettig binnenkomen , rustig de tijd krijgen om iets te testen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles snel en perfect geregeld

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod apparatuur en veel overige fotografisch gerelateerde artikelen

Aanbeveling
Vanwege het design, de overzichtelijke layout en de atmosfeer van de winkelinrichting. Een ander pluspunt is de ruime parkeergelegenheid, pal voor de deur.

Extra toelichting
Qua koopbeleving een absolute topper in deze branche

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Deskundig en hulpvaardig

Assortiment
Heel groot assottiment

Aanbeveling
Goed gevoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Teunissen 29-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte afhandeling

Service
Geleverd volgens afspraak

Aanbeveling
Geleverd product voldoet aan de beloofde specs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info

Service
goed telefonische bereikbaar, goed geholpen

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is goed te bereiken en er is gratis parkeermogelijkheid. De winkel is ruim en er is voldoende keuze.

Service
Ik werd prettig geholpen, men nam echt de tijd voor me en ik kon zonder meer bedenktijd nemen.

Assortiment
Ruim assortiment in nieuw en tweedehans

Extra toelichting
Ik zou wat meer uitleg over de camera willen. Nu was het eigenlijk alleen het verkooppraatje. Uitleg neemt veel tijd in beslag en ik snap dat dat niet altijd kan. Ik mag met vragen altijd terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Doornbos 25-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk.

Service
De slechte batterij is direct zonder enige discussie omgewisseld.

Assortiment
Wat ik ook zoek, ze hebben het.

Aanbeveling
Mooie winkel, deskundig en klantvriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NIcole Costerus 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk om te bellen en advies te vragen!
Goed telefonisch bereikbaar!

Service
Ik heb een tijdje geleden gebeld voor advies over daglichtlampen en er werd eerst heel goed gevraagd waarvoor het precies was en kreeg het advies om eerst te proberen met mijn eigen licht in de woonkamer. Dit werkte prima. Vond het super dat mij niet zomaar iets werd aangesmeerd.

Daarom besloot ik toen ik een microfoon nodig had om weer naar Cameraland te bellen en opnieuw werd ik zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam geadviseerd. Ik heb de microfoon een rode videomic GO direct besteld. Later op de avond kreeg ik een telefoontje dat de microfoon niet op voorraad was en dat mij een betere kwaliteit microfoon - een rode videomic rycote - opgestuurd kon worden voor de zelfde prijs. Super!!!

Ik ben enorm onder de indruk van de service bij Cameraland, maar ook van de kennis die in huis is. Ik kan me enorm storen aan shops die spullen verkopen waar ze niets van af weten en bij Cameraland weten ze waar ze t over hebben en zullen ze absoluut geen spullen aansmeren die niet nodig zijn of duurder dan nodig zijn.

Super bedankt!! Mijn filmpjes zijn top geworden met een super geluid! Wat een verschil met eerdere filmpjes

Aanbeveling
top winkel met super service en een goed en eerlijk advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mai 23-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vlot en deskundig advies

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Hageman 23-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar ostadelaan 290-292
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
je kan rustig kijken voordat er iemand je gelijk aanspreekt

Service
Ik had bij aankoop van een 2e hands camera en lens t.w.v. 302 euro toch zeker een gebruiksaanwijzing van de camera verwacht, deze zit er niet bij

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
veel keuze voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Frank Firet 23-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar de Hoef
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website en dito ingerichte winkel.

Service
Helemaal top! Deskundig en klantvriendelijk personeel met een open en eerlijke houding.

Assortiment
Het allernieuwste is direct na introductie reeds voorradig en vaak meteen al tegen een lagere prijs als de adviesprijs.

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke en nette winkel. Je voelt je hier echt op je gemak.

Extra toelichting
Ik heb uitstekende ervaringen met meerdere landelijk bekende zaken, maar Cameraland steekt er wat mij betreft in service en kwaliteit boven uit. Daar heb ik een vrij lange reis naar Alkmaar zeker voor over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enigma 22-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

6,5

Gemak
Website zeer duidelijk en ruim aanbod.

Service
Mijn aankopen heb ik persoonlijk in de winkel gedaan omdat ik ook spullen wilde inruilen. Ik heb lang moeten wachten. Eenmaal aan de beurt bleek dat de jongen die mij hielp zelf geen inruilprijs mag noemen. Dit moest worden beoordeeld door iemand anders. (filiaalmanager vermoed ik) Op zich begrijpelijk, was het niet dat ik ontzettend lang heb moeten wachten op diegene. Hij liep rond in de winkel maar 'had geen tijd'. Na 45 minuten wel en het kwam allemaal gehaast en ongeïnteresseerd over. Ze hadden wel interesse in mijn spullen en hebben mij ook een goede prijs hiervoor gegeven, maar de manier waarop mag beter. Je laat een klant niet zo lang wachten. Zorg er dan voor dat er meer mensen een inruilprijs kunnen geven.

Assortiment
Assortiment is ontzettend groot en zeer divers. Tevens hebben zij een zeer ruim aanbod van tweedehands objectieven en camera's.

Aanbeveling
Qua assortiment is Cameraland aan te bevelen. Zoals aangegeven vond ik de service in de winkel niet goed.

Extra toelichting
Lang wachten, gehaaste en ongeïnteresseerde houding, je voelt je geen klant maar een nummer. Dat was erg jammer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel geleverd

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 21-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie ruim opgezette winkel, alles duidelijk in logisch ingedeeld. Losse servicebalies, waar je geholpen word door een medewerker.

Service
Verkoper neemt de tijd voor je, zie tevens motivatie bij gemak. Enige minpuntje, hoewel begrijpelijk dat cameraland scherp is aan de prijs, zou iets van korting zijn bij een aanschaf van ruim €4000,- (6D, sigma 50 mm art, canon 100-400)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik in Alkmaar woon en dus gewoon regelmatig langs kan gaan in de winkel. Vooral op zaterdag lijkt het wel of je daar je spullen gratis krijgt, zo druk is het :) Mooie overzichtelijke winkel, deskundig en vriendelijk personeel. Ongelofelijk veel op voorraad.

Service
Eigenlijk nauwelijks gebruik van hoeven maken. Kapotte flitser werd teruggenomen, af en toe eens iets geruild, nooit een probleem

Assortiment
Enorm.

Aanbeveling
Niks op aan te merken, het zou wat minder druk mogen zijn :)

Extra toelichting
Ik maak geen gebruik van de webshop omdat ik om de hoek woon. Wel zoek ik regelmatig op de site naar artikelen en informatie. Dat lukt lang niet altijd goed. De gebruikersvriendelijkheid van de site kan nog wel een paar tandjes beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendrik M 20-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Onzekerheden en vragen op voorkomende wijze telefonisch of in de winkel zelf afgehandeld.

Service
In de - nogal drukke - winkel wordt op plezierige wijze volle aandacht besteed aan iedereen bij een mogelijke aankoop. Afhankelijk van tijdstip dus geduld nodig.
Deskundig overkomend personeel.

Assortiment
Zowel op gebied van nieuw als occasion groot assortiment. Prijs artikelen zeer redelijk.

Aanbeveling
Gewoon een uiterst plezierige winkel.

Extra toelichting
Dure fotoapparatuur koop ik uitsluitend in een fysieke winkel. Daaraan voorafgaand zoek ik wel uitgebreid op internet om met gerichte vragen te kunnen komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VLIEG Makelaars OG 19-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar (met auto, te voet, te fiets of per openbaar vervoer) en is ruimtelijk en open ingericht.

Service
De betreffende medewerkers waren servicegericht, hebben de behoefte goed bepaald en daarop hun advies afgestemd.

Assortiment
We kwamen voor de reparatie van een lens, die qua arbeidsloon duurder zou uitpakken, waardoor we een tweedehands lens aankochten en tegelijkertijd hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een body daarbij aan te schaffen.

Aanbeveling
Algemeen gevoel bij de winkel en haar medewerkers is goed.

Extra toelichting
Wij bevelen anderen zeker aan om bij cameraland te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C oomes 18-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruim en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Kundig en hulptaal personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ritske Velstra 17-11-2015 In de winkel gekocht
Nederland
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goed geholpen om een keus te maken en de verschillende mogelijkheden tegen het licht gehouden. Op basis hiervan mijn keuze gemaakt. Erg prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bonaire 17-11-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De vraag werd direct professioneel opgepakt EN begrepen en zonder noemenswaardige wachttijd afgehandeld. Dat is al heel wat in de tijd van "als het er niet ligt hebben we het niet".

Service
Betrokken en inlevingsvermogen naar ons toe en geen "gewouwel" met collega's tussendoor.

Assortiment
Kasten vol maar na een kort antwoord/vragen werd de juiste eruit gepikt.

Aanbeveling
Modern, in vakken en veel "kijkshop".

Extra toelichting
Probeer "leuke" klanten in het gareel te houden. Met een drone vliegen in de winkel kan niet en al helemaal niet als ik daarbij in de buurt sta. (ik heb nog 2 ogen en dat wil ik graag zo houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 17-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht in de buurt

Service
Service met kennis van zaken

Assortiment
Eindeloos groot assortiment

Aanbeveling
Top Winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Breur 17-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede adviezen en klantvriendelijk geholpen

Assortiment
Precies wat je nodig hebt vind je in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk van uit je zetel bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rol 16-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
In de winkel is er voldoende rust en tijd om je keuze te kunnen maken. Je kunt voldoende producten testen.

Service
Mijn oude camera en objectieven ingeruild voor een eerlijke prijs.

Assortiment
Een ruime hoeveelheid spullen altijd op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry Olij 15-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ben uitstekend geholpen, er werden mij uitstekende tips gegeven, en de verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij.

Assortiment
Het grote assortiment is natuurlijk uitstekend, zo is er vaak een goedkoper of beter alternatief als je aankoop toch niet bevalt.

Aanbeveling
Goede service, uitstekende prijzen, ook goedkopere alternatieven worden aangeprezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein pladet 15-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb een online bestelling gedaan

Service
Ik heb een online bestelling gedaan en werd later teruggebeld dat het de laatste was en de doos open was en kreeg korting wat een service

Assortiment
Ik zocht een leuke kleur tasje voor mijn lens en camera maar vind dat er ook wat vrolijke kleuren mogen komen in het assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nico van Klei 15-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kan niet altijd direct iets vinden daar het dan onder een ander subhoofd staat vermeld.

Service
Het is normaal goed

Aanbeveling
Soms is het erg druk uitgestald in de winkeld en is alles niet even gemakkelijk te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico Tol 14-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben bijna alles en weten waar ze over praten.
Als het druk is een nr tje trekken dus geen voorkruipers.

Service
Hier een camera in geruild en er best wel een goede prijs voor gehad.
Een verkeerde lens gekocht deze werd 4 weken later zonder problemen weer omgeruild.

Assortiment
Ze hebben voor mijn al veel meer als dat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik zou niets kunnen bedenken waar door het beter kan van af de ingang tot de uitgang vriendelijk en vakkundig personeel. Het lijkt overdreven maar het is echt waar zeker voor een leek als ik.

Extra toelichting
Je krijg zelfs een kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vis 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke website

Service
Had een serieus probleem met Nikon lens (overigens niet bij jullie gekocht), was defect, originele aanschafprijs € 519,-- , Nikon reparatie € 489,--
Pfff, voor een 5 jaar oude lens.

Besloot Tamron te kopen, had bij jullie al een 10-24 mm gekocht, bevalt uitstekend.
Keuze : 16 - 300 of 18 - 270 , verschil € 200,--
Advies : Als u al een 10-24 heeft, is een 18 - 270 goed genoeg, gelijk besteld , volgende dag in huis.
Na een maand wachten op Nikon service, was bij jullie in 24 uur alles opgelost.

Extra toelichting
Eigenlijk niet, alles liep perfect, goed advies gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews