Cameraland.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 6607 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Cameraland.nl.

Cameraland.nl stelt zich voor

Cameraland heeft een zeer uitgebreid assortiment foto - en video apparatuur en aanverwante accessoires voor zowel amateurs en professionals. Je betaalt bij ons geen cent teveel, maar je profiteert tevens van de enorme kennis en toewijding van onze medewerkers. We zeggen niet voor niets: onze medewerkers weten veel, maar ons team weet alles! Wij hebben één van de hoogste klantenbeoordelingen van alle fotozaken en proberen altijd de beste service te bieden. Alle nieuwe en tweedehands producten worden geleverd met garantie en gratis recht van retour. Heb je toch nog twijfels over een product, kom dan langs in de mooiste fotowinkel van Nederland en laat je informeren en inspireren!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1054 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maryvonne 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mail- en telefonisch contact gaan prima.

Service
Na een telefoontje kon de lens niet gevonden worden, maar er werd achteraan gegaan. Na een half uur werd ik keurig teruggebeld en kon ik de lens bestellen!

Assortiment
Fijn dat je tweedehandsproducten kunt kopen met garantie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Schoonhoven 21-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheid, plezierige klantbenadering, ook al moet je soms even wachten omdat de winkel veel klanten trekt.

Service
Men staat open voor de vragen van de klant en zoekt mee naar een oplossing.

Aanbeveling
Een fijne, toegankelijke winkel, mede door de combinatie met de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel online zonder enig probleem

Service
Perfect. Zonder morren of commentaar werd een onjuist toegezonden product(Magix Video de Luxe 2016) vervangen door de bestelde Plus-versie. Binnen twee dagen!

Assortiment
Werkelijk van alles te koop op film- en fotogebied

Aanbeveling
Service en vlotte afwikkeling. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Dingemans 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon, fijn contact

Service
to the point en netjes

Aanbeveling
fijne service en vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan peetoom 19-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
winkel goed te bereiken ( alkmaar) , voldoende parkeergelegenheid

Service
goed en volledig geholpen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

boukes 19-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel personeel, goed bereikbaar

Service
koffie, aandacht en kennis van zaken

Assortiment
loop maar eens naar binnen, dan weet je waarop

Aanbeveling
beste camerawinkel van nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henri vd bogaard 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk

Service
snel geleverd

Assortiment
voordelig

Aanbeveling
ik zal zeker jullie adres doorgeven aan vrienden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creylma 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Ik had de flits van Metz mecablitz 44AF-1 besteld maar daar deze niet meer te verkrijgen is de mecablitz 44AF-2 in de plaats gekregen zonder meerprijs. Van service gesproken!

Assortiment
zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Bestelling doorgegeven de dag nadien reeds bij mij thuis.

Extra toelichting
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjaart Buining 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de aankoop uit gebeld met een aantal vragen.
Die werden uitermate correct beantwoord.
Came TV Single besteld. En was er de volgende dag.

Het tevens bestelde tafelstatief van Manfrotto, was te klein voor de Came TV.

Reclamatie daarover werd uitstekend en correct opgelost. Bedrag wordt een dezer dagen terug gestort.

Service
Ouderwetse service. Gemotiveerd in een zeer correcte mail. En dan mag je het niet gewenste product kosteloos terug sturen. Dat is zeer netjes.

Aanbeveling
Zie bovenstaande. Ze gedragen zich niet als een webwinkel. Maar hebben respect voor hun klanten.

Extra toelichting
Eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leond 15-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten zijn goed en duidelijk zichtbaar opgesteld, gevoel alsof je als klein kind in een snoepwinkel loopt.

Service
Werd zeer keurig geholpen. Moest wel een poosje wachten. Vroeg ook nog naar een grijsfilter die was helaas tijdelijk niet voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik kon mijn tweede artikel van de website niet toevoegen

Assortiment
Datgene wat ik zocht gevonden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Otten 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther de Vries 13-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super klantvriendelijke winkel. ze werken met mensen die verstand van zaken hebben en geduld om dingen uit te leggen hoe druk het ook is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meester 12-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ze begrijpen je en hebben humor

Service
goede uitleg en er is tijd voor je

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Een winkel met medewerkers met een veel vakkennis is bijzonder waardevol

Extra toelichting
Gewoon hier je camera kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing Teng 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar om ook de voorraad te checken.

Service
Ik heb nog even gebeld i.v.m. een actie van de fabrikant en men was goed op de hoogte.

Aanbeveling
Snelle levering, geen registratie nodig. Gewoon gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Staalduinen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tja, eigemlijk teveel keus.

Service
voor zover nodig altijd goed, zonder zeuren of moeilijk doen.

Assortiment
Als ze het niet hebben bestellen ze het voor je

Aanbeveling
In principe kun je hier altijd slagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gspeek 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch korte vragen gesteld en korte duidelijke antwoorden gekregen.

Service
Vrijdagmiddag om 14 uur besteld en per ideal betaald. Op zaterdag dag lag om 15 uur het pakje op het afleveradres.

Aanbeveling
Zie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander douma 11-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ik ken erik al jaren en jaren....

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
zie overige motiveringen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Adelaar 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim overzichtelijk

Service
als je binnenkomt wordt je gelijk gespot, welkom geheten en dan komt de verkoper

Assortiment
Veel nieuw maar ook gebruikt, overzichtelijk geetaleerd

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Handgraaf 11-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat zeer overzichtelijk en een enorm assortiment.

Service
Meer service krijgen dan standaard. Gratis leen camera.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit nee gehoord daar.

Aanbeveling
Als iets perfect is, personeel, assortiment en zelfs de locatie verdient dat een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosA 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Klikker-de-klik en besteld. De site is overzichtelijk, artikelen makkelijk te vinden.

Service
Snelle reactie/antwoord op mijn gestelde vraag.

Assortiment
Niet alles wordt aangeboden of is in voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 09-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ten eerste is de winkel goed bereikbaar. Zelf kom ik uit Castricum en ook dan zou ik zeker voor deze winkel kiezen. Je wordt namelijk ook nog eens op je gemak gesteld door het personeel en daarnaast krijg je als klant veel ruimte om dingen te bekijken/ uit te proberen.

Service
Er wordt veel persoonlijke aandacht aan je besteed.

Assortiment
Zeer uitgebreid en ruime keuze. Voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Aanbeveling
Ik ben zeer goed geholpen! Het is een fijne winkel om rond te kijken en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

LUC 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Correcte, duidelijke en volledige beschrijving van het product.
Goed telefonisch contact.

Service
Uiterst snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Wijnberger 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De software was niet voorradig, binnen 2 dagen toch in mijn bezit. Geweldig !!!!

Service
Dit heb ik al beantwoord. Snelle service.

Aanbeveling
Ditmaal heb ik online besteld, meestal ga ik naar de winkel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymon smit 08-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk kwamen binnen en meteen een vriendelijke man hiel ook ons

Service
Goed onze wensen getrechterd en voor ons de opties neer gezet.

Assortiment
Veel te vinden alles op camera gebied zelfs 2de hands zijn erg blij met onze aankoop. Kwamen voor een ander maar deze genomen Door aanraden verkoper en bevalt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cameraland 08-01-2016 In de winkel gekocht
Ostadelaan Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en vakkundig personeel en vriendelijk

Assortiment
Kijk maar rond dan zie het direct

Aanbeveling
Wat moet ik verder nog zeggen ???

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 08-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en duidelijk te vinden en gratis parkeren is geweldig

Service
Er vriendelijk geholpen. Ondanks de drukte vrij snel geholpen

Assortiment
Er zou waarschijnlijk een grote keuze zijn maar door de vragen werd er gelijk het juiste neer gezet met goeie uit leg maar de keuze werd echt bij de klant gelaten.

Aanbeveling
Er is nog een enkel puntje

Extra toelichting
Er staat een nummer apparaat dat ik een nummer trok had ik 52 op het apparaat stond 2. Gebruik hem dan schrikt het de klant niet af.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stummel 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel antwoord op vragen.

Assortiment
Alles wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco Ohm 07-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volop keuze gezien op de foto van de winkel

Service
Een daadkrachtige verkoper - goed advies bevestigde mijn keuze. Toestel uitgepakt, instellingen verzoprgd en klaar is Kees. Miste alleen de koffie.....

Assortiment
bekijk de foto's van de zaak in Alkmaar en dat zegt voldoende

Aanbeveling
Hierboven een overduidelijke mening gegeven Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel apparatuur aanwezig

Service
Je wordt goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet een bestelling gedaan op de site.

Service
Direct een mail bevestiging na de bestelling.

Assortiment
Prima voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emily 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was al bekend met de E-PL5 dus kon onbezorgd het nieuwere broertje online kopen, heerlijk vanuit de woonkamer besteld.

Service
Ik bestelde op 1 januari waardoor de leverdatum een beetje onduidelijk was, na een telefoontje naar Cameraland op 4 januari kreeg ik direct een mail toe gestuurd met track and trace nummer en kon de medewerker aan de telefoon mij precies vertellen wanneer ik de camera kon verwachten.

Assortiment
Tja, wat zal ik zeggen, jullie hadden sowieso precies wat ik zocht ...

Aanbeveling
Groot olympus fan en er zijn niet heel veel fotozaken die een groot assortiment olympus camera's in huis hebben.

Extra toelichting
Zal zeer waarschijnlijk bij verdere uitbreiding eerst cameraland bezoeken, online of in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 05-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was niet helemaal duidelijk of je een N.R. moest pakken maar verder goed!

Service
Onlangs het N.R. werd ik prima geholpen en werd er ook met aandacht geluisterd en mijn probleem goed uit gelegd.
was ook te merken dat ik na 5 min. het product toch kwam kopen.

Assortiment
op de camera's in de vitrines kon je zien welk merk! er stond nergens een merk overzicht!

Aanbeveling
Bij een 10 zou er niets hoeven te veranderen en hoef je ook niet te streven ernaar.
er moet altijd ruimte wezen om te streven!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden. Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Titia Leewis 05-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zaak is goed te bereiken en gratis parkeren. Het was druk, maar dankzij het trekken van nummertjes kun je op je gemak rondkijken.

Service
Goede enthousiaste medewerker, die goed kennis van zaken had.

Assortiment
Er was veel te zien, maar ik heb niet heel veel verstand van het assortiment.

Aanbeveling
Heel goed, maar minder ervaring met de website. Ik kon op de website zien of de camera's in huis waren, zodat ik ze kon vasthouden en vragen kon stellen.

Extra toelichting
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jocina 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goede telefonische informatie

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goed verzorgde kosteloze levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W J Smit 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze vraag via Email gesteld.

Is de Sandisk 4GB 25MB/s geschikt voor de Nikon D70S?

Service
De vraag werd door twee medewerkers op gepakt(Harry en Gerard).

Deze kaart werkt in de D70S.
Tot 4 gig is voor de oudere camera's meestal het maximale.

Assortiment
Heb altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ook in de winkel altijd keurig geholpen maakt niet uit hoelang het duurt, als jij maar tevreden naar hui s gaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John F 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede duidelijke website en redelijk snelle reactie op mail vragen/opmerkingen

Service
bij per e:mail over de shoeadapter sony oud>nieuw werd doorverwezen naar de nieuw>oud. bij een tweede levering zat per ongeluk een accu mee verpakt>
teruggestuurd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 04-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Naast een prima wegschop heeft Cameraland de beste winkel in Nederland voor fotografen. Voor de beginnende fotograaf heeft Cameraland het uitgebreidste assortiment gebruikte apparatuur. Voor de veeleisende fotograaf heeft Cameraland alles in voorraad. De adviezen zijn de beste en het plezirigst van de vele winkels die ik heb bezocht. Zelfs van apparatuur die ik er niet had gekocht.

Service
Ik had een gebruikte lens gekocht die ik wilde omruilen voor een andere gebruikte. Een mailtje was voldoende om de lens 3 weken te reserveren totdat ik terug was van mijn vakantie.

Assortiment
Van goedkoop tot het duurste bijna alles is op voorraad of kan binnen een dag geleverd worden.

Aanbeveling
Camaraland is beste en meest plezierigste fotozaak van Nederland met scherpe prijzen met professionele adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan Buddaert 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service en veilige verpakking

Assortiment
Bepaalde merken zijn spijtig genoeg niet verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joke klos 04-01-2016 In de winkel gekocht
Van ostadelaan in Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi ruim en overzichtelijk

Service
Erg goed geholpen en een goede uitleg over de camera

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Lekker veel personeel en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WLo 03-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn netjes opgesteld, makkelijk zichtbaar. Voldoende gratis parkeer gelegenheid voor de deur.

Service
Zijn eerlijk en goed op de hoogte van ontwikkelingen, wordt netjes behandeld, voelt vertrouwd aan.

Assortiment
De nieuw winkel biedt meer mogelijkheden om de artikelen te stallen en meer keuzes aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCB 03-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezette winkel met voldoende vriendelijk personeel, prima ambiance om rustig rond te kijken en je te laten voorzien van de gewenste informatie.

Service
De verkoper nam ruim de tijd om mij te voorzien van een goed advies.Er was geen sprake van opdringerigheid.

Assortiment
Ruim assortiment, was middels de website al heel duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel waar service nog echt telt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PGMM 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op mijn mailtje via Marktplaats werd zeer voortvarend gereageerd.

Aanbeveling
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling, waarbij ik steeds op de hoogte van de voortgang van mijn bestelling en de bezorging werd gehouden.

Extra toelichting
Tot mijn (aangename) verrassing werden geen verzendkosten in rekening gebracht en kwam er met mijn zonnekap ook nog een waardebon mee!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Arjan de Zeeuw 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben eerst in de winkel wezen kijken en later op internet besteld

Service
ik heb mijn verrekijker op 31/12 besteld en op 1/1 kwam er een korting mail voorbij met de goede wensen voor 2016
ik heb en mailtje gestuurd en alsnog mijn korting gekregen

Assortiment
ruime keus en voor ieders portomene

Aanbeveling
de winkel en de website is zeer overzichtelijk en

Extra toelichting
nee gewoon en top zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en betalen via de webshop gaat heel éénvoudig, ook voor een tweedehands product.

Assortiment
Voldoende keus in gebruikte camera's

Aanbeveling
Camera werd compleet geleverd met lader en accu maar de handleiding en de software cd's ontbraken.

Extra toelichting
Gekocht op oudjaarsdag in de middag. Op 2 januari (zaterdag) keurig bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laetitia Kramp 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment, duidelijk overzicht.

Service
Zeer klantvriendelijk en adequaat.

Assortiment
Overzichtelijk en ruim.

Extra toelichting
Heb het over de webwinkel waar ik gebruik van heb gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Hoofdmenu op website niet heel overzichtelijk en intuïtief. En als je producten op prijs selecteert, een product aanklikt en vervolgens weer teruggaat naar het totale overzicht, staat de rangschikking niet meer op prijs maar op default. Verder helemaal top.

Assortiment
Veel merken binnen veel productcategorieën. En ruime keuze aan kwalitatief hoogstaanse occasions met garantie!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rene de Bruin 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk op te halen, vrijwel om de hoek

Service
Geen 10 omdat er teveel informatie binnenkomt omtrent het afhalen, bezorging bij het afhaalpunt, verzenddatum etc. Beetje 'over the top'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Algemene score

7,5

Gemak
Het was voor mij helaas erg druk, met lange wachttijden. Nummertjes apparaat is wel een goed idee.

Service
Jonge beginnende medewerker die me goed hielp en bij ervaren collega om raad vraag indien hij het antwoord niet wist. Dit deed hij prima.

Assortiment
Ik kan m'n keuze wel maken :-)

Aanbeveling
Prijzen zijn exact gelijk als de andere grote fotozaken in NL, dus niet onderscheidend. Als je bij een dure lens een filter koopt en de dag erna is er een actiekorting op filters , komt niet klantbehoudend over. Ook al gaat het maar om een paar euro.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews